Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-tiede-todellisuus (sci-re) . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Science-Reality (Sci-Re)
Kaikki aiemmat tutkimus viljapeltokuvioita oli suunnattu scifi-alueella, science fiction
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Kone-käännetyn tekstin

Tiedemies Hänen laboratorio ei ole pelkkä teknikko: hän on myös lapsi Kohti luonnonilmiöitä, yllättää hänet ikään kuin ne olisivat satuja. Marie Curie
Suurin kaikista synneistä on tyhmyys. O.Wilde
Sähkö on oikeastaan ​​vain vain Järjestäytynyt salama. George Carlin

Viljapeltokuvioita ovat juuri nyt siirtymässä fiktiosta todellisuuteen

PagPh
Kysymys on erittäin vakava epäily, että se, joka oli tuotannossa Peltokuviot kaikkein epäilyttävä, eli avaruusolentojen, sekään ei rakentaa jokin, mutta ei koskaan edes tämä varsin mielenkiintoinen ja kaunis sininen planeetta, nimeltään Globe yksinomaan asuu paikallisia, kotimainen, maanpäällinen olentoja, koko sen pitkän historian ei käy.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Viestin kaikille avaruusolentojen (ET, ulkomaalaisten)

Hyvä meidän niin kiltti, niin hemmoteltu, mutta silti vain ikävää extraterrestrials, Little Green Men ja kaikenlaisia ​​limainen hirviöitä! Kiitoksia, todella paljon, ja rehellisesti kaikkiin aikaisemman työn, apua, hoitoa ja toimia, joilla olette kiinnittäneet huomiota tähän asti vedota siihen missä tahansa Ihmiskunta sukupuolen vaikutelman, että ainoa ja ainoa syy viljelykasveja ympyrä koskaan löydetty Maan viljapeltoja olet. Se alkaa näyttää, että nyt on milloin tahansa tulevaisuudessa, ei todellakaan ole tarvetta mihinkään huomiota. Todennäköisesti se on nykyisestä, mutta myös milloin tahansa tulevaisuudessa lähinnä selitys luomisen periaatteet mitään säännöllisiä kuvioita sadon. Ne on nimetty, ja todennäköisesti yleisin ilmaisua käytetään "Crop circles", ja voimme selittää niitä ilman apuasi (me, ihmiset, Earthlings, ihmiskunta), ilman entisestään teidän työlästä ponnisteluja.

 

Toisin sanoen, hieman yksinkertaistaen, haluaisimme kysyä teiltä todella hyvin voimakkaasti siitä, että: Pakkaa kaikki tarpeet, kiitos, Meikkinuket, reput, matkalaukut, muovipusseja. Pakkaa ne kaikki omaan psychotronic laitteet ja Intergalactic kokeiluja, muun myös fyysinen - kemiallisista - biologinen - henkisesti - psykofysiologinen kokeellinen materiaaleja.

 

Ratsasta sinun ilmatyynyalus, alukset, lentävät lautaset, puntss, soutuveneitä, alukset, planeettojen arks, moottori-avusteinen polkupyörät, mini polkupyörää tai mopoja, sekä muita uudelleensijoitus, koneet, laitteet, instrumentaaleja, laitteita tai vempaimia, ja lopuksi olisi mennyt paskaa. Bye bye!

 

Yleistä tietoa

Absolute kaikki aikaisemmat teoria viljapeltokuvioita sukupolvi asti Toteuta jotkut scifi-selitys.

UFO, extraterrestrial, ulkomaalaisten, yliluonnollisia vaikutuksia, lentävät lähteistä.

Cosmic, Intergalactic, tähtienvälinen, tilaa tai energiaa maailmankaikkeudesta.

Paranormaaleja voimia, ajatteli voimia. Yliluonnollisia voimia, Ley linjat, geopathogenic vyöhykkeet yliaistillinen havainto. Ajattelun prosesseja ja voimia kasveja.

Ainoa todellinen energia Toimittaja Tämä asia on Aurinko (myös Earth, mutta vain hieman - vähemmän 1% - geotermistä energiaa). Ei tyhmä ulkomaalainen, ei mitään ulkopuolella Sun system.I Sun System.

 

Jokin kuivuuden teorioita on mahdollista lähteä nyt.

Jokin frameja voimien ja teorioita on nyt ehdottomasti mahdollista lähettää osaksi paskaa.

(Muuten, he eivät koskaan kuulua mihinkään toiseen paikkaan) Pelit paikka)

 

Juuri nyt on tulossa Tiede - Reality, Sci - Re, ainoa todellinen luonne mahdollinen selitys,

käyttämällä vain todellinen luonne tieteiden ja oksat, monet heistä varsin poikkitieteellistä.

Yksi kuivuuden monitieteinen tieteenala oli todella luotu juuri tätä varten yrittää selittää syitä kasvillisuusvaurioiden ja sukupolvi jätetty `on (vaurioitunut, heikennetty) crop (ns. Electro-Phytopathology, PPE )

 

Ensimmäiset kokeet ja havainnot tehtiin, toiset ovat käynnissä. Katso uutinen .

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Mielikuvitus on luomakunnan alusta. Voit kuvitella mitä haluatte, te mitä kuvitella ja viimein luot mitä haluatte.  G.B.Shaw
Kirjoittaminen on kaikkein hauskaa voi olla itse. T.Pratchett
Kokemus on mitä on kun olet unohtanut pelejä nimi.            M.Berle
z