Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-majoitus . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
viljaympyrät - majoitus .
litistetty tai jätetty `on sato heikkenee - haalistunut, vahingoittaa sähkö, lähes monta päivää ennen
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Parempi ohra, olut, mallas, panimo, panimo.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Luonto on tapana piilottaa itseään. Heraclitus
Jokainen ajatus Revolutionary Näyttää herättää kolme vaihetta reaktion. Ne voidaan kiteyttää lauseita: 1 - Se on täysin mahdotonta. 2 - Se on mahdollista, mutta se ei kannata tehdä. 3 - Sanoin, että se oli hyvä idea koko ajan.     A.C.Clarke
Tyhmyys on voimaa itseensä.

 Jätetty `on makaa viljelykasveja maissi alalla on heikentynyt

PagPh
Tärkein ideat Sisältyy volgende teksti: Tutkijat (omatekoinen asiantuntijat) viljapeltokuvioita koskaan tehnyt jotain, joka on ammattimainen tutkimus Kutsutaan "sokeakokeen" tai sokea koe, ja ei mene katsomaan solmut että kasvit ovat täysin Normaalisti epäsäännöllisesti litistynyt (vaurioitunut, heikennetty), ulkopuolella mitään kuvioita. (Eli missä niiden mielestä ei ollut "salainen" energiaa.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

majoitus (haitallista, heikkeneminen). Perusperiaatteet.

Viljapeltokuvioita ja muita säännöllisiä kuvioita ei sisällä mitään muuta kuin vain hyvin yleisesti, yleensä litteä (heikentynyt vahingoittunut) crop, Sama kuin Esiintyy kaikkialla maailmassa. Jokainen väite solmut, jotka eivät koskaan taivuta tai laajentaa luonnollisissa olosuhteissa tavalla, joka on usuall löytyy malleja, on ilkeä valhe. Koska anteeksipyyntö on Explorers mahdollista, että näyttelyssä heidän tapauksessaan se on valhe täysin tajuton, mistä sokki, yllätys ja tietämättömyyttä, ja joskus myös ansiosta täydellinen puuttuminen koulutuksen ja osaamisen.

 

Parempi ohra, panimo, panimo, olutta, mallasta, viski.

 

All That aiempi tutkimus on ollut tällä alalla tapahtuu muualla maailmassa tehtiin ammatillinen kasvitieteellinen - maatalouden kannalta jopa todella dilettantish, amatööri tavalla, ja todisteet siitä, että olisi ollut nämä "asiantuntijat" esitellään suurelle yleisön Mahdolliset vertaa salata todisteita. Ei ole mahdollista odottaa mitään parempaa heiltä ei vihje, koska oikeastaan ​​täysin lähes kaikissa tapauksissa He olivat ehdoton maatalouden harrastelija ja harrastajille. Vaikka joskus suojattu Heidän informations erilaisten ammatillisten tutkintojen, taitava nimet tutkimusmenetelmien Toteutettu (ks.), nimet asiantuntijalaboratorioiden auttamaan heitä sisään Tämä tutkimus, jotta he voisivat antaa julkisen melko perusteellisesti sekaisin. Tilastollisesti tarkasteltuna kaikki tutkimustensa tähänastiset täysin epäselvä, siis miltei arvoton. Vertailun vuoksi: kokonaismäärä sadon varsien vuodessa, jotka ovat jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) viljelykasvien aloilla ympäri maailmaa, on mahdollista ilmaista numeroon 10 15 . Valtaosa täsmälleen niitä samalla tavalla - ilman rikki varret, ja aivan samoista syistä kuin säännöllisiä kuvioita - monen päivän jälkeen vaurioitunut sähköä.

 

Explorers viljapeltokuvioita näyttää vuosittain satoja valokuvia, enintään tuhat vaurioitunut varret peräisin kuvioita. (10 12 kertaa vähemmän, ja miljoonat miljoonaa kertaa vähemmän). Kaikki tämä säännöllisiä kuvioita, kuten myös joidenkin muiden ohjaus kuvattuna ehjä osista alalla. Ei vihje, ei sattumalta, ei edes kaikkein piilossa heidän mielensä Ajattele, että he olisivat vahingoittuneet varret myös löytyy täysin säännöttömästi jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) viljelyalojen, ja varmasti ei esiinny mennä sinne ja valokuva jotain. Tällainen tutkimus, Mahdolliset sanoa, että se toteutettiin tahallaan subjektiivisesti, asiantuntija terminologian epäasianmukaisesti.

 

Varret, jotka ovat vaurioituneet ja näyttävät aivan kuin mitään säännöllistä kaavaa tapahtuvat maailmassa vuosittain noin miljoona enemmän (vuonna teh useissa tapauksissa myös neliön pinta-ala) kuin todettu säännöllisiä kuvioita. Muuta vaihtoehtoa kuin sanoa, että tutkimuksen osalta Kuvattu mysteeri uskovaiset todella laittaa jalka väärässä, ja mitä se on tyhjä testi (sokea koe), kukaan ei edes kuullut koko elämänsä, tai jos vihje Ehkä kyllä, jos näin on, vasta sekaisin sen kokonaan. Esimerkiksi lääketieteen tarkistaminen vaikutuksia lumelääkkeeseen, mutta myös käyttää muualla fysiikassa - nolla korjaus, säätö mittauslaitteita. Se on aina ennen kaikkea täytyy tutkia, mitä on tapahtunut ja mikä on tilanne rastilla sivustoja, joissa odotettu ilmiö ei tapahdu. Sillä säätöpisteen on välttämätöntä, siis huomioon paitsi paikka, jossa sato ei ole litteä (vaurioitunut, heikennetty), mutta myös Se paikka, jossa sato on litistynyt (vaurioitunut, heikennetty) varsin epäsäännöllisesti. Mutta koska epäsäännöllisesti litistynyt (vaurioitunut, heikennetty) sato ei aiheuta mitään salaperäistä ja ulkomaalainen yhdistysten kanssa Kokonaan ulkopuolella sijaitsevat intressiä Explorers viljapeltokuvioita. Itse kiinnostunut heistä olla kokonaan ensimmäinen paikka.

 

Kukaan ei halua viljapeltokuvioita tutkijoita tekemään huomautuksensa asiaan määrä varret. Oletetaan 10 10 -10 12 , mikä merkitsisi satojen tuhansien neliökilometrien jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sadon. Jossa he tekivät suurimman virheen huomautuksissaan läpi vuosikymmenten ansaan ja miten poistaa se volgende vuosi (2012) sekä jatketaan Merkitään joissakin seuraavissa kappaleissa.

 

Yksi suurimmista virheistä, joita täysin kaikki viljakuvioista Explorers, todella täysin ja kokonaan ne kaikki, jälleen kerran, ja lopuksi, ehdottomasti kaikki viljaympyrästä Explorers sitoutunut sekä muita säännöllisiä kuvioita viljelykasvien kanssa joka asettaa asiassa ne eivät tee niin kutsuttu "nolla korjaus" (myös nollakokeessa, sokea koe). Ei vihje He ajattelivat se näyttää ja tarkistaa, miten se näyttää tutkitaan kasvien paikoissa jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) melko epäsäännöllisesti, täysin ulkopuolella säännöllisen muotoisia, siis näennäisesti ilman toimintaa heille, että olisi niin paljon Adored korostettiin, täysin käsittämätön jopa todella salaperäinen voimat. Mitä he voivat löytää olemassa olisi jokseenkin todella yllättävää, sano tarkemmin hieman järkyttävä heille.

 

Erittäin vakava virhe, joka oli luultavasti pahinta, Tehyn viljapeltokuvioita Explorers melko säännöllisesti harjoittama että varret ja kasvien tutkittu vain kahdessa paikassa. Vuonna säännöllisiä kuvioita, joissa maissi on litistynyt (vaurioitunut, heikennetty), ja sen ulkopuolella, missä ei ollut. Heidän ääretön yksinkertaisuus He ajattelivat, että olisi tutkia ja vertailla muistiinpanoja jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) viljelykasvien ulkopuolella kuvioita ja vertailu, jotain, sokeakokeessa (sokea koe) toteutettiin. Heidän ääretön yksinkertaisuus Ne täysin unohtanut, että vielä vertaileva koe on tehtävä siellä, missä maissi on litistynyt (vaurioitunut, heikennetty) varsin epäsäännöllisesti. Jokainen mittauslaite on asetettava 0% ja 100%, niin on mahdollista mitata. Valtaosa yhteisten laitteiden tehtaalla asetettu niin, että periaatteessa ei ole tarvetta suorittaa nämä kaksi lakia. Tietoja viljelykasvien alalla Tämä ei koske lainkaan, koska tutkimusmatkailijat, jotka ovat koskaan muuttanut viljapeltokuvioita toistaiseksi kukaan ei ole koskaan tiennyt minne ja 0 ja 100% on, toisin kuin esimerkiksi maanviljelijöitä.

 

Koska yksi vahvimmista todisteita surullinen että viljapeltokuvioita koskaan Explorers elämässään ovat olleet tahansa alalla satoa muussa paikassa lämpötilan paikoissa säännöllisiä kuvioita, ovat Karkotus onteloita (Räjäytyskuvat solmut, katso - Google ). Itse aiheutti He eivät olleet lainkaan mitä viljaympyrät Se Explorers raportin niistä - Ei paineita, eikä kaasua. Ne ovat täysin luonnollinen kasvu muutoksia, jotka tapahtuvat aikana kasvaa, kuivaus Asteittainen Kypsytys ja kasvinosat. Muoto muuttuu kudosten, joita ei vielä ole täysin kuivia ja karkaistu, keskisuurten pehmeä, ja kun ne ovat paineen alla ympäröivien kudosten kasvaa vaikeampaa. Koskaan paine kaasua.

 

Huomautus: paine kasvaa kudos on valtava ja voi helposti häiritä muuraus, savi tiili, betoni, joten sen häiritä ja helpommin muokata muita, pehmeämpiä ympäröivän kasvisolukoista niiden välittömässä läheisyydessä. Mitä viljapeltokuvioita Explorers Called Karkotus kolot (räjähti solmut) ovat aluksi täysin näkymätön, mikroskooppisen kudosta muodonmuutoksia. Ne leviävät aikana ja nousee kasvun, tapahtuu niiden läheisyydessä edelleen kudoksen kuihtuu. Kaikki tämä saattaa jo johtua täysin luonnollista Kypsytys ja kasvava kasvi. Jopa lähes kuiva kasvin osat tosiasiassa edelleenkin täyttämään yksi tärkein tehtävä - vascular, johtava kudosta.

 

(add own pictures)

 

Parempi olut, panimo, panimo, viski, ohra, mallas.

 

Alussa kaikki vahingot oli aluksi täysin havaitsemattomia mikroskooppisia vaurioita, joita paljaalla silmällä täysin huomaamaton. Solut kuolevat hallinnoi suoraan sähkövirran ja elektrolyysi tuotteet ilman mekaanisia vaurioita. Useimmat mekaanisia vaurioita, siis näennäisesti johtuvat kaasun paine, ovat pelkkiä kasvu muutoksia. Vakuuttavaa näyttöä on mahdollista luoda missään koulussa bio lab kasvi tai kukka-vuoteet, ilman toiminnan minkään "salaperäinen" eikä salaperäinen voima.

 

Jos viljapeltokuvioita Explorers Itse sattumalta sai joitakin paikkaan säännöllisiä kuvioita muutaman minuutin, korkeintaan kahden tunnin säännöllisen muotoinen luomus, ei ollenkaan, oikeastaan ​​ei mitään, viime kerralla uudestaan, ei lainkaan vahingon löydetty . On vain kolme mahdollisuutta:

 

     1) olisi löytynyt malli, joka koostuu jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) viljelyalojen, Kenen enemmistö varret (arviolta yli 90%) on vain varret taipunut, mutta ei rikki, klo korkeus enintään 5 cm maanpinnan yläpuolella, Ja ne ovat kaikki koko pituudeltaan suora, ilman merkkiäkään on taipunut tai laajennetun solmuja. Nämä (mutka solmut) viitaten: näytä aloittaa lähes välittömästi, jopa muutaman ensimmäisen tunnin kuluttua majoitus (haitallista, heikentää).

(here will follow a few explanatory time - lapse photography).

Loput varret, useimmiten lähellä rajaa säännöllisen muotoinen, mikä on alle 10%, on rikki varret, mutta täysin muuten samanlaisia ​​kaikissa pituus suoraan ilman taipunut tai laajennettu solmuja, ilman muodon muutos. Jokainen muodonmuutos, enimmäkseen solmut sekä kasvun aikana vaihtelevasti kierretty ja vaurioituneet kasvinosat rakenteen todella luodaan aikana seuraavan tunnin päiviä ja viikkoja.

 

     2) asia (sekä 3) koskee pääasiassa ohraa, hieman vähemmän osittain havaittavissa myös muissa kuivaa viljaa kuin vehnää, ruista, ruisvehnää ja kauraa. Useimmissa tapauksissa ehkä vain esiaste, vaiheessa ennen kuin se oli ennen kohdassa (1). Paljastumisesta ja malli Kenen enemmistö varret ei sijaitse kentällä ollenkaan, vain havaittavissa kallellaan puolelle (muutaman asteen). Tämä säätää rakennetta kasvien valokuvan (tai typografinen) näkökulmasta jotain ja merkittävä muutos rasterin rakennetta. Ne olisi hyvin vaikea mitata, mutta se on erittäin hyvin havaittavissa kaukaa.

(Esimerkkejä verkkojen laajentuneen tuskin havaittavissa, hyvän matkan).

Ne voivat myös luoda ryhmiä kasvien tukena Se keskenään noin naapurimaiden

 

     3) Edellisen voi olla myös Case 1 sekunti Kasvit eivät ehkä vielä on taivutettu pystysuoraan kasvun suuntaan, mutta ovat haihtuneet havaittavissa (muutos suuntaan) päällimmäinen lehti, sekä joitakin sen alapuolella, tai piikki voimakkaasti kallistaa vastaan ​​ei vaikuta kasveja. (Muutokset suuntaan piikki Relate on lähes yksinomaan ohraa). Jälleen erittäin hyvä havaittavissa kaukaa, kuten rasteri Kuvattu muutos.

 

Huomautus: pyöriminen korvat se on melko erottamaton Ripening yhteinen kaikkien viljojen lukuun ottamatta kauran, joilla on latia. Vehnä, ohra, ruis, ruisvehnä - loppuvaiheessa kypsymisen, niiden korvat vähitellen muuttua alkuperäiseen täysin suorassa asennossa 0 astetta jopa lopulliseen tilaan 180 astetta, kun korvat käännetään suoraan maata vasten. Ohra on hyvin herkkä muutoksia olosuhteissa, jotka edustavat sekä merkittävä stressitekijä sitä, ja kierto korvat voi myös sijoittaa huomattavia Aiemmin esimerkiksi juuri alueet ovat vahingoittuneet Se sähköiskun. Koska rakenne ja rakentaa korvan (vihneiden), kuiva hyvä muutokset ovat hyvin havaittavissa vastaan ​​ympäröivän, Kestää alue. Vehnän, rukiin, ruisvehnän, korvat todella alkaa pyöriä loppuvaiheessa kypsymisen, kun jyvät ovat lähes täysin kehittynyt ja kasvit ovat suurelta osin kuivia. Kauan sitten ja menetti merkittävän osan vihreä ja aikana Kypsytys vain pitää riistää kosteutta (kevään jälkeen lajikkeet heinäkuun alussa). On ohra saattaa esiintyä pyörivä korvan Heti täysi otsakkeen (kevät lajikkeet noin toukokuun puolivälissä), kun kasvit ovat vielä melko vihreitä ja viljan alkuvaiheessa maitoa kypsiä vaiheessa. Se vasta tapahtuu ensisijaisesti paikkoihin, jotka vaikuttivat sähkön jälkeen salama päästöjä. Vehnän, rukiin, ruisvehnä iski sähköiskun salaman purkaus tapahtuu Vauhdin kypsymiseen (Samanlaisia ​​elinsiirtoon vaikutus), ja korvat siis kierto tapahtuu päinvastoin huomattavasti myöhemmin.

 

Parempi mallas, panimo, viski, ohra, panimo, olutta.

 

Jos olisi jokin Viljaympyrä vain kerran Explorers Heidän koko elämänsä myös vieraili kentän paikoissa, joissa sato on yleensä epäsäännöllisesti litistynyt (vaurioitunut, heikennetty), ilman merkkejä säännöllisyyttä, he sanovat, että mitä niin sulavasti Karkotus kolot olisi löytynyt siellä hyvin. Olisi todennut, että vaikka missä, niiden vaatimuksiin, oli täydellinen puuttuminen "salaperäinen, yliluonnollinen" energioita, se tapahtuu täsmälleen sama kasvu muuttuu ja taivutus solmuja sekä karkottamisen kolot (Räjäytyskuvat solmut) esiintyy Samalla tavalla helppoa.

 

     Huom: se on täysin mahdotonta ole, että joitakin paikkoja mainittujen Explorers (yhteisesti, epäsäännöllisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) crop) joskus käynyt, ja se, että on olemassa täsmälleen samat epämuodostuneet solmut ja kasveja, vain piilossa ammatillista ja yleistä julkinen. Jotain sellaista on mahdollista käyttää termiä "likainen temppu pahin kaliiperi" ja sitoutua siihen pystyvät vain ihmiset erittäin alhainen moraalisia ominaisuuksia.

 

Explorers viljakuvioista tulee suositella tässä vaiheessa yksi hyvä neuvo. He eivät lainkaan häiritse ottaa kuvat jokaisesta rakentaa varsi, niiden eri muodonmuutokset ja taivutettu solmuja. Tällaiset kuvat näkyvät Internetissä vuosittain useita kymmeniä, korkeintaan satoja. Ammattilaiset ja yleisö voi hieman hämmentyneitä siitä. Kaikki tämä viljapeltokuvioita Explorers Ne voivat olla täysin varma, että kaikki muut kentät ympäri koko maailman, jossa sato on litistynyt (vaurioitunut, heikennetty) täysin epäsäännöllisesti, varret näyttävät täsmälleen sama. On "vain" vähän enemmän niitä kuin löytyy säännöllisiä kuvioita. Arvioitu 10 15 vuosittain. Tämä ei voisi kuvata niitä. Prof Se sanoi Ernest Rutherford tieteen ei pitäisi koskaan lyödä vetoa kurssin yli 10 12 ensimmäiselle

 

On mahdollista edes yrittää sokea aktiivisen toiminnan kokeilija, jotkut kasvit carefull taipua melkein maahan, paino, Let Them kasvaa taas muuttunut asennossa ja tarkkailla miten ne käyttäytyvät Heidän solmuja. Tässä tapauksessa on olemassa runsaasti näyttöä siitä, että kasvit eivät ole muita täydentäviä tunnettuja tai tuntemattomia voima, ja mitä niille tapahtuu, ehdottomasti ei aiheuttanut mitään muuta kuin toimintaa geotropism ja phototropism. Ei ollut mitään läsnä salaperäinen voima tai kaasu vapautuu elektrolyysillä tai lämpökäsittelyprosesseja. Silti Explorers Viljaympyrä voi olla varma, mitä he sanovat, että Räjäytyskuvat Node tai expulsed onteloita jonkin ajan kuluttua, luonnostaan ​​kokonaan (joissakin) on kuvattu varret tulee.

 

Kaikki, kaikki, ja jälleen kerran, ja viimeisen kerran todellakin jokainen ihminen maailmassa on mahdollisuus tehdä täsmälleen samat valokuvat taivutettu ja laajennettu solmuja, vain jotta meneillään mitään peltokasvien vuonna keskimääräinen etäisyys on enintään vaihtoehto Muutaman sadan metrin päässä hänen asunnollaan. Kasvukauden aikana on varmasti jonkin verran litistynyt (vaurioitunut, heikennetty) Näkyminen viljelykasvien, ja jos ei, he voivat ottaa puhelimia tai DIGIpfoto ja tehdä snap seuraukset phototropism ja geotropism vaikutuksia kasveihin mekaanisesti poikkeamaan pystyasennossa lähellä traktorin jälkiä. Joka tapauksessa, on jokainen neliö kilometrin maissipeltoja on mahdollista löytää ainakin noin muutama sata neliömetriä varsin yleisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) kasveja. Se on vain työtä luonnon.

 

Vuonna lauhkean vyöhykkeen, joka sisältää Tšekki sekä viereisen Euroopassa on keskimäärin 2-3 salama päästöjen neliökilometrillä vuodessa. Mainittu 2-3 päästöt neliökilometriä kohti 'päästöjä sähkömagneettisesti rekisteröity. Kussakin silmukka niistä voi olla paitsi ensimmäinenReturn StrokeSisälsi joukon myöhemmin (3-5, samoin kuin 15) RS, että se voi osua suunnilleen saman sijainnin. Joskus se täsmälleen samassa paikassa, mutta joissakin tapauksissa, kymmenistä satoihin metrejä. Jokainen RS voi sisältää listattu useita, jopa kymmeniä yhdensuuntaista vartta, joka voi joissakin tapauksissa hyvin lakossa kauempana kuin muutaman sadan metrin päässä toisistaan. Kuvattu tosiasiat Tämä tarkoittaa neliökilometrin viljelykasvien aloilla voi vaikuttaa koko vuonna keskimäärin, joskus molemmilla salama päästöjen eikä mitään muuta, mutta myös jopa useita satoja.

 

Tämä viljapeltokuvioita Explorers malleja viljelykasvien olisi mahdollista vain jyrkimmin suositella, että siitä ensi kaudella (2012) hyvin perusteellisesti myös vieraili paikoissa mahdollisuuksien löytää melko yleisesti, epäsäännöllisesti litistynyt (vaurioitunut, heikennetty) sadon (tai niin sen heille ainakin kerran, ensimmäistä kertaa). Voit yrittää kuvata kasveja ja niiden fysiologiset muutokset kuivuus ja paikka, ja yrittää myös ymmärtänyt mitä oli tapahtumassa Noin siellä. Tässä vihje: täysin sama kuin paikoissa, joissa on todettu, että niiden hauskaa säännöllisiä kuvioita. Vain ilman hyvin satunnaisesti ja harvoin ilmenemismuotoja häiriöiden ja resonanssin vaikutukset, sekä muita hyvin sattumanvaraiset vaikutukset, jotka aiheuttavat vähintään yhden ympyrän.

 

Huom: suositukset edellisessä kohdassa, ja kritiikkiä Edelliset kohdat eivät koske viljapeltokuvioita Explorers ja valokuvaajia Italiasta, joka löysi jotain vuosia sitten. Yksi yhteys kiitollisuutta ja ylistystä esimerkiksi tästä .

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Jotkut ihmiset ajattelevat, että planeettamme kärsii kuumeesta. Nyt tutkijat kertovat meille, että Mars kokee oman planeetan lämpenemisestä: Marsin lämpeneminen. Tämä on saanut jotkut ihmiset, eivät välttämättä tutkijat, ihme jos Mars ja Jupiter, ei allekirjoittaneet Kioton sopimuksen, todella asuu alien SUV-ajo teollisuuden. Fred Thompson
z