Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä luomien-by-Lightning-fulgurites . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Viljapeltokuvioita - Fulgurites
Yksi fysikaalis - kemiallisista Lightning Vastuuvapaus merkit ovat Fulgurites, kuumuutta romusta sulatetut hiekka
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljaympyrä

 - Site kone-käännetty

Pelottavin sanoja Englanti kielellä ovat: olen valtiolta ja olen täällä auttaakseni.    Ronald Reagan
Jos rukoilet sade, älä ihmettele, jos olet iski salama.           D.Cannon
Verotus on vain hienostunut tapa vaativien rahaa uhkia.         T.Pratchett

Crop circles , Crop kuvat, Lightning - Fulgurites

PagPh

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Fulgurites

Fulgurites on viljaympyrät sivustoja on koskaan löydetty lähinnä siksi kukaan oli etsimässä teema Teema siellä. Se on koska se olisi asia täytyy vähän "kaivaa maahan", jos ne eivät etsitään autiomaassa. Löytäjäänsä He voivat odottaa siellä helposti tuhansia vuosia, kukaan niitä siellä ei kyntää kyntää eikä ulos, ne ovat vain sekoittamalla ravistelemalla tuuli jatkuvasti dyynit. Mutta koska fulgurites ei paeta kenttiä tahansa, etsijät voivat mennä ne helposti sadonkorjuun jälkeen, jos herra Farmer sallii. Katsoo viljelijöiden todennäköisesti myös toivottaa koko kysymys viljakuvioista mysteeri kerta kaikkiaan päästä sen yli kanssa, joten ehkä Esquire Ehkä jotkut viljelijän on sallittava ennen työtä syksyllä ja taas kaivaa maahan. Olisi todella todella hyvin samankaltaisia, koska se mahdollistaa työ arkeologien päällä. Jotkut mallit Nimittäin, arkeologisia rakenteita kellarissa TODELLA voi liittyä, ja todella paljon, ja ei se ole (katso).

 

Yksi sääntö mahdollista, että ehkä jopa sanoa ketään, koska he eivät tarvitse. Jos kukaan ei ole etsimässä mitään, ei koskaan myöskään löytänyt mitään. Fulgurites kukaan ole koskaan etsinyt niitä paikkoja, joissa viljaympyrät ilmestyi. Pitäisi olla hieman nimittäin menossa maanalainen. Mutta se ei ehkä ole niin vaikeaa työtä. Riittäisi keskittyä paikoissa, joissa on "reikä tapin" ja näyttää vähän alle sen.

 

Page rakenteilla

Joitakin osittaisia ​​tietoja nyt voidaan löytää esimerkiksi tiettyjä yhteenveto sivuilla.  viljapeltokuvioita - ymmärtäminen Pääasiassa on nyt yksi laajimmista sivun. Toinen varsin kattava informations saattaa löytyä linkit sivun tekstit . On linkkejä joihinkin julkaistu tekstejä. Myös jotkut vielä julkaisemattomassa eli noin esikatselu versio. Muita testejä Lajittelemattomat Sijoitettu täällä . Tekstit on tietysti lisätään jatkuvasti.

 

Vehnä kenttä - ja kirjaa salama magneettikentän linjat

Shocking, hämmentävä, yllättävä, vaikea uskoa, mutta myös silmien avaamisesta samankaltaisuus

Wheat Field - kirjaa magneettikenttäviivat tuottama salama vastuuvapaus

Lähes miljoona ampeeria (tunnetaan koulun kokeet - enintään 20-30 ampeeria)

 

  

Täsmälleen hetkellä salama vastuuvapauden läpi maissi varret aiheuttama ja johdetaan (ionisoitua ilmaa, koronapurkausta) sähkövirtaa. Kiitos Tämä varret ja muut kasvin osat voivat esiintyä sähkömagneettisia ominaisuuksia.

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Vannon omaa elämääni, että Obaman syntymätodistus, julkaistu verkkosivuilla Valkoinen talo, ei ole väärennetty, ja ukulele, joka on virallisesti saa palvella paikallisia rekisterinpitäjä Havaijilla, mun nimi oli Pitrys. CIA Director
Se on salama, joka näyttää, Thunderbolt seuraa. Voltaire
z