Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-ennusteen . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Ennustaminen viljapeltokuvioita
Milloin ja missä viljapeltokuvioita Ulkonäkö on lähes mahdotonta. Selvittää, missä ne eivät näy on mahdollista.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljapeltokuvio

 - Site kone-käännetty

Tiedemies on rakastaja totuuden hyvin rakkautta totuuteen itse, missä se voi johtaa.  Luther Burbank
Ennustaminen on vaikeaa, varsinkin jos se on tulevaisuutta.          N. Bohr
Tiede on aina väärässä, se ei koskaan ratkaisee ongelman luomatta mieltä.           G. B. Shaw

Crop circles , crop, mahdollisuus ennustaminen

PagPh
Tällä sivulla kuvataan joitakin mahdollisuuksia ennustaminen (ei) Tapahtumien (IR) säännöllisen muotoisia tulevaisuudessa. Täällä lausutaan ennustuksia Täydentävät ilmiöitä, jotka olisi tulevaisuudessa mahdollisuuksien mukaan yhteydessä löydettiin kuviot viljakuvioista rajata sitä kuljetetaan tai vääräksi.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Tällä sivulla ei näy, kun ennusteita siitä, missä ja ne ympyrät näyttävät

He ovat täällä ilmestyvät ennusteita eri havaintojen, ns ennustukset, korvaamaton auttajia tieteen ja tutkimuksen. Jotkut heidän lomakkeita voidaan myös Called ennusteen, mutta termi ennustaminen on täysin riittävä. Mikä se on?

 

Pohjimmiltaan, ennuste on eräänlaista ennustaminen perustuu jonkinlaista objektiiviset huomiot, joka mahdollistaa tavoittaa joitakin Päätelmä. Koska tämä ei ole minkään harhaluuloja tai valheita, lausutaan kaikenlaisia ​​mysteeri-uskovien "ominaisuuksia" jotka ovat lähes poikkeuksetta yksi yhteinen piirre: ei ole mahdollista lainkaan millään tavoin vahvistaa eikä refs.

 

Samanlaisia ​​teoriat voivat siten kaikki mysteeri-uskovaiset tarttuvat toisiinsa Heidän salaperäinen mies paskiaiset.

 

Täällä Huomattavat ennustukset kaikki poikkeuksetta olla todennettavissa perustuu loogisia oletuksia, ja ei yleensä milloin tahansa tulevaisuudessa estää itseään millään tavoin vahvistaa tai kumota päinvastoin.

 

Ennusteet on mahdollista tarkistaa jälkikäteen, eli käyttämään sovellusta, joka on tapauksia jo tapahtunut aikaisemmin ja tarkista olisiko mahdollista, että kuivuus ennustukset olisivat Vahvistettu tapauksissa tai vääriksi.

 

Prediction No. 1

Aito viljapeltokuvioita koskaan näy sivustolla, jossa se ei ole edeltänyt myrsky, tarkemmin, missä salama vastuuvapautta ei osunut kentällä täsmälleen siinä kohdassa, missä se ilmestyi myöhemmin ympyröitä tai muita säännöllisiä kuvioita.

 

Että ne ovat aitoja viljapeltokuvioita syntyy salama vastuuvapauden ennustaa edellisen erottamattomasti Täydentävät ilmiö. Jokainen, joka haluaa refs kuivuuden ja väittävät, on mahdollisuus. Se on todella tarvetta paljon työtä, kovaa työtä, mutta mahdollisuus on olemassa. Joka tapauksessa se on täysin puolueettomia Tämä ilmiö voidaan melko täysin vahvistettu tai vääräksi, ja on melko Tavoite tekniset resurssit, jotta se.

 

Toinen, ylimääräinen tai välillisistä muotoiluja: Aito viljapeltokuvioita löytyy vain, jos kenttä oli juuri tuolloin vaikutti salama vastuuvapauden. Niitä ei koskaan löydetty ennen ensimmäistä keväällä myrsky, tai jonnekin missä myrsky ei ollut lainkaan.

 

Prediction No. 2

Varret paikassa aidon viljakuvioista koskaan taivuta maahan siten, että hän ne, jotka tällä hetkellä vain joissakin paikallisesti toimivat Väkevä mekaanisia tai muita virtaa. Muoto luotiin niiden sisällä jo kauan ennen, ja ne taivutus maahan vain, jos tämä muoto luotiin vahingollista ja seurauksena heikentää Se varret. Ne taivutus maahan vain johtuu siitä, että ne on heikentynyt. Parempi sanoa, heikkenee niin, että ne pystyvät taivuttamaan maanpintaan vuoksi paljon heikompi voimia, se johtuu terve ehjä jotka pystyvät kestämään ilman ongelmia (jopa 100 kertaa vahvempi ja mekaanisesti kestävä, kestettävä 100 kertaa enemmän suurempia voimia).

 

Blades of sijainnista malleja on niin, että Heikentynyt He eivät ehkä edes voi tehdä omalla painollaan. Niillä hän usuall voimat voivat toimia Suur merkittävästi (yhteensä vähintään nippujen monien varret, Domino Effect , paino varret kasvoi yli kaksinkertainen kosteutta kaste tai sade, vaikutukset tuuli.

 

Heikkeneminen varret malleja voidaan varmistaa mekaanisia testejä, ja se on täysin sama heikentyminen varret jota esiintyy (esiintyy) milloin tahansa jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato maailmassa, samoin kuin täysin epäsäännöllisesti. Se on litistynyt (vaurioitunut, heikennetty) aivan samasta syystä, heikkeneminen aiheuttamista kulkua Sähkön toimitusmäärä Se seikka salama päästöt, joissakin tapauksissa jopa vain induktio.

 

Prediction No. 3

Siinä tapauksessa havaittiin, että tulee pian riitä jälkeen vastuuvapauden salamaniskun että heidät luonut, on mahdollista jokaisessa pisteessä viljakuvioista esiintymisestä lämpö kuvastoa siten havaita ja todentaa läsnäolo jäljellä energiaksi toimittama sähköinen purkaus, varastoida väliaikaisesti maanalainen ja kertynyt lämpöä. Vuonna pitkälle tutkimus on mahdollista tunnistaa kenttä, joka osui salama, käyttämällä lämpökamerat heti myrskyn ja niin on lisääntynyt todennäköisyys jotka sato taipuu alas. Lisäksi on olemassa muita myös tapoja löytää paikka, jossa salama iski, joiden tarkkuus on kymmeniä metrejä, ja fotogrammetrian avulla jotain vastaavaa tarkkuudella senttimetriä.

 

Prediction No. 4

Ennemmin tai myöhemmin, tulee valokuvana kiinni salama, joka iski juuri sen paikan, jossa oli myöhemmin luotu säännöllinen kuvio sadon. Todennäköisesti tämä tapahtuu vanhan kunnon Englannissa. Kannustaa ponnisteluja stormchasers on tässä vaiheessa ilmoittanut, että:

Ensimmäinen Lightning Vastuuvapaus kuvaajaan Kuka onnistuneesti kaapata snap tai tehdä videon ja Lightning vastuuvapauden, Se exaxtly laskeutui kohdassa, jossa myöhemmin siis syntyi ja regullar malli, Viljaympyrä tullaan rikkaasti palkitaan. Arvioitu Arvioitu maksu on yli miljoona dollaria.

Lisäksi kuolematon kunnia olla ensimmäinen maailmassa, joka onnistui jotain, saavat käsistä tämän kirjoittajan ja tasku osuus Kastemadot (karkkia), ja tosi omatekoinen väärä allekirjoitus tämän esseen kirjoittaja, liimattu yhteen alkaen kirjeet leikattu Red oikeuksien (commie arkki 80: n). Stormchasers kaikkien maiden ympäri koko maailmaa, liittykää yhteen!

 

Kanssa valokuvaaminen salaman päästöjä käsittelevät useita asiantuntijoita ympäri maailmaa. Katso esim. Google (stormtrackers, stormchasers). Se on subbranch kiinnostuksestaan, seuranta sään ääri. Jotkut heistä jopa valokuvauksen ja parametroida Kokonaan salamoita kuin ensisijainen, tärkein etu. Kuten Lisäys, kuiva havaintoja, mittauksia, dokumentointi, seuranta ja kirjanpito äärimmäisten sää on myös harjoittavat Kokonaan virallisella tieteenala Called hydrologisia.

 

Prediction No. 5

Siinä tapauksessa havaittiin, että tulee pian riitä jälkeen vastuuvapauden salamaniskun että heidät luonut, tulee olemaan paikka joidenkin viljakuvioista tai muita säännöllisiä kuvioita Täysin todistettavasti kvalitatiivisesti ja kvantitatiivisesti ja tarkisti kohonneita hyvin vaarallinen, jopa tappava myrkyllisiä kemikaaleja. Ensinnäkin, CO2 , CO, mutta luultavasti joidenkin muiden, paljon pahempi (HCN), ja joidenkin orgaanisten erittäin vaarallisia kemikaaleja. Ehkä myös silikoniyhdisteet, organofosfaatit (mutta eivät peräisin puhdistamon rikkaruohomyrkkyjen ja tuholaismyrkkyjen)

 

Paikoin yhteisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) viljelykasvien löytyy täysin erittelemättä oireita, joita löytyy malleja

 

Prediction: Jos ympyrä-päättäjien jättää välittömästi ja ehdoitta Mielipuolisessa Toimet, ennemmin tai myöhemmin yksi niistä löytyy rikospaikalta tappoivat salama vastuuvapauden, ainoa todellinen ja oikeutettu kirjailija viljapeltokuvioita. Heitä varoitettiin.

 

ehkä kehittää jotain osittainen maailmanlaajuinen ennuste viljapeltokuvioita - koskaan eikä missään muualla missä kuin ne olivat voimakkaasti Ukkosta ja salamoita, ja ne ovat pääasiassa esiintyä läheisyydessä keinotekoisten ja luonnollisten ukkosenjohdattimet - sähköjohtojen, eng. verkot, lanta, puut, pensaat, maa vesilähde

 

(Myös fysiikka), vielä luultavasti parasta, jos emme yritä keksiä erilaisia ​​tyhmä. Kun luonne eikä vain, että "salli" tai jätä, kyky luoda erilaisia ​​säännöllisen ja fraktaali rakenteita. Luonto itse kertoo joskus, miten se todella tekee. Jos meillä on hieman onnea, ehkä jotkut meistä onnistuvat mallintamisessa kyky Mathematicall käyttäen joitakin simulointi ohjelmia. Alkavaa täysin riittävä selitys joitakin pikku asioita erottamattomasti oheisiin kuvioihin, menneisyys ja tulevaisuus (osittainen johdettuja ennustaminen liitännäistoimenpiteitä ilmiöt)

 

Seuraava tulee ennusteita: Sähkömagnetismi, staattinen sähkö. Ennustaa, että on jotain pitkään tiedossa, on epärehellistä ja epäurheilijamainen, sanoisi Mirek Dusina. Mutta mysteeri Nämä typerää seuraajia oli jo tarvitsee noihin Heidän puolityhjä kädenvääntöä unikkoa jonkun piti täyttää, kun he jo epäonnistunut linkittää sen itse. (... Uman ... Lightning Vastuuvapaus ...) Se oli juuri tarpeeksi kysyä. Yksi niistä on "asiantuntijat" ympäri maailmaa, jotka ovat niin iloisia edustaminen toimielimet "osaamista" niiden tutkimus, melkein hieman pahoillani. Mutta se on vain vahvistaa Valitettavasti häiritsevän He eivät koskaan edes tutkia mitään ammattikirjallisuutta. Tässä tapauksessa ei todellakaan tarvitse vaivautua paljon. Page 7 on oikeastaan ​​melko enemmän ja alussa kirjan.

 

"Voiko kukaan ennustaa niiden ulkonäkö" - enemmän ensimmäisen On mahdotonta ennustaa, milloin, missä tarkalleen ja juuri luvut kentät näkyvät. Sen sijaan se on myös mahdollista ennustaa monia ilmiöitä erottamattomasti Oheisasiakirja, löytö malleja, jotka edeltävät mukana ja seuraa. On erittäin myös helposti selittää miksi. Kaikki nämä ilmiöt ovat yksi yhteinen piirre. Totally kiinteästi johonkin ilmiöiden sidoksissa salama vastuuvapauden. Siten on mahdollista ennustaa melko tarkasti, mitä on yhteydessä löytö ns Aito viljapeltokuvioita tulevaisuudessa kaikkialla maailmassa tapahtuu Niiden paikka, mitä voi löytyä ja miksi.

 

säröillä kivet

 

Lines sato -

Ensimmäinen suora

Toinen Mukaan traktorin seuraa keskelle niiden väliin kylvö tiheys on hyvin tarkasti määritelty, ja jos asiat eivät suju, kasvit kasvavat ilman ongelmia, hyvin tasaisesti ja ilman majoitus (vahingoittaminen, heikentää). Salama päästö kenttään se menee pieleen riitä "istutetaan alalla" määrän haitallisia kemikaaleja. Kasvit monta viikkoa ennen joka kasvoi täsmälleen mukaisesti ja ravinteiden määrä maaperässä, ja jos salaman vastuuvapautta ei sattuessa, kentällä, on hyvin säännöllinen ruudukko Heidän jaettaisiin Them ravintoaineet mitä he tarvitsevat. Jälkeen vastuuvapauden salamaniskun viitaten: ovat kasvien laajalla alueella vaurioitunut, ja sähkö tulee heille lähinnä kappaleita traktori, ja niin tasaisesti laajalla alueella. Useimmat kasvit ovat vaurioituneet, johon sähkö tuli molemmin puolin, täsmälleen välissä raitoja. Kasvit ovat sitten yrittää päästä eroon Asiaton kemikaaleja, ja jos ne ovat silta, he tekevät sen huonosti. Agronomia, viljelykierto, lannoitus, hoito ja kylvö tiheys - kaikki on laskettu siitä korkeimpaan mahdolliseen tuottoon, ja se on aika-testattu, ollaan myös Jatkuvasti jalostettu uusia lajikkeita.

 

"Reiät pin"

 

Fulgurites

 

kuolleet eläimet

 

Päivittämällä ja laajentamalla kuvioita ajan,

 

Edellisessä tila majoitus (vahingollista, heikkeneminen)

 

 

Halfprediction - myöntää Mahdollisuus joidenkin vika:

Tunnettujen kiinalaisten symboli yin - yang tulee huomautuksista viljakuvioista ja piirtää niiden muodot antiikin. On lähes käsittämätöntä, että se voisi olla toisin. Ennemmin tai myöhemmin se on mahdollista vahvistaa, että lausunnon tutkimuksissa tiedoston materiaaleja. Se ei, vaikka varsinaisessa merkityksessä kirjaimellisesti kirjoitettu paperille arkistointivälineitä, mutta kuivuus kirjaa kaiverrettuja kivi. Mahdollinen vain etsiä. Ehkä se on mahdollista joskus tulevaisuudessa suorittamaan aikana Tietyt Tällainen suunnattu hallitun räjähdyksen, jonka aikana Todennäköisesti putoaa yhteen paikkaan positiivinen (yin) ja lähellä negatiivinen (Yang) Lightning Vastuuvapaus (tarkemminReturn Stroke, Myös olemassa kaksisuuntainen salama), he voivat ympäristöönsä luoda hetkellinen ilman pyörteet, ja erityisesti kuivaa, että sähkömagneettisen kentän ja samansuuntainen saattaa Aris.

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------

 

Osa 2

 

 

On mahdollista, ennustaa luominen aito viljapeltokuvioita?

Että jotkut valittu piirteitä kyllä, mutta ei tietenkään aivan tarkalleen ..

Ensinnäkin, on mahdollista ennustaa, missä ja milloin ne eivät näy. Koskaan Näkyvät jossa ei ollut myrsky ja kenttä ei osunut salama. Tietenkin paljon useammin siellä näkyy kuivissa paikoissa melko epäsäännöllisesti litistynyt (vaurioitunut, heikennetty) sadon. Maailmanlaajuisesti voidaan arvioida noin miljoona enemmän tapauksia myös kuin alueilla esiintyy säännöllisiä kuvioita. Noin 10% kaikista kylvettyä Vuosittain. Jos aikana "lasku", mahdolliset vaikutukset Tuo valtavasti energiaa sähkön purkaus, tulee sato kenttään pinnan tulee todennäköisesti enemmän tai vähemmän vaikea määritellä ja kiitos varsin satunnainen vuorovaikutus olosuhteet voidaan luoda ja säännöllinen kuvio.

 

Päinvastoin sato melkein jättää `on (vahingoittunut, heikennetty) Heti vastuuvapauden salama. Lisäksi se on yksi keskeisimpiä että silta hämmentää tai virheitä mahdollisista Explorers jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sadon. Onko ne jotkut itsenäiseksi julistautuneen "Explorers-mysteeri" erilaisia ​​jne. UFOlogists. Tai kääntäen jotkut ihmiset, jotka haluaisivat yrittää tarkastella asiaa ainakin hieman kannalta mitään todellista tiedettä tai tutkimusta. Real tiedemiehet ja tutkijat kiinnittivät huomiota tutkimuksen viljapeltokuvioita problematiikkaa vain todella kaukana, sillä oli mitään vakavaa tutkimusta läpi erilaisia ​​"ammattilaisia", kuten mysteeri-nimeltään Explorers, UFOlogists ja yksilöiden tekemisissä eri pseudo-tieteiden tai sciolisms lähes Nanotieteissä kauhealla tavalla huonoon valoon. Tämä kaikki vielä addition laatija eri malleja alkoi raportoida kaikenlaisia ​​hullu yksilöiden tyypin D & D, jotka voisivat mahdollisesti olla vakavia tutkimusta tällä alalla vielä paljon enemmän valoon. Mahdollista sanoa, että olisi ollut muita vakavia tieteellisiä tutkimuksia tällä alalla vain todella varmasti, ja lopulta päättyy pysyvästi. Jotkut muut Yksilöt sitten Lähinnä että heidän mielensä oli hullu Pystyy liikenteen kuin tieto ainoa Että kaikki viljaympyrät ihmiset työskentelevät, todella joitakin melko primitiivistä malleja luotu.

 

Se, että sato taipuu maahan paljon myöhemmin kuin aiheuttaneesta tapahtumasta se on aiheuttanut on mahdollista kutsua "Natural matkiminen". Paljon yksityiskohtia likimääräinen ajoitus ja tapahtumaketjusta, joka lopulta johtaa majoitus (haitallista, heikkeneminen) sato, sijaitsee kronologia .

 

Joskus majoitus (vahingollista heikkeneminen) viljelykasvin Ilmenee kuiva sää ja kaunis, mitä viljelijät olisivat vain kuvitella kuin parhaiten sen viljelyyn. Tietoja myrsky, joka oli jo käynnissä useita viikkoja sitten, kukaan ei voi muistaa sitä. Toisaalta, juuri kun ukkonen, vaikka Detailed Tarkastuksen aikana sato ei näytä siltä, ​​että mitään ei tapahtunut, ja rakeita ei kuulu. Mutta juuri Välittömästi sen jälkeen kun myrsky oli jo ollut seikka, "kaikki valmistetut" suurten Majoitusluokka (vahingollista, heikentää) vähintään kymmenien metrien päässä kohdasta, jossa salama päättynyt, joskus paljon enemmän. Kasvit silti näyttää, että näennäisesti lähes mitään ei tapahtunut, monet päivän kuluttua sähkövirta läpi niitä, joskus jopa vasta aiheuttama. Vaikka läpi Them kuivuuden ja suuren määrän sähköenergiaa että ne olivat täysin Välittömästi ja kuolleiden että.

 

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Tarkoitan, olen perinyt sairaus alkoholismi, ja olen oppinut varhain saada apua kun tarvitsin sitä. Olen aina meni ihmisiä, jotka tiesivät enemmän kuin minä. L. Minnelli
On aika toimia nyt. Koskaan ei ole liian myöhäistä tehdä jotain.  Antoine de Saint-Exupery

Tietämättömyys ei ole koskaan parempi kuin tietoon. E. Fermi

z