Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-laitteet (LRC) . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Rajaa kenttä kytkentäkaavio
Vuonna sato alalla on kaikenlaisia ​​sähkökomponentit, vastukset, induktio kelat, kondensaattorit
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljaympyrä

 - Site kone-käännetty

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Olet vastuussa, ikuisesti, mitä olette kesytetty. Olet vastuussa oman Rose.    A.de Saint-Exupery
Tiede tuntee vain yksi käsky, edistää tiedettä.  B.Brecht
Hyväksy haasteet, jotta voit tuntea riemua voiton.       G.S.Patton

Sähkövastus - R. Kondensaattori - C. Coil - L.

PagPh
Kaikki esineet alalla, mukaan lukien kasvit, osoittavat fysikaaliset ominaisuudet, sähkö myös. Esimerkiksi sähkövastus sadon varren useita megaohms / senttimetri, juuri ennen sadonkorjuuta hieman enemmän.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Sähkö-komponentteja ja laitteita aloilla

Alusta lähtien se oli enemmän vain hauskaa. Hae kentät eri osien ja laitteiden sähkötekniikan. Tällainen epäsovinnainen tyyppi huumoria, käytetään lähinnä viihde aikana tapahtumaköyhä toimintaa, päästä eroon sen monotonicity ja vähän. Ei vain pelkästään osia, vaan koko laitteita, eikä vain sähkö, mutta erilaisia ​​teknisiä ja teknisiä välineitä ja laitteita. Esimerkiksi vesivaaka ja luodata - ne on rakennettu sisälle kasveja, auttaa säilyttämään oikean suunnan juuret kasvaa alas ja varret ylös. Luksimittari - seurata kuinka paljon valoa on saatavilla ja mistä, mihin suuntaan, ja lehdet ja kukat Kypsytys pyörivät ja avaaminen-sulkeminen. Varret ja lehdet ovat hyvin korkeassa jännitepotentiaali myrskypilvi (sen jännite liittyy maan usean miljardin volttia), liikkuvat kuin pieni lehtiä tai vartta elektroskoopit, pyörivät useisiin suuntiin, ilman tarvetta minkään salama vastuuvapauden heidän lähietäisyydeltä . Aluksi se tuntui kentällä joka olisi havaittu eniten tahansa passiivisia komponentteja - vastus, kondensaattori, kela. Mitä tahansa materiaalia on mitattavissa resistanssi, induktanssi ja kapasiteettia, ja kasveja voidaan pitää eri sarja-rinnakkais yhteenliittämistä komponenttien tutkielma. Lisäksi yksinkertainen laite, kuten edellä elektroskoopit, mutta myös volttimittari ja virtamittari olisi löytynyt.

 

Kautta R, L ja C olisi perustettava peluuttaa eri sarja, rinnakkais-ja sarja-rinnankytkentä resonanssipiirejä RC, LC, RLC, eri resonanssitaajuudet, ja se olisi mahdollista yrittää määritellä niiden resonanssi sähkömagneettisen säteilyn eri taajuuksilla, jotka kaikki ovat todella yli vilja-alan aikana salama päästöt ilmenee, katso Physics .

 

Hieman mielikuvitusta on alo mahdollista löytää kuiva monimutkainen laite ja oskilloskooppi, ja yrittää selittää satunnaista esiintymistä hyvin harvinaisia ​​esiintyvien jäljitelmät Lissajous malleja (), mutta myös erilaisia ​​resonanssipiirejä. Selittää muoto luvut on luultavasti aivan riittävä mekaaninen resonanssi ja häiriöitä, vaikka joskus se voi näyttää, että. Myös voi esiintyä monimutkaisempia sähkömagneettisia häiriöitä ja heijastuksia, (eli myös valoa ja lämpöä - infrapuna) aaltoja, lisäys nopeudella valon, ja eri vaiheen välisiä rajoja joitakin opinnäytetöitä Media: plasma - paineaalto - Wave paine - ilma, niiden vaihe liitäntä liikkuessa nopeudella verrattavissa äänen eli Hitaampi miljoonaa kertaa.

 

Kun suhteellisen nopea löytö R, L, C, alalla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin todeta: Nyt löydä lisää diodi ja transistori. Transistori ja diodi, mutta ei ole löydetty, mutta tyhjöputki oli. (Pic) Vaikka melkein havaitaan juuri (kevät 2008), koska hyvin tärkeä todiste tukeminen teorian lukujen alkuperätuotteet periaatteen vuoksi sähköimpulsseja LEMP, mutta että se on todettu todella putki periaate odotti syksyyn 2011-3 , 5 alusta tutkimuksen. (Kuva) Air on aine, joka normaalisti ei ole kyse silloin ja jopa minomum este sähkömagneettisia aaltoja, toisin kuin iskuja ja paineaaltoja, ovat erittäin merkittävästi estää siellä, kunnes lopulta häviää kokonaan. Mutta aita, jonka kautta paine-ja paineaalto kulkevat lähes ilman vastusta, on todella kuiva ja täysin käsittämätön este sähkömagneettisia aaltoja, sekä maadoitettu verkkoon tyhjiöputken (kuva)

 

Kasvit kentällä, istutettu suhteellisen jatkuva ruudukko, käyttäytyvät herkkä kerros valokuvaus (tallennus) materiaali tai CCD-tai CMOS-kenno. Charge laite (CCD) - yksittäisten solujen välillä kulkee sähkövaraus, yksittäisten laitosten myös siirtää sähkövaraus. Mutta tällaiset "Field CCD" tarvitsevat useimmissa tapauksissa vähintään 14 päivää (joskus pitempään kuin vaihtoehto kaksi kuukautta), ennen osoittaa tuotoksen tiedosto.

 

Resistance - jokainen esine, tietenkin, näyttelyitä jonkin verran vastustusta. Esimerkiksi maissi varsi on vihreä vaiheessa, eli suunnilleen kesäkuun loppuun myös jotain on noin 5 MW / cm (myös lehtiä, Samanlaisia ​​impedanssi). Vaikka vuonna 2011 on valokuvattu lähellä Patrin toukokuu kuivua talvella ohra ja kypsyysasteen, että olisi heti korjattu (kuva), eli valtion kokonaan kuivattua, kypsytetyt kasveja.

 

Päästyään kypsyyttä, ja Higher ilmeisesti varret näyttelytila ​​ja Suur vastus. Tärkeää Toinen osoitus on kosketinresistanssi og kevyesti kosketti varret ja lehdet, Kenen informatiivinen taulukko tulee sijaitsemaan täällä, samoin kuin kosketus resistanssit lehdet ja lehtiruodit kiristetty yhteen. Myös tulee selvästi ilmi, mitä vaikutuksia kosketusvastus on voima painaa että kasvien osat yhteen. Luomisen aikana joitakin malleja voi olla Nimittäin ja merkitys kuivuus ja väliaikainen rakenne luotu osittain taipuvainen varret ja lehdet, koskettamalla jokaista rakentaa muita, katsoo johtavuus kuivan rakenteet voivat olla tuhat kertaa enemmän kuin korkeammat kuin pystyssä rajata Kenen varret ja lehdet ovat lähes eivät kosketa toisiinsa tai vain vähäisessä. Kasvit voivat olla kalteva tuulen, paineen tai paineaalto jälkeen Lightning vastuuvapauden, joka luo usein pinnalle rakenteen kasvien alalla Eriävät pyöreä aaltoja kuten ympyröitä veden pinnalla. (Photo, videogif), joka on nähnyt tuulen-aallot kentällä, on myös pystyy tunnistamaan erittäin selvästi, että kuiva jälkeen intensiivisen pystysuoraan pulssi ylhäältä, kuten salama vastuuvapauden, siellä on oltava pyöreä tuuli ja aallot että pinta sato kenttä, ja päästöt saattavat osua siellä useita muita lähekkäin silmukka ja luo mielenkiintoisia risteyksissä ja häiriöitä. Kasvit luoda väliaikainen rakenne, jossa ne ovat melko intensiivisesti koskettavat toisiaan (by mitattavissa voima) klo ensin toiminnan paineaallon, myöhemmin oman vauhtia. Herkkää monissa kohdissa ja paljon suuremmalla voimalla kuin Merkittävät aikana ei tuulta, kun ne ovat kosketuksissa vain todella mitättömän. Se voi näkyä monta kertaa Tuhannet vähemmän sähkövastus lämpötilassa kuin normaaliolosuhteissa (ei tuulta eikä paineaalto). Jos kuivuus ja väliaikainen rakenne osuma joitakin restrike (myös induktio mahdollista), kulkee että kaltevat kasveja paljon enemmän energiaa, mutta vain ne, jotka ovat juuri kallellaan, joten luoda väliaikaisesti melko tarkka kuva tai useita lukuja tai niiden risteyksissä häiriöitä tai muita muotoja. Muutaman sekunnin kuluttua, kaikki palautuu alkuperäiseen tilaansa, ja koko prosessi on vasta alussa. Kaikki on selitetty yksityiskohtaisemmin sivuilla aikajärjestystä . Lisäksi tulee todennäköisesti sivuston mekaniikka , rakennettu useita tietokonemalleja.

 

 

Sähkömagneettiset häiriöt, resonanssipiirejä

Vaikka yleisö, alkuvaiheen jälkeen, täysin tinkimätön ja ​​erittäin aggressiivinen hylkääminen (kuten tavallista), myöhemmin tulee hyvin innokkaasti, täysin tinkimätön ja ​​erittäin aggressiivinen tuki (kuten tavallista) mahdollisuutta luoda resonanssia ja häiriöitä kuvioita sadon kautta sähköstaattisten ja sähkömagneettisten Vuosina resonanssi häiriöitä ja salama päästöt, htere olisi tarvetta lähestymiskieltoa hieman. Vaikka määrä energiaa lähettämän salama vastuuvapaus on valtava, aivan käsittämättömän olisi mitään ihmisten mielessä, lähinnä sen ansiosta sen täydellinen siirto tapahtuu muutaman miljoonasosan toinen, katso valikko fysiikka ja alavalikko myös monia muita alasivujen tämän kotisivuilta. Sen vuoksi voi myös sijoittaa valtavia, käsittämättömän sähköstaattinen - sähkömagneettinen - sähkömekaaniset häiriöitä. Silti väliaikainen tutkimusta, laskelmat ja tietokonesimulaatioiden ehdottaa, että hyvin monimutkainen häiriö kuviot voivat olla varsin riittävän perustettu ainoastaan ​​mekaanisia häiriöitä. Tietenkin vaikutus sähkömekaaniset ja sähkömagneettisia voimia ei voida sulkea pois, päinvastoin. Eikö se ole aina edes kuulu mukaan, yhdessä mekaanisia voimia, tai pikemminkin niiden hyvin säännöllinen ja symmetrinen leviää kaikkiin suuntiin Originating kaikkein monimutkaisia ​​rakenteita, fraktaali joskus. Fractal on tietenkin vain tietyntyyppistä resonanssin ja häiriöitä. Lähes aina sisälle ympyrän, hyvin monimutkainen, kerrotaan akselit symmetrinen häiriöitä tai combinated tai fractal malleja. Vaikka ei voida sulkea pois, että joko, mukaan jotkut mallit, kaikki hyvin monimutkaisia ​​rakenteita, jotka ovat tapahtuneet puhtaasti mekaaninen tapa. Modellings ovat rakenteilla, mutta tarvitaan hieman enemmän aikaa ja työtä (sekä ihmisen ja tietokoneen) nielee. Nyt se on mahdollista verrata kaksi lukua, joista toinen näyttää keskeneräisen version toisen, kun palkki (palkit) sisällä väliaikaisen ympyrän ei liiku tarpeeksi kauan saada työnsä valmiiksi. Luonto itse on luonut kiva malli kuten tietokone-tehty, ja ei edes tarvitse minuutin ihmisen tai tietokonetta, se riitti kaikki työ, joka on energiaa Lightning päästöjen muutaman miljoonasosan toinen, ja useita päivän kasvun ja kypsymisen prosessit työn lisäksi, jotka olivat esillä kaikki, (Some Like Luonto ja Infrapuna - lasertulostin).

 

Yksi mahdollinen malli kuvion luomista käyttää yhdistelmää sekä häiriö-ja mekaaniset aallot ja sähkömagneettista säteilyä. Avulla olisi oltava mahdollista selittää jopa kaikkein monimutkaisia ​​kuvioita, mitä joskus esiintyy - melkein aina sisällä ympyrä, hyvin monimutkainen ja samalla hyvin tarkasti symmetrinen ja säännöllinen häiriöitä tai fraktaali kuvioita ja niiden yhdistelmiä. Malli yhdistää eteneminen pyöreä aaltojen (Varsinkin sokki ja paineaallot) vastuuvapauden vaikutuksia sivustosta. Ympäri ensimmäisen kanavanReturn Strokeluotu sylinterin nopeasti laajeneva ilma , reunalla, joka on hyvin merkittävä vaihe rajan kahden median - nopeasti liikkuvat ilmassa ilmaa ja seisoo kehän ympäri ulkopuolella (kuva ja muutama selittävä lauseita, jotka pääasiassa nopeutta 10 6 x pienempi, mutta siitä näkökulmasta myöhemmistä aivohalvauksen kesto ehdottoman vakiona, sen halkaisija on 100 ms: n kuluttua 30 m). myös mahdollista löytää olemassa erittäin merkittävä ero paineen ja kitkan. Sähkömagneettinen palkit jonkun myöhemmän vastuuvapauden (t) liikkuvat ja heijastaa sen sisällä, ja malli voitaisiin todennäköisesti yrittää selittää joitakin ominaisuuksia Tuo hyvin monimutkaisia ​​muotoja:

 

1) Miksi hyvin monimutkaisia ​​muotoja ovat lähes aina sijoitettu esine ympyrä

Se on yhdistelmä yksi yksinkertaisin kuvioita, jotka raja - ympyrä, ja myös hyvin monimutkainen kuvio sen sisällä. Rajaa ympyrän luotiin ensimmäisen poistokanavan, pääasiassa mekaanisia voimia. Kuvio luotiin sisällä Lähinnä sähkömagneettisen säteilyn säteilemän yhden tai useamman myöhemmän vastuuvapauden. Teräspalkkien ympyrä (sylinteri) kuvastavat pääasiassa rajalla seinälle muodostama vaihe liitäntä. Kun ylittäminen raja kulma voi aiheuttaa useita heijastuksia ja koko sisällä erittäin tarkka ympyrä, joka on erittäin hitaasti (ottaen huomioon sähkömagneettisen säteilyn nopeuden noin Hitaampi miljoonaa kertaa), mutta silti havaittavissa nopeutta tasaisesti ja täysin ulottuu ympäröivään. Aikana, jolloin sähkömagneettisen palkit laajeneva ympyrän matkusti paljon tuhat metriä, sen halkaisija kasvaa vain muutamia millimetrejä. Suurin määrä myöhempiä energia sähkömagneettisen pulssin (LEMP, RS), yli 99%, on monissa tapauksissa säteilevän aikana aika ei ole suurempi kuin 10/1000000 sekuntia. Tuona aikana valo kulkee 30 km ja halkaisija ympyrän sisällä, että ne ovat toistuvasti heijastava muutetaan 30 mm.

 

Esimerkkinä vaiheen käyttöliittymä, joka kykenee vastaamaan aaltoja, jopa mahdollista huomata tapauksessa yön ääniä. Siksi on mahdollista Yöllä kuulla hyvin kaukaisia ​​ääniä, kuten Microsoft junia. Yöllä, kiitos puuttuminen auringonpaistetta ja kiitos joka aiheutti nopean jäähtymisen joidenkin kerrosten ilmakehässä Luo erittäin tarkasti määriteltyyn rajapintaan kylmää ja lämmintä ilmaa, joka kuulostaa hyvin paljon heijastaa tätä. Ei vain lämpötilan ero, mutta myös on merkittäviä eroja eri paineen, kosteuden ja kastepisteen. Usein luoda myös tietyssä korkeudessa pilviä, jotka toimivat hyvin samalla tavalla. Äänen voimakkuus pienenee tässä tapauksessa vain etäisyyden neliöön, mutta kirkkaana päivänä sen häipyminen sovelletaan kuutio. Vuonna kuvatussa tapauksessa teko mekaaniset aallot (ääni), ja se on samanlainen tapaus, kuin ero leviämisen ukkosen jälkeen salama alla pilvet Normaalissa myrskyn ja salama kirkkaalta taivaalta.

 

Hyvin samanlainen tapaus, jossa teko heijastuksia ja leviämistä sähkömagneettisten aaltojen, jopa yöllä Shortwave radioetenemiskanavat, jos tässä tapauksessa aallot kuvastavat monta kertaa välillä ionosfäärin ja maanpinnan.

 

 

 2) Miksi peili symmetrisiä kuvioita useita, joskus paljon akseleita, myös hyvin "epäsymmetrinen" numerot (myös alkulukuja, kuten 7, 13).

Yksi suurimmista ennätys haltijat kaiken aikaa on luultavasti muodostumista avataan 13. elokuuta 2000 Woodborough, Englannissa, (Oheisasiakirja ylempi kuva), joka osoittaa hyvin tarkka peili symmetria-akselin 44. Tietenkään ei ole mahdotonta, että se joskus olisi pekkaa pahempi tulevaisuudessa, koska äärettömään ja loputtomat mahdollisuudet luontoäidin. Jos tämä keskeneräinen "college" (pohja kuva, 2001, Avebury Avenue, Wiltshire 14 elokuu 2001), ei olisi varmaan 54 symmetria-akseli. On hyvin mielenkiintoinen kuvioita siihen, että pohja, kuten keskeneräinen kopio alkuun Löytäjä oli vain vuoden ja yhden päivän kuluttua edellisestä. On mahdollista huomata, että pohjan kuvio on noin 2 kertaa suurempi halkaisija, joka on 4 kertaa suurempi alue, joten ehkä siellä ei ollut jätetty riittävästi energiaa myöhemmin vastuuvapauden loppuun renderöinti Tuo malli. Kuvia voidaan lisätä asettamalla osoitin (vain - klikkaa seuraa linkkejä lähteisiin).

 

Huomautus alkulukuja: Poirino 2011 - very nice 7 (14) symmetria-akseleiden (perus muoto, jotkut epäsymmetria pikku sisällä). Toinen kuva - jopa 7, 11 ja 13 suunnassa keskustasta - näyttää enemmän ihmisen Heikko yritys yhteydenpitoa (olemattomuus) avaruus ja Outoäly. Jotkut yksilöt lopulta vakuuttuneita Ainakin, kun useita tuhansia vuosia, että 7, 11 ja 13 ovat alkulukuja.

 

3) Miksi kuvioita niin monimutkainen.

Vastaus on varsin perusteellisesti jo Sisältyy Edellä 1 ja 2, mutta tässä työstetään joskus tulevaisuudessa useita muita, vähemmän tärkeistä syistä ja ennen kaikkea dokumentoitu piirustusten ja tietokonesimuloinnit.

 

 4) Retki kuvion lähelle aitaa - selitys puuttuminen tärkeimpien rajan ympyrä. Aita toimii johtavat kudosten ja pohjamaalaus verkkoon.

Tuolloin Kun kasvit jälkeen ensimmäinen mekaaninen sysäys muodostaa ensimmäisen väliaikaisen ympyrän, oli sen sähkömagneettisen säteilyn ja siksi kaikki sähköteho jo arvioitu etäisyys 30000 km päässä purkupaikan, ja siksi voi edesauttaa vahinkoa kasveille (joita sähkö). Siksi on paljon todennäköisesti aiheuttanut jonkun myöhemmän vastuuvapauden, joka osuu juuri siihen paikkaan hetkellä, kun ympyrä on luotu mekaaniset vaikutukset edellisen vastuuvapauden. Kasvit ovat melko koskettavat toisiaan tiiviisti monissa kohdissa ja muodostaa monta tuhatta kertaa sähköä johtavia rakenteen lämpötilan normaalioloissa. Juuri silloin kun on vaikutusta pisteen vastuuvapauden (ensimmäinen RS) tapahtui sähkömagneettisen säteilyn ja energian, kasvit olivat sen mekaanisen toiminnalla ei poiketa perusasennossa jopa millimetrin tai vain hieman, koska kaikki mekaaniset vaikutukset tulee vielä sen jälkeen, kun sähköinen pulssi. Vaikka ne saapuvat melko nopeasti, mittayksiköt ja sähkövirran muutokset lasketaan osina miljoonasosa toinen, kun aika yksiköistä intensiteetin ja muutokset mekaanisen toiminnan vastuuvapauden riittävästi mahdollisia seurauksia melko mitata sitä tuhannesosina tai sadasosaa sekuntia. Nousunopeus käyrät ensimmäisen RS (jyrkkyys, gamma, di / dt) on keskimäärin 30000 ampeerin vuonna  mikro toinen, myöhempi RS jopa 200 000 Erityisiä poikkeamia kallistuksen suuntaan kasvien ennen ensimmäinen osuma RS voi tapahtua, kasvit ja niiden lehdet voidaan poiketa standardin aseman vuoksi staattista sähköä. Mahdollinen ero usean miljardin voltin jälkeen toistuvasti sähköimpulsseja satoja tuhansia ampeeria, on sittenkin hieman erilainen voima, taipuvat kyseinen varret ja lehdet elektroskoopit koulun laboratoriossa, jossa on tullut taipuma jakeet painavampia esineitä milligrammaa etäisyydellä muutamia millimetrejä. Sijainnista on joskus valmis, ja myöhemmin on oikeastaan ​​Johtuvat ja taivaan väliltä maa kuiva ja valtava virta ja teho, joka pystyy ajamaan sähköveturi etäisyydellä kymmenien kilometrien tuhansia.

 

Kaavio kellonaika kehittäminen sähkövirran aikana salama vastuuvapauden Mahdolliset induktio ja johtuminen ympäristöön ja ​​myöhemmin mekaaniset vaikutukset - tulee täällä joskus

 

Jatkuu ...

 

Ending huomautus

Ei ole tarvetta hyvin luovaa mielikuvitusta tehdä päätelmää, että kohdat 1, 2, 3, ja 4 olisi hyvin vaikea tapahtua ja alle erittäin vaikea tuuli ja sade, jotka jokin symmetrinen tapahtumia joko tehnyt täysin mahdottomaksi tai ainakin perusteellisesti "epäsiisti". Lightning päästöt ovat useimmissa tapauksissa liitettävä hyvin voimakas tuuli ja sade, kuivuus tapauksissa tulee "vain" ja täysin yleinen, varsin epäsäännöllistä majoitus (vahingollista heikkeneminen) ja kuvioita.

 

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Rajoittaa meidän huomiota maanpäällisen asioihin olisi, että raja ihmisen hengen. S.Hawking
Viisi huutomerkkejä, varma merkki hullu mieli! T.Pratchett
En mielelläni kokata, olen eräänlainen hullu tiedemies keittiössä.  Kyle Chandler
z