Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в флаш зърна на чисто небе . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Гръм от ясно небе
Това е една изключителна форма на мълния освобождаване от отговорност, което се оказва на разстояние десетки километри от буреносен облак.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - мълния от ясно небе

Как приятна среща с глупаци, по-големи от нас. Трябва да го обичам само за факта, че те съществуват.  J.K.Jerome
Да бъдеш оптимист след като сте постигнали всичко, което искаше, не се брои. Kin Hubbard
Ако знаехме какво правим, ще бъде невъзможно дори да го наричат ​​изследвания, нали?       A.Einstein

Житните кръгове ,

Гръм от ясно небе

PagPh
Изключително силни удари, които ще излезнат на голямо разстояние от буреносен облак. На пръв поглед не се наблюдават в близост до никаква буря дейност. Повечето разряди с положителен поляритет.

 

Въвеждане

Гръм от ясно небе

Подобно мълния падането на разстояние десетки километри от буреносен облак, който не може да бъде около никакъв намек за какъвто и да е ефект на бурята. Те са предимно momořádně силни удари, най-вече с положителен поляритет.

 

Записване безпрецедентен модел на линиите на магнитното поле в областта на зърно

Изумително, объркващи, шокиращо и трудно да се повярва, но също така и отваряне на очите прилика

Житните кръгове - рекорд силови линии на електромагнитното поле, генериран от мълния освобождаване от отговорност

Текущата стойност е близо 10 6 милиона Ампер (известен училищни експерименти 20-30 ампера)

 

  

Точният момент мълния поток разтоварване царевични стъбла, предизвикана Тогава донесоха (йонизиран въздух, корона разреждане) електрически ток. Те правят ножове и други части от растения се държат като всеки друг проводник и представи в такива електромагнитни свойства момент. Може да се държат точно като стрелката на компаса, така че е огромен електромагнитните сили зауствания миг принуждава да отклони по посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка, в зависимост от взаимното съотношение, полярност и изместване трифазен ток. Временни промени в механиката и стрес също могат да причинят невидим все още насочено ориентирани механични повреди. Тези микроскопични насочено ориентирани щети постепенно натрупване на увредените тъкани по-късно може да причини постепенно насочено ориентирани наклон всички стъбла в една посока (CW или ККО). Магнитното поле на средната разреждане на светкавицата в някакъв момент най-малко десет хиляди пъти по-силен от магнитното поле на Земята. Друга част може да направи огромни електростатични сили, които правят листа и стъбла от растения се държат като листа и стъбла electroscopes. Кръг с диаметър приблизително характеризира от електромагнитните сили от мълния по освобождаване от отговорност. На всичко отгоре на това, обаче, реколтата модел се появява най-малко няколко дни, понякога до няколко седмици след мълнии. Това е, защото засегнатите растителни тъкани отслабват много бавно, поради огромния инерция и следователно много бавно извършващите се промени в растенията ( ЕНП , Хронология ). Защото понякога на местността могат да се провеждат много сложни конфликти на интереси и резонанси, понякога може да създаде много сложна плетеница. Един изпълнение мълния излъчва енергията, за която електрически локомотив пътува няколко хиляди километра. Средно (!) Освобождаване от отговорност. (Опростено обяснение)

 

Това е може би един от най-големите измами и забавни, практически шеги, които, когато Майката Природа от това изумени от човечеството стотици, дори хиляди години.

 

С споменати идеи е възможно да не са съгласни, да протестират срещу тях, но това е наистина всичко това и какво да правя с него или срещу него, може да направи. На т.нар. постулат Jara Cimrman.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Той, който дава свобода за безопасност, заслужават нито свобода, нито безопасността.  Benjamin Franklin
Двете най-широко използваните елементи във вселената са водород и човешката глупост. H.Ellison
Кой иска да знае нещо за света трябва да научите всичко за отделните детайли.        Heraclitus
z