Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-dead-hyönteisiä-jne-anomalioita . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Crop circles - Dead Flies
Tutustu että hän ja salama iski sivustolla on kuolleita hyönteisiä, on jotain kyntö hiekkaa ...
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljaympyrä

 - Site kone-käännetty

Tiedätkö mitä teen ennen kuin teen sen? -Kyllä. -Mitä jos teen jotain erilaista? - Sitten en tiedä sitä.
Jokainen typerys voi kritisoida, tuomita ja valittaa, ja useimmat tyhmät sen. B.Franklin
Älykkyys olento tunnetaan väkeä, on neliöjuuri määrä ihmisiä siihen. T.Pratchett

Crop circles , crop, jotkut kuten auraus hiekkaa

PagPh
On luultavasti muutamia asioita kuten luonto ja ymmärrettäviä, kuten kuolleita hyönteisiä varret johtuen salaman vastuuvapauden. Sähköstaattisen kentän ja maksu lähellä salama vastuuvapauden täysin käsittämättömän osuma.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Introductionuction

Kuolleet hyönteiset. Ei vain hyönteisiä, mutta myös monet muut eläimet (näkymätön - underground), pysyy kuolleena jälkeen salama iski jokaisen silmukan sato kenttään tai lähellä sitä. Arvioitu Useita kymmeniä kiloja. Eri jyrsijät - hiiret, Shrews, gophers, hamstereita. Moles, liskoja, salamanterit, sammakot, linnut. Monella eri tavalla taitavasti piilotettu hyönteisiä. Hyönteiset, että jopa joissakin harvinaisissa tapauksissa, löytyy sivuston, kuten pitäytyi tulee piikkejä, varret ja lehdet oli kuollut niin nopeasti, että ei ollut tarpeeksi vapauta se. Tehokkain osa tehokkain virtapulssin (Return Stroke) Panee muutaman miljoonasosan toinen, ja se on jopa lentää liian nopeasti. Se, että hyönteiset löytyy vain satunnaisia ​​tautitapauksia, vaikka aiheuttamista useimmissa tapauksissa, että ne kykenevät saamaan varjolla ennen myrskyä (sade). Se ei tapahdu, jos salama kirkkaalta taivaalta, Anvil maan päällä, Out of blue. Syntyyn viljakuvioista tai muita säännöllisiä kuvioita, usuall tapahtua vasta useita päiviä myrskyn jälkeen, niiden löytäminen jopa myöhemmin, niin että ruumiita hyönteiset käsitellään useita päiviä sienten, mikro-organismien ja muiden organismien Mukana luonnon kiertokulkuun. Siinä kaikki tällä kertaa.

 

 

Page rakenteilla

Joitakin osittaisia ​​tietoja nyt voidaan löytää esimerkiksi tiettyjä yhteenveto sivuilla.  viljapeltokuvioita - ymmärtäminen Pääasiassa on nyt yksi laajimmista sivun. Toinen varsin kattava informations saattaa löytyä linkit sivun tekstit . On linkkejä joihinkin julkaistu tekstejä. Myös jotkut vielä julkaisemattomassa eli noin esikatselu versio. Muita testejä Lajittelemattomat Sijoitettu täällä . Tekstit on tietysti lisätään jatkuvasti.

 

Vehnä kenttä - ja kirjaa salama magneettikentän linjat

Shocking, hämmentävä, yllättävä, vaikea uskoa, mutta myös silmien avaamisesta samankaltaisuus

Wheat Field - kirjaa magneettikenttäviivat tuottama salama vastuuvapaus

Lähes miljoona ampeeria (tunnetaan koulun kokeet - enintään 20-30 ampeeria)

 

  

Täsmälleen hetkellä salama vastuuvapauden läpi maissi varret aiheuttama ja johdetaan (ionisoitua ilmaa, koronapurkausta) sähkövirtaa. Kiitos Tämä varret ja muut kasvin osat voivat esiintyä sähkömagneettisia ominaisuuksia.

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Se ei ole mitä et tiedä, että sinut vaikeuksiin. Se mitä tiedät varmasti ei ole, että pelkästään Sat  M.Twain
Epäonnistumiset ovat sormi virkaa tiellä saavutus. CSLewis
Tulee aika, jolloin jokainen tiedemies, vaikka Jumala, on kirjoittaa pois experiment.   P.D.James
z