Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - de cultius cercles creats-no-estúpid-humà-no-tonteries-aliens . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Cercles en les collites de decisions?
Globus rodó molt de temps va reportar el seu estat cercle de la collita autors varietat d'ingenu ...
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Aquesta pàgina està tractant de ficcions que la dels seus cervells malalts

que s'ha de corregir ... (Intermedi circle-makers - 2 º)

No ximple, ximple, Dement, senils fabricants de cercles de les collites en realitat mai va existir (només en les seves pròpies ments, dements)

 

Una petita excursió, tema similar AQUÍ .

 

En aquest capítol l'atenció es pagarà principalment a diferències entre els regnes vegetal i animal, des del punt de vista de l'impacte del llamp. Gràcies a les respostes que realment concloure possible que el tema de l'estupidesa humana és infinita, en contra de la predicció original es col · locarà en l'inici d'una menció breu cercle de decisions.

 

Forma amb un incrustats en miniatura d'alta precisió: Fàcilment imatges es poden fer en un ordinador, una mica més complicat en el tauler de dibuix (pantògraf), però en el camp? Ja hem explicat alguns dements circle-makers Com es duen a terme activitats en sec en el camp?

 

Bé, anem a creure tot el que circle-makers dir, tots els anells d'aquesta bella i molt més, no només fantàstic però regular fins i tot moltes vegades, D'acord amb molts eixos centre també amb molta precisió simètric, i de vegades passa fins i tot amb visualització simultània de zoom in / out (!) (Múltiples punts de vista d 'aquestes formes en diferents mides) Els dissenys van ser fets realment per ells. En alguns casos, els patrons consisteixen en dotzenes de formes realitzades avaluar amb precisió i geomètrica. Ells han fet la feina, primer a l'equip, va fer que la cura disseny, va entrar en un patró fractal, a la qual ni tan sols entenia, i va suggerir que la forma del model resultant. Han desenvolupat un guió molt detallat i el calendari d'activitats durant la fabricació, figures sense les quals seria per la llum de llanternes i la lluna en la nit era un moviment en el camp absolutament impossible, perquè el Es va ensopegar amb ells mateixos com un grup de borratxos, tornava d'un pub. Elaboració d'un escenari de sequera és per moltes vegades patrons més complexos reflecteix en l'esdeveniment que contenen miniatures, qüestió de setmanes de treball dur i la formació de multi-membre de l'equip, pel fet que les totes les activitats en si havia de determinar amb precisió, una per una, precisament connectat en seqüència de temps entre si i encaixen entre si. Patró s'ha de fer dins d'un, com a màxim un parell d'hores, quan l'avaluació de les sub-seccions es poden deixar de banda a pocs minuts de temps, i la seva fabricació ha de ser només qüestió de segons, no més d'unes desenes de segons.

 

Primer En primer lloc, mai deixarà de ser sorprès en el fet que el món pot ser ximples secs o fins i tot grups de persones amb un cervell poc desenvolupat en les seves activitats, per treballar, que sumen diversos centenars d'hores home en el preu corresponent a milers més com desenes de milers de persones euros o dòlars, lliurats totalment gratuïta completament sense cap pretensió d'indemnització, sense cap tipus de resultat va ser possible almenys parcialment cobrat a favor, i va obtenir finançament d'administrar amb finalitats humanitàries o per compensar els agricultors danyats vegetació, o qualsevol altra cosa. Atenció, no es poden comparar amb les Activitats secs com el grafit, potser operen sense cap tipus de preparació i formació, i la fabricació, així com els patrons més complexos que abasta molts quadrats m és sempre una qüestió de no més d'uns pocs minuts, i qualsevol error es diu que és "absorbit" en la forma geomètrica resultant del carrer-art de polvorització. En el cas de la fabricació manual dels patrons de cultiu al camp és una alta precisió (Accuracy paleta o superior), activitat complexa i sofisticada, que en el cas de formes molt complexes, que sumen diversos centenars de peces necessàries, incloent-hi almenys preparació i formació bàsica seqüencialitat i la seqüència de les accions individuals de fins a diversos milers d'hores-home que es podria expressar com, per exemple, 20 vegades més uns quants milers d'euros per l'home-home o dòlars. (Menys de 20 dòlars / euros per hora seria, sovint sota la pluja i el fang, l'argila relliscosa, en les botes de goma amb un far amb llum o una llanterna a la mà a través d'un camp a la nit, es podia moure només un complet idiota)

 

Segon Suposem que Malgrat totes les objeccions anteriors hauria estat possible per als que creuen els autors d'alguns patrons que es consideren són ells, cercle de decisions. Ells, en referència a: explicar què era aquest idiota després que ells en el seu Els seus patrons tan perfectament i intrincadamente elaborades que vénen amb el seu magnífic tots els detalls i el treball sofisticat i treballat tan Männer monstruosament flagrant i per ells, en sentit figurat, "trepitjat pastissos de fang sota els peus "? Ell no era el destructor, i vague inútil maliciós, el temps en realitat molt més estúpid que l'opció si mateixos? Per què mai a Internet a Les seves contribucions no fan menció de spoilers tesi, Que auxili dels seus grans intencions? No és per casualitat que en realitat mai he estat en cap camp de conreu, i tota la seva "activitat creativa en el camp" que són tan feliç d'informar sobre, de fet, va tenir lloc just dins de les seves ments malaltes? (El més probable és afectada per l'absorció de les mosques més alts de manera insignificant quantitat de begudes fermentades, fins i tot amb el suport d'alguns dels fongs màgics consumidors, o també algun record d'Amsterdam?)

 

Tercera És un fet notable i molt ben documentat que qualsevol persona que se les arregla per crear alguna cosa interessant, com que tard o d'hora a divulgar, publicar la seva pròpia autoria, almenys en el seu veïnat. Amb una excepció, cornezuelo Quan es tracta de creacions de la mare naturalesa. En el cas de les persones que viuen com que és una cosa gairebé impensable (no revelar l'autoria). En addició a la mare natura, especialment en els casos descrits aquí són que l'activitat no autoritzada similars Principalment es poden posar en les mans del déu Zeus (Júpiter, senyor dels llampecs). Ell i els seus companys, sinó amb qualsevol també que la publicació de la seva pròpia autoria, i molt menys entrevistes amb qualsevol conciutadans, després que no exageren, almenys els últims milers d'anys.

 

Quart En els casos en què l'autor amb la seva autoria mai realment segur no serà publicar amb regularitat admirable emergeixen més o menys a l'atzar individus o grups de persones, alguns corbs blancs Aquest esforç tracten tan dur per alleujar el seu veritable autor, i que ells mateixos expliquen com els autors de l'obra. Mentre que són totalment objectiva, gairebé sense excepció per les persones amb una intel · ligència molt baixa. El seu horitzó intel · lectual igual o congelador no s'adonen que el veritable autor és la seva obra mai admetrà, només perquè "no està en el seu estil", o propietats. En la seva capacitat (autor de l'obra) és, per descomptat, per crear el seu treball, però tots els altres treballs seus que acaba. No són però capaços de tractar fins al més mínim grau o esbrinar per què. Hi ha un gran nombre de grups similars de persones al món. En els casos que es descriuen aquí, s'anomenen cercles de decisió.

 

Cinquè És a dir, mai en realitat de cercles assistir a qualsevol camp, tots seus "confessions" que l'autoria de la de qualsevol patró, de fet, només, i només invencions dels seus cervells malalts considerables. Si esmentar camps és a dir, durant les nits realment assistit regularment, més tard o d'hora seria un d'ells amb l'únic i veritable autor conegut. L'autor de tots, ja sigui formes regulars o irregulars en els cultius. La freqüència de les seves visites als camps de conreu a tot el món, aproximadament un mil milions a l'any, de manera que tard o d'hora hauria de reunir-se. Els pobres cercle de decisions després de la sequera i la reunió Aproximadament Semblaria com si fossin animals en les fotografies d'acompanyament. Totes les opinions expressades aquí no excloure la possibilitat, que qualsevol cercle sec fabricant vegada has estat en una situació similar que es troba, i el porten fora del camp al pit, o fins i tot mai es va trobar res. En alguns casos, la ... Però que més endavant.

 

Sisè Així que en el seu lloc: Que fot tota la resta de la seva vida assegut al cul, (és a dir, però, mai va fer ni fa res més), i seguir inventant seves visions dements sobre la seva activitat creativa en els camps de cultiu, i la voluntat de la creació real de cercles de les collites Els que ho deixi en ell és només "molt familiar", però és realment capaç i ho fa. Així evitar per sempre qualsevol possibilitat Trobada ell. Notes sobre fotografies d'acompanyament

 

Setè (Cercle de cercles de decisions) pot canviar el nom una vegada per sempre en el futur com el Circle Jerks-, de cultius idiotes o porcs en un cultiu. (Crapmaker, crapcircle-maker, crappycircle-maker, crappymaker,)

 

El repte per a qualsevol potencial òrgan de contractació dels cercles de producció de cultius: Els seus proveïdors són moltes hores caminant penosament sobre el camp, i la necessitat de desenes o centenars d'hores de treball per produir alguna cosa que una descàrrega de llamp només és capaç de preparar un termini de 100 milionèsimes de segon, i la resta es mantindrà en la cooperació i el nombre de les forces naturals, físics i biològics i les lleis. D'altra banda, la descàrrega del llamp opera en el secret més perfecte, el que és possible imaginar per la seva activitat (mimetisme natural, James Bond). Immediatament després del seu treball és en la majoria dels casos en el camp Observable absolutament res, tot i que el patró ja està en l'estructura de les plantes creades indeleble. És gairebé impossible no que alguna vegada en el futur alguns dels cercles dels cultius productors durant les seves activitats dubtoses boig realitzades en els camps en la seua sol es reuneixen amb un cultiu veritable autor cercles, i ell en aquesta reunió immediatament matar. La responsabilitat de l'execució d'una part molt substancial, a més de la seva pròpia estupidesa ets.

 

Les diferències entre plantes i animals

Diferències entre l'efecte de descàrrega elèctrica en les plantes i els animals

La diferència més important entre els animals i les plantes amb el fet que l'animal afectat per l'efecte d'un llamp, amb immediatament perceptible visualment molt diferent i fàcilment distingible d'un animal, el qual res d'això va succeir. Una cosa semblant s'aplica als animals havien estat mutilats o que només ferit per la descàrrega, i sobreviure, encara que amb dificultat. Dit d'un animal que ha sobreviscut, si no cau en estat de coma (el també molt diferent de les plantes), i seria el període de temps després de saltar pel camp de manera molt coordinada, amb el que de nou a partir de plantes difereixen molt significativament.

 

En el cas de les plantes a la sequera regles no s'apliquen en absolut. Fins i tot les seves plantes o parts, que havia estat aprovada immediatament assassinat pel corrent elèctric, i fins i tot els que han rebut moltes vegades de la potència elèctrica necessària per matar-los, són nombre de dies després de tempesta encara gairebé indistingible de les plantes totalment i completament intacted No es veu afectat per qualsevol energia nociva. La situació d'algunes plantes va matar amb possible comparar, per exemple, per tallar les flors en un gerro amb aigua. La seva tija, fulles i flors són encara alguns dies sense diferenciació de les flors sense tallar, encara que les arrels completament mortes, per exemple. Algun temps encara mostren bastant metabolisme normal. Moltes peces completament mortes de les plantes, que contenen només cèl · lules mortes, i aparentment seca completament, molt de temps encara pot actuar com el teixit vascular, i si no hi ha danys significatius, les parts actives separades per ells des de la resta de la planta pot continuar en creixement i seguirà participant en totes les funcions vitals de les plantes, és a dir, principalment la fotosíntesi i el metabolisme, ripenig més, si els òrgans reproductius presents allà.

 

A la pràctica, tota la vegetació, que va ser assolit per un llamp i per tant debilitat i danyat, que si després d'algun temps presenta moltes conseqüències secundàries i danys. Ar aleatoris atacs de secundària plantes debilitades i els teixits de les plagues de plantes i animals, putrefacció de l'arrel, bulbs podridura, la floridura, la deformació i el dany de les fruites, llavors, grans. Els efectes secundaris secs poden ser confosos i considerar erròniament que és la causa original del dany a les plantes, i la literatura es pot llegir en molts capítols, que el que realment passa molt sovint.

 

Gràcies per laics que és el camp de les plantes danyades morts i més o menys es veuen molt sovint (estimació aproximada molt més del 90% dels casos) encara bastant temps després de la tempesta (dies, setmanes) i gairebé verge, probablement un dels Les raons principals per les quals és les descàrregues de llamps en el tema de la importància danys als cultius s'adjunta temperatura gairebé zero, o menys de molta importància, de fet, és (no s'aplica a la literatura professional). Els camps sembla que per els veritables experts, també, els canvis es poden detectar només en molt minuciosa professional, estudi de laboratori. Per exemple, la disminució o absència de metabolisme. Més precisament, els canvis són notables, fins i tot amb l'ull nu. Marciment de les fulles, doblant les orelles a terra massa aviat (Sobretot en el cas de l'ordi), més lenta maduració. Fent referència a: és molt difícil distingir Tema de la tolerància normal de creixement i maduració, els efectes no aleatoris i aleatoris de les condicions locals. Per exemple, les diferències locals en el subministrament de nutrients, les variacions locals en el subministrament d'humitat. Aquestes són molt sovint els símptomes es manifesten de vegetació - cropmarks, a causa de la presència d'estructures subterrànies, consulteu Arqueologia . Aplica aquesta cereals Principalment, perquè els efectes dels raigs que les plantes amb una densitat de sembra baixa és prou conegut en els agricultors i de la literatura especialitzada adequadament descrit, com s'ha esmentat en altres pàgines d'aquest lloc. Especialistes en Agricultura conec molt bé, i es refereixen també repetidament apareixen a la literatura i il · lustrar les imatges, que després de la descàrrega del llamp en qualsevol camp amb les plantes cultivades es generen de forma circular de les plantes danyades, o fins i tot morts.

 

Una foto de "El diable en moviment". (pic) És possible imaginar, com la gent en el passat i el diable imaginari? I com explicat una tempesta i llamps? Potser l'obra de Déu? Com una dansa nimfa? Dansa Angel? O més aviat, una dansa i una obra del diable? Per descomptat, l'única possibilitat és la de passada. Aquest quadre és absolutament exactament explica, que els cercles de les collites són creats per les descàrregues de llamps, durant la tempesta de trons sobre un camp de conreu. No s'explicaria amb més claredat. La imatge és un quadre de mosaics sencers en el rang de l'evidència que els agricultors i les persones interessades conèixer les causes de les formes regulars en el cultiu de sempre. No són més que tota la humanitat a través de la naturalesa Principalment fent amb la seva ajuda durant dècades, centenars, milers d'anys, una diversió veritable, genuïna. Potser això hauria de ser per la resta de la humanitat d'una vegada per totes fortament suggerit que va disparar al INTERFERIR seu ofici. Primer de tots, sense educació semi-intel · lectuals, experts i sciolists auto-assignats.

 

Una mica d'imaginació, una mica d'habilitats interpretatives voluntat, per fer front a alguns consells i paràboles, també una poca voluntat i la capacitat per suprimir la seva pròpia estupidesa i l'endarreriment. A més, només cal llegir el que vaig escriure el 1652, el Sr Plant sobre el clima i les seves conseqüències en el Staffordshire, i podria ser el problema resolt. Però el misteri dels creients seria dècades dels guanys i el nombre de teories de la conspiració, i la popularitat totalment immerescuda.

 

Gairebé es pot considerar que determinats agricultors sempre va saber sobre l'aparició de cercles de les collites, probablement eren sospitosos Capaç o fins i tot saber la causa, tota aquesta informació Comuniquen de pares a fills, d'una generació a la següent, en un moviment perpetu, i Ells estan fent tot el possible per amagar tot això amb èxit per part del públic. Això és tot sobretot perquè no fan mal a la mare naturalesa, la sequera i la gran broma, burlant-se de tota la humanitat amb tant èxit des dels primers anys (per a la datació precisa, hi ha diferències d'opinió). Amb la seva ajuda, de fet, es burla del públic en general desafortunat. Després del descobriment dels anells és probablement per a ells (els agricultors de la mà amb la Natura) simplement divertir veient com hi ha pas d'oca a través dels cercles com mosques sobre la merda dels diversos grups de sciolists, pseudocientífics, auto-proclamats experts cercles de les collites, els ufòlegs , misteri-Explorers, els psíquics, alienígenes-creients o escombraries similar.

 

Com s'esmenta en el text de l'anterior, es va esmentar tipus d'investigadors estan exactament entre el segment semi-educat de la població absolutament sempre confon que les causes i els efectes, i els efectes secundaris de les descàrregues elèctriques són capaços de considerar com a causes primàries, que fa que tots els danys i les anomalies presents allà pel seu propi compte. En les seves ficcions, llavors és possible llegir sobre la floridura i les malalties per fongs es propaguen en un cercle, i la malaltia fúngica dels insectes que mata vola tan ràpid que ni tan sols és suficient l'alliberament i tiges similars merda. Per exemple, la malaltia de fongs i la putrefacció, que ataca l'interior de les bombetes de remolatxa sucrera, però mentre que les transferències entre les plantes i s'estén en un cercle (!). Des de l'interior de la remolatxa sucrera de sucre de remolatxa dins d'un altre, en cas contrari cap altre dany visible de les plantes. Això seria una transferència sense contacte, o vegetals suggestió o autosuggestió?

 

La diferència entre la velocitat a la qual la planta seca, que només té arrels mortes, i el transport ininterromput d'aigua i planta, a l'interior es va interrompre totalment el transport d'aigua és enorme. En el primer cas es produeix quan el full visible extinció després d'una setmana, el segon en minuts (photos)

 

El fet que les plantes només van rebre una dosi d'energia diversos milers de vegades superior a la dosi letal, pot ser immediatament després que el raig groc, daurat, ennegrida, cremada fins carbonitzats (veure "anomalies"). Aquestes plantes, que en realitat mostren els efectes de les descàrregues de llamps, realment es troben en les zones de cultiu Ocurrència cercles, com s'evidencia per testimonis Milers i fotografies. Per tant, cal que a tots els Exploradors de cultius cercles expressar molt bé gràcies. Però són en la majoria dels casos només unes poques peces, en el cas dels cereals pot ser tal vegada ho faria Diverses desenes o centenars de peces (a una densitat de mil plantes per metre quadrat). Aproximadament una hectàrea conté els milions d'ells, i que vol ser-hi després de la tempesta pot intentar buscar. Als pocs dies ja no apareixen al camp, ni tan sols una mica. Les plantes més grans han mort algun temps després de la tempesta fàcilment distingibles, per descomptat, les tiges morts de gra sec i poc després es desfan en pols. Ells són com les plantes i les patates seques al dia següent o més després de la collita. És essencial que les plantes estan tan danyats que fins i tot interromput el seu cicle de l'aigua, que d'altra manera pot ser pertorbat durant molt de temps a les plantes gairebé mort. Les plantes en els voltants de la descàrrega (desenes de centímetres) pot ser significativament danyades mecànicament també, lleugerament i només fins a una distància de diversos metres. De tota manera les plantes visiblement danyats és només un petit percentatge, comparat amb les plantes van patir danys notoris, però va sobreviure, i molt llarg en què no serà observable absolutament res.

 

Per exemple, la Sra Descriu Pliskova al seu bloc un lloc on les plantes es va tornar groga. Diversos dies després que les plantes "desaparèixer" (cita aproximada, es va aclarir). Plantes grogues estaven completament morts, jt en el moment de la oberving primer, i pocs dies assecar i caure en trossos tant, Que no els seus visitants a tenir en compte els residus i plantes (cultius comuns sobre el terreny s'assequi només el 2-3% de l'original pes i volum). No serà una mala idea aquí alguns timelapse lloc, però almenys uns pocs trets. (rape)

 

Un altre grup considerable de les plantes són els que van a morir, però fins uns pocs dies i fins i tot setmanes. Acumulat en Ells, també en els seus sistemes d'arrels i el sòl circumdant, sobretot a causa de l'electròlisi, ja que molts productes químics nocius que alguns moren durant el temps. Aquestes plantes s'assequen molt lentament, la circulació dels fluids corporals seva no s'interromp i no ha de ser tan diferent del seu entorn. Caracteritzat per exemple per a les oïdes sords, però si es veuen afectats per l'energia només en el moment, quan els grans ja s'han desenvolupat considerablement, per exemple, encara que ja només la fase de maduració llet, Ripen pot també parcialment, encara que no en la qualitat com la sequera No es veu afectat en les plantes. Les llavors poden ser smaller.These, forma inusual - marcit, doblegat, perquè l'estaven assecant parcialment en la seva forma final, en lloc d'una maduració normal del que es produeix en les plantes intacted.

 

Encara que el germen s'ha cultivat fins que s'assequi al punt que és capaç de créixer, però pot resultar danyat, i la resta de la llavor, germinació de suport, especialment de reserves de midó no es pot desenvolupar a assecar en la mesura i completament intacte i saludable llavors.

 

La vegetació en aquest cas poden diferir significativament en el color de les plantes en bon estat de maduració. Això no vol dir que els grans no es pot moldre en farina i s'enforna panets en això. La germinació és probable una mica més feble, i fins i tot el que anaven a germinar, no es completa amb èxit el desenvolupament. Han de compostos no suficient emmagatzematge per les plantes petites enlairar.

 

Les plantes danyades només no morir del tot, però per un temps s'alenteix significativament el creixement (que es veuen significativament afectats per la desigualtat de maduració). Mecanisme de creixement de la planta després de la lesió per descàrrega elèctrica s'explicarà amb molt més espai a altres llocs. ( cronologia , EPP i altres )

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

z