Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-yhteenveto . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Viljapeltokuvioita - Yhteenveto
Web esittelee suhteellisen yksinkertainen selitys, miten ne syntyvät niin "salaperäinen" viljapeltokuvioita
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Kone-käännetyn tekstin

Esineet voidaan luokitella tieteellisesti kolmeen pääryhmään: niihin, jotka eivät toimi, jotka hajoavat ja jotka eksy.  R.Baker
Jokainen ihminen on vastuussa err, vain tyhmä ei edelleenkään virhe.  M.T.Cicero
Tulet vastuussa, ikuisesti, mitä olette kesytetty. A.S.Exupery

Crop circles , crop, lyhyt Tutkimus yhteenveto

PagPh

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Esittely

Tämä sivusto lukuunottamatta suhteellisen yksinkertainen selitys viljakuvioista syntyvät periaatteessa tuo ehkä ymmärrettävää selitystä, että kaikki jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) viljelyn maailmassa Ilmenee täsmälleen samalla tavalla - heikentyminen kasvit (Heidän osittainen häipyminen) viemällä läpi sähkön jälkeen Lightning päästöjä. Mielenkiintoinen ilmiö on myös vaikutus, että kaikki majoitus (vahingollista, heikkeneminen) ei ehkä tapahdu Heti ukonilma, vuonna opposiion Se on jopa monen päivän jälkeen vastuuvapauden, usein aikana kaunis sää. Kun kyseessä on säännöllisiä kuvioita yhdistää yhteen useita vaikutteita, jotka edistävät säännöllisyys kuvion, myös asiassa siltä, ​​että usuall hyvin nopeasti, Bridge Muutaman tunnin tai paljon aikaisemmin. Nämä ilmiöt ovat tarkennettu paljon yksityiskohtia monia muita alasivuja.

 

Useimmissa tapauksissa, joissa jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato ei aiheuta säännöllistä rakenteita, alkaa mutka maahan monta päivää tai jopa viikon kuluttua vastuuvapauden salama. Riippuen intensiteetti vahingot vähitellen lisäämällä yhä enemmän alueita satoa. Intensiteetti vahingot useimmiten pienenee etäisyyden kannalta salama, niin että vähitellen taivutus maahan alueita yhä suuremmilla etäisyyksillä Pääasiallisena lakon.

 

kasvit (kasvuston, varret) voi tulla makaa kahdella eri tavalla - nopeasti tai vähitellen.

1) - Fast majoitus (haitallista, heikkeneminen)

Ensimmäisessä tapauksessa laitoksissa kertyy haitallisia aineita pidempään, se syntyy pitkälti elektrolyysi, ja tehdas on vähitellen heikkenemässä. Kuitenkin kestää pitkään pystyasennossa. Vain silloin, kun kuiva heikentyminen Reaches määrin, että kasvin varsi hieman maanpinnan yläpuolella (jossa ansiosta vipu vaikutus on kaikkein suurin voima) ei voida enää kestämään voimia, se on painamalla. Useimmiten se on toimintaa tuulen, mutta myös voi olla oman painonsa kasveja. Terveet kasvit selviävät Olisiko jotain tällaista ilman mitään seurauksia. Jonka toiminta voimien varret mutkan rikkomatta juuri maanpinnan yläpuolella, usuall noin 2-5 cm, ja kasvit REMAIN valehtelee. Prosessi voi joskus kestää vain muutaman sekunnin, muina aikoina minuuttia, ei yli tuntia. On merkittävää, että heti sen jälkeen makaavat maassa Ainakin lyhyen ajan suora kasvuston varret, lähellä maahan taipunut rikkomatta . Pieni osa varret, ei enemmän 10%, lähinnä rajoilla jätetty `on (vahingoittunut, heikentynyt) alueet, voivat olla lähellä maanpintaa rikki, eikä vain taivuttamalla. Se on aiheutunut lähellä rajojen jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) alue sijaitsee varret eivät vaurioituneet määrin kuiva, ja muussa tapauksessa jäisi seisomaan kunnossa. Ne ovat korkeassa paineessa neighborging nopeasti taivutus varret, jotka johtuvat toisistaan ​​ja muodostavat jatkuvan siis raskas massa. Paino maissi varret järjestelmän, nojaten yksi muu tekee juuri alueella neliön desimetreinä Useita monta kiloa. Tällainen nippu muodostua nojaten varret enimmäkseen alueen noin 30-50 cm, mikä merkitsee kyseessä vihreä vehnä vain luotu piikki tai vähän ennen sitä painaa noin 6-7 kiloa. Keskipaino vehnäsadon kanssa täysin kehittynyt korva kypsyminen on noin 7 kg per 1 m 2 , ilman ylimääräistä painoa kosteutta Toimitetaan sateen tai kasteen, mikä voi lisätä jopa yli toiselle 50%.

 

On koko alueen, ehkä ei kuvata nopeita majoitus (vahingollista heikkeneminen) koskaan esiintyä samanaikaisesti. Taivutus aika jokaisen nippu varsia voi vaihdella päivien. Kuvatun Heti nopea taivutus kunkin silmukan nipun makaavat maassa suoraan varret viljan kulmassa noin 90 astetta takia normaalia. Myös tapahtuu välittömästi toinen vaihe - varret seisoo takaisin kautta solmut. Solmut, toisin internodes, ovat kasvisolukot, ja pystyvät muuttamaan suuntaa, kiitos Tuo kasvi, tai ainakin Kypsytys ylläpito varret ovat pystyssä. Ensimmäinen solmuväli välittömästi maanpinnan yläpuolella (Tämä taivutettu), koskaan muuttaa suuntaa takaisin pystyyn. Toisen ja kolmannen edellä usuall myös oleskelun makaa groung. Käänteisesti nivelväli vieressä cob lähes aina ryhdistäytyy, ja jotkut muut sen alapuolella, ainakin osittain. Terveellinen hyvin kehittynyt vehnää on 6-7 internodes. Varten suunnanmuutosta internodes solmujen muuttaa muotoaan. Vastakkaisella puolella suuntaan Haluttu suoristus, solujen lukumäärä lisäys (peruuttamattomasti), solmu turpoaa, sakenee ja alkaa taivuttaa haluttuun suuntaan. Kuvattu prosessi alkaa muutaman minuutin kuluttua majoitus (haitallista, heikkeneminen). Myös solmut puuttuessa nostaa tehtaan (eli 3-4 ensimmäisen maasta) pysyvästi yrittää tehdä, mutta seurauksena, että ne ovat Lisääntyvä pituus vain. Tämä mahdollistaa jonkin ajan kuluttua, esimerkiksi ohran löytää solmut 5 kertaa kauemmin vastaan ​​normaali.

 

2) Asteittainen majoitus (haitallista, heikkeneminen)

Tällöin kasvit taivutus maahan hyvin hitaasti, ja koko prosessi voi kestää kauemmin kuin 14 päivää. Tässä tapauksessa koko suoran varren tehtaan koskaan makasi maassa, koska sen yksittäiset internodes ohjataan avulla jatkuvasti solmujen vähintään korvan ohjasi mahdollisimman pystysuoraan ylöspäin. Kentällä sijaitsee alle laskuun internodes, joskus vain yksi, ja jopa jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) kasvinosat ovat paljon vähemmän vaurioituneita kosteuden ja seurauksista että.

 

Olennainen piirre asteittaista Majoitusluokka (vahingollista, heikentyminen), samoin kuin se, että muoto tuloksena kuvion pidempiä täysin huomaamaton. Sitten tulee pidemmän ajan kuluessa, joka kestää useita päiviä, joka on lähes huomaamaton. Mutta se ylitti rajan, aikana, että se ei ole havaittavissa lainkaan, ja Tarkkaavaiselle Havaittu olisi se. Jonkin ajan kuluttua taas muutaman päivän, sillä jo yli rajan, kun se on suhteellisen helppoa havaittavissa.

 

Drawings, diagrams

 

Prosessi, hän useimmiten mukana kuvataan tapahtumia, on ( katso ) negatiivinen geotropism (gravitropism). Kun kyseessä on nopean liikkeen varret maahan hän voi todennäköisesti muuttaa kasvun suunta Tietyt kasvinosia OSALLISTU myös phototropism.

 

Tärkein merkitys kaikkien kuvattujen menetelmien kanssa korvat suojelemiseksi Ripening sisältävät jyvät maakosteutta, tai ylimääräisen kosteuden sateelta, Se on jatkuvasti massa kasvien makaa jäljellä paljon kauemmin lämpötilassa kuin tapauksessa pysyvän kasveja. Siksi vaikuttaa hyvin merkittävästi laajentamiseen muotit ja laho, ja kuivuus vaurioitunut kasveja voidaan sitten myöhemmin hyökkäsi muulla tauteja ja tuholaisia. Kasvinosia, JÄÄVÄT makaa maassa todella havaittavissa hyökkäsi muotit ja lahoa, mutta korvat voi silti kypsyvät suhteellisen onnistuneesti. Nimetty prime kasvitautiopillisista tekijät ja niiden seuraajat eivät ole päässeet Theme, sano "ajoissa", ennen sadonkorjuuta. Jyvät piikkejä, JÄÄVÄT makaamaan sadonkorjuuseen asti lähes koskaan täysin kypsyneitä ja ne osoittavat, ettei ole juurikaan kypsymistä. Mikään asia, ne pysyvät ei-korjattu.

 

 

Yhteenveto - muutamia perusasioita

Toinen Viljelijät ovat lähes aina tienneet, että salama vastuuvapauden kentät aiheuta havaittavaa heikkenemistä kasvien jopa kuolemasta ja laajemmalla alueella (kymmeniä neliötä), se on täysin puolueettomien ja todennettavissa Fact, joka tapahtuu satoja artikkeleita ja tieteellisiä julkaisuja .

On useita esimerkkejä (photos, links)

 

Toinen Viljelijät lähes aina tiedämme, että kasvit, joita salama varsin usein epäspesifinen heikkouden merkkejä ja toissijaisesti hyökkäsi tauteja ja tuholaisia. Tämä voi aiheuttaa sekaannusta muut syyt, ja joskus jopa ensisijainen syy jää havaitsematta. Assertion mainittuja voidaan todentaa läpi lukuisia artikkeleita ja tieteellisiä julkaisuja. Lähes aina on mahdollisuus Interchange Aiheuttaa toistuvasti korostaneet (ks. ...)

joitakin esimerkkejä (photos, links)

 

Kolmas Maanviljelijät, tietenkin kaiken lisäksi, kauan sitten havaittu, että merkkien osalta sähkövirran kulkemisen takia salamaniskun lähellä kasveja joissakin, mutta ei kaikissa tapauksissa saattaa esiintyä varsin tarkasti ympyrän. Siksi FACT heille, että viljaympyrät aiheutuu päästöjä salama, ei tarkoita melkein mikään yllätys. On mahdollista uskoa, että valtaosa Farmers Vastaavia joitakin hyvin yksinkertainen selitys aina odotettavissa. Syistä, jotka on lueteltu Muualla He eivät koskaan paljasta sitä kenellekään.

 

Esimerkki - auringonkukat. Tässä mainitaan esimerkkinä yksi kasvi ja yksi julkaisu (link). Lisäksi tämä julkaisu mainitsee monothematic Tämä sato (Grass - Poaceae) Salamanisku on suuri hengissä, toisin kuin viljelykasvien huomattavasti pienempi kylvö tiheys. Yhtenä mahdollisena syynä voidaan katsoa, ​​että laajojen kasveja voi vaikuttaa sähkön kiinteästi liittyen ympärillä neliömetriä, että ne vievät. Yksittäiset kasvit Poaceae teline, jossa yksi heistä voi majoittua enintään vaihtoehto yksi neliösenttimetriä, voi vaikuttaa erittäin epätasaisesti. Vaikka jotkut saattavat saada tappava annos satoja kertoja, satoja muita niiden välittömässä läheisyydessä on suojattu siten korkeampi ammount sähköä. Kasvien ja vaikuttaa useiden toimi pienoiskoossa ukkosenjohdatin. Vaikka myös muut kasvit vaikuttavat, mutta ei tappava, ja näin hengissä, vaikka on havaittavissa heikkenemistä. NÄIN Is Possible jonkin ajan kuluttua salama noudatettava tiettyjä ohenemista sadon. Jopa jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) Pystyy usein kasveja kasvatetaan kymmeniä senttejä takaisin käyttämällä phototropism ja geotropism tiedossa läpitoiminnon solmujen internodes mutka ylöspäin, kunnes lopulta saattaa onnistuneesti korjattu ja kypsyvät.

 

Neljäs Mitään vakavaa maataloustutkimuksen alalla satovahinkojen ja majoitus (vahingollista, heikkeneminen) muodossa tahansa kuvioita, usein ympyrän, oli vuosikymmeniä eteenpäin hyvin ilkeä tapa valoon ja melkein pysähtyi kaksi juoppoja seniili, joiden nimet ovat Doug Bower ja Dave Chorley. Siksi tarjotaan Viljelijät ympäri maailmaa ja auttavaa kättä puolueeton tarkkailija ja satunnaista tutkija, joka ei kuulu tarkalleen "työskentelevät maataloudessa." Tämä mahdollistaa hänelle, toisaalta, pyydä apua monien muiden, hyvin kaukainen ja usein näennäisesti lähes täysin riippumattomina tutkimuksen, tieteen ja käytännön. Näyte tieteen ja tutkimuksen aloilla, mikä sinänsä on addition agrobiologist ja niihin liittyvät menettelyt, kokeile sitä mahdollinen käyttö selittää tätä salaperäistä eikä erityisen Melko ymmärrettävää ilmiö, sijaitsee täällä

 

Nimet Doug ja Dave merkitsee maatalouden tutkimukseen myöhään kahdeskymmenes ja varhaisen 21. vuosisadan lähes sama, kuin nimet Olga Borisovna Lepesinska ja Trofim Denisovich Lysenko Tarkoitettu maailman genetiikan puolivälissä vuosisadalla. Nimittäin jos D & D koskaan lavastettu Heidän tekonsa vähättelyä, viljelijöillä ei olisi koko salaperäinen asia hyvin kauan sitten ratkaista itse. Käyttämällä aivan luonnollinen kehitys havainnointi ja vähentäminen Arvioitu viimeistään puolivälissä luvun. Kuten monissa muissa kohdissa tämän sivuston Toistuvasti mainittiin, hyvin samankaltaisia ​​ilmiöitä Heillä on aina ja riittävä havaittu ja dokumentoitu riittävän määrän artikkeleita ammatti-ja tieteellisissä julkaisuissa. Se kokoonpanon varmista, että kaikki yhdessä muodostavat riittävästi materiaalia kattava kysymys majoitus (vahingollista heikkeneminen) sato, joko säännöllisesti tai kokonaan epäsäännöllinen muodostelmia, jäi vain pieni askel. Tällainen vaihe ei ole koskaan tehty, lähinnä koska tutkijat, jotka haluavat huolehtia vakavasti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato olisi kiinnitettävä huomiota ainakin hieman kasvuston jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) säännöllisesti kuvioita. Mutta se on todella vaikea huolehtia vakavasti asiasta, joka on ollut, että olisi niin paljon kaksi kehitysvammaista Yksilöt kuivuuden ja Hideous tavalla uskottavuutensa.

 

Vastikään perustettu nimi D & D: Mental hidastimet

Pätee luonnollisesti kuka kukaan halua seurata niitä

 

D & D oli ja ehkä vielä joitakin seuraajia, mutta kukaan ei tiedä niitä. Viitaten: kaksi on aina ollut suurin, tunnetuin ja tärkein. OBL ja TDL käärme Varmasti Heidän pitkään aikaan ja sen jälkeen monia seuraajia, joiden nimet kukaan ei tiedä tänään. Jalanjälkiä OBL ja TDL on nyt onneksi kukaan ei kävelyä. Se ei kestä kauan, ja jalanjälkiä D & D varmasti pian kävelemään myös kukaan. Se ei kestä kauan, ja jalanjälkiä D & D varmasti pian kävelemään myös kukaan. Jos ei, ennemmin tai myöhemmin olisi todella mitään niiden seuraajia todellisiin tekijän kättelee. Varmasti se ei halua kenenkään hänelle, kuiva ja asia pitäisi halua kenellekään, vaikka hänen aivonsa ei väliä kuinka hullua ...

 

Se ei muuta mitään siitä. Että ominaisuus kaikessa toiminnassaan (D & D) Heidän koko olemassaolonsa maailmassa, ja ovat tehneet työtä siellä, on mahdollista lainata klassikko:

"Haluaisimme oksennusta"

 

Täsmälleen sama toteamus on tietenkin mahdollista käyttää luonteenomaiset toiminta OBL ja TDL.

 

 

------------ Loppu muutamia lyhyitä kohtia yhteenveto ------------------------------- ---

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

-------------------------------------------------

Jotkut kohdat käännetty vanhempi versio

Upouusi teoria, käyttämällä oikeita tieteellisiä menetelmiä Tarkkaan, täysin vailla tutkimusta tai pseudoscientific teorioita.

 

Osaa selittää yli kolme klassista, erittäin hyvän tyyppinen tunnettu "selittämättömiä mysteereitä" löytää joka "normaali", luonnollisesti muodostunut viljapeltokuvioita.

 

(Kirjoitettu kaudella toukokuu-kesäkuu 2008. Vähitellen lisätään muiden myös muilla sivuilla, ja vuonna 2011 on jo mahdollista väittää, että kuivuuden ilmiöitä on mahdollista täysin selittää ne kaikki)

 

ei mikroaallot, vaan normaali sähköiset voimat (Joulen lämpö) myös subminiature mekaanisten voimien kudosten ja solujen (kaasun paine johtuu tuotettu kaasu electrochemic prosessit), mutta paljon todennäköisempää, koska viljelyyn vahingoittuneita kudoksia ja vaikuta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

On väärin ajatella, että tehtävä fysiikka on selvittää, miten luonto on. Fysiikka Koskee mitä sanomme Nature.   N.Bohr
Suurin oppitunti elämässä on tietää, että vaikka tyhmät ovat oikeassa joskus. Horace
Todellinen merkki älykkyys ei ole tietoa, mutta mielikuvitusta. A.Einstein
z