Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-sponsoroinnista . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Sponsorointi Mahdolliset
viljapeltokuvioita syntyvät Lightning, uudet yksinkertainen ja ymmärrettävä teoria - Etsitkö sponsoreille
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Kone-käännetyn tekstin

Miten hienoa, että olemme saaneet paradoksi. Nyt meillä on toivoa edistyä. N.Bohr
Kukaan ei koskaan unohtaa missä hän hautasi sotakirveen. Kin Hubbard
Varma vakaumus, että voisimme jos halusimme on syy niin monet hyvät mielet ovat lepotilassa.  G.C.Lichtenberg

Crop Circles , Crop luvut Sponsorointi Mahdollisia

PagPh
Tämän apua voit purkaa mitään ulkoavaruuden valloitusten tunkeilijoita.

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Esittely

mitään tieteellistä tutkimusta vaativat rahoitusta, ja jokainen ihminen, myös organisaatio on mahdollisuus osallistua huippututkimusta, kerrotaan, että on yksi maailman suurimmista mysteereistä kaiken aikaa.

 

Täydellinen tieteellistä perustutkimusta, perustutkimus, tutkinta. Yksi täydellinen uudenlaista tieteen luoda tutkimustarkoituksiin - Electro-Phytopathology - katso valikkoa. Kuvailee toimet sähkön kasvien kudoksia. Edes yksi yksinäinen kokeilija tehtiin vasta nyt, kun kasvit ovat vahingoittaneet sähköä. Kyllä, ne ovat. Mutta 90% enemmän ei tapeta vain vaurioitunut - heikentynyt. Riippuu intensiteettiä koskevat koko määrän energiaa, ja miten energiaa levisi tehtaan ja kudoksia.

 

Kaksi täydellistä tieteelliset löydöt (ehkä enemmän)

Yksi upouusi scientivic Perustettu tieteenalalla (electro-Phytopathology)

 

Toinen tutkimus löytö: Totally sato kaikki, makaa maan pinnalle (paitsi sato - unikko, canola, jne..) Koko maailmassa, jopa valehtelee absoluuttisesti että epäsäännölliset muodot (myös miljoona kertaa enemmän alueella suurempi kuin säännöllisen muotoja - Piktogrammit - viljapeltokuvioita) luodaan salamoita. Pyöreä ja salama iskee miljardia peltoja ja ruoho alueet Vuosittain. Kaikki tämä sato vaurioitunut sähköä pystyssä monta päivää, viikkoa, vähitellen heikkenemässä ja kumartuminen yksi päivä. Mahdolliset Domino Effect, katso valikko. Paljon vaikutuksia mukana.

 

Toinen tutkimus löytö on itse asiassa ensimmäinen, koska Se oli tärkein pääoma koko liikkeen Investigation.

 

Viljaympyrä löytö on vain tuotteen, roskat, paljon enemmän laajan tutkimuksen.

 

Ryhdy sponsori realistisin viljaympyrästä, aivan uskomatonta teoria, suhteellinen rohkea, mutta ensimmäinen ja ainoa työskennellä:

 - Real Fyysinen ja Natural todellisia voimia ja vaikutuksia, kemia, biologia jne..

  - Ensimmäinen ja ainoa teoria tarkistettavissa ja tieteellisesti todistettavissa.

  - Ensimmäinen ja ainoa teoriassa mahdollistaa testi osoittaa virheitä.

  - Käytettävissä milloin ja todennettavissa toistettavia testejä ja kokeita.

 - Ei tarvitse toimia tai typerä avaruusolento valtaa 

 

Todennettavissa toistettavissa kokeita ja havaintoja - perus-ja johtavat perustavanlaatuisia tutkimuksen ja tieteen

 

Lisää 40 tieteenalojen tutkimusta ja perustutkimusta, se teki monet käyttökelpoiset osat tämän vain aborning, äskettäin kehitetty teoria

 

Rahaksi, tappaa oman Extraterrestrial. (Tähän mennessä Pidetään yksinomainen viljapeltokuvioita kirjoittajaa)

 

Osuuksista lähetti tänne voitaisiin käyttää, joukossa monia muita asioita, voittamisesta, pyyhkiä pois, anihilating tahansa Extraterrestrial, ET myös teorian maailmassa.

 

Nimesi tulee pysyvällä ja citated ikuisesti Merkitty tappaja avaruusolentojen, tuhoaja avaruusolentojen, ET - Annihilator, ET - Eraser, ET - Destructor, sniper tappaja avaruusolentojen .

 

Voit auttaa estämään ihmiskuntaa olisi huomattava kasvu itseluottamusta yhdestä pahimmista Menace - avaruusolentojen (Hawking kertoo).

 

Voit auttaa poistamaan mitään ajatella mitään ulkomaalaisten, avaruusolentojen - ET mistä tahansa ihmisten hämmentynyt mieli.

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Vehnä kenttä - ja kirjaa salama magneettikentän linjat

Shocking, hämmentävä, yllättävä, vaikea uskoa, mutta myös silmien avaamisesta samankaltaisuus

Wheat Field - kirjaa magneettikenttäviivat tuottama salama vastuuvapaus

Lähes miljoona ampeeria (tunnetaan koulun kokeet - enintään 20-30 ampeeria)

 

  

 

Täsmälleen hetkellä salama vastuuvapauden läpi maissi varret aiheuttama ja johdetaan (ionisoitua ilmaa, koronapurkausta) sähkövirtaa. Kiitos Tämä varret ja muut kasvin osat voivat esiintyä sähkömagneettisia ominaisuuksia. Siten ne voivat toimia kuten magnetoituu kompassi neuloja, ja sähkömagneettiset voimat ovat hetkellisesti poikkeuttaa ne maahan, joka myötäpäivään tai vastapäivään riippuen suhteellista suhdetta, suunta ja vaihe-ero viemällä sähkövirtaa. Tilapäinen mekaanisia muutoksia ja jännitteitä voi luoda myös Samaan näkymätön mekaanisia vaurioita oriented suuntaan. Tällaiset mikroskooppinen suoraan suunnatut vahingot voivat vähitellen kasvaa ja vahingoittuneita kudoksia myöhemmin aiheuttaa vähitellen suoraan suunnatut taivutus kaikki varret yhteen suuntaan (CW tai vastapäivään). Magneettikentät keskimäärin salama päästöt ovat ainakin kymmenentuhatta kertaa voimakkaampi kuin Maan magneettikenttä. Toinen osa työstä voidaan suorittaa valtava sähköstaattisia voimia kiittäminen siitä lehdet ja lehtiruodit kasvien käyttäytyä kuten lehdet ja varret elektroskoopit. Halkaisijat piireissä Noin Edusta välillä salama vastuuvapauden sähkömagneettiset voimat. Lisäksi All That viitaten: sato kaava esiintyy vähintään useita päiviä, joskus jopa useita viikkoja sen jälkeen, kun salama iski. Se johtuu Kyseisen kasvisolukoista heikentää hyvin hitaasti, koska valtava inertia ja siten erittäin hitaasti käynnissä olevien muutosten kasvit ( EPP , kronologia ). Koska joskus paikkakunnalla voi tapahtua hyvin monimutkaisia ​​häiriöitä ja resonanssia, se voi joskus luoda hyvin monimutkainen kuvio. Yksittäinen salama vastuuvapauden säteilee energiaa sähköveturi joka matkustaa tuhansia kilometrejä. Keskiarvo (!) Vastuuvapaus. (Yksinkertaistettu selitys)

 

Se oli yksi suurimmista luonnon vitsi - mystiikan, fiksu temppu, sillä olisi ollut Luontoäiti leikkiä koko ihmiskunnan ymmällään satoja, tuhansia vuosia.

 

Kanssa mainittu ideat on mahdollista olla samaa mieltä, myös vastalauseemme niitä, mutta ehkä se todella kaikki, että on mahdollista että sen kanssa tai sitä vastaan. So Called Jerry Cimrman n olettamus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

On niin mukava törmännyt ihmisiin tyhmempi kuin me. Me rakastamme heitä kerralla on la J.K.Jerome
Et voi luopua toivosta vain koska se on toivotonta. Sinun täytyy toivoa vielä enemmän!
Tiede on oltava peräisin tunne, että jotain oli vialla. T.Carlyle
z