Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-varoitus . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Very Strong Varoitus!
(Crop Circle ja muut Pattern Säännöllinen kävijöitä ovat melko tietämättään Altistuttuaan suuri vaara)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Kone-käännetyn tekstin

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Voimme sallia satelliitit, planeetat, auringot, maailmankaikkeus, nay koko järjestelmien maailmankaikkeuksia, säännellään laeilla, mutta pienin hyönteinen, haluamme luoda kerralla erityistä säädöstä.  Charles Darwin
Mies, jolla ei ole mielikuvitusta ole siipiä.   M.Ali
Jokainen ihminen kuolee. Ei jokainen ihminen todella elää.   W.Wallace

Extreme määriä energiaa toimivat vaaralliseksi äärimmäinen

PagPh
Viljaympyrä kävijät tietämättään altistuvat suhteellisen suuria määriä myrkkyjä, todennäköisesti CO (häkä), myös monia muita erittäin vaarallisia myrkkyjä ja hallusinogeenit. Kaikki toimii kuten marsuja.

Vahva varoitus ennen vaikeaa expectable seuraukset

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Erityisesti raskaana olevat naiset, pahoinvointia, pätemätön, huonovointinen

Samanlaisissa tapauksissa tai ihmiset: koskaan käy mitään Viljaympyrä !

 

Erityisesti ihmiset Sydämentahdistimet käyttäen:

koskaan, koskaan, koskaan, koskaan, koskaan käy mitään Viljaympyrä !

(Mahdollisesti defibrillaattorin repussa ja hautajaiset hoitajilla selässä)

 

 

Erityisesti nuorille: pitkä tai usein vierailevat ja

Viljaympyrä ilmiöt saattavat aiheuttaa hedelmättömyyttä!

 

Erityisesti hedelmällisessä iässä olevat naiset (Between ... ja ...): vakio säännöllisyys oman ajan voi pahoin kiitos vierailulla Viljaympyrä  ilmiöitä!

 

Erityisesti muista, voi opettaa ja uhkaa ihmisten: vierailevat of crop circle voi huonosti vahingoittaa terveyttä ja teidän microelecronics (ehkä sinun mikroelektroniikan Se on paljon tärkeämpää kuin teitä terveys)

 

Täällä on mahdollista nähdä kuvan yhteisen ydinvoimalan (2000MW, Temelin, Tsekki)

 

pinta-ala on usean neliökilometrin laajuudelta sekä muita ydinvoimalaitoksen vahvempi tai heikompi, suurempi tai pienempi

 

Koska asia kiinnostaa: täydellä teholla 2000MW (2x10 9 W) Olisiko se generaattorien syöttöjännitteellä miljoona volttia sähkövirtaa 2000 ampeeria, opinnäytetöitä numerot, muistakaa hyvin

 

Jokainen vierailija sisällä Viljaympyrä, on läsnä paikassa, jossa joskus sitten (ehkä useita tunteja) työskenteli paljon Millions Vastaavia sähkö voimalaitoksille. Vain lyhyen aikaa, useita miljoonasosan toinen, mutta ei.

 

Klo lähtökohta se toimi neliön alueella paljon smaller.These sitten neliömetrin suuruisen ( ! ), vielä vähemmän kuin sq senttimetri, eikä cubature Yli pariton kuutiometri, hieman myöhemmin, mutta ei paljon (maksimi useita satoja m², useimmat kertaa vähemmän). Todella teki.

 

Jos joku runsaampi eläin on todella ollut siellä "lähietäisyydeltä" ja todella "just in time" näyttäisi eläimet Täydentävät valokuvia.

 

Sijainnista voi sijaita jopa Unpredictable suuri määrä erittäin vaarallisten kemikaalien myrkyllisyydestä käytäntöä kutsutaan erittäin vaarallinen Poissons, varastointia ja kuljetusta luotiin yksi ankarin, tajusi mitä oli koskaan ihmiskunnan historiassa. On Se paikka on täysin ilmainen, ilman mitään rajoituksia, kävely satoja tuhansia ihmisiä päivittäin kuin rantakadulla, ikään kuin he menivät rannalle kaupungin ulkopuolella. Heidän päätöksensä.

 

Kaikesta Tämä erittäin vaarallinen Poissons, monet heistä sisään kaasumaisia ​​ei voi sijaita maan alla suuri ja määrä staattista sähköä (miljoonaa joulea ja enemmän), ja paljon enemmän kertynyt lämpöä. Molemmat opinnäytetyöt arvoja voidaan edistää edelleen vapaiden radikaalien muodostumista, erittäin innoissaan atomeja ja molekyylejä, otsonin ja muiden yhdisteiden kanssa erittäin vähentäminen tai hapettavuus, jotka vaikuttavat edelleen myrkyllisiä luonnetta Se tutki sivustoja.

 

Tämä on hyvin paikallinen ongelma, toisin kuin esimerkiksi kemiallinen tai radioaktiivista saastumista täysi-alue, ja kuivissa tiloissa eläimet ovat selvästi hermostuneesti välttäminen (Havaittu), toisin kuin ihmisiä. Kasvit ja kuivassa paikassa olisi varmasti myös varsin Vältä jos he olisivat jalat, ei näin, la ainakin yrittää kuolen tai "kuluttaa".

 

Erityisesti metalli (rauta) maanalaisia ​​putkia, niitä pitkin huomattavan osan sähköä, tietenkin, Toteutettu jonkin aikaa, jäi jonkin verran "jäännösmagnetismin" ( Lisää tietoa tulee tässä). Samoin erilaiset rauta komponentit ja välineitä, kuten hankaus rautaa viljeleminen koneiden, jonka vuosisatoja Viljelijät viljellä kentät ja että johtuvat raudasta - rautaoksidi (ruoste - sammutettua hieman, mutta silti tarpeeksi magneettista materiaalia). Mutta tämä kaikki on vain pieni ja summa verrattuna luonnollisen rautapitoisuus maaperään (3%). Kaikki sen yhdisteet voivat olla aikana vastuuvapauden ansiosta katodisen ja pyrolyyttisen vähentämisen jonkin aikaa muuntaa takaisin metalliseksi raudaksi.

 

Ainoa syy kuvaili kaikki muutokset, kemikaalit ja poikkeavuudet aiheuttivat Lightning Vastuuvapaus . Vaikka huomattava osa energiasta (yli 99%) säteilyteho maanpinnan yläpuolella, koska vaikka kyseessä keskimäärin vastuuvapauden energia oli noin miljardi (10 9 ) joulea, on vielä paljon jäljellä maanalainen. Tapauksessa tehokkaampi päästöjen Siirtynyt energia on olemassa jopa 10 Yli 12 joulea. Joissain harvinaisissa, erittäin voimakas salama päästöt voivat säteillä energiaa jopa 10 14 , 10 ehkä jopa 15 J.

 

Myös mahdollista, että hän Se paikka on edelleen läsnä korkea pitoisuus Muut staattisen sähkön. Mahdollista mitata sitä. (picture)

 

Joku aikana yritys mitata sitä, tuntuisi yrittää mitata etäisyys gallaxies, joilla ostetaan ja työntömitan ...

 

On myös iso lämpömäärä kertynyt undergroud (ei niin vaarallista, vaan?). Mahdollista mitata sitä. Lämpökamera, termokuvauksella, Thermal kuvat, lämpökamera, Night Vision, Infrared Camera Systems.

 

On myös Jäljellä läsnä magneettikentän (kompassi poikkeamia, ei niin vaarallista, mutta?) Koska edellinen todella valtava sähkömagneettinen pulssi.

Että pulssi on nimeltään LEMP ja magnetismi joka on nimeltään LIRM, LIM - Lightning aiheuttama (Remanent) Magnetismi

 

Vain yksi syy, joka loi kaikki frameja yli kaiken ymmärryksen tosiasioita, (mukaan lukien Viljaympyrä) kutsutaan LIGHTNING

 

Lightning myös tuottaa pieniä ammount sekä Röntgen-ja gammasäteilyä ja vahvistamattomia viestejä beed, että salama plasmassa (30 000 km pyöreä) myös Mahdollinen tietyntyyppinen ydinfuusion (Between Vety - deuterium ja protonit - yhden protonin plus yksi neutroni)

 

Mahdolliset lukea tämä kirja:

Salama: Fysiikka ja vaikutukset , V.A. Rakov, M.A. Uman , Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0-521-58327-6

Monet Tuo "yli kaikkien ymmärrys ilmiöistä" mahdollista löytää tästä kirjasta.

Esimerkiksi Lightning sähkömagneettisen pulssin (LEMP), ukkonen staattista sähköä.

 

Lightning aiheuttama (Remanent) Magnetismi, LI (R) M myös mahdollista löytää Googlen avulla, esimerkiksi hän www.archaeophysics.com   (ja monet muut)

 

Erittäin mielenkiintoinen tosiasia, että siellä ei löydetty mitään fulgurite tai pyöreitä viljapeltokuvioita. Viitaten: jos ei kukaan etsit jotain, ei myös kukaan ei voi koskaan löytää mitään. Osoitettavissa asian tosiasia, että missään vaiheessa viljaympyrästä esiintyminen ei ole koskaan tehty, ja jopa vähän louhintatyöt, ja fulgurites Varmasti löytyy paljon enemmän maan alle. Samalla on tai tulee olemaan jokin muu sivuilla nimenomaisesti, että joissakin paikoissa, joissa viljapeltokuvioita löytyy, tai niiden välittömässä läheisyydessä, olisi todella matalassa underground (mutta alle syvä kyntö) sijaitsee Voisi olla todella jotain mielenkiintoista ( Arkeologia ) ja joitakin opinnäytetöitä paikoin jotain todistettavasti todella. Verkonrakennus - katso Crop Linesin , tai jotkut (luultavasti metalliset) Kohteita Underground , kuten mainittiin yhdessä kappaleessa samalla sivulla.

 

Ainakin jotain vastaavaa fulgurites Ehkä loppujen koskaan löytyy jostain, mainita sijoitetaan objekti tänne myöhemmin. (SiO 2 pallot, jotka näyttävät osoittavan merkkejä toiminnan Lämpötila Tuhannet astetta)

 

Mahdollista, että lähtökohta on potentiaaliero (PD) Yli viisi volttia Miljardeja (5x10 9 V) ja huippu tätä korkeampia ehkä viisi satoja tuhansia ampeeria (5x10 5 ).

 

Osa energiaa, liikuttaa yksi standardi, keskiarvo salama, on 10 9 10 10 J, ja täysi - loaded rekkaan liikkuvat satojen kilometrien tämän.

 

5 x 10 9 J on noin 1400 kWh ja voidaan keskeyttää noin. 140 litraa dieselöljyä, tai 1 tonni TNT. Keskimääräinen salama huippuvirta on 000A 30.

 

Tapauksessa erittäin korkea, poikkeavasta päästöstä, joka tuli hyvin harvoin, vain vähän kertaa vuodessa, ei kuorma, mutta rahti-juna, eikä useita satoja kilometrejä, mutta useita kertoja ympäri maailmaa ...

 

Tietoja Myrkyt ovat jo joissakin muissa sivustoissa paljon enemmän kuvailevaa tietoa, löytää ja kopioi täältä. Pikemminkin se alkaa. Loput lajitella paremmin.

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Kun näyttelijä tulee luokseni ja haluaa keskustella hänen luonteensa: - "Se on käsikirjoitus." - "Mutta mitä minun motivaatio? - "Palkka. " A.Hitchcock
Ihmeet eivät itse asiassa rikkoa luonnonlakeja.       CSLewis
Ihminen voi uskoa mahdottomaan, mutta ihminen voi koskaan uskoa epätodennäköistä.       Oscar Wilde
z