Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-elektro-Phytopathology-induktio-in-laitoksissa . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Induktio sähkövirtaa kasveissa
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljaympyrä

 - Site kone-käännetty

Älä koskaan kerro ihmisille, miten asioita. Kerro heille, mitä tehdä, ja he yllättävät sinut heidän kekseliäisyytensä.  G.S.Patton
Olisiko me kaikki haluamme äänestää paras mies, mutta hän ei koskaan ehdokas.   Kin Hubbard
Että me tiedämme luonteeltaan nero on tarjota idiootit ideoita kaksikymmentä vuotta myöhemmin.     L. Aragon

Crop circles , crop, Electric Induction

PagPh
Kuka ei itke ei korea

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

Esittely

Tällä sivulla on osoitettava kokeessa, jonka tulos Initiated Jatkuvat kaikki myöhemmät tutkimukset Mahdollisuus majoitus (vahingollista heikkeneminen) ja vahingollisia viljelykasvien ja muiden kasvien takia salaman päästöjä. Se oli testi siitä on mahdollista, että kasvien kautta sähköinduktiolla Would Be kuivuutta luotu ja sähköenergian määrä, joka voisi se merkittävästi vahinkoja. Jos se on mahdollista, olisi siellä, vaikka vain pieni levittämiseen energian alapuolella maanpinnan sivuille ja vahingollista juuret näin, että kun salama päästö sato kenttään vaurioituivat heti myös tehtaan elimet etäisyydellä metriä kymmeniin metrin päässä vastuuvapauden. Halkaisija Lightning poistokanavan vain harvoin yli 5 mm. Jotkut resurssit osoittavat arvo 10-20 mm, ehkä riippuen tarkka mittaus ajankohtana, jotka voivat erota nanosekunteina. Esimerkiksi välillä, kun nykyisen vs keskimäärin. maksimi-(huippu) läpäissyt "paljon aikaa", joka on ilmaistu todellakin mikrosekunnin, mutta se voi aikana halkaisija kanavan muuttaa useita kertoja. Keskimääräinen virta ehkä kaksi tapausta - nouseva ja laskeva osa käyrän, ja läpimitta molemmissa kahdessa tapauksessa on täysin erilainen. Tärkeintä on havainto, että sen halkaisija koskaan ylitä muutaman senttimetrin.

Kuten kokeiden tulokset, joka määritettiin, että induktio kasveissa on todella mahdollista .

Vain vaikuttavat ja haurastumista juuret Luultavasti ei johda yleisen heikkouden ja hajoamisen maanpäällisten kasvinosien ja myöhemmin majoitus (haitallista, heikkeneminen), sen seurauksena olisi vain sadon vähenemisen. Olemassa bakteereita siementen Olisiko kypsyvät vasta alle keskiarvon kooltaan. Väite on tietenkin pelkkä Neitsyt, mutta se on tietenkin aina mahdollista tilastollisesti ja kokeellisesti vahvistaa tai kumota sen. Joka voisi jopa sanoa, että se on pätevä Neitsyt, Äännettyinä taustalla monien havaintojen kasvien Exposed tietyissä olosuhteissa kielteisiä vaikutuksia kasvuun ja kypsymiseen.

 

 

Kysymys lukijoille Filippiinit

Miksi olet niin perusteellisesti kiinnostunut houkutella sähköä kasveja?

Mahdollista kirjoittaa vastaus täältä: lightningsymbols (at) gmail (piste) com

 

 

Kasvien rakenne osalta sähkönjohtavuus

Kasvikudoksissa sisältää joitakin sähköä johtavista materiaaleista, Lähinnä elektrolyyttejä. On myös mahdollista, että he ovat kuivuuden ja huonon sähkönjohtavuuden, että niiden osuus on kuiva ja hieman Merkittäviä (tiedostamattomasti haitallista) induktio sähkön kasvikudoksissa. Siksi on ensin tutkittava merkittävästi erilaisessa ympäristössä, kuten Microsoft elektrolyytti rakenteen kasvisolukoista vastaan ​​metallia, voi johtaa sähköinduktiolla. Tämä seikka on mahdollista ei automaattisesti olettaa, koska tapa, jolla johtaminen nykyisen läpi elektrolyytti on peräisin sähköjohtimesta (enimmäkseen metallia) hyvin erilaisia. Metallien nykyisen aiheuttamat johtumalla elektroni pilvi, jotka ovat vapaasti liikkuvat elektronit Korkein valenssi alalla, sekä katsoo elektrolyyttien kanssa sähkövirta Johtuvat ansiosta anionien ja kationien, liikkuvat ratkaisut. Jos se on muodostettu levittämällä sähköjännitettä Mezi soluja ja joitakin este (vastaa elektrolyyttinen este) olisi johtaminen sähkövirran kautta induktion kasviaineksen täysin mahdotonta. Yksinkertaisin tapa saada kuivuuden ja hypoteesien on käytännöllinen kokeilu.

 

Kommentti:

Virralle kasvien kautta on mahdollista, tietenkin, sähkövastuksen viljelykasvien varret ja lehdet on mahdollista mitata ja tila vihreistä kasveista on noin Useat megaohms senttimetrillä. Kasvisolukkoon ilmoittaa siitä toisilleen tilaan sähköisiksi signaaleiksi, kuten kudoksissa eläinorganismit. Kysymys käsittelee tieteenalaa Called Plant Elektrofysiologia. Tiedot voidaan määrittää esimerkiksi Plant sähköfysiologiassa: teoria ja methodss , George Alexander Volkov , Springer, 2006 ISBN 9783540327172

 

Järjestely kokeen

Jotta valvomiseksi mahdollisuus sähkövirran induktion kasvien rakennettiin ja muuntaja, jossa olivat ensiöpuolella ja viisi kierrosta kupari PagPhlanka ja toisiopuolen 2,5 kierrosta rakennettu kasviaineksen. Koska kasviaineisto käytettiin ja lehtiä ruohosipuli (Allium schoenoprasum) laitetaan spagetti eristys. Sähkövastus ruohosipuli ja todettiin noin 2,5 MOhm / cm. Osaksi primäärikelan että muuntaja on kytketty signaali 1 kHz noin 0,3 V. signaalin ensisijaisen ja toissijaisen käämin levitettiin tuloon kaksi säteen oskilloskoopin. Jotkut enemmän kuvia tulee myöhemmin sijoitetaan objekti täällä. Kokeet toteutettiin toukokuu 2008th

 

Ennen tätä koetta toteutettiin Kontrollikokeessa, jossa käytettiin toisen kelan materiaalin kupari - 2,5 kierrosta samoin. Lopulta tajusi oli toinen ohjaus kokeilu, ja se MÄÄRITÄ poistaa loistaudit induktion suoraa palautetta johdot, jos jotkut kuiva induktioiden olemassa. Jotain, joka yksinkertaisesti ei automaattisesti sulje pois mahdollista, koska ero vastus johdot johtavat ja kasviaineisto voidaan arvioida 10 yhdeksän kertaa pienempi. Jälkimmäisessä tapauksessa käytettiin siis sen sijaan, että kuparilanka johtamaton nailonkuidut. Kaikki kolme kokeet täysin tilallisesti järjestettiin identtisesti.

 

Tapauksessa ruohosipuli mitattiin jännite muutaman sadasosan mV, kun kyseessä ovat kupari - noin 0.15V, nylon - Mitatun ollut mitään ollenkaan, eikä vihje melua. Tämä oli ilmeisesti johtuu mittaustekniikasta Used. Tärkeintä on se, että mahdollisuuksia tahansa lois induktioiden olivat riittävän Kokeilun aikana eliminointi mitatuista virroista ja tosiasiassa peräisin induktion Käytetty terä ja ruohosipuli. Kun kyseessä lisäkokeita He olivat todella käyttää kuten "setup käytettyjen mittalaitteiden" arvoon 0 (nolla korjaus) ja 100%. Se oli itse asiassa ja kahdesti suorittamisen sokea kokeen. Ei pidä sekoittaa kaksoissokkoutetussa kokeessa, se on jotain täysin erilaista. Siinä tapauksessa kuivuus OLISI OLLA kokeita arvioida ja täysin riippumaton henkilö joka ei lainkaan ilmoitettava, mitä materiaaleja käytettiin joissa kokeen. Tällainen kokeet (kaksoissokkoutettu) ovat erityisen tärkeitä lääketieteessä. Vuonna yksinkertainen fysiikka ei ole kuiva ja suuri tarve käyttää tätä tutkimusmenetelmää, koska kuivuuden mahdollisuudet toistaa kokeen tahansa erittäin hyvin samoilla tai vastaavilla ehdoilla, mikä on riittävää, jotta saavutetut tulokset objektiivisesti ja Poista Subjektiivinen vaikutteita.

 

Alkaen kokeet suoritettiin mahdollista päätellä, että sisällä kasviaineisto voidaan indusoida sähköenergian sähkö yhteisiä sääntöjä, ja myös mahdollista käsitellä se. Todennäköisesti hän OSALLISTU Tämä, samoin kuin nykyinen johtuminen aikana thro kasvi, siellä läsnä elektrolyyttejä. Sijaiskytkentää kasvi voidaan pitää pääasiassa sarjaliitäntä vastusten ryhmiä. Virtaukset indusoituvat kasviainesta, samoin kuin kuivassa ilmajohdot (ks. standardi IEC - EN 62305 1-5). Vain olla paljon odotettu suurempaa vastusta kasviaineksen.

 

Kokeet ovat hyvin yksinkertaisesti executable, todennettavissa ja toistettavissa. Ne ovat täysin poikkeuksetta suoritettava kokeita koulussa tahansa fyysinen tai biologinen laboratorio.

 

Lisää yleisiä tulos kokeiluja löytää kuvaili jopa elektrolyyttejä on mahdollista sähköinduktiolla. Vaikka se on elektrolyyttinen johtuminen. Käytännön vaikutukset kuivuuden kokeita on luultavasti melkein yhtään, koska se on mahdollista tuskin vaatia rakentajille rakentaa muuntajan vedestä tai veteen.

 

Vehnä kenttä - ja kirjaa salama magneettikentän linjat

Shocking, hämmentävä, yllättävä, vaikea uskoa, mutta myös silmien avaamisesta samankaltaisuus

Wheat Field - kirjaa magneettikenttäviivat tuottama salama vastuuvapaus

Lähes miljoona ampeeria (tunnetaan koulun kokeet - enintään 20-30 ampeeria)

 

  

 

Täsmälleen hetkellä salama vastuuvapauden läpi maissi varret johtunut ja indusoitunut sähkövirtaa, kiitos että niiden osia voi esiintyä sähkömagneettisia ominaisuuksia ja voi käyttäytyä kuin magneettinen kompassi neuloja. Magneettikenttä salama vastuuvapaus keskimäärin jossain vaiheessa noin tuhat kertaa enemmän Stronger Than Maan magneettikentän. Säteet piireissä Noin Edustaa valikoimia salama vastuuvapauden sähkömagneettisia vaikutuksia.

 

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Tutkijan tavoitteena Keskustelu kollegoidensa kanssa ei saada, mutta selventää.  Leo Szilard
Rehellisyys maksaa, mutta se ei tunnu maksaa tarpeeksi sopivat joillekin ihmisille.  Kin Hubbard
Jos luulet pomosi on tyhmä, muista: sinun ei olisi työtä, jos hän yhtään älykkäämpiä.     J.Gotti
z