Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Това е първоначалния превод, машина, почти непроменени. Компютърно генерирани от оригиналния чешки и оригинал на английски език. Той ще бъде постоянно да се подобрява и променяни. Благодарим ви за разбирането.

lightning

Житните кръгове.

Обяснение на принципа на житните кръгове
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове са формирани от мълния. Имитира фотографския запис на линиите на полето на електромагнитна радиация, чрез мрежата на зърно в областта.

Житните кръгове се образуват по време на мълния. Имитира фотографския запис на електромагнитните силови линии на сила, който е създаден в мрежа от растенията в тази област.

 

Crop Affair кръг Gate - много шум за нищо

Тя изглежда толкова фантастична, че всички предишни съобщения за появата на кръг в на царевица навсякъде по света, на базата на на най-фантастичните теории - извънземни, психическата енергия, военни заплахи или опити, танцуващи таралежи, преминали кенгура, телекинеза, парапсихология - може да бъде окончателно и окончателно ефект се отнасят до царството на басни, е всъщност само супена лъжица от варене във вода, или както се казва, много шум за нищо. Вероятно ще бъде всичко, което е около житните кръгове през много десетилетия назад, 1970-2010, но много по-рано, в полетата и във всички медии се състоя, за бъдещето пъти да се обадя на така наречената

" Аферата на портата на житните кръгове " ... (панталони)

 

 

Записване на електромагнитните явления в структурата на стъбла

Поле царевица - запис на носител, графично изобразяващи електромагнитна се случи

Всеки, дори най-простите, един кръг на културите може да се счита за аналогично на магнитното поле на оглед през прав проводник на метални стружки в равнина, перпендикулярна на жицата. Житните кръгове, и разбира се за всяко повредено царевица, частично се наведе, или да лежи на земята, може да се разглежда като някакъв вид на записа, характеристиките, графика или снимка от електромагнитните явления, които се появяват в този момент. Превърнати от естествени процеси в растенията, като ги намалява, и след като се наведе, огъване на стебла на земята - обясни другаде в текста - мимикрия, а много по-подробно на страница хронологията на видима форма. Това видимост, но може да минат много дни, в някои случаи дори месеци.

 

 

Графично представяне на

Просто казано, всеки един кръг на реколтата може да се разглежда като "визуализация на магнитни индукционни линии поле около жицата".
Това е доста точна графично представяне. Диригент в този случай въздух или по-скоро плазмата, което е за разтоварване го е създал, е около 5 широк, най-много 10 мм, и ток течеше през него няколко стотици хиляди ампери, на моменти почти милион. Магнитното поле на такава тел е очевидно "нещо повече" от това, което поле създава учител по време на физически експеримент в лабораторията. Интересно може да се отбележи, че скоростта на промяна на тока в жиците по време на растежа, DI / Dt, наклон на предния ръб, и повече от двеста хиляди ампера за една микросекунда - една милионна от секундата. В сегашния инженерна практика, започва двигатели, генератори, преходни явления, работи със стойности от порядъка на повече от един милион пъти по-ниска. Стръмността на предния ръб на капака е основният фактор за предизвикване на околните проводници. Колкото по-висока, толкова по-предизвиква напрежение. Да засадя жицата.

 

Някои от вариантите за привеждане на електрически централи

Съществена роля в произхода на отслабването на растенията в житните кръгове могат да играят само поотделно в растенията индукционни захранването. Тя е специализирана подстраница  индукция раздел EFP . Ток, вредни завод в нея, но може да получи и по други начини - по въздух или управление на земята. В друг голям фаворит на провеждане на електроенергия в централите може да се счита корона освобождаване от отговорност, което може да шокира някои заобикалящата много точно в кръг. Corona освобождаване от отговорност се случва, където има са по-висок напрежение от стотиците хиляди волтове, играе значителна роля в загубата на високо напрежение, може да открие остри ръбове, особено на ръководството, и ако високо напрежение, 400, 000 V или повече, може да достигне до разстояние от няколко сантиметра. В случай на гръмотевични разряди е на разстояние метра до десетки метри, милиони до милиарди волта, освобождава от отговорност канал, заобиколен от кръг, точно като наметало. Това, което чувате се ръководи от VHV, слаб или стършели бръмчене, корона заустване.

 

 

Аномалии - Въведение

Какво може да се наблюдава в почти всеки документален филм, книга, статия във вестник или сайт за телевизионни новини, посветена на въпроса за житните кръгове. Можете изследователи на този феномен, често дългогодишен, макар и предимно самозван, са откровено нещастен с факта, че на място на феномена на житните кръгове, в тези случаи, които не са очевидно направени от хора, на истински, то е възможно с абсолютна сигурност, че редовно записва настъпването " електромагнитна нещо неразбираемо ", и електростатично и да намерят решения, за да разгледа нещо в близко и далечно бъдеще nerealizovatelného абсолютно, като проблем се движат изцяло от обикновеното човешко въображение. Огромното мнозинство от всички житните кръгове изследователи, които са в места, където присъствието им варира, тя е вероятно откриването на принципа на много по тяхното по-тясно, отколкото, че някой от тях си представяли. По-специално, тези от тях, които се завтече модела с компас в ръка For Dear Life. На една планета Слънчевата система, на Земята, това е друг начин да доведе до отклонение на интензивността на геомагнитното поле в момент, разбира се, какво биха могли да разберете, докато няма заустване на светкавица. Например, базалт скали. Той знаеше г-н Pockels. Но той е направил своите експерименти понякога просто преди 1900 г.. Той трябваше само да поиска.

 

Но такова решение не съществува, така че защо да не го предлага за тях! Всъщност, самият факт, на възможно освобождаване от отговорност на мълния може да се счита като явление, се движат изцяло от обикновеното човешко въображение. Много често се случва в други подобни места, в духа на израза  "there does not exist any possibility of an explanation using science methods", Въпросът не може да бъде обяснено чрез научни методи.

 

"Кратък" списък от близо 40 научни области, могат да бъдат намерени тук. Всички от тях са напълно обективни, повторяеми и възпроизводими, приложими за да обясни причините за различните явления, които съпътстват ранени и отслабена зърно. Не само царевица, но и всички видове от други растения. Понякога поради повреда и отслабване на наведе на земята. Това може да обясни всички отслабени и повредени растения, които са създадени в рамките на всяка неправилна форма, не само повредени растения, открити в "традиционната" житните кръгове.

 

Абсолютно, без изключение, всички те толкова неразбираеми явления и аномалии могат да бъдат сравнително лесно да се обясни. Известно време преди констатациите си, че именно в този момент представя един огромен, гигантски, почти невъобразимо електростатично - Електромагнитна - електрически - плазмен пулс , които изпускат светкавицата. Директно демонстрира перфектното взаимодействие на явленията, въздействия и сили, които могат да бъдат използвани за обяснение на сайта на наблюдаваните аномалии или нетипичен феномен. Размерът на всяка стойност, ток, напрежение, водеща стръмния ръб, излъчвана мощност, температура и други плазма, например, вижте маса, се движи отвъд обикновеното човешко въображение. Всеки, който ще го вземе с тези сили всъщност разпределени, така наречените "лице в лице", той никога не би всеки , не казвай. Възможно е да си представим, че мълнията може да изпълнява с посредничеството на посочените имоти предизвика всякакви нередности, открити на сайта, дори и ако не им изглежда прекалено свързан. Енергия са наистина доста.  LEMP (Lightning Electro Magnetic Pulse)  - Електромагнитни импулсни изхвърлянето на мълния. Вижте литература, научни статии. За повече информация, като www.ufl.edu, търсачките. 

 

Много повече допълнителна информация, много по-подробно на страница аномалии и под. Между другото, това не е просто физическа аномалия, намирането на местоположението на каквито и да е истински, естествени среди култури. Електростатичен, електромагнитна, температурна разлика, което е довело до значителни промени в подземни налягане - "необясними" звуци, за да седмици след завладяването. И много химически продукти - на място могат да се появят редица изключително токсични вещества, особено опасни отрови, токсични химикали в земята, десетки килограми, много от тях в газообразно състояние. Всичко е напълно незабележима. Безопасността на първо, моля, Алън Пинкертън. Посетители житните кръгове трябва да се опитаме да не работи като морски свинчета, и вместо това предпочитам първо да покани токсиколозите. От това, което токсиколозите изглежда да е много изненадан. Дозиметър никога не е било nenaměřil концентрации на токсични вещества.

 

 

Малка галерия от образи, приложими за всяко населено място на кръгове царевични култури

Вместо да посети свой собствен риск.

Честотата на смъртоносни токсични химикали.

Вероятно наличието на силно токсични вещества.

По този начин работата на особено опасни отрови

 

Моделите на линията

много километри разстояние един от друг

През бурята, като придвижи напред по посока на вятъра пейзаж, е възможно да се обясни за този невероятен факт, че полевите модели на житните кръгове често се намират на една линия, дори ако те са настъпили в различни дни. В зависимост на силата на мълния които са ги създали, и в резултат интензивност "излагане", също на на текущото състояние и устойчивост на културите растения и почвата на влага, в която зауствания са изправени, много мили един от друг: ландшафта пътували чрез един малък облак буря, точно в посоката Вятър - какво друго, а сега и след това "подхвърлени" картина ... Моделите на житните кръгове, но се появиха едва след много дни, много мили един от друг, а не в същото време, така че помежду си, нито с бурята е изтекъл, не се свързва. Ако такова едно буря се случи отиде над някои от "Линии Ley, който свързва на пистата за древни обекти, като на британското кралство, което е разбира се е възможно, но необходими, за да подчертая отново, че повече или по-малко случайно, хората ще забележите, разбира се, и работа една голяма грешка, се постига лесно.

 

Пълно съвпадение, обаче, не са, защото тя не е изключено, че древните обекти, каменни скулптури, мегалитни съоръжения, изградени аборигени, когато са на техните полети или пасища модели, са били наблюдавани на зърна или трева. Модели просто Божията заповед, ръководните им дърпа някакви подобни глупости, като например строителството на мегалитни постройки. На случаен принцип е възможно да се изброят Стоунхендж, Rollright камъни, Milk Hill, Алтън Барнс, Силбъри Хил, Avebury Manor, сега смятаме, че това е британското кралство, където моделите се появяват по-често.

 

Всичко това е просто съвпадение?

 

Следващите две снимки са взети от документа: "мистериозния свят - житните кръгове"

"Crop circles: In search of a sign", Бе водена от Мишел Гарднър-Смит

Ляво: житните кръгове Лангдън, Северна Дакота, САЩ , 2000, 25 Юни;

Той по-късно открил две други модели на житните кръгове, точно на линията, на няколко мили един от друг - фигурата в дясно. Свидетелите могат да си спомнят буря, и ако не, те могат да се обърнат към метеоролози и техните записи. Въпреки това е необходимо да се вземе предвид, че бурята може да бъде няколко седмици преди появата на кръгове. с.

 

При някои бар формации, че житните кръгове връзки, или от тях, може да намерите тръби или линии. Повечето вода или мелиорация, но може да бъде на всяко Удобство линии, дори и на отдавна излезли от употреба тръби, линии или канали, които попадат само в областта на археологията.

За повече информация на сайта линии в зърно 

Линия на пострадалия да лежи на земята или мъртъв царевица

- Ново описани аномалия, ток

"Ловците" житните кръгове са доста неизвестни

напълно доказано в миналото съществуващата

 

Но все пак имат житните кръгове само явление, на който американците могат да направят само ширина с

WOW!   (Чешка: UAU!)

 

 

 

Продължаване на главната страница

 

Забележете

Дори ако някоя от претенциите на този сайт се появи, да бъдат формулирани с абсолютна сигурност, то трябва да се сложи пред него някои от встъпително изявление:

Тя е много вероятно, че ...

Възможно е да докаже, че ...

Възможно е, че ...

За някои (много) наблюдения, изглежда, (ясно) ...

Бъдете абсолютно сигурни, че неговата истина наистина само един идиот, идиот или идиот.

(И така, един наистина?)

 

Това не е шега.

 

Истински кръгове култури - природни кръгове в житото

модели в зърното, в резултат на естествен начин - основните физически принципи

Много повече от 99,9% от житните кръгове, които са в областта всяка година по света са т. нар. право, английски истински , т.е. не са направени от човешка ръка, те не са фалшиви.

 

Появата и развитието на определени природни кръгове на царевица се дължат на реални, чисто физически, изключително ожесточените механични, електростатични и електромагнитни сили, появяващи се точно преди, по време и непосредствено след мълния освобождаване от отговорност. Ако по време на тяхното формиране, в някои сравнително редки случаи, значително участие в намесата и резонанс на снимката могат да възникнат дори непонятно сложни и редовна форма.

 

Изброените правомощия са изключително мощен, отвъд обикновеното човешко въображение.

от: Уикипедия

неизвестен автор

© cropcirclesonline.com форма

www.flickr.com

 

Първоначално щети на растителни култури кръгове - преминаване на електрически ток

В допълнение, всички на модели на житните кръгове и участва в на последващо отслабване на растенията, причинени от преминаването на текущите растения, които са индуцирани в тях, или те са били подадена директно - на земята, йонизиран въздух, временна структура, създадена с докосване на всеки други стъбла и листа, корените им и електролиза на всичко това. Преобладаващо, последващата поява на растения вредни вещества, както и директно в телата им, когато всички елементи, изброени в този момент, действали като диригент ток. В коя напрежението по време на светкавицата индуцирана.

Само когато светкавица - по-малко от 1/1000sec.

 

Някои клетки умират, защото веднага, други са постепенно се добавя по време на следващите дни и седмици, създадени от присъствието на вредни химикали, които растението, но същевременно се опитва да се отърве от Хронология на процеса е доста сложно, но растението може да бъде от една действително шок и успешно се възстанови.

 

В допълнение, докато моделите на житните кръгове могат да бъдат много съществена част от резонанс и намеса между всички изброени правомощия.

 

Те могат също така да добавите механичен резонанс и намесата на различни подземни пространства в околностите на нововъзникващите кръгове култури. Hollow - пещери, пълни с вода, или, като алтернатива vodonosným субстрат - водоносен хоризонт.

 

 

Приблизителни параметри на природни зауствания на гръмотевични

По-подробни изчисления, които са документирани и реално измерените данни видите светкавица и подстраници.

По време на всяка светкавица за освобождаване от отговорност, или всяко място на Земята

настъпва, а също и реални физически, електрически, електромагнино

и механични творби:

 

 

Взаимодействие между резонанс и изключително силни електромагнитни лъчи също може да бъде един от феномените, с които вероятно биха могли да бъдат обяснени чрез създаването на фракталите и други сложни форми, най-вече вътре в кръга. На сайта може да има извито, дифракция, разпиляване, размисъл и счупване на електромагнитни лъчи. Държат до известна степен, само като светлинните лъчи. Дори светлината, включително UV и IR лъчи са електромагнитни вълни с определена честота. Видимата светлина в диапазона от около 390 - 790nm, което отговаря на честота от 3,9 х 10 14 Hz до 7,9 х 10 14 Hz. При определени специфични условия, които се случват на сайта, може да възникне общо отражение на електромагнитни вълни. Те са там, за да намерите плазма фаза интерфейси - въздух, горещ въздух - студен въздух, високо налягане - ниско налягане, бързо движещи се обекти слой въздух слой състояние на въздуха.

 

Забележка: Общият приблизителния брой на гръмотевични разряди, които се случват ежегодно над обработваеми земи и пасища по целия свят, е един милиард ...

 

За сравнение: единият е просто малко по-голям от средното за освобождаване от отговорност на мълния съдържа и излъчва толкова много енергия, че могат да пътуват чрез една напълно натоварен камион повече от веднъж по целия свят.

 

Обяснение на житните кръгове. Завинаги и завинаги.

Шокиращи изясняване !

Този параграф се използва на тази страница като пауза, пише го в театъра.

Логично, научно, като се използват законите на природата, разбиране и обяснение. 

 

Почти невероятно, шокиращо, но много ясно обяснение на кръгове в житото , освен, че в процеса на себе си и на създаването на житните кръгове, в напълно естествен и разбираем начин осигурява един много лесен и интересно обяснение на много други, по-точно, абсолютно всички, и на пръв поглед неестествени и свръхестественото явления, придружаващи лесно различими Circles истински култури - модели, възникващи по естествен път, вижте аномалии .

 

 

Мимикрия

Един от най-забележителните факти, които дължи основно на досега "главния виновник" - на само реално автор на кръговете в житото успели да избягат внимание факта, че веднага след завладяването могат да се наблюдават в областта на абсолютно нищо. Имаше само нещо, което може да се нарече експозицията, благодарение на невероятен период на процеса с процеса на формиране на латентен образ в чувствителния слой от сребърни халогениди материал и последващото му възстановяване, които се използват в традиционната фотография и операторско майсторство. Извито, с прегънати царевични стъбла на земята, и визуализиране на формите на кръгове в житото, има обикновено само десетина дни или по-дълго, по-рядко по-рано, благодарение много бавно постоянен химически и биологични походи в растенията. Само тогава се визуализира от житните кръгове, обикновено до няколко дни след освобождаване от отговорност и гръмотевична буря, която я е предизвикала ..

 

Само след толкова дълго време, тъй като преминаването на електрически ток през растението произтича достатъчно слаб, за да не могат да поддържат теглото си и завой на земята. За разлика от предишния процес, отслабването на стеблата, която продължава няколко дни или дори седмици, за да обработва наведе до земята - нашите собствени модели за визуализация на житните кръгове - може да бъде по-малко от час, дори и само за няколко минути (ефект на доминото, ефект на пеперудата)

 

Следователно, няма наклон, огъване на стебла на земята, и появата на житните кръгове, не се сдружават с бурята е изтекъл на това място. Веднага след като на буря над на фермери полета и инспекция проверки на щетите или не значително щети може да се случи, но няколко седмици по-късно, често с хубавото време, царевични стъбла започват да масово, на земята, въпреки че в първите само след няколко квадратни метра най-повредените зони), по-късно добавяне на все повече и повече, докато най-накрая да лежи на земята десет процента, понякога повече от 90% от цялото поле. По-подробно обяснение и документация на този феномен е или ще бъде на място хронология и подстраници.

 

 

"Auto експозиция"

Зависимост на времето, което изтича от въздействието на мълния на заустванията в структурата на зърно, както и времето, когато стъблата се огъват на земята, интензивността на експозицията

Друг много важен факт е, че извита, изкривени стъбла царевица до земята, като в резултат на дори една мълния освобождаване от отговорност не може да се появи по същото време, или да речем, в един ден, напротив. Доста често също така описания феномен на житните кръгове е, че някои от тях са били в крайна сметка "завършеност" до няколко дни. Разбира се, теорията очерта много очевидно показва, че последната "завършеност", както и създаването на предишните цифри, в никакъв случай не участва в никакви "човешкия фактор". Различни за откриването на някои части на различни форми, причинени само от "интензивността на експозицията." В допълнение, но много често се случва, че след първоначалното

Nine circles & associated pathways, at Eltopia

Washington (USA) which occurred during the night

of June 18-19, 1998. [photo taken June 21, 1998]

Eltopia, Washington formation re-photographed

3 weeks later, after the circle-making energy

system had revisited the field.

Откритието на моделите, който беше ударен от на най-голямата доза на електроенергия, на първо в неговата близост, и по-късно по-голямо разстояние ще се появи нередовни форми, зърно лежи на земята, което води до точно на същите причини, но засегнатата по-малко енергийни и се намира поради своите нередности абсолютно извън заинтересованите скаути редовен. Двама придружаващи снимки могат да бъдат намерени в bltresearch.com. С тази информация в последния случай, на енергийния модел ги посети отново, няма нужда да се спори, разбира се, защото е възможно да призная. Пшеница, обаче, се държи доста добре, дори без никакви допълнителни посещения на някоя друга сила, достатъчно си един единствен посещение - първият и единствен (последен) мълния освобождаване от отговорност или система за освобождаване от отговорност (в обхвата на не повече от един 2ро) може да доведе една постепенно огъване на стъблата на земята, щети, отслабване на зърно за останалата част от периода на вегетация. Всеки читател на тази информация трябва да се запитаме: когато "енергия на процеса на вземане на Circle преразгледа формация" (енергия, която създава модел, отново го посещава), защо не се създаде друг кръг - кръг? Авторите на текста, така че читателите всъщност несъзнателно, дори на себе си, казва информация, че създаването на RDF - неправилни форми чрез "Кръг вземане на енергия", енергия, образуващи кръгове, е нещо напълно естествено . Той е прав, президент! Царевични стъбла могат да се видят постепенно до земята навсякъде, в цялата област, съвсем нередовно, до прибирането на реколтата, включително места, които не са видими на всички засегнати от мълнията за освобождаване от отговорност. Единствената система за освобождаване от отговорност или за освобождаване от отговорност на интервали, не превишава една секунда, обикновено е достатъчно за приключване на всички (наблюдавано, фотографиран). В допълнение, последствията могат да бъдат някои други странични ефекти, като например неравномерно узряване. Това може да се случи, дори и на зърна, стъблата почти никога не се кланят до земята, главно поради токов удар. На същата страница можете да намерите и друга снимка с описание, занимаващи се с

Two formations at West Overton, Wiltshire (UK).

The large ring encircled the Overton Road "T"

junction -- and the long pictogram, which occurred

subsequently, itself gained another circle the night

after the rest of the pictogram had formed.

точно модел разпространението на явлението. След 12 години едва ли ще бъде възможно да се проследи, е в показанията на много бури и светкавици. Отново, това е възможно да се изрази предположение, че при определени обстоятелства, всичко, което се случва в сферата, тъй като първите признаци на огъване на стебла на земята, до прибирането на реколтата. Първо се появи кръг, няколко седмици след преминаване платно в областта на зърно, и само като последна незначителна фигура в края. Могат да бъдат последствията на единна, въпреки че множество разряди (1-ва Връщане Ход и след средно от 4 до 8 последващи Strokes, вижте Flash ), който в "застрашено" Всички форми и техните взаимовръзки, макар и различна степен на експозиция. Като се има предвид, че кръгът около Т-кръстовище е бил открит веднага, тя може да се предположи, че всички полета на една и съща култура се отглежда, макар и не задължително правило. След кратък престой на Google, например, може да бъде получена от интернет страницата на www.noufors.com или freethinkradio.com житните кръгове на изображението в ляво, автор неизвестен, на същото място, докато чисто кръг, без допълнително проследяване. 

 

 

 

Отнася се до всички ранени лежи на земята зърно

Отново трябва да се подчертае: не се случва, както е описано в раздели

Мимикрия и автоматична експонация , но в целия сайт и всички под страници www.cropcirclesonline.com и свързаните с тях уеб сайтове, че в крайна сметка ще се предоставят на разположение, се прилагат за всички жертва лежи на земята зърно в света, и се наведе, огъване стебла на земята, почти винаги със значително закъснение в изпълнението на флаш (седмици, месеци). За да създадете една закономерност, като житните кръгове, е много груба оценка с около един случай в една от няколко милиона. А по-подробна документация на специфични случаи на повреда развитие през времето, накланяне и огъване на царевични стъбла на земята след гръмотевични разряди и процеси, приемащи място в тъканите на растенията след преминаването на електрически ток се намира на сайта хронология и подстраници, но също така и другаде, такива като EFP (поради преминаването на електрически влеят тъкани, части от растения, Elektrofytopathologie )

 

 

Ефект на доминото, ефект на пеперудата (Butterfly)

Друг много интересни и невероятни факти, които могат да бъдат описани от теории на постепенно излагане и загниване на растенията в рамките на модела на житните кръгове, които са в относително лесно да се обясни, често настъпва през себе си, редовно подредени снопове от слама, доста очевидно nezhotovitelné всички човешки процеси, F, F. Blades е оцелял до последния възможен срок, в изправено положение, просто поради постепенното отслабване, леко наклонена, така че растителността първо се образуват връзки със стотиците други подкрепящи сламка. Все още стои приблизително в изправено положение, дори и ако едва, благодарение на факта, че се подкрепят. Растения и техните части, които се допират, като се прикрепят за измеримо съдържание, се дължи на повърхностното напрежение на водата, която е относително нестабилна структура намаляващите растение отново за известно време да се стабилизират и защитават един друг, преди да пада на земята по-бързо. Процес на видимост модел житните кръгове е така все още се забави.

 

Тогава изведнъж пристига пеперуда, сяда на един ефект на пеперудата . Стъбла все още стояща маса започва бавно да се търкаля, но все още се съпротивлява. Само когато ъгълът надхвърли определени граници, няколко десетки градуса, привличането е напълно надвива него и тогава той пада на земята сравнително бързо. Въвежда най-малко на още една, но по-скоро няколко други, така че да не се нуждаят от пеперуда. Накрая, въпреки че обемите, взети заедно някои случайни, но много често един върху друг чрез ефекта на доминото , където в рамките на относително кратък период от време падаха над себе си един том след друг. Модел житните кръгове се вижда, и накрая, непонятно бързо, и на пръв поглед, без никаква видима ефект и известни сили, трябва да се спазват от шанс - има подобно свидетелство. Както може да се разглежда като почти невъзможно, че такъв обем, попадащи сълзи всеки друг само един, но по-скоро две или повече, дори един такъв процес може да бъде по-оприличи на верижна реакция. Разбира се, само верижна химическа реакция, атомната бомба не е изобщо необходимо да играе така или иначе и затова повечето читатели като главата на ваната.

 

Ефект на доминото на диска също може да помогне на въздушния поток, причинени от падащи стъбла обеми. Демо ще се намира тук. Продухване на въздух и прах, може да изглежда като неизвестна сила, се надига от дълбините на земята, и наблюдатели описват как да създадете житните кръгове поради това може да изглежда донякъде с широко отворени очи, стресна и изумени. Това е наистина тях почти нищо не остана.

 

В някои случаи, снимки на житните кръгове могат да бъдат проследени по подобен начин, в резултат пакети от слама които нито neskácely на земята. Тя може да бъде причинена от такъв често редуване на мокри и много сухи периоди, напротив, по време на който следва един временна структура създаден, за да се втвърди по определен начин, се придържаме помежду си чрез на повърхностно напрежение на водата, по този начин засяга частите една до друга и да се придържаме частично поради изпаряване на вода, сол на екскреция и частично проникване на извънклетъчните течности. След това снимката е възможно да се идентифицират структури, които все още може да се сеитба обеми, които все още лежат на земята или да лежи на земята само частично  ! снимка

 

Като инициатор на пеперуда ефект може, разбира се, тук и там да впечатлите всяко бездомно пчелите .

 

 

Възможни идеи за изследователи на житните кръгове:

Къде да намерим житните кръгове:

, където имаше бури, за предпочитане по-локализирани на мястото на изхвърлянето на гръмотевични в областта; място може да се намери на интернет страницата се занимават с този въпрос, който търси, намира. Също така е възможно да се наблюдава на полето след буря и мълния удари свеж проверка на състоянието в близост до корен. Fresh мълния хит може да бъде безопасно отличава с цвят на дърво. Е В някои случаи, след известно време на някои места в масива може да се прави разлика, че е бил ударен място, дори преди слама накрая поклон до земята. хронология

 

Когато търсите за житните кръгове:

Първо, никога по време на гръмотевична буря. Такова изследователи ще имат много малка трайност, и те често са много освежаващо.

 

Втората най-дълго след бурята - поне по няколко часа, когато те са електрически заредени облаци на безопасно разстояние, или вече не съществува. Повечето ще дойдат първите признаци на накланяне, навеждане стъбла на земята, само няколко дни, дори седмици след заустване на светкавица. Но може да се получи и когато наклонени, огъване стъбло до земята се случва почти веднага след завладяването. Това може да бъде изключително обилни валежи, които могат да допринесат както за увеличаване на механично натоварване върху растения, както на висшия мениджмънт на електрически централи и земната повърхност и точно под него. На много бързо наклонени, položnení, огъване стъбло до земята, също могат да участват ефекти на две сътресения (виж и сл.).

 

Трето, в някои случаи позициониране, огъване на стебла на земята зърно много дълго след бурята - два месеца или по-дълго. Също така не е изключено, но това не може да бъде, че на сгъваеми остриета до земята е основно, защото понякога, и в много по-голяма степен, отколкото в на околните полета, светкавица поразила, които посетили една и съща област два пъти, напълно независими гръмотевични бури, далечни във времето най-малко няколко дни, но дори седмици. Тази опция е описана по-подробно на страница ефект две изхвърляния. В първото освобождаване от отговорност само някои неуточнена набор нагоре голяма площ или няколко области, а няколко акра в хектара царевица отслабени, постепенно избледнява все повече и повече, но че въпреки тази слабост продължи до прибирането на реколтата, или само един незначителен процент, стъбла се наведе до земята. Вторият мълния удари няколко седмици по-късно, но има значително най-лесният за унищожителен ефект, защото въздействието на структурата е много по-издръжливи и силни, дори най-слаби, толкова по-голям период от време между средствата, описани събития. Се поклони, огъване стъбло до земята, защото след втори шок се появяват почти веднага, много по-забележими последици може да бъде дори сила в инцидента шок - шок и налягане вълна, ефекти, които иначе биха невредим зърно оцеля почти невредим. Също така, чисто втори удар на мълния, без предварителни "předexpozice" няколко седмици преди да бъдат изхвърлени, щеше да нанесе много по-малко щети само или дори промени в прибирането на реколтата или визуално, и може би дори неоткриваеми лаборатория.

 

Време - изтичането - камера

 

 

Четвърто, да бъде много интересно да се наблюдава процеса на образуването на житните кръгове се предлага да инсталирате камера интервали от време, и не се тревожи повече. Например, някои фотоапарати на Canon може да бъде програмиран да работи само като солиден време - изтичане на срока камера, но в допълнение улавя виновника - в акта "светкавицата директно При инсталиране на два такива идентично програмирани камери в малко разстояние, освен метър или два, като, когато стрелба стерео, се фокусира върху въжетата за зърно изображения улавяне стерео, е възможно чрез на стерео методи Фотограметрия се дадат на зауствания на въздействието на място или изхвърлянето с точност на сантиметър.

 

Пети малко допълнително инсталиране време - отпадане на камерата след откриването на модели на житните кръгове, или гледане на близко и далеч по целия кръг в зърно модел, поне за няколко дни интервали. Напротив, от почтително разстояние, вижте предупреждение, стрелба от разстояние, за предпочитане от по-горе напълно достатъчно. От 2012 г. следва да бъде най-основно задължение на всеки малък изследовател сериозни житните кръгове. Ако някой така, че в света съществува. Полето посещение, но възможно най-малко, за да изберете само тези наблюдения, които може да бъде гледано от почтително разстояние. Трябва да се подчертае, че много геометричен модел за целите на последващо изследване почти безинтересно, е необходимо да се съсредоточим преди всичко на близко и далечно съседство, които почти никога по-голямата част на изображения на житните кръгове се появяват!

 

Подробности за разполагането на камери в Timelapse изследвания "процеси в областта" и тяхната възможна употреба някъде в бъдещето ще се намира тук .

 

 

 

Somerton, Съмърсет 27мия Юли 1996

Редовни модели на житните кръгове

в комбинация с нередовно

Ето снимки на житните кръгове през 1996 г., богат архив на Люси Прингъл. Ако те са пропуснати изцяло от средите на картини на културите, тя е често срещано явление, типично мълния щети по растителността. Характерно е основно на факта, че от увреждане на пистата следва посоката на трактора, чрез които електрически ток води, и когато тя генерира електричество. Най-забележимата щети е в близост до пистите на ръба на полето, където тракторът се оказва - често дори и с изключване разлика. Почвата е най-набразден там, като го държите много по-дълго от водата наоколо, благодарение на много по-ниско електрическо съпротивление, най-големите потоци се провеждат там и растенията се дължат най-ощетени.

 

Снимки на житните кръгове, които първоначално са получени от неизвестен източник, като маркирани места от Дентън, Garsington. Той по-късно идентифицира сайт Oxfordshire Centre for Crop Circle Studies, Бе взето трети Юли 1996 година. В допълнение към моделите на житните кръгове по нея може да разграничи трите проводници - Electric Power преносни линии, които могат да допринесат ефективно да "привличат" освобождаване от отговорност мълния. В допълнение към моделите на житните кръгове на места по-долу, ние виждаме, типичната повреда неправилна растителност от мълния, се вижда, че паднаха някои от спомагателни или afterdischarges. Може би по-слаба, може да бъде "издухани" налягане или шок вълна. Формата и разположението на въздействието искра, плазмен освобождаване от отговорност, което е светкавицата, е възможно да се повлияе на добавянето на електромагнитни и електростатични полета и поток на въздушното налягане и шок вълна. Паралелни зауствания на ръцете и освобождава с последващо допълнение могат да си взаимодействат електростатично и електромагнитно. Светкавица за освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета може да бъде в сравнение с електронен лъч във вакуум екран. Мястото е огромно момента електромагнитно и електростатично поле, което може да отклони греда, както е в екрана на осцилоскоп - електростатично или телевизор - електромагнитно. Инциденти afterdischarges, но също могат да си влияят взаимно. Например, в книгата Lightning: Physics and effects ( Uman, Раков ), глава 8, "Зимна мълния в Япония" може да се прочете на страница 313 от положителните зауствания центъра на тежестта (облак на земята), които не да достигне afterdischarges никога на едно и също място, но винаги на известно разстояние от предишния освобождаване от отговорност. За нещо такова може да възникне само от време на време през зимата, и само в Япония. Всеки кръг в придружаващия фигура, по-малки и малки, постепенно се премине от първата база, може да се счита за "ново прекратяване на земята."

страница 313 Interestingly, Ishii et al. (1998) observed that subsequent strokes in multiple-stroke positive flashes in winter storms in Japan always create a new termination on ground.

 

Видео и снимки на изкуствено предизвикано мълния може да се види, че канал за освобождаване от отговорност на мълния се движи по посока на вятъра. В някои случаи, по течението на каналите от въздействието на изхвърляните могат да пътуват десетки, рядко стотици метри. гръмотевични, физика. Изкуствено предизвикано мълния Artificial Lightnings: Ако измерената електростатично поле под облак е достигнал достатъчна стойност, изстрелял ракета в облаците, прикрепени към заземен проводник. UNIVERSITY OF FLORIDA LIGHTNING RESEARCH GROUP - www.ufl.edu (снимката вляво) - един много важен източник на информация и връзки към публикации, посветени на физиката на гръмотевични разряди, снимки, видео. Право снимка - предна страница Мартин Uman : Освобождаване от отговорност на мълнии

 

 

 

Повреден зърно, лежи на земята, обикновено съществуват в областта

неправилни форми на повреди, отслабена, лежащ на земята зърно

повече подробности за сайт Повреден зърно , лежи на земята

Светкавица зауствания в полета и близост до тях са почти само основна причина, повече от 99% на пострадалия да лежи на земята зърно в света.

 

рапица по време на прибирането на реколтата

Всичко между 0,5 до 1,5 милиона км 2 ранени лежи на земята зърно годишно по целия свят. Не само на царевица, но и много други култури, като случаен изнасилване, мак. Не само на жертвата, поставен на земята, но иначе значително повредени растения могат да бъдат напълно мъртъв, или просто вредители, независимо дали растителни или животински произход - бактерии, вируси, плесени, гъбички, паразити. Infestation в този случай е, разбира се, само вторично, защото на здрави, незасегнати от електрически централи ще се назначава от този вредител, могат само да мечтаят. Да се повтаря отново, на сили, генерирани по-сайт освобождаване от отговорност, са невъобразимо, механично - може да се оприличи на един много силен взрив, десетки стотици килограми на TNT и повече, както и електростатични и електромагнитни, за същото или дори по-висока енергия.

Мак - 2008 г. - юли

на същото място - август

"Идентификация на виновния"

 

Въпреки че изброените правомощия, но всички бяха наистина отвъд обикновеното човешко въображение, веднага след завладяването, дори и след буря може да не е цялото поле на Земята или слама. Тя може да бъде намерен само микроскопични промени в тъканите на растенията или няколко пригор, обгорени лица. До момента ...

 

Житните кръгове, както и всеки друг редовен смущения, фрактални модели или комбинирани, са само едно малка част от това явление, и се смята, че за да се случи само в много редки взаимодействие на няколко съвпадения, че настъпва само рядко наистина, при които още не са условия, нито в близко бъдеще Всички времена са едва ли е достатъчно добре и достоверно да обясни и обясни, може да бъде само много приблизителни и частично оценява и лабораторно или компютърно симулирано.

 

Съществен резултат точно преди приведен, огънете стъблата на почвена влага може да играе - дори леки душове или ръми, или дори на утринна роса. За повече информация на страницата на ефекта на доминото .

 

 

 

Житните кръгове - мистерията разкри.

 Завинаги, завинаги и напълно.

Невероятно е примитивен, и може да бъде притеснен да кажа, смешно, глупаво или дори обяснение. Любителите на мистерията НЛО, парапсихология, летящи чинии, неизвестни и несъществуващи енергийни и подобни глупости може да

транспортирани до напусне завинаги (завинаги).

С други думи, те могат да дръпнат в задника .

Същото може да се каже за извънземни .

Включително Пароубек на марсианец. Те също могат да плъзнат ...

Забележка: Пароубек - една сравнително незначителна Чешката идиот

 

 

 

, Което сте подготвили за вас, и всички теории, представени тук, много внимателно разгледа експериментално

 

Jan Ledecký