Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä luomien-by-Lightning-mekaniikka . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Lightning Mechanics
Mekaaninen salamaniskun seurauksilta päästöjen toistuva päästämästä yksi tai useampia pisteitä
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljaympyrä

 - Site kone-käännetty

Vastakohta tosiasia on valhe, mutta vastakkainen yhden syvällistä  N.Bohr totuus voi hyvinkin olla toinen syvällinen totuus.
Thunder on hyvä, ukkonen on vaikuttava. Mutta se M.Twain Se on salama tekee työtä.
Ei ole selvää, että älykkyys on mitään  S.Hawkingpitkän aikavälin selviytymisen arvo.

Jopa useita kiloja TNT / metri vastuuvapauden

PagPh
Mekaaniset vaikutukset Lightning vastuuvapauden (hieman keskimääräistä) voidaan verrata räjähdyksen sytytyslankaa, useita satoja grammoja per metri. Keskimääräistä enemmän vastuuvapauden paljon enemmän kuin muutama kilo räjähteitä metriltä. Erityiset vaikutukset merkittäviä ja se riippuu valitun ominaisuudet vastuuvapauden maakosketuksessa.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Fysiikan, teoria, periaatteet, kehitys, vaikutukset valaistus.

Parhaat lähteet oppikirjoissa ja internet.

Galleria on 117 kuvia Lightning Chuck Dosswell .

Erittäin hyvä valokuvia, voit käyttää diaesitys

 

 

Katso carefull kaksi kuvaa tänne.

Tarkasteltaessa frameja kaksi kuvaa yllä Pystyy yrittää kuvitella, miten vahvoja voimia ilmestyi Se paikka. Että puu, Useita painaa tonnin, näyttää rikki ottelu, ja rikkoutuneet osat valehtelevan kaikkialla kierros paikkaa kuin hajallaan ottelut. Siellä on tullut todella suuri räjähdys siellä, kuten sadat Useita kg TNT, ja suhteellisen koordinoimatonta käyttöönoton paljon enemmän räjähtävää. Myös mahdollista kuvitella, miten paljon energiaa ja työtä olisi oltava, jotta Sama Samanlaisia ​​vaikutus puu, koskematon, esimerkiksi elokuva ammunta. Kirveet, sahat, Sähkösahat, Autonosturin, traktorit, työntekijät, useita tunteja ryhmätyöskentelyyn. Vertaa sitä vain outoa salama, ja vain murto toisen. Jotkut fyysiset ominaisuudet salamaniskusta vuonna volgende taulukossa.

 

Tyypilliset salama (alkaen Salama: Fysiikka ja tehosteet , Rakov, Uman , s. 6), (koko pöydän sivulla alaspäin)

Kaiken flash (CG - tyyppi negatiivinen Vastuuvapaus)

Kesto 200-300 ms
Määrä iskua salaman 3-5 (noin 15-20 prosenttia salama välähtää koostuvat yhdellä iskulla).
Interstroke aikaväli 60 ms
Charge siirto 20 C
Energia 109 - 1010 J

 

Myös lyhyt katsoa ainakin yhden kirjan, Lightning Sähkömagnetiikan , Robert L. Gardner , Taylor & Francis, 1990 ISBN 0891169881, missä juuri alkaa sivuilla pystyy lukemaan jotain korona tyhjä, jotka näkyvät erittäin korkean jännitteen järjestelmiä. Jokainen salama-discharge on "todella-hyvin-hyvin-hyvin-erittäin korkean jännitteen-järjestelmän vastuuvapauden" ja toimii kuivuus ja korkea jännite, joka olisi koskaan löytänyt mitään missään ihmiset - tehdään järjestelmien ja koneiden. (Ehkä vain salama - tangot) lisätietoja koronapurkaus jollakin muulla sivulla

 

Samalla viitaten: Todeten arvoinen yksi erittäin tärkeä seikka. Huolimatta kaikesta, mitä sivustolla kannalta mekaanisen, ei näy sivustolla eikä vihje palanut tai palavan materiaalin, Se ei osoita mitään, poltettu päällä tai vain hetken leimahti, saati merkkejä Suurempi tulipalo.

 

Myös mahdollista kuvitella, että kärpäset samankaltaista tai vahvempaa voimia näkyvät alalla, ukkosen päästöt siellä, mutta hyvin tasaisesti. Noin 1000 varret kohti m 2 , toimii kuin jättimäinen kipinä - kuilu, eikä jokainen varsi kuolee, ehkä vähemmän kuin 1% tai hieman enemmän, ei mahdollista tunnistaa. Todella usein, salama Heti, ei jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty), jotka vaanivat kentässä, koska mekaaninen sysäys oli todella valtava, mutta lyhyt. Mekaanisia vaurioita voi esiintyä, mutta tunnistamattomaksi, ja kasvaa ansiosta kasvaa. Kasvit ovat paljon vaurioitunut sähköenergian impulssi, indusoitiin Them (klassinen sähkömagneettisen induktion, kasvi Toimii approximatelly osoittaa suoraan lanka), tai suoraan johtama sähkövirta, joka virtaa sen läpi ansiosta korona virtaukset, ilman johtavuus (hyvin pieni, mutta nolla) tai "momentally kytketty verkkoon varret ja lehdet" luonut mekaaninen hetkellisen impulssinReturn Stroke 'S joitakin ennakkotapaus myöhemmän RS ja multistoke salama vastuuvapauden mieleen Tuo lyhyt, hetkellinen taipuminen varret on maanpinnan.

 

Kasvit voivat vaikuttaa yhden tai useamman seuraavan päästöjä (tulossa peräkkäin Alle kymmenesosa sekunnissa), ja tuona aikana, muoto tuloksena kuviot voivat eri muuttaminen väliaikaisesti (kuten vesi renkaat), ja myöhemmät päästöt voivat joskus koskaan juuri kuulu samaan kohtaan. Esimerkiksi kirjassa ... Että tapauksia on raportoitu joitakin positiivisia salamoita myöhempien päästöjä koskaan lyönyt samaan kohtaan, joka kerta useita kymmeniä metrejä kauempana, kuin jos sen olkapäät, jotka vain jokaisen silmukan muihin toisiaan torjui yhden muista.

 

Kiitos kudoksiin, edelleen erittäin hyvässä kunnossa, ei ole vaurioitunut, "pehmeä ja joustava" he pystyvät seisomaan takaisin hyvin nopeasti, ja on "kytketty" Se olisi, mutta ennen kuin irrotat Tämä hetkellinen kuiva koko rakenne osuu ensi , heti tulee restrike (siirtyy noin. 30-60 ms kuluttua ensimmäisestä Return Stroke), Ja hetkellisesti Että koko rakenne on "Näkyvä" kirjoittaja että sähkövirta. Mikään näkyvä, pysyä pystyssä varret, että kun kaikki, kasvit näyttävät intacted, vaikka pahoin vaurioitunut. (photos)

 

Oikeasti, Heti salama, vaikka pahoin vaurioitunut (tai kuollut), kasvien kudokset ja rakenteet pysyvät lähes mekaanisesti Muuttumaton vaikka sisältävät huomattavia prosenttia kuolleita soluja, niiden mekaaniset ominaisuudet - elastisuus, vetolujuus, repiminen ja vääntö voimaa alentaa nopeasti, mutta sen jälkeen useita päiviä tai viikkoja. Jopa kuivat ja kasvit, jotka on tapettu Heti salama, ja vaikka he saivat kuivuus ja määrä energiaa, paljon korkeampi kuin tappava, vielä muutama päivä näyttää hengissä, niin ne kellastuvat, kuivata ja hajota. Heidän tilanteensa on mahdollista verrata esimerkiksi tilanteeseen revitty kukkia maljakkoon. Toimitus ja nesteiden kuljetusta on jatkuva, ja jotkut osat saattavat esittelemään aineenvaihduntaa vielä jonkin aikaa. Vain että kasvit ovat saaneet paljon energiaa todella lentää korkeampi kuin Kuvattu tapauksissa (50, 200 kertaa tai enemmän yli tappava annos), voi heti kellastua ruskeaan tai jopa palanut myös karbonoimaton. Kasvit keskeyttäneet Vesiliikennevälineiden näyttely huomattavia merkkejä kuihtuu paljon nopeammin (100, 1000 kertaa) lämpötilassa kuin päinvastaisessa tapauksessa. Verrattuna päiviä tai viikkoja, kuivuus ja seuraukset tapauksessa ilmenevät jo usein Muutaman minuutin, korkeintaan tunnin. Tämä häiriö Vesiliikennevälineiden sisällä kasveja on hyvin havaittavissa Tarvittavat mekaanisia tai lämmitys vaurioita, ja pelkkä kuivaus tai kuoleman kasvien osia (esim. yksi sata) on täysin riittämätön. Miten on mahdollista vakuuttaa hyvin yksinkertainen kokeilu (ja tulee olemaanphoto), Ja jopa kasvin osana, Se on täysin kuollut, voi Läpi koko muun kasvukauden tai käyttöikä kasvin osa (sheet) ilman mitään vikoja onnistuneesti suorittaa toiminnon verisuonikudoksen.

 

Kysymys laaditaan paljon yksityiskohtaisemmin sivulla Electro-Phytopathology . Siellä on kuvattu esimerkiksi kvantitatiivinen menetelmä arvon määrittäminen sähköenergian Johtuvat kautta, jonka jälkeen tulee kuolemaan määritelty massa määrät kasviaineksen, ehkä uudelleen kuiva-ainetta. Lisäksi tutkitaan ja dokumentoidaan esimerkiksi määrittämiseksi tappava annos sähkön eri kasvien materiaalien vaikutus nykyisen passage nopeus (jännitteen), käyttäytyminen kasviaineiston läpikulun jälkeen ali tappavia, edellä tappava ja erittäin tappava määrät edellä Sähkön, ja monet muut ilmiöt.

 

Muut osat sähköenergiaa varret ehkä siirtää sähköstaattinen induktio nykyisen ja seuraavan johtumalla maan päällä kentällä, ja maanalainen lähellä juuria. Siellä on mahdollista esiintyä monia häiriöitä ja resonanssia kaikkien välillä on kuvattu virtaukset. Sähkömagneettinen ja sähköstaattinen induktio, korona virtaukset ja suoria virtoja maahan. Myös mahdolliset välisten häiriöiden LEMP - tuottaa aaltoja tahansa taajuuden ja mahdolliset varsi ja lehtiä on sen kapasiteetti, induktio, vastus, taajuus ja resonanssi voi näyttämään LC, RC tai LRC virtapiirin.

 

Myös mekaaniset häiriöt Mahdollisia - varret ja lehdet voi näyttämään jouset ja Pendulumeilla.

 

Myös mahdollista kuvitella, että vuonna ja Samanlaisia ​​ehtoja (hyvin lyhyt mekaaninen impulssit tulevat ylhäältä), siellä saattaa näkyä jotain aaltoja vesi, myös piireissä. On mahdollista nähdä aallokosta viljelykasvien aloilla, ( video ), miksi ei piireissä jälkeen kuivuuden ja suuri vertikaalinen mekaaninen impulsseja salama? Kuten useita satoja kiloa TNT yläpuolella kenttään. Myöskään vain vähän maan ravistelee maahan, juuri siellä, missä salama iski maadoitettu, ja jokaisen Kuvattu Välillä Mahdolliset vaikutukset tapahtua suuria mekaanisia resonanssia ja häiriöitä. Myös seisovat aallot voi esiintyä, kuten tapauksessa Chladni kuvia .

 

Viitaten: se ei ole kaikki, mitä voi tapahtua siellä, myös Mahdollinen suuri elecromagnetic impulsseja, ja myös niiden resonanssia ja häiriöitä. Ja lisäksi kaikki, että siellä voi esiintyä pyöreä tai osittain cirdular sähkövirtoja (ja voimat), juuri samoja tai samankaltaisia ​​ja hyvin klassinen kolmen vaiheen sähköverkon. Ehkä jopa paljon monimutkaisempi.

 

Mutta kaiken sen jälkeen, kuivuus ja suuri mekaaniset ja sähkömagneettiset impulssit ja voimat ja kaikki häiriöt ja resonanssia, silta Mahdolliset mitä tapahtuu, että heti sen jälkeen ukonilma, siellä on mahdollista nähdä sato kenttään tai orher mitään, kukaan ja vahingoittunut jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) kasvi-tai varren. Kiitos erittäin hidastettuna biologisista prosesseista, aineenvaihdunta kasveissa, monet heistä, vaikka täysin kuollut tai pahasti vaurioitunut, monta päivää osuman jälkeen ja näyttää hyvin samankaltainen undistinguishable tuosta vaikuttavat hieman jopa että ehdottomasti ehjä. Ehkä viikon kuluttua, mahdollista nähdä eroja pituus. Kuolleet kasvit eivät kasva, mutta silti vihreä, vain smaller.These. Vasta paljon pidempi Ne kellastuvat, sitten ruskea, kuiva ja hajoaa. Vaurioituneet mutta elossa vain myös kasvien kasvu pysähtyi ja kypsä ilmeisesti hitaammin. Selvästi sitten kypsyvät hitaammin, jo on aina vähintään useita päiviä huomattava ero koon ja nopeuden kypsymisen vahingoittumaton kasveista. Lisätietoja osiossa Anatomy (osa sivusta biologian) myös monia kokeita siellä, valokuva, video.

 

Tällainen hidas biologisia prosesseja kasveja, se on syy, miksi vain Mahdolliset valmistaja ja kirjailija sekä deliquent ja rikollinen, kuivuus ja pitkään onnistuneesti pakeni ja ei ollut syyllistynyt suorittaa ja jahdataan. Mitä enemmän, onnistui hyvin menestyksekkäästi koko ajan kiinnitä syyttää kaikenlaisia ​​Toinen mahdollinen syyllisiä alueella ral, tic, RIC, GIC ja kymmeniä muita oppeja ja opetuksia, joita mitään vakavaa tiedettä ja olemassa maailman realistisesti ajattelevien yksilön (itse asiassa olemassa vain muutamia niistä) hyvin nopeasti hylätä.

 

Kaikki on kuvattu (valtava) mekaaniset ja sähkömagneettiset voimat (sähköstaattinen Mahdollinen myös, myös oli valtava sähköstaattisen kentän, ei vain voi Deflect jyviä tai foliot elektroskoopit in "perus-koulun kokeita", mutta se myös "Yhdistä" painaa tonnin puita, ja katkaista kuten tulitikut, tai tappaa karjan lehmät tai Muun nautakarjan) vain "Näkyvä" joissakin piilevä kuvia varret, lehdet ja jyvät, ja aluksi sinne oli tullut vain mikroskooppisia muutoksia. Kaikki varret, kiitos niiden edelleen erittäin hyvässä kunnossa ja joustavuus, hyvin usein tullut oleskelevat takaisin ylös (sekunteina tai vähemmän). Havaittavia ja mitattavia muutoksia tulee paljon enemmän myöhemmin. Erittäin hidas biokemiallisia muutoksia, myös normaali (hitaasti) kasvava muutokset. Kun päivän, viikon, mutta useammin, kaikki mikroskooppiset muutokset (myös nykyinen haitallisten ja myrkyllisten kemikaalien luonut elektrolyysin siellä, ja muutokset luonut lämpö) tulee huomattavia makroskooppisia muutoksia, ja todella alentaa joustavuutta ja taivutuslujuuden tensible mennessä kymmenesosan prosenttia. Vain kasvaneiden, että kaikki muutokset aiemmin absoluuttinen näkymätön yhä havaittavissa ja mitattavissa. Vahingoittuneet kasvit tulevat yhä heikko, " Migration Period "haitallisten ja myrkyllisten kemikaalien kohti juuret on syy Tämä pohjaosien varret (vain muutamia senttimetrejä maan alla) tulee heikoin, vähemmän joustava, kestävät hyvin vähän taivutus. Kun pitkä kuivumisaika (ehkä useita viikkoja), kukaan hämmästynyt, sato varret ovat edelleen pysyä pystyssä. Siksi tämä kohta on kaikkein herkin majoitus (haitallista, heikentää), mutta kasvit ovat yhä pystyssä, myös kiitos että osittain tukevat toisiaan. Vaikka terveitä kasveja kestämään voimia (esim. tuuli) Tämä ylittää selvästi oman painonsa, ajan myötä heikentää jo niin paljon, jotka eivät pysty lähes kunnianosoitus omalla painollaan. Todellinen paino maissi kasvien, Miehittää yksi hehtaari, on riippuen ja kasvun vaiheessa pitkään ennen kuin se saavuttaa kypsyysasteen reilusti yli 50 tonnia. Tämä tarkoittaa 5 kg/m2, ja kun on kyse, joka heikensi kasvit ovat edelleen häipymistä. Joitakin päiviä myöhemmin ...

 

Varret ovat edelleen pysyä pystyssä, mutta kaikki on lopuillaan, helppo ja mikä arvaamaton ja suurin hullu osa kaikkia. Jälkeen pitkä kuiva aikaa valmisteluun, monta viikkoa, ensin ja käy, että prosessi saattaa kestää vain tunnin tai kaksi, tai Useita minuutteja - erittäin kevyt sade tai yöllä - Daybreak - aamulla ylpeys, ja minuutin aikana paino jokaisen sadon kasvi voidaan kaksinkertaistaa. Että ehkä kasvattaa kierroksella kuusi grammaa per varsi (kuten lehtiä ja piikkejä), todella paljon. Mutta myös Keinot pyöreä 5 kg per sq mittari, ja puoli tonnia kohti ovat.

 

(10x10m, ympyrä halkaisija tai 11,2 metriä, yksi tonni ympyrän halkaisija 16m)

   - Jotkut viljapeltokuvioita ovat paljon suuremmat ...

Kaikki, todella Heikentynyt varret vielä oleskelevat ylös, mutta monet niistä tukevat toisiaan.

 

Ja nyt kaikki on menossa todella päättyy, jotka osoittavat, kaikkein järkyttävin osa viljakuvioista muodostaa, joka kestää vain minuutin tai kauemmin. Vuoden äänetön fanfaari on olematon muusikoita, aikana suosionosoitukset olematon yleisölle, mukana äänetön äänet ja vilkkuvat valot näkymätön olematon seremoniallinen ilotulitus, esimerkiksi aktivoituu vain Vaisto, tai ja ehkä mitään sellaista (näennäisesti) - ensimmäinen syntyy näkyvää vaikutusta, ja syy luomisen viimeisen säännöllisiä kuvioita sato, ensimmäinen ja ainoa jonka seuraukset tullaan todella havaittavissa, että voi tapahtua vain muutamassa minuutissa (useita metrejä muutamassa sekunnissa). Että hän vain paikoissa, hyvin tarkasti todennut, että olisi kaikkien pitkään ennakkotapaus Vaikka monimutkainen, mutta hyvin tarkka häiriöitä ja resonanssia, myös muut mekaaniset ja sähkömagneettiset vaikutukset, joka ilmestyi samassa paikassa monta viikkoa sitten, ja kukaan ei voi muistaa se, juuri nyt alkaa edetä

 

Domino Effect!

Muuten, että "ilotulitus" oli todella läsnä siellä, suuri ja määrä valot ja earsplitting halkeamia, mutta joskus aikaisemmin - ehkä monta viikkoa - ukkonen ja salama ...

 

Nyt kaikki on valmiina tämä pääte, todella suuri lopullinen:

Kun vain vähän, ehkä näkymätön absoluuttinen ensimmäisen vihkimyksen tai impulssi (Butterfly, tai vain muutama varret, taipuvainen maadoittaa enemmän kuin vain vähän, ja kuljettaa eteenpäin muut), sheafs varsien tulee hyvin nopeasti sen pudota alas ja aloittaa taivutuksen kaikki muut maahan. Mutta joka vain paikoissa, joissa "näyttely" ilmestyi. Tämä on todellinen lopussa kaikki, että kauan, kestävä monta viikkoa menettelyt. Kukaan ei muista, mikä oli todella ensimmäinen ja ainoa syy ja kun se tapahtui. Howgh .

 

Majoitus (vahingollista heikkeneminen) näyttää siltä, ​​että oikeastaan ​​vain paikoissa, jotka olivat "Exposed" salama ja häiriöt, kauan sitten, monta viikkoa. Tämä näyttely, todella Samanlainen klassikko, enimmäkseen viime vuosisadan käytetty, hopea-halogenidit Photographics materiaalien aikana vain piilevä kuva ilmestyi sato. Sen jälkeen tuli ja kehittäminen (todella hidas), käyttäen vain todellinen fyysinen luonto - biokemiallisten - kemialliset prosessit kasvuston kasvien "kehittäjä", jolloin oksidi-pelkistysprosessit, kasvaa biokemiallisten prosessien varret ja niiden weaking takia jäte-tuotteet elektrolyysin hetkellä), ja kaiken sen jälkeen tulee "järjestelijä" visualisointi kuvan Domino Effect. Erittäin mielenkiintoinen seikka on, että "näyttely" osaksi kasvuston varret (rasteri) kentälle vain eteni takia hyvin, hyvin, hyvin intensiivinen "valokuvaus flash" - salama. (10 9 -10 14 tehokkaampi)

 

Mahdollista sanoa, että kaikki sato kenttä toimii todellinen, analoginen (ei-digitaalisesti) tallennuksen materiaalia, voi tallentaa kaikki (mutta valtava) sähkömagneettiset prosessit, jotka näyttivät aivan sen yläpuolelle, myös mekaanikko (mutta valtava, liian). Se on hyvä, kuiva-ainetta, ja on hyvin vaikea Mahdollinen ylialtistukseen.

 

Että edellä mainittu näytti vähän kuin kuvataan muotoileminen viljakuvioista vain, tai jokin muu Similary vain tavanomaiset symmetrinen lukuja. Mutta itse asiassa kuvattu siellä on periaate muodostaa muun jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato maailmassa. Täysin sama prosessi, mutta vain muotoilu ja ilmestyvät tavallisten symmetrinen, resonanssi ja häiriöiden luvut puuttuvat. Tällainen helppo prosessi samanlaisia ​​lomakkeita ja pyöreä Miljoonat kertaa enemmän "crop lukuja" maailmassa, absoluuttinen epäsymmetrinen, jossa vain yksi yleisimmistä ominaisuus: Kaikki ne näytti kiitos sähköenergian Välittäjä salama vastuuvapauden, ja ilmestyi useimmat niistä monta viikkoa sen jälkeen. Myös erittäin merkittävää on se tosiasia, että todella usein hyvin kuivaa tavalla ja jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) crop esiintyy monta viikkoa ukkonen ja salamat, aikana ihana sää, esimerkiksi sen jälkeen erittäin heikko tuuli tai sade tai ylpeys aamulla tai mitään että (Butterfly. ..), ja järkyttynyt Viljelijät tai satunnaisia ​​Tarkkailijat eivät koskaan kuvitella, että Pystyy Kuka oli todellinen syyllinen, rikollinen deliquent, ja he yrittävät saada kiinni ketään muuta. Se tulee olemaan todellinen koskaan mahdollista häntä kiinni. Sen nopeus kierrosta välillä 1/3-2/3c. Tällainen vaurioitunut sato on mahdollista ikuisesti kun se sacrifise kaikki. Keskimääräinen vahinkoja ei Ylisuuret 10% kylvettyä. Mahdollinen energian varattu toiselle käyttötarkoitukseen. Katso myös Mahdollista huomata maanviljelijöitä

 

Todella: Useimmat ihmiset ympäri koko maailmaa voivat vain oman, monia kuiva epäsymmetrisen lukuja joka vuosi, ei tarvitse poistua kotoa paikkaan Yli pariton kilometrin, kahden kilometrin enimmäkseen linnuntietä.

 

Kuviot muodostivat pian myös ukkosta, ks http://www.iccra.com . Mahdollinen, että joissakin tapauksissa on "toiminut" kaksi ukkosta (ja salamoita) täsmälleen saman paikan, ensimmäinen salama ilmestyi muutamaa viikkoa ennen toista, vain tuonut uusia uria "seuraavaksi maalaus", käärme tehty tasainen Useat hehtaarin Heikentynyt sadon, mutta ei niin heikkeni on jätettävä `on (vahingoittunut, heikennetty), vaikka viikkoja. Seuraava Lightning työkykyinen paljon helpompaa, ja luvut vetosi jotka voivat näkyä heti tai tunnin.

 

Myös mahdollista, että erittäin vahva, epänormaali ja ylimääräinen salamoita pystyvät luvut sekunnissa. (Sunflower maaliskuu 2010 - Argentina )

 

Ja todella Havaittu ( HOTY2008 ), että senkin jälkeen "heikko" Lightning ("vain" 6kA), mutta luultavasti kiitos todella rankkasade, pilvi-burst volgende että salama (useita kymmenesosia milimeters rainfal aikana minuutin) olisi Mahdollista on jätettävä `on (vahingoittunut, heikennetty) Välittömästi koko (enemmän 90%) viljelykasvien alalla.

(Pyöristys kuusi hehtaaria, ohra).

 

Vuosi 2008, 1,8 km linnuntietä alkaen lab-paikka, että salama oli mahdollisuus katsoa ja kuunnella. Enintään kahden tunnin kuluttua olevassa paikassa, kierros 90% 6 ha kenttä (ohra) kokonaan jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty). Paikallinen maanviljelijä Vahvistettu, että ennen myrskyä ei ollut sato korsi jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) Että hän kenttään.

 

Samanlaisia ​​kuvia Pystyy näkemään viljapeltokuvioita joidenkin kirjojen esimerkkinä "klassisen majoitus (haitallista, heikkeneminen). " Tuuli on koskaan voi aiheuttaa jotain vastaavaa terveiden viljelykasvien, ehjä sähkö ja ei heikenny ajan, se Pystyy vain aito hurrikaani. Totuudesta Samanlaisia ​​lausunto voi vakuuttaa jokainen henkilö itse, voi kokeilla sitä kasvillisuuden kaikki terveitä, vahingoittumattomia sadon joka vuosi.

 

Ei koskaan ollut mitään "klassikko" majoitus (haitallista, heikentää) maailmassa, johtuen esimerkiksi niin kutsuttu "heikko vastustuskyky majoitus (haitallista, heikentää) ", joka majoitus (vahingollista heikkeneminen) koskaan ollut ollut, on ja tulee olemaan Vain "Samanlaisia ​​viljapeltokuvioita", Lightning-tehnyt, mutta ei viljapeltokuvioita Näkyy siellä (yli miljoona kertaa suurempi alueilla sitten viljapeltokuvioita maailmassa vuosittain). Joitakin poikkeuksia voi esiintyä (tornadot, pyörremyrskyt, hirmumyrskyt), mutta vain löysällä sääntö. Howgh.

 

Galleria on 117 kuvia Lightning Chuck Dosswell .

Erittäin hyvä valokuvia, voit käyttää diaesitys

 

Tänne taulukko: "täydellinen karakterisointi negatiivisia cloud-maahan salama" yleisin Lightning - CG negatiivinen, mistä

Salama: Fysiikka ja tehosteet , Rakov, Uman , sivu 6

Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0521035414

 

Kaikki parametrit "normaali, klassinen", keskimäärin salama.

 

Astui johtaja
Vaihe Vaihe pituus pituus 50 m
Aikaväli vaiheet 20-50 mikrosekunnin
Vaihe nykyinen > 1 kA
Vaihe maksu > 1 mC
Keskimääräinen etenemisnopeus 200 klm / s
Kokonaiskesto 35 ms
Keskimääräinen nykyinen 100-200
Yhteensä maksu 5 C
Sähköinen Mahdolliset ~ 50 MV
Kanava lämpötila ~ 10000 K
Ensimmäinen Return Stroke perustuvat mittaukset salama kanavan pohja.
Huippuvirta 30 kA
Suurin nousunopeus > 10 - 20kA / mikrosekunnin
Nyt risetime (10-90%) 5 mikrosekuntia
Nykyinen kesto puoli huippuun arvo 70-80 mikrosekunnin
Charge siirto 5 C
Etenemisnopeus 100-200 000 klm / s
Kanava säde ~ 1-2 cm
Kanava lämpötila ~ 30000 K
Dart johtaja
Kesto 1-2 ms
Lataus 1 C
Nykyinen 1 kA
Sähköinen Mahdolliset ~ 15 MV
Nopeus 10-20 000 klm / s
Kanava lämpötila ~ 20.000
Dart-porrastettu johtaja
Askelpituus 10 m
Aikaväli vaiheet 5-10 mikrosekuntia
Keskimääräinen etenemisnopeus 1-2000 klm / s
Myöhempi Return Stroke perustuvat mittaukset salama kanavan pohja.
Huippuvirta 10-15 kA
Suurin nousunopeus 100kA / mikrosekunnin
10-90 prosenttia nousunopeus 30-50 kA / mikrosekunnin
Nyt risetime (10-90 prosenttia) 0.3-0,6 mikrosekuntia
Nykyinen kesto puoli huippuun arvo 30-40 mikrosekunnin
Charge siirto 1 C
Etenemisnopeus 100-200 000 klm / s
Kanava säde ~ 1-2 cm
Channcl lämpötila ~ 30000 K
Jatkuvat nykyinen (~ 40 ms pidempään) Noin 30-50% kaikista salamoita SISÄLTÄÄ virtojen kestot pidempi kuin vaihtoehto ~ 40 ms.
Suuruus 100-200
Kesto ~ 100 ms
Charge siirto 10-20 C
M-komponentti perustuvat mittaukset salama kanavan pohja.
Huippuvirta 100-200
Nyt risetime (10-90 prosenttia) 300-500 mikrosekuntia
Charge siirto 0.1-0,2 C
Kaiken salama
Kesto 200-300 ms
Määrä iskua salaman 3-5 (noin 15-20 prosenttia salama välähtää koostuvat yhdellä iskulla).
Interstroke aikaväli 60 ms
Charge siirto 20 C
Energia 109 - 1010 J

 

Jos vuoto on yksin, ilman sivusuunnassa ja rinnan keskiasteen päästöt (hyvin harvoin) ja riittävän tarkasti kohtisuorassa levitä puristavat voimat sen ensi hetkistä melko tarkasti ympyrän muotoon (absoluuttisina sähkömagneettiset tarkka ympyrän muotoinen tahansa). Mutta jos se ei ole eristetty, noin vastuuvapauden keskenään voi luoda erittäin mielenkiintoinen häiriöt ja resonanssia (todennäköisesti pääasiassa tyynellä, erittäin harvoin uudelleen). Jotkut kasvit eivät kestä sähköä, keskellä vastuuvapauden vaikutus saattaa joskus olla jopa kymmeniä prosentteja kuolleita kasveja, riippuen lähinnä niiden kasvillisuuden tilaa ja ikä, pituus ja kosteuspitoisuuden. ( No.1 # 1 - hit tasainen itäminen aikana tai heti sen jälkeen), joskus jopa vähemmän kuin pelkkä prosenttiosuuksia, jotka eivät ehkä ole havaittavissa kasvillisuuden ollenkaan. On täysin mahdotonta löytää muutaman viikon kaikki on, että kasvit eivät selviäisi kasvillisuuden ( No.1 # 2 ), johtaa vain harvennus. Vuonna kasvillisuus silloin tapahtuu vain hitaasti alkaa jotain kaljuuntuminen.

 

Energia säteilytetään edes keskimäärin salama on 109 - 1010 joulea (kuivaa määrä energiaa ajaisi paljon manaa lastattu tavarajuna kilometriä), energia joitakin satunnaisia, paljon keskimääräistä "hyviä tyyppejä", joka tuottaa vain muutama kaudessa, ainakin sata kertaa, mutta paljon enemmän myös kertaa suurempi kuin tuhat (kuiva määrä Energiaa Same voimansiirto iloisesti ympäri maailmaa useita kertoja). Kuten raportoitu monilla muilla aloilla tämän sivuston, vaikka jotkut kasvit voivat olla salama Välittömästi afer kuollut, vie aina vähintään useita päiviä, ja muualla sadon, joka on säilynyt, vaikka vakavia vaurioita, jopa Useita viikkoja ennen kuin hän niitä olisi havaittavissa muutoksia.

 

 

 

Häiriöt ja heijastukset sisällä laajentamalla ilmapatsaan

Ei Kuvattu eivät ole vain pelkkä mekaaninen vaikutuksia dischargee

Koska salama vastuuvapaus on aina yhdistelmä sähkömagneettisia ja mekaanisia vaikutuksia, valtavia energia, uskomattoman jyrkkä nousunopeus (gamma).

 

Complex fraktaali ja interferenssikuvioita löydy pelloilta joskus hyvin usein ominaista yksi yhteinen piirre, piirre: Ne sijaitsevat ympyrän sisällä. Yksi mahdollisuuksista niiden kehitystä on, että ensimmäinenReturn Stroke Luo ensimmäisen sarakkeen laajentaa ilman, sisällä, jossa se esiintyy sitten yksi tai useampi myöhemmin aivohalvauksia. Enimmäkseen on taipumus olla heikompi lämpötilan kuin ensimmäinen RS, mutta se voi olla yleensä, ei kaikissa tapauksissa. Ennen kaikkea, viitaten: on yleensä huomattavasti suurempi nousunopeus. Ensimmäinen RS - enimmäkseen Alle 30000 / mikrosekunnin myöhemmin aivohalvauksia vielä 200 000 / mikrosekunnin. Keskimääräinen CG purkuvirta on noin 30000 ampeeria.

 

On mahdollista, että säännöllinen interferenssikuvioita luodaan erittäin voimakas päästöjen reilusti yli puoli miljoonaa ampeeria. Sisällä laajeneva ilmapatsaan joka on luotu kun ensimmäinen vastuuvapauden (vastaa räjähdyksen useita satoja kiloa TNT, levitä tasaisesti kanava salama vastuuvapaus), siellä voi näkyä useita heijastusta säteiltä synnyttämä myöhemmin aivohalvaus. Kerrotaan Sisällytetään palkit Mezi voivat itse luoda hyvin monimutkaisia ​​häiriöitä. Sisällä laajeneva ilmapatsas Ne voivat liikkua hyvin pitkään ja huomattavan matkan. Heijastukset ovat liikkuvat valon nopeudella, ilma liikkuu suuruusluokkaa miljoona kertaa hidastunut, eli verrattuna, jossa valon nopeudella lähes nolla nopeutta. Vaikka lähes vaan seisoo, se liikkuu, jopa erittäin alhainen, mutta nollasta poikkeava nopeus. Kuluessa tarkkailujakson aikana (sekunnin murto sekuntia) lähes vakiona, tai vakaa Noin kiihtyvyys. Voi olla negatiivinen, myös eksponentiaalinen, voi ilmetä eri ajoittain etenemistä, mutta perus näkökohtien Riittävä on vakio. Se voi siten osaltaan merkittävästi tuloksena häiriöt.

 

Sisällä ilmapatsas voi myös läpi useita myöhempiä päästöjä, jotka kaikki keskenään jokaisen silmukan voi aiheuttaa myös muita häiriöitä. Huomattava osa energiasta voidaan indusoida ja uudelleen emited at vaiheessa rajapinnat plasma - ilma, seisoo ilma - liikkuva ilma, laimennettu ilma - paineilmaa. Jotkut tai kaikki rajapinnat Kuvattu faasi voi olla merkittävästi sähköä johtava, ja pystysuoran projektion pinnalla Ne ovat ympyröitä. Aikana myöhemmin purkaus voi johtua osaksi kulkevan virran läpi tai induktio niihin, kasveihin, joihin ne täsmälleen sillä hetkellä tilapäisesti sattuu olemaan, "Exposed" Niiden välitön tilassa (muoto ja asento). Merkittävin osa energian, 99% enemmän myöhemmän aivohalvaus säteillään aikana ajanjakson pienempi kuin mikrosekuntia. Tuona aikana ilma (marginaali laajenee sarake), liikkuvat äänen nopeudella, ja kuljetun matkan 3 mm. Kyseisen voitaisiin selittää satunnaisen esiintymisen hyvin kapea piireissä malleja, jotka eivät luo kasvua edes lasta, kuljettaa sen läpi.

 

Mitä luultavasti tapahtuu sisällä laajeneva ilmapatsaan, jos tapahtuu myöhemmin lyöntiä, oli edellisessä kohdassa kuvailtu hyvin yksinkertaistettu esimerkki. Itse asiassa syntyy jokaisen myöhemmän aivohalvauksen lisäksi laajentaa plasma sarakkeen sisällä edellisestä, ja ylivoimaisesti kaikki eivät samankeskisiä. Jotkut myöhemmät lyönnit voi kuljettaa pitkin reunaa laajentaa plasman sarakkeessa luotu edellisen purkauksen muut voivat kuulu myös sitä. Kukin Kuvattu Luo päästöt itse noin valtava sähkömagneettisen kentän. Siellä esiintyy virtoja jopa satoja tuhansia ampeeria, jyrkkyys nousevat satojatuhansia ampeeria / mikrosekunnin. Luotu magneettikentät voivat vaikuttaa merkittävästi kaikki, mitä sisällä tapahtuu Tilapäisesti luonut voimakkaasti ionisoituneen ilmapatsaan. Magneettikenttä (valtava), luonut samanaikaisesti käynnissä aseiden yhden vastuuvapauden, voi luoda häiriöitä Merkittävä keskenään (kuva).

 

Sisällä laajeneva ilmapatsas Lähinnä ulkoreunan Kolonnin (vaihe liitäntä) voi tapahtua ja kokonaisheijastuksen sähkömagneettisen säteilyn palkkien tyydyttävällä tulokulmassa (suurempi kuin kynnys). Vuonna Jatkuvasti vaihteleva ympäristö sylinterin sisälle voi palkkien taipua ja katketa. Paine sarake ei ole tasaisesti, jossain vaiheessa keskellä on korkein ja matalin reunalla, toisessa päinvastoin. Paine ja lämpötila sarake on erittäin vaihteleva. Sisäilma on jonnekin ja joskus voimakkaasti laimennettuna, Muualla toisen kerran, puolestaan ​​erittäin voimakkaasti pakattu. Se muistuttaa purkausputki, joka on kytketty jännitteen jopa useita miljardia volttia. Koko tämän virtaa joskus melkein lähellä miljoonaa ampeeria. Se voi jopa muistuttaa joukon monia purkausputket, toisiinsa eri tavoin sarjaan rinnankytkentä. Se voi jopa näyttää järjestelmän purkausputket, jota ei esiinny missään teknisen käytännössä - samankeskinen sylinterin eri painetta, mistä suurtyhjössä suurta painetta. Vuonna Kohtisuora projektio pinnalla (sato kenttä) ne näkyvät ympyröitä (kuvia).

 

Voit tarkistaa mahdolliset häiriöt sisäilman sarake, se luultavasti olisi tarpeen rakentaa tietokoneohjelma, joten ilmeisesti jonkin verran työtä tulevaisuuteen, ja otettava yhteyttä Suuri ohjelmoija, joka ei ole ollenkaan halpaa asia.

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Älä koskaan aliarvioi hRobert A. Heinlein Uman tyhmyys.  
He sanovat Avioliitot ovat taivaassa. Mutta  Clint Eastwoodniin on ukkosta ja salamointia. 
Esineet voidaan luokitella tieteellisesti kolmeen pääryhmään: Ne Russell BakerJotka eivät toimi, jotka hajoavat ja jotka eksy. 
z