Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä luomien-by-Lightning-tangot-in-aloilla . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Ukkosenjohdattimet aloilla
Lähes kaikilla sato alalla on useita sähköpylväät, houkuttelee salamat
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljaympyrä

 - Site kone-käännetty

En tahdo olla jonkinlainen ukkosenjohdatin. Sain todella ärsyttää ihmisiä, tiedäthän? Olen todella osaksi. Howard Stern
Rakastin koulua. Olen opiskellut kuin hullu. Minä  Maya Linoli luokan nörtti.
Katso syvälle luonne, ja sitten voit undersAlbert Einstein tja kaiken paremmin.

Crop circles , crop, Franklin Ukkosenjohdattimet

PagPh
Vähitellen julkaistaan ​​GPS tietokanta viljakuvioista, noin vuodesta 1990 alkaen ympäri koko maailmaa. Erilaisten karttojen Mahdollisia sovelluksia kunkin silmukan ympärillä noudata niitä. ( Google Maps , Bing )

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Ukkosenjohdattimet

Onko se todella niin vaikea kuvitella, että voide kuvassa tekijänoikeuslain, iski salama? Se ei ole. Liitännäis Salama ja sen aseiden paitsi luoda kaikki objektit valokuva, mukaan lukien lähes suora viiva alas. Nämä myös saattaa kuulua periaatteen luomiseen, kuten edellä on Lines sivulla Crop, mutta ei välttämättä Sat Mutta se ei ole poissuljettua, että osa malleja todellisuudessa luotu samalla tavalla kautta enemmän metallia tai muuta johtavaa esineitä, ei kovin syvällä maan alla, mutta alle syvä kyntö. Myös Tämä voi sisältää vetisiä puuta, pienet paikalliset lähteet kosteutta tai jokin Messerschmitt , Focke-Wulf , Dornier tai Junkers , epäsäännöllisesti hajallaan maanalainen. (Katso sivulla viljelykasvien Lines)

 

Salama aiheutti myös kaikki Observed väärinkäytöksiä viljelykasvien kasvua, ilmenee kuvan paikoissa epäsäännöllisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) rajata tai paikoissa, joissa sato on aivan "harjattu" tai kalteva syrjään. Tämä on itse asiassa yksi harvoista laukausta kaikkien nykyisten tutkimus-ja valokuvauksen viljapeltokuvioita, missä se on mahdollista havaita erillään kokonaan jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato joitakin aiempia kehitysvaiheita majoitus (vahingollista heikkeneminen) Tämä voi pitkällä ennen ennen sadon litteä (vaurioitunut Heikentynyt). Kuten kuvia, joissa mahdollinen määrä sormilla. Yksityiskohtainen Paljon on tai tulee olemaan selitti vaiheita pääsivulla ja alasivut osa Kronologia, ja ovat, tai tulevat olemaan siellä myös kuvattu yksityiskohtaisesti muulla samankaltaisia ​​kuvia. Kuva Kuvassa näkyy sato jo huomattavan kypsiä ja vaurioituneet alueet vain osittain tai ei ollenkaan. Ei jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty), vaikka ulkoapäin ehjiä, kuivassa kunnossa jo luultavasti kestää jopa sato. Tällaisissa tapauksissa viitaten: Todennäköisesti, mutta harvinaisempia. On mahdollista julistaa lähes varma, että ei ole rajata kuvaa ohran, koska ohran tuleentumisvaiheessa jossa on satoa kuva, olisi makaa maassa 20-30% koko peltoalasta.

 

Tällä sivulla on keskittynyt lähinnä huomattavan määrän viljakuvioista valokuvia, jotka ovat melkein kuin Ukkosenjohdattimet mausteina.

 

On joitakin kuvia näyttää siltä, ​​että ulkomaalaisten oli laskeutumista juuri oikeaan suurjännite johdot.

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Page rakenteilla

Joitakin osittaisia ​​tietoja nyt voidaan löytää esimerkiksi tiettyjä yhteenveto sivuilla.  viljapeltokuvioita - ymmärtäminen Pääasiassa on nyt yksi laajimmista sivun. Toinen varsin kattava informations saattaa löytyä linkit sivun tekstit . On linkkejä joihinkin julkaistu tekstejä. Myös jotkut vielä julkaisemattomassa eli noin esikatselu versio. Muita testejä Lajittelemattomat Sijoitettu täällä . Tekstit on tietysti lisätään jatkuvasti.

 

Vehnä kenttä - ja kirjaa salama magneettikentän linjat

Shocking, hämmentävä, yllättävä, vaikea uskoa, mutta myös silmien avaamisesta samankaltaisuus

Wheat Field - kirjaa magneettikenttäviivat tuottama salama vastuuvapaus

Lähes miljoona ampeeria (tunnetaan koulun kokeet - enintään 20-30 ampeeria)

 

  

Täsmälleen hetkellä salama vastuuvapauden läpi maissi varret aiheuttama ja johdetaan (ionisoitua ilmaa, koronapurkausta) sähkövirtaa. Kiitos Tämä varret ja muut kasvin osat voivat esiintyä sähkömagneettisia ominaisuuksia.

 

Se oli yksi suurimmista luonnon vitsi - mystiikan, fiksu temppu, sillä olisi ollut Luontoäiti leikkiä koko ihmiskunnan ymmällään satoja, tuhansia vuosia.

 

Kanssa mainittu ideat on mahdollista olla samaa mieltä, myös vastalauseemme niitä, mutta ehkä se todella kaikki, että on mahdollista että sen kanssa tai sitä vastaan. So Called Jerry Cimrman n olettamus.

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Ilman syntymätodistus on mahdotonta tehdä edes pieru EU, Amerikassa voit tietysti väärä fake kuva siitä, näkyy kolmen vuoden kuluttua, jatkamaan presidenttinä. J.Zeman
Olisin mieluummin ukkosenjohdatin kuin  Ken Keseyseismografi.
Et ota kuva,  A.Adams teet sen.
z