Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-elektro-Phytopathology-teoria . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Electro-Phytopathology 
- Teoreettinen oletukset, perus seikat, laskelmat, arviot, kokeet
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljapeltokuvio

 - Site kone-käännetty

Olen hyvin ylpeä kultaa taskukellon. Isoisäni, kuolinvuoteellaan, myi minulle kellon.  W.Allen
Aloilla havainnon mahdollisuus suosii valmiita mielessä.  L.Pasteur
Tämä hallitus ryöstää Peter maksaa Paul voi aina luottaa tuen Paul.       G.B.Shaw

Crop circles , crop, Electro-Phytopathology

PagPh

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Esittely

Kulkua sähkövirtaa kasvien kautta voi aiheuttaa vaurioita Niiden eri kudoksissa, riippuen intensiteetti altistumisen. Jo hyvin pieninä annoksina voi aiheuttaa heikkoutta, havaittavissa Similary esimerkiksi pitkäikäisempiä kuivuuden vaikutuksia. Toisin Tämä syventää ja heikentää kasvin lähes yhtäjaksoisesti sadonkorjuuseen. Kasvi ei muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, niin päästä eroon toksiinien, loi sen sisällä. Aikana kuivuus vaikutuksia kasveihin, haitallista aineet eivät kasvaisi, ja pian kasvit kuivuudesta pystyvät takaisin välittömästi, kun kuivuus on ohi, muutaman minuutin tunteihin. Vain jos kuivuuden vaikutusten kestää kauemmin ja niiden vaikutukset peruuttamattomia ja kudosten kuoli, voi kuolla koko kasvi. Jos oli säilynyt kasvisolukot etenkin kasvavilla vinkkejä, kasvi voi läpäistyään Kypsytys sykli, koska jopa erittäin kuivataan kudokset ovat vielä pystyy suorittamaan tehtävän verisuonikudoksen ja aineenvaihduntaa Anna välillä juuret ja kasvava kasvisolukot.

 

Harkitsemaan myös mahdollista, että vaikka lievä vaikutus sähkövirtaa saattaa olla joissakin soluissa heti täysin tuhottu (korkeita pitoisuuksia myrkyllisiä aineita), joten kuihtua. On kuvailtujen ilmiöiden (Tarkoitettu soluvaurioita, varsinkin solu-seinät, mutta keskittyminen myös luotu haitallisten aineiden) on mahdollista soveltaa klassista arviointimenetelmiä haitallisia vaikutuksia. Se riippuu intensiteetti vahingot kasvit (solut), kuinka monta prosenttia vaikuttaa toksiinien tai mekaanisesti vaurioitunut, ja miten ne pystyvät käsittelemään sitä sitten.

 

Samaan aikaan Mahdollinen on peräisin Alustavat arviot ja kokeet näyttämään, että läpikulun jälkeen 1 joule sähköenergian Se läpi kasvi, on täysin tuhoutunut noin 3 grammaa kasvimateriaalia (arvio 1 g kuivapainoa, kun taas ensimmäisestä että myös kokeet osoittavat eri kasveja vahingoittunut aineisto, joka vastaa noin keskusteli niiden kuiva). Kokeet tarvittavien tietenkin toistuu monta kertaa, ja käyttää erilaisia ​​potentiaaliero ja virtojen ja lopulta Ainakin joitakin tilastollisia arviointi. Olisiko se sitten on mahdotonta puhua ja Qualified määrällinen arvio vaikutuksista Määritetään sähköä tuhoamiseen kasvisolukoista. He voivat nyt kutsua arvioita pikemmin laadullisia Luonnetestit.

 

Lisäksi useat kokeet suoritettiin identtiset kasviaineksen, testaus tuhoutuminen kasvisolukoista lämpöä. Se oli vain hetkellinen liekki intervention muuttamatta väriä ja muotoa kasvisolukkoanalyysejä - vain "tuhoava" lämmitys. Tietenkin, tuhoavia vain visuaalisesti (kudokset pysyi vihreä), kaikki sairaat solut olivat heti täysin kuollut. Vielä jäljellä läpi elämän kasvien (kasvukauden) ovat onnistuneesti Pystyy Välttämätön Suorita kaikki toiminnot johtosolukon, ja elävän kudoksen Se on osa kuollut kudos muusta tehtaan täysin erillisiä, se selviää kunnes Normaalisti Withers Vieraissa aikana kypsymisen prosessin tai kasvien kehitystä. Variantit Yritykset joidenkin kasvien osia "erottaminen" (ja osa levystä tai koko arkki) muusta elävä kasvi läpi vaikutuksia sähkön osaan kasvi, suoritettiin Samanlaisia ​​tuloksia kokonaan. Kuvia myöhemmin täällä.

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Voit olla varma, että amerikkalaiset sitoo kaikki tyhmyyksiä He voivat ajatella, plus jotkut ovat kuin mielikuvitusta ..  Charles de Gaulle
Kun annat itsellesi, saat enemmän kuin annat. A.de Saint-Exupery
Fun on kuin henkivakuutus, vanhemmat saat, enemmän se maksaa. Kin Hubbard
z