Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - cercles de la collita - CCD-sensors . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
CCD sensibilitat espectral
(Amb especial atenció a la sensibilitat en el rang infraroig)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

No he fallat. Acabo de trobar 10.000 maneres que no funcionen.Thomas A. Edison

Sóc un alcohòlic violent i un addicte furiós i jo no volia veure els meus fills a la mateixa cosa. Ozzy Osbourne

Hem preparat una civilització en què els elements crucials profundament pont depèn de la ciència i la tecnologia. Carl Sagan

Sensors CCD per no haveIR filtrat suficient

PagPh
Per a la gran majoria de les imatges no importa, però quan es dispara en condicions de poca llum sensor capaç de gravar alguna cosa que és completament invisible per l'ull nu de la càmera - rajos infrarojos.

 

Filtre IR

Consta davant del sensor d'aparells fotogràfics comuns, no tots els filtres de la radiació infraroja. Com ja s'ha assenyalat, en la gran majoria de les imatges no importa, però en llocs, on pot ser d'un gran calor residual (diversos centenars de quilowatts hora), acumulat sota terra, així allà i potser de tant en tant un petit esclat de els gasos calents (absolutament invisible per als ulls), a continuació, càmera o càmera de vídeo capaç de gravar diversos "fantasmes", invisibles a simple vista.

 

Sensibilitat espectral dels clàssics (Ag - halogenurs) pel · lícules cinematogràfiques també color, totalment garantits acabant en 690n, no més. Uns processos aleatoris similars El rècord de més de 700 nm és completament tant Eliminat amb Ells.

 

El fet que a les fotografies (Adquirit per dispositius digitals) poden estar presents "alguna cosa", el que aquest lloc era sens dubte presents, entre altres coses, poden estar involucrats també Restes de l'electricitat estàtica, encara que és inofensiva, però encara prou forta, causar errors i interrupcions dels dispositius electrònics. Tots els dispositius de gravació i emmagatzematge d'informació en un lloc sec i ben realitzat a través de la transferència d'electrons. Al lloc de càrrega electrostàtica residual després de les descàrregues elèctriques, no hi ha "excés d'oferta" de càrrega (fins a milers de megajoules, fallada de l'instrument pot causar que les partícules de pols que porten unes poques milionèsimes de Joule). Trastorns de la microelectrònica a través de la càrrega electrostàtica és molt fàcil de simular i observar per exemple en les proximitats de Van der Graaf generador (no aparell, la banda de música). Qualsevol que deixar de córrer en la mateixa habitació amb un ordinador d'escriptori com Microsoft i font de voltatge 3000 - 10000VA o transformador de Tesla, i li permetrà continuar en acció durant un temps ("espurnes"), pot estar gairebé segur, que l'equip es reinicia en un màxim de 10 minuts i sense necessitat d'apagar la font d'alta tensió serà gairebé impossible continuar amb el PC a la cursa. L'aire és de fet un cert temps després de tant saturats de molècules altament ionitzats i partícules de pols, es recomana encaridament que va violar una regla bàsica de funcionament de cada dispositiu constructe MICROELECTRONIC -

" Protegir contra l'electricitat estàtica "

 

Howgh.

 

 

 

Nota:

Inexplicable per alguns dels objectes en les fotografies des de qualsevol lloc pot participar també reflexions múltiples entre les lents de l'objectiu. Estructures òptiques d'avui Ampliació complicats ja contenen més de 16 membres, i ja no s'assemblen ni remotament per exemple, un memorable tres-Tessar de Carl Objectiu - Zeiss de beneïda memòria.

 

Una altra possibilitat per explicar l'aparició d'objectes difícilment comprensibles en les fotografies són objectes possibles moviments completament fora de focus - pols, plomes, insectes. Cal adonar-se que gairebé totes les persones que s'ocupen de la investigació dels cercles de les collites no són fotògrafs professionals. No és d'estranyar que els seus lents són de vegades brut amb sandvitx. (Quan es prenen fotografies en les coses de camp pot passar, el temps no sempre és ideal, i les fotografies Certament té un millor rendiment fins documentals que no fer-ho)

 

L'única excepció clara a la fotografia de patrons regulars (no només regular) Per tant, amb Klaus Leidorf , però, és clar, està en un perfecte primer fotògraf professional, en particular a la fotografia aèria, fotografia dels patrons és per a ell una cosa així com "ho faria -producte "i no està interessat en les seves investigacions en absolut.

 

Últim grup, després que no insignificant d'objectes misteriosos en les fotografies dels camps de cultiu poden estar constituïts de falsificacions normals humans. La mitjana de foto - falsificacions, no cercles a les collites - falsificacions. Fes-te Aquestes coses simplement de vegades, i no hi haurà més menció d'això aquí.

 

En el transcurs del temps es va fer una regla normal, i per tant trist i efecte, que en les rodalies del fenomen de cultius cercles amb el temps van començar a aparèixer moltes persones estranyes i dubtosos, que més aviat s'ha de col · locar objectes en els manicomis que es van establir per a fins similars. Cal també té una varietat de falsificacions i autors de reclamacions no gaire fiables.

 

si està interessat contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

És molt agradable trobar-se amb persones més estúpides que nosaltres mateixos. Els estimem alhora per estar assegut  J.K.Jerome
Ser optimista després que tens tot el que vols no compta. Kin Hubbard
Si sabéssim el que estàvem fent, no es diria investigació, oi?  A.Einstein
z