Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-huumoria . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Viljapeltokuvioita - Huumori
Joitakin mielenkiintoisia valokuvia
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljapeltokuvio

 - Site kone-käännetty

Voit huijata kaikkia ihmisiä jonkin aikaa, ja jotkut ihmiset koko ajan, mutta et voi huijata kaikkia ihmisiä kaiken aikaa. A.Lincoln
Tyhmyys on tahallinen viljely tietämättömyyden. W.Gaddis
Tahansa riittävän kehittynyttä teknologiaa ei voi erottaa magic. A.C.Clarke

Crop circles , crop, Huumori Elbe Valley

PagPh

 

Esittely

Tällä sivulla asetetaan objektin Täällä on jotain hauskaa

 

Myös viljapeltokuvioita ... (Paikkakunta: jotkut nimeämätön kunta)

 

 

                               

 

 

Toinen käsi - sen alla merkintä uusien tavaroiden

 

 

                   

 

 

Niille kiinnostunut, utelias tietämään, missä täällä määrittäminen FACT oli edistystä, että kaikki tutkimukset ja syyt ja seuraukset majoitus (vahingollista, heikentää) sato pääasiassa aloilla, joilla (tunnistetaan ja mitataan) salama päästöjä tapahtui

 

                   

 

 

Jotkut kuvat kulkee

 

                   

 

 

Yksityiskohtainen kuva

 

                   

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Alkuperäinen teksti

 

Rudolf Christian , feulletonist

Ohjelmaan Written In Itallic

Tekijän sarja följetonia aalloilla Tšekin Radio 3 - Vltava

 

Taiteilijat maailmankaikkeudesta

Miksi se, että ulkomaalaisten haluavat tehdä planeettamme ja salaperäinen ja arvoituksellinen viljapeltokuvioita? Ne luovat Them myös alueella meidän Tšekki. Vuosittain, siinä on havaittu keskimäärin noin kaksikymmentä kuiva-lukuja. Lisäksi se varsin laaja Muchan slaavilaisen Epic ja ei ole edes suppeampi Universe Epic.

On selvää, että ne ovat luovasti-pohjainen ulkomaalaisia. Globe on heille todennäköisesti haluaa eksoottinen kohde, mikä Tahiti oli Gauguin. Jotkut muodot maissi osoittaa luojia yhtenäistä lähestymistapaa. Muut - Ne Yksinkertaisempi - voi olla peräisin lasten. Erityisesti siitä päättävien avaruusolento folk taiteen kouluissa. Sitä ei tiedetä, mistä planeettojen näistä symboleista meille graafikot saapuvat. Se voisi olla missä tahansa, missä maissi ei kasva. Muuten ulkomaalaisten olivat huolissaan oman teoksensa olki tarpeeksi kotona ja ei lentää Heidän Ufot kuivuuden ja pitkän matkan. Lisäksi se on maissi Them Obvious harvinaisuuksia myös ruohoa. Myös rapsin: jopa että he ovat luotu Rajec Jestřebí - ympyrä, huolellisesti kotimaisten cereologists.

Tämä opinnäytetyö luvut ovat peräisin maapallon ulkopuolelta, osoituksena niiden suuri koko. Niiden tuloksena malli voidaan ymmärtää vain edellä. Kun kirjoittajat lopettaa työnsä, istua takaisin lentävä lautanen ja unohtavat niiden luomiseen sopivalle korkeudelle. Ikään Olen kuullut kritiikkiä, ja että olen aihe Delusion, kun uskon ulkomaalaisten tekijän, vaikka mitään lukuja ei niillä annetaan niiden allekirjoittamista. Mutta entä jos se ei tapa niitä?

Tietoja viljapeltokuvioita nykyisin kirjoitettu niin innokkaasti, kuten aikaisemmin on tottunut lehtien etusivuille Kun kuvataan "sadonkorjuu käynnissä vaivaa" - hengessä entisen sanomalla "Ei grain hukkaan." Nämä folk sanontoja käyttöön johti kysymykseen, onko suositeltavaa kerätä myös näärännäppy silmään.

Myöhään eighties viime vuosisadan päätyi median pakollisia vuoden sadosta Yksityiskohtainen raportointi - dramaattisesti ja palveli lähes yhtä sotaisa "taistelu grain" ice yhdistäisi sato "metalli ratsuväki." Harvest on tullut jälleen mitä se oli vuosisatojen ajan. Se on osa vuosittaista viljelykauden. Joskus onnistuu, joskus vähemmän, koska se on tietenkin luonteeltaan.

Mutta loppua taistelun Conceived sadonkorjuun raportointi on käärme Ryhdy riskejä, jotka tapahtuvat ja muut ääri. Että noin Kypsytys viljan ja sato vould näy tiedotusvälineissä jopa juttu. Mitä jos myös Siksi Tule mukaan ulkomaalaisten? Kautta viljapeltokuvioita He huolehtivat siitä, että ainakin tällä tavalla, sai hajareisin teema maatalouden raporteissa. Ehkä tämä motiivi myös jäitä Earthlings. Viittaan jotka nyt ja sitten julkisesti tunnustaa, että he ovat luoneet viljapeltokuvioita. He jopa erityinen merkintä Their Own - ympyrä päättäjille.

Heidän temppuja se usuall käyttäen köyden ja kartongin. Sidotut heitä kohti Tähtitieteilijät myös klo sadon kenttä lähellä observatorion Upice. Lopulta he olivat hyvin hauskoja, kun tuli naamalla UFOlogists. Mutta se ei tarkoita mitään. Kuka ikinä ollut kiinnostunut kuvataiteen, tietää hyvin, että sen lisäksi alkuperäiseen paintingsthere myös ovat väärennöksiä! Usein erittäin onnistunut, miten on mahdollista saada siitä, että kirjassa Arnau taidetta faker.

Muuten, tohtori Jiri Grygar, tunnettu astrofyysikko, tieteellinen ja skeptinen ja miellyttävä ihminen, ei sulkenut pois, että alkuperä vuosittain viljakuvioista Löytäjä ei tarvitse olla vain työtä ihmisten käsissä. Käyttämällä TV-keskustelussa myönsi, että voi olla seurauksena pyörteen, joka tunnetaan tanssi Dervish. Se on jo arvokasta herra Grygar. Emme voi toivoa hänelle, puolustaa ulkomaalaisen tekijän. Se olisi hänen puolella asialla leikittelystä Kun ei lentävät lautaset ollut nähnyt kaukoputken, ja kertoi minulle kerran aikana ystävällisen keskustelun. En minä 'on koskaan nähnyt lentävän lautasen, mutta aivan kuten ajatus, että muukalaiset olemassa jossain keskittyen kuvataiteen. Jotkut viljan Heidän luomuksensa ovat niin ainutlaatuisia ja maaginen Jospa olisi myös kiitosta taikuri Rye. Ehkä myös Ohra King. Se on varmaa, että mielikuvitus kukkii kuin vehnä.

Myös Blooming monia UFOlogists, mukaan lukien Venäjän. Kun lähellä paikallisen kaupungin Togliatti alkoi löytää viljapeltokuvioita, se oli yksi virikkeitä perustamaan erityisiä kouluja selvittää ns paranormaaleja ilmiöitä. Tatyana Markova, ja tiedottaja Venäjän UFOlogists, Se sanoi yksi tehtävistä koulun Togliatti on valmentaa opiskelijoita Kohtaamisia ulkomaalaisten.

Ehkä kuiva tieto myös voisi olla hyötyä viljelijöille, jotka eivät ole innoissaan UFO luomuksia ollenkaan. Rumpled sato ei juuri ihanteellinen korjuuseen. Mitä ei rutistaa ET taiteilijoita, täydellinen maanpäällinen cereologists. Innokkaasti juoksentelee kentällä välineiden ja tutkii varret, ovatko ne vain vääntyneet tai katkenneet.

Valmistautuminen tavata avaruusolentojen on järkevä tilaisuus. Nyt on korkea aika selvittää, onko vaadimme viisumia ne ylittävät rajamme. Jos viitaten: Olisiko Saatiin heillä on niitä? On myös kysymys, ovatko he tule pettymään, jos tämä maallinen ammatillinen taidekritiikki ei käsitellä - paitsi erittäin harvoin poikkeuksin - arviointi ja analysointi viljan Heidän luomuksensa. Älä heitä kivääri maissi, etenkään tuohon ympyröity. Jotkut nuoret kriitikot saattavat kiinni mahdollisuuden erikoistunut tässä lajissa. Palkkio kutsutaan työharjoitteluun jonnekin maailmankaikkeuteen.

Kun mielestäni alkuperäisiltä ovela Patterns voi olla todella ihmisiä maailmankaikkeuden, se ei tarkoita, haluaisin valvoa tämän, jotta teille. Ehdottomasti ei niin kiivaasti, koska ei nuoren hollantilaisen ympyrän-tekijän poliisia, kun hän joutui luomiseen piireissä vehnää. Hän tajusi, että uhkaa rangaistus hänelle vaurioitunut viljaa. Näin alkoi innokkaasti ja innokkaasti vakuuttaa poliisipartio, että hän on syytön, torajyvä syistä, että jokainen maailmassa tietää, että viljapeltokuvioita tehdään avaruusolentojen!

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Tiede on todiste ilman varmuutta. Kreationistit ovat Varmuus ilman todisteita.  C.E.Montague
Faktat ovat ilmaa tutkijoita. Ilman niitä et voi koskaan lentää.  Linus Pauling
Ongelmia ei ole, että on liikaa typeryksiä, mutta salama, joka ei ole jaettu oikein.   M.Twain
z