Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä luomien-by-Lightning-pinta-johtaminen . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Johtava pinta
Ennen ohjaava nykyinen lyhyitä aikoja voi siirtää siksak lähellä pintaa kautta ilmaan kuin Samanlaisia
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljaympyrä

 - Site kone-käännetty

Ylevä mänty on oftenest järkyttyneitä tuulet, korkea tornit pudota painavampaa kaatua, ja salama iskee korkein vuori.  Horace
Vaikeinta on ottaa vähemmän Kun saat enemmän.  K.Hubbard
Alkemistien etsiessään kultaa löytäneet monia muita asioita arvokkaampi. A.Schopenhauer

Crop circles , crop, johtaminen pinnan yli

PagPh
Kun impulssi RS otsa koskettaa maanpintaa tapahtuu sivuilla valtava ylijäämä sähkövaraus, joka on joskus "scurries puolelta." Joissakin kuviot ovat selkeästi erilaiset.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Johtaminen virrat päälle maan pinnalla

parempi paikoin pienempi resistanssi (muun oireita visualisoida kylvö)

  Aluksi nykyinen johtuminen tapahtuu enemmän tai vähemmän satunnaisesti, koska valtava ylijäämä energian ja maksu on iskukohdassa. Paikalliset lämmitys ja ionisaatiota esiintyy sivustolla melko vahingossa johtavia polkuja, joiden kautta on nykyistä vastuuvapautta suoritettu. Jopa Muutaman metrin päässä iskuenergia on tasaisesti vienyt, edullista avulla johtavien polkujen olemassa sivustolla. Ei voi olla useita lajeja, menetelmän mukaan sijoittautumisvapauden:

(Ne lajitellaan ikä vanhin)

1) Geologian (monien muiden joukossa Vaikuta kosteus jakelu kellarissa)

2) Arkeologiset

3) Teollisuuden (Utilities)

4) Viljely

5) Paikallinen, vahingossa aiheuttama ionisaatio ja lämmitys materiaaleja sekunnin murto:

 

Osittain johtaminen satunnainen vastuuvapauden yli Maan pinnan

(Jatkoa kipinä vastuuvapauden satunnaisiin suuntiin jonkin aikaa)

Se koskee esimerkiksi valokuvan tekijänoikeuslain. Täsmälleen siinä vaiheessa, edes missään asennossa Vastaavia kukaan koskaan ollut, eikä myöskään mitään siellä juuri Huomioi Kun malli oli peräisin siellä. Siksi on mahdollista myöntää, että jopa teoreettinen mahdollisuus, että läpi siksak linjan, jonka jälkeen hieman kaarevaa osaa noin 30 m, läpäissyt pallo salama. Mutta näistä tapauksista ensimmäisistä huomioista vaihtelevat pääasiassa suhteen mielikuvitusta, on se mahdollista kutsua apua vain alusta kaikessa tieteellisessä työssä, niin se täytyy seurata tavoitteen tarkastus.

 

Selittämään ilmiötä on vaikea selittää läpi toiselle vaikea selitettävissä ilmiö on hyvin menetelmä huimaavan ja ehdottomasti ei kuulu Mezi vakavia tieteellisiä menetelmiä. Se on raportoitu vain hyvin marginaalinen, enemmän tai vähemmän kuin epätodennäköistä mahdollisuus. On enemmän suoria viivoja kuvio, mutta paljon lyhyempi, mutta jotkut luultavasti luonut yhteenliittämisestä lyömällä lähellä vastuuvapauden aseita. Kaikki ympyrät syntyivät vaikuttavat monien aseiden paljon haarautunut vastuuvapauden, joista osa oli toisiinsa maahan, ja vastuuvapauden jatkunee pinnan yli (lyhyt siksak, niin lähes suora) kauas lämpötilan on tavallista Samanlaisia ​​tapauksia.

 

Huomautus: On valokuva, joka sisältää useita satoja metriä pitkä linja - matka maitse malli kaukaisuuteen, jossa todennäköisyys altistumisen pallon Lightning todennäköisemmin, vaikka tietysti täysin todennettavissa. Lisäksi, se voi olla ainoa johtavuusreitti sähkövirran vastuuvapauden yli maan pintaa.

 

Paikassa, jossa otsa hittejä RS, juuri täsmälleen aikaan ja piste Näkyy valtavaa sähkövarauksen. Tämä voitaisiin suunnata maanalainen hetkessä vain erittäin hyvä kapellimestari. Jos jotain erittäin hyvä kapellimestari ei näy sivustolla, joka on alalla todennäköisesti selvästi yli 99%: ssa tapauksista, etsivät tietä ulos vaikutusten sivusto olisi myös pois kaikki enemmän tai vähemmän satunnaiseen suuntaan. Tämä tapahtuu melkein riippumatta, mihin suuntaan vastus on pienempi, koska erittäin suuri Tuo virtoja siellä, kuvaannollisesti, ei vastus on melko pieni. Johtokyky Tämä missään vaiheessa esiintyvä materiaali on varten johtuminen virtoja Tuhansia useita satoja ampeerin on liian alhainen. Paikallinen lämmitys, ionisaatiota ympäristö saattaa johtavuus joissakin suuntiin hyvin hetkellisesti lisäys (eristeläpilyönti). Sitten se on jäljellä energiaa siihen suuntaan melko nopeasti johdetaan maanalaiseen.

 

Joskus nykyisen maanalaisen Johtuvat erittäin huonosti (saattaa olla suhteellisen alhainen kosteus), ja virrat sitten levitä maahan paljon kauemmin, ja aiheuttaa viljan sato vahingonkorvauksia paljon enemmän. Kenttä voidaan sitten litistää (vaurioitunut, heikennetty) noin 90%. (photo)

 

Joskus purkaus voi metrolla polku, joka approksimoi rakennetta puiden juuria. Aina on fraktaali rakenne. Tällainen fraktaali voi näyttää ylösalaisin ja upotetaan maahan havupuu - kuusi, mänty, mutta myös jotkut lehtipuut - poppeli, lehmus. Kaikissa tapauksissa on lueteltu tässä kohdassa on myös levinnyt ympäri vaikutusta sivuston suhteellisen tarkka pyöreä alue, jossa on läsnä hengenvaarallinen vaiheessa jännitteitä. Ei ihme liian, koska pienessä päässä vaikutuksesta Lightning päästöjen (kymmeniä metrejä), ei kukaan olla hengenvaarassa aina. Vaihe Koko jännite ympyrän pinta-ala on vakio Noin, tuolle puolen ympyrän laskee nollaan. (sketch)

 

Vaikutus maanalaisten rakenteiden sähkön johtuminen

 on lähellä underground (arkeologit, geologit, teollistuminen - Utilities)

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Page rakenteilla

Joitakin osittaisia ​​tietoja nyt voidaan löytää esimerkiksi tiettyjä yhteenveto sivuilla.  viljapeltokuvioita - ymmärtäminen Pääasiassa on nyt yksi laajimmista sivun. Toinen varsin kattava informations saattaa löytyä linkit sivun tekstit . On linkkejä joihinkin julkaistu tekstejä. Myös jotkut vielä julkaisemattomassa eli noin esikatselu versio. Muita testejä Lajittelemattomat Sijoitettu täällä . Tekstit on tietysti lisätään jatkuvasti.

 

Vehnä kenttä - ja kirjaa salama magneettikentän linjat

Shocking, hämmentävä, yllättävä, vaikea uskoa, mutta myös silmien avaamisesta samankaltaisuus

Wheat Field - kirjaa magneettikenttäviivat tuottama salama vastuuvapaus

Lähes miljoona ampeeria (tunnetaan koulun kokeet - enintään 20-30 ampeeria)

 

  

Täsmälleen hetkellä salama vastuuvapauden läpi maissi varret aiheuttama ja johdetaan (ionisoitua ilmaa, koronapurkausta) sähkövirtaa. Kiitos Tämä varret ja muut kasvin osat voivat esiintyä sähkömagneettisia ominaisuuksia.

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Jos joku sanoo, hän voi ajatella kvanttifysiikan saamatta Giddy, että vain osoittaa että hän ei ole ymmärtänyt ensimmäinen asia niistä.  N.Bohr
Salama joka on jotain, taas me mieluummin välttää. R.Branson
Luonto ei ole kiire, vielä kaikki on Lao Tzu aikaan.
z