Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно-кратко съединение обяснение . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Играта свърши.
(Игра, наречена КУЛТУРАТА GATE КРЪГ)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - обяснение - пенсионерите

Верен на себе си стръмния премахва възможността, който е идентифициран. (Heraclitus)

Истината е по-странна от всичко, което може да се мисли. (E.A.Poe)

Omnia vero fulmen gubernat:Flash е навсякъде. (Heraclitus)

Първо естествено обяснение на принципа образуването  на житните кръгове,  използвайки доказани, повторяеми статистически проверими научни процедури и изследователски методи. Растителна анатомия, патология, физиология, биология, химия, археология, физика, Хидрометеорология, спелеология, геология, електричество, магнетизъм, и други, често интердисциплинарни области.

тайната на житните кръгове е окончателно решен

Освобождаване от отговорност на Светкавица е една-единствена причина за всеки кръг в царевица , намерени по всяко време всеки областта на царевица.

Crop circles created by Lightning Electromagnetic Fields
Crop circle - a simulation of Lightning Electromagnetic Fields

Схемата на оглед в дясно показва един от редица много интересни аналогии в житните кръгове и физичните свойства на мълнии. Прилика номер 1 мълния изхвърляне в структурата на зърно (растер), запис на електромагнитното поле линии. Подобен процес, когато заснемате снимки. Резултатът се показва (разговори) на броя на дните.

Освобождаване от отговорност на Светкавица е една-единствена причина за всеки кръг в зърно , по всяко време всеки областта на царевица.

 

Това е много, много съкратен вариант на страницата, която се намира в житните кръгове - обяснение , както и броя на под-страниците в мрежата cropcirclesonline.com .

 

Съдържа само няколко много основни пароли.

 

На първо място е необходимо да се препоръча на всеки, който иска да гледа телевизия бездушни измислица " на маите пророчества и житните кръгове ", или не дай боже някой вече изглеждаше да се опита да постави всички твърдения в перспектива тук е пуснат изясняване. Между другото, тези tupouni напълно наясно, че са налице показва образуването на житните кръгове с удар от мълния. Това беше гръм от ясно небе "гръм от ясно синьо", което може почти бъдат изслушани (липса на облаци и множество отражения на звука между тях и земята). Но когато камерата оператор е пиян и хъркане, няма да чувате нормален буря, и не е чудно, че трябва да се смени материала за регистриране на данните за движението трябва да предупреди за освобождаване от отговорност на мълния.

 

Това се отнася, разбира се, е посочено плод на друг подобен художествен шедьовър, който някога е бил назначен на темата. Random, като " житните кръгове: Quest за истината ", или" Какво? На Земята Вътре Мистерията на житните кръгове ".

 

За въведение в основите на исторически перспективи по въпроса на житните кръгове могат да посетят интернет страницата на Wikipedia - житните кръгове . Повечето от обясненията, въпреки че има подадена, или попада почти изцяло в рамките на псевдо (боклуци наука), но поне служи като основна информация за текущия изглед на целия въпрос.

 

 

Един нов поглед към въпроса за житните кръгове

 

Житните кръгове - обяснение - много съкратен вариант.

 

Всеки, който твърди, че житните кръгове, създадени извънземни (НЛО, летящи чинии), е идиот.

 

Всеки, който казва, че житните кръгове са създадени от хора, е глупаво.

 

Всеки, който казва, че житните кръгове генерира плазма, електрически заредени вихри във въздуха, наречена вихри никога не е виждал, нито nenapodobil или математически физическата nesimuloval е "в момента леко дезориентиран.

 

Всеки, който твърди, че житните кръгове, когато и където той създава или създадени, чудовищен маниак. (D & D)

 

Всеки, който има на най-голямата шега падна за майката природа толкова перфектно ("това не се някога се случи от само себе си, тя трябваше да накара хората"), той отиде областта на зърно да се създаде нещо подобно, за да подкрепят тяхното твърдение, че е глупаво лековерен.

(Не са научни експерименти и експериментална проверка на изпълнимостта)

 

Всеки, който твърди, че освобождава от отговорност мълния не може да създаде нещо на повърхността, като ефект върху придружаващия снимка е идиот.

Вижте няколко други съпътстващи изображения, които предстои да бъдат публикувани (главно като позовавания). Възможно ли е за тях да благодаря на италиански изследователи. Хиляди публикувани и непубликувани снимки на такива "доказателства за човешка дейност" - "отвор за щифт."

 

Всеки, който казва, че житните кръгове са създадени от някакво странно, непонятно и неизвестно електро - магнитна - механична енергия, благодарение на, чието действие е на такова място, дори и след сравнително дълго време, можете да регистрират на броя на необичайни явления и ефекти, такива като LIMA - Светкавица индуцирана магнитни аномалии (компас отклонение), инфрачервена радиация (топлина натрупване), необичайни отговори на човешки и животински микроелектроника нарушения (чрез излагане остатъчен електростатичен заряд) и е в състояние да се направи извод от това, че само като естествено срещащи се, съществуващи и текущи феномен освобождаване от отговорност на мълнията е глупаво.

 

crop circlescrop circlesНю Jičín, 3 Седма 1999-тия Всеки, който е в състояние да се каже, че това е абсолютно типичен фрактал модел, разклоняване отстрани точно според правилата на заустванията поведение искра, които се появяват един ден в областта на зърно в Чехия може да бъде създаден чрез някакъв друг процес от мълния освобождаване от отговорност е идиот.

 

Един от най-типичните характеристики на мълнии им е фракталната структура, постепенно клонове в все по-фини структури.

Един от най-често срещаните характеристики на редовни модели в тяхната зърно, чакай малко, какво всъщност е, сега е някак си успява да оборудва ...

Това им беше фракталната структура?

 

Всеки, който се осмели да каже, че мъртвите мухи, които често се срещат на места, намиране на житните кръгове, както и всякакви други мъртви насекоми или други мъртви животни, убити от нещо различно от мълния освобождаване от отговорност е глупаво.

 

Всеки, които не могат да разберат, че абсолютно всички, без изключение, така наречените "аномалии", които на много места на житните кръгове се появяват, може да се обясни от такова място, наскоро направи мълнии, е идиот.

 

Първо и най-поразителен пример за такива аномалии на геомагнитното поле

Светкавица предизвикани магнитни аномалии , Светкавица индуцирана остатъчен Магнетизъм , Светкавица индуцирана Магнетизъм , остатъчен магнетизъм - хиляди на техническите книги, и описани хил. тона хартиен.

Всички изброени парола само въведете в търсачката Google

Може би ще е достатъчно, за да научат малко английски, можете Кучи несъвършена ufological záhadologický ...

 

Всеки, който не успее да осъзнае, че на корен причина не само на всички кръгове и редовно резонанс и смущения модели в зърното, но почти всички подадена зърно в света, които е неразделно придружава на щети на електроенергия от гръмотевични разряди и на постепенното отслабване на растенията е идиот .

 

Между другото, на земеделските производители го знаят много добре, но съвсем очевидни причини (отпуск) за себе си. Това е съвсем естествено, като се има предвид факта, че те са някак си по-добре и по-естествено слята с природата и могат да преценят акцент поне приблизително инстинктивно, какво се случва там, много по-добре, отколкото останалата част от публиката. Не трябва да се справят с него, но никога не е твърде горд. Това със сигурност не трябва да се обясни и polovzdělaným необразовани глупаци като ufologists и záhadologové "експерти" на различни паранормални явления. Хиляди на селскостопански научни и професионални статии, публикации. Много връзки на доказани научни ресурси и специализирани издания като селското стопанство тук .

 

Топката е от твоята страна на съда, Кучи гнидав ufological záhadologický. Опитайте се да го удари най-малко. На нашата половина на терена, но това никога не е било ...

 

Може да се наложи да се опита да докаже, че точно на местата ( GPS база данни ), където някога житните кръгове се появяват в резултат на по естествен начин, толкова естествено, както е описано на този сайт (това е над 99,9% от всички случаи), имаше няколко минути, часове, дни или седмици преди неговата физическа видимост (откриване) въздействието на мълнии. Възможността е тук, и винаги ще бъде. Това беше достатъчно, за да поиска метеоролозите. Ха, ха, ха. Hi, Hi, Hi .

 

Ако решите да използвате най-лесните начини да поне да опита да докаже своята истина, и да се опита да отрече твърдението, че се намира в този сайт, VKPZU , тогава сте наистина заслужава да някой доста ритник задника . Той ще бъде много интересно какво желание обществеността резултатите от такова изследване да се каже.

 

GPS навигация - база данни - най-голямата колекция от сайтове GPS житните кръгове, събирана някога в света. Той съдържа не само много сайтове, GPS, за които е известно, че са и някои наблюдатели вече са били открити снимки на карти на различни приложения, и се публикува. На първо място, разбира се, Google Earth , тъй като тя позволява на местата, където тези карти, видите състоянието в различни периоди от време, но също така например Bing Maps или Yahoo карти.

 

Разбира се съдържа най-малко двадесет сайтове, които са назначени на картата документи, описани приложения са достъпни, но все още не са открити или оповестени.

Най-вероятно от Италия.

Разбира се, че не е изчерпал всички възможности и внимателните наблюдатели в тези места, разкрити или в близост до определено изглежда повече.

Разбира се, има места, където снимките житните кръгове, записани на карти, но за научни изследвания на земята никога не е бил разположен, човечеството никога не е знаел за него (като много от Италия, един в Чехия - ще бъдат публикувани във времето)

Също така, често е възможно местно местно проучване с помощта на Google Earth, за да откриете много интересни факти, свързани в близки и далечни места. , Например, броят на такива случаи от Италия, но не само там.

 

GPS база данни съдържа основно серия от GPS точни данни, намиращи се на различни кръгове култури от цял свят, точното местоположение GPS никога не е била публикувана (стотици). Тя ще бъде публикувана в пълната версия през следващите няколко дни, до края на 2012 г. (т.е., малко след края на света)

 

Друг продължение Например тук .

 

-----------

 

VKPZU - Кучи гнидав záhadologický ufological

 

Страницата е подготвена за вас и всички тук теория и твърди, че много добре теоретично, така и експериментално проверени

 

Jan Ledecký

 

Житните кръгове - загадка разкрита.

 Веднъж и завинаги, завинаги и винаги.

Невероятно примитивни, тъй като може да се каже смущаващо глупаво или дори глупаво обяснение. НЛО ентусиасти, мистерия, парапсихология, летящи чинии, непознати и несъществуващи енергийни и други подобни глупости може да уреди да odtransportovat No Return (безкрайност).

С други думи, те може да тегли в задника си .

Същото може да се каже на извънземни .

Включително Пароубек Marťanů.Také да плъзнете ...

z