Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-esitysajankohtia-kounice-2010 . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Kronologia Kounice 2010
Havainnot perustuvat machinely Recorded salama päästöt vain osaksi vehnäpellolla
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljapeltokuvio

 - Site kone-käännetty

Sain paljon tukea vanhemmiltani. Se on yksi asia aina arvostanut. He eivät kerro minulle oltiin tyhmiä He kertoivat minulle oltiin hauska. J.Carrey
Vitsi on erittäin vakava asia. W.Churchill
Jokainen tyttö voi olla hohdokas. Kaikki mitä sinun tarvitsee, on hiljaa ja näyttää tyhmä.     Hedy Lamarr

Crop circles , crop, Kounice2010-aika evoluutio

PagPh

 

 

 

Kounice 2010 - Aika Progress

 

joitakin huomautuksia tämän

 

Vehnän, joka odottaa pitkään ... (Koskee myös sivustonOstráEnnen radan, ohran makaa kahden viikon kuluttua, vehnä alkaa makuulle jälkeen useita kuukausia)

 

Lightning havaittu ... Noin klo ... tuntia CEST, Polarity ...

... n. GPS, nykyinen ... Tuhannet ampeeria

 

Se oli eräänlainen pilvi - maa, CG

 

ensimmäisen vierailun sivustolla ... edelleen levätä alalla, eikä terä (foto)

 

fkunnes seuraava käynti on 01 elokuu 2010 seurasi "tunnustuksen rikos" kokonaissumma jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) pinnat todettiin selvästi alle 1% koko peltoalasta (useita kymmeniä neliömetriä yli 15 ha)

 

f08 elokuu 2010 aikana vierailun jo jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) muutama prosentti alueen nähtynä liitetyt kuvat alalla salama vastuuvapaus ...

 

Myös mahdollista, että jonkin verran energiaa indusoituu traktori raidat (raitiovaunulinjat), vaikka se tapahtuisi myös aikana salama tyyppi viljaympyrät, mutta nyt se on oikeastaan ​​vain oletus. Viereisen kentän (Kounice B) Indikoitu viljapeltokuvioita salama, sato myös makasi maassa. Tietenkin on mahdollista, että kenttä B (miksi olemme vain B?) Vaikutti rinnakkain käsivarsi salama, joka iski Kaunitz A. toleranssi etäisyyden puvut, rinnakkainen osuma voi nousta noin kilometrin pois. Aivan kuten se on mahdollista, että salama Yksilöity tyyppi viljapeltokuvioita joissakin tapauksissa pieni osa voi esiintyä joitakin myös ominaisuudet tyypin CG. Lisäksi Voisiko jotain tapahtua toisessa myrsky ei seurattu.

 

Lisää kuvausajankohdat alalla Kounice C (länsi suuntaan Poříčany oikealle tielle, jälleen vehnä, etäisyys vastuuvapauden n. 1000-1200 m länsireunalla kylä), mutta se oli toinen vierailu Kounice jo korjattu.

 

Kuvattu viive on vielä paljon smaller.These vastaan ​​paikkakunta OstráLähellä radan (noin 50 m), jossa se ​​kesti noin 4 kuukautta ennen kuin vehnää kumartui maahan. Naapuripelloille ohran (etelään rautatien) kuuliaisesti litteä (vaurioitunut, heikennetty) noin viikon 14 päivää "tapahtuman jälkeen." Tietenkään kaikki, aluksi vain kymmeniä sq metriä, sitten satoja ja lopulta tuhansia (ja arviolta 10-15% koko kentän viljelyalasta). Dokumentoitu, monet valokuvat, kuvat vähitellen lisätty sivulle Ostrá.

 

Mielenkiintoista on mahdollista tarkastella sivun Vertaileva Crop Field , jossa asetetaan tavoitteena kuvia ohra kenttä (Benátecká Vrutice) jos Ulkoasuasetukset ei osunut yhtään salama aikana koko vuoden.

 

 

Page rakenteilla

Joitakin osittaisia ​​tietoja nyt voidaan löytää esimerkiksi tiettyjä yhteenveto sivuilla.  viljapeltokuvioita - ymmärtäminen Pääasiassa on nyt yksi laajimmista sivun. Toinen varsin kattava informations saattaa löytyä linkit sivun tekstit . On linkkejä joihinkin julkaistu tekstejä. Myös jotkut vielä julkaisemattomassa eli noin esikatselu versio. Muita testejä Lajittelemattomat Sijoitettu täällä . Tekstit on tietysti lisätään jatkuvasti.

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Vehnä kenttä - ja kirjaa salama magneettikentän linjat

Shocking, hämmentävä, yllättävä, vaikea uskoa, mutta myös silmien avaamisesta samankaltaisuus

Wheat Field - kirjaa magneettikenttäviivat tuottama salama vastuuvapaus

Lähes miljoona ampeeria (tunnetaan koulun kokeet - enintään 20-30 ampeeria)

 

  

Täsmälleen hetkellä salama vastuuvapauden läpi maissi varret aiheuttama ja johdetaan (ionisoitua ilmaa, koronapurkausta) sähkövirtaa. Kiitos Tämä varret ja muut kasvin osat voivat esiintyä sähkömagneettisia ominaisuuksia.

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Koko ongelma maailmassa on, että tyhmät ja fanaatikot ovat aina niin varmoja itsestään, ja viisaampia ihmisiä täynnä epäilyksiä.  B.Russell
N.Bonaparte: Ihmisrotu sovelletaan sen mielikuvitus.   
Minulla on täydellinen parannuskeino kurkkukipu: leikata se. Alfred Hitchcock
z