Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Това е първоначалния превод, машина, почти непроменени. Компютърно генерирани от оригиналния чешки и оригинал на английски език. Той ще бъде постоянно да се подобрява и променяни. Благодарим ви за разбирането.

lightning
Обяснено завинаги.

Естествено обяснение на принципа на житните кръгове

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове са светкавици. Това е фотографския запис по време на симулация на електромагнитни силови линии и електрически ток в мрежата на повърхността на царевица за растителна област.

Житните кръгове са формирани от мълния. Имитира във фотографския запис по време на симулация на електромагнитни силови линии на сила чрез промяна на структурата на мрежата на повърхността на царевица за растителна област.

 

Още устройства от общите лабораторна практика,

симулиране на процеса на създаване на модели на житните кръгове в областта по време на гръмотевична освобождаване от отговорност

Имайте предвид, на първо място тук в този сайт са всички почитатели, фенове и поддръжници на НЛО, летящи чинии и извънземни, и подобни глупости, мистериозен, луд и непроверими обяснение на причините на житните кръгове, като микровълнови печки, таралежи, кенгура, разпространение на идеи преди да прочетете този параграф, доколкото е възможно се опита да изпразни. Ако го направят, има сериозна опасност, че по време на неговото четене могат да повръщат. Или от тези неща може просто толкова лесно.

 

Уилсън облак камера, балон състав

електрон пистата

На някои модели може да се отбележи, че има процеси, които протичат, подобни на движението на частици в облака Уилсън камера или в балон камера, но по-голям мащаб. Описаните устройства се записват песни на частици, чиято маса е дадена в атомни единици, 1/12 C = 1 Da, или части от тях. Протон, неутрон, на антипротон - приблизително единица за атомна маса, електрон и позитрон - около 1/1000. Частиците се движат най-вече в магнитно поле. Тяхната енергия се изразява в електрон волта - EV, 1.16 х 10 -19 J и заряд на електрона е 1,16 х 10 -19 C. В областта на зърно се движат частиците на масови десети грама до десетки грамове, т.е. реда на повече от 10 23 пъти по-тежки, таксата може да бъдат изразени в единици на Кулон, или много повече енергия в килоджаули 10 отново 20 пъти или по-стойностни от атомните и субатомните частици. Са били за известно време, изложени на милиони волта напрежение, ток от стотици хиляди ампера и магнитното поле на много милиони пъти по-високи, отколкото в облака камера на Уилсън. Приложеното изображение на кръга в горния десен зърно много поразително напомня спирала - синусоидално движение на заредени частици в магнитно поле на мълния освобождаване от отговорност. Може да се сравни с пътя на електрони в магнитно поле - снимката по-долу, записва, ширината е 25 см.. Е получена от уебсайта на sciencephoto.com, направени в Lawrence Berkeley National Laboratory ( уеб сайт ), един от много лаборатории на Университета на Калифорния ( уебсайт ), член на националната лабораторна система, подкрепена от американското министерство на енергетиката ( Уеб сайт ). Подобни частици песни ", има редица други изображения на житните кръгове, и те ще се създаде специална страница. Временно моля връзка недостатъчност извинение. Съответният сайта също така ще се описват някои вероятните функции "частици", благодарение на действие фигури, бяха споменати житните кръгове, или всяка част от тях.

 

Информацията по-късно ще се разшири, особено в линка. Както и да е, може би някой търси за чужденци, те виждат изображения на траекториите на субатомните частици, като Уилсън камера облак, или никакви резултати от експерименти на ЦЕРН?

 

 

Lissajous фигури

Смущения и резонанс

имитира хладилник и Lissajous модели в растенията

Също така е доста вероятно, че много странно съвпадение е започнала някъде в образуването на житните кръгове (особено в сложни геометрични фигури), много силна намеса и резонанси, описани всички сили, участващи в създаването им. Тези механични сили - въздушни, земетресения, удар и натиск вълните, на на кухини резонанс подземни, както и електростатични и електромагнитни сили. Във всички случаи, изброени в рамките на разстояние от няколко метра до няколко десетки метра от точката на силите на въздействие шок са огромни, напълно извън обсега на обикновеното човешко въображение. Някои модели на житните кръгове се появяват след това, като запис на резонанс и намеса явления, които са се случили над зърнени въже. Човек не бива да се забравя, мъжете и Kyrilian Lichtenberg, но понякога до тях и на други места. Придружителният снимка показва лявото изображения на демонстративен опит да докаже на овулацията при растенията

 

 

Следните моделите на житните кръгове са поразително сходни оглед на магнитни полета, като например метални, феромагнитни талаш. Освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета действа като проводник бяха поставени перпендикулярно на земята и създава около себе си огромно електромагнитно поле, което предизвиква по всички предмети в района.

Формите на електромагнитното поле, създадено от една, две и шест от еквивалентни изхвърлянето на мълния.

 

Житните кръгове, напомнящи на електромагнитните силови линии, които са били създадени в електромагнитното поле на железни стърготини, една, две и шест еквивалентни електрически разряди, начело направо на повърхността на земята чрез дълбоко под земята. Са генерирани в много по същия начин, който виждате на снимката в дясно, но не само като обикновен кръг. Бяха създадени в цяла сложни модели смущения. Те са се образували точно в момента на освобождаване от отговорност на мълния, но са обработени за няколко дни, седмици или дори повече, благодарение на много бавен хода на естествените процеси в рамките на завода, тъй като, ако под влиянието на природен разработчик. Придружителният картината е възможно да се увеличи с мишката. Флаш всички подразбиращи се případech извършва невероятно подобен на фотографската светкавица. Повърхността на полето на зърното е действал невероятно подобен начин на това, което се случва по време на излагане на фотографския материал. Археология на въздухоплаването използва подобен план, "естествен предприемача", за да обясни процеса, през който растителност е да развият симптоми  cropmarks. (Вж.)

 

Растителност действа като един вид химично изложени отрицателен разработчик: Увеличава скрити изображения. открития от въздуха: Историята на въздушното археология , Лео Деуиловият Млад фронт 1979, стр. 50

 

Интересно е, че много подобни модели е вероятно да се създаде радиация намеса и само един инцидент ексцентрично последващи изхвърляния рамките на разширяване на въздуха война, която е създала първото голямо завоевание,  Return Stroke.

 

 

 

Малко по физика ...

Само за илюстрация, той може да се отбележи, че всеки електрон в една средна освобождаване от отговорност светкавица, което означава в най-важната част - на връщане Ход, една голяма електрически шок , вижте мълния , прехвърля на енергия на около 10 30 пъти по-голям, отколкото е необходимо електрон да скочи от ниво на ниво с PV водородния атом, но това е наистина достатъчно. Електроните в такива зауствания на гръмотевични средно на около 10 21, които макар на пръв поглед не е достатъчно, това е приблизително 300 Кулон, което на свой ​​ред не е много на всички.

 

 

Между другото, тук е връзка към бележка, която е, че се намира в края на тази страница, някои читатели, защото наистина не трябва да се прекъсне в

 

Тук по-скоро теоретична обосновка:

Редовността модели на житните кръгове и техните високо статистически над средното относително често с висока прецизност, мулти-ос симетрия

Имотът все още е трудно да се обясни модели в житото им е много често симетрия и с повече от една ос, 2, 3, 4, 5, 6, и повече, централната симетрия и много точна огледало. Един от най-трудно да контролира отражение предлага за освобождаване от отговорност на плазма, а въздействието му върху земята и точно след като може да създаде нещо като гигантски безпрецедентна атомни и молекулярни структури. Кристалография, атомно и молекулно хибридизирани орбитите и техните варианти, спрегнати двойни и тройни облигации на въглероден цикличен и верига или силиций. Разбира се, че е много неясно и трудно доказуеми мотиви. Тя трябва да се отбележи, че за освобождаване от отговорност плазма, които могат да имат дължина от един метър до милиони волта, измерване на няколко километра и е един ток, който се понякога в близост до един милион ампера, може да се направи на нещата той иска, и може да разглежда няколко души ...

 

Няколко параграфа за описание на процеса, но се случи, на която може да се приеме - теоретично и практически - разбира се, някъде в бъдещето, много по-висока недопускане на отхвърляне - въртящо се електромагнитно поле. Пред него е отражение сравнение на потенциалното въздействие на водните капки в течно или в тънък слой течност, които са много по-достъпни всички теоретични и практически изследвания.

 

В природата, успешни модели се повтаря. От безкрайно малък безкрайно голяма. Ян Артюс Бертран. най-добре, ако човечеството престава да се замаян изкуши природа "бан", за създаване на редовни модели на житните кръгове. Просто да се каже, че то може, като всяка закономерност на друго място. Computer математическо и физическо моделиране може да бъде отложено по всяко време в бъдеще, както и предварителни теоретични предложения и идеи от всички физически модели. Майката Природа със самата се справя много добре дори и без глупави извънземни. Красиви модели на ледени кристали върху стъклото, както и всяка кристална структура, Майката природа също създава свои собствени устройства, без помощта на каквито и да било смешни и идиотски чужденци. Просто гледам. Никой не търси извънземни, когато той замръзва на прозорец, или когато те виждат базалт орган, навсякъде по света. Devils Postpile Национален Снимка Паметник на САЩ Националната паркова служба

 

Тук само опростена преглед:

Веднага след удар на мълния, предназначени първият голям шок -  Return Stroke, През който е за много кратко време (няколко милионни от секундата), е много тесен плазма колона, 5-10мм, което веднага започва да се развива бързо в околната среда и в околните въздушни маси движение. Се излъчва и в околностите му, и също така доставя топлина на околния въздух и следователно на кинетичната енергия на милиони джаули на метър освобождаване от отговорност. Гредите на електромагнитно излъчване от мястото на светкавицата канал се разпространява със скоростта на светлината, разширяването на въздуха колона скорости, сравними с тези на скоростта на звука, т.е. около един милион пъти по-бавно. В рамките на една стотна от секундата, за да се изправи пред масите, много бързо движещи се колона на въздуха във въздуха, вече стои на разстояние от десетки метри от освобождаването от отговорност, и в този момент от вътрешната страна на колоната на въздуха се движат бързо да доведе до последващо освобождаване от отговорност -  Restrike. Терминът "бързо се движат колона на въздуха" се разбира, разбира се, относително, колоната се движи бързо в сравнение с околния въздух. В сравнение с електромагнитни лъчи, които се движат и се отразява в него, един милион движи бавно.

 

Тогава тя е също възможно да разширяване на колона на въздуха зад обекта, цилиндър, много рязко определени, да речем, с една диаметър от 10 m - 0,03 сек след първият шок, тъй като на последващо освобождаване от отговорност във вътрешността на колоната се движи по 100-200 хиляди на km / з и електромагнитно излъчване, която се излъчва движи със скоростта на светлината. Над 1/100000000 от секундата, което е времето, за което ще бъдат уволнени по-голямата част на последващо освобождаване на енергия, 99% и повече обиди колона на въздуха, движещи се "само" на звука скорост, разстояние 30 mm. Електромагнитното излъчване се движи надолу по освобождаване от отговорност на същото разстояние от 30 км, така своите лъчи разпространява във всички посоки, може да бъде в рамките на такава колона, през това време, приблизително 3000x скача и създаване на всички видове на намеса.

 

Цилиндър повърхността и вътрешността на въздуха ще бъде много силно йонизиран и електропроводими. Част от последващото изхвърляне на радиация може да предизвика на стената на цилиндъра и да се източи в земята. Така може да възникне известните тесни кръгове, които не би създал дете в стойката, дори ако тя се проведе. В допълнение, вълна въздушен удар разпространение, първоначално много по-високи скорости от звука, времето се забавя скоростта на звука. Шоковата вълна се движи в предната част на взрива вълна, по-бързо, и по този начин може при определени обстоятелства, един restrike индуцирана изгрява в два кръга. Множество размери на някои кръгове, би било възможно да се изчисли приблизително колко дълго е продължило отражения във въздуха стълб създаден първият голям удар, и какво електромагнитно излъчване известно разстояние във вътрешността на колоната, поради множество отражения обидени.

 

Ширина на тесни кръгове, варира от 10 до 20 см, което съответства на половината хилядна от секундата, когато скоростта на звука, през който светлината се движи 150 км. Това е много приблизителни оценки. Възможно е, че описаните временно създадени в рамките на колоната на въздуха може да се случи, както и общо отражение на електромагнитни лъчи радиация. Че ще бъде толкова при определени обстоятелства, да се движат в рамките на много по-дълъг период от срока на последващото изхвърляне, много по-голямо разстояние, за да пътуват и да се създаде по-сложно намеса. Пълно вътрешно отражение се случва, когато гредата образува достатъчно малък, по-малък от критичния ъгъл спрямо допирателната корпус цилиндър в място, което се превръща в.

 

На скоростта на движение на въздуха, скоростта на светлината е наистина незначителна, 1/10 6 , т.е., един милион пъти, но благодарение на една много бавно, но ненулева скорост и постоянно разширяване на колоните може да се формира в рамките на един много интересни разсъждения, резонанс и смущения греди. Повече процесорна възможности за намеса радиация в рамките на разширяване на колона ще се намери например на освобождаване диск страница. Смущения и множество отражения на светлинните лъчи в рамките на разширяване на въздуха колона.

 

Нещо подобно е възможно да декларират няколко реда и условията за размисъл и намесата на греди на електромагнитна радиация в рамките на бързо разширяване на колона на въздуха. Поради интереса, проявен тази тема и факта, че някои фигури като подобен начин, ако наистина "звъненето" ще бъдат специално посветен на тази възможност в някои от новосъздадената подстраница част светкавица, или освобождаване от отговорност на диск. Важно е, че винаги възниква по подобен начин като базовия кръг, в който можете да намерите всички видове намеса, или комбиниран фрактал модел на житните кръгове. позоваване на примери за снимки ще бъде поставен тук. Подобно на процеса вътре в цилиндъра двигател с вътрешно горене, симулиране на устройството от стандартно инженерна практика, вероятно след следващото restrike: подобно на редовни експлозии, или по-скоро контролира горене, които се провеждат вътре в цилиндъра с вътрешно горене или дизелов двигател.

 

Много просто, може да се характеризира с появата на някои модели на житните кръгове, така че тяхната форма е аналогия на намесата на звуковите вълни и електромагнитно излъчване. Нещо като природен радио, телевизия, осцилоскоп и снимки заедно.

 

Капка вода - пулс инцидент на скок от по-горе ....

Алтернативно редовен структура пръстен, в зърното е процес на разпространение на огромен натиск на околното пространство, тъй като има спрей на течни капчици при удар с водата. Отново кликнете, за да посетите източник. Снимки от сайта интересни физика .

От втората снимка е на въздействието на капки в тънък слой течност, много интересен е последния изстрел. В случай на мълния поразително в тази област е действително в някои случаи може да се окаже влияние на пулсации в тънък слой на течността, с единствената разлика е, че това явление може да бъде сравнена с въздействието на кибритена кутия, с тегло няколко локомотиви ..

 

 

Въртящо се електромагнитно поле, на осцилоскоп

Друга опция, която може да се обясни от множествена висока точност мулти-оста на симетрия на някои модели на житните кръгове, че въздействието на последователни шокове на средно 20-30 мс един след друг, на места, далечни един от друг само на няколко метра, за да се създаде място въртящи се електромагнитно поле, дори повече, отколкото на три фази, или повече от тези области, сред които може да има различни смущения и резонанси, и може да повлияе на други греди на електроните за инциденти и ги насочи " боя на терена, "много по-различно симетрични намеса модел, и други кръгове на културите, Както прави електронен лъч в осцилоскоп на екрана на телевизора или по-рано. Cannon ще бъде време, не повече от няколко малки части от секундата. Описан другаде, вижте мълния .

 

Например, когато на въздействие на три последователни (20 милисекунди), приблизително еквивалентен на пулса връх около равнобедрен триъгълник в рамките на само няколко десетки метри един от друг над повърхността на ивиците на зърно може за момент се създаде един въртящ се поле електромагнитно, макар и само за част от секундата, но той е огромен, извън всякакво обикновеното човешко въображение. Сигнал импулси от 20 държави-членки, стойността на нормалното захранване (50 Hz). Може би само за илюстрация, дори ако това са просто много под средната освобождаване от отговорност на мълния, ще се създаде едно ивица на царевица над повърхността на магнитно поле, които биха могли лесно мощност на електрически мотор с мощност от поне 1 Terrawatt ако света е съществувал.

 

Възможно е да се направи извод, че такива електромагнитни полета, както и всяка област на мълния електромагнитна индукция на растенията може да също така да действа механично. Растенията са описани в един момент се държат като диригент - тя преминава през индуцирания ток, така че те действат като електромагнити и електромагнитни полета, които действат върху тях и ги принуди да напусне също може да увреди механичните последици. В допълнение, всичко, което е описано тук, те могат да пускат кръг в по-късен намирането на всички видове зърнени колебания се появяват и дисонантни хармонични, овлажнен трептения. Голяма част от моделите на житните кръгове, овлажнен трептения припомня запис, най-голямата в кръг, последван от по-малко зърно, последвано от още по-малък, и все повече и повече, често повече от десет. Някои снимки на такива кръгове култури са пример на тази страница 1, 2, 3, и има още стотици, които могат да бъдат намерени на всеки сайт с житните кръгове)

 

Всичко се случва тук е описано, но за което въжето царевица, или царевица, мак, рапица и други култури са били такива, те трябва да напуснат почти без видими последствия. Първоначално, в първите дни, защото на периодична структура, образувана от отделни растения, само така-наречени "изложени на риск." изложба - описан другаде, и техните видими промени или прегънати стебла на земята само след дълъг период от време, с продължителност много дни или дори седмици или по-дълги. Кръг в житото, докато тя е в структурата на регистрираните предприятия, но все още е напълно невидима.

 

Последиците от мълния в селскостопанската реколта

както е описано в литературата на сериозни професионални и селскостопански обекти


реколта на памук, повредени мълния
Пример за вреди, причинени на памук култури, описани тук, се случва, разбира се, също може да играе пред всяка друга селскостопанска сайт, които не са култивирани, че вредата не могат да бъдат пуснати, защото тя не позволява тяхната анатомична структура. Домати, картофи, захарно цвекло и червени чушки или нещо друго. мълния електричество по освобождаване от отговорност в образа вляво Източник - интегрирано управление на вредителите снимки, един съвместен проект на  Центъра за борбата с инвазивните видове и екосистемите за здравето, Колорадо Държавен университет, USDA Националния институт на храните и земеделието, на Южна растенията диагностика мрежа. В Университета на Грузия - Warnell училище по горите и Природен Ресурси и Колеж на селскостопански и науки за околната среда. Това е моментна снимка на сериозни научни изследвания в селското стопанство, няма абсурдни и нелепи заблуди и фантазии наблюдатели на житните кръгове. След по-дълъг интервал от време между освобождаване от отговорност е възможно да се наблюдава растителна повреда или пълно унищожаване - некроза, обикновено в кръг. В такива случаи е възможно да се чете литература, примери ще бъдат дадени под-страници като Re науката, селското стопанство .

 


соеви зърна, повредени от мълния
Ето само няколко отделни примери, но в много по-подробно връзка. Право снимка показва площи със зърнени култури, соя, увредени от мълния, соя заболяване Atlas ( вж. ), не паразитни щети, публикувано на уебсайта cipm.ncsu.edu, Уеб Националната научна фондация Център за интегрирано управление на вредителите (CIPM), Северна Каролина университет. Много подобни случаи са били в миналото, наблюдатели записва житните кръгове и съвсем погрешно за резултат от действие на неразбираеми сили. Фермерите знаят много добре, че ефектът от мълния на заустванията могат лесно да бъдат объркани с нещо друго. Растителни и животински вредители, липса или излишък на торове, на последиците от засушаването, мокър, високи или ниски температури, вижте литература. Налице е също така навсякъде достатъчно надеждно описва как безопасно да удари от мълния щети подобно да се разграничат. Най-, така, че вредата е след определено време, не се разпространяват върху растителността. Необходимо е също така, често се наблюдава, че засегнатите райони, така че те могат да започнат причиняват всякакви други паразити, но по-късно, а след това, само като вторично явление. Като добри земеделски стопани знаят, че последиците на отделните светкавици в областта на зърнени култури и може в отделни случаи се различават значително. Този факт е в литературата, по-скоро подробен. Поради това, всички наши скъпи фермери, оставяйки повече за забавление, артистична кръгове изследователи култури на Пипат техните заблуди и измислици. Друг много сериозен публикуван текст с няколко снимки, наречени "мистерии" соеви поля ( Емерсън Nafziger ), може да се намери на уеб Университета на Илинойс в illinois.edu Управление Интегрирана Вредители, ipm.illinois.edu. Една от основните идеи на настоящата статия е, че ефектите от мълния при полски култури, може да варира значително от случай на случай. Той също така потвърждава, както и на много други места, "Lightning може да предизвика симптоми, които в някои случаи може да бъдат объркани за последиците от болестта, или експозиция на вредители по растенията и животните."

 


Светкавица щети: соя Mr. Bean

 


пипер на културите, засегнати от мълния

Много характерна нотка на трева - Poaceae семейство, което е най-много зърнени храни, се намира в ръководството Слънчоглед - Производство Studio 2007 (Web НСА , Националната асоциация на слънчоглед) Докато слънчогледът и плевели умират или са много силно повреден, трева -, Poaceae оцелее.   Още, оцелява му голям процент от лицата, засегнати от растение семейство Poaceae, и зрели, но с видими повреди. Това доста типични за тяхната собственост, свързани с висока плътност на засаждане. Обобщение на предишните примери по отношение на растителни видове: 1 Общи, 3 диабет, след като слънчоглед, картофи веднъж. Друг пример е местоположението на снимката от ляво чушки стойка. Източник - част от сайта на Университета на Масачузетс Амхърст, Център за земеделието. Ефекти от мълния зауствания в растежа на културните растения са посветени хиляди документи, които могат да бъдат намерени чрез интернет, а други десетки хиляди други, които се намират в печатни издания, периодични и професионални книги, списания, статии. Абсолютно навсякъде се подчертава, че светкавицата зауствания в областта създава относително рязко ограничена кръгла или елипсовидна формирането на повредени или напълно унищожени растения. Освен това подчерта, че вредата е почти винаги се появи няколко дни, седмица или повече след изхвърлянето на мълния. Може би някой иска повече?

 

Един пример от "житните кръгове" в архива, за да се сравни с последиците от намесата bleskemm

Холандия, Sevenum, Лимбург, 30 Шестия 1999

Канада, Есекс Каунти, 26 Четвъртия 2004

Аржентина, Санта Фе, 29 12 2009

Ето един малък зърното. В този момент, са показани за илюстриране на три снимки на "житните кръгове" (соя, картофи), за да накара читателите да се създаде последователна представа за какво "изследователи" са в състояние да се маскирам като житните кръгове. Онтарио, графство Есекс, Канада, 24 Шестия В 2004тата Sevenum, Лимбург, Холандия, 30 06тото В 1999-тия Подобни снимки могат да бъдат намерени в колекциите на десетки, просто търсене. Можете да намерите много други снимки, които снимки в предходните алинеи - чушки, соя, памук, са ясно идентифицирани като ефектите от мълния, много поразително сходни. Вероятно зависи преди всичко от това кой пристига в подобно място преди. Ако това е сериозен земеделски работник или изследовател, а не документ и го споменава в една публикация, описваща последиците от мълнията в монокултура на полски култури.

 

Повреда на соеви култури. зеле салата. Фасул Царевица. Соев .

 


светкавица с картофи, 1915, фигура 12а

Растителни заболявания и тяхното лечение, JJ Taubenhaus д-р пълнотекстовионлайн , наблюдение на мълния в реколта от картофи, Джоунс и Гилбърт 1915 (!), фигура 12а. 74: "никакъв признак на механично счупване или разкъсване на стъблото са наблюдавани . Page 75: Джоунс и Гилбърт, обяснение на този феномен: "Когато сушата ще бъде внезапно електрическа буря и първия дъжд Навлажнете обработваема почва слой остава суха земя между на мокри и влажни почва повърхност под него, и се държи като една лош проводник на електричество. Светкавица, че удари на wet повърхността на земята, разпръснати във всички посоки хоризонтално и след това надолу в земята. Преминете пътя на най-малкото съпротивление. произтича и корените на растения, съдържащи една висок процент на влага, по-добри проводници, отколкото току-що споменатите сух слой на почвата. електрически настоящите минава през тях, и така тъканите могат да бъдат повредени или убити по различни начини, в зависимост от интензивността на ток преминава през. " Това е много точно описание на някои явления и принципи за взаимодействие в рамките на житните кръгове. Тя е написана преди около 100 години.

 

Месечен преглед на времето, август 1920 (!) - наблюдаваните ефекти от мълния на заустванията на картофите . Фермерите стигна до заключението, не само на картофи, наблюдението, че след завладяването на флаш след известно време, в каквато и да е форма образуването на житните кръгове, главно повреден култури или на зърна.

 

Фитопатология, American фитопатологични общество ", (1917), пълния текст , онлайн .

 

 

 

Важно

Всеки случаен свидетел, намиращ се по това време моделите на житните кръгове по точка, само няколко метра до десетки метри от него, за никога, никога не всеки всеки доказателства не е, както може да бъде оценена на снимките, че можете да кликнете, за да уголемите. Независимо от факта, че те не биха ни най-малко забелязал, и осъзнах, че е имало нещо подобно на житните кръгове се формира. Това би било напълно различни проблеми, дори и ако тя все още има някои. Снимката в дясно е дървото, при които бедните едър рогат добитък скри ясно да видим ", подпис на главния виновник." Картината на ляво не е толкова ясна, но той е там. Много по-подробна информация на сайта Внимание

 

 

Експерименти и експерименти

Някои опити и експерименти, са били извършени, а има и снимки ще бъдат публикувани на интернет страницата за тази цел

Бележка 5 Декември 2010 г.: ще се извършва (понякога) искра въздействието експерименти в прах (пигмент дисперсия, частици микрометра Размер ред, сканирани високоскоростен (420-1000obr/sec), резултатите тук по-късно, добри снимки и ще бъде много, много. бавно се освобождава.

 

Тестът искра освобождаване от отговорност, въпреки че се предава много малко енергия - около 0,03 J, показва всички параметри на експлозия, включително шок и вълни налягане.

 

 

Начало електроника лабораторни и областта царевица ...

На внимание, че едновременно и последващо изпълнение, т.е. освобождаване от отговорност, която работи в една много подобна точка в малко разстояние освен, след няколко метра до десетки метри, поток чрез тях десетки хиляди ампера до - навсякъде около мен правят трудно да си представим милион огромно магнитно поле ( и въртящ), които могат да си влияят взаимно, да привличат и отблъскват. Защото, като в екрана на един осцилоскоп или един вакуум, оставени от сега бивши екрани телевизионни, един познат на потока от електрони - просто казано, мълния е форма на лъч на електрони се не се движи, докато във вакуум, както и в екраните, но дори той не се предотврати да се движат около 1-2/3 скоростта на светлината, и веднага след това е нашата малка светлина, например рекордьор. Тя може да отклони електромагнитно и електростатично поле, дори ако то е "малко" по-силна, около 10 15 пъти, преди да електронен лъч на екрана, много по-силна, но също така и електромагнитни и електростатични полета около тях, което създава. Разбира се, те могат да засегнат техните електростатични полета, които са, разбира се, огромен. Освобождаване от отговорност, две или повече, които попадат в едно малко разстояние, освен в интервали от време от няколко милисекунди, за да създавате около себе си невъобразимо голям въртене (!) електромагнитно поле, което може да повлияе и да бъдат засегнати от други шокове. Може дори да се считат за възможно, че областта ще се създаде нещо като "естествен осцилоскоп", когато обема на едновременни и последващо изхвърляне са насочени в четири или дори различен брой, приблизително в квадрат, или по друг начин, подредени напрежение кули, или просто да страната и по този начин може да функционира като отклоняваща табели около осцилоскоп, а гредата, която попада някъде между тях, въз основа на теренни Lissajous фигури . житните кръгове.

 

 

Възможно е също да си представим, че въздействието на електронен лъч (afterdischarge) в много силна електромагнитна въртящо се поле може да доведе до симетричен модел на житните кръгове, според много хора. В горния десен край на снимката, придружаваща житните кръгове е възможно да се място класически линии, лежащи на земята царевица, с управлението на трактора песни, в близост до ротационното пистата трактор. Старателно коловози, по-висока проводимост. Възможно е, че по този начин води подземна линия или канализация, но така е възможно да има излезе странично изхвърляне, главно поради по-голяма достъпност на обекта, описани чрез преминаване течения. Те са там, и добавете течения, предизвикани в релси, поставени там от трактор, са много по-близо заедно, отколкото другаде, по-задълбочен. Той също така е възможно, че формирането на предишния модел на механични принципи, и е създаден подобна процедура, както Chladni модели. Снимка от www.physics.ucla.edu. Тя може също да отидете комбинация от двата вида, или нещо напълно различно.


 

 

 

Електрическа проводимост на фазата интерфейс

(Ударна вълна - въздух плазма - въздух и много други)

Обяснение на присъствието на един или повече много тесен в някои кръгове модели култури кръг за облагане, чрез интерфейса на шокови вълни, или един много бързо разширяване на плазмата, и един стационарен или бавно движещи се на въздуха и пренос на заряда, или един съществен част на енергия за всяко последващо или едновременно освобождаване от отговорност след този интерфейс. В интерфейса на шокови вълни, посадъчен във въздуха и други елементи, съдържащи се в него - прах, влага, силно йонизирани частици - има огромен триене, образуване на вторични центрове и най-вероятно има много висока електропроводимост. Ако се назначават от много тесен кръг, това е запис на състоянието на фазата интерфейс, създаден някои от предишното освобождаване от отговорност, в момента, когато тя премина през енергията на всяко последващо освобождаване от отговорност. Тя може да се види например в придружаващите снимки на житните кръгове в дясно.

shockwave_u_letadla_tvar-a-sireni_shockwave_blesku.htm  

 

 

 

Комбинацията от нормални, редовни и нередовни форми

Житните кръгове в околността са неправилни структури

В горния ръб на областта на модел на житните кръгове се наблюдава нередовно образувани форми, лежи на земята зърно, което се случва доста често след гръмотевични изхвърляния в кутията. Това ще се случи, но след няколко дни или седмици, както е обяснено на друго място в
Анкона, Италия, 29 Юни 2008 г.
Тази страница или страницата с подробности за хронологията , която е процесът на разграждане на растителните тъкани след преминаването на електрически ток, и фотографски документирано в големи подробности. Снимката показва, че електрически ток (мощност) зауствания се разпространява както от горния ръб на полето, както около трактора следи перпендикулярно на ръба, дори и чрез геометрична форма. Модел на житните кръгове и неправилни форми, огъване на стебла на земята, разбира се, не може да се появи по време на една буря, един изпускане на мълния, но е възможно. По време на гръмотевична буря, когато гръмотевични разряди вероятно са само така наречените изложени, огъване на наземни царевични стъбла се появяват до няколко дни по-късно (или седмици, в зависимост от размера на енергия - интензитета на експозицията).

 

Първо, огънете стъблата на земята точно пред малкия, доста под един процент, само десетки квадратни метра, на най-засегнатите райони. Постепенно, ден след ден, някъде в час по час или дори минута по минута, добавяне на друг, докато накрая просто преди прибиране на реколтата може да се понякога лежат на земята около 5, понякога повече от 20% от общата площ (понякога, за съжаление, въпреки 90%). За изясняване и документиране на феномена, описан в бъдеще ще се използва определени интервали от време камери, работят за тях в този случай, наистина откровени "оферти". За сега е възможно с отговарят с обяснение на явлението на страницата хронология и подстраници. Много подобни процеси често се случват вътре в моделите на житните кръгове, в близост и по-далечни, и в околните области. Във всички места, които бяха ударени от мълния зауствания електричество. Поставете тъй като откриването на моделите до прибирането на реколтата.

 

Също така е възможно, че много по-вероятно да се огъват на стъблата на земята в случай на зърно в тези области, които бяха засегнати от две гръмотевични изхвърляния, на интервали от няколко седмици. Вторият освобождаване от отговорност е засегната значително отслабена структурата на растенията и може да нанесе много повече щети. Също така е възможно да си представим, че редовните модели на житните кръгове могат да бъдат много по-лесно да се създаде такова поле, която да е "готов" за няколко седмици преди. Такива случаи са разбира се, много по-рядко от сайтове, засегнати само веднъж.

 

Да се ​​отбележи, за да снимам житните кръгове от Анкона: от някои забележки, то изглежда, че на много фактори, които могат да участват в създаването на редовен геометрична форма на кръга в зърното може да бъде факта, че това е една изключително силен удар, който се появява само буря за няколко или дори целия сезон. Това е поради това е възможно, че всичко е наистина Откритото само едно едно освобождаване от отговорност (или една определен брой едновременни и последващо изхвърляне, забавянето във времето, рядко повече от един 2рото), който даде по-силната част на на редовното модел култура кръг, на по-слаба, средно и пост-освобождаване от отговорност, причинени появата на неправилни форми в района.

 

Възможно е също, че по-слаби удари или не могат да се появят около неправилни форми формира едва след преминаването на текущите песни трактори, вероятно предизвикване в тях.

 

Друг вариант, че модел на образуването на житните кръгове, приложими (това е описано подробно в една от първите публикувани статии), е алтернатива, която значителна част от освобождаване от отговорност флаш веднага след докосване на челото на земята за освобождаване от отговорност изцедени достатъчно дълбоко в земята, без да му енергия може значително да разшири влажна почва и парчета от трактор в района. Шок след това по същество се държи като диригент, чрез която ток преминава, пресичане повърхността на Земята и това е текущата проводник (проводник или няколко), съблазнена от дълбоко под земята. Теренът може след това да създадете форми - житните кръгове, които са много поразително сходни форми, които създават електромагнитно поле в метални стружки (виж снимката по-горе на тази страница). Например, той отбелязва появата на редовни модели в житните кръгове, точно над металните подземни резервоари - служи като много добър проводник на ток, подземни проводници. Споменаването на подземен резервоар подслушвани, за която и да е документален филм, може би много, която е посветена Crop Circle (s) - Житните кръгове.

 

 

Житните кръгове: възли и повредени зърна, лежи на земята

В много чести, нередовни форми, зърно лежи на земята, в отсъствието на каквито и редовни модели на житните кръгове, там е абсолютно в рамките на същите условия, както е описано за житните кръгове, растения са точно на същото повреден главно чрез електролиза и нейните продукти, включително механична повреда газове, евентуално да повредят в резултат на топлина. На един под- възли това е възможно да се регистрирате на интерес, че за изправяне на остриета, която не е била засегнати от всеки удар и сложи обратно, само защото на механична инициатива е вероятно поради големия ъгъл, който трябваше да се преодолее, на спонтанно механична kolének щети, властта им. Някои стъбла се отклони само механичен стимул - колебливо. Близо 90 °. Обикновено в природата със зърно, стъбла, лягат на земята, е много по-малки вариации, които не се отразяват неблагоприятно на качеството на падежиращите култури. Придружителният снимка на ляво традиционно са били взети в места, където никога не е бил дори намек за култура кръг, само зърно, често повредени, изцяло или отчасти се наведе до земята.

 

Житните кръгове - мистерията разкри.

 Завинаги, завинаги и напълно.

Невероятно е примитивен, и може да бъде притеснен да кажа, смешно, глупаво или дори обяснение. Любителите на мистерията НЛО, парапсихология, летящи чинии, неизвестни и несъществуващи енергийни и подобни глупости може да

транспортирани до напусне завинаги (завинаги).

С други думи, те могат да дръпнат в задника .

Същото може да се каже за извънземни .

Включително Пароубек на марсианец. Те също могат да плъзнат ...

Забележка: Пароубек - една сравнително незначителна Чешката идиот

 

 

 

, Което сте подготвили за вас, и всички теории, представени тук, много внимателно разгледа експериментално

 

Jan Ledecký