Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-näyttely-vaikutus . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
viljapeltokuvioita - Exposition
"Valaistus Flash", paljastaen viljapeltokuvioita, voi olla 10 18 kertaa suurempi kuin säännöllistä valokuvia
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljapeltokuvio

 - Site kone-käännetty

Tiedemies on tavallaan oppinut pieni poika. On jotain tiedemies jokaisessa pieni poika. Toiset on selvitä siitä. Tutkijat voivat pysyä tällä tavalla koko elämänsä.  G.Wald
Älykkyys on kyky sopeutua muutoksiin. S.Hawking
Yksi asia, että asiat on vaivaa. A.de Saint-Exupery

Crop circles , crop, Exposition vaikutus (valokuva)

PagPh
Motto: viljapeltokuvioita, myös muotoja muun kasvuston, ovat ensin "Exposed" laitokseen rakennetta (rasteri - kuten) energia-alan olisi hyvä (aluksi vain huomaamattomia vaurioita kasveja) jälkeen todella kauan, kautta "luonto kehittäjä prosessi" (heikkenemiseen kasvien ja majoitus ) näytetään.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Esittely

Tässä luvussa tarkastellaan yksityiskohtaisemmin analogit Se luomassa muotoja viljan (viljaympyrät) muistuttaa. Mahdollista verrata sitä prosessia altistumisen kuvamateriaalia seuraa kehittämällä. Tämä tarkoittaa klassinen valokuvaus, käyttäen liivate kerros hajanaisia ​​hopeahalideja ja niiden valonarkuus. Koska vetovoima on mahdollista beed, "että altistumista" ja "viljakuvioista" tapahtua "salama" Se voi olla vaikkapa 10 18 kertaa suurempi (mutta myös paljon enemmän) verrattuna valoa, jolloin ne joutuvat säännöllisesti kuvia.

 

Huomata

Kuten aina korostettu monissa paikoissa ympäri tällä sivustolla, ja prosessi Samanlaisia ​​Ne eivät ole vain luotu kaikkia säännöllisiä kuvioita vilja (viljapeltokuvioita), mutta lähes poikkeuksetta kaikki litteä (vaurioitunut, heikennetty) sato kaikkialla maailmassa. Säännöllisiä kuvioita syntyä ainoastaan ​​hyvin satunnaisesti Interplay monet tekijät yhdessä useiden miljoonien tapauksissa kentälle Kun salama iskee vastuuvapauden. Yhdessä tapauksessa useita miljoonia. Kaikissa muissa tapauksissa siellä tulee "vain" crop majoitus (haitallista, heikkeneminen). Noin se on hyvin mahdollista ilmaista useissa ja samankaltaisesta suhteesta alueen viljan vuodessa, "Normaalisti litistynyt (vaurioitunut, heikennetty) "(0,5-1,5 miljoonaa neliökilometriä alueen jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato ), ja että alueet ovat litistynyt (vaurioitunut, heikennetty) muotona säännöllisiä kuvioita (summa kierroksella yhden neliökilometrin alueella kaikkia säännöllisiä kuvioita Läpi koko maailmaa).

 

Määritelmä

jo vuosia sitten pronaunced Great Master:

"Kun määritetty suojaus voimme olla eri mieltä, voimme protestoida sitä vastaan, mutta siinä kaikki, Mahdollista sen kanssa tai sitä vastaan, mitä voimme tehdä."

(Jerry Cimrman, likimääräinen lainaus)

 

Vastaavasti valokuvauksen ja muut vaikutukset

 

Huomautus koronapurkausta

 

Page rakenteilla

Joitakin osittaisia ​​tietoja nyt voidaan löytää esimerkiksi tiettyjä yhteenveto sivuilla.  viljapeltokuvioita - ymmärtäminen Pääasiassa on nyt yksi laajimmista sivun. Toinen varsin kattava informations saattaa löytyä linkit sivun tekstit . On linkkejä joihinkin julkaistu tekstejä. Myös jotkut vielä julkaisemattomassa eli noin esikatselu versio. Muita testejä Lajittelemattomat Sijoitettu täällä . Tekstit on tietysti lisätään jatkuvasti.

 

Vehnä kenttä - ja kirjaa salama magneettikentän linjat

Shocking, hämmentävä, yllättävä, vaikea uskoa, mutta myös silmien avaamisesta samankaltaisuus

Wheat Field - kirjaa magneettikenttäviivat tuottama salama vastuuvapaus

Lähes miljoona ampeeria (tunnetaan koulun kokeet - enintään 20-30 ampeeria)

 

  

Täsmälleen hetkellä salama vastuuvapauden läpi maissi varret aiheuttama ja johdetaan (ionisoitua ilmaa, koronapurkausta) sähkövirtaa. Kiitos Tämä varret ja muut kasvin osat voivat esiintyä sähkömagneettisia ominaisuuksia.

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Ydin elokuva editointi. Se on yhdistelmä mitä voi olla satunnaisia ​​kuvia ihmisistä aikana emotionaalisia hetkiä tai kuvien yleisessä merkityksessä, koota eräänlainen alkemia. F.F.Coppola
Tiedemies olisi onnellisin miehiä. G.Wald
Jos voit unelmoida siitä, voit tehdä sen. W.Disney
z