Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä luomien-by-Lightning-lokalisointi . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
 Vastuuvapaus Paikallistaminen
Yksinkertaisin todiste yhteydessä säännöllisiä kuvioita kanssa lokalisoinnin salama päästöjen
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljaympyrä

 - Site kone-käännetty

Tiede on todiste ilman varmuutta. Kreationistit ovat Varmuus ilman todisteita. C.E.Montague
Faktat ovat ilmaa tutkijoita. Ilman niitä et voi koskaan lentää. Linus Pauling
Ongelmia ei ole, että on liikaa typeryksiä, mutta salama, joka ei ole jaettu oikein. M.Twain

Crop circles , crop, Vastuuvapaus Paikallistaminen

PagPh

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Lightning Vastuuvapaus Paikallistaminen

Ei tarvitse kirjoittaa pitkiä tekstejä salama lokalisointi. Tärkeimmät tiedot Eli salama lokalisointi on saatavilla ja mahdollista. Mitatut sähköisesti, koska ja radiosignaaleja, ja käyttämällä trigonometriset arviointi. Mahdollinen Tarkkuus on metreissä. Monet muut informations saatavilla. Intensiteetti - in kiloamperes, esimerkiksi 6, mutta ehkä vähemmän, mutta myös ehkä paljon enemmän - joskus paljon enemmän kuin 250 000 Napaisuus, tyyppi (CG, CC). Jos kerrotaan, kuin määrä ja intensiteetti myöhemmin päästöjä.

 

Reaaliaikainen EUCLID Lightning kartta tiedot

 

http://www.euclid.org/links.html

 

Tekniikka

Tällä hetkellä koko verkostoon kuuluu noin 140 anturit, edistää havaitsemiseen salama.

Kaikki salama data havaitaan Keinot sähkömagneettiset anturit, jotka lähettävät raakadatasta keskeinen analysaattorin. Mukana teknologian tarjoamia Vaisalan (Tucson, AZ). Jokainen anturi havaitsee sähkömagneettisen signaalin lähettämän salaman paluuiskun.

Tämä tekniikka käyttää GPS satelliittisignaaleja aikatiedot.

Kunkin rakentaa pääasiassa salamaniskun parametrit on tallennettu, ergot tapahtuman ajan, iskupisteen (leveys-ja pituuspiiri), virran voimakkuus ja polariteetti, ja joukko myöhempiä aivohalvauksia.

Datan kaikki anturit througout verkon ovat keskittyneet reaaliajassa kahden Euclid Keski toiminnallisia keskuksia. Ne lasketaan Heti siellä laskea salama paikoissa ja optimointi tietojen laatua. Kerätyt tiedot lähetetään kuluessa käsittelyn Eukleides operatiivisen palvelukeskuksiin. Tämä johtaa kokonaiskuva salamoinnin reaaliajassa. Kaikki salama kerätyt tiedot arkistoidaan sekä post-myrskyn analyysi.

 

Hyödyllisiä linkkejä

Salamanpaikannuksessa
Aldis - Itävallan Lightning Detection & Network
Meteorage - tarjoava ohjelmistotalo salama tietojen käsittelyä ja johtaja Ranskan salamapaikannusverkkoa
MeteoFrance - Ranskan kansallinen ilmatieteen laitos - omistaja Ranskan salamapaikannusverkkoa
BLIDS - "Blitz Informations Dienst der von Siemensin Saksan salamapaikannusverkkoa omistama Siemens
SKALAARI - Slovenian salamapaikannusverkkoa
Instituto Nacional de Meteorologia - Espanjan ilmatieteen laitos, omistaja Espanjan salamapaikannusverkkoa
SINTEF - Norja ilmatieteen laitos - omistaja Norja lightnnig havaitseminen verkossa
Suomen Ilmatieteen laitos (IL) - omistaja Suomen lightnnig havaitseminen verkossa
CESI SIRF - hän Italia Lightning Detection & Network
Tietoa ja salamoita Ukkosta
tigger.uic.edu Lightning Vahinko tutkimusohjelma
www.lightningsafety.com National Lightning Safety Institute
www.usatoday.com USAToday, Sanomalehti sivusto, jossa on paljon tietoa ja linkkejä salamoita
bat.nmt.edu Langmuir Laboratory, USA laboratoriotutkimuksissa sään ääri ja salamoita
wwwghcc.msfc.nasa.gov Maailmanlaajuinen ilmaston ja Hidrology Center, laitos NASA
www.spc.noaa.gov Storm Prediction Center, laitos NOAA
www.nssl.noaa.gov National Vaikea Storm Laboratory, laitos NOAA
Ilmatieteen KESKUKSET
www.magmacom.com Magmacom, Ilmatieteen linkkejä kaikkien maailman
www.noaa.gov NOAA National Oceanic ja Atmospherics Administration - USA
www.meta-office.gov.uk Britannian Met Office
www.meteo.fr MeteoFrance
www.dwd.de Deutsche Wetterdienst
www.meteoswiss.ch MeteoSwiss
Kansainvälisten ryhmittymien vaikutusta salamoita
www.cenelec.org CENELEC Euroopan komiteasta sähkötekniikan standardointikomitea
www.cigre.org CIGRE Conseil International des Grands Réseaux Életriques
www.ieee.org IEEE Institute of Electrical & Electronics Engineers

 

 

Oppiminen

Mikä on salama?

Salama on siirtää maksun Merkittäviä Between Two Charged esineitä. Lightning päästöjä voi esiintyä cloud-to-cloud (CC), cloud-to-air (CA), ja pilvi-maa (CG). Buienradar.nl tarjoaa verkossa tietoa cloud maahan-salama. Cloud-maahan salama on suurin vaikutus jokapäiväiseen elämäämme. Salamanisku voi tappaa, tuhota laitteet, sytyttää tulipalon ja vastaa peräti 70% tyypillinen sähkökatkoja.

 

Tahti

Salama tapahtuma etenee useita vaiheita, joista ensimmäinen on nimeltään "Leaders" Mitä et näe. Nämä johtajat tuottaa johtavan reitin maahan niin, jota käytetään suuren vastuuvapauden sähköenergiaa. Tämä vastuuvapaus kutsutaan "aivohalvauksen". Se on sokaiseva valkoinen salama näet seurasi romahdus ukkosen takia yliäänikone laajentamiseen ilmaa kun se on lämmitetty. Ensimmäisen iskun seuraa usein toinen johtaja / isku-sekvenssin jälkeen muutaman sadasosaa. Jopa 20 tai enemmän sekvenssejä johtava / isku voi tapahtua, ja tästä syystä se Esiintyy salama välkkymistä.

 

Salama

Kaikki aivohalvauksia esiintyy Tämä yhden sekunnin kuluessa ja 10 kilometrin Ensimmäisen iskun on ryhmitelty ja nimeltään "Flash". Tämä auttaa ryhmään liittyvät mahdollisesti sähkö tapahtumia yhdeksi tapahtuman katselua varten.

 

Real-time

Reaaliaikainen Tarkoittaa tietojenkäsittelyn kuin se saapuu keskipiste. Tämä prosessi ei etene "reaaliajassa" olisi ehkä tallentaa tiedot ennen kuin käytät sitä. Vuonna salamapaikannusjärjestelmät, salama data viestitään anturin keskusyksikön pisteen.

 

Projektio

Karkeasti maa on pallo. Voit tarkastella pallomaisen maan päällä taulu ja monitorin Vaatii hieman fancy matematiikka Called ja projektio.

 

Time-Zone

Verkkosivusto www.buienradar.nl Tukee kaikkia tärkeimpiä aikavyöhykkeiden Euroopassa. Observer Lightning, Lightning ja Lightning Explorer neuvonantaja käyttää kaikki Aikavyöhyke muuttujaa, voit syöttää aikana tilaus prosessi. Hyvän Keskustelu aikavyöhykkeiden, klikkaa tästä.

 

Lyhenteet

EUCLID - Eurooppalaisen yhteistyön salamapaikannusverkon

BLDN - Benelux salamapaikannusverkkoa

CELDN - Keski-Euroopan salamapaikannusverkkoa

 

Vehnä kenttä - ja kirjaa salama magneettikentän linjat

Shocking, hämmentävä, yllättävä, vaikea uskoa, mutta myös silmien avaamisesta samankaltaisuus

Wheat Field - kirjaa magneettikenttäviivat tuottama salama vastuuvapaus

Lähes miljoona ampeeria (tunnetaan koulun kokeet - enintään 20-30 ampeeria)

 

  

Täsmälleen hetkellä salama vastuuvapauden läpi maissi varret aiheuttama ja johdetaan (ionisoitua ilmaa, koronapurkausta) sähkövirtaa. Kiitos Tämä varret ja muut kasvin osat voivat esiintyä sähkömagneettisia ominaisuuksia. Siten ne voivat toimia kuten magnetoituu kompassi neuloja, ja sähkömagneettiset voimat ovat hetkellisesti poikkeuttaa ne maahan, joka myötäpäivään tai vastapäivään riippuen suhteellista suhdetta, suunta ja vaihe-ero viemällä sähkövirtaa. Tilapäinen mekaanisia muutoksia ja jännitteitä voi luoda myös Samaan näkymätön mekaanisia vaurioita oriented suuntaan. Tällaiset mikroskooppinen suoraan suunnatut vahingot voivat vähitellen kasvaa ja vahingoittuneita kudoksia myöhemmin aiheuttaa vähitellen suoraan suunnatut taivutus kaikki varret yhteen suuntaan (CW tai vastapäivään). Magneettikentät keskimäärin salama päästöt ovat ainakin kymmenentuhatta kertaa voimakkaampi kuin Maan magneettikenttä. Toinen osa työstä voidaan suorittaa valtava sähköstaattisia voimia kiittäminen siitä lehdet ja lehtiruodit kasvien käyttäytyä kuten lehdet ja varret elektroskoopit. Halkaisijat piireissä Noin Edusta välillä salama vastuuvapauden sähkömagneettiset voimat. Lisäksi All That viitaten: sato kaava esiintyy vähintään useita päiviä, joskus jopa useita viikkoja sen jälkeen, kun salama iski. Se johtuu Kyseisen kasvisolukoista heikentää hyvin hitaasti, koska valtava inertia ja siten erittäin hitaasti käynnissä olevien muutosten kasvit ( EPP , kronologia ). Koska joskus paikkakunnalla voi tapahtua hyvin monimutkaisia ​​häiriöitä ja resonanssia, se voi joskus luoda hyvin monimutkainen kuvio. Yksittäinen salama vastuuvapauden säteilee energiaa sähköveturi joka matkustaa tuhansia kilometrejä. Keskiarvo (!) Vastuuvapaus. (Yksinkertaistettu selitys)

 

Se oli yksi suurimmista luonnon vitsi - mystiikan, fiksu temppu, sillä olisi ollut Luontoäiti leikkiä koko ihmiskunnan ymmällään satoja, tuhansia vuosia.

 

Kanssa mainittu ideat on mahdollista olla samaa mieltä, myös vastalauseemme niitä, mutta ehkä se todella kaikki, että on mahdollista että sen kanssa tai sitä vastaan. So Called Jerry Cimrman n olettamus.

 

joitakin lyhyitä tietoa sivuilta:

viljapeltokuvioita toinen kansainvälinen viljapeltokuvioita - Kornkreise

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Joitakin osittaisia ​​tietoja nyt voidaan löytää esimerkiksi tiettyjä yhteenveto sivuilla.  viljapeltokuvioita - ymmärtäminen Pääasiassa on nyt yksi laajimmista sivun. Toinen varsin kattava informations saattaa löytyä linkit sivun tekstit . On linkkejä joihinkin julkaistu tekstejä. Myös jotkut vielä julkaisemattomassa eli noin esikatselu versio. Muita testejä Lajittelemattomat Sijoitettu täällä . Tekstit on tietysti lisätään jatkuvasti.

 

Jotkin sivut tai myös Niiden osia ovat alustavasti sitoutuneet julkaisemaan jossain muualla, joten ensimmäinen näkyvät siellä, niin pian Ne liitetään sivulta tekstit , ja jonkin ajan kuluttua lopulta näkyvät sivulla, johon se on tarkoitettu.

 

Lisäksi se lähes kaikki sivut on valmistettu tiettyjä liitännäistoimenpiteitä valokuvia tai suuntaa grafiikkaa, onko oma luomus, tai "Kootut teokset" Internetistä. Tällaisia ​​kohtia, sijoittamista Vaikka nykyiset, mutta silti sijoittamattomat kuvia, ovat tekstissä hyvin vahvasti värillinen näin merkittyjen. Nämä ovat pääasiassa nimitykset kirjoittaja tekstin itsensä lopulta välitä vaiheeseen sijoittaa ne sinne. Se on asteittainen tutkimustulosten julkaiseminen. Tämä tutkimus kesti useita vuosia, joten kestää jonkin aikaa vielä. Usein myös tapahtui, Että aikana kirjallisesti joitakin Sivua on joskus sijoitettu esineen kohdissa tekstiä, joka olisi pikemminkin sisällytettävä toisella sivulla, mutta toistaiseksi ei ole kopioitu tai siirretty sinne.

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Se ei ole hyvä yrittää pysäyttää tietämystä eteenpäin. Tietämättömyys ei ole koskaan parempi kuin tietoon.  E.Fermi
Englantilainen luulee moraalinen Kun hän on vain epämukavaa. G.B.Shaw
He sanovat Avioliitot ovat taivaassa. Mutta niin on ukkosta ja salamointia. Clint Eastwood
z