Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-kronologia-of-perus-majoitus . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Kronologinen majoitus
Crop Majoitusluokka on monimutkainen prosessi, jonka aikana peräkkäin seuraa useita peräkkäisiä vaiheita
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljapeltokuvio

 - Site kone-käännetty

Olen hämmästynyt ihmisiä, jotka haluavat "tietää" maailmankaikkeuden Kun on tarpeeksi vaikeaa löytää päin Chinatown.  W.Allen
Tiedän vaan vapautta, ja se on vapaus mielen.   A.S.Exupery
Tyhmyys on myös Jumalan lahja, väärinkäytöstä, mutta ei saa sitä. paavi Johannes Paavali II:

Crop circles , crop, Kronologinen majoitus

PagPh
Yksi pahimmista virheistä edellisen viljakuvioista kaikki tutkimuksen tosiasia, että sen jälkeen hyvin yksityiskohtainen alkuperäisen etsintä Venetarkastajat Them maksanut lähes mitään seurantaa huomiota. (With mitättömän poikkeuksin)

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Viljapeltokuvioita: Kronologinen majoitus

 

Basic yhteenveto kysymys majoitus (vahingollista heikkeneminen) ajanlasku on nyt laadittu yksityiskohtaisesti riittäviä perusteluja vaiheet majoitus prosessi - kronologia .

 

On kopio tekstiä, joka on vähitellen julkaistu Sci Fi sivuston www.sarden.cz (kronologia oli kolmas osa). Linkkejä muualle täältä .

 

Myöhemmin siirretään asteittain täällä ja luonut linkkejä muihin alasivuja on Chronology, jossa laaditaan Jokainen vaihe prosessissa tarkemmin.

 

On erittäin todennäköistä, että kaikki muodot ovat myöhemmin näkyvät rakenteen sato on rakenteeltaan "Exposed" in vihreä kaudella ennen eräpäivää. Toisin sanoen, aikana vegetatiivista kasvua. Vihreät solut ja kudokset voivat vaurioitua läpikulun jälkeen sähkön erittäin merkittävästi, kuolleita kudoksia Minimaalisesti ainoastaan ​​tai lähes ei lainkaan. Lisäksi vihreä kudoksiin vaikuttaa sähkön (yli annosrajan, joka määritetään myöhemmin jaksossa EPP) heikkenee ja kuihtuu jatkuvasti, koska heikentymiseen ja voi jonkin ajan kuluttua kasvit on litteä (vaurioitunut Heikentynyt). Kun heikentävät ennen kuin niiden varret ovat melkein kuivia. Kuivaamalla kudoksiin enemmän vahvistaa. Vihreä on Kypsymisajan eri viljojen ja erilaisten kasvien, talviviljelyn, kevätviljaa, maissi ja niin edelleen. Mutta se on mahdollista pyytää viljelijöille tai fiksu tutkia kirjoja. Olisi jätettävä `on (vahingoittunut, heikennetty) Pystyy ovat todella lähes jokaisessa varsi / varren / blade tyyppi kasvi, esimerkiksi unikkoa.

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

Page rakenteilla

Joitakin osittaisia ​​tietoja nyt voidaan löytää esimerkiksi tiettyjä yhteenveto sivuilla.  viljapeltokuvioita - ymmärtäminen Pääasiassa on nyt yksi laajimmista sivun. Toinen varsin kattava informations saattaa löytyä linkit sivun tekstit . On linkkejä joihinkin julkaistu tekstejä. Myös jotkut vielä julkaisemattomassa eli noin esikatselu versio. Muita testejä Lajittelemattomat Sijoitettu täällä . Tekstit on tietysti lisätään jatkuvasti.

 

Vehnä kenttä - ja kirjaa salama magneettikentän linjat

Shocking, hämmentävä, yllättävä, vaikea uskoa, mutta myös silmien avaamisesta samankaltaisuus

Wheat Field - kirjaa magneettikenttäviivat tuottama salama vastuuvapaus

Lähes miljoona ampeeria (tunnetaan koulun kokeet - enintään 20-30 ampeeria)

 

  

Täsmälleen hetkellä salama vastuuvapauden läpi maissi varret aiheuttama ja johdetaan (ionisoitua ilmaa, koronapurkausta) sähkövirtaa. Kiitos Tämä varret ja muut kasvin osat voivat esiintyä sähkömagneettisia ominaisuuksia.

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Olen jopa huomannut Ihmiset jotka väittävät kaikki on ennalta määrätty, ja että voimme tehdä mitään muuttaa sitä, katso ennen kuin ne ylittävät tien. S.Hawking
Älä koskaan aliarvioi ihmisten tyhmyys. R.A.Heinlein
En ole epäonnistunut. Löysin 10000 tavoilla, jotka eivät toimi.   T.A.Edison
z