Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - cultius-cercles-are-no-creada-per-mentalment desviats-persones . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
Learn about thunderstorms RSS feed

si està interessat contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Heus aquí un intent de corregir invencions monstruoses que

Dels seus cervells malalts ...

 

El document porta el nom Intermezzo (1) Perquè, a diferència de diversos anterior gairebé no explica els principis de la presentació seran ` (danyat, debilitat) de cultius, i està escrit en un corral una mica més lleuger. Es discuteix el fenomen que la incidència dels cercles de les collites bastant inseparablement acompanya. Anava algú a qui vull tornar a tractar el tema dels patrons al gra, encara que fóra del tot greu i de vista científic, d'alguna manera ha d'estar en la qüestió de l'existència de persones cridades circle-makers (responsables cercle-, bromistes ). Aquesta contribució serà el primer de la sèrie durant molt de temps, i l'únic que farà ds En l'únic altre molt rar, o més aviat, la menció més. En primer lloc, l'autor, estimat circle-makers a estar inequívocament del costat dels agricultors i que qualsevol acció i les seves creacions Anomenat el fenomen merda absoluta, abans de la qual és possible i l'única dret d'escopir. Afortunadament, aquestes creacions no són tan molts en absolut, el que seria dels seus desvaris, sovint recolzats pels seus companys, els seguidors Misguided misteri que sembla.

 

De cercles. Un cas molt trist. Són molt inestables mentalment, persones pertorbades, psicòpates, qui es van saltar a un dels trucs més interessants, bromes, diversió, mistificació que la mare naturalesa principalment d'ells, i d'ells, juntament amb el conjunt de la humanitat podria cavall voltant. Provocat ells en la impressió, no només ells, sinó els diversos grups cercadors de misteris també, que la gran majoria dels cercles i formes en tots els cultius produïts a un grup de persones a les quals s'aplica ara designació circle-makers, o fins i tot del cercle prenedors o bromistes. Una opinió semblant és compartida per un grup d'escèptics (també escèptics són bastant lamentable víctima de la mare natura). Entre els grups de persones que es dediquen a examinar les xifres, hi ha una constant que les xifres reals són vistes voltant del 5%, la resta són falsos, falses fals, creat per l'home. En aquest sentit, cal dir idea encara bastant herètic, a saber: "idiotes tants, i la sequera i grans, a tot el món no pot existir, sigui possible que el 95% dels patrons van ser creats per ells, i eren només el 5% el genuí, veritable, en realitat creada per la naturalesa. "

 

Un altre aspecte secundari: Per què bromistes (Forger) es nomenen algú que suposadament produeix el 95% dels CC i genuí (és a dir, a la dreta), és a dir, només el 5% restant ha de ser produït per la natura? No theybehave només perquè ja s'utilitza la nomenclatura (95% engany, fals, 5% Genuí) per si sola "creients misteri", o com altres noms que totalment confós bestioles es fan dir, com idiotes? Ells no han de fonamentalment en primer lloc, fer-se la prova i psiquiatres? No ha de ser que llavors, des de quina perspectiva produir el seu cercle de decisions (amb All That "per orificis"), marcat com a original, i el que la mare natura Produït ser nomenat engany, fals?

 

Estimada humanitat, el crec! La frase "idiotes tants al món i una gran secs no existiria" ara només pot Pronuncia optimista realment gran (o estúpid) ...

 

Fet, tot el contrari, més del 95% de les xifres són certes, completes desenvolupat naturalment. Els éssers humans creen només un percentatge insignificant, molt per sota dels errors estadístics. Mentre que el "veritable" cercle de decisions realment existeixen, però només en llocs secs Actualment quantitats que n'hi havia prou amb errors anomenada estadística. La gran majoria d'ells mai havia estat en un camp de conreu, només són responsables del que anomena cercle - declaradores, borratxos, va presumir, va presumir de fanfarrons, mentiders patològics només és Qui en les seves declaracions reportades a les creacions d'algú més. Una altra opció que esperem que siguin de tipus relativament inofensiu dels trastorns mentals, diversos tipus de "transmigrationism" (Napoleó, Picasso, Einstein, Hitler), en algun lloc de la zona de l'esquizofrènia. En la seva forma més lleugera no són estrictament perillós per l'entorn del pacient, sinó pels seus casos més greus són els manicomis de tot el món relativament fulled dalt.

 

De fet, són els cercadors de misteri idiotes secs que pensen, que els dels seus tonteries Fins i tot algú llegeixi prou per creure que ells, i molt menys manejar? Pensen que potser altres, molt més gran que els ximples es, van al camp, on formen cercles en forma seca (excentricitat, etc.) Perquè s'ajusti intencionalment seves teories boges? Creuen que si mai publicats i va arribar a la conclusió, que dins dels cercles dels cultius originals es troben sovint que les rates mortes circle-makers començar immediatament en les seves creacions llançar rates mortes? Al món hi ha un munt d'idiotes, però no tants sequera i grans i, com ja s'ha esmentat. Com una mostra exemplar dels ximples i idiotes són creients misteri de la humanitat més que suficient a si mateixos. Els escèptics de tot el món sobre ells i la seva estupidesa produït un munt de papers. Encara que alguns escèptics mateixos per algunes de les seves accions i declaracions pertany en molt similars "grup tancat" per incloure misteri que els creients. Només un altre calaix. Afortunadament, la gran majoria de la gent preferiria prestar atenció a formes completament diferents de treball i l'entreteniment.

 

Diversos creients misteri "experts" (majoritàriament acte-nomenat) sobre el tema del descobriment de CC, els ovnis i altres fenòmens inexplicables són més que res en els paràsits fet. Parasiten en el fet que hi ha algunes difícils d'explicar els fenòmens. Usen tema d'embrutiment públic en general i operar el seu propi ocupació. Exactament el mateix paràsit és també qualsevol cercle de decisions, fins i tot si és real o fictici. El mínim absolut que realment existeix, i tots els altres que s'estan Claiming només, són absolutament els creients mateix misteri o fins i tot molt més gran que ells mateixos paràsits. Ells fan servir la ignorància de la majoria de la humanitat i la voluntat d'una certa part de la humanitat a creure que ells són els autors principals dels patrons.

 

Tot per a ocupacions similars estan disposats i són capaços de crear una teoria que, en alguns casos, probablement després que es construeix de forma manual i camp de conreu en alguna forma, la mare naturalesa mateixa, perquè hi ha alguns dels jocs d'habilitat superior per abastir la resta, com diverses anomalies, magnètic, electrostàtica, llum, so, estranys sentiments humans, i més. Es suposa que, a causa de la forma geomètrica en cada bucle és una especial informació oculta, desconeguda i l'energia que causa efectes similars. Claptrap Tal és realment possible trobar en les publicacions de la CC i d'Internet, vegeu, per exemple, cercles de les collites - Eckhard Weber. No comprar, seria un malbaratament de diners. L'autor evita escrupolosament possible que hi hagi algun intent d'explicació real, però amb les energies misterioses amb l'abundant publicació. Possible només acaba de llegir i revisar.

 

Misteri i prospectors cercle prenedors d'assegurança que inundaria públic en general amb moltes pàgines del tractat de longitud sobre el desordre natural de les coses i dels fenòmens, el que resulta en el fet que qualsevol disposició no aleatòria i periòdica d'objectes en l'espai condueix a la inducció d'un desconegut que d'alguna manera augmenta la força de l'espai just prop de les formacions geomètriques, causes similars i difícils d'explicar fenòmens, etc. L'autor d'aquest assaig està satisfet amb una sola frase, tot expressat en contra de la proliferació dels deliris similars:

"Creadors de cercles de tots els països de tot el món, a la merda!"

 

Creacions, que de tant en tant que amb tant orgull professorat, van ser fets enterament a una altra persona. Algú que els polz qualsevol reunió a l'atzar en el camp, si realment estaven exactament en el mateix temps el mateix lloc i present allà, absolutament sense cap dubte Immediatament i sense pietat va matar totalment Ells. (Vindria a "estrènyer les seves mans" allà ...)

 

Si es tractava de pura casualitat en el moment exacte, quan el Gran Creador en realitat fa un patró de cultius futur, va visitar aquest lloc no gaire lluny de la "l'escena del crim" alguns Doug o Dave amb les seves taules i cordes, dissabte seria la seva aparició en l'època del descobriment de patrons (diverses setmanes o mesos després de l'alta) no semblés ni remotament a exemple dels animals en aquesta foto . Això és el que queda (l'anomenada carronya), fàcilment hagués molt de temps des que han estat el centre d'atenció d'animals molt diferents (Anomenat carronyers). Potser el lloc que hauria estat capaç de trobar un sol sotragueig pocs ossos blanquejats, i probablement ni tan sols això. Els porcs salvatges, gossos de carrer i les guineus molt fàcilment fer front a la sequera i fins i tot material. Es diu cadena alimentària, i no sempre ha de ser creador de cercle fins al seu punt màxim.

 

Si un malalt mental Aquesta és la seva Individus, de fet, molt més que només el 99% de les activitats declarades en el camp realment ha passat alguna vegada, llavors, en termes de la producció en massa agrícola, probablement seria el millor per a ells per no perdre temps i es va convertir en realitat Descrit part d'una cadena alimentària. La seva "suposada" activitat va ser feta realment per algú completament diferent - Rayo Gran Manitou . Potser si mai realment volia anar al camp, Que s'adonin prefereixen que els agradaria incursionar en l'art. Ningú podria culpar si l'únic veritable autor de la sequera meravellós, molt interessant i alguns patrons electromagnètics increïblement complexes de ressonància dels cultius, si hagués començar recerca específica de calderers en els camps secs. El que va, torna.

 

De segur estarà aquí en aquest lloc sempre que la tesi emocionalment i mentalment pertorbats diversos individus d'altres imatges il · lustratives del seu "model de negoci", el Gran Mestre , m'adono seves capacitats, veure el que és capaç de fer en el moment en què no és Com fer llibres per pintar al camp, i com es veuen similars (abans de l'arribada dels carronyers), si decideix enfrontar-s'hi cara a cara.

 

Tots els circle-makers el món les persones estan greument malalts, els psicòpates. Retard mental greu i danyat. Duped naturalesa en una de les més d'un parell de trucs divertits, bromes que els va fer aquesta impressió els cercles de les collites pot ser res més que creacions de la gent. Convèncer a ells polz que les declaracions dels autoproclamats "experts" en els cercles dels cultius (principalment misteri diuen a si mateixos creients, i fins i tot - fins i tot - els creients seriosos misteri), alguns dels quals són probablement responsables de cercle - psicòpates molt bons amics. Possiblement Es coneixen construcció d'algun altre Madhouse, de vegades fins i tot han d'estar junts, compartint una habitació o una gàbia.

 

Suggeriments per a la seva inclusió en els llibres de text explicatius dels psicòlegs i psiquiatres, i els diccionaris de traducció:

cercle de decisions, cercle de decisions, cropmaker, cercle de la collita bromista = individu intel · lectualment malalt, desequilibrat mental, pervertit, pervertit i degenerat, psíquicament defectuós individu, persona pervertida, persona trastornada, boig, boig, boig company, mental, psicòpata paràsit, free-loader, mentider patològic. Un individu que pateix d'una malaltia mental - que pot ser per exemple una forma d'encenedor, però l'esquizofrènia també més pesat, la suplantació d'una altra persona (usuall i lleugera forma - napoleones, els presidents) o alguna cosa més (usuall i pesada forma - com animals de Microsoft - gos , vaca, plantes o fins i tot objectes únics - el bol · lard camí, arbre, rave)

 

Per aquest raonament serà lleuger cercle makering fenomen (a excepció d'alguns petits esmenta d'una manera similar a diversos altres paràgrafs d'aquest lloc) aquest lloc acomiadar per sempre, i el següent serà gens aquesta petita porqueria interessant web científica Scab per la sequera i el fem humà. Encara que no ho sembli a primera vista, no és present totalment genuïna, veritable investigació bàsica, amb totes les característiques de verificabilitat científica i repetibilitat. Bé CERN need.need.

 

Fins i tot si en qualsevol moment en el futur sembla que estava equivocat, o que jo arada de la sorra, si més no ho vaig intentar. JL

 

Fins i tot si en qualsevol moment en el futur seria mostrat que alguns dels meus esforços van ser inútils, si més no he aconsellat a la humanitat: "Així està malament, els meus estimats amics." Jerry Cimrman

 

Mirant enrere en la història

Fenomen amb nom (responsables cercle-, circle-makers) molt fermament unit a la qüestió de les formes de gra, després d'alguns dubtes inicials. Algunes persones amb trastorns mentals, inicialment amb una mica d'incertesa, va bufar la trompeta seu propi i va confessar enterament creacions d'algú més. Després d'algun temps, va descobrir que l'autor real mai anunciarà la seva authirship, per fonamentar De seves invencions monstruoses i desvaris, encara que fos la més absurda. Tenen molt utilitzat per al Ràpidament, sense si més no una mica per estar interessat en ell, que és el veritable autor de les formes. Ells estaven completament satisfets amb els resultats pràctics, que mai tornarà a fer una confessió, innat Potser a causa de la modèstia. A més, mai no netejar "orificis" després del seu treball, a diferència dels cercles de decisió.

 

No és d'estranyar, que en realitat mai es a. Possible és just només en una "posició d'espera", de manera discreta i poc a poc preparant per a aquest moment, que probablement ha de passar algun dia. Només ens queda desitjar als que mai va ocórrer. Que les persones amb trastorns mentals, lents amb orgull que ningú pot interrompre la seva arrogància insensata i tothom creuen que les seves ficcions, ficcions de Intoxicats Que boig realitzades pels cervells malalts seva pròpia, de fet de vegades entrar en algun camp de conreu, a fi de tractar Que hi ha " alguna cosa "crear i afegir a la seva credibilitat bullshits el propietari de més a això. Durant el mateix temps estaria esperant també el veritable autor dels cercles dels cultius, així també que estava present en aquest camp, i podria "donar la mà" amb ells alguna vegada allà. Després d'això, llavors arribaria al camp "Homes de Negre" (cotxe) per circle-makers, treure'ls d'allà en caixes de fusta (descobert o mai), i ells definitivament al cementiri. Una vegada més: només queda desitjar als que mai va ocórrer.

 

Entre altres, qualsevol descàrrega de llamp al camp absolutament sense pietat mata a la superfície i sota ella diverses desenes a centenars de quilograms de petits animals (granotes, ratolins, hàmsters, esquirols terrestres, sisels, insectes, lunars). En alguns casos excepcionals, més d'una opció de tones. Molt depèn de la distància des de l'impacte del front de descàrrega, però els animals realment probablement petites poden morir fins i tot per alguns dels principals fenòmens -Return StrokeAcompanyant o següent i el que el precedeix (Líder esglaonada, sense acabar streamers positius, vegeu Lightning). També insectes petits poden morir a causa de la inducció en plantes. En casos excepcionals, de vegades "després del fet" es troba a terra, fins i tot moltes tones de mosques Els animals més grans. Està el teu realment ximple circle-makers intentant col · locar objectes en algun moment en el futur entre ells?

 

Que ni tan semblava possible, considerar la possibilitat que els patrons regulars són creats per extraterrestres o cercle prenedors, mentre que per les descàrregues elèctriques i que parteixen una selecció de danys als cultius Aquells només es creen irregular. Seria possible, que mai s'han reunit unes amb altres? Milers de casos per any? Seria possible que la descàrrega d'un llamp no va fer cas que algú en un single d'èxit que ha estat tan espatllar la seva reputació, i que només els seus intents primitius secs a esponja sobre el seu treball? Què passa amb la Llei de Unintended conegut?

 

Occam manté els seus dits creuats

cercle dels responsables serien els seus Iniciatives bojos, durant un llarg període de temps (dècades), només distretament va ajudar i els grups una mica confuses d'escèptics de tot el món, que prou uniformement erròniament interpretats principi de funcionament d'altra banda bastant fiable de la regla d'Occam : "En el cas de més solucions és l'únic dret (el més probable) que els més senzills " . Que majoritàriament requereixen el mínim possible de condicions addicionals aleatoris i incerts, preferible a cap.

 

Si contínua, durant dècades completament clandestinament, però encara molt coordinada, una activitat realitzada per grups de borratxos malalts mentals a tot el món, algú que representa la solució més simple possible, no és necessari per evitar que la sequera i la reclamació de cap manera. Probablement seria millor ràpidament enviar-lo a una institució per a efectes del que estableix sec.

 

(Només el sol fet, que durant un llarg període de temps que estarien completament desapercebut i no detectable, és una condició addicional relativament complexa, tot i que en diversos i alc per mil a la sang seria condició gairebé impossible per a ells ja només la recerca d'un camp d'un cultiu ...)

 

Només per comparació,: Qualsevol grup de persones fins i tot i patró relativament senzill, ja que té totes les tasques necessàries per a la seva creació són el projecte, el transport, seria el realitzar dotzenes més com centenars d'hores-home, la descàrrega d'un llamp estava "treballant" 100 microsegons, en les paraules de 1/100000000 de segon ... (100 llampec-microsegons) ...

- Occam - Obbama ...

 

Finestra escèptic (una petita excursió)

Quin nom triar per a la gent, que durant dècades creia que les declaracions òbviament completament bojos, o fins i tot realitzar demostrativament, davant les càmeres, l'activitat també mentalment pertorbat, òbviament, completament boig de grups de persones amb disminució òbviament pertorbat i l'intel · lecte, invocat Ells com semidéus, i Les seves activitats belaud al cel i es refereixen a ella com l'única correcta i explicació possible?

 

El que segueix és una mena de reductio ad absurdum (molt similar)

Denton, Garsington, 1996; Wylatowo, 2002. Suposem per un moment que el cercle de decisions existeix. Produït totes les formes diferents de cultius, i alguns d'ells diuen que, en cooperació amb els extraterrestres. Alguns altres, al seu torn van donar als estrangers. Sí, fins i tot admetent que els extraterrestres existeixen i de la mà amb circle-makers produir cercles. Confiem en ells, que un o els altres, o produït col · lectivament, per exemple, les formes en les dues fotografies complementàries (fletxes blaves, els patrons a partir de l'any ... en ... la manera com els patrons són realment bo). Què idiota, ficada de pota, jugar, Dement, scrapmaker, ximple, perdedor Waste, Aquesta mà torta fracàs incompetent llavors tot el que ha produït en les xifres marcades amb fletxes vermelles? És a dir, algú havia fet tot això.

 

Per cert, com una prova secundària de l'autenticitat de les xifres de Wylatovo ha de servir com relativament fàcils de controlar el fet que fins i tot un idiota i estúpid cercle maker-mai es van triar pel seu camp creacions en què ja està trobat objectes que indiquen els fletxes vermelles ...

 

Potser una mica borratxo Durant l'actuació? Potser Van trencar les seves taules de tallar, taules, cordes i cadenes? Error Els seus magnetrons, sincronitzadors, màser, làser, cabrons, tasers, ciclotrons, synchrocyclotrons, phasotrons, llums Roentgen, els emissors de microones, canons d'electrons, o qualsevol altre dispositiu que utilitza per les feristeles bombardeig del camp? És que no la seva concentració mental i l'energia momentània, habilitats (o retard), de manera que els seus vòrtex induïts, creences, o de les forces mentals no van ser capaços de pintar quadres prou simètrics? No han de sentir en algun moment almenys una mica com idiotes? (Aliens + cercle de decisions)? Afortunadament, no perquè el No tant d'existir. Afortunadament, tots dos grups les dues en conjunt que pot felicitar l'altra al fet que ningú d'ells no apareixia en cap forma, precisament en el lloc exacte en el moment també en realitat es va originar cap patró. En les sequeres cas i serien transportats a la patologia (circle-makers) o la NASA (estrangers). O bé, Paroubek (policia txeca, en cas de trobar marcians, si volia intentar ressuscitar el tema de la propera elecció)

 

Acabar nota

Per als creients de l'existència i l'efecte dels poders inexplicables i misteriosos i forces, teories conspiratives, Activitats alienes, creients mysterium, ufòlegs, i totes les altres persones d'idees afins: En els llocs marcats amb fletxes vermelles trobarien les plantes, visualment o per qualsevol usat altre mètode d'investigació (en els teixits, les cèl · lules, nodes, microscòpia, les propietats mecàniques) absolutament indistingible de les plantes, fotografia Aquells mesura tan content, i investigar l'interior que els patrons regulars. La següent és una visió general del que és possible trobar a l'interior d'un patró totalment irregular.

  - Les plantes cremades - Percentatge i diminut, molt per sota de l'1%. No es pot trobar, encara que el temps de descàrrega d'un llamp transcorregut ha estat suficient i la naturalesa es va encarregar d'ells per si mateix.

  - Les plantes amb fulles retorçades i deformades, tiges, panotxes, els grans deformed venciment. Probablement no tan bé per superar l'1% i el seu percentatge és només lleugerament per sobre de les zones danyades.

  - Les plantes amb just per sobre del sòl, de 2-5 cm doblegar, no trenca les tiges. Més del 90%. La majoria d'ells es mostrarà en comparació, amb les tiges sans, no es presentaran ` força (danyat, debilitat) Plantes de més de 5 vegades menor contra el trencament. A més, és obvi que serà molt fàcil de doblegar les tiges just per sobre del sòl sense trencar-se.

  - Les plantes no danyades es doblega també possible a terra sense trencar les tiges, però molt més lentament i mostren una resistència molt més gran que contra la inclinació tiges `serà presentat (danyat, debilitat) i els seus voltants en un estimat de 10 vegades.

  - Les plantes amb tiges aproximadament en el mateix punt, de 2-5 cm per sobre del terra trencat. Són un estimat del 10% de les tiges rodons esteses a terra. Ells es troben en zones Principalment immediatament adjacent a la frontera forma. La seva resistència al trencament i doblat o inclinació no és més només 2 a 3 vegades inferior en contra de les plantes de control sans.

  - Molt sovint es troba allotjat `serà (danyat, debilitat) feixos de tiges, disposats de manera uniforme en cada bucle d'un altre - el resultat de la effect.fect Domino.

  - Molt sovint possible no trobar també `serà presentat (danyat, debilitat) manats de tiges dins de grans patrons.

 

Sempre que en el futur trobaran tots els canvis que hem esmentat que ell va nomenar llocs. Aquesta afirmació pot tractar d'àrbitres immediatament en els propers anys. Una cosa amb ells Això significa que probablement ja enviat com a missatger maies antics. Ells seran subministrats per tants milions de fletxes vermelles de tot el món, del molt que volen, i que serà capaç de tractar de realitzar Que no es troba res semblant. Poden triar de la seva elecció. Això es coneix com la predicció, i pertany a una àmplia gamma de tècniques científiques utilitzades en la investigació bàsica, que els creients estimen misteri com un gra al cul.

 

L'únic El seu problema és a partir d'ara el seu únic problema. Això seria per suposat un enorme problema per a ells, observar i explorar una cosa tan comú, normal, com qualsevol altre cultiu en forma irregular. És bastant complet sota el seu nivell, alguna cosa sec assistir a un EarthBound, el que potser no podria sorgir de la mateixa manera o similars als seus patrons regulars tant preuats. No importa, algú que estaria molt content de que en lloc de fer tots ells.

 

Finalment, un missatge per a tots els circle-makers de tot el món, dient que juntament amb l'autor clàssic: "Vostès em fan ganes de vomitar ..."

 

No obstant això completament al final (per personatges forts) com a màxim)

Va ser un cas molt conegut de dues fogeys senil, D & D a Gran Bretanya en els anys noranta (vegeu Google : D & D cercle de la collita), que reclamaven a si mateixos com autors de tots els cercles de camp de cultius, sense poder al seu molt dubtós Reclamacions fins al més mínim grau d'evidència creïble. El trist fet que són els periodistes desafortunats saltar al esquer en dilettante i forma realment increïblement estúpid. Va tirar a les escombraries qualsevol fins i tot els preceptes més bàsics sobre la necessitat d'autenticació dels recursos i reclamacions, i així va participar en un dels més grans mistificació del segle XX, el que potser no té paral · lel en la història. Oh, aquests periodistes desgraciats. Es van convertir de facto com a co-autors d'un dels majors mistificació del segle 20, encara que el seu nom no era Orson Welles. Tenien encara de ser clar a primera vista, que una sèrie de convenientment triat dues preguntes hauria immediatament que fogeys bava vells condemnat per mentir patològic. Però en cas que immediatament han perdut molts circulació periòdic Milers i quota gran. No era la primera vegada ni l'última vegada quan el periodista desafortunat seus propis esforços participat directament en una mistificació extensa.

 

Dos vells oxidats Geezers vaig pensar, que quan adjunta al cim de les tapes planes i les seves baves tros de filferro com un "cercador de direcció" Que tots els homes els va a creure, que ajuden a utilitzar aquests cercles de les collites de productes manufacturats ràpida i fàcilment com sobre la base de placa utilitzant brúixola traçat. Centenars de cercles durant dècades, mai ha estat atrapat. Cal assenyalar periodistes creien que. Cal assenyalar que no periodistes en el sentit de tota la humanitat. Afortunadament.

 

Fa molts anys, expressat per Robert Heinlein Que no hi ha necessitat de buscar males intencions on no és suficient per explicar les causes de l'estupidesa humana comuna. Cerqueu també hi ha necessitat de teories conspiratives. En aquest cas, lamentablement va ser la major responsable de tots els errors Clarament periodisme sense sentit, recolzat pel Sr Certament borsa audaç editor (com succeeix). Malgrat el salt a la palla és Possible De tant en tant algú, que encara que en aquest cas, probablement seria molt poc comú que tres punts. (...)

 

http://cestovanie.aktuality.sk/.../svet/kruhy-v-obili-podvrh-alebo-umenie/

Cercar totes les dones

Aquests "Aliens" no seria mai revelats, però la dona de Bower. Es va adonar que el velocímetre del cotxe una gran quantitat de quilòmetres i, a més, el seu marit no podia explicar d'on passar la nit. Finalment, el va acusar d'infidelitat i el Bower i Chorley va sortir amb la veritat. Chorley va morir al 1996 Bower en el seu honor el 2004 va crear la seva última imatge al sègol. Va afegir que la serp si no hagués estat gelosia de la seva dona, probablement mai revelem.

 

Estimada senyora Bower! En el món d'avui en dia podria realitzar durant moltes desenes de milers de milions d'excuses que tenien un sol propòsit - esborrar i difuminar adulteri. Allò que hem inventat D & D imbatible és absolutament un dels més estúpids, mai en la història ha acabat i que s'havia cregut, encara que de cap manera per tots. En el seu nivell dràsticament signat nivell mental dels seus dos autors. No sabem on es troba actualment, la Sra B., que no m'importa. Potser on hi Chorley. Si és així, doni Que no és el teu estúpid (si no és ja massa) trossos de bufetades, i explicar cada una mentida que es revelaran, ni tan sols després de la mort.

 

Ells mateixos no haurien existit cercles de les collites que fan, només era una excusa per justificar la seva vergonyosa per a viatges de putes. Fins i tot avui en dia rient, del que vostè ia tots els homes han fet. Potser ni tan sols conduir de putes, només muntava Doug per Dave, avui en dia és modern. Una cosa, en referència a: pot estar gairebé segur. Si tot saber realment realitzat al camp (centenars de vegades moltes hores de treball nocturn en el camp), el més probable Han esperat per al dret d'autor dels patrons en un camp de conreu i almenys en un cas s'hauria trobat amb ells i Les seves mans tremolen. Serien lliurats de tornada a casa en una caixa de fusta després d'això. Les forces de la natura, seria considerat com la seva única obligació moral de fer alguna cosa similar amb dos idiotes secs.

 

Finalment: Potser realment estaven en un camp de conreu. Probablement només hi havia els dos, però si és millor per a nosaltres i per sempre romandrà misteri. Potser hi ha alguna cosa d'ells després de també Aquest cultiu es va mantenir arrugada. Una cosa així com Milovice - Aquest - cas registrat de "Eriçons de aparellament" de la 2010 (Foto) Per descomptat que no és una coincidència que aquest lloc (el primer camp al sud-est de Milovice de la carretera) va ser el títol de treball assignat Doug i Dave. Potser el D & D en un camp de cultiu de vegades alguna cosa també a l'esquerra, de vegades, bossa de mà, de vegades guants. Només nosaltres probablement mai ho sabrem si no quedava bé bossa o després de Doug Dave ...

 

Una altra conseqüència molt desagradable anomenat cas va ser un fet molt desagradable que eren gairebé immediatament detingut, fins i tot les greus Slightly Els intents d'explicació científica real de la CC fenomen. Cap científic respectable almenys mínimament amb en qualsevol cas no podeu donar una pista i tractar de resoldre el problema, que era tan completament compromesa per un sec dos ximples. En efecte, segons la informació disponible, almenys que una organització havia estat tractant prèviament almenys una mica d'informació seriosa sobre el fenomen de recol · lecció, després d'aquesta "revelació", detingut per complet l'activitat, que ha de ser verificable a través de motors de cerca ..

 

si està interessat contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

z