Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-linjat-in-sato . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Lines of jätetty `on sato
linjat jätetty `on oltava , usein kuolleet kasvit tai kasvien alalla on muodostettu täsmälleen samalla tavalla kuin kuvioiden
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljapeltokuvioita

  - Kone-käännetyn tekstin

Yksi toteaa joskus mitä ei ole etsimässä. A. Fleming
Tieteellisestä näkökulmasta katsottuna voi olla aiheita jakaa kahteen ryhmään: emme koskaan tarvitse, löydettävissä kaikkialla ympäri meitä, ja ne me tarvitsemme juuri nyt, koskaan löytää.
Aloilla havainnon mahdollisuus suosii valmiita mielessä.  L. Pasteur

Suorat viivat ovat myös

hyvin säännöllisiä kuvioita

Crop circle created by lightning with underground pipes
Suora linjat jätetty `on täysin kuollut tai maissia (ja muiden viljelykasvien) muodostuvat hyvin Similary, lähes identtisellä tavalla, kuin mikä tahansa säännöllinen myös mutta täysin epäsäännöllisiä kuvioita viljelykasveja.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Vaurioituneet, heikko ja jätetty `on kasveille (ehkä kokonaan kuollut)

Pitkällä rivejä voidaan luoda kaikissa tapauksissa hyvin samankaltaisella tavalla.

Koska johtaminen sähkövirta kasvit, niistä juuriston ja maaperän välittömässä ympärillä, mutta merkittävät osuudet johtavia polkuja on maanalainen. Ne lisäävät sähkönjohtavuutta, lähinnä maaperän läheisyydessä ja niiden yläpuolella, jopa useita kertaluokkia. Tällaisia ​​kappaleita voi olla luonnollista alkuperää, arkeologisten tai teollista. Saatu linjat voivat olla eri pituisia. Alle metrin yli kilometri. Se riippuu intensiteetti vastuuvapauden ja luonne liitännäistoimenpiteitä metrolinjaa - miten ne edistävät hukkaamisen maanalaisten virtojen. Joissakin niistä (erittäin pitkä) voi osallistua useita päästöjä tai kipinöitä saman vastuuvapauden tai myöhempää RS saman vastuuvapauden, jotka kuuluvat muualla kuin ensimmäinen suuri RS (poikkeustapauksissa se ​​voi pudota satoja metrejä, entisestään). Osallistuu jollakin tavalla ja tavalla, joka luo johtavan yhteyden pilvi ja maa, ennen vastuuvapauden, meri Yksityiskohtainen kuvaus on esimerkiksi täällä .

 

Suurin osa heistä jää loppuvuoden kasvukauden kokonaan huomaamatta. Ei ole mahdotonta, että ne syntyy paljon suurempi valituista ominaisuuksista, kuin niin paljon ihailtu säännöllisiä kuvioita, mutta ne olivat rekisteröity vain siinä tapauksessa kuivuus, jos ne saadaan noin kuivaa kuvio. Muuten, ne todennäköisesti katsotaan haara raitiovaunulinjan tai polku kenttään.

 

Niistä mielenkiintoisin pitkät rivit alalla kutsuttiin Line FL iän välillä Opočno ja Dobruska. Viittauksia lyhyemmät linjat ovat jo mainpagee . Nämä liittyvät pääasiassa todennäköiseen maanalaisten putkistojen, vesijohdon tai viemäristöt. Asia tulee täällä tällä paikkasi ajoissa käsitellään yksityiskohtaisemmin, osalta arkeologisia ja geologisia todennäköiset syyt.

 

Kaksi kuvaa otsikossa tämä sivu Relate tämä kuivassa paikassa, jossa todistetusti lokalisaatioiden viiva (mainitaan myös pääsivulla). Toinen vangittiin Muutaman viikon kuluttua ensimmäisestä, kun äärioikeiston sivun yläreunassa on kuva grain "vain" jätetty `on (vaurioitunut, heikennetty) - mutta lienee täysin kuollut. Mitä siellä tapahtuu, on paljon yksityiskohtaisempi kuvataan esimerkiksi sivulla Kronologia ja alasivuja. Kuvaa tekijänoikeudet mukaan viljelykasvien täysin kuollut, ja hän oli luultavasti paikka vain löytää sen vaikeuksia lokalisoitava ja tunnistettavasti Remains. Ensimmäinen kuva on arkistosta Lucy Pringle , toinen busty-taylor.com . Yhteinen piirre lähes poikkeuksetta kaikki viljapeltokuvioita kuvat on melko surullinen tosiasia, että jos he koskaan mainittu mitään päivämäärää, on vain niille annettiin tietoa aika Pattern Discovery, (tässä tapauksessa, päivämäärä 23, vastaavasti 22 toukokuu 1998). Toinen otettiin todennäköinen välein vähintään kuukauden ensimmäisestä. Ei Choice vaan kohteliaasti, mutta myös hyvin vahvasti siihen, että kaikki viljapeltokuvioita Explorers, Että jokainen kuva täysin ammattimaisesti Taken erottamattomasti kuuluu jona se hankinta, samoin kuin (tai jopa enemmän) mihinkään dokumenttivalokuvauksen hankittu tieteellistä tutkimusta varten . Päivämäärä on esimerkiksi sisällytetty Kuvan kunkin silmukan ajoista, kun hän osti Heidän ensimmäinen digitaalikamerat (mutta jos joskus He tietävät, mitä se EXIF). Tämä erittäin hyödyllinen informations seuraa jokaisen konstruktin valokuvan kuvan, valitettavasti aina Aikana tavalla Heidän kameran Heidän verkkosivuilla "mystisesti Losen". Paras tapa se ei Them la Kattava arvo niiden sivustojen olisi välillä ammatillisesta näkökulmasta Välittömästi nousi Tuhansia prosenttia. Jos toteaminen EXIF-tiedot, ja tietää, mitä se on, heidän lyömätön loppujen ainoa ongelma olisi riittävä aika jona valokuvan hankkia, tämä silta Tärkeää tietoa olisi hyödyllistä lisätä hyötyä niiden verkkosivujen maailman tieteen edetä samalla tavalla. Tietenkin, ainakin suunnilleen myös GPS-tiedot ovat erittäin hyödyllisiä.

 

Samanlaisia ​​tapauksia, kuten he ovat otsikossa tämän sivun, tässä tämän sivuston nimetään työnimi nyt " lokalisoitava metallilevy undergroundd "

 

Huom: Kaikki tekijän omat valokuvat tällä sivustolla sisällettävä EXIF ​​informations

(© cropcirclesonline.com,   © quick spigots). Koskee myös GPS-tiedot, jos Sisältyy. Kaikki kuvat sovelletaan muilta sivustoilta on mahdollisuuksien mukaan täytettävä EXIF tiedot lähteestä - tekijä, verkkosivusto. Muun muassa Toimii osoitus siitä, että kirjoittajat tämän sivuston, ja jos ei heti perustettu linkin suoraan lähde, toki lisätään joskus lähitulevaisuudessa. Lisäksi se oli vain vahvistettu (joulukuu 2011) ja erityinen sivu viljaympyrät - GPS, missä ne ovat vähitellen lisätään GPS dataa eniten viljakuvioista valokuvia, joita on koskaan löydetty ympäri maailmaa, mukaan lukien sijainnin suunnilleen kunnossa mallia mahdollisimman tarkasti huomioon maaston profiilin ( Google Earth ).

 

Mutkittelevia polkuja

Toisessa tapauksessa polkuja ja pelloilla ja myös rivit luonut sähköä, mutta tässä tapauksessa ne eivät ole suorat ollenkaan. Nämä ovat erilaisia ​​kiemurtelevia polkuja, otsikko missään missään kentässä tai jostain Näennäisesti se jonnekin. Ne näkyvät (Arise) usein useita päiviä löytämisen jälkeen kuvioita, ja heidän jokaista tarkkailijan mielestä vuoksi seurata Että joku siellä. Paths ovat tietenkin lähellä joitakin malleja seurataan ulos, mutta todennäköisesti eivät kaikki heistä. Tämä saattaa olla täysin satunnainen polkuja, luonut yli sähkövaraus, Se loi matkan päässä sieltä, enemmän tai vähemmän satunnaisesti, ja ne ovat usein erittäin monimutkainen. Lähitulevaisuudessa täällä sijoitetaan objekti määrä valokuvia kuivia, ne ovat kymmeniä käytettävissä. Tietenkin, eivät suinkaan kaikki polut heille hän on pitänyt valmistaa väliaikaisesti indeksoinnin päällä salama vastuuvapauden, jotkut heistä olisivat todella luotu joitakin "humalainen merimiehet", mutta ei niitä kaikkia. Ne voivat olla täysin satunnainen polkuja, luonut yli sähkövaraus, WHO luokitteli päästä pois sieltä, enemmän tai vähemmän satunnaisesti, ja ovat usein hyvin monimutkainen. Täysin sama kuin monimutkainen mutkittelee ja salama vastuuvapauden ilmassa. Lähitulevaisuudessa täällä sijoitetaan kohteen numeron ja valokuvia kuivasta maasta sadon latuja sijaitsee suoraan viljaympyrät valokuvat, on kymmeniä kuivia käytettävissä. Ei tietenkään kaikki tällaiset polut käärme niitä tilapäisesti tehty kentällä indeksoinnin salama vastuuvapauden, jotkut niistä voitaisiin todella luoda joitakin "humalainen merimiehet", mutta varmasti eivät kaikki heistä. Ne voivat näkyä myöhemmin, kun Pattern Discovery (useita päiviä), että jäljellä vastuuvapautta, indeksointi pois vaikutusta sivuston, ei ole enää tarpeeksi energiaa, ja siksi kasvit eivät vaikuta niin intensiivisesti, kuten pääasiassa kuvion. Tietenkään ei ole mahdotonta, että edes jotkut polut ovat kuivat jälkeen Discovery lisäksi laajennettu kävijöiden malleja, jotka vain yksinkertaisesti ajattelee, että joku oli edelläkävijä niitä ennen. Vielä, että ne eivät näy ensimmäisellä dokumenttikuvista Recorded ennen, koska he eivät vielä ole.

 

On yksi asia, jossa ei ole oikeastaan ​​mahdotonta, että salama pois vaikutuksista sivuston ja luoda malleja eteni pois ja Ball Valo. Tätä kuvataan jollain muulla sivulla, varsinkin paikassa, jossa se on todennut, että pallo salama todellakaan ei tarvitse osallistua luoda säännöllisiä kuvioita, sivulla jossa kiinnitetään huomiota pallo salamoita. Tietenkin, mutta se ei ole tällä tavalla poissuljettua, että siirretään pois klassinen Overground poistokanavaan. Se olisi melko vaikea tahansa Mahdollisia vaihtoehtoja suorittaa. Että se on olennaista sivuston pieni korkeus maanpinnasta muutti suuri sähkövaraus.

 

Suorat linjat yli putkilinjojen

Erottamattomasti kiinnittynyt monia viljapeltokuvioita, löydettiin aikaisemmin, mutta he jäivät ilman korko tai jäi kokonaan huomaamatta. Ne voivat kulkea läpi kuvion, hänen vieressään, on pienempi tai suurempi etäisyys on. Ne voivat jopa sijaita suhteellisen suuren etäisyyden päässä kuvio (useita satoja metrejä), täysin eri osa alalla, joten se ei voi edes voida pitää osana muodon. Ne voivat esiintyä viereen tai jopa kaukana kenttä, jossa ei ole lainkaan Säännöllisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikentynyt) crop, vaikka alalla, jossa niistä erillään ei muuta jo jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) tai kuollut sadon ollenkaan.

 

Myös, koska joskus se ei ole oikeutta esiintyä samanaikaisesti. Se voi olla päivien aikaisemmin, mutta myös myöhemmin. Joissakin (luultavasti melko usein tapauksia) ei ainoastaan ​​viljaa heidän olla jätettävä `on (vahingoittunut, heikennetty) usein kokonaan kuolee. Yksi syy miksi niitä ei ole kiinnitetty huomiota lähes siihen, että viljan niistä on todennäköisesti kuollut niin nopeasti, että se ei ole jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty), se kuivuu seisten. Ne syntyvät aivan kuten mikä tahansa Yleisesti litistynyt (vaurioitunut, heikennetty) maissi - jälkeen heikentää viljan salamoinnin päästöjä niiden läheisyyteen. Hyvin usein saavat huomattavasti suuremman annoksen energiaa, lämpötilaa yleisimmissä tapauksissa kiitos sähköä johtavia rakenteita maanalainen. Esiintyy melko usein kuiva ja luultavasti ilmiö, kun kasvi (sen maanpäälliset osa) Olisiko Lightning osuma hengissä lähes mitään vahinkoa (se sijaitsee suhteellisen suuri etäisyys vastuuvapaus), mutta sen juuristo Kokonaan tapettiin tai vastaanotettu kuivuus suuri annos sähkön Että se on aivan väistämätöntä yleensä kuolemaan. Hänen tilanne on melko samanlainen kasvi, joka on poimittu maljakko. Lisäksi se voi kestää hieman kauemmin kuin vaihtoehdossa ilmestyy vaikutukset vastuuvapauden sitä. Ympäröivä kasvit voidaan jättää `on (vahingoittunut, heikennetty) ennen kuin se alkaa mennä kuivana.

 

Artefakteja maanalaiseen

Olisiko virhe ei sisällytetä tämän sivun toisessa osassa säännöllisiä kuvioita, että yksin olisi ollut täysin ole rekisteröity. Sidotut vähillä jossa näkyy läheisyydessä malleja joidenkin tunnistamattomia esineitä, jotka johtuvat eri taikaa, kultti, astrologinen ja ties mitä muita graafisia merkityksiä. Samanlaisia ​​artikkelit Varmasti olisi mahdollista löytää muita viljapeltokuvioita valokuvaa lukuisia. Monet heistä varmasti jopa ilman säännöllisiä kuvioita jäljellä ilman julkisuutta. Nämä ovat esineet, jotka sijaitsevat häiritsemättä maanalaisen monia vuosia, ja ne näkyvät Variantit tavalla joka kerta välittömässä läheisyydessä salamaniskun (kymmeniä metrejä). Se ei ole kovin usein, koska korkea Latitudes, jossa luvut näyttävät, tapahtuu vuosittain keskimäärin tällä 2-3 salama hits per km2 , Alle puoli voi olla ulkona kasvukauden, joten osuma kotelo kenttään Kun ei ole mitään kasvaa, ja niin jokainen silmukka odottaa kuivaa kohde näytölle uudestaan ​​vähintään 10-20 vuotta tai kauemmin, ehkä 100. Mutta kuten jo mainittiin, jos ei näytä niiden läheisyydessä samanaikaisesti suuri säännöllinen kuvio, kuivaa tapahtuma tapahtuu täysin ilman julkisuutta. Varmasti mahdollista, että monet kuivuudesta visualisointi Näkyy läheisyydessä tahansa säännöllistä kaavaa, ja minkäänlaista kiinnostusta tuloksia siitä, ja he eivät mahdu valtaosa valokuvia.

 

Periaate visualisointi on täsmälleen sama, kuin jos maanalainen putki - sijaitsee syvyyden sisusta kyntäminen, mutta niiden läsnäolo vaikutti suuresti johtavuus maaperän lähellä ja heitä, ja johtuminen salama virtojen maanalainen Kiitos heille saattaa aiheuttaa vaikuttavat ja merkittävästi kasvien lähellä, lähinnä niiden juuriston. Tämä saattaa olla arkeologisia esineitä tai osia maatalouskoneiden apostated ja kynnetään alla, myös Remains tahansa teollisen toiminnan edelleen kauan sitten hylätty vesijohtojen tai viemäriin tai osia lentokoneiden romahti. Sijaitsee syvyyden sisusta auraus, ja jos kukaan ei ole kaivaa, ne ovat edelleen olemassa. Näkyy GPS sijainti esineiden tunnetaan, ja kiinnostuneet voivat käydä niitä hakku, ja neuvoteltuaan lupaa maanomistajalle. Toivotamme menestystä Them kaivamaan. Myös olisi mahdollista löytää ne metallinpaljastimet tai metrolla tutka (joitakin niistä ei tarvitse olla todella metallinen).

 

Melko tarkka GPS sijainti maanalaisten esineitä, jotka julkaistaan ​​täällä ensin. Pian.

 

Toinen tyyppi suoria viivoja kentällä

Ne sijaitsevat keskellä Lähinnä tarkalleen ajourien

Tässä vain lyhyt maininta niistä. Ne eivät suoraan liity esineitä sijoitettu maan alle, mutta miten sähkönjohtuminen poikki maanpinnan ja maanalaisen lähellä. Ne johtuvat pääasiassa nykyisen käymällä ajourien. Hyvin usein siellä tapahtuu peltoja ja kuiva ilmiö, että kaikkein vaikuttaa tehtaat sijaitsevat täsmälleen puolivälissä välillä (on lisätty virtaukset tulevat molemmista). Samanlaisia ​​kokoonpanoja Devoted on paljon enemmän tilaa sivulla ajourat . On jo antanut paljon mainintoja niistä on joku muu yhteenveto sivua, josta ne vähitellen siirtyneet myös Tämä Pääsivu ajourien. (Jotkut suuntaaphotos)

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

He sanovat Presidentti Wilson on blundered. Ehkä hänellä on, mutta huomaan hänen usuall kömmähdyksiä eteenpäin.  T. A. Edison
Brunetit ovat häiriköiden. He ovat pahempia kuin juutalaiset. Charlie Chaplin
Jos voisin muistaa nimet kaikki opinnäytetyöt hiukkasia, olisin kasvitieteilijä.             E. Fermi
z