Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-for-maanviljelijöitä . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Maanviljelijöitä rakas!
Muutamia vinkkejä kaikille maanviljelijöille, miten käsitellä tulevaisuudessa viljapeltokuvioita, löytyy alansa
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Parempi ohra, mallas, olut, panimo, panimo.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Vain kaksi asiaa ovat äärettömiä, universumi ja ihmisten tyhmyys, ja en ole varma entisen.           A.Einstein
Maailma on käsissäsi, nyt käyttää sitä. Phil Collins
Jos on jotain virkamies vihaa tehdä se jotain yleisölle.              Kin Hubbard

Crop Circles Ulkoasuasetukset

koska ihmiskunta on olemassa

PagPh
Vaikka muinoin, ainakaan niin paljon kuin nykyään. Ei ollut edes maailman monilla aloilla, kumpikaan ihmisen eikä sadon. Pienessä määrin tapahtuisi muinoin, beed joitakin viestejä.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Hyviä uutisia (professori Farnsworth) ja maanviljelijöitä.

Ei vain niitä, mutta myös varten Sheriffs, policemans ja muiden kiinnostuneille.

 

Mielenkiintoisin uutinen Viljelijät, maanviljelijöitä ja muita kasvi Specialists:

 

 

Tyhjennä pois kaikki hayforks, pop-aseet, haulikot, Revolverit, Colts, veitsiä ja muita aseita, et koskaan tarvitse sitä rangaista tai ajaa pois kaikki ympyrä-päättäjille.

 

Siksi on yksinkertainen - he eivät koskaan ollutkaan (Crop-Circle-päättäjille).

 

Parempi olut, panimo, mallas, viski, panimo, ohra.

 

One Who Really Tämä loi malleja, et koskaan jää kiinni, päinvastoin. Se on todella paras pitää hänestä mahdollisimman hyvin. He olivat salamoita myrskyjen Nimittäin joka voisi myös tapahtua useita viikkoja ennen ja kuvioita esiin.

 

Oikeasti, kukaan (ei todellinen henkilö) tulee tehdä lukuihin kentät.

 

Ja jos hän (että todellinen syy), kiirettä kirkkoon ja antaa kiitokset Jumalalle, että ette tavata hänet siellä, "ajoissa". Että todelliset syyt tehdä luvut kentät olivat vain salamoita aikana ukkosta. Ehkä myös ja pultit sininen. Kumpikaan tuuli jopa sataa. Molemmat symbolit on lueteltu syitä luoda jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) viljelyalojen osallistui vain hieman. Jos se ei syy, salama vastuuvapautta ei olisi siellä aloilla ympäri maailmaa jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) melkein mitään. Vain rakeita Samankaltaisia ​​vaikutuksia saattaa aiheuttaa, vaan paljon pahempaa - että kun sato on täysin tuhoutunut. Rajaa jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) jälkeen salama purkaus voi yhä palauttaa hyvin riittävän usein, jotta on mahdollista satoa. Arvio (tarkka) maailmassa kotoisin syynä vain noin tuhannesosa Osuus vahingoittuneen kasvuston verrattuna alueilla, jotka vuosittain on jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) salama.

 

Yksi mielenkiintoisimmista (myös hämmästyttävä) Tosiasia on, että ukkosta ja salamoita esiintyi enimmäkseen monta päivää, jopa viikkoja ennen jälkeen luvut todella tuli näkyviin. Joskus kaksi kuukautta.

 

foto blesk, krávy

 

Tavattuaan mitään todellista, että todellinen syy tahansa henkilö (esim. jokin typerä circle-maker) Olisiko tarvetta toimia noin Men in Black (autot) omalla alalla, jotka auttavat puhdas ja paikka heidän pyhäinjäännöksiä. Vuonna syy kokouksen kanssa eläinten (ja Salama), tarvitset apua renderointilaitokseen työntekijöitä. (foto)

 

Doug ja Dave? Ja joitakin muita "declarators"? Voi kirottu.

 

Että Mr. Allzheimer kuivuudesta ja typerä, paha poika, ja yhdessä Mr. Drunk ...

 

Parempi olut, panimo, mallas, ohra, panimo, viski.

 

Älä sato mitään viljaympyrät ennen kypsyneitä. Absoluuttinen turhaa työtä. Tästä tuli sato litistynyt (vaurioitunut, heikennetty) kuten muutkin jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato maailmassa, vaan ainoastaan ​​ansiosta hyvin poikkeavia olosuhteita, kerran monien miljoonien muissa tapauksissa on tullut symmetrinen kuvio.

 

Siksi oli hyvä mekaaniset ja sähkömagneettiset, myös sähköstatiikan resonanssia ja häiriöitä välillä pultit, kasvit ja maan pinnalla. Yksinkertainen malli tehdä ympyrän rakeisen materiaalin lyhyt sarja Useita vastaavia kipinäpurkauksia on mahdollista nähdä täällä . Vain hyvin likimääräinen ratkaisu, mutta osaa selittää, että mekaaniset voimat vertikaalisia vastuuvapauden etenee piireissä (se on räjähdysainetta ja paineaalto). Tämä sama koskee sähkömagneettisia aaltoja. Mutta kentät ei tule mekaanisia vaurioita (enimmäkseen), paljon todella sähkö vahinko - elektrolyysi, lämpö, ​​höyry ja kaasut paine, kaikki tehty klassikko sähköinen induktio kasveissa, aluksi vain microscopics muutoksia, ehdottomasti näkymätön silmä, vaikka jos kasvit pahasti vahingoittuneet tai kuolleet.

 

Että sato yrittää seisomaan muutaman päivän jälkeen (käyttäen solmut), ja useimmissa tapauksissa

 

tulee onnistuneesti (hyödyllinen sadonkorjuuta). Will kypsä kuten muun jätetty `on (vahingoittunut, heikentynyt) sato,

 

Vain vähän myöhemmin.

 

Myös mahdollista, että kuivuuden vaurioitunut kasvien tuli Olisiko kasvitautiopillisista toissijaiseen vahingoista - hyönteisiä, virukset, bakteerit, multaa, sienet. Pidä, huolehtia, ei tarvitse käyttää paljon kemikaaleja, pahasti vahingoittuneet alueet viljelykasvien tai ei sadon, kyntää sille. (Tiedät sen, kuivat tietoja sijoitetaan kohteen oman Erikoistunut kirjallisuudessa monta kertaa)

 

Tästä tuli kasvuston jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) kuten muutkin jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato maailmassa, vaan ainoastaan ​​ansiosta hyvin poikkeavia olosuhteita, kun miljoonia, on tullut symmetrinen kuvio.

 

Että sato lokeron jäädä muutaman päivän kuluttua, ja useimmissa tapauksissa tekevät (hyödyllinen sadonkorjuuta). Will kypsä kuten muun jätetty `on (vahingoittunut, heikentynyt) sato, vain muutama päivä myöhemmin. Pahoin vaurioitunut tai viljelykasvien (jos sellainen on) ei korjata, kyntää sille.

 

Ensi vuonna - paremman sadon.

 

Parempi panimo, ohra, mallas, panimo, olutta, viskiä.

 

Ei väliä, pidemmän ajan kuluttua, vähemmän etua kenellekään Näihin lukuihin. Varsinkin kun varoitus . Ehkä ehdoton ei uutta kiinnostusta sen jälkeen.

 

Ehkä parempi sinulle, tänään kävijät pelkää mitään käyminen viljapeltokuvioita tahansa.

 

Ne paska-pelottaa, että milloin tulevaisuudessa.

 

Paljon kiitoksia mielenkiinnosta.

 

Your Man B & W , nyt työskentelee deufoizer, desaucerizer ja dealienizer, too.

 

James Blond

 

Myös asiantuntija Alien-Rotat selvitystilaan.

 

 

 

Näyttää menneisyyteen

Vain eivät Lähes valittuun havaitut piirteet, tutkinut eikä valokuvataan. Aiemmin vuosisatoja ollut läheskään niin paljon rogallists ja lentokoneen omistajille eilen. Sekä kameran omistajat. Puolivälissä 19th century oli kävelevän läänin yli maailman ensimmäiset omistajat Daguerre laitteen. Mutta he olivat paljon kiinnostuneita monet muutkin asiat, kuin viljapeltokuvioita. Mutta jos Loppujen kirjattiin, suurella todennäköisyydellä Suhteellisen kirjattiin muodossa maalaus esiintyy ja kirjanpitoa sekä piirroksia joitakin antiikin sivilisaatioiden. Vain tämä seikka ei ole vielä paljastettu. Records antiikin sivilisaatioiden avataan tutkijoille nykypäivän yhä enemmän. Jopa jotkut keskeiset kuvia muinaisten kulttuurien voidaan vetää kuvioita viljaa, kuiva ja Yin - Yang symboli, tai jotkut antiikin mayojen lukuja. Niinä päivinä oli tietysti pidettävä Jumalan työtä, ja ne hoidettiin asianmukaisesti. Koska suurin paradoksi on mahdollista katsoa, ​​että se ei ole mahdotonta Ancient Civilizations että jotkut saattavat jopa päästä näkemään, että sato kuviot muodostuvat purkauksen jälkeen salama. Mutta sitten ei tarvitse tätä tosiasiaa mitenkään tutkia edelleen ja kehittää sitä edelleen käsitellä, koska molemmat vastuuvapauden salama, joten muodot syntyvät kaikki ne pitivät Jumalan työtä. Heidän pääsynsä niistä voitaisiin molemmissa tapauksissa hyvin samankaltaisia ​​eikä tarvinnut mitään Laaditaan tai tallentaa että voi syntyä suhteessa muihin, joko siksi laatija oli ne tuumaa molemmissa tapauksissa yksi ja sama - ja Zeus Thunderer vastineet ja Samankaltaiset näkökohdat he odottivat keneltäkään Kuka tulee käsitellä niiden kuvausten tulevaisuudessa. Siksi on hyvin todennäköistä, että kyseessä on pisimmällä Ancient Civilizations tulee mitään kuvaa, voi olla melko tarkka lisääntymiselle malleja löytyy sato yhdistettynä edustus Korkein Jumalasta tai jumalista. Olipa He ymmärsivät, että kuviot muodostettiin salaman aiheuttama tai ei. Jos kaikki kaksi rakennetta pidetään Jumalan työtä, se on melkein sama. On jopa mahdollista sanoa, että se oli paljon parempi kuin nykypäivän ihmiskunnan ajattelua, vaikka he eivät ymmärtäneet näiden yhteydet. Vielä on paljon yksinkertaisempi Neitsyt Lightning - Jumala, viljapeltokuvioita - Jumalan, päivän lämpötila kuin ihmiskunta työlästä johtaminen salamaniskun - luonto, viljaympyrät - ulkomaalaisten. Muuten, se olisi mahdollista, kun kaikki nämä salamat todella tuotetaan ulkomaalaisten? Se olisi ollut tarpeen kysyä Masters Uman ja Rakov professorit yliopiston Florida ( www.ufl.edu ), mutta he molemmat todella vaikea sopia jotain. Kaikissa julkaisuissa, työ, joka oli kaksi "gurut" World Science lightning päästöjen kirjoitettu noin muukalaiset eivät ole edes mainintaa, ei maapähkinä, vaikka he kirjoittivat päästöjä esimerkiksi käyttämällä Venus tai Jupiter.

 

 

Miten käsitellä viljapeltokuvioita tänään

ei liikaa. Niitä ei valmisteta mitään semi älykäs, tylsistynyt ja seniili ympyrä-päättäjille, tai ulkomaalaisia ​​(myös osittain älykäs, tylsistynyt ja seniili). Niiden olemassaolon ei olla vihainen hänelle kenellekään edes että syytteeseen tai rangaista. Rajaa tahansa säännöllisiä kuvioita on jätetty `on (vahingoittunut heikkeni) ja hyvin samoista syistä, jotka aiheuttivat vahinkoa ja majoitus (vahingoittaminen, heikkeneminen) viljelykasvin kaikkialla maailmassa. Jokainen, joka kokee tahansa malli sato, vaikka ne eivät näytä mitään merkkejä säännöllisyyttä, ja joka täyttää kaikki litteä (vaurioitunut, heikennetty) sato kaikkialla maailmassa, voi vain onnitella itse, että ei ole juuri siinä paikassa nimenomaan Kun aika oli, että siellä todella konkreettinen malli Originated (Recorded, Exposed). Ehdottomasti ei väliä jos säännöllisesti satunnaisesti suorittaa symmetrinen tai epäsäännöllinen.

 

Jos siitä huolimatta kaikki kukaan edelleen, että joitakin malleja viljapeltoja tuotettu häntä, se ei ole millään tavalla välttämättömiä vääräksi häntä. Ei valintaa vaan toivotan hänelle onnea, Se ei ole koskaan tavannut alan kanssa yksi Kuka keksii sato todella tosiasiallisesti tuotettu. Olisi luultavasti paras kuivassa paikassa yksilön instituutin (Madhouse) ovat mitä monet ympäri maailmaa, ja missä ovat varten varastoinnin ja kätkeminen Samanlaisia ​​rakenteita asianmukaisesti varustettu.

 

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Sosialismi on filosofia vika, uskontunnustus tietämättömyydestä, ja evankeliumin kateus, sen luonnostaan ​​hyve on tasapuolinen jakaminen kurjuutta. W.Churchill
Tyhmyys Usein säästää mies tulossa hulluksi. O.W.Holmes
Saatan olla humalassa, neiti, mutta aamulla on raitis ja olet edelleen ruma.   W.Churchill
z