Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-domino-vaikutus . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
 viljapeltokuvioita Domino
Nippua kasveja, jotka tukevat toisiaan, enemmän ja enemmän heikkoja, kaatuvat kuin dominot
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljaympyrä

 - Site kone-käännetty

Ilman lisärahoitusta Kreikka voi kuitata velkoja. Tämä saattaa aiheuttaa dominovaikutuksen maissa kuten Espanjassa, Italiassa ja Portugalissa
Euroopan ei pitäisi aliarvioida Tämä ketjureaktio voisi laukaista velkakriisin Kreikassa. E.Venizelos
Espanja ei ole Kreikka, mutta markkinat pelkäävät dominovaikutuksen   (todanoticia.com)

Crop circles , crop, dominoefekti

PagPh
Ketjureaktio on luultavasti keskeisin syy, miksi viljapeltokuvioita ovat niin ilmestyvät nopeasti, varmaan joskus Muutamassa minuutissa korkeintaan kymmeniä minuuteista tunteihin. Explorers hirveän järkyttynyt, kauhuissaan siitä.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Esittely

Aikana tiettyjen ajanjaksojen jälkeen salama vastuuvapauden luodaan paikoissa vaikuttaa ryhmissä Heikentynyt kasveja, joista useimmat ovat vielä pystyssä, jotka määritellään tarkemmin sivulla vaikutusten kuvaamiseen veden pintajännitystä . Tällä hetkellä, kun Potentiaalienergia ja kulma, että vain yksi monista ryhmistä voittaa voima, joka pitää sen pystyssä, ei kestä pidempään kuin muutaman sekunnin prosessin aikana se hyppää maahan. Tuona se koskettaa yhtä tai useampaa ympäristössä, että kaikki hyppää alas samalla tavalla kuin dominot, Domino Effect. Mutta koska yksi ryhmä voi aiheuttaa laski sen (keskimäärin) kaatuminen on enemmän kuin toisiaan (arvio jotain välillä 1,2-1.3), mahdollinen kuivuus ilmiö ja vertaa ketjureaktion (ydinaseiden, kemiallisten ketjureaktio on paljon enemmän aivan kuten domino vaikutus, kuten Microsoft reaktio radikaalien ketju polymerointi)

 

Yksi monista syistä, miksi nippua varsien voidaan mielenkiintoisesti koottu yksi muu kullakin silmukan, voisi ehkä olla ketjureaktio. Vastaa muutama erittäin harvinainen, mutta vahvistamattomia todistuksia ihmisiltä, ​​jotka todella olisivat noudattaneet omin silmin luomista kuvio. Heidän kuvaus Tilanne oli kuiva ja tässä tapauksessa teoreettinen olettama arvokas ja hyvin ymmärtäväinen. Jälleen viitaten: tarpeen toistaa, että todellinen luomisen malleja, altistuminen tapahtui useimmiten monta viikkoa ennen, ja he seurannut lopullinen vaikutus Kun monen päivän kuluttua asteittaisen heikkenemisen viljelykasvien varret romahti maahan.

 

Vahingossa tarkkailijoita avoin leuka Muzz suu

Jos kuiva prosessi ja kestää vain muutaman minuutin, ja noudattavat satunnainen onnettomuus tarkkailijoita avoin Muzz suu on aivan loogista, että he ehdottomasti ei ymmärrä, mitä todella tapahtuu aikana havainnointi ja mitä edeltäneen kaikki ennen. Tämä on aivan loogista Ne ovat melko pysty edes liittyä meneillään toimia myrsky, joka tapahtui kuukausi sitten tai kauemmin.

 

Tuulen vaikutuksesta

Toinen ilmiö, että satunnainen Tarkkailijat eivät täysin pysty ymmärtämään, jossa itse asiassa, että Mezi kuuluvien viljelykasvien varret tuntuu liikkua hitaasti ja salaperäinen pyörremyrsky, nostaa pölyä, joka näyttää olevan kuvion Näennäisesti Se paikka luoda. Se on välttämätöntä ymmärtää ennen kaikkea, että kun kyseessä on paterns, joka on muodostettu useita ympyröitä, joiden halkaisija on yli yhden metrin, on putoaa maahan suhteellisen nopeasti monia satoja kiloja materiaalia keskimääräinen korkeus 50 cm pyöreä, jos Suurempi muoto voi olla jopa useita tonneja. Tällaiset nopeat liikkeet materiaalia jo aiheuttaa jonkin pyörteisiin ilmaa. Satoja kuutiometriä, määrä on vähintään 5-10 km tunnissa, jopa enemmän. Pölypilviä pyörteisiin, että ennen kaikkea liikkuvat edellä paikkoja, joissa sato on juuri putoaa maahan. Jopa Koska Tilapäisesti luotu "domino" sadosta (katso veden pintajännitystä Effect) todella joutumasta ympyrän muotoon, olipa myötä-tai vastapäivään pyörivä, ilmavirtaus aiheuttanut heille olisi todellakin lähes väistämätöntä ja muistuttavat käyttäytyä kuin todellinen pyöreä pyörremyrsky. Jokainen, joka vartioi jotain, voi todella harkita tapahtuman yliluonnollinen ilmiö.

 

 

http://www.phils.com.au/cropcircle.htm

 

Pyöreä Tarinat, Lukuja ja faktaa

On noin kaksi tusinaa silminnäkijä tilit viljapeltokuvioita muodostaa. Kaikki Samanlaisia ​​kuvaavat tapahtumia, näkymätön voima tulevan tyhjästä Muuten rauhallisesti ja kehruu viljelykasvien alas muutamassa sekunnissa, usuall yllättävää väkivaltaa - vielä vähän vaurioita löytyy laid sadon. Tornado-like kanavat, valoilmiöitä ja korkeita ääniä Whistling myös on raportoitu (*) .

 

Biologiset Muuta Viljaympyrä muodostumat näkyvät usein rypsi (rapsi) kentät. Tämä kasvi on johdonmukaisuus, kuten selleri (**) . Jos varsi on taivutettu yli 45-astetta, se napsahtaa auki. Silti "aito" crop circle muodostumista varret ovat usein taivutettu tasainen 90 astetta. No kasvitieteilijä tai muu tiedemies on pystynyt selittämään tätä, eikä se ole koskaan ollut päällekkäistä ihminen (***) .

 

(*) Valotehosteet ja äänet ovat tai tulevat olemaan paljon suurempi selitys valitaan toiminnot sivulla tai alaluokkaa Poikkeamat

 

(**) Alussa kasvuvaiheessa, mutta myöhemmin paljon suurempi ja vahvempi pyöreä 1.2-1,5 m korkea, varren halkaisija 20 mm enemmän, ja pitkään ennen sadonkorjuuta muodostaa erittäin tiheä lähes käsittämätön Thicket muodostettu kasvien, ja jossa mies ilman viidakkoveitsi Voisi liikkua muutaman kymmenen metrin tunnissa, ja saa läpi leikkuupuimuri, JL huomautus

 

(***) 09 lokakuu 2011 suoritettiin kokeita kulkua sähkövirta rapsille kasvit (kesällä 2011 jälkeen kylvön perunat). Tulokset pitäisi näkyä muutaman päivän. Se on ensimmäinen onnistunut yritys Variantit maailmassa suoritetaan eräänlainen rapsikasvien. No, se ei ole vaurioitunut traktorin lannan lannoitus. Ei ole väliä, toistetaan pian.

 

Toinen rypsiöljy (rapsi) differenciess

Koska eri mekaanisten perustuslain rypsiöljy on lähes Todennäköisesti ei sovelleta sen dominovaikutuksen kuivassa kasvillisuuden määrin, tai hieman eri tavalla. Toisaalta erot värit kukinnan aikana mahdollistaa Se syntyy kuvioita koko kauneuden vihreä kuva keltaisella pohjalla (kiitos viivästymiset kasvun ja kukinnan kasveissa vaikuttaa sähkö), ja myöhemmin muoto sama, mutta negatiivinen mielikuva keltainen vihreä tausta, kun Kestää alueet ovat jo hiipui takaisin vihreä ja tuhoalueilla vain alussa se ​​puolestaan ​​kellastumista kukkia. Tällainen värikuvan voi tapahtua ilman majoitusta (vahingollisia, heikkeneminen) tai jopa kauan ennen sitä. Raiskaus on myös todennäköisesti, että vuoden luomisen malleja voi edes jättää `on (vahingoittunut, heikennetty) ollenkaan, Saastuneet kasvit näyttää vain muutokset kukinta, ehkä myös kasvun hidastumista. Tietenkin on olemassa alueita jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) raiskaus, mutta tässä tapauksessa se ​​on vain hitaasti taivutus groung (myös mahdollista nopeasti enemmän) koko sekamelska kasvien kerrallaan, ei nippuina. Maahan raiskaus kasvit taivutus lähes samanaikaisesti, sillä suhteellisen jatkuvaa, mutta heikkeni Thicket. Myös mahdollista, että kasvit on jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) jälkeen jälkeen geometrinen muoto oli ensimmäinen Katseltu kukinnan aikana. Joskus myös vaikka hiipumassa alas voi alkaa näkyä merkittävämmin kasvaa erotuksista - rypsiöljy kasvit vaikuttavat ja vahingoittuneet sähkön kasvaa merkittävästi vähemmän, voi olla jopa kymmeniä prosentteja.

 

 

Ainutlaatuinen ilmiöitä yhteisestä viljelykasvin (Poaceous)

Vehnä, ohra, ruis, kaura, ruisvehnä

Toisaalta, hyvin harvoin Vaikka joskus näkyä vuonna sadon kuvioita, ei jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty), ainoastaan ​​ne kasvit on hitaampaa kasvua. Tämä tapahtuu esimerkiksi silloin, kun salama iskee kentän vastuuvapauden alussa aikaa itämisen jälkeen, aikana tai juuri sitä. Kasveja, jotka kärsivät, mutta selvisi, osoittavat selvästi hitaampaa kasvua. Tietenkin kasvillisuuden teennäinen merkittävästi vähemmän tiheyttä, koska salama iski Lähes kaikki kasvit eivät selviä. Näytä kuva Kanadasta. Älä ryhdy Varret jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty), koska tuolloin on salaman vastuuvapautta He eivät vielä ole, ja niiden voi vaikuttaa kudosten ja heikensi virrat toteutettiin Them. Exhibit hitaamman kasvun vuoksi maaperä sisältää kemikaaleja salaman aiheuttaman päästöt, jotkut niistä saattavat olla haitallisia, näyttää siten olemassa osittainen hidastumista kasvun. Siksi on myös mahdollista, että salama, joka aiheutti Samanlaisia ​​vaikutuksia tapahtua ennen Voisiko orastumista tai jopa ennen istutusta.

 

Refinement Muotojen

Yksi erittäin todennäköistä seuraukset dominovaikutuksen voi olla varsin merkittävistä tarkentaa muodon tuloksena kuvioita, kuivuus ja ympyrä, samoin kuin muita muotoja. Se on osoitettava yksinkertainen malli - ei kovin tarkka ympyrä.

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Kreikka on saanut Euroopassa 110000000000 apupaketin, nolla takaisinmaksuaika. Domino kuutiot ovat todennäköisesti alkaneet putoamisesta kauan sitten. Ihmiset seisovat ne heti alla ja ei voi ymmärtää sitä pitkään aikaan. Ensinnäkin, herra "Sharkezy" ja rouva Merkel, jotka itse provosoi niitä putoaa, yrittää kiivetä niitä.
z