Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Това е първоначалния превод, машина, почти непроменени. Компютърно генерирани от оригиналния чешки и оригинал на английски език. Той ще бъде постоянно да се подобрява и променяни. Благодарим ви за разбирането.

lightning
Принципът е обяснено.

Обяснение на метода на житните кръгове

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Пъзел житните кръгове сглобени ...

Житните кръгове са създадени с електричество от гръмотевични разряди. Растенията са частично повредени по време на нея. Мрежата на полски култури, след това се визуализира фотографския запис областта линии за симулация на електромагнитни полета.

Житните кръгове флаш създава електрическа енергия от централи, частично повредени. Чрез промяна на структурата на културите мрежа на областта се позволява визуализация на магнитните силови линии на сила на електромагнитното поле.

 

Съобщението е кодирана в кръгове в зърно на техния велик творец .

Феноменът на житните кръгове вече е напълно изяснен. Завинаги.

Очарователно, е напълно достатъчно, първият истински научен , изцяло нова теория.

Зашеметяващи тайни кодове и мистични знаци, житните кръгове, които се решават. Един за всички и всички.

 

Целият смисъл на комуникацията им на човечеството е един-единствен факт - абсолютно никой.

 

Може би с едно изключение - единствената истинска и голяма създател до нас чрез тях може да се опитва да предаде:

"Никога не отиде на полето, когато съм създавате. Може да ви е точно в момента, за първи път, с много висока степен на вероятност, но и последен път през собствените си очи, а може би дори да разберат как правя".

 

Някои, предимно механични последиците от нейните действия могат да се видят тук .

 

Всички математически - техническа - Геометрична - механично - физическо - астрономически - астрологически - космически принципи, които не са били дължими им човечеството декодиране преди Следователно е възможно, без миризма, описана като краен глупости. Те са около същото значение, както ако някой се опита да се опита да декодира образите на един калейдоскоп. Също така никога не се повтаря, но тя със сигурност беше и в тях да намерите много много точни математически основно, но също така и във всички други условия.

 

Например, обиколката на правилен шестоъгълник е доста точно равна на шесткратния размер на дължината на един от неговата партия, дори по време на верига осмоъгълник осем пъти ...

 

Между другото, всеки житните кръгове има сравнително точен числената стойност на броя изписани Π (PI). Всъщност, обиколката на всеки кръг в царевица, която някога се появява в света, разработена в права линия с дължина, равна на 3,1415 ... пъти нейния диаметър ...

 

 

Мистерията на житните кръгове е окончателно решен ...

Само истинската природа на принципите, предсказуема и лесно определими.

Дори и (!), много години назад със задна дата, подлежаща на проверка.

Просто попитай метеоролозите, или Siemens - Vaisala

 

 

 

Timeline

 

13 Февруари 2008 г. - започва изцяло нов, цялостен, интердисциплинарни научни изследователски проекти и проучвания отслабване щети по реколтата, увреждане и отслабване на зърното се дължи на преминаването на електрически ток

 

13 Февруари 2009 - публикувана за първи път проучване в интернет, точно една година след началото на изследването, само един много коварен препратка към

 

( 13 ) Август 2009 - от тази дата, и малко преди да се публикува там като други интересни резултати от научни изследвания, ден след ден, месец след месец? www.cropcirclesonline.com . Публикувано он-лайн, няма други публикации, печат, вестници, медии.

 

 

Basic, но подробна информация за щети, отслабване на културата тук

 

Шокиращи откровение! Аферата на житните кръгове Gate (CropCircleGatee, Crop Circle Gate) ...

 

13 Август 2010 г. Крайната дата, от която човечеството (вероятно) да познава и да разбира начина, по който формите и създава феномена, наречен кръгове в житото.

 

(Житните кръгове, CC, agrosymboly, agroglyphes, пиктограми)

 

Това е възможно от време, за да видите на страницата за комендант бележка и предупреждение ,

и много повече информации надолу тази страница, и много други.

 

в края на времевата линия

 

 

 

Само за сравнение 

Самия край, просто за забавление. По време на гръмотевична освобождаване от отговорност във мълния канал, средна ширина 5-10 мм, обем на концентрация на енергия, т.е. енергията, излъчвана в даден обем на пространството за единица време, сравнима с процес, който протича по време на експлозия на свръхнова ...

 

Най-малко по време на най-стръмната част на предния ръб на настоящите разряди пулса на мълния.

 

Възможно е, че природата и хората чрез моделите на житните кръгове иска да покаже какво се случва в места, че никой никога не го е грижа, може би само в Фантастика Sci-Fi разкази, романи и филми. Повърхността вътре в контейнера на газ и експлозия на свръхнова и по време на нея преди него и след него. foto_wilsonovy_komory-a-dráhy_sem повърхност на черната дупка, пространството под него, пространството над и под хоризонта на събитията, случващи се, че се случи между на събитие хоризонт и повърхността на черна дупка, се случва да възникнат на повърхността на звездите над него и под него, случва да възникнат в непосредствена близост и вътре един ядрена или термоядрен взривно устройство по време, непосредствено преди, по време и след експлозията, както и всеки обикновен експлозия. Ще да се появят при сблъсък на планети, звезди, черни дупки. Физичните явления и сили, които се случват в непосредствена близост на електрона орбитите в сформирането на ново, промяна или почивка химични връзки. Това се случва и сили, които се случват в непосредствена близост до ядрото по време на живота му или по време на различни ядрени реакции вътре в него. Това се случва и сили, които се случват по време на конфликти и реакция или унищожаване на две частици и античастици. Симетрия и геометрия на март, през който масово се превръща в енергия или обратното.

 

Една от допълнително пространство

Друго място, ние вероятно използването на житните кръгове, които се опитват да покажат характер, които не е дълъг и в бъдеще никой не му пука, или в непосредствена близост до него ще е нищо да се наблюдава, проучва и измерва: Поставете, където светкавица освобождаване от отговорност, и всичко се провежда Предварителен Разбивка на дълго продължи да тече след последния удар за връщане. Експлозивният разширяване на въздуха плазма, механични, електростатични и електромагнитни смущения и прояви резонанс, който да се провеждат. Прехвърляне на няколко мегават часа електроенергия между места, на няколко мили от мястото, в по-малко от десет милионни от секундата.

 

Обобщение най-накрая

 

(Понякога по-малко толкова сериозно)

Житните кръгове от сега, разбира веднъж и за всички.

Очарователно, изчерпателна, първото и единствено истинската наука ,

реалистична, изцяло нова теория.

Фундаменталните научни изследвания.

Зашеметяващи кодове житните кръгове са открили., И завинаги.

Много детайли са намерени на други сайтове .

 

Житните кръгове са просто сега вече наистина необяснимо явление, като се използват само истинската наука. Биохимични, физически, технически, механични, химически и други, на истинската наука  изследователски принципи, като се използват само природни закони .

 

Приблизително списък на научни, технологични и изследователски полета и методи, които могат да бъдат използвани за изясняване на произхода и принципа на всички щети и отслабване на царевица станция и заустване на светкавица, включително житните кръгове:

 

Патология, завод анатомия, физиология и морфология, биология, биохимия, биофизика, биомеханика, физика, химия, почвознание, хидродинамиката, статистики, микроскопия, спектроскопия, фотограметрия, електромеханиката, електростатика, физика и дозиметрия на електромагнитно и йонизираща радиация, електротехника, хидрология, геофизика, смущения и резонанс физика, оптика, кристалография, магнитохидродинамиката, hydrometeorology, електродинамика, физическа химия, термодинамиката, квантовата химия, термодинамиката, хидростатиката, кинетика експлозия, динамика на флуидите, снимки, геометрия, токсикология, пещерно дело, магнетизъм, електромагнетизма, радиобиология, механика, фотометрия, фракталната геометрия, агрономството, аеродинамиката, геология, математика, археология, сеизмология, агробиология, агрохимикали ...

 

много други, често интердисциплинарна, пресичащи се и взаимосвързани дисциплини.

 

Съвсем нови, оригинални идеи относно на образуване и формиране на модели на култури кръгове, напълно безплатно от признаци на псевдонаука, езотерични съображения, мистика и окултизъм, псевдонаука, мистерия, нелогично разсъждение, НЛО, летящи чинии, чужди на почти всички други съображения, засягащи фигурите в зърно и неразделно го придружават.

 

 

Много задълбочен, но прост и разбираем.

100% научни теории и обяснения на житните кръгове,

готови за каквото и да е научно проверка, преглед и опозицията.

Шокиращи!

 

Теория на назад подлежащи на проверка чрез записи, които съществуват,

, но никога не е била използвана за Описаните цели.

 

Тайната на житните кръгове, разбити ...

 

Марка нова теория, като се използват конвенционалните научни методи

абсолютна неангажираност от всякакви псевдо-научни изследвания.

Невероятно, а и страшно, шокиращо, почти по същото време непредсказуем теория.

Няма повече ghostings няма призраци, никакъв намек на спиритизма.

Žádné езотерични, мистични или окултните сили, ефекти, работа или експерименти.

Žádní шибани извънземни, НЛО, летящи чинии.

 

Кодекс на житните кръгове веднъж и за всички разкрива.

Житните кръгове решен. Завинаги и напълно.

Абсолютно няма НЛО, летящи чинии, няма известен или неизвестен летателни апарати.

Žádné неизвестни или непредвидими сили, не паранормални обяснения.

Не чудеса, няма мистерии, не знак.

 

Žádní чужденци, няма опити за контакт.

Няма военни тестове, експерименти или проучвания.

Никоя друга наука, тайно проведени експерименти, тестове и проучвания.

Žádné паранормалното или телепатични експерименти на научната фантастика.

Метафизиката Нито или парапсихологията.

 

Напълно невероятно, но е истина единственото възможно обяснение. Повече тук .

 

Абсолютно никакъв ефект на интелигентност (или разузнавателна служба), нито какво ще има всяка унция на мисловните процеси по време на образуването на житните кръгове. Естествено, никога не тези, които са били създателите на житните кръгове, защото тези хора ще имат някаква интелигентност в мозъка не се намери, дори ако те наистина търсят.

 

Няма разузнавателни или мисъл процеси на планети, НЛО, летящи чинии, бръмбари, космически, слънцето, луната, външната космически, мишки, мухи, земни пчели, паяци, материали, животни, растения, смъртта на интелигентност, дух, материал, вещество, вируси, атоми, молекули, насекоми, кристали, почвата, ветрове, бактерии, тор, призраци, видения, скелети, космически, извънземни, гъбички, паразити, вакуумни или всяко друго разузнаване по време на създаването на модели на житните кръгове.

 

Не е дори намек на на междупланетен интелигентност, не междугалактически интелигентност, не интелигентност марсианска кълбо, никакво разузнаване, не интелигентност на растенията, не зърно на интелигентност, не интелигентност на почвата, времето не интелигентност, не интелигентност на растения, животни, никаква интелигентност, не интелигентност на подпочвените води, няма разузнавателни скали таралежи никаква интелигентност, без интелигентността на кенгура, няма разузнавателни маниаци, формиращи житните кръгове.

 

Разкри кръгове Мистерия култури. Завинаги.

 

По принцип на формиране на висока точност, според много оси и огледално симетричен често фракталната геометрия може да се оприличи на принципа на формиране и формирането на снежинки или изграждане на една графичен запис на интензитета на електромагнитното поле около на диригент ток, или електромагнити, включително паразитни и Еди (! ) вторични електромагнитни полета и токове. Тя ще бъде на друго място, обяснява неразделно, придружаваща подкрепа на малки кръгчета, които се намират точно в точката на контакт на две големи кръгове.

 

 

Мистерията на житните кръгове е решен. Определено. Разбира се.

Шокиращи откровение!

 

Теория посети всички явление Explorer Crop Circle като гръм от небето , (ха-ха-ха), гръм от ясно небе ;-O

 

Теория по-ярка от слънцето (температура на повърхността на Слънцето е около 6000 ° K температура плазма за освобождаване от отговорност на мълнията е около 30,000 ° K, т.е. около 5 пъти повече).

 

Логично, не е само лесно да се разбере мирянин, но също и научно доказано статистически проверими и директно се предлага да се разбере и обясни целия процес от създаването на житните кръгове.

 

Обяснението, че не само сам по себе си обяснява много естествено издаването на житните кръгове, но също така ясно синьо светлина върху начина, по който има настъпили аномалия, който преди това е посочено като свръхестествено и ужас.

 

Житните кръгове не етерично, ефирен, пространство, чужденец или космическа сила или интелект, нито някоя друга възможна интелигентност на човека или животните. Само физически и физическите сили, процеси и взаимодействието между тях, нищо друго.

 

Žádné така наречените "вихри" (плазма вяра).

 

Žádné ветрове (дори дивите - аз ги имат - Jara Cimrman ! )

или циклони, торнадо, дъжд, градушка.

Дори и градушка, последвана от "Диви ветрове."

 

 

Няма животни (с изключение на " таралежиMilovice), Или извънземни.

Това не е трансцендентална или екстрасенсите възприятие или правомощия.

 

Не е паранормално, уфологията, или други подобни събития, сили, или изследователски ...

 

Няма "Ley линии" - песен свързване на древните обекти или geopathic или да следите никаква енергия.

 

С изключение на песните, в които потока на електричество, газ или вода - което и да е било Удобство линии, в които могат да изпаднат светкавицата и тичам след тях, дори и под земята, като влакче в увеселителен парк.

 

По същия начин, понякога се държат като песен след песен трактор (tramlines), поради факта, че в някои случаи може би и повече от хиляда пъти по-висока електропроводимост срещу заобикалящата ги среда.

 

Също така друг вид на железния път - пътя на напредващите бури, които се движат в посоката на преобладаващите ветрове. Гръмотевични бури, споменати по житните кръгове създаден, много мили един от друг.

 

Неговата работа вероятно може да допринесе разнообразие на археологически останки, разположени в сутерена, както и геоложки аномалии. В резултат на това симптомите се появяват предимно растителност, cropmarks, много важно и старателно проучени. археологически феномен. Те имат много значимо влияние върху подземни електропроводи, и може би дори да допринесе за статистически значимо повишение на вероятността от заустване на някои конкретни места, както и внезапното пресушаване на дълбок подземен поток. Така че има значителна преднина пред повърхността на друго необичайно и увреждане на растенията на повърхността, образувайки кръг извън редовното култура.

 

Също така, защото тя може да се появят много бързо да доведе до големи количества на енергия дълбоко под земята. Без силно лидерство на повърхността, и по този начин нередовен щети на други продукти, върху външната повърхност на редовна форма. Енергетиката, водена от начина, описан нейното влияние може да се създаде "само" форма на линиите на магнитното поле, около на прав проводник, като един относително редовни кръгови форми, или техния резонанс и смущения, всички от които допринася в резултат форма на житните кръгове.

 

Най-предпочитаните зауствания съблазняване в определени сайтове със сигурност имат своя дял на полюсите и жици и електропроводи, сигурно за да ви кажа много на "другарите от ГДР," всъщност "другари от ЧЕЗ," но особено в чужбина, работно различни силнотокови електрически инженерство изследователски институти, работи за производителите и дистрибуторите на електроенергия и се занимава с производство на енергия и поддържане на HV и оценка на последиците от интервенции, за да мълния зауствания подобно устройство, намерени в околностите на житните кръгове.

 

Без повече на скелети ghostings изрежете или кръгове не

(Или в килера)

Няма сили от отвъд гроба.

Не става дума за призраци, духове, феи или светулки.

Няма свръхестествени същества, или сили.

Не "мислех вълни", или ментални способности или процеси на всеки жив организъм, или неодушевен, човешки или животински.

Тайната на житните кръгове на шрифта разшифрован.

Абсолютно не (съзнателно или умишлено) ефект на всеки човешки или животински.

Не се предприемат действия, енергията или силата на мисълта

 

Photo © cropcirclesonline.com, бързи кранове ©

 

Това не е телекинеза или подобни правомощия, нито правомощия, нито парапсихология, или сили, наука и изследвания, които се движат в пресечната точка на психологията и свръхестественото.

Žádné междузвездни, космическото пространство, или мистерия, екшън, енергия или сила.

 

Таралежи и житните кръгове не

 

Žádné известен извън измерение, или преместване на съществуващо или

други опити за контакт, връзка или комуникация.

С едно изключение - в случай Milovice - Изток. Тези таралежи, те ни дават ...

Има очевидно е опит да се свърже или връзката.

таралежи са играеха тук (съобщават); резултат - в зоната разположена на земята - наложената - царевица за осем м 2

 

Не задвижване, енергия или силата на мисълта, мисловния процес.

Не задвижване, власт или сила "да бъдеш".

Žádné междуизмерни или допълнително триизмерни задвижващи механизми, енергия или сила.

Не се опитвайте да на междугалактическата, междузвезден или чужденец комуникация.

 

 

Само един прост биологични, биохимични, физически, химически и други подобни

наистина научно обясними природни и изцяло естествен причините и последиците, по време на процеса на създаване на житните кръгове.

 

Supernatural (Английският термин за "Supernatural")

абсолютно никаква свръхестествена процес в създаването на житните кръгове, които не участват

Абсолютно никакви признаци на нещо свръхестествено ", супер - вид , "най-малко като срокът е трябвало по отношение на съществуващите, напълно зашеметен и неразбиращ изследователи. Въпреки че от чисто лингвистична гледна точка, концепцията  supernatural, super - natural, супер естествена английската дума за "Supernatural" настъпваща най-често в речта зашеметени и изумено кръжал изследователи на културите.

 

Има малка зърното: Какво съвпадение - един от начините, които можете да преведете на английски думата "впечатлен", е използването на думата "thunderstruck"Въпреки, че често се използва в смисъл" мълния удари "...

 

обратно към концепцията supernatural:

 

Flash е въпрос на абсолютно чист и естествен ( природен ), наземна не, извънземен, но в допълнение тя се появява в почти всички от неговите свойства, както качествена, така и количествени аспекти на " супер ", или дори най-супер, абсолютно всички от имуществото му лежи извън всяка нормална човешка въображение. Първоначалното напрежение между облак и земята може да бъде по-висока от няколко милиарда волта. Максималните токове могат да се обърнат към един милион ампера. Пренесената енергия - затегнати, много товарни влакове, много километри. Скорост "Return удар", основната отговорност е някъде между 1/3 2/3c, което е наистина достатъчно, като се има предвид, че по-висока скорост, отколкото в, в съответствие с текущите схващания за физиката в наблюдаемата нашата Вселена не съществува . Неутрино може да бъде пропуснат от подобни съображения. Концентрацията на енергия, свързани с областта и единица време, е много по-висока, отколкото на повърхността на Слънцето.

 

Един квадратен сантиметър от повърхността един втората на нд излъчва 6200 J (cm2 s-1), един cm раздел флаш освобождаване от отговорност (първоначален диаметър по-малък от 5 mm в рамките на 100 милионни на едно второ, или дори по време на една много по-кратък средно мълния излъчва приблизително 5 × 10 9 Й. Ако разтоварването дължина 1 км, неговата повърхност е 5 × 3,14 × 10 6 mm 2, 15700 cm 2, квадратен сантиметър от повърхността освобождаване от отговорност мълния излъчва по-малко от 3,2 × 10 9 J cm -2 до -1, т.е. около половин милион много.

 

Обем: силата на звука на един милиард кубически сантиметра един вторият на нд излъчва енергия на около 10 -7 J, (обем на нд 1,41 × 10 тридесет и три cm 3, светимостта 3,827 × 10 26 W) един квадратен метър в секунда, на повърхността се излъчва в пространството около 62,86 × 10 6 J (уики). Слънчева енергия плътност е 0,19 mW.kg -1. (Wiki)

 

 

Стръмността на предния ръб на токов импулс (автор сайт класират на въображаемата на първо място в този параграф, изброени свойства, златен медал ) - няколко десетки до стотици хиляди ампери на  микро втората, само една милионна от секундата. В случай на restrike - последващо освобождаване от отговорност, много често над 250 000 A / микросекунда. Може би само някои лазери могат да имат един по-висок процент на нарастване в областта на енергетиката, но енергията на която и да е на света sestrojeného лазер може да бъде в сравнение с енергия и много нестандартни флаш описан като "малка" или по-скоро "умалително", включително, че който ще Břežany.

 

Въпреки, че светкавицата за освобождаване от отговорност е наистина SUPER , а също и NATURALИли поне не свръхестествено нещо, английски език SUPERNATURALДали е възможно само да се обадя SUPER & NATURAL.

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

И накрая, за моменти на спокойствие ...

В следващите параграфи по време на някои места ще бъдат оставени главно от многократни експерименти и наблюдения на на повторяеми научно доказуем иск, което обяснява и доказване, а текстът ще се понякога да се премести малко по-тънък лед, просто мисли и теории, а понякога и повече за забавление. (Макар че ...?!)

 

Sun, плазма

Много подобни обекти, като например житните кръгове - не като дълготраен, но секундите, минутите

може би един час, а може би и дори дни, се формира на повърхността на слънчевата плазма. Кръгове в плазмата.

 

Съществуват подобни на гръмотевични бури процеси, които се провеждат в плазмените на екстравазации и електрически течения, но много по-силна, отколкото в blescích, да речем, 10 12 10 15  пъти по-силен. Никой не ще се опита да ги разгледа отблизо.

 

 

визуално в движение може да се види например в http://www.thesuninmotion.com

някои основни данни за Слънцето тук (в Чехия)

Слънчевата корона, слънчеви изригвания (Wikipedia - английски)

 

Слънцето и планетите

Съществуват много, много, много подобни обекти на слънце (или звезда Ана) повърхност.

Много подобни обекти съществуват на повърхността на Слънцето (и всяка друга звезда).

В слънчевата корона и слънчевата повърхност на плазмата се провежда такава сила и изригвания на плазма и заряди, които биха повлияли на някои от тях на цялото земно кълбо, се изпари напълно. Тяхното въздействие върху повърхността на плазма на повърхността на слънцето, която има свойства, подобни на много повече течност, отколкото на твърдо, да се създаде сравним модел с кръгове във водата, включително и на разнообразието на смущение и резонанс. За нещо, много, като тя може да бъде дори и така любим на слънчевите петна.

 

 

 

Обекти, форма и начин, напомнящ на житните кръгове, ще бъдат записани по някое време в бъдещето в почти всички планети и техните спътници и на много далечна бъдещето, където човечеството има междувременно напълно празен, или не да бъдат засегнати като една опустошителното бедствие, както когато през 2012 г. stoun свършва, маите предвижда стар vemírném на всеки друг извънземен планетарна система.

Неорганични и неодушевени извънземни материали като пясък, сняг, прах, чакъл и др.

Преди всяка реални изследвания ще се очаква и прогнозира,

 

Изследвания в близко бъдеще, но няма да започне, Hawking, преди да ги

силно предупреждава, че ние използваме като храна, така че той предпочита да се подчинява,

дори и с него в това твърдение, а се различават.

 

 

Няма разузнавателни култури кръгове не

За създаване на модели на житните кръгове не са включени и няма извънземен разум, или всеки друг интелект, дори в най-малко човешкия интелект.

 

Открил тайната на житните кръгове.

Не - помисли вълни "няма сили, повлиян от идеите на всеки жив организъм, или действащи от мъртвите човек или животно, или някои тъмни сили, тъмната страна на силата.

 

Кокошката или яйцето?

Какво излезе на първо място, яйца или пиле? Ние не знаем.

 

Какво излезе на първо място, житните кръгове или пилета? Ние не знаем.

За съжаление, този въпрос всъщност знаем отговора.

Това не е правилният въпрос.

 

Исках да попитам за нещо малко по-различна.

Да бъдеш, или не, ... Съжаляваме, отново се промъкнали една малка грешка.

 

Какво е първо, житните кръгове или Стоунхендж? Ето какво се случва.

На този въпрос, след като днес всеки може да се отговори.

 

Последен шанс

P.S.

Уважаеми създателите на житните кръгове, бавно се приближава последен шанс

който са допуснати до

не сте само веднъж в живота

няма нито само кръг на културите.

 

Настрана от малкото изключения се правят само и само за този момент в светлината на прожекторите ...

(Дори и тогава, обаче, са толкова ужасни творения в сравнение с форми,

съставен от автора на единственото реално освобождаване от отговорност мълния,

и, че никой интелигентен човек, само малко

Бихте ли вашата работа или не плати и пукнат цент.

Всички предишни "самопризнания" за това как всяка вечер да ви се произвеждат житните кръгове,

zpunktována е всъщност в кръчмата след пиене на големи количества от ферментирали напитки (в вашия език, по-често се споменава като "пиенето").

(Или като донякъде неловко опит, за да заблудят simpleminded Bower г-жа)

 

Не, Не, Не, Не, Не, никога, никога, никога, никога, никога не

Няма свръхестествени същества, или сили на явлението.

Абсолютно никаква (активна или умишлено) действие

Всеки човек или животно.

Žádné телекинеза, липса на такова правомощие, не теле-или пара-сили, науката и разследване. Žádné космически или свръхестествени или космически мистерия

функциониране, енергия или сила.

Žádné междуизмерни или допълнително триизмерна или всяка друга

връзка или комуникация. (С изключение за Milovice - Изток)

Няма сила, енергия или силата на мислене.

Няма сила, енергия или сила "да бъдеш".

Žádné междуизмерни или допълнително триизмерна

действие, енергия и сила.

Žádné междугалактически, междузвездна комуникация и чужденците.

 

Нито едно от изброените правомощия не създава житните кръгове.

 

Само един прост биологични, биохимични, физически, химически, механично и други чисто физически, физически обясними причини и последствия.

 

Žádný сенилна глупав ... (Идиот никога не обезкуражи житните кръгове)

Няма вицове или машина реколта кръг.

И Дъг Нито или Дейв. Žádné въжета или дъски.

Дъски, нито кабели, нито табела, нито телени.

Žádní глупави, старческо и луд стари хора,

или техни имитатори, почитатели и последователи.

 

Природни явления, природата, науката

Само истински сили на природата, измерими и оценка, използващи природни правила и закони по биохимия, биофизика, физика, математика, биология, химия, механика, и други подобни и производни реални природни науки и дисциплини в развитието на всяка култура кръг, който винаги открити.

 

Физическите сили в сътрудничество с химическата, електрохимични и биохимични процеси, но дори и преди на действителната физическа, химическа и електрохимична сили, създадени на повърхността на Земята по време на своите съществуването милиарди на различни кръгове култури кръгове култури, или на други подобни, в резултат форми, много преди човека и животните и растенията. Първи в неодушевени материали като сняг, прах или пясък, и други подобни структури или материали, по-късно в мъх и лишеи, и дори по-късно в растения като предшественици на трева и зърно.

 

Big Bang - Големия взрив

Всъщност за Големия взрив в областта на изследванията и известия.

(Игра на думи ... Светкавица произвежда гръм, последван от един наистина голям взрив)

 

Подобни процеси създават обекти като кръгове в зърното на повърхността на всяка звезда (всякакъв размер) и точно под него.

В тези случаи е аналогично на въздействието на телесните течности

(Или флаш във водата)

(Или не ще разследва тези явления от близко разстояние).

Също така на повърхността на много (макар и не всички) планети и техните спътници (адекватно размер)

с всяка звезда във всяка галактика във Вселената.

(Ние - сега живеят никога няма да се разгледа внимателно, Обама пауза)

 

Забележка:

Не всички органи - като Луната на нашата Земя не изглежда в това отношение в момента не извършва дейност, но не може винаги ще бъде така ...

Също така, двете луни на Марс, Фобос и Деймос (най-общо казано, всяко "дете" в Слънчевата система и пространството). Органите, които притежават не атмосфера и вулканична дейност, ще бъде на тази аналогия. Но на Марс има ветрове, триене и така няма да има бури също се срещат, въпреки че в този случай, разбира се, само пясък. Когато има гръмотевични бури и светкавици, където има кръгове (понякога), така че някои от новата сонда, за да изследва повърхността с достатъчна резолюция ...

Научни публикации все още се наблюдават на буря дейност на Марс се споменава.

 

Черните дупки (черни дупки)

Възможно е също така, че житните кръгове подобни обекти

(Макар и с малко по-различни механични свойства)

се появи близо до повърхността на черните дупки

(Някъде между повърхността и хоризонта на събитието).

Използването на каквито и да било, сега известни принципи на физиката,

Ние никога няма да бъде в състояние да се справят с тяхното проучване от близко разстояние. Той вече се отразява на Обама, нито Hawking.

Досега някои изчисления на лед, или от земното притегляне близо неопределимо прояви.

 

Това не е шега.

 

 

Във Вселената има милиарди галактики, всяка съдържаща милиарди звезди в кратните на милиарди планети и техните спътници, и по-голямата част на всеки един милиард от тях по време на всяка от последните милиард години е създадена през всяка година (на Земята - около 31,557,600 секунди) няколко хиляди (към по-големи милиона обекта) обекти, създадени по подобен начин, наподобяващ житните кръгове, както изображения на осцилоскоп Lissajous ), гъвкава мембрана, ( Chladni ), на фракталната модел (люспи, разклоняване), калейдоскоп, Kyrlian и Lichtenberg цифрите (друг паралелни фрактали)

 

 

Въпрос на деня

Уважаеми създателите на житните кръгове, по тази схема по време на съществуването на Вселената (нашата) го счупи и изчезна около около 10  30 (или дори повече) фигури

много едни и същи и дори е създаден по същия начин

като житните кръгове, както и намеса калейдоскоп и Lissajous, и Chladni

 

и съчетанието им в прах, пясък, сняг и други подобни материали, като например зърно и растителни, ако е съществувала другаде или там ...

черни дупки не се броят, нито зърно на тях

 

10 30 е около 1000 пъти по-малко от това на всеки от нас, дори ако това е така наречената "обемисти образец" на атомите в тялото си

 

Уважаеми създателите на растителните култури кръг, все още вие ​​казвате, че сте създали

въпреки че един от тях?

...

...

 

Някои бележки ...

 

Noli tangere circulos meos, quod licet Iovi, non licet bovi, fiat fulgur ergo fulgur fecit

 

Crop Circle Gateee

 

Quamvis dē omnibus dubitandum est, crēdō quia absurdum est, credendo vides AMDG

 

Omnia vero fulmen gubernat.  Мълнията пилотите всички неща. (Хераклит)

 

Строго секретно ...

На тази страница и други, които са в състояние да следват резултати

Повече от три години Продължава

твърд покрив следствена тайна (около 38 месеца)

Само за играчки Хоби ... (Поне в началото)

 
края на писмото

 

Литература ресурси

Някои книги, използвани да обяснят различни природни явления и физични явления и в текста и подстраници www.cropcirclesonline.com Литература

 

 

 

 

, Което сте подготвили за вас, и всички теории, представени тук, много внимателно разгледа експериментално

 

Jan Ledecký