Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-Lajittelemattomat-tekstejä . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Kone-käännetyn tekstin

 

 

          Osa 1         Osa 2        Osa 3        Osa 4        Osa 5

 

jos kiinnostaa yhteystiedot cropcirclesonline@gmail.com

 

Osa 1

 

27 kesäkuu 2010, 10:06:35 alkuun kirjallisesti

(Valmistui maaliskuussa 2011 joitakin parragraphs - huomautti - lisätään myöhemmin)

 

Lukijoille, jotka ovat kiinnostuneita kysymys CCwill olla paras, yritä löytää tekstissä mainitut elokuva asiakirjoja missä tahansa Internetissä eikä noudata niitä, Olisiko tarpeen jotkut heistä ja palauttaminen useita kuukausia siitä. Mutta on yksi etu mainitaan luomuksia - (joskus) sisältää useita antenni laukausta, jotka voivat tarjota mahdollisuus sekä arvio valtion ympäröivän kasvillisuuden, myös kaukana kuvioita, joskus hän myös Viereinen kentät ja kauempana, vuonna Toisin valokuvaus "taiteilijoita" näytteille oman teoksensa internetissä tai kirjoissa julkaisutoiminnan, jotka ovat tällaisten "hyödytöntä" suhteellisen usein hyvin varovainen eroon. Ei kaikki, ei aina, jotkut niistä ovat Pystyy vähintään 50% niiden valokuvia on näkymät ympäröivälle maaseudulle, mikä on jo mahdollista katsoa riittäväksi. Paljon parempi on odotettava mainitut ilmiöt hankitaan valokuvista ja sivustoihin viljapeltokuvioita ja sijoitetaan objekti here (kopiot kaikista julkaistuista artikkeleista tulee ilmetä joissakin alasivu cropcirclesonline.com tai lightningsymbols.com sekä tarkka muoto painetun tekstin , mutta se myös linkkejä ja uudemmat versiot lähinnä täydennetty muilla tärkeitä ja kiinnostavia valokuvia, kuvia selvitys alkuperästä ja miten kokeet suoritettiin.

 

Yksi paras mahdollinen johdatus epäsäännöllinen rakenteiden jätetty `on (vahingoittunut, heikentynyt) crop, tarjoavat sivut Italian Explorers viljapeltokuvioita. Ne näyttää kuvia sivustoissa ilman rajaus, koska ne olivat kiinni. Myös ilmeisesti Aiemmin He alkoivat ymmärtää, että välillä kuviot sato on myös, johon osallistuvat kaikki varsin epäsäännöllistä jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) alueet (myöhemmin vuosina 2005-2007, myös aikaisemmin). Mahdolliset se johtui puutteesta enemmän säännöllisiä muotoja näinä vuosina, runsaasti esiintyminen vuosina volgende Ne helpottivat hieman ponnisteluja. Vaikka se on tarpeen hyvin kiittää heitä heidän panoksestaan ​​paljastaa todellisen syyllisen sekä Explorers Wylatowo, jonka kuvia SISÄLTÄÄ myös ihanan vaikuttaa ympäristöönsä. Muuten, 99% kaikista ihmisistä ympäri maailmaa on mahdollisuus valokuvata ja tutkia kuivaa epäsäännöllisesti litistynyt (vaurioitunut, heikennetty) crop rakenteet, useimmiten ilman lähteä yli kilometrin päässä kotoaan. Jopa kuiva epäsäännöllisiä rakenteita He löytävät kaikki ns "tyypillistä muutokset" Löydettiin otetuissa viljapeltokuvioita. Bent ja laajennettu solmuja, myös ilmiöt ns räjähti solmuja tai expulsed onteloita. Tämä valitettava sokea koe , joka viljapeltokuvioita Explorers kaikki päihtynyt mysteriosity tämä ilmiö, ei suorita edes outoa niistä aika ...

Mutta kuten mainittu, Blue Planet jokaisella kansalaisella on mahdollisuus. Että yhden prosentin immobilisoidaan tai laiska henkilÃ.

 

Makea Humanity! Niinpä jo olemme writting sinulle taas. Yllättynyt siitä, että et vieläkään ole saanut mitään meiltä? Ei ihme, emme koskaan lähetä sinulle mitään. Se oli kerran noina aikoina (noin helmikuuta 2008) aloitti kuivuus ja kirjallista ilmoitusta, se on varmasti reilusti yli kaksi vuotta. (Lisätty 13 helmikuu 2011 - kolmas vuosi loppuun. Hurraa.)

 

Entinen Tehtävä ei ollut lainkaan: täydellinen ja julkaista (trap, kommunistinen kertaa myös erittäin Usein käytetty termi lähenee ja päästä eteenpäin), päinvastoin. Siellä oli kirjoitettu, ja sitten enemmän, erilaisia, enemmän tai vähemmän koulutusta, mutta jonka ainoana tavoitteena: start writting, tynnyrit Ehkä jopa täydellinen, ja sitten yksi vuosi vähintään vuotta yksin. Koko aineisto tosiaan näyttää hieman "kuuma" ja jopa tieteellisestä näkökulmasta hieman monimutkainen, kuin esittää se yleisölle vain kuivassa ja raaka muodossa, ja voi olla hyvin vaikea arvioida, mitä muuta voi seurata. Se oli ergot ja "erittäin laaja haku" for valtava valikoima näkökohdat ja kokeiluja. Voidaan olettaa mahdollista, että ikuisesti. Lopulta jäljellä yli kaksi vuotta.

 

Lisätty 18 heinäkuu 2010: On aivan mahdollista, että valehtelee se voi jäädä vielä vuosi tai kaksi ...

 

Muuten, että vuosi oli oikeastaan ​​juuri seurasi (ja vuosi ja yksi päivä), ja perusidea, hyvin lyhyt selvitys, oikeastaan ​​vain absoluuttinen pohja, julkaista, vaikka ilman julkisuutta sivulla www.lightningsymbols.com (nykyään ei ei sovelleta, kopio Tätä toteamusta sijaitsee täällä ) Tämä päivä on oikeassa, se on tasan vuosi ja ylihuomenna Beginning tutkimuksen (selitetään). Mutta tämä lasketaan julkaisun, vaikka se vain tietää muutamia ihmisiä (suunnilleen). Mahdollista nähdä, että kaksi vuotta olivat quiete arvokkaaksi. Esimerkiksi ei ollut merkkejä "ketjureaktio" koko teorian pari viikkoa sitten (kevät - kesä 2010), ja tänään se voidaan pitää yhtenä mielenkiintoisimmista osa koko teorian. Jotain vastaavaa Koskee teorian kaksinkertainen päästöjen Samassa paikassa vähintään useita Muutamassa päivässä, vaan viikkoa. Aviation Arkeologia alkoi osoittaa meille sen mielenkiintoisen knowledges vuonna 2011 ...

 

 

Vuoden 2011 alussa oli mahdollista maksaa kiinnostusta antenni arkeologit. Jotkut ajatus mahdollisuus puuttua arkeologisten pyhäinjäännöksiä ja esineitä rakenteessa joitakin lukuja alan on ollut alusta lähtien tutkimuksen (yli linjat sato, muutokset Underground Resistance ja perusolettamus, että jokin maanalainen esineet voivat lainata ja käsi ...) 2011 - kolmen vuoden kuluttua alku tutkimus ... Mitä odottaa siellä enemmän?

 

Teoria mitä? Täällä on sijoitettu objekti ja viestin numero yksi (on yhteensä kaksi, ja vain ne toiseksi se on todella pommi): Mikä tahansa ns viljapeltokuvioita (CC), ei ihmisen, (jotka ovat, vaikka se on uskomatonta, melkein poikkeuksetta kaikki, mutta joissakin dokumenttielokuvia Omistettu viljaympyrät problematiikkaa Olisiko näyttää aivan vastapäätä), syntyvät salama päästöt kenttään ukonilmalla.

 

Ote suurin nero ihmiskunnan, Jaroslav Cimrman (ei täysin tarkka lainaus, mutta älyllisesti suostuu, ns Jerryn Cimrman olettamus): Saatamme eri mieltä, saatamme epäillä sitä, voimme protestoida sitä vastaan, mutta siinä kaikki, mitä On mahdollista sitä tai vastaan.

 

Tämän viestin tulee (tietysti täysin turhaan) valtava vastustus Explorers viljakuvioista ilmiö, joka jatkaa taistella kuin leijonat sen yliluonnollista periaatteen, lentävät lautaset, ulkomaalaisten, paranormaaleja ilmiöitä, crop älykkyyttä, ajattelin prosessit Maan ydin, käsittämätön ja vastuuttomuutta, koko maailman, planeettojen ja koko universumin äly. In volgende (tai jopa joissakin jatkuvat alkuperäisen suunnitelman lyhyt artikkeli selvästi enemmän hajoaa enemmän kuin vaihtoehto kolme) Ne tarjoavat Mahdollisuus, miten tarkistaa kaiken (melko objektiivisesti ja tieteellisesti kiistatta), ja se on vain kysymys siitä, onko ne käyttää sitä.

 

Tuulettimet ja kannattajat entisiä olemassa, ja kaikki muut ei-tieteelliset ja pseudotiede selitys voi lisäksi yrittää tehdä väite, että missään vaiheessa, jossa todettiin Aito viljapeltokuvioita, koskaan juolahtanut salama kenttään tai jopa ettei myrsky lähtien kun kenttä oli kylvetty, kunnes kuvio löydettiin. Jo ennen kuin hän aloittaa monimutkainen ja haastava tutkimus, on mahdollista selvittää varsin luotettavina heitä, että he kuivalla kirjanpito melkein koskaan löydä.

 

Alusta alkaen ilmoitettuina erittäin tärkeä seikka, että kaikki tällaiset pyrkimykset vastustaminen ja heti alussa Etsii luoda lähes mahdotonta: yksi mielenkiintoisimmista seikoista (käytännön tutkimusta ja vahvistettu laboratoriossa monta kertaa, jopa usein Explorers ilmiö viljakuvioista itse tajuamatta sitä) koko teorian kanssa Fact, että välillä salama vastuuvapauden, ja sen perustamisen - todellinen syntyminen malleja, vastaavasti sen visualisointi, mikä tarkoittaa taivutus sato maahan, voi myös jopa useita viikkoja, ja kaikki sen osat ei tarvitse syntyy samanaikaisesti riippuen altistuksen (ensimmäinen ottelu kuva), joka voidaan ilmaista intensiteetti vahingollista (kuten ensimmäisessä vaiheessa aiheuttamat sähköllä) yksittäisten laitosten, jotka voivat vaikuttaa lisäksi kaikki muut mahdollisuudet myös jonka sähkövirta, se oli vain aiheutti heissä. Sen ei tarvitse olla vain yksi vastuuvapauden, mutta varsien koko järjestelmän mukaan lukien myöhemmin salama päästöjä, joista luonut erilaisia ​​sähkömagneettisen, sähköstaattinen ja mekaaniset häiriöt ja resonanssia. Ukkosta joskus ennen löytö malleja sekä enemmän kuin kaksi kuukautta Heti myrskyn malli näyttää vain erittäin poikkeuksellisissa tapauksissa, mutta joskus se voi tapahtua myös.

 

Kasvit kuviosta heikkeni Heidän tilansa on hyvin samankaltainen kuin kasvien häipyminen, ( katso ) Siksi he taivutettu maahan, saattaa johtua heikkenemisen vaurioitunut keskiasteen tuholaisten Se lisää heikentää niitä. Koska ne taivutettu alas seurauksena heikentymisen ja vähentäminen mekaaninen lujuus varret (Erityisesti lähellä maanpintaa, koska juuriin siirtää kaikki myrkyt, Se niiden sisällä luotiin elektrolyysillä, alempi osa tehtaan todellisuudessa näin uhrauksia onnistuneen kehittämisen jälkeläisten) ole vaurioituneita (muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, lähinnä reunat kuvio), sillä rikkomatta Heidän tapahtuu sen jälkeen kaikkea toimintaa suuren mekaanisen voimia, jos summa painojen joukossa monta riviä varret, huomattavan kalteva ja nojaten toisiaan, jopa useita kiloja.

 

Ketjureaktio , ketjureaktio: välittömästi sen jälkeen kun valaistus vastuuvapauden varret viljan on Muuttumaton mekaanista lujuutta ja kestää jopa vahvin tuulet, samoin kuin ehjä. Vaikka ne olivat jo kärsineet huomattavaa sähkön, niiden solujen ja kudosten ole vielä havaittavissa kuivaa Laajat fysiologiset ja anatomiset muutokset, jotka vaikuttavat merkittävästi niiden fyysiset ominaisuudet. Samaan aikaan on kuitenkin olisi mahdollista löytää vain mikroskooppisia muutoksia, ja muutoksia mekaanisten ominaisuuksien alueella, joka on korkeintaan muutamia prosentteja, mikä on rajoissa toleranssin ja tilastollisia virheitä jopa suhteellisen läheisesti viereisen kasvi objektiivisesti lähes huomaamaton. Jopa hieman vinoutuminen pystysuoran varren ollessa keskipisteenä Noin KÄYTTÄÄ tarvitsevat vastaavan paineen kymmenien grammaa senttimetriä, lähellä maahan entistä riittävästi, ja heti sen jälkeen peruuttaminen voiman nopeasti kääntyy takaisin. Päivinä ja viikkoina sisällä niitä parhaillaan käynnissä kasvitautiopillisista käsitellyt tätä mekaaninen lujuus heikentää merkittävästi, ja luultavasti enemmän osa varsi on lähempänä maanpintaa. Ei lainkaan yhtä, koska nykyinen jakelu tapahtui, koska eri sattumanvaraisista tekijöistä hyvin suhteettomasti, mutta noin vuonna ympyrän (ei tarvitse olla aivan tarkkoja) vaikutus purkupaikan ja etäisyys esimerkiksi noin 10 m, varret ovat iski suuren määrän sähköä, mutta pidemmän matkan lähes huomaamaton (ehkä myös ansiosta koronapurkaus ). Vaikuttaa eniten, ja sitten heikkenee varret keskellä, ja muutaman päivän kuluttua tulee, jotkut niistä, jotka eivät jo Pystyy pitämään omia paino ja vähärasvaisen vastaan, että suhteellisen terveempiä, yhä pystyssä kohtisuoraan. Tuolloin, mekaaniset ominaisuudet kasvit ovat arviolta 10% terveillä vahingoittumaton kasveja tai vähemmän. Vaikka kuiva Heikentynyt varret silti pitää oman painon, mutta summa painojen monien muiden enää, ja alkaa myös siis laiha puolella, nojaa yhä enemmän, ja yhtäkkiä kaikki hitaasti työntää alas maahan. Se voi myös Osallistu ja huomattavaa lisäystä paino johtuu kosteudesta, vain aamukaste tai sumua, jopa kymmeniä tonneja hehtaarilta. Johtuu siis enimmäkseen taivutettu, ole rikki, koko prosessi voi kestää kymmeniä minuutteja, mutta myös huomattavasti lyhyempiä tai pidempiä aikoja. Se alkoi vain muutamia heikoimpien yksilöiden, johon tämä viittasi: on lisätty kymmeniä ja satoja muita, että yksin olisi ollut vielä kestää, siis vastaa ketjureaktion. Yksittäiset taivutus Suuremmat klusterit voivat vetää itsensä alas enemmän toisia, jotka kaikki ovat kaatuminen jokainen silmukka alas yksi toinen, syntyy tilanne, joka ei D & D eikä mitään niiden seuraajia matkia Voisiko missään olosuhteissa. Olipa varret laitetaan objektia myötäpäivään tai vastapäivään, enemmän tai vähemmän, riippuu satunnaisia ​​edellytyksistä ja pisteen, jossa taivutus alaspäin on alkanut. Se saattaa jopa käydä niin, että osa varret yhden ympyrän voidaan sijoittaa objektia myötäpäivään, toinen vastapäivään. Myös mahdollista, että johtuu dominovaikutuksen varsin huomattava jalostaa rajojen Kokonaan ei tarkasti "Exposed" ympyrä . On myös mahdollista, että Domino vaikutus on usein tärkein syy ryhmien varret seisoo keskellä piireissä. Ensimmäisessä tapauksessa, että volyymit varret on ei käynnisty taivutus Jost keskellä kuvio, ryhmät varsien nippujen putoamisen ovat kuin kiertävät keskustassa. Seisovan keskusta on myös johtuu joidenkin vielä ole mekaaninen tai sähkömagneettinen Explorerista - sähköstaattisten ilmiöiden, joka tapahtuu juuri ennen vaikutus vastuuvapauden vaikutuksen alaisena käsittämättömän voimakas sähköstaattinen ja sähkömagneettisia voimia alussa, kun varret keskellä ei kuivuudesta suuren määrän energiaa ympäristöstään. Samanlainen ilmiö voi osittain selittää, että mekaaninen tai sähköstaattisia voimia syitä hetkellä, että vaanii Tilapäisesti luoda jotain tilavuus tai nippu halkaisijaltaan noin metrin, ja varret sisältä että ei vaikuta niin paljon kuin varret ympärillä kehä, sähkö suoritetaan pääosin kehä nippu (villi) Samanlaisia ​​kuin esimerkiksi suojattua sähkökaapeli. Vaikutusta hyvin intensiivistä Kohtisuora impulssi ylhäältä ei mekaanisesti häiritse kasveja tarkasti keskellä törmäysalueen niin paljon kuin intensiivisesti ympäröivälle alueelle. Se voi johtua kyseisen suunnan mekaanisen vaikutuksen shokkiaaltoja täsmälleen iskukohdassa on täsmälleen kohtisuorassa ja vaikka siellä on suurin valta, se kasveja sen vaikutusta ei tarvitse niin taipua sivuttain, kuten tietyn etäisyyden päässä iskupisteen, jossa suunta paineaallon seuraa maanpinnan suuntaan.

 

Toinen tehtävä viljapeltokuvioita tutkijoille: valokuvaus kuvio jona se löytö, paikasta noin viikon välein, kunnes sato, myös mahdollisesti jopa jonkin aikaa sen jälkeen. Jos sattumalta jotain jo olemassa, se olisi erittäin hyvä asia, mutta kun opiskelu ja hallintaan, tuhansien myös Internetissä kirjallisuudessa saatavilla kuvia eri "rikospaikoilta" Valitettavasti ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ilmoittaa vastakkaiseen . Jos joku olisi samanlaiset omistuksessa joukko valokuvia, lähes varmasti olisi hyvin kuin omat isku trumpetit. Olisi mahdollista helposti havaita, että paikasta enemmän ja enemmän alkaa näkyä enemmän ja enemmän jätetty `on (vahingoittunut, heikentynyt) paikkoja, mutta tällä kertaa jo varsin epäsäännöllistä. He seurata suuntaan raitiovaunulinjat ja esiintyy usein lähellä keskustaa neljäsosa tai jotkut lastut "enemmän kuin neljäsosa sorvausjätteet." Tyytyväinen Ei Choice, mutta vain harvoin olemassa valokuvia viljakuvioista joitakin sivustoja, silta usein eri tahoilla, otettu eri aikoina. (foto- Italia + Google ...)

 

Hyvin usein ylimääräisiä valokuvia vahvistaa suhteellisen usein ilmiö esiintyy sato alalla vaikuttaa sähkön salama vastuuvapaus - eniten kärsivien kasvit ovat suurin etäisyys traktorin jäljet, jotka kärsivät nykyisestä tulevat kaksi puolta. Tämä on mielenkiintoinen eri kasvi-kentät ovat joskus läsnä thesis Erillinen kaksi tapausta "double osuma", joskus parin väliin kappaleita keskellä traktorin pyörän väli (2,5-3 m), joskus keskellä välinen etäisyys traktorin liikkumisesta - se vastaa noin 20 m Toinen erittäin laajasti sähkö vaikutteita ja vaurioituneet alueet ovat hyvin usein sillan pituus on noin 10 m päässä raidat pellon reunan kohti sisällä, jossa kaikki, että vahingollista sähkö virrat summataan Kaikenkaikkiaan suurimmassa määrän. Jotain vastaavaa on mahdollista löytää valokuvan Ancona - Italia joillakin seuraavassa kappaleessa. Sijoitetaan tähän valokuvat kaikista tällaisista tapauksista. Toisaalta on mahdollista löytää ne tuumaa joitakin valokuvia viljapeltokuvioita, niiden ympäristössä, hän myös vieressä ja kauempana kenttiä, mutta vaikka Mahdolliset näillä aloilla työssäoppimisjaksoja valokuvia viljaympyrät koskaan löytää. Lähes loputon lähde kuiva valokuvat on Google Earthin , sekä kaikista muista saatavilla olevista lähteistä ilmakuvat (antenni arkeologit saattavat löytää paljon läpi arkistojaan). Tietenkin myös mahdollista löytää ja ottaa kuvia Samanlaisia ​​esimerkkejä majoitus (vahingollista, heikkeneminen) missä tahansa kentällä, osui salama. Vähitellen on täällä, mutta pääasiassa monia muita sivuja tämän sivuston Sijoitettu esimerkkejä All That ennen luetellut vaihtoehdot. viljapeltokuvioita ja Google vain vain löytää ja aseta täällä, he ovat valmiita. Viimeinen tapaus - Ehkä joukossa noin 18000 valokuvaa, jotka on tehty ja kertynyt vain kolmen ensimmäisen vuoden havaintojen ja tutkimusten Vuosina 2008-2010, "jotain" olisi mahdollista löytää. Varsinkin Nämä laukausta viljelykasvien peltojen instrumentaalisesti Mitatut ja rekisteröidyt salama päästöt joitakin päiviä ennen (päivämäärä, kellonaika, GPS, virta kA, tyyppi - CG, viljapeltokuvioita). (Piirustus taiphoto tai molemmat)

 

Crop Circles - Quest For Truth , 01:09:53 oikeassa yläkulmassa kenttä - kirkkaampi alueet - klassikko epäsäännöllisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sadon jälkeen Lightning puuttumatta säännöllisen muotoinen. Vasemmalla muoto, alla ja oikealle - Darker vihreämpiä alueita - myös vaikuttaa paikoissa, mutta ei ole vielä jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) Kypsytys huomattavasti hitaammin, enemmän vaurioitunut ja se olisi jätettävä `on (vahingoittunut, heikennetty) tulevaisuudessa . Paljon yksityiskohtia on sivulla Kronologia ja alavalikko

 

Ancona, Italia 29 kesäkuu 2008 Yläkerrassa rajan lähellä kentän, mutta volgende myös alas ajourien, myös kuvion läpi selvästi nähtävissä hyvin normaalia, epäsäännöllinen vaikutukset salaman päästöjen alalla, ja sen johtaminen induktio ja läpi ajourat ja niiden läheisyydessä. Jos ei ollut sijoitettu säännöllisesti kuvioitu Se paikka, hyvin siis samanlainen ilme kuin mikä tahansa muu yhteinen sato kenttä jälkeen salamanisku ilman säännöllisen muotoinen (mutta enimmäkseen Useita päiviä tai jopa enemmän myöhemmin). Paikat kasveilla eniten sähköä, ja selkeimmin jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty), usein varsin tarkasti seurata suuntaan ajourien Mitkä kautta ja lähellä Se oli yleisimmin suoritettu suurin määrä sähköenergiaa. Kaikkein vaurioitua sähkö sato on lähellä ajourien Tämä lähellä paikoissa, joissa traktori kääntyy, hyvin usein vain tarkasti keskellä neljänneksen-ympyrän sorvaus. Jos jossain satunnaisessa kenttä näkyy "enemmän kuin neljäsosa ympyrän", on useimmiten juuri eniten vaikuttaa sadon, ja samanlainen tilanne on silloin ajourien toisiaan.

 

(2010 Vuosina Kostomlaty ja kivituotteiden, jotta heti rautatien suuntaan KZ + Eng, LP, + Google Maps)

Melko paljon riippuu kulunut ensimmäiset merkit majoitus (vahingollista, heikkeneminen).

 

Mielenkiintoinen analogit mainitaan useita kertoja volgende tekstiä ja monia muita sivuja, on vertailu, kuva luomisen klassisen halogeeni hopea herkkä kerros kuvamateriaalia. Välittömästi sen jälkeen sähkövirta käymällä kudosten vaikutus mekaanisten voimien, infrapunasäteilyä, pienet mekaanisten aiheuttamat nopea kallistuminen kasvien ja niiden palata takaisin, kaikki sähköiset ja mekaaniset aiheuttamat salamaniskun seurauksilta päästöjen, esiintyy sekä valokuvaus materiaalin luomiseen ainoa piilevä - näkymätön kuva. Lähinnä heikkeneminen kasvien sähkövirta johdetaan kasvien kudoksia ja soluja ja niiden haitallisia esimerkiksi elektrolyysillä sen jätteitä. Ehkä myös koska lämpö sähkövirran vaikutuksilta läpi kulkevan, mutta paljon vähemmän todennäköisesti (selitys täällä ). Koska valtava inertia Prosessit kasveissa tulee visuaalisesti havaittavia muutoksia ja vaikutuksia ( majoitus (vahingoittaminen, heikkeneminen) kasvien ja myöhempien taivutus ja laajennus solmujen Heidän enemmän tai vähemmän onnistunut yritys seisomaan takaisin ylös käyttämällä vaikutus negatiivisen geotropism ) aikana jopa useita päiviä. Myös kiitos Tuo syväpurkautumiselta voima ja valtava sähkövirta leviämisen suhteettoman joukossa hyvin monia miljoonia kasveja, usuall täysin kuolee vain muutama prosentti (alle 10%, mikä on visuaalisesti lähes piileviä). Muut hengissä, vaikka kello merkittävää vahinkoa. Se tarjoaa mahdollisuuden vertailun eläinten kanssa. Manu heistä tavattuaan salama vastuuvapauden näyttää että liitännäistoimenpiteitä kuvan aikana toisen

 

Hauskaa (jos ympyrän päättäjien myös erittäin vahva varoitus): Samanlaisia ​​hyvin kuin eläimiä tällä picutre vain näyttävät todellista kokouksessa ns hoaxers, ympyrä-päättäjiä tai ympyrän päättäjille joka on ensimmäinen ja vain yksi todellinen kirjoittaja viljakuvioista - tämä olisi heidän ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa ja viimeinen kosketuksiin toistensa kanssa ... (Kättelee?)

 

Lisätty marraskuu 2011 ----------------------------------------------- ----------------------

 

Huomautus circlemakers (ympyrä-päättäjät, hoaxers):

 

Rakas ympyrä päättäjille!

 

Paljon kiitoksia kaikille teidän ponnisteluja, yritys selittää prosessia, joka oli melko tuntematon ja selittämätön Tämä aikoina, ja siksi olet päättänyt ottaa tämän vaikean tehtävän työsi. Äskettäin viitaten: se alkaa Näkyvät, että todellinen ja todellinen kirjailija toistaiseksi aluksi Vaikka erittäin vaisusti, mutta silti vain alkaa raportoida työnsä tyylillä

 

"Kun joskus mahdollista sanoa vähän siellä ja täällä, mutta useimmat oikeastaan ​​vain poikkeuksellisesti, meillä on mahdollisuus beed jotain ..."

Esimerkiksi syksyllä 2011 Pardubice, mutta se on silti täysin vahvistamattomia viestiä ja saa lopulta ei vahvistanut.

 

Henco, rakas circlemakers tulevaisuudessa pikemminkin koskaan edes tehdä yksi askel sato kenttään. Olisiko parempi kukaan oikeastaan ​​koskaan läsnä missään peltokasvien, jolla ei ole liiketoimintaa siellä. Siellä kuuluu vain maatalous työntekijöiden ja heidän avustajansa, tai maatalouden - tieteen ja tutkimuksen työntekijöitä. Enimmäkseen ihmiset alalla suorittaa jotain hyödyllistä. Ennen kaikkea juuri ja järkeviä ihmisiä. Kunnioittaen, jotain sellaista olit koskaan, et ole, etkä koskaan tule olemaan. Ei vain, että et todellakaan ole ihmisiä aloilla suorittaa mitään hyötyä, koska te, kuten sanonta kuuluu, tippaakaan järkeä ei saanut.

 

Joissakin hyvin harvinaisissa tapauksissa olisi ehkä jopa joku pyrkimykset Rahoittajat sotilas-tai salaisen palvelun, tai todennäköisemmin, opinnäytetyö palvelut suoritetaan jotain itse koe Perusteet. Perustehtävä tahansa salaisen palvelun on aina ollut, on ja tulee rakentamaan disinformations, taistelussa tahansa sisäinen tai ulkoinen vihollinen. He käyttävät niitä naurunalaiseksi tai lykätä tuoksu Usein vasta epäillään vihollinen, mutta hyvin usein myös kääntääkseen huomion omasta kyvyttömyydestä. He usein eivät edes tiedä, kuka on oikeasti se vihollinen, jota vastaan ​​he ovat aivan yhtä paljon taistelevat ahkerasti. Tapauksessa kuiva, he usein useimmat uskovat, että he ovat taistelevat muun salaisen palvelun onnistuneesti Heidän salata henkilöllisyytensä. Tämä koskee myös kuvatussa tapauksessa täällä. Joskus se voi jopa käydä niin, että jotkin osat joitakin salaisia ​​palveluja valtion, työskentelevät Korkein salassa, monia vuosia taistelevat muiden osien salaisia ​​palveluja sama hallitus, joka toimii jopa tiukempi salassapitovelvollisuus. Mitään ei tapahdu, Verovelvollisen taskut ovat Bottomless. Luultavasti lähinnä koska ne ovat edelleen täynnä reikiä. Todennäköisesti on kuvattu Aktiviteetit milloin tahansa aikaisemmin, tänään ja huomenna oli, on ja tulee olemaan täysin hyödytön.

 

Huomautus täällä - tämä viesti asti, tietenkään, ei liittynyt erityisesti niiden ympyrä-päättäjät, jotka joskus todella meni kedolle tehty jotain. Ne itse asiassa olivat oikeastaan ​​vain pieni osuus, ja etenkin kameroita ja kuvaajia taakse (eli rahaa, joten myös lähinnä omaan näkyvyys). Oikeastaan ​​useimmissa tapauksissa paljon toiset eivät koskaan olleet missään peltokasvien, ne ovat vain yrittää kirjautua vain olisi tämä hölynpöly Heidän toimintansa kokonaan joku muu. Vaikka tietysti hyvin usein vain omaa rahaa ja näkyvyyttä. Itse asiassa ne olivat vain ns itsensä julistaminen ympyrä-päättäjät, jotka eivät ole koskaan oikeastaan ​​olleet kaukana tappi on pubissa kuin vain muutaman metrin, jossa paljon juominen oli luultavasti ainoa syy figments Heidän . Tällainen toiminta ei ole edes niin paljon kuin Lienee tyhmä. Siksi on mahdollista teknologisesta näkökulmasta jakaa ympyrän päättäjät kuin Sanomattakin tai tyhmä. Joissakin tapauksissa ne ovat jopa tyhmä Ryhdy hyödytön (hyviä tyyppejä ovat tukeneet ylempään virkaan), koska tunne kuiva Ne olivat ylevä jonka figments omaa että he jopa menivät kentän ja teki malli siellä. Mutta se oli täysin tarpeetonta toimintaa, niiden osalta olisi aika riittää, jos ne olisivat pysyneet asemassa tyhmä ..

 

Vaikka luultavasti eivät toteudu ja tunnuslause "Circle päättäjät kaikkien maiden, Unite!", Täytyy harkita, että sato ympyrä päättäjät kaikkialla maailmassa on aina ollut, on ja tulee olemaan hyödytön ja tyhmä. He yrittävät kävellä kengät Se, kuka tahansa kokoukseen face-to-face alan epäröimättä, oikealla paikalla ja heti aikana jaetun toinen tappaa heidät.

 

Juuri ennen lopullisesti ja täydellisesti Them hyvästellä ikuisesti, on mahdollista ohjata heidät viestin Aliens (ET) , monia ajatuksia melko paljon yhteistä tämän viestin CM.

 

Sinun

 

Lightning Vastuuvapaus

 

Aina valmiina täyttämään sinun ja kaikkialla, kätellä sinua, aina pitämällä siellä kuivuuden ja suuri määrä energiaa, Pystyy ajamaan sähköveturi etäämpänä Tuhannet useita kilometrejä useita satoja tuhansia kilometrejä.

 

Ehkä vasta lopussa, kun ensimmäinen tunnuslauseena epäonnistui,

"Circle Maker kaikkien maiden, vittu!"

 

Howgh.

 

Tekstin loppuun lisättiin marraskuussa 2011 ------------------------------------------- ----------

 

Yksi erittäin mielenkiintoinen vaikutus voi olla paljon edellä huomauttanut useita päiviä ennen majoitus (haitallista, heikentää), toistaiseksi hän havaittu lähinnä ohran, muun viljan kanssa luultavasti ei osoita Lähes yhtä paljon (barley). Kasvit "heads down" (tai korvat päällimmäinen lehtiä, tässä tapauksessa se ​​on myös viimeinen lehti, jonka jälkeen koko nimike) esiintyi sähköä salama ja muita vaikutuksia mukana, ja muutaman päivän kuluessa tai viikkoja He kumartua maahan. Joskus, ehkä jopa tunnin, vaikkapa yön yli, riippuu ensisijaisesti intensiteetti vahingot. Myös siellä voidaan jättää `on (vahingoittunut, heikennetty) kasveja niiden ympäristössä, vaikuttavat vähemmän, mutta jälleen ennen kaikkia, että he "Kallista päätä." Jotain että terveitä kasveja ohraa Opinnäytetyön kasvuvaiheessa koskaan näytteille, (ohra, alusta toukokuun loppuun, juuri ennen täysi otsikko ja sen jälkeen), kun ne ovat vielä niin vihreää kuin kasveja kuva. Vaaka-asentoon (kohtisuorassa pystysuoraan terä) saavuttavat korvat ohraa ei vaikuta ja vahingoittuneet vasta juuri ennen kypsymistä (kasvuvaiheessa juuri ennen 69 kevätohraa n. lopussa kesäkuun tai uudempi) Kun kasvit alkavat kellastuneet selvästi , tai ne ovat jo täysin keltainen.

 

Kuvattu ilmiö on todennäköisesti muut viljat (vehnä, ruis, ruisvehnä), koska perustuslaki (tasainen) ei näytä korvissa, vai ei läheskään niin paljon, mutta lehdet olisi havaittavissa ..

 

Huomautus: pyöriminen korvan alas Kuuluu kypsymisen vehnän, rukiin ja ohran Samanlaisia ​​tai johdettuja rajata kokonaan erottamattomia, se on ilmiö, jossa (todennäköisesti) sekä Suur osallistuu jatkuva mekaaninen rasitus lähellä varsi yhdistää korvan sekä luonnollisia morfologiset muutokset kypsymisen aikana. Erittäin helposti tarkistettavissa, mutta ei vielä. Tämä koskee myös syksyllä 2011th Tarkastetaan. Käsittely perustuu siihen, että esimerkiksi varsi ohra on niin vähän kiinteää, että jopa pienintäkään Lisääntynyt mekaaninen rasitus lähelle korvan tai vahinkoa (Withering) koko kasvi korvat alkavat pyöriä alas merkittävästi havaittavissa ennen kuin se oli aikana luonnollinen kasvu ja kehitys. Päinvastoin, vehnä on tunnettu siitä, että varren alapuolella tähkä on niin paksu ja vankka, että sen vääntämällä korva kypsymisen aikana ei ehkä koskaan tapahdu, jos siellä ei helpotetaan ja luonnon Anatominen, fysiologiset tai morfologisia muutoksia. (photo)

 

31.07.2010: Muut arviot - on mahdollista, että jotkut viljakuvioista luodaan toistuvasti salama päästöt samaan paikkaan - ensin siellä tapahtuu juuri ennen jotain - näyttely (jälleen: mitä samankaltaisuus valokuvaus prosessi, kuinka monta kertaa uudelleen!), ja sekä merkittävä osa kentän vain heikentynyt, mutta ei jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) Ehkä vain satunnaisesti. Kuten aikoina kuin toinen poistokanava osumia paikassa (huomattavasti enemmän herkkiä mekaanisia impulsseja), jossa se ​​on helppo luoda malli, esimerkiksi ympyrä, ja lähes välittömästi, jaetun toisen. Ajatus juontaa juurensa 2008, jolloin on vain aika writen täällä

 

Vuonna volgende teksti (mutta pääasiassa muita alasivuja) ovat tai tulevat olemaan joitakin opinnäytetöitä tietojen huomattavasti enemmän precised, tässä vain lyhyesti. Sähköstaattinen kenttä luotu juuri ennen, sen aikana ja heti sen jälkeen salama vastuuvapaus on valtava. Sähkömagneettinen kenttä syntyy hetkellä salama päästöjen on valtava. Mekaaninen voima, jonka salama vastuuvapauden on valtava. Kaikki nämä symbolit ovat muuttujia järjestyksessä vähintään miljoonia miljardeja kertoja suurempi, myös paljon enemmän, kuin mitään kuin henkilö pystyy luomaan laboratoriossa tai teollisuudessa. Mikään jopa vihjeen tuollainen ei ole mahdollista valmistaa jopa kaikkein valtava voimalaitoksen maailmassa. Ehkä juuri vertailun, tyhjennyksen aikana (only!) keskimäärin Lightning (kestävä 100-150 miljoonasosan toinen) on maanpinnasta, maanalainen myös säteilyteho energiaa, kiitos joka pitkän ja ladattu tavarajuna (tuhansia tonneja) Useat matkustaa kymmeniä kilometrejä, ja täysi kuorma (kymmeniä tonneja) tuhansia tai satoja kilometrejä. Kun kyseessä on majoitus (vahingollista heikkeneminen) Useita kymmeniä tai jopa satoja neliötä vehnän saattaa tapahtua ja siirtäminen enimmäkseen Useita satoja kiloja materiaalia etäisyydellä kymmeniä senttejä, jopa ilman kuljetusta paikasta toiseen. ..

 

Pieni yksityiskohtainen analyysi virtakäyrän aikana salama päästöt voivat tunnistaa, että merkityksellisimmät osa energia, säteilyteho aikana (enemmän 99%) siirretään Aikana enintään 10 mikrosekuntia. Nousunopeus on välillä 30000 (ensimmäinen RS) 200 tuhatta euroa (jonkun myöhemmän RS) ampeeria per mikrosekunnissa. (pic - norm), Short desc.

 

Kuvattu tietoja keskimääräinen Lightning päästöt (maksimivirta 10 30 Tuhansia ampeeria). Olettaen, että, kuten muuallakin sähkötekniikan käytännössä totta osuus, siirretty energia on verrannollinen neliön nykyisen (vaikka tämä on äärimmäinen tapaus ja satunnainen sovelletaan eri sääntöjä), niin energia kuivasta salamoita (kaikissa Nämä kolme tapausta ns positiivisia salamoita, jotka ovat paljon tehokkaampia ja silmiinpistävää jopa kymmenien kilometrien päässä myrsky pilvi, ilman sadetta usein kuin "salama kirkkaalta taivaalta"), jotka mitattiin 06 elokuu 2010 lähellä kylän Morkovice -Slížany (yksi 115000 ampeeria, aika noin 10:39, että lähes toiselle 133000 ampeeria, aika noin 10:40), tai alle kilometrin yläpuolella pohjoisella reunalla Austerlitz noin 10:40 CEST, 219 Tuhannet ampeeria Ehkä juna ympyrän maailmaa Olisiko Useita kertoja ...

 

Huom: paikka vieraili (Austerlitz), dokumentoitu. Tietyt muutokset kasviainesta (maissi) oli havaittavissa, mutta vain merkityksetön verrattuna, mitä on tapahtunut yli kentän. Tullakseen siellä prosessi kasvien majoitus (haitallista, heikkeneminen), on salama iski vihreät kasvit jossain vaiheessa kasvaa, kun ei olisi havaittavissa osittaisia ​​vahinkoja ja häiriöitä meristematic kudosten, joka veisi ajan vain vaikutus kasvuun häiriöt. Elokuussa, kasvit ovat jo melko pitkään päästyään vihreä tuleentumisvaiheessa ja täysi korkeus, lopettaa kasvun, kasvu meristatic kudokset ovat jo aktiivisia ja niiden solut eivät jakaa, on käynnissä vain pelkästään kypsytyksessä. Se oli luultavasti yksi myöhään nopean kasvun lajike, ei ole tutkittu tarkemmin. Mutta jälleen on korostettava, että vaikka tilanne tapahtui kuvannut monia viikkoja ennen, ja kasveja, vaikkapa vain puolikorkea Heti peruuttaminen salama vastuuvapauden olisi ollut lähes mitään havaittavaa, mutta edellä kenttä ei todellakaan tapahtunut heti ja aito ilotulitus.

 

On tarpeen ottaa huomioon valtava inertia tehtaan prosessit. Jopa vehnää, joka on hyvin nopeasti kokonaan lopetettu (sähkö, kemikaalit), ei alkuaikoina lähes mahdollista erottaa Surviving Se, tai melkein intacted ja ehjiä, seisoo sen lähellä. Varmasti Olisiko mahdollista suorittaa Se vain olisi sitä jo ei ole havaittavissa aineenvaihduntaa. Vain muutaman päivän kuluttua alkaa kuihtua, ja muutaman viikon kuluttua, ja kirjaimellisesti hajoaa tomuksi. Mutta viljapeltokuvioita ei ole, jos vain silta Ulkoasun Heikentynyt sadon. Esimerkkinä auttaisi tilannetta jonkin rikkaruohot tai toivottuja kasveja useita päiviä sen jälkeen rikkakasvien sovellus - Näennäisesti kuin mitään ei olisi tapahtunut, objektiivisesti Vaikka kasvit ovat jo täysin ja kokonaan kuollut ilman merkkejä aineenvaihduntaa, ja tämä seikalla olisi varmasti havaittavasti objektiivisesti, Kun matkustat mutta aloilla, kuka vie kemian laboratorio pussiin ...

 

Samanlainen tapaus oli jo valokuvattu vuonna 2008 - se oli salama vastuuvapauden vesiposti ja yhteensä kuoleman sato (ohra) paikoissa yläpuolella metalliputken varastoidaan maan. (foto) Kuinka kauan poimittu kukka maljakko näyttää elävän? (Immortelle kukkia ikuisesti)

 

Lisätty lokakuu 2011:

esimerkkinä hitaus prosessien sisällä kasveja voi palvella kellastumista nurmikon Pardubice Racecourse syksyllä 2011 - Kuten soveltaminen rikkakasvien on täytynyt tapahtua vähintään viikkoa ennen kellastumista. Muuten, onko mahdollista, että siellä on jopa tapahtunut salama iski osaksi ruoho, pieni syysmyrsky oli havaittavissa. Voisiko olla jopa pidempi kuin kuukausi ennen kellastumista ruohoa. Se olisi tarpeen kysyä meteorologit. Jos todella tapahtuu salama vastuuvapauden, rotu työntekijät Varmasti huomannut sitä, vaikka ne eivät ole valtion oikeus vieressä, onneksi heille. Se voisi myös lähteä vaikutuksia puita seisoo siellä (merkkejä osuma heimo, laskenut oksat). Rikkakasvien ei havaittu. Kysymys on todella mielenkiintoinen kaikille, siellä on perustettu erityinen sivu. Jos todella oli se tapahtuu, ja salama iski ruoho kuolee täysin ajan, mutta paikka on aivan voitava helposti uudelleen kylvetty, ilman seurauksia uusia ruohoa. Katso sivu nimeltään Pardubice - ruoho piireissä.

 

Miksi viljaympyrät ilmiö Explorers itse ilmeisesti halua laittaa tosiasiat huomioon asiayhteys thesis, kun päällä on usein havaittu useita erittäin mielenkiintoisia ilmiöitä, jotka voivat olla minkäänlaista poikkeuksia kaikkien mukana Mezi ilmiöt Oheisasiakirja ja jälkeen salama vastuuvapauden ?

 

Häiriö elektronisia laitteita - Remains of staattisen sähkön.

 

Kompassi - esimerkiksi LIRM (ks. wiki). Myös mahdollista löytää esimerkiksi Uman : salama vastuuvapaus , sivu 7 (Modern Era)

... "Ensimmäinen salamavirran mittaus tehtiin Pockels (1897, 1898, 1900) Saksassa. Hän analysoi jäljellä magneettikentän aiheutettiin basaltti läheisten salamavirran ja näin pystyi arvioimaan arvoja näiden virtojen" ...  

(Huomautus - Vuoteen 1900 mennessä tutkijat olivat kävelemässä viljapeltoja yläpuolella basaltti pohjamaan kanssa kompassi ja magnetometri, ja ei yllättynyt kuitenkin että paikat, jotka olivat äskettäin iski salama, ja ne näyttävät poikkeama normaalista magneettikentästä. Oli Mahdollista vain kysyä, tai lukea kirjoja hieman ...)

 

Kuolleita eläimiä, hyönteisiä - tappoi sähköiskun, kun kyseessä on hyönteisiä voi joskus olla vain indusoituneen virran. Mistä johtuu, että kuolleet hyönteiset kasveissa ei havaittu missään paikassa ja viljapeltokuvioita edes paikalla litteä (vaurioitunut, heikennetty) sadon? Koska objektiivisesti katsoen Kevään ja kesän hyönteiset löytyvät aivan kaikkialla. Koska tämä on lähes kaikissa tapauksissa pitkään ennen salama iski paikka jotain kaikille, että joko torjua hyönteiset suojaan (lähestyvä myrsky, tuuli, sade), tai vain puhaltaa pois (voimakas tuuli), tai pese alas. Kuolleita hyönteisiä kanssa Niinpä ne löytyy vain hyvin harvoissa tapauksissa, joissa oli tullut Sepä harvinainen ilmiö, kuten salama kirkkaalta taivaalta. Tutkimuksen aikana useita satoja paikoissa, joissa kenttä iski salama 2008 - 2010, oli paikka, jossa kuolleet hyönteiset myös löytyi, löysi vain kerran. Toisaalta se oli kuiva tapauksessa, jossa ei ole tarvetta epäillä noin aiheuttaa niiden mahdollista kunnossa. Kaapatut malli hyönteisten sai annoksen ainakin muutaman joulea energiaa, mutta ehkä paljon enemmän. Kuitenkin kasvit että ne olivat varmaan sijoitettu selvisi kaikki.

 

Hiukkaset rautaoksidia ja rautaa maaperässä, Ehkä myös on varsi, piikit ja jyvät: katodisen vähentäminen ja pyrolyysi, hiukkaset voivat olla osittain sulanut. Kertoman näytteille magnetismi, mikä ei todellakaan ole jätetty, katsoo mitä tapahtui oli siellä. Explorers koskaan perustelemaan uskottavasti, miten magnetismi väitettyjä löytynyt tai mitata sitä. Muuten, ei ole oikeastaan ​​mitään tarvetta etsiä meteoritic alkuperän rautaa, maatalousmaan itsessään on vain johtuu sen luonnollisen sisältöä yhden hehtaarin ja vain syvyys 10 cm Sisältyy alkaen 7500 ja 10000 tonnia. Jos maatalousmaa on jossain vaiheessa jopa hetkellisesti Exposed noin 30000 astetta, ja sähkövirta, joka joskus yli viisisataatuhatta ampeeria, jotkut romusta sulatetut hiukkaset (Reduced) rautaa Varmasti olisi mahdollista löytyä. Mikään eikä kukaan estää ketään, yrittää tehdä jotain vastaavaa laboratoriossa, saavutettava Varmasti joitakin tuloksia paljon alhaisemmissa lämpötiloissa ja virtaukset. (photo) Jälkeen koe ei suoritettiin viljelysmaa, mutta voi toimia esineen esittelyn. Kuva on puhdasta rautaoksidi, saostui ferrikloridiliuosta ammoniakki, pestiin tislatulla vedellä ja kuivattiin. Vasemmalla puolella alkuperäisessä kunnossa ja oikealla toistuvan altistumisen kipinöitä intensiteetti 0,03 J pyöreä, 2500 V sen välittömässä läheisyydessä (molemmat ovat yksi ja sama näyte ennen ja jälkeen kokeilun). Värinmuutos voi johtua osittain vähentäminen tai muuttaminen muuttaa, ei vielä ole tutkittu tarkemmin. Määrä Fe2O3 oli noin 0,3 grammaa ja määrä kipinöitä Useita kymmeniä. Kokeilu on melko helposti suoritettavissa ja toistettavissa tahansa. Purkausteho Käytetään koe 10 noin 12 kertaa vähemmän kuin keskimäärin salaman energia (tuhat miljardia kertaa tai miljoona miljoona kertaa pienempi). Mahdollista kuvitella, että jopa "Hieman ja" Stronger Than päästöt, kuten on kuvattu kokeessa (1000 kertaa, 10000 kertaa) Onko valittu väliaineessa suoritetaan huomattavasti enemmän Laaja laadullisia ja määrällisiä muutoksia. Fe sisältyy maatalousmaat klo vastaa hieman yli 3% lähinnä hydratoituneet oksidit. 

 

Esiintyminen eri myrkyt ja haitallisia kemikaaleja. Vaikka kävijöitä viljaympyrät koskaan toteutunut, mutta heidän todistustaan ​​ja kokee tahansa toksikologi ehkä ole pienintäkään epäilystä, ja niiden pitäisi olla varovainen, mutta voimakkaasti raportoitu. Monet kävijät kuvaavat klassisia myrkytysoireita eri kemikaaleja tai vaarallisia toimia hallusinogeenien - aiheutuvan toiminta ja siirto valtava ja määrästä sähköenergian, joka kykenee muuntamaan satoja kiloja on täysin harmittomia luonnollisia Alun aineet sijaitsevat siellä hyvin vaarallisia kemikaaleja. Elektrolyysi, korkea lämpötila, korkea paine, pyrolyysi, korkeassa paineessa ja korkeassa lämpötilassa dissosiaatio, termisiä prosesseja ja niiden yhdistelmä ja monet muut volgende Processes. Sijainnista voi tapahtua pääsääntöisesti hyvin huomattavasti määriä kemikaaleja thesis: Hiilidioksidi CO2 (tappava pitoisuus noin 20% ilmassa), Hiilimonoksidi CO (tappava pitoisuus ilmassa hieman yli 0,2%), Syaanivety tai syanidit ( LD noin 300 mg). Tulee precised. Sen lisäksi, että nimesi kolme esimerkkiä voi esiintyä siellä ERITTÄIN Tuhansia muita vaarallisia kemikaaleja. Ne voivat syntyä prosessien ainoa luetellaan siitä varsin Muuten mitä luonnossa esiintyy maaperässä täysin harmiton muodossa. Satunnaisesti voidaan nimetä esimerkiksi organofosfaatteja.

 

Väite ei ole vielä kokeellisesti todistettu, se on yksinomaan ja ainoastaan ​​ns Valistunut arvaus. Jokainen, joka haluaa sanoa, että ei ole mitään sellaista, ei esiinny tai ei esiinny siellä, voi yrittää tehdä sitä lähelle mitään kuvioita tulevaisuudessa. Koska tämä on hyvin vakava väite, lisätään tässä ajan mittaan yksityiskohtaisesti monia muita myrkytysoireita Lähinnä frameja kolme luetellut kemikaalit (joissakin muissa sivustoissa Ne ovat jo luettelossa). Valtaosa heistä oli kuvattu erilaisissa muodoissa käsityksiä, tuntemuksia, tunteita, vaikutelmia ja makuja tai jopa hallusinaatioita kävijöiden viljakuvioista vuosien alueilla dokumentoitu malleja todistamassa. Esimerkkinä - metallin maku suussa - tyypillinen esim. syanidimyrkytyksen, mutta myös monet muut erittäin vaarallisia myrkkyjä. Syanidit (jos syaanivedyn HCN), olivat pääosin valittu Tyypillisin Koska kaikki kolme sen osat - H, C, N myös, hän Se paikka on, täysin ilman mitään epäilystä, Undeniable läsnä, ja vastuuvapauden salama ja sen energia ei ole mikään todennäköinen Erityisen suuri ongelma liitä ne yhteen ("kokki sitä luonnollista maanalainen autoklaavissa"). Siksi jotkut viljapeltokuvioita kävijät voivat kuulua alla hyvin harvinainen ryhmä ihmisiä, jotka pystyivät kuvaamaan tunteitaan ja jakaa jonkun heistä syanidimyrkytyksen jälkeen. Valtaosa ihmisistä, Kuka ikinä oli myrkytetty syanidi-ioneja, pystyivät jakamaan jonkun heidän tunteistaan, tuskin koskaan paljon enemmän aikaa kuin muutaman sekunnin, korkeintaan kaksi minuuttia.

 

lisätty marraskuu 2011

Joidenkin paikkoja todistus viljakuvioista esiintyä satunnaisesti Yksilöt, jotka "haistella kentällä" (kohdassa "Bara Klara osakkeet" (CZ) tai jotain). Nämä ovat todennäköisesti henkilöitä, jotka yrittävät toimia kuin kanarialintu häkissä käynnisti pohjaan kaivoksen. (Red Dwarf, sarja 8 ep. 4 - Kassandra)

 

Hiilimonoksidi ja hiilidioksidi muodostavat erityisen alaryhmän myrkyllisiä kemikaaleja, jotka voivat olla joissain tapauksissa jopa alkunsa aikana paikan päällä vierailu viljakuvioista Explorers, monta päivää sen jälkeen salama vastuuvapauden. Vuonna maanalainen alla syvä kyntö voi olla läsnä erilaisia ​​puisia esineitä - osa alkuperäisen rakennuksen, kaadettujen puiden juuriston, humus tai turve Talletukset. Mikä tahansa näistä kohteista voi syttyä kulkua Lightning, vaikka valtion erittäin korkea kosteus, ja polttaa (kyteä) päivien, samanlainen kasa puuhiilen tuotantoa ilman, tämä ehto on maanpinnan yläpuolella ei väliä kuinka merkittävästi ilmenee, ja havaittiin. Jotain voisi ehkä havaita lämpökamerat, mikä varmasti myös näyttää paljon lämpöä, hajoaa maanalainen vain Johtuvia Energia ja sähkövirta. Lämpökamerat (thermography) ei ole koskaan käytetty alueilla, joissa viljaympyrät löytyi, niin, rakas tutkijat, tulevina vuosina epäröi kokeilla sitä! Tämä on erittäin sopiva menetelmä havainnointi, ns etäinen, joten tarkkailija ei myönnetty kaikki potentiaaliset vaarat, joita voi esiintyä päällä. Köyhien Explorers tulee jossain sivustolla löytää ja suhteellisen yksityiskohtainen kuvaus, miten käyttää ja suhteellisen yksinkertainen ja halpa kamera (<$ 100) ja lämpökamera (> $ 3000) Tämä on se mahdollista ainakin tunnistaa yli -tarjonta lämmön takia maanalaisen Tallennetut Johtuvat ja haihduttaa sähkövirta.

 

Lisätty syksyllä 2011: Kuten poikkeavuuksien Esiintyessään viljaympyrät ovat sivustoja joskus kuvailtu moottoriajoneuvojen epäonnistumisia niiden läheisyydessä, ehkä jopa lentokoneet liikkuvat niiden yli. Moottorit toiminnalleen käyttämällä useita elektronisia laitteita, jotka voivat vaikuttaa jäljellä staattisen sähkön ja induktio kuvatulla muualla. Staattinen sähkö voi myös suoraan puuttua toimintaan sytytysjärjestelmä. Staattista sähköä, joka voi olla kuiva salama vastuuvapauden jonkin aikaa satunnaisesti varastoidaan maan luonnon kondensaattori eristettiin korkea hyötysuhde dielektrisellä (kiviä) voi edustaa monia kilowattituntia (megajoulea). Tavanomaisessa kondensaattoreita laitteet varastoidaan Bridge ja muutama milijoules, poikkeuksellisesti hieman, useimmiten paljon vähemmän. Toinen mahdollinen syy epäonnistumiseen polttomoottorien sivustoilla Kuvattu voisi olla se, ettei tarvitse olla läsnä happea Sisältyy ilmassa (prosenttiosuus), että vastaavia laitteita edellyttävät sitä, ja häiriöttömän toiminnan. Laskua happipitoisuuden myös voi vahingoittaa muita laitteita käynnissä Se paikka, kuten ihmisten ja eläinten organismeja. Tällaisia ​​vikoja ovat myös kuvataan usein. Samanlaisia ​​kuin monissa tapauksissa tällä sivustolla, se on (vain) Pääasiassa (ei kovin) Valistunut arvaus.

 

Lähes jokainen ryhmä tai henkilö, jotka yrittävät maksaa se edes vähän huomiota, internetissä tai kirjan viljaympyrät ilmiö, käyttää vähintään yhtä verkkosivustoa tai luku kirjan "selittämättömiä" ilmiöitä paikan löytö , kun taas ehdottomasti poikkeuksetta, ehdottomasti kaikki opinnäytetyöt Näennäisesti selittämättömiä ilmiöitä voidaan selittää toiminnan kautta hyvin intensiivistä sähköinen purkaus lähellä heidän paikka löydön vähän ennen, ja altistuminen erittäin voimakas sähköstaattinen ja sähkömagneettisen pulssin, kuten Lightning Vastuuvapaus on. Katso Häiriöt .

 

Toinen luku "Selittämätön ilmiöitä" Crop piireissä näkökulmasta Explorers "crop poikkeavuuksia" Mikä nyt on jätetty täysin sivuun. Esimerkiksi tapauksessa vääntynyt ja laajennettu solmut on täysin normaali reaktio heikkeni ja ajan litteä (vaurioitunut, heikentynyt) (makaa maassa) kasvit, joten niitä ei oikeastaan ​​mitään poikkeavuuksia ollenkaan, ks solmut .

 

 

Jopa valot olisi todennäköisesti selittää jälkivaikutuksiin staattisen sähkön ja ​​muun energian maanalaisten - päästöt, ke Elmon tuli, kipinät. In Organic Aineosien maanalainen voi myös Arise Variantit noin suokaasu, CO, H 2 , O 3 , myös jotkut Ne, joilla on erittäin ionisoituneen atomeja ja molekyylejä. Mysterious valot todennäköisesti aiheuttanut liian paljon vilkas mielikuvitus Tarkkailijoiden. Lähinnä suhteellisen helposti todennettavissa tosiasia, että huomattava osa niistä voitaisiin todella "tietyissä Influence". Vain osittain heidän omaa syytään. On paikka saattaa esiintyä lisäksi muita kuivia kemiallisia yhdisteitä ( katso ), että heidän aivonsa voi työskennellä täysin eri "vaihde" lämpötilaa kuten tavallista, niin ei tarvitse ihmetellä, joissakin tapauksissa he voisivat nähdä, että asiat ovat tapahtuneet lainkaan.

 

Usein on näkökohtia mahdollisuudesta pallo salaman vaikutuksen analogit ympyrä - pallo näyttää todella käyttökelpoinen. Todellisuus näyttää kovasti todennäköisesti Yksinkertaisempi, läsnäolo pallo salama päällä ei todennäköisesti ole tarpeen lainkaan. On hyvin todennäköistä oli vain yksi hyvin perinteisiä, käytetty melko usein Umpikujat ihmiskunnan yrittäessään "selitys yhden toisen selittämätön ilmiö, usein enemmän selittämättömiä." Aliens luultavasti osaa kertoa pitkiä tarinoita siitä.

 

Tiettyjen, vaikka vain hyvin harvinaisissa olosuhteissa kuvattu kymmeniä sivuja ja satoja kohtia tällä sivustolla, viljapeltokuvioita ovat todennäköisesti voi luoda mitään salama. Kaikki voimat pistelähteestä, myös lineaarinen kohtisuoraan tapaus lähteistä, levitettävä pyöreä aaltoja pinnalle, jolle ne osuma. Tällainen pinta on yleisimmin vaihe rajan. Pinnan maissi alalla korkeudelle, jossa varret päästä, voidaan pitää erittäin tarkka lähentämisen vaiheen kautta. Tuuli aallot voivat kulkea pinnalla sekä aallot veden (youtube - aallokosta). Sekä mahdolliset vaikutukset osa veteen Luo pyöreä aaltoja, ja useita elementtejä Luo häiritseviä pyöreä aaltoja, vaikutus Useita aseita saman salama vastuuvapauden, pienillä Etäisyydet toisistaan, samalla tai välein kymmeniä satoja millisekuntia, luoda viljelykasvin pinta häiritsevän pyöreä aaltoja, se jossa ne voivat osua, ja näin vahvistaa toisen myöhemmät päästöt, jotka yhdessä myös voi resonoida ja luoda häiriöitä. Myöhempi päästöt Sähkön suoritetaan pääosin Väliaikaisesti luotu rakenteet kaltevan viljelykasvien varret, joissa on useita tuhansia kertoja pienempi vastus kuin pystyyn, koska siellä on paljon enemmän yhteyspisteitä niiden välillä ja ne ovat paljon voimakkaammin puristettu yhteen. Luo väliaikainen rakenne esimerkiksi simulointi ympyrät vesi, kasveilla sisäpuolella Näin niistä saa paljon suurempi ja paljon energiaa myöhemmän vastuuvapauden. Välittömästi sen jälkeen Syntien kaikki mekaaniset impulsseja, viitaten: Ne täysin palauttaa ansiosta elastisuuden yksinään sen alkuperäiseen asentoon. "Kuva", joka on luotu sisälle näin heidät heidän Greater paljon vahinkoa vastaan ​​kasveja lähiympäristössä, on täysin näkymätön, piilevä. Heidän lisää vahinkoja ajan myötä kasvun Prosessit, jotka ovat tapahtuu heille, ja varret jatkuvasti heikentää kunnes lopulta kyykkyyn - on jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty). Siten itse vain todella tapahtua, että visualisointi säännöllisen, mutta myös tahansa epäsäännöllinen kuvio. Ongelmaa sen kanssa tai pian laaditaan paljon yksityiskohtaisemmin muilla sivuston sivuilla, kuten Microsoft Kronologia ja alasivut.

 

Lisätty syksyllä 2011:

Koska erityiset ominaisuudet ohran voi olla joskus kuvio näkyvissä ennen Majoitusluokka (vahingollista, heikentää), joka on kyseessä kuvion ..., (photo), Jossa varret eivät makaa maassa ollenkaan, ne ovat yhä pystyssä melko kohtisuoraan. Malli on näkyvissä, Lähinnä kaltevuus korvan ja ja ylin lehdet on aivan eri asemassa verrattuna, jotta ympäröivän kasveja. Tämä on oikeastaan ​​vastaava tai muoto kasvien Wilting pois, myös majoitus (vahingollista heikkeneminen) on itse asiassa ainoa muoto Tietyt Nuutuminen pois, maa on vasta taivutus ja vaurioitua merkittävästi ja heikentää siis (nahistuneita) kasveja. Samoin voi käyttäytyä myös ylin lehtiä yksin (photo) Ehkä jopa muut viljat. Kuvattu käyttäytyminen korvat on oikeastaan ​​vain erikoisuus ohraa. Paljon tarkemmin tulee jälleen päällä Kronologia ja muut. Tämä ei ole yksittäinen tapaus on viljakuvioista, kun ohra Näyttöä samanlainen käyttäytyminen, vaan se on pikemminkin poikkeus koko pitkä historia viljapeltokuvioita noin 30 vuotta, tapahtui vain muutamia samanlaisia ​​tapauksia. Ohra ia Pystyy Osoittaa Samanlaisia ​​käyttäytyminen ja todennäköisesti hyvin usein, erityisesti vuosina toukokuu-kesäkuu. Ehkä lähinnä ajan välittömästi ennen ja jälkeen täysi otsikko - ohra noin toukokuun puolivälissä. Estää että mikään tässä asiassa tehtäisiin tulevaisuudessa ja tilastollisesti merkittävä määrä uusia huomautuksia, mutta ei Nees suorittaa niitä vain säännöllisiä kuvioita. Myös mahdollista, että ohra malleja löytyy useimmiten liian myöhään, juuri kun majoitus (haitallista, heikentää), mutta olisi mahdollista löytää niitä aikaisemmin. Myös mahdollista, että ajan vain taipuvainen korvien useimmissa tapauksissa on todella lyhyt, ja melko mahdotonta rekisteröidä sen. Huomattavasti pidempi aika Tulee vain tapauksissa melko ainutlaatuinen, koska mahdollista osuutta joidenkin muiden, esimerkiksi sekä veden pintajännitystä Effect , joka auttaa varret pysyä ajan pidempään.

 

Ehkä se on enemmän kuin 99% varma, että varret kuvion mainitaan myöhemmin kumartua maahan, kuten kaikissa muissakin tapauksissa, mutta myöhemmin valokuvat kaikista viljapeltokuvioita Explorers päällä koskaan esiintynyt. Miksi viitaten: Kun he jo "kaikki tehty". Senkin jälkeen lisää 30 vuotta tutkimusta, he eivät ymmärtäneet, että he noudattavat juoni, että usein jo aloitettu useita kuukausia ennen kuin he tulivat ottamaan kuvia, ja jatkuu useita kuukausia sen jälkeen, sadonkorjuuseen ja jälkeen, on aina jotain uutta valokuva, siellä on aina jotain uutta löytää, havaittavia muutoksia on tapahtunut lähes päivittäin. Jopa yksi valokuva viikossa riittäisi. Ehkä, viitaten: voidaan löytää joitakin vierailija, joka vieraili ja valokuvattu kuva myöhemmin.

 

Vortex rengas Hyvin usein syntyy kun perinteisen räjähdyksen hieman maanpinnan yläpuolella tai ilmassa, ehdottomasti aina jälkeen ydin, ja melko usein Luultavasti luodaan usean sekunnin salaman vastuuvapautta, koska mitä siellä tapahtuu mekaanisen näkökulmasta. Välittömästi jälkeen salama vastuuvapaus voidaan siirtää yläpuolella Iskukohdan ja vortex ring Useat metriä kymmeniä metrejä halkaisijaltaan, joka sisältää suuren ja määrän sähkövarauksen, ja tiettyinä hetkinä voi "tulostaa itse" rakenteeseen alla (crop). Siellä voi liikkua jopa useita renkaita lähellä, konsentrinen ja eksentrinen, niiden maksut voi lisätä ja vähentää. Verrattaessa jotkut Niiden muodot voivat ehdottaa ajatus jotkut niistä, jotka olisivat luonut varsin monimutkainen pyörre renkaat, liikkuu maan yli eri suuntiin, jonka osat ovat esillä tiettyinä hetkinä rakenteessa sadon. Niitä voidaan kallistaa erilaisissa kulmissa.

 

Se on edelleen vain hyvin käsittely teoreetikot. Joissakin muissa sivustoissa Varmasti siellä on paljon kirjoitettu siitä. Vortex rengas on hyvin usein havaittu Tietyt Heti räjähdyksiä. ((photo/) Pisteessä, jossa salama vastuuvapauden tapahtuu, on käynnissä hyvin samanlaiset käsittelyt räjähdys. Itse asiassa hyvin harvat tarkkailijat, jotka pystyvät jättämään kuivassa paikassa omalla jalat (elossa). Jotkut lisätietoja tulee tänne .

 

vain englanti lukijoille:

Se oli pilvinen helmikuu aamu, päivä, ja kuten kaikki muut, ja mitään osoittivat, että todella pian se vain voi olla tuleva ratkaisu yksi suurimmista ihmiskunnan mysteereistä 20-luvulla, että ilman mitään vihje ratkaisun Jatkuu kahdenkymmenen -luvulla. Ohjelmat ohjelmoitu, asiakirjoja dokumentoitu, kirjaa kirjattiin, elokuvat kuvattiin ja valokuvat kuvattiin. Projection materiaalit lisätään projektio laitteiden siirtoteiden aktivoitu, vastaanottimet sai lähettää putket esilämmitetty. Se oli 12 helmikuu 2008 ... Jatkuu ...

 

End of Part 1

 

 

          Osa 1         Osa 2        Osa 3        Osa 4        Osa 5

 

 

jos kiinnostaa yhteystiedot cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

z