Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-kronologia-timelapse . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Viljapeltokuvioita - Timelapse
Jatkuva Viivästys kamera tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden löytämisen jälkeen muodostumisen
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljapeltokuvio

 - Site kone-käännetty

Uskon asioita, jotka ei voi selittää, mutta niin monet ihmiset näyttävät tarkoituksenaan selittää niitä. Jokaisella on vastaus heille. Joko ulkomaalaisten tai asioita henkimaailmasta. H.Ramis
On aina liian aikaista lopettaa. N.V.Peale
Paljon oppiminen ei opeta ymmärtämään. Herakleitos

Crop circles , crop, Timelapse Capture

PagPh
Selittämätön mysteeri lopullisesti selitys

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Esittely

Kaikki viljapeltokuvioita Venetarkastajat varsin virheellisesti uskoa, että kun ulkonäkö löytää malleja ja huomaavat, että he ovat menettäneet tärkein vaihe (sen luominen). Sitten se on mahdollista vain dokumentoida sitä ja ei ole mitään tekemistä. Mutta tämä ei ole täysin totta, koska paljon hyvin mielenkiintoisia asioita vain tapahtuu lähipäivinä (lukuun ottamatta - väkijoukkoja utelias katsojia, ryntää kenttä). Se ei ole mahdollista tallentaa koko prosessin alusta, mutta mitä seuraa, ei ole yhtä kiinnostavaa, päinvastoin. Edistymistä voidaan jäljittää sadonkorjuuseen, joskus myös hieman myöhemmin.

 

Timelapse kamera

Kehitystyössä

 

Virheet viljapeltokuvioita Explorers

Yksi muiden suurten virheitä viljapeltokuvioita Explorers, heidän oletetaan, että muodostumista viljakuvioista kaikkialla maailmassa on muutamassa minuutissa, arviolta 5-10, 20-30 sillalla, ja jopa ennen eikä jälkeen alan jo mitään ei tapahdu. Itse asiassa koko tarinan, se mikä tapahtuu set, kumulatiivisesti sijaitsee 1000 - 1500 kertaa pidempi aika. Useita kuukausia. majoitus (haitallista heikentäen) viljelykasvin (että ensisijainen, silta havaittavissa), jonka aikana se todella ja täysin esiintyy luonnostaan, on usuall vain muutama prosentti koko ajan, mutta myös selvästi alle yhden prosentin. Joskus saattaa esiintyä madaltuminen (vahingollista heikkeneminen) viljelykasvien oikeastaan ​​jo (Heti) salama vastuuvapauden, mutta ne ovat todella hyvin poikkeuksellisissa tapauksissa. Varsinkin kun ei luultavasti jo tapahtunut täysin eri päästö sato kenttään sama useita viikkoja ennen (Kaksi päästöjä samassa paikassa). Mutta vaikka ainutlaatuinen ja erittäin vahva vastuuvapauden tapahtui, kaikki voidaan käsitellä toisella tavalla, eikä "edeltäjä" tarvitaan.

 

Mekaaniset ominaisuudet ehjä sadon

Vaikka se voi olla todella huomattava, täysin ehjät terveiden viljelykasvien kestää jopa äärimmäisissä sääolosuhteissa (tuuli), ja välittömästi sen jälkeen paineaallon, joka vastaa räjähdys useita satoja kiloa TNT lähellä pintaa kenttiä yli kentän sekunnin murto klo liioittele useita satoja km / tunnissa. Blast wavw huomattava Crop voi hetkellisesti taivuttaa murtumatta lähes maahan, varret Heti Remission heti laittaa takaisin pystyasentoon. Kasvit ovat kuivia, mutta tietenkin poikkeuksellisen voimakas mekaaninen impulssi "muistetaan" kudoksiin saattaa esiintyä ja vaurioittaa Deform (suuntaava) osat kudoksissa, jotkut solut aluksi Vaikka täysin piilevien, mikroskooppinen, mutta niinä aikoina aika alkaa kasvaa makroskooppinen mitat.

 

Mekaanisia vaurioita

  Näennäinen on kasveille asti suhteellisen tarkka ja marginaalinen etäisyyden vaikutusta vastuuvapauden, melko tarkasti ympyrän kauemmas matkaa pidemmälle lähes ollenkaan Tätä etäisyyttä voidaan tarkasti Suhteellisesti Määritellään intensiteetti vastuuvapauden. Se on kymmeniä tai jopa satoja tuhansia ampeeria, äärimmäisissä tapauksissa voi olla lähes miljoona. Vastuuvapaus tapahtui Mezi erillään pisteitä keskimäärin 2 km. Käynnistäminen jännitteitä pilven ja maanpinnan voi olla useita miljardia volttia, nykyinen suoritettiin muutaman miljoonasosan toinen (eniten energinen osa), sekä vastuuvapauden tapahtui, polku taivaan ja maan välillä (olemassa asioita Between Heaven ja maa) oli säteilevän Useita megawattituntia sähköä. Kuvattu on keskiarvoa tai salama hieman kyse erittäin vahva purkaus voi olla käynnissä ja suurempi arvo tuhat kertaa.

 

Säteilytetyt sähköenergian viime metriä kymmeniä metrejä vastuuvapauden kentän yläpuolella osittain indusoituvat kasvit (suhteellisen tarkka ympyrän iskukohdasta) ja vahingoittuneet Them. Tämän vaurioita, viitaten: oli Heti vastuuvapauden kokonaan visuaalisesti havaitsemattomia, ja useita tunteja sen jälkeen, kun mitään vaikutusta kasvien vähentämiseen mekaanisen lujuuden, joustavuuden, vetolujuus, kestävyys murtua ja katketa. Mutta sen jälkeen muutaman päivän viikkoja vuotta yksin, mikroskooppisia muutoksia alkaa kasvaa havaittavissa jopa paljain silmin ja muutokset ovat kasvien visuaalisesti ja mekaanisesti havaittavissa.

 

Viljelijät voisivat laskea theirrselves onnekas, että valtaosa energiasta säteilee purkaustien taivaan ja maan välillä pintaan, salaman kanava, jonka leveys on noin 5 mm, ja jopa äärimmäisissä salama vastuuvapautta enintään 10 mm ( lähteet vaihtelevat, on olemassa myös tietoa 10-20 mm, toisaalla on selitetty). Tämä kanava plasma, jonka lämpötila oli 30000 ° C Noin hetkellä Kun salama virtaamiseksi sen läpi, toimii vastus noin 1 ohmin metriä kohti. Se on karkea arvio, mutta nyt tämä on selitys riittää. Jos arvo kanavan vastus oli paljon pienempi, sanovat kertaa, lähes kaikki energia vastuuvapauden säteilevän olisi juuri jälkeen kosketetaan vastuuvapauden (Return Stroke) Otsa maahan, ja viljelijät olisivat kuivassa paikoissa huomattavasti alueen kuivana viljelykasvien sijasta korjuu ja puuhiiltä.

 

Sen lisäksi, että indusoituu energia voi olla jonkin verran energiaa Johtuvat myös kasveihin maaperän läpi, koska vastaava ns tehostamalla jännitettä. Sen ansiosta, että voidaan vaikuttaa lähinnä joitakin osia kasvien juuriston, riippuen vaihtelusta sähköinen resistiivisyys ja maanalaisen maakerrosten jälleen suhteellisen usein tarkasti ympyrän.

 

Toinen tekijä voi tämän käyttäytymisen sähkövirran kasveihin jonkin matkan päässä otsa purkupaikan iskun kanssa korona (koronapurkaus). Se ympäröiReturn Strokekoska kattavat jopa tietyllä etäisyydellä, kuten kapellimestari ympäröi eriste (vaippa - Corona Vaippa, ks Hakukoneet). Halkaisija corona riippuu vain purkausvirta (huippu), Higher huippuvirta, kauemmas ulottuu. Tekee kosketuksen kasvien kanssa sähkövirran erittäin tarkasti etäisyyden säde korona, tietenkin, ympyrän. Onko siellä välissä sijaitseva PT yleisön enempää "Skeptikko" joka ei usko, että salama päästöt pystyvät luomaan alalla ja ympyrä vahingoittuneiden kasvien että ennemmin tai myöhemmin kuolee tai vain taivuta maahan myötäpäivään tai vastapäivään?

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Vehnä kenttä - ja kirjaa salama magneettikentän linjat

Shocking, hämmentävä, yllättävä, vaikea uskoa, mutta myös silmien avaamisesta samankaltaisuus

Wheat Field - kirjaa magneettikenttäviivat tuottama salama vastuuvapaus

Lähes miljoona ampeeria (tunnetaan koulun kokeet - enintään 20-30 ampeeria)

 

   Täsmälleen hetkellä salama vastuuvapauden läpi maissi varret aiheuttama ja johdetaan (ionisoitua ilmaa, koronapurkausta) sähkövirtaa. Kiitos Tämä varret ja muut kasvin osat voivat esiintyä sähkömagneettisia ominaisuuksia. Siten ne voivat toimia kuten magnetoituu kompassi neuloja, ja sähkömagneettiset voimat ovat hetkellisesti poikkeuttaa ne maahan, joka myötäpäivään tai vastapäivään riippuen suhteellista suhdetta, suunta ja vaihe-ero viemällä sähkövirtaa. Tilapäinen mekaanisia muutoksia ja jännitteitä voi luoda myös Samaan näkymätön mekaanisia vaurioita oriented suuntaan. Tällaiset mikroskooppinen suoraan suunnatut vahingot voivat vähitellen kasvaa ja vahingoittuneita kudoksia myöhemmin aiheuttaa vähitellen suoraan suunnatut taivutus kaikki varret yhteen suuntaan (CW tai vastapäivään). Magneettikentät keskimäärin salama päästöt ovat ainakin kymmenentuhatta kertaa voimakkaampi kuin Maan magneettikenttä. Toinen osa työstä voidaan suorittaa valtava sähköstaattisia voimia kiittäminen siitä lehdet ja lehtiruodit kasvien käyttäytyä kuten lehdet ja varret elektroskoopit. Halkaisijat piireissä Noin Edusta välillä salama vastuuvapauden sähkömagneettiset voimat. Lisäksi All That viitaten: sato kaava esiintyy vähintään useita päiviä, joskus jopa useita viikkoja sen jälkeen, kun salama iski. Se johtuu Kyseisen kasvisolukoista heikentää hyvin hitaasti, koska valtava inertia ja siten erittäin hitaasti käynnissä olevien muutosten kasvit ( Electro-Phytopathology , kronologia ). Koska joskus paikkakunnalla voi tapahtua hyvin monimutkaisia ​​häiriöitä ja resonanssia, se voi joskus luoda hyvin monimutkainen kuvio. Yksittäinen salama vastuuvapauden säteilee energiaa sähköveturi joka matkustaa tuhansia kilometrejä. Keskiarvo (!) Vastuuvapaus. (Yksinkertaistettu selitys)

 

Se oli yksi suurimmista luonnon vitsi - mystiikan, fiksu temppu, sillä olisi ollut Luontoäiti leikkiä koko ihmiskunnan ymmällään satoja, tuhansia vuosia.

 

Joilla on selvästi ajatuksia on mahdollista olla samaa mieltä, myös vastalauseemme niitä, mutta ehkä se todella kaikki, että on mahdollista että sen kanssa tai sitä vastaan. So Called Jerry Cimrman n olettamus.

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Tiede voi puhdistaa uskontoa virheettömiä ja taikausko. Uskonto voi puhdistaa tiedettä epäjumalanpalvelus ja vääriä absolutes ..  Pope John Paul II
C.Chaplin:  Päivä ilman naurua on päivä hukkaan.  
Jos Tyhmyys sai meidät tähän sotkuun, niin miksei se voi saada meidät ulos? W.Rogers
z