Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-arkeologit . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Aerial Archaeology
Arkeologia - alhaalta maanmittauksen kaivauksilta. Antenni arkeologia-geodeettiset ylhäältä-kuvia
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljaympyrä

 - Site kone-käännetty

Lentokone on julkistanut meille todellisen maailmankartalta. A.de Saint-Exupery
Hyvä asia ei lopu koskaan. Mick Jagger
Todellinen tiedemies on valmis kantamaan kurjuutta ja tarvittaessa, nälänhätää eikä optiovuodet kukaan sanelevat suunnan hänelle työtä on tehtävä. A.S.Gyorgyi

Arkeologia, myös Aerial, vs. viljapeltokuvioita

PagPh
Motto: Näin kasvillisuus Jakeen hieman tapaan kemiallisen kehittäjä Exposed valokuvauslevyille: se heittää ylös piilevä kuvia. (Flights into yesterday, L. Deuel, St. Martin's Press 1969, p.38)

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Arkeologia, Aerial Archaeology.

 

Aerial Arkeologia ja arkeologia tuovat yhteen kaksi äärimmäistä oksat ihmisen kognitiosta. Parempi sanoa, yhdenlaista kognition, tajusi kahden äärimmäisen eri tunnustamista. Arkeologia on pitkälti mukana esineitä, jotka sijaitsevat maanalaiset ja antenni arkeologia auttaa paljastaa sen näkemyksiä ylhäältä. Cropmarks, snowmarks, soilmarks ja varjo merkit. Myös kosteus merkit, resistiivinen merkit.

 

Katsoo Arkeologia tutkii ihmiskunnan historiassa "alhaalta", kautta kaivaminen, Aerial Arkeologia auttaa sitä ja katsoa sen läpi ylhäältä. On ilmakuvat voidaan havaita eri aikoina erilaisia ​​visuaalisia poikkeamia, arvioidaan ja missä ne sijaitsevat eri maanalainen arkeologisia esineitä.

 

Cropmarks.

Snowmarks.

Soilmarks.

Shadow merkit.  

Myös erilaisia ​​Kosteus Marks. Selitetään lyhyesti hieman myöhemmin, mahdollista löytää hakukoneiden kautta.

Eri resistiivisyys merkit.

 

Uusi tutkimus:  

Erityiset luvun muotoon maaperän eri Resistance Marks: itsenäisesti vielä luokiteltu ei havaittavasti ilmasta tiedustelu, Ne testataan ja mitataan aikana maanpäällinen, maanpinnan tiedustelu, mittaamalla maaperän ominaisvastuksen arvoista. Jonka antenni tiedustelu vain olla todennettavissa Ne Mukana classic cropmarks (tai muu-merkit). Viitaten: johtaminen salama vuotovirroilla saattaa jopa visualisoida resistiivinen oireita, jotka muuten eivät ollenkaan tai lähes ollenkaan heijastuu jopa ne, jotka eivät ole havaittavasti maanpäällisten tiedustelu. Vahinkoa juuret, tai vain muuttamalla vain ominaisuuksia maaperän voidaan visualisoida erittäin olennaisesti - muuttamalla väri (laskeva kasvun ja Ripening), ja myöhemmin ne voidaan taivuttaa maahan (jos enemmän Laaja vaurioita) tai jopa kuolla (tapauksessa paljon enemmän vahinkoa) (pic). Sähköenergia parempi Keskittynyt paikoissa alemman vastuksen Hieman saattaa vaurioittaa kasveja ja aiheuttaa pysähtyminen kasvua tai jopa tappaa heidät. Tai vain tilapäisesti muuttaa ominaisuuksia maaperän elektrolyysillä, (pH-arvon muutos, pitoisuus liukoisen aineiden) ja kasvien Tilapäisesti käyttäytyvät kuten istuttamisen. Siksi voidaan visualisoida jopa kuivuuden kestävyys merkkejä, että olisi erittäin vaikeaa haettavuutta maanpäällisen tiedustelu (koeporaukset syvyyteen mittari, kaksi tai useampi), jotka ovat vuosia ilman Energian toimittama salaman vastuuvapautta ei näy ollenkaan, ne ovat liian syvällä päässä kasvillisuuden ja oman Kumpikaan positiivisesti tai negatiivisesti vaikuta sen juuristo tai muokata ominaisuuksia maaperän. 

 

Lightning aiheuttama Cropmarks

(Alentunut vastustuskyky Effect Katseltu nopeutettu ja sähkö) Tyyppi 1: Lightning Induced Cropmarks puhdasta sähköä, ja maatalouden viljely luonnetta. (Paljon useammin, kaikki mahdollisuudet selitetään myöhemmin) (photos) 

Tyyppi 2: Lightning Raskauden Cropmarks maanalaisen rakenteen luonnetta. (photos) 

 

(Mahdollisesti sanoa, että jokainen jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato (Lisää miljoonaa sq mailia vuodessa), myös viljapeltokuvioita ja heidän mukanaan muodot (useita tuhansia sq km vuodessa) ovat Lightning aiheuttama Cropmarks, enimmäkseen tyyppi 1, tyyppi 2 vähemmän 

 

Als aikavälillä mahdollisimman Pinta ja Underground LIC LIC 

 

Vastuuvapauden salama, ja sähkön Näin, näin voi väliaikaisesti (jäljellä jaksot kasvukauden) aiheuttaa ulkonäkö cropmarks, jotka muina vuosina välttämättä näy lainkaan. Seurauksena on, että jotkut valitut toiminnot riippuvainen Se, miten intensiivinen oli "virtalähde" ​​keinoja, joiden avulla se tehtiin maanalainen ja pinnalla ja mistä se johdetaan kenttään. Sähkö voi olla osaksi maan pinnalla ja maan alla Toimitetaan useilla tavoilla: 

 

1) suoran osuman kenttään yksi tai useampi aseiden yhden salama vapauttamisestaan ​​tai sen myöhempien Return Strokes (Kaikki tapahtuu ajassa, usuall enintään yhden sekunnin). On melko ainutlaatuinen tilaisuus, joka on sama kenttä aikana yhden myrsky iski useita salamoita Useat välein sekuntia kymmeniä minuutteja. Viitaten: silloin tilanne on hyvin samankaltainen kenttään kuin hitti single, kerrotaan haarautunut salama. Sähkön salama tässä tapauksessa tietysti menee maan mutta se voi tapahtua monin eri tavoin. Osa energia voi olla täydellisiä ennen toisaalle maanalainen jaettu pinnalle, parempi on ajourien ja niiden lähiympäristön. Hieman suurempi johtavuus voi esiintyä myös Tämä alueet on läpäisty kylvökoneen kahdesti ("hampaat" reunalla kenttä). Vaikka traktori raidat ja paikkoja niiden välittömässä läheisyydessä (jopa kymmeniä senttejä) (kuva) on varmasti moninkertainen johtavuus vastaan ​​muun kentän, joka on kuvattu paikkoja luonut kylvökoneen saattaa esiintyä johtavuus nousi kymmeniä prosentteja. Aikana maanalainen jakelu voi kulkea energiaa ja vaikuttaa eri useampia johtavia rakenteita ja kaikki opinnäytetyöt johtavien rakenteiden sekä juuri pinnan alla tai maanalaisissa paljon voi osoittaa eriasteisia vaurioita viljelykasveille. Joissakin paikoissa maanpinnan voi levitä vastuuvapauden ylimääräinen energia olisi myös kanavia suhteellisen riippumaton vastuksen, satunnainen polut Tilapäisesti joka luo ionisaatio materiaalien läsnä paikan päällä tai prosesseja, muistuttaisi eristeläpilyönti. (Photo, Kuva, Kuva) 

 

2) Hit osaksi luonnon tai keinotekoinen ukkosenjohdatin, joka sijaitsee kentän (enimmäkseen kenttä voimalinjat, puu, pensas), josta sähkö on tasaisesti vapautuu maanalaiseen jossa se voi kulkea, ja vaikuttaa enemmän johtavien rakenteiden, kuten tapauksessa ensimmäinen Viitaten: satovahinkojen ei voi tässä tapauksessa olla niin paljon Vaikutusvaltayhteisöt pinta-rakenteita, joilla on alhainen resistanssi johtuvien viljelyyn. Tietenkin osa energiasta tartunta voi levittää ukkosjohtimeen pinnan yli kentän, edullista rakenteiden nimetty kohdassa 1, mutta ei valitut ominaisuudet Sama kuin suoraa puuttumista. (photo, Valokuva, valokuva)  

 

Huom: tarkka osuu jokin ukkosenjohdatin alalla yhden tai useamman toimialan Salama on joukossa ilmiöitä melko harvinaista, paljon todennäköisempää rinnakkain interventio ja ukkosenjohdatin pinta kenttä, joten oikeastaan ​​yhdistelmä kohdat 1 ja toisen Jokainen ainutlaatuinen ukkosenjohdatin alalla, vaikka salama voi houkutella niiden voi olla, kun se on lähempänä Portaat Leader Positiivinen Streamer poimia, joskus myös Called liittäminen Leader-liikkuvat ylöspäin Leader (ks.) ja kun he ottavat yhteyttä yhteenliittäminen tapahtuu - liitetiedosto prosessi, jonka jälkeen vain seuraaReturn StrokeJoka lähettää noin 99% koko tyhjentyä, ja todellakin on se mahdollista nähdä (ja kuulla myöhemmin, myöhemmin paremmin). Koska siitä hetkestä, jona esiin Positiivinen Streamer, joka tapahtuu sen jälkeen yhteenliittämistä ja se tapahtuu vastaReturn Stroke, Koska sekä sen välittömässä läheisyydessä olevan että tapahtuu erittäin dynaamisia toimia (usein voimakas tuuli) ei osu lainkaan Return Stroketakaisin missä arised liittäminen Leader. Useimmiten silloin, kun lähestyy Portaat Leader nousee välittömässä läheisyydessä Useat PS, mutta toisiinsa vain yksi, tai o tarkoitetaan kaikkia. Johtuu ilmiö nimeltä Unfinished siirryttäessä ylöspäin-Leader, mutta senhän voi tappaa joitakin hyönteisiä. (pic) Jännite läsnä sivustolla on yli miljoona volttia / metri) 

 

Hitti salama vastuuvapauden rakenteeseen, joka ei suoraan kasvustoon alalla, mutta heti vieressä (puu, pensas, polku, raja). Sieltä on sähkön toteutetaan sekä pinnalla, osittain maan alla. Itse voi tapahtua tapahtuu, jotka kuvaillaan 1 ja 2 kohdassa, vain huomattavasti heikompana. Hyvin usein, tässä tapauksessa on eniten vaikuttaa raitiovaunulinja mukaan kärjessä kentän, ja sen välittömässä läheisyydessä. Hyvin usein vaurioitunut sato on vain siellä eikä missään muualla. Raitiotie reunassa kenttä on uraisella selvää, että silta ja on näin ollen Alin vastus. 

 

(4) Harvoissa tapauksissa kentällä tai sen välittömässä läheisyydessä ei vaikuta ollenkaan, mutta syötetään Se on murto-energiaa, joka iski viereiseen kenttään, ja että se ei vaikuta naapurimaiden toimittama maanalainen metallinen putki . (Kuva) 

 

eri paikkaan (biologia, fysiologia, maatalous): elinsiirtoja on voimassa jo jonkin aikaa ja negatiivinen vaikutus, että vaikka kasvit kuivumisaika, kun ne ovat täysin ehjiä kasveja Tavoite kokonaan siirretty paremmat ehdot. Hydroponically kasvatetut kasvit (niin ei ole menetys juuristo) on äkillisesti lisääntynyt ravinnemäärissä muutamia kymmeniä prosentteja, sanoa 160% tai 200% alkuperäisestä arvosta, kun ne aiemmin pidettiin jonkin aikaa enemmän kuin vuonna "kohtalainen Aliravitsemus ", ja hieman ravinteiden puutetta, eli ainoastaan ​​puolet optimaalinen arvo. Vaikka kasvu ravinnepitoisuuksien on vakio pH noudattamisen pitäisi vastata välittömästi kasvun elpymistä ja elinvoimaa aikaa (usuall useita päiviä) Hieman kuihtuu. Heijastavat ergot ja muutos osmoottisen paineen välillä ravinneliuosta ja intercellular ja ulkoisissa nesteissä on kasvi, joka voi aiheuttaa vääristymiä ja vahingoittaa joitakin soluja. Jonkin aikaa, vaikka vesi virtaa ulos laitoksesta, aivan päinvastaiseen suuntaan lämpötilan kuten tavallista, kunnes hyvin ballanced osmoottinen paine solujen sisällä liuoksen kanssa ravintoaineita. 

 

Tämä lause liikkuvat Cross-paikka: Higher virrantiheys sivustoja pienempi resistanssi voi johtaa hyvin havaittavissa vaurioita juuristo kasvien välittömässä läheisyydessä, joka voidaan asianmukaisesti huomioon elinvoimaisuuden maanpäällisen kasvin osia. Esimerkiksi, maissi juuristo tunkeutuu syvyyteen 1,5-3 m, joskus yli 4 metriä (Monograph maissi, Ing. Jaroslav Hruska et ai, SZN, UVTIZ 1962).  

 

Paikoissa, joissa salaman energia kulkee maanalaisia ​​putkia (no-frost syvyyttä, eli noin metrin tai Deeper Underground) on usein kaikki-out kuolema viljelykasvien hyvin tänä putken. Ympäröivä kasvillisuus ei ole havaittavissa merkkejä sähköä virtaa läpi. 

 

Historian ilmailun arkeologien kuvattu on useita tapauksia, joissa maisemat kasvillisuuden kasvun vuosia ei ole ilmennyt merkkejä cropmarks, vaikka muut (lumi, varjo, maaperä, kosteus). Yhtäkkiä jotkut cropmarks yllättävän ilmestyi Se paikka vuoden kuluessa. Useimmat Seikka Usein tämä johtui kuivuuden vaikutuksia (ks.). Viitaten: onko mahdollista, että jotkin näistä tapauksista oli käytössä väliintulon lähellä salama vastus ja oireet visualisoidaan että joskus olla näyttämättä yhtään mitään, ja muina vuosina ilman sähköä interventio oli täysin näkymätön. 

 

Arkeologiset perustelut

Miksi viljapeltokuvioita niin appearring Usein läheisyydessä esihistoriallisen Settlements?

1) Koska yksi mahdollinen (ehkä vähemmän merkittäviä, Mahdolliset jatkaa joitakin parempi) tarjoaa selityksen päättelyä, esihistorialliset asukkaat tarvittavan veden hengissä. Koska joki ei varmasti karkottanut pois, koska vuosittain tulvia, niin että luultavasti päätti, että oli parasta ratkaista lähelle jousi, joka voisi olla paikka vieläkin. Usein läsnäolo jousien sijasta geologisten vika. Pysyvä läsnäolo kosteutta maaperässä lisääntyy sen sähkönjohtavuus mennessä useita kertaluokkia, niin varmasti on kuiva ja paljon parempi paikka houkutella salama, ja tämä tilanne kentällä voi jatkua päiviimme. Vaikutukset salama rakkaaseen autochthons hieman corralled osaksi matkaa, mutta ei liian kaukana. Puhumattakaan, että läsnäolo lähdeveden Varmasti on tullut vetovoima kaikenlaisia ​​eläimiä, ja aseta ne toimimaan runsas huntingground. On myös mahdollista, että satunnaisesti jälkeen, kun myrsky on lähellä kohdetta keväällä joitakin paloja osittain kypsennetty eläimiä. Johtuen siitä, että muinaisina aikoina olleet hyviä tapoja ja sosiaalisia tapoja kauas kuivuus ja korkeat levellike tänään, se on myös mahdollista, että Consumed joskus jotkut jäsen Their Own heimo, joka ei paeta tarpeeksi aikaa ennen myrskyä takaisin luolaan . Bon Appetit! 

 

2) Lisäksi hyvin fysiikan perustuva päättely koskee sitä, että muinaisten asukkaiden järjestelypankin työskenteli eri metallit - rautakaudella, pronssi, messinki, lyijy, teräs (Fe, Cu, Sn, Pb). Heillä oli Smelting toimii perään ja jäi noin että määrä lukematon tonnia kuonaa, joka on nyt venytetty alla peltona. Jopa jotkut näistä metalliesineitä jäi. Kuona sisältää merkittäviä (joskus kymmeniä) prosenttia puhdasta, alennetaan, mutta raaka, ei obttained, unutizable metallia (viime aikoina, puutteet nykytaiteen prosessit), jotka alentavat vastus jopa enemmän kuin kuusi suuruusluokkaa mikä auttaa hyvin jyrkkä johtuminen vastuuvapauden nykyisen syvään maanalaiseen. Virtaama sitten maanpäälle jopa alle se toimii kapellimestari, joka kulkee "pad" (maanpinta) aikana koulun fyysisen yritys luoda malli sähkömagneettisen kentän viivoja metallilastuja. Sama suuntaus oli todella luotu sadon, mutta on edelleen varsin näkymätön, vain "Exposed", "tallennettu" ja näkyvät vasta monen päivän kuluttua (EPP, kronologia). 

 

(Tätä voi jo sijoittaa objektin fysiikka, mekaniikka, ja vain linkittää tänne, tai täällä paljon yksinkertaistaa ja jättää linkit)  

Laboratoriossa koulussa noin 10 ampeeria nykyisen luotu lastut ympyrä, jonka halkaisija on useita senttimetrejä (photo), Virrat 40 tai 400000 ampeeria (jopa enemmän) kirjataan sato ympyrä, jonka halkaisija on noin kymmenen metriä (ph). Esiintyy induktio ympäröivään johdot (kasvit), energia tuodaan niitä ja varret hetkellä vastuuvapauden siten toimia magneettinen viilaus tai kompassin neula (ph). Viitaten: Tämä kaikki tapahtuu Kuvattu heidät vain "ennätys", "paljastaa" ja suoraan suunnatut mikroskooppisen kudosvaurioita, jotka lisäävät kasvaneiden muutamassa päivässä. Lisäksi, koska inertia biologisten prosessien tahto ja suhteellisen vakavia vaurioita kasveja, joiden mekaaniset ominaisuudet osoittavat alkaa vasta monen päivän kuluttua, ja vahingot johtuvat suuntaava suuntautumiseen vähitellen taivutus yhteen suuntaan (CW, CCW). Ajan, jotkut heistä saattavat olla taipuvainen terät niin suuri, että se ylittää rajan kulma, joka on jatkuvasti heikentää kudosten alareunassa varret edelleen mahdollisuus säilyttää. Vaikutus painon varren kanssa kunkin silmukan asteen poikkeama Suurentaa vaikutus vivun, ja jossain vaiheessa, että varsi voi suhteellisen nopeasti taipua maahan. Oletetaan, että samalla kun ensimmäisen 45 astetta taivutus varren panee aa muutaman päivän, ylimääräinen 10 astetta Useita tunteja ja loput vain muutaman minuutin. 

 

Kaikki ajat ovat likimääräisiä, tietenkin, mutta jotain hyvin samanlaista kuvattu salaman sijainnista Tapahtuu todella. Erityiset kertaa kuvatun prosessin ovat hyvin riippuvaisia ​​intensiteetti intervention. Lisäksi, viitaten: Tämä on huomattava aivan ensimmäisessä vaiheessa, ensimmäisessä lähes huomaamaton taivutus varret maahan, usuall Ilmenee vasta monen päivän kuluttua. Ensimmäisinä päivinä Heti vastuuvapauden varret näyttävät ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut, ja hän ei olisi niitä havaittavissa, mitattavissa tai melkein mitä tahansa merkkejä mekaanisen heikkouden. Se on seurausta hyvin hidas prosessi hajoaminen kasvikudoksissa, vaurioitunut sähköä, ja suuri inertia biologisten ja fysiologisten prosessien kasveissa. Viimeisessä vaiheessa voisi olla ja roolia Domino vaikutuksen, ja mahdolliset tarkkailijat näkevät täysin mitään, koska kaiken liukuu alas maahan kuin korttitalo, juuri kun kukaan etsii. Useimmin vielä pimeässä, varhain aamulla, kun varret kasvaa raskas kastetta, joka kuten tunnettua Butterfly alkaa loput koko prosessin. Jokainen tarkkailija on jälkeisenä aamuna uneton yö pää koholla paalin ja näön hämärtyminen alkoholilla, joten kun kauan sitten ei nuku, ei kuitenkaan näe mitään hyvin. 

 

Myös pieni Muualla  

Valtava hitausmomentti kasvi prosessit on mahdollista osoittaa hyvin yksinkertaisella kokeella. Tulokset siitä, Tuo myös kasvisolukoista, Se olisi ollut sähköä melkein tappoi välittömästi, ne voivat monta päivää läpikulun jälkeen tappavan annoksen sähkön näyttävät lähes erittelemättä kudoksista kokonaan vahingoittumattomana. Kuvattu Vaikka osa kuiva tehdas sai sähköenergian on määrä, joka on huomattavasti suurempi kuin annettu määrä, joka tarvitaan sen koko kuolemaan. On mahdollista helposti osoittaa näin mahdollisuus vahingoittaa joitakin osia tehtaan sähköä, jotka eivät ole vain täysin Jatkuu tarpeen sen selviytymisen ja suorittaa fotosynteesin. Tapauksessa Poaceae esimerkiksi joissakin osissa varret. Näin ollen on mahdollista osoittaa vaurioitumisen mahdollisuutta joidenkin kasvien osia sähköllä, jonka jälkeen kasvi voi selviytyä ja jatkaa kasvaa ja kypsymisen, vaikka hieman vääristyneessä muodossa. Jos se on Poaceae esimerkiksi joidenkin osien varret, mutta myös osat lehdet tai piikki. Jopa kuoleman jälkeen ja koko ja pieni osa tehtaan koko poikkileikkaukseltaan, ei tarvitse väistyvät myös muun kasvin yläpuolella, koska kuollut kudos ei kykene menestyksellisesti jatkaa toimintojen suorittamiseksi johtosolukon ja hallita kasvien aineenvaihduntaa välillä juuret ja loput kasvi. Osat tappoi sähköä ei toimi muulle kasvien kasvien tartunnan lähde ja kudosten nekroosi ei etene kauempana niitä eikä levittää kaukana. (photo, 2, 3)

 

Määrittämällä tappavien annosten sähkön joidenkin kasvien tai niiden osien suhteen painon ja kuivapaino tai vaikutus toiminnan virran aaltomuodot ja jännitteet käsittelemme käyttää suhteellisen yksityiskohtainen tavalla Electro-Phytopathology osiossa. ( PPE ) Aivan kuten käyttäytymistä kasvien tai niiden jälkeen vaikuttavat osat eri määriä sähköä - siitä murto-tappava annos HELPOSTI yli tappava (kertaa, sata kertaa). 

 

3) muodosta ja rakenteesta roundel voi olla suora peruste joidenkin viljapeltokuvioita, jopa kolminkertainen ojaan (photo)  

Lisäksi mitään arkkitehtonisia muotoja läsnä paikalle edellisen siirtokuntien rakentaminen voi osallistua muodot jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) crop rakenteiden kerran läsnä paikan päällä Wells, puimatantereen, puutarhalampiin, suihkulähteet, puutarha arkkitehtuuri  

 

räjähdys kraaterit pommeja sodan aikana - erittäin tarkka piireissä (parempi kuin puimatantereelle) 

 

(Ei myöskään kuulu pelkästään arkeologit, enemmän kuin fysiikka, sähkötekniikka) 

4) sähkö salama voi olla ilmiö visualisoida Se vahvistaa ja arkeologisten ominaisuuksia enimmäkseen kasvillisuuden muodossa cropmarks (ainakin värin muutos, eri kasvuvaiheessa ja kypsymisen, heikentää lehtiä ja varret ja myöhemmät taivutus varret), joka Olisiko ilman vaikutusvaltaansa, "auttaa" Muuten ei näytä lainkaan tai vain muodossa lähes huomaamaton vaikutus. Kaikki litteä (vaurioitunut, heikennetty) sato voidaan pitää eräänlaisena cropmarks. Ei kaukana ollenkaan, mutta joitakin niistä, ja voi olla arkeologisia ja merkkejä. Jotkut muut geologiset, teollinen. Monissa tapauksissa hyvin todennäköisesti vain seurauksena virtaukset, joka tapahtui maan pinnalla. Suhteellisen suuri määrä tapauksia on luultavasti vain seurausta virtaukset, joita siirrettiin maan pintaa, onko alentuneen aiheuttama vastus viljely tai täysin kaoottinen, koska liiallinen ylijäämä sähkövarauksen peräisin salama katsastettu sivusto.  

 

Listed että ilmiöt aiheuttavat eri väriä, tai kasvava Kypsytys vaiheessa rajata varsien tai kaltevuuden, jopa täydellinen taivutus maahan oireita aikana syntyvät viljelyn, ovat joskus aiheuttamat korkeammat sähkönjohtavuus ajourien tai päällekkäisyyksiä kylvö. Joskus syntyy lähes pelkästään kaoottinen liike liikaa sähkövaraus, enimmäkseen lähin etäisyys salaman osuma kohta. Kaikki ne on mahdollista käyttää suhteellisen luotettava ja tarkka merkkejä ja todisteita tosiasia, että sato kenttä vaikuttivat salama, ja jopa mahdollista, yritä etsiä siellä, myös viereisillä aloilla muita vastaavia oireita. Olipa väri, kasvua tai majoitus (haitallista, heikentää) tai haalistumista tai heikentyminen, joka voisi beed läsnäolo esineitä tai rakenteita maanalainen, ilmenee muutoksia sähkövastus maaperän niiden välittömässä läheisyydessä. 

 

Kuningas Ohra

Yksi viljan osalta, joka muun muassa ovat yksi herkimpiä vaikutuksille kulkua sähkövirta, jossa ohra, kuningas värit ja kontrastit. Mekaaninen kestävyys sen varret verrataan vehnä Alle kolmasosa. Se on paljon herkempi häiriöt viljely, epäsuotuisat sääolot ja sähkövirran vaikutuksilta. Toisaalta, mistään tarkkailija, ja tarjoaa eräänlaisen "palkita" tällainen mielenkiintoinen valikoima sävyjä ja kontrastit, joita ei voi tarjota melkein mitä tahansa muuta sadon. Lukuun ottamatta voimakkaasti värillisiä kukkivia kasveja, kuten Microsoft rypsiöljy, sinappi, unikko. Mutta heidän asiansa on "aika" vain korkean kontrastin ja suhteellisen lyhyt, hieman yli 14 päivää (photo, Link). Väri kontrasti on tietysti paljon suurempi, mutta hyvin lyhytaikaista.  

 

Altistumisen jälkeen sähköä salama päästöt on kyse ohran mahdolliseen ennenaikaiseen Tarkkaile muutoksia kiertokulma korvat maahan (selitetään useampaan osaan EPP, biologia, maatalous, ajanlasku, majoitus (vahingollista, heikkeneminen) , heikentää varret ja lehdet, nojaten varret, korret luominen nippuja. tuhoalueilla Hän on täynnä ennen kuin suuntaat mahdollista havainnoida heikkenemiseen ylimmän lehden (foto). Nämä ovat kaikki ilmiöt kuin heikkenemisen seurauksena varret ja kokonaisia ​​kasveja, koska toiminnan sähkövirta. Kaikki ne ovat havaittavissa ilmassa valokuvia, myös maantieteellisin havainnoin. Ohrasato tarjoaa hyvin erottuva väri ja sävy kontrastit, sekä vuoden täysi otsikon, myös aikana korvan pyörimisen ja kaltevuus varret maahan. (photo)  

 

Useimmissa tapauksissa on huomattavaa johtuen vaikutukset sähkön jonkin ajan kuluttua alkuperäisen havaintoja kuvatut oireet heikentävä kuiva varret että lopulta taipua maahan. Jotkut Kuvattu ilmiöt voivat olla varsin silmiinpistävän muistuttava Tämä vaikutuksia esiintyy siinä tapauksessa, että haitallisten hydrometeorologisten olosuhteissa kuiva ja kuivuus. Samoin myös voi esiintyä, esimerkiksi Erityisesti se weakeing levyjen ja häipyminen. Viitaten: Seuraukset ovat lähes täysin palautuvia, ja sen jälkeen vähentää kuivuuden kasvien usuall täysin toipua. Vain jos todella äärimmäinen kuivuus, jotkut peruuttamattomia muutoksia ilmenee, että kasvit eivät kestä. Toisaalta, aikana toiminta todella äärimmäinen kuivuus varret sadon lähes koskaan taivuta maahan. Ne eivät ole mekaanisesti heikentänyt olisi, eivät sisällä vaurioituneita ja kuolleita kudoksia ja soluja, kärsivät vain veden puute, ja jopa viimeisiä jäänteitä kosteuden heistä ovat hyvin tasaisesti, lähes kaikki hengissä kunnes viime hetkellä mahdollista. Vasta kun kuivuuden vaikutusten ylittää tietyn raja-arvoja, he alkavat kuolla, ja se tapahtuu suhteellisen nopeasti. Saavutettuaan raja-arvo on kysymys kuoleman muutamassa tunnissa, kun kasvi ennen joka selvisi kärsimään sen seuraukset Useita viikkoja. On tarpeen ottaa huomioon, että kuivuus luonnossa on jotain aivan erilaista lämpötilaa kuivuudesta potin, jossa kasvi ilman kastelua voi kuolla muutamassa päivässä. Luonnossa ovat suuret toimitukset vettä varastoidaan myös Suhteellisen syvällä maan alla. Esimerkiksi maissin pystyy ottamaan juuria sekä syvyyteen yli 4 metriä, ja vaikka useimmat kasvin osat toimitetaan vettä ja ravinteita syvyys 20-50 cm, aikana ole kosteutta Syvempi juuret voivat toimia "viimeisen varannon." Siinä tapauksessa, että kuivuuden vaikutusten eivät olleet niin tuhoisaa, kasvit pystyvät lähes aina takaisin nopeasti sen jälkeen remissio. 

 

Päinvastoin, kasvi, joka on altistunut sähköä, on lähes alusta Etsii tiettyä prosenttiosuutta vaurioituneet ja kuolleet solut, jotka lopulta jopa hieman kasvattamaan. Tämä prosessi on lopetettu jossakin vaiheessa, ja lähes ei jatka, tai vain hyvin vähäisessä. Heikentää kudosten, joka on aiheuttanut kuvataan ilmiöitä, joka jatkuu koko loput kasvukauden. Päinvastoin, alussa, välittömästi sen jälkeen, kun sähkövirran kulkemisen, ja jopa monta päivää sen jälkeen, kun tilanne kuvattu mekaanisia ominaisuuksia kasvien osia, ei ole juuri vaikutusta, vaikka kasvi oli toiminnan avulla sähkövirran Suhteellisen vaurioitui jopa tapetaan. 

 

Lisäksi kontrastit voi myös käydä niin, että kontrastit sävyjä, johtui todennäköisesti häiriöitä kivun aikana eri vaiheissa korvan kierto. Siellä tapahtuu ja muuttuu vaiheesta "suoraan ylös" tässä tilassa "suoraan alas", yhteensä 180 asteen kulmassa. 

 

Erillinen luku on väri ja sävy eroja esiintyy, että aikana koko otsikko ohraa. Vuosina täynnä eikä koko johdossa johdossa ohra Tapahtuu valtavaa kontrastia ja värisävyä ero. Alalla ei näy, jos yhtään maanalainen ilmiöitä, jotka vaikuttaisivat merkittävästi nopeuden kasvun ja kypsymisen on likimain tasainen maaperän kosteutta (löytää kuiva kenttä on melko harvinaista) esiintyy koko otsikko ohran suhteellisen tasaisesti. Suurin muutos väri sitten tapahtuu koko kentän melko tasaisesti useita tunteja. Pelloilla, jotka sisältävät useita maanalaisia ​​nonuniformities, onko geologiset, arkeologiset tai teollista, kuiva Siksi eriarvoisuus ovat kaudella täyden nimikkeen Katseltu suhteellisen hyvin, kuten väri ja sävy ja sävy kontrasteja. 

 

Arkeologit, lentää jopa Huomioi ohra! Kevätviljaa toukokuun puolivälissä, talviviljelyn vähän aikaisemmin. Se on tietoa koko otsikko ajanjaksoja. Viitaten: ohrasato antaa suhteellisen mielenkiintoinen varjo ja värien kontrastit lähes koko koko kasvukauden. 

 

Muut "piikki tyyppi" viljojen, eli vehnä, ruis, ruisvehnä Lopulta melkein ei näy mitään tällaista jälkeen mitään vahinkoa sähköä. Ehkä vain häipyminen ylimmän lehden, mutta kuivuus ja ilmiö olisi välttämätöntä todentaa pitkän aikavälin tarkkailu. 

 

Jälkeen vastuuvapauden salama voi esiintyä hyvin usein ilmiöitä, jotka muuten koskaan missään olosuhteissa ole tapahtunut spontaanisti. Se voi olla: 

 

Visualisointi (osittainen, vinkkejä) viime vuoden tai viime vuosi ennen ajourien. (photo) Nykyisessä asteittaista laajentamista automaattisia järjestelmiä, käytetään ilmiö viime vuoden viljelyn raitoja, jotka voisivat olla vinossa ja kohtisuorassa kappaleet volgende vuonna hitaasti lakkautetaan Koska viljely koneissa koskaan tarvitse kopioida aiemmat - CTF - Hallittu Traffic Farming. Voidaan visualisoida Käytetty traktori kappaleet siemennyksen aikana (vaihteluväli 6m), koska aikana viljellä kasveja käytetään jo vain joka kolmas heistä (alue 18m). Sähköiset ominaisuudet pinnan kentän sivusto on monimutkaisemmasta sivuilla esimerkiksi maatalous, fysiikan ja sähkötekniikan. 

 

Visualisointi rakenteiden sijoittaa kuivaan ja syvyys, joita ei muuten olisi värjätä, rakenteiden tai ominaisuuksien Kenen ei muuten näyttämään cropmarks lainkaan tai ei juuri lainkaan. Esimerkiksi jotka aiheuttavat rakenteet ja merkittäviä muutoksia maan resistiivisyyden, mutta ei ole ominaista merkittäviä muutoksia kosteus tai kuiva varastointi ravinteita ympäristössä (lento-laukausta eri ajanjaksoja ei niin todettavissa joko soilmarks, cropmarks tai snowmarks) . Suuremmat ja saattaa olla metalliesineitä makaa alapuolella syvä kyntö, puun kosteus tilan. 

 

Visualisointi kylvö (kylvö) oireet, jotka muutoin olisivat kasvillisuuden ole lainkaan tai tuskin havaittavia (katso). Nämä lyhyet osastot mekanismi, joka kylvää vedetty yli kaksinkertainen. Ennen kaikkea "hampaat" reunalla alalla, jossa reunassa kentän kylvää meander leikkaavat kylvetty kulkee yli reunan kentän (kuva). Toinen vastus voi myös Näkyy ajourien, missä kylvää kulunut. Valikoima kylvökone on 6m, edelleen Loppuvuoden kasvukausi kasveja viljellään paineruiskut 18m, joka on myös erilaisia ​​ajourat havaittu ilmakuvia. Todistettavasti suurempi johtavuus osoittavat seuraa reunalla kentän, koska ne kulkevat useamman kerran, ja lähellä ovat traktorit kierrosta. Niiden läheisyydessä on parhaiten kuvastaa siis vaikutukset sähkövirta läpi kasvit ja myös vahingollisia virrat johdetaan niiden suurin etäisyys. 

 

Ilmiö on kuitenkin vain osittain tutkittu, jatketaan testataan pitkällä aikavälillä. Havainto on vielä vaiheessa Hyväksytty arvion. (Useita vuosia havaintojen ja mittausten arviointi antenni laukausta Useita tuhansia joka vastaa valtion kasvillisuuden) 

 

Erittäin todennäköistä on oire purkausvirta kulkee suhteellisen usein kylvää "päällekkäin visualisointi" (kylvämällä markkaa). Maaperä on siellä ohittaa kylvökone kaksi kertaa, siis selvästi on erilainen (suurempi) johtavuus, kahdesti itäneet siemenet, korkeampi amout kasvullisen aineiston ja Higher Siksi määrä kosteutta siellä. Edelleen, ilman vaikutuksia sähkövirran luultavasti ei läheskään Näy kuiva kylvää päällekkäisyydet visualisointi ("hampaat" reunalla kentän, pora törmää paikoissa jo kylvetty). Koska sato on muuten Pystyy erilaiset paikalliset olosuhteet ja Higher (double) kylvö tiheys pisteen päällekkäisyys on sopeutunut erittäin hyvin, luo pienempi numero sivuelinkeinot ja ilman toimintaa sähkön Olisi värierot Käytännössä huomaamaton, lähes nolla. Kun toiminta Sähkön ovat huomattavasti alttiimpia kasvien paikoissa kaksinkertainen Ilmastus ja kylvö, merkittävästi pienempi sähkövastus maaperän, ja se näkyy usean päivän viiveellä kasvuun. Kasveja vaikuttaa sähkön käyttäytyvät kuin jälkeen istuttamisen, ja jonkin aikaa hidastaa tai lähes pysäyttää kasvaa. Kylvö oireet eivät kuulu arkeologit ovat toisaalla on selitetty, mutta se auttaa tunnistamaan alan sadon, josta ainakin osittain vaikutti vastuuvapauden salama energiaa. Joissakin tapauksissa, kun kenttä ei suoraan vaikuta salama, sähkö oli vain siellä lähellä Johtuvat polkuja ja ajourien, varret ei tarvitse kumartua ollenkaan. EFP - toiminta Sähkön alapuolella majoitus (vahingollista, heikkeneminen), mutta joka on edelleen mahdollinen syy kasvun hidastuminen ja erojen määrä kypsymisen. Todennäköisesti vain muutama prosentti tappava annos, riippuen kasvi. 

 

Vähemmän aggressiivinen sähkövirran vaikutuksilta Kuvatuissa toimia viljelykasvien kasvillisuutta ei tarvitse olla lähes yhtä tuhoisaa, kuten kyseessä täysosuman kenttään, se voi vapauttaa lähes kokonaan tai ilman majoitus (vahingoittaminen, heikentää) (photo). Ne ovat vain toissijaisia ​​ja paljon heikompia vaikutuksia vastuuvapauden sähkön salama, joka iski vain rakenteita pellon reunan tai sen läheisyydessä, ja suoraan sato alalla ei toimi. Puut, pensaat, raja, kenttä polkuja lähellä kenttään. Vaikka tietty osa sähköenergian oli jaettu kentän läpi maaperään, ja merkittävästi edullisempi kautta paikkoihin, joissa on alhaisempi resistanssi - ajourien, kylvää päällekkäisyyksiä. Kuvattu tapauksessa ei ole niin paljon energiaa, joka voi aiheuttaa majoitus (haitallista, heikentää). Mutta voi aiheuttaa kohtalaista hidastuminen, kasvun hidastumista ja kypsymisen kasvien Kuvattu paikoissa alhaisempi vastus (niiden välillä sekä pisteiden kuuluvat maanalainen, jossa he voivat olla paremmin sijoitettu eri johtavien rakenteiden). Näissä tapauksissa tapahtua myös kontrastin lisääminen cropmarks aiheuttamat arkeologiset ja muut yhteisöt levyt sijaitsevat maanalaiset, joiden vaikutuksista on sadon muuten ei ole havaittavissa lainkaan. Niillä on lähes ainoastaan ​​sähköisen vastuksen muutos niiden välittömässä läheisyydessä, ja Muutoin ei lainkaan tai tuskin lainkaan. Kautta kulkua sähkön läheisyydessä voidaan siis havainnoitavissa cropmarks Tämä myös rakenteet sijaitsevat kuivassa ja syvyys, että heidän läsnäolonsa kautta havaittavia muutoksia rakenteessa, väri, sävy ja ulkonäkö sato muina vuosina ei ole vaikutusta. Kasvit voivat olla myös Hieman haalistuneet, mutta toisin täysosuman alalla todellinen sato kenttä, ovat onnistuneet toipua heikompi vaurioita. Läheisyydessä ajourat lähellä kentän rajojen voi myös tapauksessa kuivuus ja sato johtaa taivutus maahan. (photo) Sähkövirran vaikutuksilta, eri määriä sähköenergiaa (alle tappava, kaukana tappava, ei havaittavissa, tappava, edellä tappava, erittäin tappava yllä) on paljon enemmän laadittuihin osiossa Yksityiskohtainen EFP. Ensinnäkin tulee sijaitsemaan muutama kuva kokeet viittaavat siihen, että paljon ja pystyvät osaltaan suuresti ymmärtämistä kuvattujen prosessien. 

 

Kun suora osuma salama päästö kenttään paikat ovat keskellä Arviolta ajourien (photo) Mitkä ovat todennäköisesti kohtaavat Johtuvat virtojen kahdesta suunnasta, sekä paikoista pellon reunan, Hiilihapotettu kahdesti (photo) Aikana kylvö menettelyn standardin Mezi eniten paikoissa, joissa siellä usein jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato hyvin kaukana näkökulmasta lakon, usein jopa ympäri koko kentän rajojen. Aluksi kylvökone kulkee ympäri rajan kenttä ja sen jälkeen vähitellen käynnissä takaisin sinne mistä Vakiorinnakkaisportti ajourien. (photo

 

Kun kyseessä täysosuman kenttään voi siten tehdä näkyväksi salaman vastuuvapauden myöntämistä cropmarks arkeologisten alkuperää myös kuivaa rakenteita ei muuten näy missään olosuhteissa. Koska he ovat liian syviä, tai on jo liian vähän kontrastia, joten ne eivät voi olla ilman apua sähköenergian KIRJATUT missään olosuhteissa. Joissakin tapauksissa voidaan visualisoida suoraan noin arkeologisia ja muita esineitä, joko osana säännöllistä muotojen rajata tai ja rakenteiden osat yleisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sadon, mutta vain jos ne eivät ole täysin menetetty Mezi muut jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sadon ja pysyä jopa hieman tunnistettavissa. Joskus on mahdollista havaita kuiva esine myös Between Yleisesti litistynyt (vaurioitunut, heikentynyt) sadon, koska ulkopuolella kun taas sato on "vain" makaamaan, yläpuolella voi olla täysin kuollut, kiitos paljon suurempi johtavuus maaperään noin aihe ja paljon suurempi virtaukset vaikuttavat kasvillisuuteen. Välittömästi sen jälkeen majoitus (vahingollista heikkeneminen) ja kuivuus tilanne saattaa vielä olla melkein tunnistettavissa, mutta muutaman päivän kuluttua alkaa sato kellastua, ja ajan mittaan kokonaan kuolee. Dead varret enää edes osittain nostaa sen takaisin kiitos phototropism ja geotropism, toisin kuin kaikki muut.  

 

Joskus se voi olla vain pudonnut jäänteitä maatalouden teknologia, joka sijaitsee alle syvä kyntö. Joskus myös Ne voidaan pilalla osia lentokoneita Maailmansotien myös Se voi olla kuivuudesta ja syvyys, eikö se näyttämään cropmarks ilman salama vastuuvapauden missään olosuhteissa. Jopa Yleisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato voi olla joitakin maanalaisia ​​rakenteita tunnistettavissa esimerkiksi vaikka useimmilla alueilla on ainoa viljelykasvi Yleisesti makaamaan ennen maanalaisen metalliesine voi olla täysin kuollut. 

 

Käännä Kuvattu esineet on yksi merkittävä yhteinen piirre. Jos etäisyydellä metrien (arviolta enintään 20 Harvoin hieman) Them ilmi salama päästö alan sadon, näin että se kuvasti sen elinvoimaa, ne ovat aina värjätä, ja hyvin samanlaisesti Sama hyvin paikallaan. Tämä tapahtuu, vaikka sen jälkeen, kun usuall useita päiviä, jopa viikkoja sen jälkeen, kun salama vastuuvapauden. Koska se keskimääräinen tiheys salama päästöjä kuiva lauhkeilla alueilla Havaittu aika ei ollut vielä, koska kuivuus jokainen esine odottaa näkyviin milloin keskimäärin noin 500 vuotta. Katsoo, että myös lauhkean vyöhykkeen siellä esiintyy suhteellisen todistettavasti paikoissa, joissa salaman päästöt osui Usein hieman, ja monet päästöt ovat useita haarautunut, se ei voi olla tarpeen joissakin tapauksissa odottaa niin kauan, mutta vain noin 50 100 vuotta. Jopa niin, esiintyminen näistä kohteista on mainittava ennusteita (ennuste), koska se ei ole välttämätöntä odottaa 50 tai 300 vuotta, kunnes uusia salama vastuuvapauden ilmestyy alalla. Riittää kaivaa niitä ylös, niin ensimmäinen pyyntö luvan ymmärtää viljelijän sadonkorjuun jälkeen tartu hakku ja mennä. 

 

Joitakin mielenkiintoisia kuvia voi löydettävää arkistojen antenni arkeologit. He lentävät ympäri lähellä ja yläpuolella kohteet kiinnostuksestaan ​​hieman, ja jo paljon kauemmin kuin kiinnostunut viljapeltokuvioita. Vaikka nämä ovat lähellä ja yli jokainen löysi viljapeltokuvioita jälkeen parveilevat kuin ampiaiset, mutta ne ovat muuten kuvaat maisemia ylhäältä jo ei kiinnostusta. Ei lainkaan poissuljettua, että antenni arkeologien arkistojensa on joitakin erittäin mielenkiintoisia kuvia cropmarks, vaikka vain ensimmäinen tyyppi (pinta), joka yksinkertaisesti päätti, että kaikki itsensä ilmoittanut viljapeltokuvioita Explorers koskaan osoittavat, mikä ei ole yllätys. 

 

Toinen ryhmä tutkijoita, jotka voisivat löytää jotain heidän valokuva-arkistot, sotilaallinen ammattilaiset ovat ilmavalokuvaukseen. Laukaukset OLISI salassapitomääräys ensin. Varmasti on täysin mahdollista luottaa siihen, että jos he joskus on jotain kuin että niiden laukausta löytyi, viljapeltokuvioita Explorers olisi viimeinen niistä, jolle mitään tuollaista ovat osoittaneet.

End arkeologisten seikkojen

 

 

Kolme salaisia ​​kokouksia Aeronautical arkeologeja

Aerial arkeologit joutuisivat myymään valokuvia hän varmasti jo nähnyt paljon. Vain mahdollista saada etsiä esimerkiksi joidenkin tuhansien ja tuhansien niiden laukausta. Huhutaan, että julkkikset ympäri maailmaa, jotka käsittelevät antenni arkeologit, pidettiin kysymystä viljakuvioista viimeisen kolmen salaisia ​​kokouksia. Koska kokoukset olivat salaisia, ei tiedetä Heidän päivämäärää, mutta joitakin tärkeimpiä tuloksia niiden keskustelut olivat yleisölle yli kaiken juuri soluttautuneet. 

 

Muuten, on syytä huomata, että mies, joka selvästi voidaan nähdä perustaja antenni arkeologeja, Osbert Guy Stanhope Crawford, vietti lapsuus-ja nuoruusiässä Hampshire Etelä-Englannissa. Jo teini hän oli vaikuttunut hautakummut, savi valleilla ja ojat, hajallaan maiseman. Siksi Etelä-Englannissa on mahdollista soittaa kaksinkertainen genius loci of Aerial arkeologian, koska koko alue on arkeologinen yhteisöt arkin sijaitsevat maanalaiset, kirjaimellisesti mausteina. 

Tärkeimmistä keskuksista esiintyminen viljakuvioista voidaan tunnistaa risteyksessä Avebury järjestelypankki, ja siitä 8 km etelään Alton Barnes. Tämä on alue, joka on suhteessa arkeologian ja antenni arkeologia todella "hyvin elossa". Säteellä 125-170 km päässä on lähes kaikki viljapeltokuvioita että sivustot ovat koskaan löydetty Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Hampshire sijaitsee noin 45 km kaakkoon niistä. Suoraan vieressä Wiltshire, jossa sijaitsevat Että he mainitsivat kaksi järjestelypankki. 

 

Aluksi he määrittelivät perusajatus:

Ominaisuudet Explorers jotka harjoittavat Peltokuviot:

Explorers viljapeltokuvioita useimmiten vain sciolist vain osittain intellektuellit, puoli koulutettuja, jotka vain loisivat monta vuotta "viljaympyrät tutkimusta." He eivät tee mitään muuta kuin ovat "tutkitaan" mysteerit, joiden osalta vain itse usko, että ne ovat koko ihmiskunnan kerralla kokonaan ratkaisemattomat. Mielestä viljakuvioista Explorers mahdollisuus ratkaista ongelman viljakuvioista aina kokonaan pois mahdollisuuksista ja tutkimuksen horisontissa koko ihmiskuntaa. Älä koskaan kukaan maailmassa voi ratkaista ne, koska koko pitkän vuoden pysty tekemään, että jopa itse "Great Explorers viljapeltokuvioita". Omien lausunto "Great Explorers viljapeltokuvioita" ei kukaan muu koko maailmassa jotka voisivat ymmärtää mysteeri säännöllisesti muotoja sato parempi kuin itse. Silti he ovat itse kaukana Pystyy havaitsemaan valtaosa malleja, jotka on koskaan esiintynyt koko maailmassa. (Esimerkki -photo - Miniature - Lähde: Google Earth ) sijasta tryng perusteella joidenkin puolueettomien toteamusten yrittää löytää tapa todellisia ratkaisuja, kärsivällisesti sotkeutua yhä enemmän ja enemmän hämähäkinverkkoja oman harhaluulot ja fiktiot, jossa lähes hallinnoi sitä roikkua itseään. 

 

Ensimmäisessä kokouksessa, ammattilaiset antenni arkeologian muun muassa Käyttöön toisilleen joitakin kuvia omista tutkimuksia eri maista. He ottivat huomioon erityisesti Etelä-Englannissa, kuten Microsoft varsinkin noin Yorkshire, Westminster, Oxfordshire, Salisbury ja monia muita aloja. He selvittivät useita historiallisia ilmakuvia mainituilla aloilla. Verrattuna erilaisia ​​cropmarks Tämä havaittavissa olivat siellä. Todellinen valokuvia, joita käytettiin tässä kokouksessa, ei tiedetä, mutta esimerkkinä voisi toimia kaksi kuvaa, julkaistu julkaisussa lentojen Eilen, Leo Deuel, St Martinin Press, 1969. 

 

F1Yksi on päivätty 1949:  

Yksi kahdesta ikonin pyöreää esinettä (henges) at Hutton Moor klo Ripon Yorkshiressä, koska ne ilmestyivät vehnäpellolla kesällä 1949 

 

F2toinen ei ole päivätty arvioituna vuodessa vuosina 1945 - 1955  

Crowmarsh Oxfordshire, Etelä-Englannissa: yli tungosta ojia cropmarks paljastaa olemassaolon hautakummut ja pronssikaudella täysin tasaantunut maahan, ja heidän joukossaan kaksi yhdensuuntaista suoraa viivaa. 

 

Vertaamalla cropmarks useisiin ilmakuvien eri aikakausilta osallistujat ensimmäinen salaisia ​​kokouksia saavutettu antenni arkeologit määritellä lopullisen pöytäkirjan, joka oli:  

1) "toimenpidekokonaisuus antenni arkeologian tutkimusten että viljapeltokuvioita": 

Jokainen tutkija, joka on yllättynyt siitä, että se, että joillakin peltoja, lähinnä Etelä-Englannissa, joskus löytyy säännöllisesti, enimmäkseen pyöreä, mutta muut muodot myös, ja samoja tai samankaltaisia ​​muodostelmia, vaikka harvemmin, sijaitsevat myös monet muut kentät viljojen kaikkialla maailmassa, ja katsoo lisäksi kuka esiintymisen Samanlaisia ​​rakenteita ei ole mahdollista löytää mitään loogista selitystä, pitäisi olla kerta kaikkiaan ja ikuisesti nimeltään " pikku Tomnoody

 

Useita vuosia sen jälkeen, järjesti toisen kokouksen, jossa käsiteltiin tarkastelemalla muiden arkistointia ilmakuvia, joista oli ensimmäinen loppuraportti on hieman muutettu:  

2) "muutos toimenpidekokonaisuus antenni" ... Ottelut edelleen ensimmäisen, vain lopussa määritelmän oli " pieni Tomnoody "muutetaan" Tomnoody ". 

 

Muutaman vuoden kolmas kokous Järjestäjä, jossa valokuvat tarkasteltiin lähinnä viime vuosilta. Loppuraportti jälleen muuttunut.  

3) "Toinen toimenpidekokonaisuus, jälleenrakennus antenni" ... Jatkuvat taas ottelut, ja määritelmä " Tomnoody "muutettiin" Suuri Tomnoody ".  

Sitten järjestää muita Aerial Arkeologit kokousten kanssa kysymystä viljakuvioista lopullisesti luovuttu. Joissakin käännökset toiseen, sen sijaan, että käytetään termiä " Suuri Tomnoody "Yhteissijoitusvaihtoehdot ja käytön ilmaisu" hyviä Idiot "

 

 

Seuraava kappale ei kuulu Suoraan arkeologit, mutta liittyy historiaan

 

Kraattereita aloilla:

Monissa paikoissa maailmassa tapahtuu aloilla Suhteellisen syvällä maan alla räjähtämättömiä pommeja, jotka olisivat koskaan kynnetty ylös (selvästi alle 80 cm), jossa joitakin lisätoimintoja hajoaminen kirjekuoren ja sisällön, ja hävitetty täydellisesti laukaisumekanismista. Jotkut jopa räjähtämättömien johtuu luultavasti onnistunut Sabotage esimerkiksi Pilsen Skoda Co tehdas. ja muut, olivat laskussa ilman laukaisumekanismista tai mekanismeja tehottomia ja täysin alentunut. Lightning vastuuvapauden, joka toteutetaan vuonna maanalaisen juuri täsmälleen niiden kautta olisi vain toimivat täsmälleen kuten kuivuus ja laukaisulaite. Hajoamistuotteet pommin kuoren (rauta) edesauttaa useita Lisääntynyt johtavuus maaperän läheisyydessä ruostuvat pommeja. 

 

Muuten: jokaisen kraatteri alan, joka muodostettiin iskun jälkeen ilman pommeja maailmansodan aikana, luotiin alalla erittäin tarkan pyöreä kraatteri. Kun se oli myöhemmin täynnä multaa ja kynnetty (piirros), sen maanalainen rakenne säilyi noin valituista ominaisuuksista säilynyt rakenne pommitettu Circle, joka voi ilmetä kasvuston kuten klassinen Cropmark, ja jos vaikutus Lightning in vastuuvapauden läheisyydessä sähkön ja täydennetty kasvillisuuden oire Sähkö kiihtyi cropmark. (Explosion - ympyrä. Lightning vastuuvapaus myös ja räjähdys) 

 

 

Arkeologiset päättely 2

Vuonna arkistoon antenni arkeologian laitokset voidaan sijoittaa monia kuvia ei koskaan löydetty ja tutkittu Crop Circles. Aerial arkeologit ympäri maailmaa lähes lähtien kivijalka läheisessä yhteistyössä sotilaallisten ilmavalokuvaukseen, Se mihin tarkoituksiin (usein vain heille) Declassified valtava joukko ilmakuvia maanpinnan (katso). Siellä voidaan sijoittaa moniin koskaan julkaistu viljapeltokuvioita, JOTKA antenni arkeologian ammattilaisille koskaan yrittänyt tuoda esiin ja julkaista. Ei todellakaan ole pienintäkään syytä sitä, koska ilmailu arkeologia on aina ollut Kuuluminen Välillä Entirely kunnioitettavan tiede ja tutkimus. Olemassaolo ja etsintä viljakuvioista on edelleen luokiteltu erittäin kyseenalaista toimintaa, suoritetaan pitkälti lämpimästi epäilyttäviä ja kyseenalaisia ​​Yksilöt (joka ei varmasti suuremman totta). Niiden perustaminen johtuu Yksilöt jopa Dubious ja paljon muuta epäilyttävää. 

 

Luultavasti lähestyy nopeasti hetki Kun kysymys tutkia Samanlaisia ​​rakenteita on opinnäytetyön kyseenalaisten yksilöiden täysin ja armottomasti ehdottomasti kiellettyä, mahdollisesti jopa poliisin apua. Ne todennäköisesti päästetä vierailemaan kuivissa tiloissa, ainakin sinä aikana, kun on todistettavasti läsnä hengenvaarallisia kemikaaleja, myrkyt ja lääkkeet. Objektit He tutkivat niin onnellinen, ja kautta "tutkimuksia" pitkään luokkiin muualla planeettojen väestöstä Called Globe herättää yleistä vaikutelmaa, että toteamus syitä niiden alkuperää on lähes mahdotonta. Esineet ehkä ikuisesti jo tulevaisuuteen sisällyttää vain välillä ns Cropmarks, oireita. Alatyypin aiheuttamat erot sähkövastus materiaalien ja ympäristön sijaitsee paikassa, jossa Originated Ne olivat, ja ylihinnan sähkövarauksen ja energian. 

 

Valtaosassa ovat joitakin eroja Edellä kuvattu haetaan vain koska se tapahtui päällä kuiva liikaa sähkövaraus, että ensimmäistä kertaa osuttuaan otsa RS Samanlaisia ​​eroja johtavuuden ympäristössä luotu lähes kaoottisesti. Joskus jopa melko säännöllisesti ansiosta resonanssi ja häiriön itse, kiitos valtavaa sähkövarauksen ja energian. Yksinkertaisesti sanottuna, on ylimäärin kuivaa sähkövaraus ja energia, että on jokin sähköinen resistanssi materiaalien läsnä siellä liian suuri. Aluksi, yrittää jatkaa hän "olisi omia tapoja" etäisyydelle asti useita metrejä. Joissakin paikoissa vastus lähin ympäristö olisi hetkellisesti Vähentää useita kertaluokkia (häiritsevä vastuuvapauden eristeläpilyönti impulssi), lähinnä hetkellinen ionisaatio ja lämmitys jopa useita tuhansia astetta myös Fahrenheit. 

 

Alkuvaiheen jälkeen enemmän tai vähemmän kaoottinen liikkuvuus sähkövaraus, energia välittyy Jatkuvat jo tavanomaisella tavalla, erityisesti paikoissa, joissa Alin sähkövastus. Se voidaan suorittaa maan pinnalla ja vain alle että joskus jopa satoja metrejä, silta Usein sisällä vain yhden sadon kenttä. Kulkiessaan vaikuttaa, ja se Tietyt ominaisuudet ja vahinkoa kasveille siellä hän äsken paikoissa pienemmillä vastus. Jotkut heistä tapetaan, mutta harvoin heidän lukumääränsä ylittää muutama prosentti korkeintaan, mikä ei luultavasti ollut objektiivisesti määritettävissä, koska luonnon eriarvoisuutta. Kasvit vaurioitunut vain alkavat näkyä jonkin ajan kuluttua muutoksia, erityisesti kypsymisen ja kasvun hidastumista, heikentää, myös voi taipua maahan. Tällaiset muutokset ovat jo koko alueen ERITTÄIN havaittavissa hyvin suositeltavaa kaukaa tai ylhäältä. Tällaiset muutokset ovat jo Koko havaittavissa alueen hyvin, parempi kaukaa tai ylhäältä, käyttäen klassisia menetelmiä antenni arkeologeja havainto. Alueet alhaisempi sähkövastus niiden aiheuttamat maanalainen esineitä hän voi olla melko luotettava merkityt. Olisiko toinen menetelmä olisi todella tuskin havaittavasti. 

 

Esimerkkinä tästä näytetään ilmakuvan maanpintaan, joka oli hankittu Google Earth . Siellä sijaitsee suhteellisen tyypillinen esimerkki muodostumista, mikä on nyt todennäköisesti vain Tilapäisesti kutsutaan "Crop Circle". Onko koskaan löydetty, viljaympyrät Explorers, saati Explorerista. Ne kuivalla muodostumat ovat lähes jatkuvasti kytkettynä, koska he ajattelevat, että he tutkivat jotain salaperäistä. Mutta ne on ensin löytää ne. Esimerkkinä tästä näytetään ilmakuvan maanpintaan, joka oli hankittu Google Earth . Siellä sijaitsee suhteellisen tyypillinen esimerkki muodostumista, mikä on nyt todennäköisesti vain tilapäisesti, nimeltään "Viljaympyrä". Ei ole koskaan Löytäjä viljapeltokuvioita Explorers, saati Explorerista. Ne kuivalla muodostumat ovat lähes jatkuvasti kytkettynä, koska he ajattelevat, että he tutkivat jotain salaperäistä. Mutta ne on ensin löytää ne. 

 

End arkeologisten seikkojen 2

 

Huomautus ulkopuolella arkeologien: Eikö tietenkään täysin totta, että ohje oli koskaan nähnyt kenenkään Kumpikaan löydetty. Ne, jotka ovat, että ei koskaan julkaistu sato malli Varmasti näin, oli herra puimurin operaattori. Miten on mahdollista kuvitella, herra Combine Operaattori ei kutsunut sitä kuviota Löytäjä tahansa toimittaja eikä mysteeri tutkimusmatkailija. Mr. Combine oOperator ole henkisesti viallinen. 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Vehnä kenttä - ja kirjaa salama magneettikentän linjat

Shocking, hämmentävä, yllättävä, vaikea uskoa, mutta myös silmien avaamisesta samankaltaisuus

Wheat Field - kirjaa magneettikenttäviivat tuottama salama vastuuvapaus

Lähes miljoona ampeeria (tunnetaan koulun kokeet - enintään 20-30 ampeeria)

  

Täsmälleen hetkellä salama vastuuvapauden läpi maissi varret aiheuttama ja johdetaan (ionisoitua ilmaa, koronapurkausta) sähkövirtaa. Kiitos Tämä varret ja muut kasvin osat voivat esiintyä sähkömagneettisia ominaisuuksia.

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Vaikka Alchemy on nyt pudonnut halveksuntaa, ja jopa Pidetään on menneisyyttä, physicain ei tulisi vaikuttaa kuivuuden judgements.ts. Paracelsus
Vähemmän on vain enemmän, jos useampi ei ole hyvä. FLWright
Vähemmistö on joskus oikeassa, enemmistö on aina väärässä.        GBShaw 
z