Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно-RDF-Verified-Хит светкавица . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Неравномерно сплескан зърно
( RDF - случайно свален фигури, така наречените ловци особено в текстовете на житните кръгове - житните кръгове)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - сайт за машинен превод

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Вижте, хора, които познават добре, когато rozkradli, че не могат да спечелят. И знам много добре, че всички те са заподозрени. HOP каза толкова дълго, докато сопна се той. Толкова дълго, за да ходи с кана с вода, да доведе до бирата.

Проверени светкавици

На много места RDF

PagPh

 

Тази страница ще бъдат публикувани на различни фотографски областта на зърно от местата, за които се доказуемо ударени от мълния. Тези изображения са на година 2008, 2009, 2010, когато има е една възможност зает днес - с точност по-добре от десетки метри да се определи вида ( ​​CC , CG ), място, време и интензивност (KA) инцидент мълния по време на гръмотевична буря. Това е експериментална операция ще бъде обяснено по-късно. Всяка друга информация за принципите на мълния удари измерване и системи се използват тук.

 

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

RDF - случайно свален образувания (нередовно сплескан , лежи на земята)

неразделно придружава редовен, ако не веднага, то по-късно.

Как може да не, когато като те възникват от същата причина, но по време на създаването на редовен е трудно да се определи и да се оцени едновременното взаимодействие на няколко съвпадения, които правят в резултат на експозиция на механичните и електромагнитните сили, настъпили по време на мълнии и на много симетрични и в крайна сметка "rozcuchán" или само незначително, някои съпътстващи явления (нередовни електропроводи на повърхността на земята, вятър), но иначе буря и мълния много неразделно придружава .

 

В случай на неправилни форми, но няма такава промяна не се случи, привлича почти никакво внимание. Отново се подчертава: постоянен модел е създаден приблизително една случая на един милион, или дори по-малко, и в повечето случаи, дали на редовен или нередовен сплескан , лежи на земята зърно, настаняване , стъбло огъване на земята настъпва само след няколко дни буря, дори повече седмици. Разбира се не прави изключение период, по-дълъг от два месеца (наблюдавани). Разбира се, зависи до голяма степен на конституцията на култури, като ечемик, последствията да се случат много по-бързо от пшеница.

 

Ефектът върху доходността на гръмотевични разряди в литературата се дава минимално внимание, и почти винаги при споменаването от него специално се посочва, че на посочено причина е лесно взаимозаменяеми с други фитопатологични действие на много фактори, и в много случаи, че те са наистина объркани. Това е, разбира се, вторични последици. Растенията, които не са били засегнати и отслабени от подобни вредни последици на електроенергия, дори докосна.

 

Общата площ на нередовно подадена лежи на земята или повредени по друг начин култури зърно, което се случва всяка година в свят, благодарение на електрически ток чрез попадение на мълния груба оценка, полета, засети площ от 0,5 до 1,5 милиона квадратни км, се оценява повече един милион пъти по-голяма площ, отколкото в случай на редовните форми, както и около един милион пъти броят на случаите. Трева и засетите площи са изключени от тази сметка.

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Целта на учените в дискусия с колеги не е да се убеди, но да се изясни.  Leo Szilard
Честността плаща, но това не изглежда достатъчно, за да се реванширам за това поне някой облечен. Kin Hubbard
Мислите ли, че шефът ви е глупав? Не забравяйте, че ако са умни, ще бъдат изложени на работа.  J.Gotti
z