Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-Lightning-hunter . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Lightning Hunter
Helpoin Mahdollisuus, miten kaapata salama, on valokuva. Viljaympyrä on todella valokuvaus.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljapeltokuvioita

  - Kone-käännetyn tekstin

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Luova teko kestää, mutta lyhyen hetken, salama hetkestä antaa ja ottaa, vain riittävän pitkään tasolle kameran ja vangitsemaan ohikiitävän saalis teidän pieneen laatikkoon.  H.C.Bresson
Ainoa todellinen arvokas asia on intuitio. A.Einstein
Tiede nykyään on teknologia huomenna.  E.Teller

Siepata salama? Mahdollista tuskin. Kaappaaminen Kyllä.

PagPh
Capture The Meaning of melko määrittäminen Tarkka (m, kymmeniä metrejä) tai erittäin tarkka (cm) iskukohdan, napaisuus, energia, tyyppi (pilvi - maa, pilvi - pilvi) ja erittäin tarkka purkautumisaika (nanosekuntia).

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Tarkempia tietoja elektronisten ja valokuvaus seuranta kantoja ja mittaamalla intensiteetti salama sijoitetaan objekti tänne myöhemmin, toistaiseksi tässä on erityistä selitystä yhtäläisyyksiä sadon majoitus (vahingollista heikkeneminen) ja valokuvausvälineiden prosessi

 

Photo Salama on kirjaa valossa päästöjä.

Viljaympyrä on kirjaa fyysisistä vaikutuksista Lightning päästöjen - luonnollinen kuva.

 

Viljapeltokuvioita ovat jotain "Nature Photography".

Valokuvaus-emulsio on järjestelmä, maissi varret (tallennusmateriaali, jossa rakeisuus jopa useita tuhansia pikseliä per neliömetri). Altistuminen tapahtuu sekunnin murto, luultavasti osittain induktion osittain suorilla virralle, ja myös tallennettujen kasvikudoksissa aluksi vain elektrolyysituotteiden, ja sen seurauksena niiden osittaisen vahingoittumisen. Kuten kehittäjä Käytä Luonto Prosessit - sähkökemia ensin seurasi kemia, biokemia, biologia, kudos heikkeneminen, Phytopathology. Kehittämässä kestää useita viikkoja keskimäärin ja hyvin asteittaisesti - ensimmäinen Lähin varret taivutus pisteen osuma, ja päivä toisensa jälkeen voidaan lisätä muita. Joissakin kasvilajeja on usein mahdollista havaita havaittavia muutoksia muutaman päivän tai viikon ennen majoitus (haitallista, heikkeneminen) (tyypillinen tältä osin esim. ohra).

 

Prosessin Majoitusluokka (vahingollista, heikkeneminen), joissakin vaiheissa tai täysin muistuttavat prosessi Wilting Kun kasvit ovat alttiina eri stressiolosuhteissa, kuten Microsoft sillan kosteuden puutteesta. Käyttäytyminen kasvien kasvua epäsuotuisissa olosuhteissa (kosteuden puutteesta, puute tai riittämätön ravinteiden koostumus, pH, lämpötila) on käsitelty tarkemmin esimerkiksi Handbook of kasvien ja viljelykasvien stressi , Mohammad Pessarakli , CRC 2010th Kasvien Samanlaisia ​​stressin olosuhteet voivat emuloida verifiy opinnäytetyön prosessit. On mahdollista tarkistaa käyttäytymistä kasvien läpikulun jälkeen tietty määrä sähköenergian avulla kasvien ja niiden osien - ei haitallisia, subletaaleja, tappava, yli tappava ja erittäin tappava yli annos. Sitä käsitellään muilla sivuilla. Esimerkkinä Voisiko huomattava, että esimerkiksi läpikulun jälkeen erittäin hyvin overlethal Annokset sähköä läpi tai lähelle kasvin osa on melko usein näe mahdollisena, että osa poltetaan kuivaa ;-)

 

Muista kokeista on mahdollista määrittää, että erittäin overlethal läpäisyn jälkeen osat annosten kasvien ole suoraan merkitystä fotosynteesin ja lisääntymiselle, jos Poaceous esimerkiksi osien varren, vaikka koko sen halkaisijan, solut voivat kuivuus vaikuttaa kasvinosat täysin kuolevat. Mutta kuivuus ja osa kasvi on vielä täysin voi jatkaa suorittaa tehtävän verisuonikudoksen, ja kasvi voi lähes ilman kielteisiä vaikutuksia koko kasvukauden.

 

Asteittainen (pitkään) majoitus (vahingollista, heikentää) voidaan havaita Varsinkin jos epäsäännöllinen majoitus (haitallista, heikkeneminen). Vuonna Määräajoin kuviot voivat joskus majoitus (vahingollista heikkeneminen) esiintyy paljon nopeammin, osittain koska joissakin tapauksissa ehkä mukaan luultavasti paljon paljon intensiivisempää vastuuvapauden vastaan ​​normaali keskiarvo, lisäksi hän voi olla littyi Butterfly Effect (ks.), Domino Effect ( ks) ja kaksi päästöt Effect (katso).

 

Salama on vastuuvapauden suhteellisen monimutkainen fyysinen prosessi.

  Se koostuu useissa peräkkäisissä vaiheissa, Harvoin Niiden kokonaispituus on yli yhden sekunnin. Aika sen suurimman energian osa-Return Stroke, Jonka aikana säteillä enemmän kuin 99% koko tyhjentyä, on noin 10 mikrosekuntia, ei enempää kuin muutamia kymmeniä. Sen eri fyysisiä vaikutuksia on mahdollista ennätys eri tavoin, useimmiten sähkömagneettisen kentän. Vaikka suhteellisen lyhyt, mutta varten tehtävän tutkimuksen tässä Riittävä analyysi ja kuvaus kunkin silmukan vaiheen sisältyy valikko ja alivalikko Salama, jossa infoa resursseja. (Se laajenee merkittävästi)

 

Mittaus ja opiskelu ominaisuuksia Lightning päästöjen mukana erilaisissa tutkimuslaitoksissa ympäri maailmaa. Usein se on työtä tuotantoon liittyvät vallan energiaa, koska työntekijöillä on omat Heidän kiinnostavia asioita sitä vain pelkästä periaatteesta. Ensinnäkin tietysti olla kiinnostunut Miten sähköä tuottaa niiden kilpailu. Toinen tekijä on yhtä merkittävä vuorovaikutus sähkövoima jakelujärjestelmiin ja Salama päästöt, jotka ovat kahdenlaisia: suora osuma ja indusoi virtoja. Tarkempia informations sijoitetaan objekti uudelleen valikon ja alivalikon Lightning.

 

Aivan kuten asia kiinnostaa: jotkut kasvit ja niiden osat voivat osua ja vahingoittaa vain induktioiden sähköenergian niiden elinten (kapellimestari) jälkeen vastuuvapauden salama. Nykyinen induktio jälkeen Lightning Vastuuvapaus johtimien käsitellä suhteellisen yksityiskohtainen Sähkö Standards, EN 62305, mutta ne palvelevat ja turvallisuuden suojaamiseksi sähköjohtojen ja sähkölaitteet salama nykyisestä, suoraan tai indusoitu. Anyway, kasvi on myös lanka, se koskee samaa fysiikan lakien ja määrä energiaa Turvakomiteaa indusoida sisälle, voi riittää sen tulevia vahinkoja. Tietenkin kasvin maadoitusliittimeen.

 

Voit toimittaa näyttö, viljapeltokuvioita muodostetaan jälkeen salama vastuuvapaus on tarpeen seurata monia ilmiöitä ja vaikutuksia salama vastuuvapauden ja liitännäistoimenpiteet volgende. Mutta se on hyvin todennäköistä, että todella suuri ja määrää todisteiden toistaiseksi varsin tahattomasti, Explorers mysteeri tämän ilmiön itse, ilman, Pakastin ymmärtää se.

 

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

On triviaaleja totuuksia ja suuria totuuksia. Vastakohta triviaali totuus on selvästi väärä. Vastakohta suuri totuus on myös totta.  N.Bohr
Kosketa tiedemies ja kosketat lapsi. R.Bradbury
Aina ihminen ei täysin typerää, se on aina päässä jaloin motiiveista.         O.Wilde
z