Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Това е първоначалния превод, машина, почти непроменени. Компютърно генерирани от оригиналния чешки и оригинал на английски език. Той ще бъде постоянно да се подобрява и променяни. Благодарим ви за разбирането.

lightning
Крайният обяснение.

Обяснение на метода на житните кръгове

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове са създадени от мълния. Това е симулация на електромагнитно поле линии фотографския запис, както и електрическите токове в мрежата на зърно в областта.

Житните кръгове са направени от мълния. Това е симулация на електромагнитно поле линии фотографския запис, както и електрическите токове в мрежата на зърно в областта.

 

Проследяване на трактора и подземни структури в житните кръгове

Lizzano, FRAZIONE Celletta (Чезена - Форли), 12 Giugno 2008: www.cropfiles.it

Кликнете върху картинката, можете да посетите сайта директно към интернет страницата, посветена на италиански изследователи изобразени място. Можете да се регистрирате "горски проводници", находящ се в тесни модели на близост (електропроводи предаване). Но това не е описано в този сайт интересно. Без постоянен мотив на житните кръгове е много точна картина на обекти, засегнати от мълния. Дори в областта на правилните модели на култури кръгове, който съдържа никакви мотиви, се влияе от електричество, причинени изкривени стъбла на земята много по-изразена, е също засегнати от зърно по на пистата след трактора , преминаващ през на областта в картината хоризонтално, и в областта, с модел житните кръгове се влияе главно царевица в околностите на песни на ръба на полето, където тракторът се превръща. Това са най-много е забележимо по-набразден полета, работи предимно като много по-добра светкавица и води електроцентрали. Но полето на ляво (долу, точно под авторските права) е една забележителна песен, около която се завтече ясно освобождаване от отговорност. Свържете се с растения в околностите на пистата в края на полето в лявото поле е много по-изразена, отколкото върху другите си части. Възможно е също, че в някои места, които се определят от геометричния център на кръга модел на житните кръгове, се намира в подземни водопроводи или канализацията. Това може да включва и всякакви други линии - електричество, газ, цифрови комуникации. Нещо подобно може да се прилага също и за други проекти на житните кръгове, които се движат по-дълга линия. Други примери следват.

 

Електроенергията може да бъдат насочени главно през полето след следите на трактора. Те имат много по-висока проводимост на повърхността на почвата срещу останалата част от областта. Някои тънка линия в царевични стъбла, лежи на земята може да бъде произволно разклонена, прав или, криволичещ близо до въздействието сайт импулс челото мълния. Електричен заряд временно се движи по земята, не е далеч от обикновените модели в зърното, не само по стъпките на трактора, преди да продължи под земята. Преминаването на електрически ток в растението орган, клетки, тъкани, и щетите, също могат да причинят неравномерно узряване зърно. Неравномерен растеж и съзряване е феномен, който е възникнал, защото условията там са много сходни с пресаждането растението.

 

Забележка:

Описаното от Вас ситуация съответства на теоретичното предположение, че ако един модел на житните кръгове могат да бъдат значителна част от енергията за освобождаване от отговорност изцедени много по-бързо перпендикулярно на земята, отколкото е обичайно в случаи на мълния в кутията. Не се случи, следователно, е ситуация, която е след попадение на мълния в полето, понякога много по-често, че значителна част от енергията на светкавицата преди пълна съблазън в страната известно време, да се скита по полето като тип "въртележка", както и извършване на пакости. Следователно е възможно, че двете области може да бъде ударен приблизително същата, но докато отляво е едно значителна част от енергията, консумирана да създавате форми, и по време на тази дейност бързо изцедени в страната право област енергия е много по-разпространени над полето, особено след като на тракторни песни, причинявайки и в отдалечени места повече щети.

 

(Успение Богородично "се споменава няколко пъти на други места в този сайт и ще се обърне много повече внимание на интернет страницата на преследване на по-електротехника и физика, може би той ще посвети специална страница)

 

 

Телена ограда в близост до житните кръгове

Друга снимка, която доста правдоподобно подкрепа на теорията на житните кръгове, благодарение на светкавици, почти може да се приема като доказателство може да се намери отново в огромния архив на Люси Прингъл, и не само там. Коментирайки снимката по-горе, на границата между областите и култури, за пасища, за които модел кръг култури, не продължава

Martinsell Хил, 19 Jul 2009

 има телена ограда. Телена ограда действа като милион заземяване, и заземяване една непреодолима пречка за на основната причина за образуването и модели на житните кръгове - електромагнитна радиация, частица от 1 милионна от един втори (скоростта на светлината) на местоположението на мълния (център фигури) доста равномерно и симетрично във всички посоки посадъчен електромагнитна експлозия (огромен). Електромагнитна радиация във въздуха, в контраст с шок и вълни налягане не, препятствия. Метална ограда, която представлява земята , а също така и за електромагнитна радиация, толкова непреодолимо препятствие за тях. Растителност зад оградата, пасища, докато значително по-различен характер от зърно, отглеждан в областта - трева за паша, но неговата физическа конституция е толкова подобен, че енергията ще се действа върху него се оказва относително безопасен, въпреки че не би са станали толкова в едно и също време. Очевидец доказателства ( вж. ). Но тъй като енергията се дължи на вредни
popisovanému земята, почти изцяло ограничено, тъй като растенията са защитени от повреди и нищо подобно "зад оградата" не се случи.

чужденец печат отпечатък на паша не се справят

и крави може да продължи весело Moo

 

На въпрос постави тук предлага директно: ли ви, че всички привърженици на НЛО-та и друг самозван-е "експерти" по ефекта на извънземни цивилизации могат да представи дори една намек, че тези нещастници, срамежливите чужденци, чиято технология трябва да бъде много хиляди, но още милиони или милиарди години по-напреднали от нашата, на местно земни, така са всъщност "умствено изостаналост", че ще да е в състояние да проектира и изгради такъв един модел на житните кръгове най-малко на 50 метра разстояние от оградата, така че те избрали на "платно" се поберат всички?

 

Телена ограда, която действа като заземяване, и като гръмоотвод, се държи по подобен начин заземен екраниране решетка вакуум тръба, чрез електромагнитно излъчване, електроните преминават no pasaran. Се държи към тях като напълно непроницаема стена.

 

Телена ограда, а привлича мълнии, и е възможно дори и с изненада, че централния канал директно към светкавицата не спряха до там. Вероятно вятърът духаше ... Стъпаловидно лидер, който в началото изглежда "полъх" вероятно сайт на въздействието и да се върнете Ход Ход, който преминава през почти цялата енергия, освобождаване от отговорност, за периода до няколко десети от секундата. В допълнение, повърхностните полета може да намерите всички археологически артефакти, или гео-, които привличат Връщане Ход дори повече от себе си ограда.

 

Интернет се описани ( вж. ), че тревата на пасището има механични свойства, сравними с зърно зад оградата, и поради това е странно, че моделът не продължава зад оградата.

 

Откриватели и фотографи, които някога са посетили в модел на зърно вероятно ще бъде в състояние да се помни, или да се намерят някои забравени фотографии, ако понякога в кръг или да намерят наблизо хидрант, който действа като много добър проводник. От снимките си, този факт не обикновено могат да четат, но трябва някои по-детайлни изображения може да се намери някъде.

 

 

Светкавица в областите близо до кръгове в царевица obilív

Много добри проводници често работят в полета и близост до тях, настъпили купища оборски тор, също близките дървета и храсти.

 

Абсолютно безспорни проводници се телеграф или електропроводи, може да се намери най-често в много близки стотици близост модели на житните кръгове. Много от тях понякога са открити в модела като неразделна част. част от него. Анкона, Италия, 10 Jul 2007 - две високоволтови линии procházehjí директно чрез модел на житните кръгове (оценени на 40 и 110 000 волта), други високо напрежение (400 000 V) за около триста метра от него.

 

Друг, но те ​​няма толкова лесно да се определи, се съхранява под земята. Това е разновидност на канализация и управление. На някои снимки, но най-малко оценка. Отново, колко пъти сте да посетите известния архив на житните кръгове, Люси Прингъл. (Снимка наляво, Хортън - Nr Devizes., Wiltshire 3 Jul 2005). Снимка кръг в царевица право от ukcropcircles.co.uk. Тъй като връзката води директно към галерията, където е копиран от същото място, но няколко дни преди това, точно като всяка друга страница тук . Изчислено е, че най-малко 14 На снимката в ляво можете да видите една много обща, значително гръмоотвод - линии, електрически стълб, около който всички, но не са част от геометрията на житните кръгове, и по този начин е изцяло извън региона на интерес на всички кръгове на културите изследовател. От лявата колона косо нагоре, перпендикулярно на пътя, водещ жълто райе зърно, чиято височина може да възлиза на около половин до три четвърти от височината на околните зърно. Той е мъртъв зърно, или убити веднага по време на гръмотевични на заустванията на мачтата, или по-късно, се дължи на химикали, в резултат на растенията и почвата. Дължи главно на електролиза по време на освобождаване от отговорност, в рамките на следващите няколко минути или часове, а дни. Шок отиде под земята от полюс в околностите на линия, се намират там на пътя. Не може дори да бъде линия на което и да е било Удобство линии могат да бъдат включени само на един окоп или изкопни работи, когато то притежава повече влага от околния терен, но кабела окабеляване е вероятно да бъде там. Подобна лента започва да тече от левия кръг, надолу по пътя. Тук не могат да намерят нищо в мазето може да бъде набразден път за достъп, използвани за посев, което се състоя след електроенергия поради по-ниско съпротивление. Картината показва един и същ кръг на културата, от една различна гледна точка, семената са били засадени в посока на пътя, разликата е само няколко сантиметра на сто или повече на височина и не на всички жълто. Това предполага оценка на разликата снимки, направени от най-малко 14 дни.

 

 

Археология

Една възможност, която може да допринесе за съблазняване на ток рязко направо надолу в земята, може да бъде наличието на шлака, но също така и на метал-индуцирани артефакти дейности някакъв древен воденични, или наличието на всякакви други реликви, най-вече от на желязната епоха и бронзовата епоха. p_1 p_2 на несъвършенства използвани методи, когато топене шлака, които съдържат няколко десетки процента, получени чрез химическа редукция на металните. Фактът, че на някои места много редовно се посещава на откровение кръгове в зърното в мазето са древен древен пребиваване, или надгробни могили, погребение, сравнително лесно локализирани от аерофотоснимки, използващи методи за въздушна археология, тя е съвсем доказуеми факт. Един от най-типичните на такива места (PLACE_NAME), но със сигурност би било възможно да се намерят още много други.

 

Разбира се, че може да включва и други археологически периоди и време (злато, сребро, мед, пютър, мед, кобалт, олово, цинк, волфрам или уран).

 

По-големи количества на метала под земята се намират в места, където хит свален самолет.

 

Повече по археология

 

 

Поведението на растенията след шока

(По-подробна информация за менюто EFP и подстраници)

Растения, електрически шок, който води до необратими промени в тъканите и създава значително количество вредни растения химикали и голям брой на клетките може да убие веднага, първоначално показват малко или дори никой на всички визуално видими промени. Тя, разбира се, ще бъде възможно да се наблюдават микроскопичния промени. Изследваните ще бъде документирано със снимки. Дори растения, които са токов удар, веднага след смъртта, все още има няколко дни от заобикалящата растителност, визуално и механично почти неразличими. Само след още няколко дни, докато те пожълтяват след няколко седмици, буквално се разпада на прах. Това са растения, които са получили по-висока доза или смъртоносна електричество. Дори ако това е много по-висока доза от тази стойност, като се започне от тези растения, почти визуално неразличими от живите. Само в дози няколко порядъка по-високи може да се случи бързо или дори веднага забележими промени - пожълтяване, Браунинг и овъглява. 

Аржентина - слънчоглед

 

За повече информация на на страница NUMERO UNO - мястото, където е обяснено това как там, вероятно, повече или по-малко случайно, за да снимам след една гръмотевична стачка на първо място в областта, и след някъде последиците от мълнията от друга буря.

 

 

 

Crop незасегнати от токов удар

Много е вероятно, че в областта, която не е била по време на вегетация с всяка мълния хит, с малки изключения, почти никога не се поклони до земята стъбло. Понякога, но изключително мощен удар на мълния може да възникне чрез значително намаляване на жизнеността на растителността и на следващата година, и почти доведе до които кокошките, огъване на стеблата за земята. На някои места като че е налице истинска да се накланя или да се откаже, огъване на стебла на земята може да се появят, вж. GHOSTS.

 

 

Ето един пример на областта, че през целия сезон, няма да повлияе на всеки Flash (2010), от Benátecká Vrutice. Полетата в отлично състояние до прибирането на реколтата не се лъже, извито, наведе на земята или слама.

 

Снимките са направени 26-тия Юни и 17 Юли. 2010

 

 

Енергийни природни гръмотевични разряди

Просто от любопитство, тя може да се отбележи, че дори и означава една единствена светкавица излъчва толкова енергия, че ще бъде достатъчно да прибиране на реколтата на царевица лента за покриване на много хектара, чукаше на зърно, то смилане в брашно, пекат хляб от него и доставката му в най-далечните краища на страната. Разбира се, след прибиране на реколтата работа ще се запазят. Ако извита, изкривени стъбла царевица за земята в промяна на позицията на няколкостотин килограма до няколко тона материал за десетки сантиметра, дори без каквато и транспорт от място на място. Повече детайли и измерените физически данни за заустване на енергийни гръмотевични могат да бъдат намерени на страницата и под страници меню мига

 

 

Местните условия, две зауствания в едно и също място

(С по-дълъг период от време)

Образуването на редовни мотиви (житните кръгове) може значително да зависи от местните условия. Англия - вероятно по-често на креда недра, но могат също да участват в археологически артефакти. Това е също възможно, че една поредица от редовни модели на житните кръгове, но само наклонено, се наведе и да лежи на земята зърно се създава преди всичко място, където има е на две изхвърляния на гръмотевични приблизително на същото място, с една-дълъг интервал от поне за няколко дни, а от седмица.

 

В случая на силни шокове много редки, но може да се случи да се формира постоянен мотив, в по-простия случай на един единствен кръг или няколко кръгчета в зърното, а по-скоро една много по-нередовна модел, с острие се наведе и се поклони до земята веднага или почти веднага, в рамките на секунди или минути до часове. Шокът е по-силна светкавица е в допълнение към непосредствена близост до огромни електростатични сили и преките и индукционен ток електромагнитни и механични сили, като експлозията на значително количество експлозиви, стотици килограми на TNT и по-скромен във височината над земята. Редовните модели могат също така да създадете по-специално при липса на силен вятър, ако светкавицата за освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета от синята. В Bolt from the Blue. Такова едно схващане, но ще бъде необходимо първо да се провери.

 

 

Вибрациите на повърхността на Земята

Освен това, както всичко тук е описано на страницата и все още ще бъде една от възможните причини за високите модели на вероятността на житните кръгове е, че тяхното създаване или форма, по някакъв начин участват разклащане на повърхността на земята в местната общност. Повърхността на Земята, които в момента на уволнението си и експлоатацията на механични въздействия - налягане и ударната вълна - действа като еластична мембрана, въпреки че в огромен мащаб. С площ от няколко квадратни километра. Самостоятелно резонансната честота на мембраната се намира между стойностите на няколко херца до няколко десети от Hertz. Те могат по този начин с изключение на плоски кръгове култури генерират различни аналогии или паралелни Chladni модели.

 

 

Основният виновник, причина за житните кръгове някога успешно uniká

Не е изолирано явление, а най-вероятно дори не

Което прави на истинския виновник успя да отиде незабелязано за толкова дълго време, но факта, че царевични стъбла огъване на земята във формата на житните кръгове, но също така и на всяко нередовно, и там в продължение на дни или дори седмици до месеци след бурята, (вероятно много често с помощта на такъв един невинен случай като сутрешната мъгла, вижте на доминото ефект и на ефекта пеперуда ), когато това е един случай, който взе място преди много седмици, и никой със сигурност не е един пряк наблюдател (смисъла буря е наистина един милиард едва ли може да си представим някой наоколо по време на буря, област), абсолютно сигурен, никой не се събра. Светкавица и прави преминаване на електрически ток, е най-вероятно далеч на най-важния фактор, че е причинило по-голям щети по културите, всички други фитопатологични агенти (вируси, плесени, гъби, растителни и животински вредители, щети, причинени от мокро или сухо) ясно има да като вторични и надолу по веригата участници без предварително щети от мълния върху растения, които са отслабени, не предизвика почти никаква или дори нито една от тях, или само незначителни щети.

 

Без първоначалното отслабване на електрически централи ще извършва всички други фактори, изброени фитопатологични лесно да издържат. Без да се отслабва електрически ток ще бъде не житните кръгове, откриван някога. Дори неравномерно узряване е може би най-често се появява на сайтове, които бяха ударени от мълния, както и почти всяко растение, която е получила определено количество електроенергия е по-голяма от незначително, но не са смъртоносни ( EFP ), ясно отлежава бавно. И все пак проверява основно от визуално наблюдение, но нищо не пречи на вземането, е проверен в лабораторията, и определя нивата на енергия и тяхното въздействие върху жизнеността на растенията.

 

Разбира се, не чести изключения в случаи, където стъбла от растения, които са засегнати в някои части на областта не може дори да лежеше на пода, наведете стъблата на земята, но могат да бъдат нападнати от вредители (Ostrá).

 

Обяснение

Един много логически причини защо основният виновник за създаването на житните кръгове, досега успяха да достоверно Уникат никакво внимание и евентуално откриване е доста обосновани от факта, че този "всички агенти" е точно времето, когато нещо на терена "живопис", която създава модели на житните кръгове, сигурно и безмилостно наблюдатели на всички потенциални такива творчески дейности, за да прогонят от полето, доколкото е възможно, ако не ги убие направо.

 

 

Нередовен органи на зърно, лежи на земята

Случайно повалените формации - RDF

В предишния текст е бил няколко пъти предложи, че гръмотевични разряди са основно отговорни не само за всички истински редовно, макар и sebesložitější модели на житните кръгове, но в допълнение също и за всичко друго, и обикновено нередовни зърно лежи на земята във всички полета на света какви са те. Литература и уеб сайтове, занимаващи се с житните кръгове, понякога неправилни форми показват на пострадалия да лежи на земята зърно съкращението RDF ( случайно повалените формации, неравномерно оформени, лежи на подземните образувания). Един класически пример, (директно учебник), може да се намери в една публикация, занимаващи се с издаване на житните кръгове. Това е книга: Crop Circles - Exploring the Designs and Mysteries, Werner Anderhub, Hans-Peter Roth, Lark Books, 2002, ISBN 1579902979. На страница 111, на снимката по-долу е текста: "Класик вятър щети в зърно." Типична щети - лежеше на пода, огъване на стебла наземни царевица, причинени от вятъра. фундаментална грешка на всички предишната аматьор изследователи създадена в други подобни органи лежи на земята зърно в света: Такава повреда здравословен зърно (който не е все още бил ударен от мълния), самият вятър никога при никакви обстоятелства може да предизвика. Физически характеристики - гъвкавост, сила - здравословен зърно просто не ще позволи нещо подобно - може да се наблюдава, когато вятърът над 100 km / h, веднага след неговото опрощаване не се наведе да лежи на земята или острие. Само погледнете всеки филм с обхват на хеликоптер летят ниско над полето, стъблата огъват лесно на земята почти веднага след преминаването на гърба ще стои изправен. Показаната снимка е типичен напълно повредени зърна, след завладяването на мълния. Информацията е наистина шокираща, неразбираема и със сигурност ще отнеме известно време преди някой да се идентифицират с него.

 

В този момент, не може, но да бъдат свободни да възпроизвежда на класическата идея на най-гений в света на всички времена, г-н Джери Cimrman: "Ние протестират срещу него не са съгласни с това, но че е за всички, които са с това или срещу него да направя."

 

Ние може само да повтори, със сигурност не за последен:

По-голямата част от това лежеше като сламки, стъбла, огъване на земята идва в продължение на много дни след бурята, често хубавото време. По това време той беше буря и мълния, която се състоя преди много дни, никой дори не помни. Също така, защото на полето след бурята изглеждаше като зърно е непокътнат, с увреждане за него и да отслабва и огъване на стъбла от растения на земята, никой не се свързва. Това се отнася и за двете житните кръгове и доста неправилни форми.

 

Между другото, ако авторите са били в състояние да определи времето и мястото на твърденията за предполагаеми огъване на стебла на земята вятъра от книгата му, те може да е фирма, занимаваща се с архивиране на данни, мълния се запитате. Вероятно това ще бъде възможно да се проследи повече от един хит при стрелбата на флаш областта (с най-малко няколко дни, но по-скоро интервал от няколко седмици), по всяко време между момента на кълняемост до момента на придобиване fotografie.rafie.

 

Застанал близо до зърното здравословна пистата за трактор

Снимка от книгата, но в много снимки, документиране модели на житните кръгове, в които се случва едновременно със зърно "нормалните" доста нередовно, формирани органите на царевица, лежи на земята, е особено интересна, че било повредено дотолкова, острие, може да бъде почти цялото поле, около 80%, но в непосредствена близост на трактора следи стойност на зърното. Това е много често срещано явление във всички зърнени култури, стъблата, лежи на земята, след като е бил ударен от мълния. Наблюдението, че честотата на възникването му е толкова висока, че е почти невъзможно, че това ще бъде просто съвпадение. Въпреки че е възможно, че значителна част от електроцентралите са били доведени до тези парчета, но това не може да бъде правило. Растения, които са най-близо до релсите, и следователно трябва да бъде най-повредени, почти никога, лягат на земята. Напротив, те изглеждат почти еднакви във всички области с стъбла наведе до земята, така че наистина не не е голям черта. Огъване на стебла на земята започва почти винаги най-малко 20-30 см от пистата. Има обяснение, че растенията в непосредствена близост до песни, които не са заети от растения царевица, имат по-голяма сума на земя с по-ниска концентрация на токсични вещества, отделяни корените на съседните растения. Външните работи и на вредни вещества в растенията, които ги извършени и се опитва да се отърве от корените, така че около пистата, която е много по-разредена и растения в близост до пистите и имат по-голям шанс да се лекува и не са изложени на концентрация на вредни вещества.

 

Много типични примери ще бъде на страницата, като Kaunitz , но се намира на почти всяка снимка, среди на култури, които в допълнение към редовното модел съдържа неправилна образувани тела, лежащи на земята зърно. Почти винаги най-малко 30 см от пистата, но и метър и върху. Понякога дори зърно да лежи на земята не е, поне първоначално, отколкото навсякъде другаде в най-голямо разстояние от пистата, точно по средата между тях, което вероятно е най-голямата концентрация на вредни вещества и растения, за да ги отърве зле. Тя също може да предизвика повишена електропроводимост в този момент, бормашина дюза могат да се движат два пъти по време на сондиране поради припокриване гама шевна машина, маршрутът се сее два пъти.

 

По-подробно обяснение на този феномен ще се намира на сайта линии .

 

Като един от възможните причини щети, амортизация съобщи, като оплоди култури, азотни особено. В този случай, но повечето са по-опрашат растението, най-близо до пистите, а стъблата им са сгънати на земята, най-често, когато в действителност е точно обратното. Оплоди (повишено съдържание на разтворими соли в почвата), но може да предизвика повишена честота на мълния на заустванията на това място. Напоителни купчини привлекат мълния е възхитителен начин, поради повишена електропроводимост на описаните места, а въздухът над тях. Следователно, ако само в околностите на зърно лежи на земята, тя не е по никакъв начин, поради местно над оплоди, а просто защото се оказа на удар от мълния. Логично е, би трябвало да бъде най-голям брой стъбла, лежи на земята най-близката купчина тор, за които има почти никога.

 

 

Пробите на нормални щети, отслабване, огъване на стебла на земята

Ловците в снимките на житните кръгове

(Тук отново пример от архивите на LP) Снимката е в допълнение към житните кръгове могат да се видят много добре в средата на щети по реколтата, между трактора писти. Разбира се, това явление може да се намери не само в снимките на житните кръгове, но всяка снимка зърнени сламки лежи на земята. Един друг интересен факт е, че най-често, или първо, огъване на стебла на земята се появява в близост до центъра на четвърт завъртанията на ръба на полето и редовно трактор Парцел колело. В този случай, вероятно дори е възможно да се постави някои физични закони, на второ място, че от своя страна ще е на по-набразден песни и също така, че в неразделна výkonu доставени тримесечие на кръг собствен център има един много по-висока стойност от линията неразделна част от една също толкова далечна точка (власт, предоставена в равнината на земната повърхност намалява с квадрата на разстоянието от точката, където кръгът е постоянен, така че не се намаляват, това е груба оценка, по-подробно въпроса на лидерски и мощност растения в страната, изложени на страница LRC. В допълнение, на областни колегии се управлява веднъж, когато тракторът връщане от полето. Допълнителна информация ще се съхранява на място общежитие. преглед на изображения може да увеличи своя мишката върху тях.

 

Проследяване на трактора могат да много по-проводима към заобикалящата ги среда, така действа като гръмотевични пръчки, на влага в тях да се държат и събиране на най-добрите и най-дългата, и са вероятно една от причините, защо са повредени от мълния освобождаване от отговорност в един единични растения полеви практически върху него, проследява цялата си енергия rozdistribuují само помежду си и просто нека другаде. Общежития на ръба на полетата са ясно най-висока проводимост, и се работи над няколко пъти и висока почвена влага в тези трактори често изключим разлика. Други много значими буря канализация са в областта, често се срещат купчина тор .

 

 

Снимки от приятели от Полша - Wylatowo

Тук са показани някои типични примери за нормални огъване на стебла на земята, културите от мълния, в комбинация с геометрични модели на житните кръгове, фотографиран приятели изследователи от полския град Wylatowo ( 2,002 връзка ) ( линк икони )

Във всички случаи, без геометрични форми на житните кръгове са абсолютно типичен зърно, щети, причинени от мълния освобождаване от отговорност.

 

 

Аржентина 2010, слънчоглед

Още в началото на 2010 г., че е възможно да скочи, за да посети Аржентина

(Събитие датирана март 15, 2010, снимки на Touraine-insolite.xooit.com )

  

овъглени и изгорени слънчоглед (в кръг), различна от мълния, което е почти невъзможно да се обясни ... (Или, че НЛО в края на краищата ...?)

 

Описание на инсталацията на сайта, като, ако тя попадне на учебник за студентите от селскостопанските средни училища, където резултатите, описани гръмотевични разряди в полето със слънчогледи. (Вж.)

 

Когато някой отива през гората и вижда няколко овъглени дървета, той си мисли: "Ти поразени от мълния." Кога ще полето, и вижда овъглени слънчоглед, какво да мисля?, Че една чужденец кръжи над на областта микровълнова печка, се върти в кръг над него, спуснати от на йоносферата човешки и чужденец умове и на цялата широко разпространена космически разузнавателни и поддържа създаването на псевдоним вихър плазма вихър, е там всяко НЛО черупки областта с лазери и всичко приключи на електрически ток, който е Междувременно създава между подземни източници на вода и мъгла в тресавището? (Това е просто едно малко например от колко далеч от изследователи на феномена на житните кръгове понякога прибягват в своите съображения. Вие не можете да ги имате за зло, защото на на очевидно не абсурдно и разбере явлението нещастен. За тези фрактали са все още в неживата природа, и без интелект може и не може да създаде., но те ​​могат да бъдат, мили деца, може да бъде и колко лесно!)

 

За да направите всичко това някога може да удари само един проблясък, може да бъде придружен от няколко едновременно и последвалото завоевание, и някои от тези резонанс и интерференция между тях. Много често след изпускане план подземни линии, както и над тях са на линия (в такъв случай тя може да бъде напълно мъртъв, както и като зърно - вече споменахме  тук, друг, много по-илюстративна случаи на сайта линии ).

 

Всичко се случи в рамките на няколко десет хилядна от секундата. Това е чисто време, т.е. на периода, през който се провежда електрически ток, сред последователните зауствания пауза там (пише го в театъра), трайно стотици милисекунди. Системата на основни и няколко последващи изхвърляния може да се осъществи във времето до около една секунда, рядко по-дълъг. След опрощаване не може да се наблюдават в областта на абсолютно нищо. В началото (по време и веднага след него освобождаване от отговорност) манифестация се проведе главно физически, механични, електромеханични и електрохимична. След тях имаше един много дълъг период на покой, през който тя се присъединява към Майката природа, биология, патология, биомеханика, биофизика, химия и други чисто природни процеси (" Миграция ").

 

Това, което следва след това, могат да бъдат частично повлияни от времето, което почти. Много важен е фактът, че всичко на разположение на описаните явления, които се случват след освобождаване от отговорност, ще се проведе дори и при най-подходящите метеорологични условия, което е възможно за отглеждане на зърно настоящето.

 

През десетки дни, но седмици или месеци, поради огромния инерцията на биологичните процеси в тъканите на растенията, има постепенно отслабване на растенията. Části повредени растения умират от друга отслабва. P_B Само при общо отслабване на завод един ден да надвишава в поносими граници, тъй като тя има по време на нощта попада в мъгла Лондон - пеперуда , растения расте тежък и слабите стъбла бавно започват да разгледа на земята - ЕПИ - домино, и в рамките на няколко секунди до минути, целият внимателно създаден дизайн обрат на земята като къща от карти. Те вероятно може да се обясни с най-често срещаните пакети от слама в някои житните кръгове, на сгънатия много пъти помежду си редовно. В този случай, е възможно постепенно да се стекат на снопове за началото на всяка друга. Да постигне подобен ефект, човешките сили с помощта на примитивни инструменти (и човешки мозъци) невъзможно. Излишно е да се казва, че подобни структури са неразличими и се появяват в напълно нередовни единици. Приложените снимки са били взети в местата, където имаше само точно такъв напълно неправилни форми. Те бяха нагледно и доказуемо поразен от мълния.

 

Фактът, че на огъващите стъбло до земята, по време на който на културите модел кръг видимост понякога може да настъпи значително по-бързо от процеса е изготвен и до много дълго, след като той всъщност е започнато, резултатите като цяло и "професионалист" на обществото, а прибързано луд и заключения.

 

 

Миграция (Migration Period)

По този начин се образно нарича процес, чрез който тялото в цялото растение (стъбло, листа и корени на кочан в случай на царевица) се произвежда в резултат на електролиза, вероятно се дължи на електро-термични процеси, броят на вредни съединения. Заводът е след известно време започва да се движи надолу към корените, а корените отделят в почвата, а след това да продължи в противоположните вещества посоката, често участващи в метаболизма на растението процъфтяваща и полезно. Всичко по този начин обслужва целите на защита на генетичната информация, съхранявана в семената от увреждане, дори зърно губи парола, които природата се управлява от милиони години, за разлика от комунистите. За разлика от тях, но природата е ясно подготвени за най-доброто съхраняване на генетична информация, че зърно жертва, и поради това лесно се повреждат отделни листа за обезвреждане чрез различни фитопатологично агенти, които в този случай ясно, държани много заслужаващи работа. Има около 10% дават полезна пожертва годишно.

 

В разпределението на растенията (въздушни част), например, в десет части с еднаква дължина, и приемайки, че всеки един от тях се нуждае да се отърве от вредни вещества, които са образувани в него ("преместени на долния етаж"), един постоянен период от време - Например, един ден. Най-горната част (десетична) растения - или част на ухото, където ще се формира, така, един ден да се отървете от всички негативни вещества, всички други части под него, но трябва да издържат преминаването на токсините от всички части от тях. От това (със сигурност много опростена, но за обяснение цели зонални отслабването на достатъчно растения) показва, че на най-ниската десета на растението е изложено на неблагоприятни съединения десет пъти по-дълго, отколкото на най-горната част, и десет пъти сумата, отколкото самата тя е създадена, така че прогнозата е предмет сто пъти по-голяма неблагоприятните ефекти на химикали. Поради това, в долната част на най-отслабена, и е най-малко механично устойчиви. Ниската част е всъщност жертва за успешното отглеждане на потомството. В една голяма пропорция на растенията по този начин отслабва тя е много успешна, защото веднага след огъване стебла на земята започва да се издигне растения чрез kolének - възли, и повечето от тях наистина, дори ако само частично успешна, така че те могат да бъдат успешно събрани чрез известен съчетава най псевдоними комбайни.

 

Време на събития, описани в настоящия параграф е само един пример, той не е все още експериментално доказано от никакви факти. Това е само грубо приближение на възможното протичане на някои процеси, тя само ще се разгледа експериментално и в някои случаи може да се очертае от значително различните изключително силни разряди)

 

 

Проверка опции, както и връщане, много години назад ...

Мистерията на житните кръгове е окончателно решен ...

Само реална и естествена, механична - електромеханичен - електро - химия - биофизика - Биомеханика - принципите на фитопатологично, сравнително лесно определими и предсказуеми. Дори и (!) в повечето случаи, да речем от 1980 г. насам, и ако не толкова от 1990 г., поне в някои страни, сравнително безопасно отново проверяват за почти всяко място GPS кръг в житото. Може да попитате метеоролозите, пряко или Сименс-Vaisala, Aldis CELDN, Евклид, NORDLIS, или дружества с резултатите от измерването им работа. Похитителят на разреждане става в много случаи, много дни преди появата на фигурите.

 

 

Неправилни форми от Италия ...

В някои страни, включително Италия (линкове далеч) е станала едно неписано правило, ако една година за "озадачаващо", един много редовни модел на житните кръгове, а "бедните" ловци вземат снимки на феномена на култури кръгове благодарен и съвсем конвенционални, нередовни форми царевица, незаконно стъблата се наведе на земята. Италиански изследователи вероятно са били първите, които регистрира факта, че на редовни и нередовни форми в пълнозърнестите храни имат много общо. Една снимка закономерност житните кръгове вече се използва в предходния текст, тук и друго тук. Тя е станала доста често срещано явление е, че италианските полета са редовни модели на житните кръгове, които често се наблюдава в комбинация с нередовно, както е обяснено тук .

 

 

Голяма благодарност

за www.cropfiles.it : няколко сайтове с най-типичните връзки, които подпомагат в областта на научните изследвания, като типични примери могат да бъдат избрани по такъв начин

http://www.cropfiles.it/cropcircles_2010/Allettamento_2010.pdf

http://www.cropfiles.it/cropcircles2008/Allettamento_2008.html

http://www.cropfiles.it/cropcircles2007/Allettamento_2007.html

http://www.cropfiles.it/crop_circles2006/Merate_11Maggio2006.html

маркирани като "e crop irregolari"- Нередовно, много снимки в свързаните страници, може да се увеличи с десния бутон върху командата" киноспектакъл ";

 

Е възможно, че засега е само субективно впечатление, но на някои снимки от италиански изследователи са потенциални пръчки за гръмотевични, че само "роене".

Кликнете върху изображението, за да отидете направо на страницата източници

 

подобни снимки от чешката област може да доведе до хиляди, много от местата, ударени от мълния по устойчив начин най-малко няколко дни преди да снимате. Изследването е продължило да присъстват повече от 3 ​​години (есен 2011 - 3 1/2 зърно сезон), и играе на работния плот versine няколко десетки, най-много няколко стотин км 2 . Най-характерното за тях в крайна сметка ще пребивават тук .

example_czech

 

Обяснение

Редовни модели в снимки на житните кръгове, в Италия е възможно да забележите едно интересно нещо: много по-често, отколкото във Великобритания се появи върху тях в допълнение към тези модели и неправилни модели. Това може да са причинени от факта, че в Италия е далеч от зърнени форми в, като организира "лов", както във Великобритания. Италианските обитатели са вероятно ще бъде много по-добре, посветена на селскостопанските дейности в някои неща и нямат време или не се интересуват от тях. Формите толкова много случаи, снимана до няколко дни след създаването си (по смисъла на действителната визуализация - огъване стъблата на земята, където на най-засегнатия и най-бързо намира на земята зърно е достатъчно, за да добавите форма и огънете дръжката на земята и други зърнени храни, в нейните тесни и по-далеч околната среда, но също така да бъдат причинени от местните условия. Друга възможност, че в Италия не като ефективен земята мълния, така че повечето от настоящите пристига непосредствено под земята, и толкова сигурно, понякога доста вероятно един съществен част на енергия изпълнява все още известно време преди да може да се разпространява допълнително в земята или не много дълбоко под земята, където тя достига най-малко на кореновите системи на растенията електрически освобождаване от отговорност разпространява по земята, където тези въпроси ще бъде илюстрирано по-подробно). От хронологията , обаче, е показано от примера на Великобритания ( юли 16, 2007 г. Хейли Ууд, Ашбъри, пшеница), където то е много ясно да видите как моделът постепенно се добавя повече зърно (вътре и извън форми), произтича завой към земята само съгласно правилата на увреждане, отслабване на мълния освобождаване от отговорност (в най-голямо разстояние от трактора, за пистите, често точно по средата между тях)

 

 

Друга ви благодаря

насочени към сайтове http://www.croponline.org/cropanomali.htm~~HEAD=NNS, а именно за подстраница Lissone (Mi) : този сайт ще бъде използвани за сайт прогноза , като се има предвид, вероятно намира структура, където електропроводи (две линии), преминаващи около кутията правоъгълна opisující ъгъл нишка, по-голяма от 200 °). Има няколко пъти, че мълния удари. Така че не всеки пръстени, но зърно, лежи на земята, стъблата се наведе до земята от време на време в бъдеще ще има някога да бъдете сигурни. За повече информация вижте страницата на име Прогноза. В населеното място, въпреки че има някои структурни промени (взето от Google Maps, Google Earth), но може би няколко кутии са напуснали.

 

 

Благодарности:

Pitrs от Petráčků, NUMERO UNO)

Петър Брайт от Dywidag Prefa, като (номер 2),

Джо Linde + Wiemann EN, ООД

Gouláš, Spejbl, продавач, Kelčák, PID, Любош Hanousek

Lepic Куба,

Bobes Janik,

и много други.

 

Много много благодаря за г-н Вацлав Bošina, местен фермер.

 

Друг много много благодарение на приятели от Италия www.cropfiles.it и www.croponline.org

(Виж на друго място или на други места; Roma locuta, causa finita - Рим е казал, случаят е приключен)

 

 

 

 

Литература ресурси

Някои книги, използвани да обяснят различни природни явления и физични явления и в текста и подстраници www.cropcirclesonline.com Литература

 

 

 

 

, Което сте подготвили за вас, и всички теории, представени тук, много внимателно разгледа експериментално

 

Jan Ledecký