Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-terveysvaarat-vaikutuksia . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Health Hazard vaikutukset
Kentällä, jossa salama iski, ja expectable numero vaarallisia myrkkyjä: CO , EDP , Psykoaktiiviset yhdisteet
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljapeltokuvio

 - Site kone-käännetty

Suunnittelija tietää, että hän ei ole täydellisyyttä saavutetaan, kun ei ole enää mitään lisättävää, mutta kun ei ole enää mitään ottaa pois. A.de Saint-Exupery
Et voi koskaan lopettaa. Voittajat eivät koskaan lopeta, ja quitters koskaan voita. Ted Turner
Kaikessa luontoa on jotain ihmeellistä. Aristotle

Crop circles , crop, terveys Hazard vaikutukset

PagPh
Erittäin vakava varoitus!   Vierailet tahansa Viljaympyrä paikassa omalla vastuullasi. Ei voi olla läsnä suurina pitoisuuksina myrkkyjä todella vaarallinen, enimmäkseen CO (häkä - Näkymätön Killer). Myös hiilidioksidi, orgaaninen poissons riski, monimutkainen ja Carbon Silicium yhdisteitä.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Esittely

Vastuuvapaus salamaniskun, joka lähettää tapauksessa keskimääräistä Näytteet kuivuuden ja määrä energiaa, kiitos paljon, joka ladataan tavarajuna ympyrä Useita kertoja ympäri maailmaa, kuivuutta kykenee tuottamaan suuren määrän myrkyllisiä kemikaaleja maanalainen, Tuo voisi huumata ja tappaa koko väestön kaupunkeihin. Vain johtuu siitä että näitä aineita vapautuu kohti pintaa hyvin hitaasti, ja myös Koska valtaosa heistä ovat hyvin reaktiivisia aineita, että muutaman sentin liikkeen kautta maanalaisten rakenteiden välittömästi reagoivat ympäristöönsä ja keskenään ja kiitos että suurin osa heistä (onneksi) yhdistää uudelleen muodostaen tuotteita huomattavasti vähemmän vaarallisia tai täysin myrkyttömiä. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, että on paljon ihmisiä, jotka ovat joskus käyneet viljapeltokuvioita, velkaa kyseisestä thay ovat vielä elossa.

 

Tyypillisiä myrkytysoireita Tietyt

Viitaten: melkoinen määrä myrkyllisten aineiden maanalainen voivat jatkaa oleskeluaan, aikana vierailee tarkkailija. On mahdollista havaita, että jotkut ihmiset opinnäytetyöt paikoissa käyttäytyvät hyvin epätavallinen tavalla.

"Jonkun ovat mietiskellen kunnossa, toiset rukoilevat, joku snuffling maa jne. .. "

 

Esimerkiksi yksi kuuluisimmista tarkkailija ilmiötä kutsutaan viljapeltokuvioita, Lucy Pringle, Kuvailee yhden tai kaksi sivua pelien oikea sivusto melko tyypillisiä oireita ihmisiä myrkytetty subletaaleille annokset tappavan myrkyllisiä yhdisteitä tai huumeita, on mahdollista pyytää noin että toksikologi.

 

Joka tapauksessa, kaikki ne ovat vaikutuksen alaisena, voi esiintyä ja vaikuttaa Hiilimonoksidi - CO (ja hyvin todennäköisesti se on todella olemassa). Kuvattu Monet oireet ovat samankaltaista kuin Terveysvaikutuksiin julkaisuista, ikään kuin ne olisivat kopioitu sieltä.

 

Lisäksi voi olla ylimäärin hiilidioksidia CO2 , läsnä tarkkailijat, jotka voidaan helposti tukehtunut vähän, ja seuraukset tässä tapauksessa voi olla hyvin samanlainen kuin lääkkeiden vaikutuksia. Oireet myös Kuvattu Toksikologiset julkaisuissa. (Normaali pitoisuus ilmassa - 0,03% 2% - ensimmäinen myrkytysoireita, 5% - päänsärky, 20% - kuolema).

 

Tärkein syy, miksi CO ja CO2 voidaan paikassa erittäin todennäköisesti, jossa itse asiassa maanalaisen Se olisi suuri ja orgaanisen aineksen määrä polttaa pois: kasvijätteet, humus, juuret puiden Teurastettu kauan sitten. Materiaali maanalaiseen voi vielä polttaa jopa joinakin vierailut tarkkailijoiden, kuten kasa tuotannossa puun hiilen, kaikki seuraukset. Lisääntynyt sisältö CO ja CO2 päällä kuvatun päällä voi aiheuttaa kenellekään Kuka on läsnä siellä. Selvästi se on tunnettu ja dokumentoitu seikka, joka toi eläimiä ei olisi joitakin että Explorers, käyttäytyvät hyvin huolissaan. Luultavasti Olisiko hyödyllistä jos uut Wore kanarialintu häkissä (ks. Red Dwarf, episodi ...)

 

Erittäin vahva suositus kaikille Viljaympyrä kävijöitä tahansa tulevaisuudessa. Ole siellä CO ja CO2 pitoisuus metriä ilmassa, tai vain mieluummin kutsua ja työntekijöiden ja toksikologian laboratorio.

 

Vähän myöhemmin, tässä raportoidaan enemmän oireita, että ei ole mahdollista soveltaa ainoastaan ​​vaikutus CO ja CO2 . Metallinen maku, myös kuvattu sivuilla LP, joka on tyypillinen esimerkiksi kun lyijymyrkytyksen (Kenen yhdisteet alalla olisi todella vaikea löytää). Sama vaikutus voi näkyä myös vuoksi joitakin orgaanisia yhdisteitä, jotka olisivat altistuneet maaperän luonut tämän valtavan energian, korkea jännite, elektrolyysi ja lämpökemiallisen prosessit.

 

Katso esimerkiksi Lucy Pringle sivua. Vuosikymmeniä toistuvasti mukana kiinnostuneet paikoissa, joissa korkea voi näkyä pitoisuudet erittäin vaarallisia myrkkyjä, mitä voidaan havaita suhteellisen helposti kuvatut oireet (jotkut niistä ovat todella hyvin tyypillistä huumeiden abusement). Samanlaista toimintaa toksikologien varmasti ole ylistää. Sekä paikallinen kirurgi, joka oli omiaan joskus on kuultu altistumisen vaikutuksia, että paikalliset olosuhteet "koekaniineina" menossa sinne.

 

Lentäjät Kuka suihkussa Tshernobylin reaktorin helikopterilla ja hiekkaa, kun he porrastettu kolmen ylilentoja päässä helikopterin ja käveli pensaiden oksentaa, juuri kuvattu ja metallinen maku. Se on mahdollista vain kysyä, jotka selvisivät tämän päivän.

 

Myös mahdollista, että maaperässä, koska elektrolyysi, suurjännite-ja korkean lämpötilan dissosiaatio on luotu suuria määriä atomi vety, tiedetään reagoivat paljon helpommin ja ne voivat aiheuttaa syntyminen erilaisia ​​vaarallisia yhdisteitä kasvien ja eläinten organismeja . Osa siitä voi olla läsnä vain lyhyen aikaa, koska plasman.

 

Varmasti se on erittäin helppo todentaa että sivustolla joihin salama voi esiintyä monta "hyvin erityinen yhdisteillä" vapaita radikaaleja, yhdisteitä mitään alkuaineet maaperän korkean hapettumista numeroita, ettei usuall ovat poissa. Ne ovat yleensä myrkyllisiä aina huomattava, suuremman osuuden ansiosta Redox-potentiaali: ilman happea muodossa O 2 eikö elämä olemassa, kun taas kaikki sen yhdisteet, joissa on enemmän kuin kaksiarvoinen ovat erittäin myrkyllisiä. Siellä voi tapahtua myös otsonia O 3 ja sen reaktiotuotteita, kaasu silikaatteja ja muita aineita, erittäin haittaa terveydelle. On mielenkiintoista, että turvallisuutta tässä suhteessa viranomaiset eivät ole vielä alkaneet lähemmäksi kiinnostunut asiasta. Kukka lasten lääke kyykky vierailevat Se paikkoja jos oli olutta jaetaan ilmaiseksi - maksuton, gratis, vastikkeetta, buckshee. Hänen majesteettinsa ehkä aktivoitu pelejä tiedustelupalvelujen, James Bond vain ei ole mitään tekemistä, puhumattakaan ylitarkastaja Clouseau.

 

Kuten jo mainittiin muilla sivuilla tämän sivuston paras ominaisuus Aktiviteetit, että valtaosa kävijöistä Crop Circles ovat varsin tahattomasti heittäytyvät, on "näyttely subletaaleille annokset tappavan myrkyllisiä kemikaaleja", joka useimmissa tapauksissa lähes erittelemättä alkaen vaikutukset lääkealtistuksen. Kaikki huumeet ovat todella tappavan myrkyllisiä aineita (esimerkiksi nikotiinia, alkoholia), palveli subletaaleja annoksina. He toteavat ihmisen osaksi tilaa, jossa kuolema on paljon lähempänä häntä kuin muissa tilanteissa (Joku sanoo adrenaliini), ja nopeus kummajaisia ​​mielellään langeta tässä tilanteessa, myös toistuvasti.

 

Ei ole mitään kaikille vierailijoille viljaympyrät maailmalla kuin voimakkaasti varoittaa se todella laittaa paljon huomiota. Heidän piti olla, mutta hyvin tiedostamattomasti, ja ennen kaikkea täysin tietämättään, tulossa yksi nopeus kummajaisia ​​(tarkemmin, niille heistä, jotka eivät vielä ole). Hyvä uutinen heille voi olla viestin, että kun luet ja ymmärtää tätä tietoa jo He voivat jatkaa sitä aivan tarkoituksella.

 

Myrkytysoireita by hiilimonoksidin

20% konsentraatio karboksihemoglobiinitasoksi raportoidaan päänsärkyä, puristava tunne rinnassa, oli 40-50% lisättyä pahoinvointia, oksentelua ja toive siitä, että päänsärky on tulossa merkittävämpi. Ryhdy näköhäiriöt, käyttäytymisen muutokset. Yli 50% uhri putoaa koomaan, hypotensio, mydriaasi, rytmihäiriöitä voi esiintyä. Jälkeen häkämyrkytyksen raportoidaan persoonallisuushäiriöt ja muisti, voi kehittyä orgaaninen psychosyndrome

Ensiapua , J. Pokorny , Galen 2005, p.231 ( Medical First Aid )

 

Muut lähteet:

Valtaosa myrkytysoireita by Hiilimonoksidi (CO) ovat epäspesifinen ongelmia, samoin kuin muut muita yleisiä sairauksia (flunssa, alkaen virusinfektio, suolisto-ongelmia, ruokamyrkytys, aivohalvaus jne.).

Muun muassa usein tulee myös sydämentykytystä ja rytmihäiriöitä.

 

Oireita oleskelevat ympäristössä lisääntynyt pitoisuus CO2

Hyperventilaatio, lämpimästi hikinen iho, päänsärky, kohonnut verenpaine, ikävyys, kyvyttömyys selkeän ajattelun, kooma ja kouristukset

(Huomaa: jos joidenkin yksilöiden ja voi ikävyys kyvyttömyys selkeän ajattelun tarkoittaa varsin epäspesifinen oire, joka ei ole riippuvainen lainkaan Lisääntynyt pitoisuus CO2 ympäristössä)

 

 

Metallinen maku: Tyypillinen esimerkiksi lyijymyrkytyksen, mutta monien orgaanisten myös Myrkyt, jotka eivät sisällä mitään metallia. Esimerkiksi sen jälkeen, kun kalkkarokäärme purra.

Encyclopedia of toksikologian , Wexler ym. ., s. 142

ISBN13: 9780127453545

 

biguanideja (s. 272): oksentelu, pahoinvointi, vatsan kouristelut, ruokahalun menetys, suvaitsemattomuus tiettyihin elintarvikkeisiin, kylläisyyden, valoherkkyys, ruoansulatushäiriöt, dysgeusia (metallinen maku), sekavuutta ja uneliaisuutta

 

Syklofosfamidi (Cytoxan - Bristol-Myers Squibb Oncology, Neosar - Pharmacia)

(P. 396, liite 2; käytetyt kemoterapia)

Akuutti myrkyllisyys: Pahoinvointi ja oksentelu, Type 1 (anafylaktoidisia) yliherkkyys, kasvojen polttaminen ja metallinen maku, visuaalinen hämärtymistä

Viivästynyt toksisuus: Luuydindepressiota, hiustenlähtö, hemorraginen kystiitti, hedelmättömyyttä (voi olla väliaikainen), keuhkoinfiltraatit ja fibroosi, hyponatremia, leukemia, virtsarakon syöpä; epäasianmukaisen erityksen, sydäntoksisuuden; kuukautisia

 

Coprin - vaikuttava aine Coprinus 

Oireet: Metallin maku, kasvojen polttaminen, vapina, oksentelu ja ripuli

(Special toxikologie.pdf, Ing. Adam Martin, Ph.D.)

 

CO: (Lullman - Farmakologia ja toksikologia)

huimaus, tinnitus, uupumus, mydriaasi (s. 581)

CO2 : (s. 592) aikana kohonneita Evolves takypnea, päänsärky, hikoilu, levottomuus, sekavuus ja lisääntynyttä kiihtymystä. Voi seurata apatia, kouristuksia ja kooma.

 

Voi luoja, voi luoja, oi kirottu! Se on jäähdytys, todella kananlihalle ...

Gupta, RC, käsikirja toksikologian Chemical Warfare Agents, Elsevier, 2009, ISBN: 978-0-12-374484-5, s. 593

lukea sen itse, oman, kiitos.

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Tutkija Kuka voi tehdä mitä hän on saanut aikaan, on saanut aikaan mitään.  Walter Reisch
Mikään johtaa tiedemies, niin harhaan kuin ennenaikainen totuus.  J.Rostand
Kun mies sanoo: "Se ei ole rahasta, vaan periaatteesta asia," se on raha. Kin Hubbard
z