Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-älykkyys-palvelun . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Salaisten palvelujen
maailmanlaajuisesti, vakoilu, counterspionage tahansa hallituksen ja armeijan tutkimus
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljapeltokuvio

 - Site kone-käännetty

Liittovaltion hallitus ei ole tietoa maapallon ulkopuolisesta elämästä salata, eikä ole olemassa salaisia ​​projekteja minua tutkimaan.  O.Hatch
Kaikki yleistykset ovat vääriä, tämä mukaan luettuna.  M.Twain
Tiede voidaan kuvata taiteen järjestelmällinen yksinkertaistava. K.Popper

viljaympyrät. viestin, tiedustelupalvelun

PagPh
- Jatkotoimenpiteet viesti johtuvat tutkimuksen. Sivutuote.

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Johdanto - muistiinpanojen ja tiedustelupalvelun

Hyvä tiedustelupalvelu ja salaisten palvelujen ympäri koko maailmaa. Jopa ne, jotka ovat niin salaisia, että noin Niiden olemassaolo ehdoton kukaan ei tiedä mitään. Jopa ne, jotka ovat niin salaisia, että lähes itsestään lopulta mikään ei edes tiedä omaa.

 

SIS, DIS, JARIC, CIA, AFISRA, MI, DIA, NGA, NRO, NSA, FBI, ICG, MI4, MI5, MI6, MSS, BIS, BND, MAD, DCRI, DGSE, AISI, CII, Mossad, Shin Bet, Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, ARC, NAICHO, DIH, AIVD, MIVD, NSM, NIS, FOST, AW, SWW, SKW, FSB, FSO, GRU, KGB, Stasi, STB, ABIN, VSS, VOS, NBÚ, CIFAS, NUST, FRA, NDB, MND. . .

 

Hallitus, Military, sekä muut kuviteltavissa, myös täysin käsittämättömän tiedustelupalvelut. Olet uhri, todellisuudessa me kaikki tuli uhreja, koko ihmiskunta, jatkuva ja alituinen metsästää Sensations. Pelkästään se, että jokaiselle vaikea selitettävissä tosiasiat ja näennäisesti yliluonnollisia arvoitus monia yksilöitä (kutsuvat itseään mysteeri-Explorers) kuten edustaja voima ja syy joidenkin ulkomaalainen, extraterrestrial, ulkomaalainen teho, yliaistillinen Powers, tuntematon virtaukset, havaintokyky, teho tai muut toistaiseksi Selittämätön tai energian siirto prosessi. Koska ne yhdistävät voimansa yhteen herkkäuskoisia yksinkertaiset, tunne metsästäjiä, intriguers ja salaliittoteorioita eikä kovin sympaattinen, ja siten paljon enemmän epäilyttävää sotilaallisen sektorin työntekijät ja turvahenkilöstö tiedustelu ja vasta-tiedustelu ja vasta-counter älykkyys, se on suuri virhe todellakin panimo iso ja sekoitin-kourun.

 

Ratkaisu ja selitys

viljapeltokuvioita todella vaikka tosiasiassa Se, mitä ehkä jotkut teistä olisi joskus harkita. "Kokeet" kauko voimansiirto kaukaa. Valtava energia (gigajouleina, terajoulea). Suoritettu ja valmis. Koskaan kestävät kauemmin kuin toinen. Taivaan lähettämä energia, "ylhäältä", taivaasta. Alkaen korkeutta tai etäisyyttä noin 2 km, mutta joskus enemmän kahdeskymmenes Ei ollenkaan mitään työtä tahansa sisäinen tai ulkoinen vihollinen, hullu tiedemies, saati tyhmät tai muita kummajaisia, eikä ulkomaalaisten. Ne ovat vain ja ainoastaan ​​työhön Äiti Luonto. Carry noin kolme niistä miljardeja vuosittain koko kierroksen maailmaa. Jotkut heistä osui osaksi sato kenttään ja sitten se tapahtuu näin. Itse Hyvin harvoin arvioitu yksi tapaus satoja tuhansia (tapaukset, joissa osuma tulee sato kenttä).

 

Muut tapaukset, joissa osuma tulee sato kenttään, tapahtuu "vain" näin. Se oli täsmälleen sama koe, täysin ja onnistuneesti toteutettu, The Same energian siirto, samalla tavalla. Vain että sähkömagneettisen kentän viivoja näkyy rasteri varsien tai häiriöitä, se jotenkin "ei toiminut." Luonto ei ole laboratoriossa, jossa tutkijat osoittavat magneettikentän linjat magneettisia materiaaleja. Siksi luonto Korvattu puutteita Käytettyä laboratoriolaitteiden useissa laboratoriokokeissa. (100 kertaa sekunnissa ympäri maailmaa)

 

Kysymys Radio Jerevan:

Pääasiassa luonto Yritetään näyttää joidenkin Lightning vastuuvapauden magneettikenttäviivat rasteri viljelykasvin varret kentällä niin hyvä kuin mahdollista, tai pikemminkin yrittää tehdä hölmöjä ihmisiä?

 

Radio Jerevan vastaus:

Ei ole selvää, onko luonto on enemmän kuin yrittää Joskus luo kentän säännöllistä kaavaa, tai saada ihmiset typerys. Selvää on vain se on erittäin onnistunut molemmissa.

 

Näytön ansa

Esimerkiksi armeijan ja turvallisuusjoukkojen henkilöstön tutkimus pyöreä koko Maat ovat hyvin usein katsotaan asiaa kuin interventio vihollisen valtioiden työntekijöiden ja heidän sotilaallisten ja turvallisuusalan tutkimusta (kiina japani, venäjä mongolit, British ranska, amerikkalainen kanadalaiset, Saksan Itävallan, Puolan tšekit, slovak unkarilaiset, islantilaisten eskimot, australialaiset uusiseelantilaiset ja päinvastoin). Useimmat mallit pidettiin asiana sotilaallisen tutkimuksen ja kokeiluja lähetyksen energian kaukaa. Sillä melkein aina ollut hyvin salainen tutkimus, se sopisi silta ei kuvitella, mitä ikinä Havainnot voitaisiin saavuttaa.

 

Ei ihme, että tutkijoina pidetään joitakin malleja kuten tutkimuksissa ja kokeissa sekä todiste kauko energian siirron, kun todellisuudessa energian siirto paikasta se todella oli. Keskimääräinen 2 km etäisyydellä, joissakin tapauksissa alle 100 metriä, joskus yli 20 km. Hetkellinen teho salama purkaus voi olla tarkka tiettynä ajankohtana, kun on paljon yli 10 15 J / s Virtaama kestää vain Useita kymmeniä miljoonasosan toisen, joten Emittoitu joka on vain hieman välillä 10 10 - 10 12 J, vaikka jos joskus paljon enemmän.

 

Perustehtäviä siviilikriisinhallinnan ja sotilaallisen tiedustelupalvelun sekä mahdolliset myös vastavakoilu toiminta tuotannon kanssa väärää. Heitä susia ja luu (toimittajat tai joku yrittää selittämätöntä selitä mitään), jotta he voivat napostella tuohon. Tällaisen selkeästi asioita tapahtuu, ja ei täällä keskusteltu enemmän. Useimmat niistä nykyään voidaan luokitella eri salaliittoteorioita.

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Jokainen suuri ja syvä Vaikeus kantaa itsessään oman ratkaisunsa. Se pakottaa meidät muuttamaan ajatteluamme, jotta löytää sen. se.  N.Bohr
Musiikki on minun uskontoni.

 

Jimi Hendrix
Tässä on testi löytää Olipa tehtävä maan päällä on valmis: Jos olet elossa, se ei ole. Richard Bach
z