Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-sekalaisia ​​. Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Sekalaiset työt
Huomautukset, linkit Harrastukset, Tärkeää tietoa mistä tahansa internetistä ja muualla
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljapeltokuvioita

  - Kone-käännetyn tekstin

Monet ovat sanoneet Alchemy, että on tekemistä kultaa ja hopeaa. Minulle kuivaa ei ole tarkoitus, mutta Tarkastellaan ainoastaan ​​mitä hyve ja teho saattaa piillä lääkkeitä. Paracelsus
Anarkia on vain hieman toivonkipinä. Mick Jagger
Hanki tosiasiat ensin, sitten voit vääristää Them kuin haluat. M.Twain

Crop Circles , Crop lukuja, lyhyt ominaisuudet

PagPh

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Esittely

Täällä sijoitetaan objekti eri informations saatu pääasiassa Internetin Se ei ole omaa vielä sivuja, tai ei ole vielä asetettu esine muille sivuille, joiden soveltamisala sopivat paremmin aiheesta. Reservoir kaikenlaisia ​​informations

 

Muun muassa Collected täällä on joitakin virheitä , jotka kunnes nyt sitoutuneet Explorers viljapeltokuvioita kuvioita. Mahdollinen tuleva se joitakin erityisiä sivulta. Myös mielenkiintoisia tapahtumia menneisyydestä, jossa kuuluvat myös Tavoite satunnaisia ​​havaintoja.

 

Jotkut Tavoite havainnon aiheuttamat olosuhteet

(Tai satunnainen olosuhteet, että jotkut valitut ominaisuudet esineellistetty)

 

CORN CIRCLES LÄHELLÄ PM vetäytymisestä (päiväys?) (photo)

 

David PAUL

TURVALLISUUS rivi puhkesi viime yönä kun valtava maissi ympyröitä ilmestyi maatalousmaan klo pääministerin Country Retreat. Ympyrät ovat vain muutamia satoja metriä Chequers, jossa John Major viettää viikonloppuisin. "Jos he piirsi hoaxers se huikea Ne eivät kuulu turvallisuusjoukkojen vartiointi pääministeri", sanoi Lena Godsall-Bottriell, joka löysi piireissä eilen. "Jos he olivat työtä ulkomaalaisten, en vieläkään ymmärrä, miten kukaan ei nähnyt, mitä tapahtui", lisäsi rouva Godsall-Bottriell ja villieläinten tekijä lähistöllä Terrick Books. Viime yönä Thames Valley poliisi sanoi he tiesivät mitään ympyrät kartanon lähelle Wendover. Mutta uskomattoman ja Downing Streetin tiedottaja sanoi: "Me tiedämme Chequers maissi piireissä, mutta ne eivät ole turvallisuusriski." "He eivät ole tehneet ihmiset, ne ovat luonnollinen ilmiö, se on jotain se sää. "

 

tuskin kukaan yhteydessä viljapeltokuvioita koskaan ilmaisi tarkemmin kuin alaisensa ja maaorjia John Major ja Her Majesty. Yes, Prime Minister! Kyllä, tämä on puhtaasti luonnollinen ja normaali ilmiö, joka liittyy vaikka vain ja ainoastaan ​​sää, jossa yksi sen hyvin äärimmäinen ilmiö. Vain sääli, että maaorjia ja palvelijat jo ei jatka kehittämiseen alkuperäisen, se näyttää erittäin hedelmällistä ajatusta. (Mutta ei ne todella? Olisiko mahdollista löytää jotain salaisia ​​raportteja ja arkistojen 007 .. he luultavasti hyvin epäilevät, kuka on todellinen kirjailija, mutta silti ei paljasta sitä kenellekään, sekä maanviljelijät)

 

http://davidpratt.info/cropcirc1.htm

Vuonna 1995 viiden terälehteä tähti ilmestyi

klo säveltäjä Andrew Lloyd Webberin maassa asuntoon Kingsclere, huolimatta kiinteistön päivystää 24 h tietoturvaryhmä. Kanssa suuri tontti Rigged anturit ja mikrofonit, tutkimusryhmä etsii varoitusmerkki otettiin kiinni muutaman minuutin niiden saapumisesta. Mutta kukaan ei ollut kiinni tehdä kuvio. Webber oli lomalla tuolloin ja hänen turvallisuutensa henkilökunta soitti kertoa hänelle, mitä oli tapahtunut. Vakuuttunut siitä, että kaikki viljapeltokuvioita olivat väärennöksiä, hän vaati saada tietää, kuinka käärme sai vuonna hoaxers. Kun hän sai kuulla, että se näytti siellä ei ollut mitään hoaxers, hän oli hyvin innoissaan.

Kuva 9.4 kaunis sato muodostumista, joka sekoittaa Andrew Lloyd Webber - vaikka hän ei koskaan vaivautunut katsomaan sitä.

 

 

Nauhoitettu viesti löytö viljakuvioista sisällä aktiivista louhitaan kentät Salisbury Plane

http://davidpratt.info/cropcirc1.htm

Kesällä 1991, Terence Meaden ja joukkue Japanilaiset tiedemiehet olivat kentän valvonnassa elektroniikkalaitteiden, mukaanlukien tutka, magnetometrit, video hämäränäön, liiketunnistimet. Varjolla sumu ilmestyi muodostuu pieniä käsipaino, mutta yksikään skannereita ei ole rekisteröity missään tunkeilijoita.

 

Virkamies armeijan sijaitsee Salisbury Plain koulutuksen alalla viljapeltokuvioita kerran kohdataan aktiivinen miinakenttä.

 

 

Lisää viljapeltokuvioita lentokentällä - kenttä on aidattu, ja ulkomaalaisten eikä tutkijoilla ei ole pääsyä. Lightning vastuuvapauden joutuu jollekin aidattu paikka (jos vain joku voisi laittaa maissi kenttä Faradayn häkki), ja lisäksi todennäköisesti sijoitetaan puussa vasta tänään hänen allekirjoituksensa. Sijoitetaan osaksi ennusteita (ennuste).

 

Lisäksi se on melko todennäköistä, että siellä on enemmän tapauksia, joissa viljapeltokuvioita löydettiin paikkaan käsittämätön, joka oli täysin vartioi sotilas, poliisi, yksityinen tai muu suojaava palvelua, mutta tosiasia on ei julkaista luottamuksellisuussyistä.

 

Satunnaisista, täydentävä, mahdollinen tukeminen objektiivista näyttöä teorian salama vastuuvapauden vaikutus huomioon sijainti viljakuvioista: puuttuu (tuhottu), ja sittemmin kaatuneita puita, alue vailla kannot ja lopulta kynnetty alle

18 huhtikuu 1998, Weyhill, Hampshire, 51.215244, -1.556524

 

Nämä loistaudit jotain (automaattinen) induktioiden

----- Loppu osassa: Osa Tavoite tarkkailu ...

 

 

Libor Cermak blogi (käyttää joitakin käännös moottori)

liborcermak.blog.idnes.cz ... in-vilja-lanech.html

kirjoitti kattavuuden puute tiedotusvälineissä Mitä viljapeltokuvioita

"Haluaisin korjata tämä puute. Esimerkiksi jo Se, kuten viime vuonna ja edellisenä vuonna haluaisin esittää puolueetonta kertomukset Euroopan ja maailman viljapelloilla. Olisi puolueeton, että ne eivät halua lukijat Impose mitään Mahdolliset hypoteesit niiden alkuperästä, ovatko ne ulkomaalaiset, ympyrä-päättäjille, tuuli pyörii, maapallon, henget viljan tai salaisia ​​sotilaallisia hankkeita jne.. "

 

liborcermak.blog.idnes.cz / ... dominuje-repka.html

Huomautus: L. Cermak blogin voi löytyä useita maksuja, jotka ovat suhteellisen tavoite, käsitellään kuvauksen ja arvioinnin muotoja viljelykasvien, erityisesti Englannissa, mutta myös meidän maassamme (Tšekki) ja muualla maailmassa. Monet paikkoja esiintyminen agrosymbols kirjoittajan henkilökohtaisesti vieraillut, joten viestit voi toimia arvokkaana varasto informations. Muut paperit on omistettu kuuluisa luvut valkoisia hevosia ja ihmisiä, Muualla Selittää alkuperän ja käytön nimen Ley Lines ja on myös harjoittavat edelleen pohtimaan esihistoriallinen ratkaisuun kelttien ja muissa megaliittiajan ja esihistoriallisia rakenteita. Erittäin hyödyllinen ymmärtää historian paikoista ja yhteyksissä kuvattu, voidaan suositella.

 

Ainoa haittapuoli mainitun blogin voidaan nähdä, että valtaosa viittaukset cropcircleconnector.com (ja aikaisintaan viime kaudella) ei enää toimi, koska ne siirrettiin maksettiin alueelle sivuston. Mutta informations blogin Ne ovat tarttuvia tarpeeksi ilman niitä. Viittaukset cropcircleconnector vuonna 2011 toimivat edelleen. Kirjoittanut helmikuussa 2012.

 

liborcermak.blog.idnes.cz / ... dominuje-repka.html

"Se kumma kaareva näytteitä kuvamerkki All Canningsia osoittavat, että jokin muu voima toiminut Than levyt ja jouset. Hypoteesit circle päättäjien - NÄIN väärentäjien epäonnistuvat tässä. Olisiko tämä vain suorittaa erityinen tekniikka, joka on vielä tuntematon meille. Se NÄIN on se, joka ei usko yliluonnollinen alkuperä kuvioita sadon vielä mitään mahdollisuutta löytää mitään maanpäällisten hypoteesi? "

(ÚúúúÚÚÚÚůůůůůŮŮŮŮŮ kyllä, se on, täällä on raportointi Olisiko yksi, huomautus JL)

 

 

 

Riippumaton pohdintoja aiempien tutkimusten virheet:

 

Virheet, virheet ja viat aiempien havaintojen

 

 

Päivänselvä virhe: Ehkä ei ole tehty mekaanisia testejä taivutuslujuuden ja rikkoa vastaan ​​varret kuviot ulkopuolella niistä ... (Ei jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) / epäsäännöllisesti jätetty `on (vahingoittunut heikentynyt))

Laitokset eivät lainkaan vaikutuksen alaisena kaikki tuntemattomat ja käsittämätön voima. Varret kumartui maahan, koska Heikentynyt He olivat. Varret kumartui maahan, koska Heikentynyt He olivat. On mahdollista selvästi vakuuttaa siitä, että veto-ja taivutuslujuus testaus jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) varret päässä kuvioita ja Se on pysyvän ulkopuolella. Voima, joka tarvitaan varret taipuman pystyasennosta ja kulma on Tietyt varret sisällä kuvion paljon matalammassa lämpötilassa kuin ulkopuolella. Jopa vaanii Välittömästi kuvio ympäri rajan ja jopa muutaman metrin kohti pysyvän sato voi ilmetä jopa useita varret heikentyminen suhteessa Kokonaan ei vaikuta sähköä.

 

Valtava virhe, ranking tietämättömyyttä ja epäpätevään oli helposti osoitettavissa, että he eivät koskaan käynyt, ja muuten eivät olleet kiinnostuneita alueilla sato on jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) melko yleisesti, epäsäännöllisesti, eikä ominaisuudet ja kasvuston varret ja niiden osat (solmut jne..), että on olemassa sijaitsevat. Tämä on yksi huonoimpia esimerkkejä epäpätevään ja epätieteellinen työtä koskaan esillä maailman. Samanlaista toimintaa ei ole mahdollista soittaa tutkimusta ja jopa aavistuksen, saati tieteen nimittämää dilettants haluaa kutsua työhön itsellään. Yksilöt, jotka ovat yrittäneet tai tullaan Yritetään järjestää millään tavalla ja Vastaavia tutkimuksia säännöllisiä kuvioita CRO, pitäisi kuulua vain yksi julkaisija: Primitives. Nämä ovat yksi primitiivien, dilettanti ja bunglers kaikkialla maailmassa kaiken aikaa.

 

----- Toinen 18697 erittäin näkyvä virheitä , erilaiset omatekoinen mysteeri seuraajaa kasataan aikana tutkimuksen mysteeri seuraajia häpeälliseen kasa lantaa: he olettavat vain kasveja ja suhteellisen lyhyessä ajassa (minuuttia) toimii salaperäinen energia voisi olla jotain sen sähkömagneettisen säteilyn (mikroaaltojen?). Tällainen energia toimi minuuttia korkeintaan kymmeniä minuutteja, ja aikana muutaman minuutin, korkeintaan kymmeniä minuutteja tapahtua majoitus (taivutus maahan. voidaan täysin objektiivisesti suorittaa energiaa että hän olisi mitään kasveja Useita toiminut minuutista kymmeniin minuuttia intensiteetti aiheuttaa mekaanista heikkenemistä kudosten, niin sen jälkeen muutaman kymmenen minuutin Ne jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) olisi huomattavasti suurempi kuin energia tarvitaan niiden kokonaismäärä kuolemaan. Mystery seuraajaa myös harkita, että hän voisi käyttää laitoksia joitakin tuntemattomia voimia, Ehkä okkultismiin - Psykologinen hahmo, kuten levitaatio, telekinesis, myös mikä on johtanut kaikki paikan päällä Havaittu sähkömagneettiset, fyysisiä ja muita muutoksia maaperän ja kasvien. myös muita hänen Tämä sivusto Havaittu vaikea selitettävissä ilmiöitä. Termodynaaminen ja kaikki muut luonnonlait ja fysiikan, mutta olisi samanlaiset vaikutukset, joten vaikka altistuminen okkultismiin - noituus - levitaatio voimia kasveja valituista ominaisuuksista Väistämätön Tarpeen olisi täysin kuollut. Kaikki Nimittäin Tapahtumat maapallolla olisi sovellettava paikallisten fysiikan lait, myös vt kaikki noidat, tietäjät, salaperäinen ja selittämätön ilmiöitä sekä Isä ​​Frost ja Baba Yaga, Nastenka.

 

----- Meaden ja Lewengood Vaikka ovat olleet varsin lähellä selvittämisessä ilmiön, mutta oman Viallinen perustelut ovat joutuneet hyvin vaikeaa tai kokonaan unverifiable todennettavat seikat. He saivat Siten km tai enemmän valovuosien päässä Mahdolliset ratkaisut. Niiden heijastukset Tasaisen yhteyden Sähkömagnetismi. Lähes ainoa, mutta suurimmat väliaikaiset myös luonnollista sähkömagneettista ilmiötä salama vastuuvapauden. He nopeasti alkoi miettiä mysteereistä, ensimmäinen mikroaaltouuni (L), toinen (M) tai vaikea ilman pyörteet, Electrified kitkan. Yhdessä yksimielisiä uskossa, "jotain käsittämätöntä sähkömagneettista" ilmiö ja esiintyminen yhdistää eri paikoissa. Että liität ilmiö voi olla hyvin voimakas, hyvin ymmärrettävää sähkömagneettisia ilmiöitä - salama vastuuvapauden, mutta toistaiseksi ei päästä asioiden käsittelyyn. Se voi selittyä läpi useita objektiivisesti Tunnistetut ja tunnistettavasti sekä mitattavissa poikkeavuuksia paikassa viljapeltokuvioita. Ei paljon, mutta lähes poikkeuksetta kaikki. Sisältää kaikki hyvin subjektiivinen ja vaikeasti todennettavissa tunteita kävijöitä paikoissa, joissa kuvioita tapahtui.

 

 

----- http://www.cez-okno.net/.../kruhy-v-obili-a-barbara-lamb

(Takaisin käännös Englanti)

BL: mielestäni viljapeltokuvioita varmasti joitakin outoja tuote älykkyyttä, mikä on muualla. Joka tapauksessa, mitä emme tiedä on, jos on olemassa viljapeltokuvioita luonut avaruusolentojen fyysisessä muodossa tai muita olentoja tulevat kuiva, että eri ulottuvuuksia todellisuudesta. Mutta varmasti tiedämme, että opinnäytetyö taiteilijoiden, kirjailijoiden, ovat hyvin älykkäitä, luovia ja heidän kokemuksensa geometrian, ja osuus matematiikan ja pystyvät luomaan malleja niin kaunis ja yksityiskohtaisesti. Vaikka kukaan ei ole koskaan nähnyt mitään olento toiselta planeetalta luoda viljapeltokuvioita mutta kaikki viittaa siihen, että tulevat muualta. Tiedämme myös olemassa malleja, jotka "keinotekoisia", että ihmiset on luotu, mutta useimmat meistä eivät voi todeta, että opinnäytetyön alkaen "aito".

 

 

----- "Catch oma viljapeltokuvioita hoaxer"

http://www.ufo.cz/obili/0210b.htm   (käyttää joitakin kääntää moottoria)

Voisiko jotain tuollaista oikeasti kukaan koskaan ollut kokeilla, sillä jos hän aikana Samanlaisia ​​attempt've tehty ja "saalis" todellinen kirjoittaja viljakuvioista tai tavata häntä (ravista kätensä), jo olisi koskaan palaa takaisin kenttä, ja jos hän ei koskaan löytynyt, veivät hänet pois kentältä, kuten he sanovat "jalat edellä" (mutta vain jos hänen Olisiko pistettä sijoitettava niin yhtenäiseksi näyte). Koska mitä tapahtuu salamaniskut (tapauksessa ns "Return Stroke"), jos hänen ruumiinsa todella vaikuttavan eikä vain joidenkin ilmiöiden tai mukana edeltäneistä. Porrastettu johtaja, positiivinen Streamer - Ne eivät välttämättä kaikki muuttuaReturn Stroke, Että vuoden päästö tapahtuu vain yksi tai muutama - keskimäärin 3-5, jotkut niistä voi olla useita rinnakkaisia ​​aseita, kun taas positiivinen serpentiinit, kytkemättä voi syntyä jopa useita kymmeniä keskeneräisiä astui johtajia sekä monia kymmeniä tai jopa satoja . Kun kyseessä suoran toiminnan RS on koskemattomuutta aiheesta hyvin vakavasti häiriintynyt, ja se ei ole mahdotonta, että mikään esine, joka voisi olla ennen intervention RS Kuvata elävä organismi oli hyvin tasaisesti pitkin alueelle useita hehtaareja jälkeen hajoamista aiemmissa osissa ei ole suurempi kuin koko useita senttimetrejä. Samanaikaisesti tai hieman ennen Kuvattu hajoaminen (tuhannesosaa toinen fraktio) olisi hyvin huomattava osa alkuperäisen elävän organismin (kymmeniä prosentteja painosta) muunnetaan kaasua. Nimetyt RS liitännäis ilmiöitä, ja volgende edeltävän, Portaat Leader, Positive Streamer, jatkuvat Ajankohtaista - eivät lähetä enempää kuin 1% kokonaismäärästä tyhjentyä, mutta mitään niistä voisi tappaa lauma lehmiä.

 

Valtaosa eläviä olentoja, kuten ihmiset, kuolee salaman eivät todennäköisesti tappaneet väliintulon RS, koska ne ovat aika sen vaikutuksista kauan sitten kuolleet, tai ainakin hämmästytti läpi tapahtumien sitä edeltäneet.

 

Vaikka se vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä, jotkut suojella eläimiä kuolemasta salaman suoriutua omista, koska tyrmää joitakin ilmiö Teema edellisen RS sa Ne makaa maassa. Jotkut tappaa muutenkin, mutta voi myös pudota korkealta. Jotkut saattavat tulla tapetuksi jälkeenkin, johtuen siitä, että RS osuu liian lähelle heitä. Mutta silti jokin eläin makaa maassa ei tarvitse suoraan vaikuta RS, jo pelkästään siitä yksinkertaisesta syystä vaikutuksia käyttää paljon parempi kapellimestari. Virtaukset satoja tuhansia ampeerin todella tarvitsevat "parempi Ukkosenjohdattimet." Jokainen jopa erittäin kolmiulotteinen eläin, ja juuri vaikuttaa suoraan RS Välittömästi räjähtää. Kuten jotkut useita tonnin puut kärsivät "paljon ja suoraan sisälle". (photo) Kaikki puut, jotka ovat seurausta salama vastuuvapauden "vain" halkaistut, epämuodostuneet tai rikki, tosiasiassa RS vain vain "nuoli" Johtuvat oli oikeassa vieressä.

 

----- Yksi suurimmista virheistä on viljakuvioista Explorers on pyytää apua "tutkimus" viljakuvioista ufologist, astrologit, mysteeri uskovat actaX-logists, velhoja, psychotronics, yliaistillinen henkilÃ, esoteriikan, okkultistit, taikureita, noidat ja erilaiset muut Variantit sciolist. Samanlaisia ​​tuhoeläimet sivuston automaattisesti alkaa kiivetä kuin torakat tai ampiaisia ​​oluen.

 

Miksi ei pyydä paikan päällä kyselyn lobbaajien klassisen tieteen ja perustutkimuksen, kasvitieteen, Viljelijät, fyysikot, kemistit (toxicologists!! Ensinnäkin), biokemistejä, biologit, geologit, meteorologit speleologists vesihuollosta hydrogeologia arkeologit, valokuvaajat erikoistunut in Time-lapse kuva? Yksinkertaisesti, koska ne antaisi heille "selittämätön" ilmiö selittää kerran ja kaikille, jotka ne ovat eniten pelkoa ja menetti olisi mitään tuloistaan.

 

----- Kaikki väite "200, 300, 500% venymä solmuja ei voi luonnossa Ehdot" on ilkeä valhe. tutkijat valitettavaa, sillä viljaympyrät itse tahattomasti paljastaa, että jos se ei viljapeltokuvioita ilmiö elämässä ole kenttää vieraili. Tietenkin se myös ollut koskaan käynyt missään ilman alalla normaalisti, epäsäännöllisesti polehlým siivillä taivutettu maahan viljaa. Olisi täysin identtisiä solmuja muutoksia, mukaan lukien ne, jotka ovat ylpeänä kutsuttu "expulsed Node" tai "karkotus aukkoja". Tarkistaa, että ne ovat täysin normaalia ja luonnollista muutoksia esittänyt , makaamaan viljaa. Kaikki heidän työ olikin aiemmin toteutettu siten, että valokuvattu ja ottivat näytteitä solmujen kuvioita jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sadon, ja näytteet lähellä paikkoja, joissa sato ei jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty). Mutta mitä ei aikaisemmin he eivät ole koskaan tehty useita vuosikymmeniä, sano uudelleen koskaan tehnyt, on jälleen korostaa koskaan, he eivät mene jonnekin kauas säännöllisen muotoisia valvoma Them, paikoissa, joissa on joitakin RDF (satunnaisesti uponneet muodostaminen , parempi sanoa epäsäännöllisesti jätetty `on sato), ja otti näytteitä myös siellä.

 

Mutta jos loppujen vastoin kaikkia odotuksia, joskus vierailu tahansa näin tapahtuu, samoin vaurioitunut kasveja siellä, luultavasti hämmästynyt leveä suu auki. Mutta he eivät tehneet mitään muuta kuin että kaikkia vastaavia tapauksia ilmoitettu poikkeus osoittautuu sääntö. Totesi vain, että ne ovat energiaa, ettei missään maailmassa ei tee mitään muuta kuin että tuotettu säännöllisiä kuvioita, jostain käsittämättömästä syystä melko "vitsaus eteni epätasaisesti ja juoksi naapurustossa."

 

Tässä vaiheessa on se záhadologům kertoi kertaheitolla: niitä kaikkia niin paljon puhuttua "yliluonnollista", "ulkomaalainen" energiaa tarjotaan oikeus heitä vuonna 2012 (mikä ehdotti antiikin Mayat?) Jossain 0,5-1500000 neliökilometriä vahingoittuneen , heikkeni ja esittänyt , makaa maassa viljan maailmassa. Se on noin miljoona kertaa suurempi määrä ja koko tapauksia kuin ne ovat säännöllisiä kuvioita. Se näyttää täsmälleen sama vaurioita, jotka ovat säännöllisiä kuvioita. Osallistuvat tällaisissa paikoissa on varsin heidän arvonsa, ja he tekevät jotain tällaista ei varmasti vähenee. Älä välitä, mutta hän oli jonkun tekemään sen heidän pitää omansa heidän saastaisia ​​snouts záhadologické lopullisesti suljetaan ja lannan kaivettiin sitä.

 

Olisi todennut, että solmuja ja kasvit kuivissa paikoissa osoittavat täysin muuttaa Sama, mukaan lukien ne, jotka olisivat paljon Adored "expulsed onkaloita", "räjähti solmuja", jotka kaikki Tasaisen katsoa jos ei avaruusolento alkuperä, ainakin syy millaisia "hengellinen - pretersenzual - extrasenzual - astrologisia" alalla henkisyys, paranormality, astrologia tai muuta vastaavaa surkea roskaa tiedettä. Olisi todennut, että aivan kaikki heistä vangiksi muutokset kasvu - laajennettu ja taivutettu solmut, mukaan lukien muutoksista aiheutuvat Epäillyt kaasun paine (oletettavasti mukaan ne), mutta todellisuudessa ne ovat aivan luonnollisia kasvun aiheuttamat muutokset keskinäinen paine kasvaa kudosten . Joissakin vielä vihreitä kasvinosia voivat aiheuttaa painetta muiden, jo kuollut ja kuivatut tai vain kuolla ja kuivaus (Nämä ovat aivan luonnollisia seuraukset prosessit kasvun ja kypsymisen yksivuotisten kasvien). Viivästynyt kypsymisen jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) kasvit tapahtuu kokonaan poikkeuksetta kaikkiin paikkoihin luvattomasti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) viljaa, ja sitten mahdollisesti päässyt näkymä: entä jos se olisi mahdollista, että kaikki, myös säännöllisesti jätetty `on ( vahingoittunut, heikennetty) crop kuvioita, myös täysin epäsäännöllisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato muualla kentällä, on täsmälleen sama syy? Hän on oikeassa, puheenjohtaja! Viivästynyt kypsymisen polehlých (jossa terät taipuvat maahan) kasvit sitovat ehdottomasti poikkeuksetta kaikissa paikoissa epäsäännöllinen polehlým (varret taipuneet maahan) viljaa.

 

Lähes poikkeuksetta kaikki Explorers viljapeltokuvioita itse asiassa vain loisia ja että vuosina alalla viljaa ja rulla tai leipäviipale on hyvin pitkä matka, ja valtaosa yleisön koskaan nähnyt viljapeltoja eri samassa lämpötilassa ikkuna junalla tai autolla. Heidän puolustus mahdollista, että shown kirjaa lähes toimittaneet selvästi, että seuraa yleisön tietämyksen puute parasitize viljakuvioista uskovia lähinnä niiden oman tietämättömyytensä, koska köyhiä yleisö Ne erottaa vain muutama enemmän käyntejä kenttiin, jossa jotkut säännöllisiä kuvioita tapahtui sadon. Katso myös paikkoja, joissa sato on jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) vain melko epäsäännöllisesti, se olisi heidän syvällä alla tasolla, ja se on täysin tarpeeton onhan sillä Originated He olivat täysin eri tavalla ja mikään samanlainen voida sijaitsee siellä. Väärin! Kaikissa paikoissa, joissa epäsäännöllisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) vilja olisi ollut monia merkkejä niistä, jotka olisi ehdottomasti poikkeuksetta syynä "tuntematon salaperäinen vaikutus energinen ilmiöitä", joka heittää ylös se. Jokainen arvoituksellinen ilmiöitä ja vaikutus tuntematon voimien sekä nopeasti unohtaa. Kaikkea kuuluvat nykyiset loogista toimintaa ja mitattavissa voimia, samalla korkean energian on oikea. Huom: Poikkeuksena ovat esimerkiksi Explorers viljapeltokuvioita Italiasta, joka luultavasti ensimmäinen huomannut, että säännöllisesti ja epäsäännöllisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato on paljon yhteistä, ja monin paikoin Tällä sivustolla kiitollisena Toistuvasti Tuo Them (photo).

 

Vaikka lähes kaikki sokaista tutkijaa ja ihailijoita mysteereitä asti Aikana tutkimuksen viljakuvioista toimi uskomattoman tyhmä tyhmät ja Blockheads, kukaan ei niitä tai ympyrän päättäjät vaativat mennä kenttään ja mitataan jotain siellä juuri silloin, kun vain On todella luodaan todellinen, aito malli sadon. Tarkemmin sanottuna siinä vaiheessa, kun se on osaksi rakenne Nauhoitettu varret. Jokainen ympyrä-maker tai seuraaja mysteeri, joka olisi suoraan vaikuttaa eniten energinen osa vastuuvapauden valaistus,Return Stroke, Ei vain ollut hän, että heti välittömästi surmansa, mutta samalla aika myös täsmälleen törmäyshetkellä ja otsa Return Stroke impulssi räjähti. (pic)

 

----- Tarkkailijat (useimmiten omaehtoisten "asiantuntijat" että kysymys viljakuvioista) ovat täysin järkyttynyt siitä, että voisi itse luonto luoda jotain niin uskomattoman monimutkainen ja symmetrinen. Tarkkailijat merkittävästi aliarvioida Luontoäiti, sillä jokainen yksittäinen solu tahansa organismi on miljoona miljoonaa kertaa monimutkaisempi kuin vaihtoehto, vaikka kaikkein monimutkainen kuvio sadon, mutta se on hyvin symmetrinen rakenne, ja addition suorittaa monia toimintoja.

 

Jokainen ihmettelevät, Tuo luonto voi luoda kauniita kiteitä ja niiden kokoonpanot, erilaisia ​​kristalli toiset? Tuhannet erilaiset muut täysin luonnollisesti luotu fractal yksikköä, delta joet virtaavat mereen, oksille, suonistoissa kasvien ja eläinten rakenne salama vastuuvapauden juuriston kasvien, planeettakunnista, galakseja, molekyylit, makromolekyylien ja Miljoonat ja miljardit muut esimerkit ole luettelossa? Luonto ilman ongelmia kaikki luodut rakenteet yli Kuvataan miljoonia ja miljardeja vuosia. Olemme koko ihmiskunta ja jatkossakin kuiva tyhmät, että meillä on jatkuvasti yrität tätä kykyä tarkasti ja täsmällisesti tässä eräässä tapauksessa poistaa? Kaikki muut kyvyt myönnämme luonto, miljoonia ja miljardeja muissa tapauksissa muodostumista säännöllisesti ja fraktaali rakenteita, mukaan lukien oman pistettä. Jopa koko ihmiskeho on hyvin säännöllinen rakenne, käyttäen tuhansia ja tuhansia täysin luonnollinen kyky muodostaa luonnollisen fraktaali rakenteita. Kaikki tämä namend kyvyt meidän armollisesti antaa luonnolle, myös Miljardeja paljon enemmän muita, ja vain tässä yhdessä tapauksessa, yritämme katsoa koko asian extraterrestrials, tuntemattomia energioita ja salaliittoteorioita?

 

Yksi suurimmista kömmähdyksiä ja omatekoinen "tutkijat" on viljakuvioista kanssa, että luontipäivämäärä fraktaalit Pidetään jo 20-luvulla, kun ne löydettiin heidän Discoverer tai jopa 70 vuotta kun ensimmäisen kerran tietokoneella simuloitu. Itse asiassa olemassa missään koska ensimmäinen hetki Big Bang, ja jopa hyvin todennäköistä ennen, trom joko fyysinen tai filosofisesta näkökulmasta.

 

Dear (jälkeenjäänyt) fanit mysteereistä mahdollistavat suurimmat mahdollisuudet mikään mystinen energia, jos ei niin salaperäinen parempi mikroaaltouuni. Mutta ennen kaikkea, silta kuten jotkut salaperäinen, mutta huomaamatta energiamuoto. Jos se oli vain kun kaikki (he edes niitä) oli joitakin "yhteisiä", ei täysin salaperäinen energian muoto, niiden mukaan, myös se pitäisi olla joitakin erityisiä, salaperäinen ja yliluonnollisia ominaisuuksia. Johdu pelkästään opinnäytetöitä vaikutuksia, tulokset yhteisen energiamuotojen olisi muodostettu kuiva ja käsittämätön erityisiä ja säännöllisen muotoisia. Vaikka se oli vain täysin tavallinen sähköinen purkaus, heidän mukaansa Olisiko täytyy olla vähintään "Tuntematon tai Aiemmin dokumentoimattomia sellaista sähkö vastuuvapauden." Voiko kuvitella jotain "tuntematon tyyppi electrical discharge"? Ehkä vain fanaattisia kannattajia arvoituksellisuus ja mysteerejä. Kaikki mahdolliset nykyiset sähköiset purkaukset ovat fyysikot ja luonnon ja fysiikan lakien täydellisesti kuvattu ja ominaista. Tapauksissa, joissa ihmiskunta tarvitsee jotain, ne ovat todella erittäin luotettavia käytössä (polttomoottorit, kivienmurskaus). Silloin, kun ne ovat täysin käyttökelvoton ihmiskunnan, ja kuiva salama päästöt, ainakin ne on kuvattu ja hyvin ominaista. Viitaten: Ryhdy kuten on jo tapasääntöä, kuvaili kaikilla tekniikan aloilla, tiede ja tutkimus kuuluu erottamattomasti kokonaan yhden haaran perus-tai soveltavaa tutkimusta. Nämä ovat kaikki toimintaa, johon ihailijoita ja ystäville mysteereistä uhkakuva sitä kuin paholainen. He nimittäin joukosta useimmat kaiken kuten liikkuvat vain heidän täysin harhainen renkaat ja monimutkainen arvoon arvaamattomaan virheet ja hämähäkinseitit. Ne ovat kaikki koottu toimintaperiaatteet avaruusolentojen, psyykkisen energian, Psyykkisen median salainen tutkimus ja kymmeniä vastaavien saatavien sciolist tai salaliittoteorioita, ja niitä jauhaa uudestaan ​​ja uudestaan ​​kuin hän rukki.

 

Se on valtava pettymys heille, että selittämätön ilmiö Niinpä Them, kuivuus ja viljapeltokuvioita, se voi aiheuttaa jotain niin ällöttävän yhteistä kuin salama vastuuvapauden. Yksinkertaisesti tarpeeksi Tutkitaan muutamia ammattijulkaisuja (Uman, Rakov, www.ufl.edu ) pystyä vakuuttamaan kenellekään, että "tavallinen" salama vastuuvapaus on kysymys todella poikkeuksellista. Valtavasti energiaa, hyvin säännöllinen ja jatkuva määräysvallassa erittäin tarkat säännöt ja fyysiset lait. Pystyivät mahdollisesti ajan selittää edes itselleen, että fyysinen ilmiö Voisi liikkua sähköveturi etäisyydellä monta tuhatta kilometriä junan kanssa, ei todellakaan ole suuri ongelma muuttaa suuntaa kasvusta sadon (lähinnä vahingoittaa), tai "koputtaa ja pin maahan." Tämä mysteeri ystäville kestää monta vuotta ennen kuin he pystyvät hyväksymään samalla alkeellinen selitys, että joku näin loukkaavalla tavalla "jalkoihin Heidän muta piirakoita." Kautta äskettäin salama vastuuvapaus täysin mahdollista selittää poikkeuksetta kaikki "poikkeamat" Havaittu alueilla viljapeltokuvioita esiintyminen. Sattumanvaraisesti kuivatut maaperään kuvion alla, muutokset kompassi poikkeamia, epäonnistumisia elektronisia laitteita. Jos salama vastuuvapauden virran ja jännitteen toimitettu pysyvästi pystyisi antamaan virtaa toimintaa useita miljardeja tokamakit tai Miljoonia CERN kiihdyttimiä kerrallaan.

 

Pienet lisäpainama: Jälleen kerran, eikä varmasti viimeinen: UFOlogists, mysteeri ystäville ja salaliittolaisten uskollinen ystäviä ja muita tuholaisia, Kuka kysymys viljakuvioista aina vain vain loinen, on välttämätöntä koko kysymys viljakuvioista ilman armoa mahdollisimman nopeasti ja useimmat päättäväisesti ottaa pois, kieltää, jonnekin lukita ja heittää pois avain. Näin on olemassa vielä jäädä heille Riittää että heidän mutaa piirakoita, ei vielä tallataan. (Kuinka kauan?)

 

Yksi suurin virhe, Joka oli kunnes nyt harjoiteltu kaikki viljapeltokuvioita Explorers ehdottomasti poikkeuksetta, on se, että viljaympyrät hän läpäissyt yhden vierailun tai lentokoneessa lennon, otti valokuvia ja asia saatiin päätökseen heitä siitä. Niiden perus-ja tärkein liike, mutta pitäisi olla säännöllinen vierailu kukin rakentaa kuivassa paikassa Bridge aikana muutaman päivän välein, kunnes sato, myös hieman jälkeen. He asiakirja Itse täysin normaali luonnonilmiö, joka tapahtuu ajan myötä (ks. aikajärjestys) myös ja kehittyy ajan mittaan. Kauan ennen taivutus ja että vasta sadonkorjuun jopa sadonkorjuun jälkeen. Alun perin jätetty `on (vahingoittunut, Heikentynyt) vain muutaman prosentin pinta-alan kerrotaan usein. Hyvin helposti Voisiko hän huomannut, että tuhoalueilla majoitus (haitallista heikentäen) vähitellen enemmän ja enemmän sadon, ja ne, jotka olisi tutkittava, "täysin käsittämätön jopa yliluonnollisia" ilmiö on paljon yhteistä varsin yleisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato. Että antajan täysin säännöllinen ja epäsäännöllinen majoitus (vahingollista heikkeneminen) ja yhden yksi. Pitäisi olla paras, neuvoo, että viljapeltokuvioita Explorers käynti ja samalla asiakirjan välein päivinä useilla aloilla varsin yleinen, epäsäännöllisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sadon. Olisivat löytäneet, että tilanne kehittyy hyvin samalla haluavat lähelle ja aloilla säännöllisen muotoisia. Exploring kentät epäsäännöllisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato olisi heidän varmaan jotain alle tason. Olisiko parempi pikemminkin jatkaa Jätä heille säälimätön unta unia avaruusolentojen ja niiden lentävät koneet, salaperäinen energiat sienitauteja ja hyönteiset, jotka voivat tappaa niin nopeasti Pystyy Se ei edes release varret (katso).

 

----- että se on mahdollista, että esimerkiksi mikroaaltosäteilyn saavuttaa samanlaisia ​​vaikutuksia kudoksissa kasvien (ei testattu toistettavia, ja huonosti dokumentoitu), on mahdollista vertailla volgende tyyppi päättely: Koirani on neljä jalkaa. Kissalla on neljä jalkaa. Koirani on kissa (Yes, Prime Minister). Väite, että kanne mikroaaltojen vahingoittaa kasvisolukoista, varmasti olisi mahdollista uskoa, mutta väittävät, että toimintaa mikroaallot aiheuttavat laajentamista solmujen (esim. ohra) on mahdollista ilman tarkastusta kokeilu kuvata kuin väärennös. Argumentti on samanlainen merkitys, kuin joku löydettyään jäänteitä kypsennettyä ajalta 6000 vuotta sitten väittänyt, että aboriginaalit oli kaasuliedet, sähkö ja mikroaaltouunit. Tänään on varmasti melko mahdotonta käsitellä lihaa toisella tavalla ...

 

--- End of osan virheet (luultavasti tullaan myöhemmin siirtyi toiselle sivulle) -----

 

 

 

Harhaluuloja. Tärkeää Toinen ryhmä teorioita,

 Tämä voi enää kuvata vain virheet, ovat kiistattomia harhaluuloja ja kohdennettu mystiikan, valheita ja vääriä, raja salaliittoteorioita, käyttäen hirvittävän tietämättömyys antaa yleisöille. Ne, tietenkin, Nämä alueet pyrkivät välttämään, niin paljon kuin mahdollista, mutta joskus se ei ole täysin mahdollista. Lukijat voivat tehdä ainakin karkea käsitys siitä, kuinka monta mysteeri käsittelee lannan Joskus vakava tutkijan täytyy penkomaan kautta.

 

Hesemann, M. : Cosmic Connection: Worldwide Crop muodostumat ja ET yhteystiedot

Viljelykasvin Vaikutusvaltayhteisöt suurtaajuisten sähkömagneettisten aaltojen alaosassa gigahertsin taajuusalueella. Ne kuulemma innoissaan elektronit atomien maaperää ja kasveja sekä korkea energian taso. Tasapainottaminen energiatasot nousevat nimenomaan, että kyseiset poikkeamat ilmenevät agrosymbols. (Ei tarkka lainaus, selkä käännetty Englanti)

(Mitään todisteita? Huomaa JL)

 

Eri Harhaluuloja ympärille rakennettu Viljaympyrä geometria - jopa tarpeetonta täsmentää esimerkkejä, kirjoita termi osaksi hakukoneen. Täsmälleen sama graafit ja tulokset saadaan, jos se joutuu Vastaavia tutkimusta tahansa molekyyli, atomi, kide. Rakenne lehtien puu (suonisto), ja toiset, ja enemmän.

 

Jotain Harhaluuloja eivät ole vain, jotkut ovat suoranaiset valheet:

Internetin sivuilta UFO klub Zablesk

... näytteet lähetettiin selvittää kasvit olivat vaikutuksen alaisena mikroaaltosäteilyn.

... Vahvisti, että se oli kyllä.

Heidät lähetettiin missä, milloin, kuka?

tutki niitä Kuka, miten, mitä perusteltu sen läpi ja vastaava ilmoitus?

Käytetään tutkimusotetta?

Määritetään, miten oli taajuus säteilyn?

Mikä idiootti on pystyä kirjautumaan alle jotain? (Jos kuiva ja vastaava ilmoitus on ylipäänsä olemassa)

Mikä idiootti on Able kuiva Similary, kaikissa täysin todistamattomia väitteitä julkaista missään?

 

--- End of harhaluulot, jotka todennäköisesti siirretään muualle --------------

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Vehnä kenttä - ja kirjaa salama magneettikentän linjat

Shocking, hämmentävä, yllättävä, vaikea uskoa, mutta myös silmien avaamisesta samankaltaisuus

Wheat Field - kirjaa magneettikenttäviivat tuottama salama vastuuvapaus

Lähes miljoona ampeeria (tunnetaan koulun kokeet - enintään 20-30 ampeeria)

 

  

Täsmälleen hetkellä salama vastuuvapauden läpi maissi varret aiheuttama ja johdetaan (ionisoitua ilmaa, koronapurkausta) sähkövirtaa. Kiitos Tämä varret ja muut kasvin osat voivat esiintyä sähkömagneettisia ominaisuuksia.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Suunnittelija tietää, että hän ei ole täydellisyyttä saavutetaan, kun ei ole enää mitään lisättävää, mutta kun ei ole enää mitään ottaa pois. A.de Saint-Exupery
Et voi koskaan lopettaa. Voittajat eivät koskaan lopeta, ja quitters koskaan voita. Ted Turner
Kaikessa luontoa on jotain ihmeellistä. Aristotle
z