Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-Sähkömagnetismi . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Sähkömagnetismi
(Peltokuviot - Johdanto kuvaus)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljaympyrä

 - Site kone-käännetty

Sinun ei koskaan tulisi lyödä vetoa mitään tieteen kertoimella Yli noin 10 12 : n ensimmäinen  E.Rutherford
Mahdoton on sana esiintyy vain sanakirjassa on hölmöjä.  N.Bonaparte
Todellinen onni tulee ilon Deeds hyvin tehty, kuori luoda myös uutta ..     A.de Saint-Exupery

Crop circles , crop, sähkömagneettinen kuvioita

PagPh
viljapeltokuvioita - vaikutus sähkömagneettisten voimien muoto kuviot viljapeltoja

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Sähkömagnetismi

Mukaan teorian, että purkaus voi jättää varret ja niiden kudoksen rakenteet suoraan suunnatut alkuperäisen vahinkoja voitaisiin selittää nippua varret usein seisoo keskellä kuvio. Vaikka ne ovat vähintään yhtä raskaasti vaurioitunut, mutta niiden vaurioita ei ole Lähes yhtä voimakas suunta myötäpäivään tai vastapäivään suunta. Niiden suuntaan alkuperäisestä vahinko on paljon suunnattu ympyrän keskelle, niin paljon enemmän prop itseään (tiipii) ja ympäröivän varret osallistuvien "ketjureaktio" ovat vain "orbitting Them". Huolimatta siitä, että järjestelmän tiipii Tämä erittäin keskeinen varret määrä vahvistaa merkittävästi. (pic, graph)

 

Page rakenteilla

Joitakin osittaisia ​​tietoja nyt voidaan löytää esimerkiksi tiettyjä yhteenveto sivuilla.  viljapeltokuvioita - ymmärtäminen Pääasiassa on nyt yksi laajimmista sivun. Toinen varsin kattava informations saattaa löytyä linkit sivun tekstit . On linkkejä joihinkin julkaistu tekstejä. Myös jotkut vielä julkaisemattomassa eli noin esikatselu versio. Muita testejä Lajittelemattomat Sijoitettu täällä . Tekstit on tietysti lisätään jatkuvasti.

 

Vehnä kenttä - ja kirjaa salama magneettikentän linjat

Shocking, hämmentävä, yllättävä, vaikea uskoa, mutta myös silmien avaamisesta samankaltaisuus

Wheat Field - kirjaa magneettikenttäviivat tuottama salama vastuuvapaus

Lähes miljoona ampeeria (tunnetaan koulun kokeet - enintään 20-30 ampeeria)

 

  

Täsmälleen hetkellä salama vastuuvapauden läpi maissi varret aiheuttama ja johdetaan (ionisoitua ilmaa, koronapurkausta) sähkövirtaa. Kiitos Tämä varret ja muut kasvin osat voivat esiintyä sähkömagneettisia ominaisuuksia. Siten ne voivat toimia kuten magnetoituu kompassi neuloja, ja sähkömagneettiset voimat ovat hetkellisesti poikkeuttaa ne maahan, joka myötäpäivään tai vastapäivään riippuen suhteellista suhdetta, suunta ja vaihe-ero viemällä sähkövirtaa. Tilapäinen mekaanisia muutoksia ja jännitteitä voi luoda myös Samaan näkymätön mekaanisia vaurioita oriented suuntaan. Tällaiset mikroskooppinen suoraan suunnatut vahingot voivat vähitellen kasvaa ja vahingoittuneita kudoksia myöhemmin aiheuttaa vähitellen suoraan suunnatut taivutus kaikki varret yhteen suuntaan (CW tai vastapäivään). Magneettikentät keskimäärin salama päästöt ovat ainakin kymmenentuhatta kertaa voimakkaampi kuin Maan magneettikenttä. Toinen osa työstä voidaan suorittaa valtava sähköstaattisia voimia kiittäminen siitä lehdet ja lehtiruodit kasvien käyttäytyä kuten lehdet ja varret elektroskoopit. Halkaisijat piireissä Noin Edusta välillä salama vastuuvapauden sähkömagneettiset voimat. Lisäksi All That viitaten: sato kaava esiintyy vähintään useita päiviä, joskus jopa useita viikkoja sen jälkeen, kun salama iski. Se johtuu Kyseisen kasvisolukoista heikentää hyvin hitaasti, koska valtava inertia ja siten erittäin hitaasti käynnissä olevien muutosten kasvit ( Electro-Phytopathology , kronologia ). Koska joskus paikkakunnalla voi tapahtua hyvin monimutkaisia ​​häiriöitä ja resonanssia, se voi joskus luoda hyvin monimutkainen kuvio. Yksittäinen salama vastuuvapauden säteilee energiaa sähköveturi joka matkustaa tuhansia kilometrejä. Keskiarvo (!) Vastuuvapaus. (Yksinkertaistettu selitys)

 

Se oli yksi suurimmista luonnon vitsi - mystiikan, fiksu temppu, sillä olisi ollut Luontoäiti leikkiä koko ihmiskunnan ymmällään satoja, tuhansia vuosia.

 

Kanssa mainittu ideat on mahdollista olla samaa mieltä, myös vastalauseemme niitä, mutta ehkä se todella kaikki, että on mahdollista että sen kanssa tai sitä vastaan. So Called Jerry Cimrman n olettamus.

 

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Paras tiedemies on avoin kokea ja alkaa romanssi - idea on possible.sible että jotain.  R.Bradbury
Fun on kuin henkivakuutus, vanhemmat saat, enemmän se maksaa.  Kin Hubbard
Fortune, näemme, että Voisiko hän ei tee tyhmät viisaita, on tehnyt niistä onnekas.  M.de Montaigne
z