Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä luomien-by-Lightning-sähköä . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Lightning Sähkö
(Energia, käyttäytyminen, johtaminen, samankaltaisuus)
Learn about thunderstorms RSS feed

Parempi ohra, panimo, mallas, panimo, olutta.

Olla hyvä idea, on paljon. Thomas A. Edison  
Ne, jotka voivat luopua olennaista vapauden saada hieman väliaikaista turvallisuutta eivät ansaitse vapautta eikä turvallisuutta. Benjamin Franklin
He sanovat vähän tietoa on vaarallinen asia, mutta se ei ole yksi puoli niin paha kuin paljon tietämättömyyttä. Terry Pratchett

LIKE SUPERNOVA- energia pitoisuus vastuuvapauden

PagPh
Huom: Meant ensimmäisten 10 sekunnin supernova räjähdys tuona säteilee lähes koko energia. Mitä sitten tapahtuu on peräisin energinen näkökulmasta lähes ei kiinnosta, vaikka hyvin pitkä havaittavissa.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Toinen kommentti: analogit kanssa supernova näkyy Lähinnä uteliaisuus, mutta vertailun vuoksi: muodostuminen kuvaa oikealla tekijänoikeuslain muodostettiin jälkeen supernova räjähdys (16 vuotta myöhemmin), kun paineaalto saavutettu pilvien kaasun Tämä vapautettiin emoyhtiön tähti 20000 vuotta sitten. Antava kuva tämän sivun aivan oikeassa yläkulmassa näkyy säännöllisesti hahmo viljan, myös Se syntyi jotenkin osallistuvissa paineaalto muodostuu salama vastuuvapauden. Altistus kesti sekunnin murto.

 

Viimeksi alkuhuomautus: kuva tekijänoikeuslain selvästi osoittaa kinetiikka räjähdys (Lähinnä tapahtuu tasossa, eli 2D, kuten pinnalla sadon kenttä ...).

 

Sähkö oireita Lightning päästöjä

Suunnittelu sivun vain alussa,

ajan huomattavasti aikaa jatketaan.

 

Kysymys on erittäin laaja, sillä aikana salama vastuuvapaus on todella valtava ja määrä energiaa Siirtynyt paikasta toiseen, jotka tapahtuvat hyvin lyhyen ajan. Prosessi on melko monimutkainen ja voidaan jakaa useisiin alaryhmiin. Ottaen monimutkaisuus koko kysymys on myös antanut sille useita muita alisivuja, tämä mukaan luettuna. Main pääsivun on fysiikkaa Lightning päästöjä , ovat yleisemmin Jatkuvat Omistettu sitä esimerkiksi joidenkin alasivujen osa tieteen todellisuuden . Perus yhteenveto keskimääräinen vastuuvapauden ominaisuuksia on mahdollista löytää tässä . Taulukko on Salama: Fysiikka ja vaikutukset (2007), kirjoittajat Dr.V.A.Rakov , Dr.M.Uman , niin Floridan yliopiston laitos LIGHTNING TUTKIMUSRYHMÄ

 

 

Asia on kuvattu laajasti tieteellisessä kirjallisuudessa. Sivulla Books mahdollisesti löytää monia viittauksia kirjallisuuteen salama päästöistä, joista erottuu erityisesti jo mainittiin Salama: Fysiikka ja tehosteet , Vařáková, M.Uman (2007). Tiivistelmä sisällön , linkkiä Google Books . Se on yksi suurimmista teosten koskaan kirjoitettu prosessit Lightning päästöistä (687 sivua, yli 6000 viitteet). Myös muu kirja sekä kirjailijoiden sisältää muun muassa kattavan vertailuaineistoa. Esimerkiksi Lightning Vastuuvapaus , M. Uman (2001) - yli 1200 viittauksia (viittaukset Google Books ).

 

Riippumatta siitä, mitä tapahtuu ennen ja jälkeen, tärkein (myös vahvin) osa vastuuvapauden Return Stroke. Vaikka se siirtää suurimman tyhjentyä (99%), mutta panee nopeasti (alle 10 miljoonasosan toinen, ainakin sen keskeisin osa sitä). Tästä syystä myös on erittäin merkittävä mekaaninen vaikutuksia. Tietyissä tapauksissa voi olla merkittävä osa tyhjentyä myös aikana siirretty prosessin, jota kutsutaan Jatkuva virta (esiintyy vain joskus). Tietyt Harvoissa tapauksissa voi kestää jopa useita sekunteja, usuall muutaman kymmenesosan. Nykyinen, välillä käydään pilven ja maan aikana on noin tuhat kertaa heikompi, kuin RS. Koska kesto Sentähden voi kuljettaa ja merkittävä osa energiasta. Sen ansiosta, että siinä on Johtuvat kuivuuden ja heikko virta - "vain" satoja ampeeria, vastaan ​​satoja tuhansia tapauksessa RS, ja on nolla nousun, sen Mahdolliset mekaanisia vaikutuksia verrattuna RS, voidaan katsoa nolla, ei mitään myös indusoituu ympäristöön. Mutta se voi aiheuttaa huomattavia vahinkoja, koska lämpövaikutuksilta esimerkiksi sähköasennusten tai lentokoneen täysosuman. Samoin se on lähes varmaa, että voi olla mukana vahingoittaa kasveja, mutta ei induktio. Luultavasti riippuu poluilla nykyisen johdetaan ja miten se on levinnyt satunnaisessa polkuja.

 

Kiitos nykyisen Jatkuvat ilmenee satunnaisesti erittäin pitkä viive joitakin myöhemmän RS vastuuvapauden Same, jotka yleensä keskimääräistä etäisyyttä 50 - harvoin yli 60ms ja 250ms. Koska dynaamisen liikkeen ilmakehässä (Travel Channel ionisoidun ilman myötätuuleen) voi vaikuttaa kuivalla afterdischarge Yli kymmeniä tai satoja metrejä ensimmäisestä RS, ja kautta elektronisia mittauslaitteita käytetään vaikutusten arvioimiseksi salama vastuuvapautta kantoja ei saa arvioidaan osana Same vastuuvapauden.

 

 

 

Ukkosenjohdinten

Ukkosenjohdattimet viljelykasvien aloilla myös näkyä erilliselle sivulle - Ukkosenjohdattimet

Sivulla Tuo kuva Lähinnä on dokumentointi paikallinen Viljaympyrä paikoissa, mutta myös (pääasiassa) epäsäännöllisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) crop ( RDF ). He beed selvästi, että helposti lokalisoitava Ukkosenjohdattimet, jotka voivat houkutella salama vastuuvapauden Samoin haju oluen alkoholipitoisuus, sijaitsevat kenttien erittäin laaja laskee. Ne ovat enimmäkseen saraketta voimalinjoja. Usein myös korkea-jännite johdot, houkuttelivat vastuuvapautta, ja sitten se putosi alas niiden alle. Joissakin tapauksissa sarakkeita ovat melkein osa malleja, ja jos joitakin kuvia on todella vaikea kuvitella, että malli oli samassa lämpötilassa eri Originated kautta vastuuvapauden atracted maadoittamalla läsnä siellä.

 

 

 

Earthground

on erottamaton osa jokaisen silmukan ukkosenjohdatin, myös Sähköpylväät. Käytetään johtuminen purkausvirta maahan mahdollisimman nopeasti, minimoida vahingot. Paremmin maadoituksen ja alemman johtimen vastus on, sitä vähemmän jännitettä luodaan se kulkee aikana purkausvirta ja säteilevät vähemmän lämpöenergiaa, joka ei vahingoita välittömässä läheisyydessä siinä määrin kuiva, kuten olisi tapauksessa suurempi vastus. Kysymys maadoitus on varsin teknisesti yksityiskohtaisesti sähkötekniikan standardien EN62305. On aivan varmaa, että jokainen (työ) voimajohto kentät on suunniteltu niiden mukaisesti ja tarkastettu tietyin väliajoin.

 

Ukkosenjohdattimet ehdotetaan ja suunniteltu mahdollisimman huippuvirrat 200000 ampeeria. Tällaiset salama päästöt ovat jo löytäneet todella harvinaista, mutta olemassa. Totally Vuosittain tapahtuu ilmakehässä noin kolme miljardia Lightning päästöjen virtakäyrän huippuarvo 30000 Ampeeri on keskiarvo useimmat. Mutta useimmat ei tarkoita kaikkia.

 

Lisäksi aloilla kasvuston on monia "ei-standardoitujen" ukkosenjohdattimet - toisaalta keinotekoisen luonteen, tehneet ihmiset, vaikka ei missään tapauksessa maadoitusvaatimuksia: vesihuolto, jakelu kastelu. Eri apuohjelma linjat, ettei häiritä pintaan, ne tallennetaan kokonaan maan alle. Luonne Maaperän häiriön Maavalli, louhinta, jossa apuohjelmia, suojakerrosta ja uudelleen täyttö. Suojausta, maadoitusta ja suojaavia kerroksia tai liitännäistoimenpiteet kosteus maanalaisia ​​Viemärit voi osaltaan lisätä johtavuus maaperän ja pohjaveden pinnan yläpuolella Useat teema suuruusluokkaa.

 

Muita merkittäviä ukkosenjohdinten ovat paaluilla lantaa. Ne sisältävät merkittäviä määriä liukoista elektrolyyttejä (urea, nitraatit, nitriitit, hajoamistuotteiden kasviaineksen). On olemassa useita kertaluokkia enemmän johtavaa, kuin normaalisti esiintyy maaperässä Pinnanalainen vesi. Lisäksi, siinä esiintyy kemiallisten ja siihen liittyvät prosessit Merkittäviä lämmitys tapahtuu vastaan ​​haihduttamalla ja ympäröivä, niin, että ilma on kyllästynyt ionien ja huomattavasti enemmän johtavan jopa useita kymmeniä metrejä. Sähköstaattinen Prosessit aikana Alustava jakautuminen saattaa aiheuttaa hyvin johtavat merkittävä teho niiden yli, mikä edelleen määrä kasvaa johtavan ionien vuoksi sähkökentän ionisaatio, ja voi johtaa etuuskohteluun johtuminen Portaat Leder (SL) kuiva-paikkoihin, samoin kuin paljon helpompaa kuivista paikoista herättää Positiivinen Streamer (PS), että kun yhteys SL (Liite Process) lopulta Luo johtavan polun vihdoin kytketty Mezi pilven ja maan ja johtuminen THR ensimmäinenReturn Stroke maahan, jota voi seurata väliajan jälkeen useiden lisää myöhemmin iskua.

 

Toinen maadoitus, tehneet ihmiset, että on mahdollista löytää paikka, mutta täysin tietämättään, ovat osa lentokoneiden romahti (lähinnä WW2), joka sijaitsee syvyys alle sisusta kyntäminen, sillä voi sijaita myös erilaisia ​​arkeologisia (Iron Age, pronssikaudella Sisältää masuunikuonaa), tai kaatunutta ja unohdettu osien maatalouskoneiden tai mitä tahansa teollista toimintaa. Joissakin tapauksissa, kuivat komponentit tullut erottamaton osa säännöllinen tai epäsäännöllinen kuvioita, täsmennetään täällä ja täällä . Aiheuttaa Nimittäin maaperän niiden yläpuolella, ja paikalliset lisääminen johtavuus useita kertaluokkia, ja siinä tapauksessa, kuivuus ja niiden yläpuolella kasveja eivät ole vain heikentää sähköä, mutta täysin vaurioitunut ja täysin kuollut (aikana minuuttia, maksimi tunnin kuluttua vastuuvapauden). Luo esineet yli maanalaisen uskollinen theit Imprints (leimat) kasvituotannon Overground. Tapauksessa kuivassa hyvin ja todella ole muuta vaihtoehtoa, kuin Explorers suositella - kaivaa täällä, Eugene. Jos he eivät kaivettiin maan alle asti, ne sijaitsevat siellä aina tähän daystill. (Photo, GPS)

 

Se on jotain vastaavaa, mutta ei ole sama kuin cropmarks , ks arkeologit. Prosessin tässä tapauksessa ansiosta lyhentää sähkön viikkoja tai kuukausia tunnin tai päivän ja on paljon tehokkaampaa ja paremmin havaittavissa. Myös siellä Becomes sukupolven keskiasteen cropmarks, koska sähköä, too. Jotkut heistä alkavat näkyä ilman sähköä koskaan. Toissijainen cropmarks useimmiten vain seurata muodot ajourien ja ne ovat tehokkaampia, jos virtaukset olisivat toi ne ovat kumulatiivisia. Muissa paikoissa Ne voivat koostuu pääasiassa aseman Lightning Contact (s) maahan ja lähelle naapurustossa. Lisäksi joissakin tapauksissa ne voivat noudattaa erilaisia ​​maanalaisia ​​arkeologisia (myös geologiset tai teollinen) rakenteita, jotka muutoin ilman osuus sähkön Joko näyttää huomattavasti pienempi intensiteetti, vain vähän tai ei ollenkaan. Lisätietoja esitellään sivulla arkeologit ja sen osa keskiasteen cropmarks

 

Samanlaisia ​​Imprints - postimerkkejä esiintyy usein yläpuolella metrolinjaa, enimmäkseen viemäreihin, vesijohdot, mutta se voi olla mikä tahansa apuohjelma linjat. Ne voivat muuttua osa säännöllistä kaavaa, jos ne on luotu. Ne saattavat tulla osa epäsäännöllisesti litteä (vaurioitunut, heikennetty) sadon, ja pysyvät siten täysin huomaamatta. Myös mahdollista, että lisäksi Them (linjat jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) tai kuollut maissi) ei synny mitään muuta, ja jälleen kerran pysyä täysin huomiotta. Siinä tapauksessa kuivuus ja niiden katsotaan olevan vain uusi raitiotie, mutta ei lainkaan seuraamaan suuntaan. Niitä voidaan sekoittaa polkuja sato alalla säilytetään perinteinen Erityisesti Britanniassa käyttäen ruoho-leikkureita. Vastaavalla tavalla aiheuttamista polkuja - linjat jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) tai täysin kuollut sato - on täysin itsenäisesti kuvattu sivulla radoilla sadon (ja alasivu poikkeamista)

 

Kasvit kuivassa paikassa ja käännä keltainen ja ruskea paljon nopeammin kuin ympäröivä, vain vaurioitunut, ei kuolleita kasvillisuus, ja jonkin ajan kuluttua häviää kokonaan (koska ne ovat hajonneet). He toimivat kuten esimerkiksi Alkuperäisen vihreä kasvillisuus jälkeen perunat Ploughed ulos. Aiemmin vihreät, jyrkät korkeuteen, vahva ja terve kasveja siirtyy saman päivän aikana, tawny, kurttuinen, hieman joustava, pehmeä ja muodoton massa, ja muutaman päivän kuluttua kukaan huomaisi, että kentällä on koskaan kasvanut perunoita. (Kuva kuivaus kokeilu)

 

Else on mahdollista mainita maadoitukset ja Ukkosenjohdattimet luonnon luonnetta - puut, pensaat, altaat vettä, jouset, geologiset viat. Muuten, kaikki dowsers, kuka jokaisessa elokuvassa tai asiakirjan noin viljapeltokuvioita ovat niin kiireinen kuin pikku mehiläinen ja Dowsing tangot käsissä pyörivät kuin Tuuliviirejä. He olivat koskaan Able Heidän yksinkertainen aivot, eikä sivullisten tai miehistön voineet toteuttaa tärkeintä: Mitä vastaat järkiinsä jotka ovat vain jouset ja geologisia vikoja tai muita maanalaisia ​​esineitä, mikä osaltaan merkittävästi se voi houkutella salama päästöjä. Samassa määrin hän voi edistää niiden havaitseminen ja liikkeen tangot monia välillisiä vaikutuksia, salaman aiheuttama osuma siinä paikassa. Magnetismi edelleen staattisen sähkön, vaarallisten kemikaalien luonut elektrolyysin ja pyrolyysin. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, liike sauvat johtuvat myös subjektiivinen, tiedostamaton näköhavainnon - läsnäolo käsittämätöntä säännöllisiä kuvioita. Muussa vastaavassa asiakirjassa ei ole osoitettu silmät ja kaivonkatsoja. Sivuilta jossa viljaympyrät ovat läsnä, todennäköisesti koulutettu apina onnistuneesti Dowsing, jos ei silmät.

 

Viimeinen tyyppi pohjakosketus Mahdolliset (oikeastaan ​​myös ukkosenjohdatin), jotka voidaan mainita, ovat ajourien. Niitä voidaan pitää välissä keinotekoisia ja luonnollisia. Ne keräävät ja pitävät veden ja kosteuden paljon kauemmin, kuin lähiympäristössä, joten ne ovat paljon parempia johtimen virta. Tuhansia valokuvia. Kuten mainittu monia muita näillä verkkosivuilla, voivat olla hyvin myös vaikutti merkittävästi sähköäjohtavalla koko kentän paikoissa, joissa salaman päästöt eivät vaikuttaneet lainkaan.  ajourien on sivu, jossa kiinnitetään erityistä huomiota niihin.

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Parempi viski, mallas, ohra, panimo, olutta, panimo.

 

Parempi laastit, panimo, ohra, panimo, viskiä, ​​olutta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Monet vammat ja kuolemat voidaan ehkäistä ymmärtämään vaarat  R.Neal voimalinjojen, sähkölaitteet, jatkojohtoja ja salama.
Älykäs helvetti olisi parempi V.Hugo kuin tyhmä paratiisi.
En ole koskaan tehnyt työpäivän elämässäni. TAEdison Se kaikki oli hauskaa.
z