Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-kronologia-yksityiskohtia . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Kronologia - Details
viljapeltokuvioita - yksityiskohtaisempi informations kronologia sadon majoitus (haitallista, heikkeneminen)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljapeltokuvio

 - Site kone-käännetty

On aika vaikea sanoa mitä tuo onnea. Köyhyys ja rikkaus ovat molemmat epäonnistuneet.  Kin Hubbard
Meidän perustuslaki Suojaa enimmäkseen ulkomaalaisia, juoppoja ja USsenators  W.Rogers
Jos kokeilu tarvitsee tilastotietoja, sinulla Oughta on tehnyt sen paremmin kokeilu.         E.Rutherford

Crop Circles , Crop luvut Yksityiskohtaiset kronologia

PagPh

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Kronologinen Crop majoitus - muut tiedot

Tämä sivu näkyy asteittaista muutosta viljasadot, jotka pääasiassa tapahtui läheisyydessä ja ympärillä havaittuja säännöllistä rakenteet (viljapeltokuvioita). Se on jotain todella hyvin vaikeaa, kaikki asiakirjat, että tämä vaikutus on käytännössä yhtään, ja se voidaan saada enemmän tai vähemmän satunnaisesti. Se johtuu yleisin virhe lähes kaikki viljakuvioista Explorers, WHO dokumentoitu kuivuus esineitä, ja siten niiden työ on päättynyt. He eivät ymmärrä edes, että jokin esine, jonka he olivat juuri dokumentointia, jollei aikaa (aikajärjestyksessä) evoluutio, sadonkorjuuseen. Vaikka ne eivät ole koskaan voineet kaapata toimintaa alusta alkaen, samoin Tuo on hyvin mielenkiintoinen, mitä seuraa sen jälkeen ne lopettivat toiminnan. Mitä he dokumentoitu, sisältyy kannalta julkaisuaikataso melko Mezi poikkeuksia, koska objekti luotiin hyvin nopeasti, todennäköisesti johtuu lähinnä siitä ja Domino Effect ja Butterfly Effect. Mutta se ei tarkoita ollenkaan, että se, joka paikassa mitään ei tapahdu tulevaisuudessa, päinvastoin. Tietyt muutokset on mahdollista havaita vasta sadonkorjuun.

 

Kuten jo mainittu, ohjeista oli kuivissa tiloissa omistukseen valtaosa "viljakuvioista Explorers", ei voida johtaa suhteen kronologian mitään, koska sivusto Että he amost koskaan käydä uudestaan. Onneksi kuitenkin on mahdollista käyttää enemmän tai vähemmän satunnainen ilmiö, joka joidenkin kuvien dokumentointia ilmiö, ampui useita Viljaympyrä metsästäjien, vangittiin eri aikoina.

 

Ainoa poikkeus säännöstä luetellaan Nämä tapaukset, joissa jonkin ajan kuluttua ensimmäinen havainto muoto - siellä Arise joitakin muita osia. Tällöin jotkin ks. Mahdolliset "Explorers" tarvittaessa, nostavat perse mukavat tuolit ja mennä ampumaan objektia uudelleen.

 

Vaikka hän yhtään kuvaa, että tapaamme Heti toinen valtava virhe, joka ei olisi MITÄÄN Valokuvaajan mukaan saatiin MISSÄÄN TAPAUKSESSA ROUND KOKO MAAILMA . Tämä on hyvin surullinen tosiasia, että kaikki kuvat vangiksi Them (julkaistu verkkosivuillaan) ei koskaan merkittävästi merkittyjen päivämäärä kuva on otettu, mutta päivämäärä (todennäköinen) kuvion syntyminen. Yritä löytää EXIF mahdollisuuksien muun, pidä oikea päivämäärä ja kellonaika Tarkka syömällä kuva erittäin helppo tapa, on täysin mahdotonta. EXIF täysin automaattisesti sidotut milloin tahansa tallentama digitaalikamera, sisältää monia yksityiskohtia kuvan (päivämäärä, kellonaika, valotus, kamera tyyppi) ja tavanomaisilla menetelmillä editointia se päästä eroon. On erittäin todennäköistä, että kaikki dokumentaristi ja viljakuvioista ilmiötä ei edes tiedä, että jotain on olemassa, ja jos on, näin se käsittämättömistä syistä poistaa kuvan kustakin silmukka, koska he yrittävät olla enemmän esoteerinen lämpötilan salaperäinen linna Karpaateilla . Pysyy kuin sa täysin mitään dokumentaristi ilmiö viljakuvioista kysyä, pitäisi Olipa voidaan lisätä tämän nykyisiä Web-valokuva-albumi tietokantoja. Ainakin yksi ja tärkein, todellinen talteenotto päivämäärä ja kuva. Arvo niiden verkkosivuja sitten välittömästi lisättävä vähintään Arvioitu 10000%.

 

Positiivinen poikkeus tästä säännöstä on Klaus Leidorf. Ainoa syy tähän on varsin ymmärrettävää siitä, että hänellä on ensisijaisesti Kuvaaja Klaus Leidorf, erinomainen ammatillinen Erityisesti alueen ilmakuvia. Viljaympyrä kuvat ovat hänelle lähes sivutuote.

 

Huolimatta vaikeuksien joskus, mutta hyvin harvoin mahdollista suorittaa joitakin Samansuuntainen havainto. Joskus se tapahtuu, että valokuvaajat toimet tapahtuvat eri aikoina. Vaikka todellinen ajankohta jonkin Tämä kuva on kaapattu on niiden sivustojen koskaan mahdollista löytää, kuten jo mainittiin, ainakin suunnilleen jotain voidaan arvioida valtion kasvillisuuden. Tällaiset tapaukset sijoitetaan objekti täällä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Hän ei tiedä mitään ja luulee tietävänsä kaiken. Joka selvästi se osoittaa hänelle ja Poliittinen ura.  G.B.Shaw
Pitäisi olla mahdollista selittää fysiikan lakien tarjoilijatar.   A.Einstein
Opportunity on jäänyt useimmat ihmiset Koska on yllään haalarit ja se näyttää työnteolta.          T.A.Edison
z