Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä heikentävää-of-varret-vaikutus . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Heikentävä vaikutus johtuu
Immediatelly jälkeen Lightning vastuuvapauden On miljoonia sadon varret vaikuttaa sähkön
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Parempi olut, ohra, panimo, mallas, panimo.

Hyvä Daguerreotype, Se oli niin täydellinen eräänlainen valokuva kuin koskaan tehty. Edward Steichen
Yksi toteaa joskus mitä ei ole etsimässä. A.Fleming
Aloilla havainnon mahdollisuus suosii valmiita mielessä. L.Pasteur

Crop Circles , Crop luvut heikensivät Ohjainkannattimet

PagPh
Motto: heikkeneminen varret ennen Majoitusluokka (taivuttamalla varret maanpinnan) voivat kestää viikkoja

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Esittely

Immediatelly jälkeen Lightning vastuuvapauden ei näytä Miljoonat viljelykasvin varret (tai muu kasvien määrä riippuu kylvö tiheys) vaikuttaa suuri on määrä sähköä. Ne voidaan hyvin merkittävästi vaurioitunut, monet niistä niin paljon, että aika väistämätöntä ja kuolevat tietyn ajan kuluttua, mutta alusta on lähes ehdoton mahdotonta Huomioi mitään sellaista. Kaikki tällaiset kasvit ovat useita tunteja, joissakin tapauksissa useita päiviä tai kauemmin, melko erittelemättä kasveista ja Kestää täysin terveitä. Myös monet kasvit, todella Heti salama kuoli useita päiviä ovat melko erittelemättä tuosta Kestää ja terveellistä.

 

Parempi panimo, mallas, olut, viski, ohra, panimo.

 

Heikentävä vaikutus johtuu

(Sisältää lehdet ja kokonaisia ​​kasveja, tietenkin)

Vaikutus oli nimetty vain yksinkertaistettu heikkeneminen Varret, koska varret ovat ainoastaan ​​taivuttamalla maahan, mutta vaikutus heikentyminen Vaikuttaa koko kasvi. Hän lähtee, esimerkiksi, ja paljon enemmän Aiemmin helposti havaittavissa. Useimmissa tapauksissa on Seuraukset havaittu peräti cmpletely jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty). Yksittäisiä kasveja, myös niiden seuraukset ryhmät voivat olla paljon edellä on todettu, vain kiittää sitä haalistuneet lehdet. Tietenkin riippuu kasvi. Tämä ilmiö on erittäin hyvä havaittavissa Lähinnä ohra. On jopa mahdollista havaita toinen vaikutus, liian aikaisin taipuvainen piikkejä. Ohra korva, samoin kuin muiden viljojen kypsymisen aikana kierrosta 180 ° alkuasennosta pystysuunnassa suoraan ylöspäin kokonaan alas. Sähkövirta johtuminen kautta kasvin merkittävästi vauhdittaa tätä prosessia. Tämä johtuu heikompi mekaaninen rakenne ohran olkea verrattuna, muiden viljojen. Myös madaltuminen (vahingollista heikkeneminen) Kestää vähemmän havaittavissa. 

 

Kuten viljapeltokuvioita, ovat lähes poikkeuksetta jälkeen rekisteröityjen täydellinen majoitus (haitallista, heikkeneminen). Useissa tapauksissa (joista yksi vuonna 2011 - ohra) raportoitiin viljapeltokuvioita vaiheessa kun kasvit tai suurin osa niistä ei makaa kentällä oli vain haalistunut lehtiä, ja toisessa asennossa korvan (Suurempi kulma maahan) . Tarkkailijat eivät edes vaivaudu kommentoimaan tätä tosiasiaa.

 

Parempi mallas, panimo, olutta, panimo, viski, ohra.

 

Ohrasato vastaan ​​muita ominaisuuksia jälleen erittäin mielenkiintoinen ominaisuus, erittäin hyvä havaittavuus eron kulma korvan maahan eri kasvien yksi kenttä, se on hyvin paljon selvää väristä katselun tai valokuvaamalla etäisyydeltä myös ja ilmakuva. Esimerkiksi kun raiskaus on ominaista ajan korkean kontrastin - Noin kukinta vain kaksi viikkoa, Ohra on ominaista erittäin merkittäviä värikontrastit lähes koko nimikkeen sadonkorjuuseen asti. Erittäin merkittävästi kaikissa vaiheissa poikkeavat toisistaan ​​- ennen ja jälkeen täysi otsikon, ennen, sen aikana ja kukinnan jälkeen ja jatkoi tarjota suuren kontrastit ja muutokset sekä kaikki kulman asennot korvan. Tapauksessa korvan kulma voi pelata ilmiöitä eri väriä valon häiriöitä, riippuen kulman vihneiden, kenttä on todella näin ollen se joitakin valittu ominaisuuksia, toimii diffraktiohila, käytetään hajottamaan valoa värispektri . ( kuva makro mikro, vihneiden, ritilä ) kuvattu kaikissa tapauksissa erot ovat hyvin havaittavissa sekä havainto valokuvaus etäältä ja ylhäältä. Ohra kentät näkyvät todennäköisesti kuin yksi käyttökelpoinen viljan cropmarks havaintoja ilmassa arkeologit. Useimpiin ilmakuvien on myös Mahdolliset turvallisesti erottaa Teema muista.

 

Parempi olut, ohra, mallas, panimo ja viski panimo.

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Vaarallisimmat ovat epätotuuksia totuudet hieman vääristynyt. GCLichtenberg
Ainoa raja teidän vaikutus on mielikuvitus ja sitoutumista. T.Robbins
On kaksi tapaa elää: voit elää niin kuin mitään ei ihme, voit elää, jos kaikki on ihme.  A.Einstein
z