Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-Benátecká Vrutice . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Benátecká Vrutice 2008
Salamointia vastuuvapaus on rekisteröity visuaalisesti, akustisesti ja sähköisesti, 1800 m iskukohdasta. Tutustumiskäyntiin muutaman tunnin (<3). Tutustumiskäyntiin muutaman tunnin
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljaympyrä

 - Site kone-käännetty

Tiedemies on motivoi ensisijaisesti uteliaisuus ja halu totuutta. I.Langmuir
Miehet ovat vain niin hyviä kuin niiden tekninen kehitys mahdollistaa niiden. G.Orwell
Pessimist voi nähdä Vaikeus kaikki mahdollisuudet, optimisti näkee tilaisuuden jokaisessa vaikeaa.  W.Churchill

Crop circles , crop, Benátecká Vrutice 2008

PagPh
Välittömästi hallintaan, että salama osuma kohta, 3 tuntia sen jälkeen, kun salama.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Esittely

Se oli myrsky ja poikkeuksellisen rankkasade. Sijainti vieraili kahden tai kolmen tunnin jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) Arvioitu alue 80% koko kentän. Ympäröivät kentät Muuttumaton, lähes litteä (vaurioitunut, heikentynyt) sato, vaikka lähimmät naapurit pellon poikki polkua. Pikemminkin niiden tila muuttunut vuodesta siellä oli jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) alueet ennen, kaikki jatkuvasti rekisteröitävä ja dokumentoitu. Kuullut paikallisen maanviljelijän, ohjaa tila kentän heti myrskyn jälkeen todettiin, että ennen myrskyä ei makasi kentällä ja jopa terä. Loput kentän on noin yli 95% jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) volgende tulevina viikkoina.

 

Valokuvista viimeistään vaihtoehtoa kahden tunnin kuluttua salama laukauksen. Kiitos tietoa paikallisen maanviljelijän, ei ollut majoitus (vahingollista, heikkeneminen) Että hän kenttä ennen ukkosta. Muut kentät, vain viereisen tämä yksi, melkein jäi haaveeksi. Salama iski ole erittäin vahva (6000 huippu, ehkä kutsutaan "vähän"), mutta sade oli todella raskas ja erittäin vahva, Useita kymmeniä milimeters aikana sademäärä alle tunnissa. Ehkä merkittävästi muuttunut (alennettu) sähkövastus maan pinnasta, myös kasveja, ja kiitos kuivua joka tuli laajoja muutoksia minuuttia, koska sähkövirta läpi koko kentän pintaan. Kiitos Tämä oli todella vaikutti sähkövoimaloiden lähes koko pinnan.

 

In the course of approximately 30 minutes fell several tens mm of rainfall, flattened entire field of approximate area of 6 hectares, very irregular in shape. Photo accompanying this paragraph was taken at the same location four days later. Consultation with a local farmer, who was on the spot and controlled the effects of storms, revealed that before a storm on the rest on the earth or straw. As has stated during the harvest will have to combine the assist guys with pitchforks. Grain (barley) almost completely flattened, 80-90%, in areas that have not been flattened distributed very randomly. The surrounding fields untouched, or their status unchanged, before their status verified several times and checked regularly. Including nearest, distant only about the width of field paths, hails would be unable to hit so selectively in a single field, yet so irregular.

 

Lightning oli mahdollista katsella ja kuulla ukkosen volgende, aikana ukkonen pysyä mukava ja ympäri linnuntie alkaen lab paikasta. (Osuma kohta exatctly 1800m)

 

Jälleen on korostettava, huolimatta rankkasateet ovat muilla aloilla koskematon, mutta kenttä vaikuttaa salaman jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) lähes kokonaan poikki sen koko alue (arviolta yli 80%). Kenttä on suhteellisen monimutkainen muoto, ja katso liitteenä piirros karttoja, lähes mahdotonta ja paikallisten sääilmiö ja sen paikallisten toimintaryhmien niin, että se vaikuttaa ainoastaan ​​tällä alalla, ilman havaittavaa häiriötä naapurimaiden kenttiä erottaa vain kentän polun.

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Olen hyvin älykäs. Olen kykenevä kaiken laittaa minulle. Olen käynnistänyt hajuvesi ja haluat oman hotelliketju. Olen elävä todiste blondit eivät ole tyhmiä.  Paris Hilton
Rakastan tyhmät "kokeita. Olen aina tehdä niistä. C.Darwin
Kosto on suloinen ja ei lihotukseen. Alfred Hitchcock
z