Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-julkaisi-text-3 . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Kolmas julkaistu teksti
teksti julkaistaan ​​ulkopuolella tämän kotiin web www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Kotisivu

13 tammikuu 2012 www.sarden.cz

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

Jatkuvat näkökohdat ennakkotapaus
 

Viljapeltokuvioita

 - 3

 

 

Vaiheissa majoitus prosessi - kronologia

      Tässä artikkelissa on yksinkertaisesti selitettynä muutamia perusperiaatteita yksinkertaisin muotoja luominen - yhteinen circle - jonka yksinkertainen haaraton salama vastuuvapauden, ja aikajärjestys syntymistä kuivuuden ja ympyrän aikana useita viikkoja kuukauden kuluttua vastuuvapauden salama. kuvattuja periaatteita myös voidaan soveltaa paljon monimutkaisia ​​muotoja. Muuten, jokaisen yksilön viljaympyrästä todella muistetaan Valokuva 1 (montaasi JL) järjestelmän kulkua sähkövirta suora johdin (johdin), visualisoida rauta täytteet, jotka ovat vain Korvattu sato varret. Yksinkertaisesti näyttelyitä, kuinka pitkälle saavutettu vaikutuksia kaasupurkauslaitteisto, ja Suur-ja etäisyyden enää. Tämän lausuman voi olla eri mieltä olevia Explorers, he voivat protestoida sitä vastaan, he voivat jopa kapinoida sitä ja uhata kanssa puristi Nyrkit pystyssä, mutta se on oikeastaan ​​He varmaan kaikki, myös tahansa meistä voi tehdä sen kanssa tai sitä vastaan. So Called Jerry Cimrman n olettamus.

Kaikkein tärkeintä on huomata, että kaikki kuvatut periaatteet tässä Relate Ensinnäkin se melko yleisesti, irregullarly jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sadon. Olipa on kanssa todella poikkeuksellinen tilaisuus arised säännöllisesti kuvioitu, esimerkiksi ympyrä, silta ja riippuu ainoastaan ​​se, miten se tapahtuu Vaihe 1 - tapahtumassa. Jos se tapahtuu tarpeeksi Symmetrisesti, säännöllinen muoto voi Aris.

 

Vaihe 1 - tapahtumassa.

      Salama-kanavan halkaisija on 5 mm, 10 mm lisää koskaan (jopa siinä tapauksessa, että tehokkain purkaukset, joissa Näkyminen huippu virtaukset ja vain hieman vähemmän miljoona ampeeria, katso ammattikirjallisuutta). Salama käyttäytyy kuten lanka, laajennettu maan ja taivaan välillä, virtaa läpi Mitkä Pari sataatuhatta ampeeria, ja joissakin tapauksissa on hyvin tehty juuri maanpinnan alapuolelle. Ei aina, mutta se ei ole poissuljettu, syntyminen joitakin suhteellisen tarkka piireissä sijasta epäsäännöllisesti litteä (vaurioitunut, Heikentyneet) aiheutti muotoja muun muassa vain huomattava, että osa vastuuvapauden energia ohjataan varsin nopeasti selvästi alle maa, joten siellä, jotka eivät näy kuivuudesta ja suuri "paraite näyttelyitä" toisen sadosta johtaminen epäsäännöllinen Useat sähkön maan pinnalle ja lähinnä traktorin jälkiä. On piste voi näkyä "ja luonnollinen ukkosenjohdatin" (in underground), joka ohjaa purkausvirta nopeasti melko vähintään useita metrin syvyydessä, ja sen toisen tai rinnakkain vaikutukset (sähkö, induktio) ulkopuolella ulottuvilta ja melko tarkka ympyrä myös ja vain vähäisiä vaikutuksia maanpinnan yläpuolella. Suvun voi olla geologista alkuperää (jouset, viat), arkeologinen (rauta, pronssi ikä), vaikka moderni (sota lentokone kaatui, suunnittelu apuohjelmia). Pinnan Earth toimii emäksen, ja sato varret seisoo, joka toimii kerros tallentava materiaali (rasteri). Viemällä läpi kulkevan virran "lanka" on säteilyenergian ympäristöön, ja osa energiasta indusoi kasveissa (vastaa rekisteröitävissä elecromagnetic ja mekaanisia voimia, aiheuttaminen kasvi vaurioita, ja induktio-alue on rajoitettu erittäin Tarkka ympyrä), voi niitä johdetaan maaperään ja juuristo (tehostamalla jännite - erittäin tarkka ympyrä), tai ionisoitunut ilma koronapurkaus (myös tarkka ympyrä). Koronapurkaus ja pinta jännitegradientti hitti ja vahingoittaa kasveja koko laajuuden altistus noin tasaisesti, induktio mukaan etäisyys poistokanavaan. On myös mahdollista, että yksittäiset luetellut vaikutukset voivat osoittaa eri polariteetti, ja niiden lisäämistä ja vähentämällä Luo erilaisia ​​ympyröitä. Kaikki nimeltä Näkyvät vahingot ihanteellisissa olosuhteissa ja enemmän tai vähemmän Tarkka piireissä. Olosuhteissa, ainakin osittain Variantit ihanteellinen, on mahdollista vain yrittää saavuttaa harvoin, esimerkiksi laboratoriossa. Luonnossa tietysti paljon vaikeampaa, mutta: Samanlaisia ​​kokeita (salamanisku päästö sato kenttään tai laidun ruoho), Nature toteuttaa paljon enemmän kuin miljardi kertaa vuodessa, ja jopa joskus se osoittautuu hyvin, arviolta Noin yksi tapaus miljoonasta. Se on tarkoitus luoda Suhteellisen vähintään yhden säännöllisen ympyrän. Kaikki muut "luonnolliset kokeiluja" ja päättyy "epäonnistuminen" - syntyy "vain" epäsäännöllisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sadon.

     Luonto siten itse korvaa "puutteita Käytettyä laboratoriolaitteita" useissa laboratoriokokeissa suoritettu. Kun siellä AZLK tehtiin miljoonaa Moskviches tai VAZ miljoonaa Zhiguli, tässä on joitakin myös Yksittäisiä pala tehtiin OK Tällainen harvinainen yksilö sitten he tarjoutuivat toveri Brezhnevin, mutta hän ei käytä sitä joka tapauksessa, koska se oli hänen makuunsa liian vähän panssaroitu.

     Jotkut terät saattavat olla voimasta hyvin intensiivistä ilmavirtojen ja levottomuudet, jotka seuraavat millisekunnin jälkeen vastuuvapautta ja kestää enintään sekunnin murto, toisiaan takkuinen ja lähes "toisiinsa", toisiinsa kietoutuneet ja kääritty, mutta se ei lisää kuin miljoonasosa sähkön vaikuttaa useita varret. Ne ovat hienovaraisia ​​naamioituneena jalusta ja löysi vasta majoitus (haitallista, heikentää) ilmestyi. Luultavasti sijaitsevat alueella yhden neliömetrin lähellä poistokanavan (kunkin silmukan vastuuvapaus). Sijainnista myös Voisiko olla läsnä pyörivän sähkömagneettisen kentän, jopa yli kolme vaihetta, ja toimivat kasvien ja varret myös mekaanisesti. Kasvit toimivat johtimien kautta joka on tällä hetkellä virtaa tai indusoi kapellimestari (esim. ionisoitua ilmaa, maaperää, naapurimaiden kasveja) Siirretty nykyisestä. Vastus on suuruusluokkaa 1 useita Mohm / cm, riippuen kasvuvaiheessa. Sivuilta ei myös Ulkoasun ja erittäin korkea jännite Pari sataatuhatta volttia per metri ja mitattavissa virrat läpi kasveja. Valtaosa kasveista, joista jotkut voivat olla hyvin lyhyessä ajassa merkittävästi mekaanisesti taipuu niiden tasapainotilasta, ja siten osittain mekaanisesti vaurioitunut, palaa ansiosta omaa joustavuuttaan asemaan lähes erittelemättä kuin missä ne sijaitsevat ennen vastuuvapauden. Siellä oli vielä tapahtuu vain Exposition - Suhteellisen säännölliseen rasteri koostuu kasvien tallennettujen oli jonkinlaista sähkömagneettista ennätys. On valtaosa kasvien voidaan visuaalisesti havaittavissa lähes mitään, pellolta alueen jo mitään. Tyypillisesti vähintään useita päiviä, mutta myös viikkoa, lähes mitään ei tapahdu (silmämääräisesti). Itse asiassa kaikki kuvataan, että aika on jo käynnissä Vaihe 2 .

     Koronapurkauksia jo mainittu yksi aiemmissa osissa, myös kuva lisätty. Poistokanavan ympäröi Tämä jatkuvana kerros - vaipan, että Perpendicular ulokkeen ja erittäin tarkka ympyrä, ja voimakkuus, että se vaikuttaa kasveja sisällä Koska sen vaikutus olisi noin yhtenäinen, toisin kuin esimerkiksi indusoidun jännitteen. Sen leveys riippuu lähes ainoastaanReturn Strokenykyinen (huippu) ja on tietenkin hyvin erilainen esimerkiksi Välillä päästöt 3000 ja 600000 ampeeria. Siihen, että sen jälkeen, kun salama vastuuvapauden näkyminen pystysuoraan maahan voi vaikuttaa maissi kasvien varsin tarkasti ympyrän, siis koronapurkaus voi hyvin merkittävästi. Hyvin usein saa laskea tarkalleen kohtisuorassa päästöistä, ja näin voitaisiin selittää erilaisia ​​elliptinen muotoja sekä puoli-kuita ja puoliympyröistä.

     Tämä erittäin huomattavia tarkentaminen "Circle Exposure" voi tapahtua vielä ainakin kahdella tavalla toiseen (ks. myöhemmin). Purkauksen aikana voi tapahtua myös hyvin monimutkainen häiriöiden vaikutuksia (mekaaniset ja sähkömagneettiset), mutta nämä symbolit kuvataan myöhemmin yhdessä seuraavan jatkumisen. Tietyissä olosuhteissa, joukko muutamia, joskus vain vain kaksi päästöjä, jotka kuuluvat metrien tai hieman toisistaan ​​samaan aikaan etäisyydellä useita kymmeniä millisekunteja, voi toimia generaattorina, suuren pyörivän sähkömagneettisen kentän. Se on kenttä syntyy virtapulsseja satoja tuhansia ampeeria, jotka ovat rinteessä nousu yli 200 tuhatta ampeeria per MICRO sekunnissa. Mutta siitä tulee entistä Kuvattu todella hyvin ensi jatkoa.

     Kun siitä Vaihe 1 - Exposition, jonka Lightning vastuuvapauden ohitetaan kaikki periaatteet, jotka voivat johtaa melko tarkka ympyrä, pysyi tyypillinen ensisijainen syy yhteisiä, täysin epäsäännöllisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikentynyt) muotoja, näkymisen peltoja. Että ilman syytä (salama) muutoin hän olla peltoviljelmien litistynyt (vaurioitunut, heikennetty) melkein mitään. Mutta jotkut heikompi "vinkuminen" päästöt, voivat monet ympäröivien kasvien hengissä lähes intacted sadonkorjuuseen asti. Se, että lähes koskaan näy jotkut säännöllisiä kuvioita jälkeen salama vastuuvapauden, mutta pääasiassa Samanlaisia ​​malleja esimerkiksi Photo 2 , kirjoittajat oma kuva, 2008, Tšekin. On olemassa olevassa 22kV suurjännite viivoja Tämä sijainti, joka suoritetaan toiminto ukkosenjohdin. Sen jälkeen, kun salama vastuuvapauden on hyvin usein jaettu ja Merkittävä osa energian laajalle alueelle olisi enimmäkseen kostuttamaan maaperään, edullisimmin kautta traktorin kappaleita. Alustava majoitus (haitallista heikentäen) ilmestyvät kaikki, enimmäkseen epäsäännöllisiä muotoja, syntyisi lähes täydellinen kronologisessa Identtiset kuvatun täällä, silta usein yhden yön aikana tai sateinen sää. Valokuva on kestänyt kaksi tai kolme viikkoa sen jälkeen myrskyn. Silti edellisenä päivänä ei ollut mitään jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) korsi näy kyseisellä sato kenttään. Seurataan päivittäin valokuvataan.

Exposition Tulee voimaan ensisijaisesti meristinen kudoksiin, eli siinä tapauksessa vehnä, ruis, ohra, kaura, lähes yksinomaan huhtikuusta toukokuuhun, mahdollisesti jopa kesäkuun puoliväliin. Myös maaliskuussa jotkut jo aikaisemmin myrskyjä saattaa esiintyä, erityisesti jos kyseessä on talven viljelykasvien. Luominen viljakuvioista on jopa uskomattoman usein osoitti "myrskyn jälkeen." Mutta kuiva Storm (aivan kosteus, sekä kaikki salamat ja lähinnä sen mekaanisia vaikutuksia tässä tapauksessa) toimi useimmiten vaihe 4, jonka jälkeen kuva visualisoida Että se nauhoitettiin kasveja ja useita viikkoja ennen. Elokuu salama, vaikka ne voisivat luoda aivan uskomatonta resonanssi ja interferenssikuvioita, eivät enää voi tallentaa jotain kasveihin, tallennus materiaali ei enää toimi. Siellä voi tapahtua ainoastaan ​​mekaanisia vaikutuksia päästöjen Se myöhässä, ja syy majoitus (vahingollista heikkeneminen) kasveja, jotka jo ilmestynyt, että kasvit heikensi salaman päästöt kauan ennen, joskus aikana "tallennusaika" - maaliskuu-toukokuu tai Hiukan myöhemmin .

 

Vaihe 2 - heikkeneminen kasvit (varret).

       Useimmat viljelykasvien sai Vaikka yli rajan (haitallista), mutta ei ole tappava annos sähköä. Nämä luotu sisälle joitakin haitallisia kemikaaleja, ja he Se alkoi jotenkin korvata. Johtamiseen Virtaukset läpi, yli maaperän pinnan ja alla, joka aiheutti muutoksen maaperän kemia (pH, ravinteiden koostumus), ja tilanne kasvien näin ollen on erittäin muistuttaa ehtoja, jotka tapahtuvat sen jälkeen, kun siirron. Sitä kutsutaan elinsiirtojen sokki, kun kasvi kompensoi että hyvin samankaltaisia ​​ongelmia, ja pyrkii yleensä johtaa arvio noin kahden viikon, ehkä pidempään pysähtyminen kasvua ja viivästynyttä kypsymistä. Jotkut kasvit jälkeen salama vastuuvapauden kuolee, Metsiköiden viljan Arvioitu Nämä ovat vain muutamia prosentin (samoin kuin joskus 20-30%), ja Kokemattomat silmissä kuin maanviljelijöitä ei ole pienintäkään mahdollisuutta tunnustaa jotain. Down takia ohenemista ja haurastumista alkuperäisen kasvillisuuden viljelykasvien voisi lopulta johtaa lisätä havaittavissa rikkakasvien kasvua, joka voidaan havaita sadonkorjuun jälkeen ja selvästi viheralueet. Photo 3 - Ancona , Italia, ja kuvio 10. kesäkuuta 2007th Tässä tilanteessa sadonkorjuun jälkeen, saatu Google Earth , ja kuva vuodelta 2007, Koordinoi N43.574443 E13.432214 ° °. Vastaavia maa viljapeltokuvioita valokuvia korjuun jälkeen mahdollista löytää satoja.

     Runsaampi kasvit (useita yksilöitä neliömetrillä) ja kuivaa perunat, sokerijuurikas, sipuli, puuvilla voi joskus kuolla kaikki, koska integraali kielteisiä vaikutuksia alueen Koko asuttama niitä ole hengissä. Enimmäkseen vakio ympyrän alueelle, mutta viljelijät tietävät sen hyvin varhaisessa kertaa ja ne eivät ole edes yllättynyt ja vähän siitä, kuten on jo mainittu joissakin ennakkotapauksen tekstiä. Yksi tulevaisuuden jatkamista sarja on täysin keskittynyt vain ja ainoastaan ​​vakaviin maatalous-ja kasvitieteellinen tiedemiehiä ja tutkijoita kohtaan on näkymä salaman päästöjen vaikutukset sadon monokulttuurien, koska ne oli mainittu vakava maataloudessa lehdissä ja ammattikirjallisuutta. Siellä on mahdollista varmistaa, että nimetyt asiantuntijat tietävät hyvin, mitä tapahtuu siellä ja kuivaa kotelo.

     Löytö kuolleiden tai pahasti vaurioitunut, kuolee kasvien aina volgende vähintään useita päiviä, mutta myös viikon kuluttua salama vastuuvapauden. Kaikki kasvit, jopa ne, jotka välittömästi tapettiin vastuuvapautta, ovat erittelemättä alkaen aluksi, että ehjä. Vähän myöhemmin alkaa Withering (muutaman päivän 1-2 viikon kuluttua vastuuvapaus), ja lopuksi on täysin kuollut. Jotkut yli-kuolettavasti Saastuneet kasvit voivat jopa selvitä jonkin aikaa (elonmerkkejä, eli aineenvaihdunta). Sitten se riippuu enimmäkseen Se, joka vierailee Se paikka kuin ensimmäinen. Kokenut viljelijä toteaa, että piste osui salama, ei ole eikä koskaan tule olemaan mahdollista, että suojaa, eikä jatka seuraa, että ongelma enää. Voi ottaa kuvan siellä ja kirjoittaa ja mainita siitä, että joissakin maatalous ammattilehdessä tai julkaisun. Jos jokin kuivassa paikassa vierailla ufologist, mysteriologist tai muita itsenäiseksi julistautuneen "asiantuntija" on viljakuvioista ja maanmittauksen myös näykkäistä siitä tilanteesta (monet napsahtaa). Toteaa, että luultavasti ulkomaalaisten laskeutunut sinne. Tai he kirjoittivat jotakin kenttään, mikroaallot, laser tai edullista joidenkin täysin tuntematon eikä koskaan havaittavasti sellaista energiaa (paras, koska ilmoitus on kuiva ja kerran täysin todistaa niiden paikkansa pitävyyttä ikuisesti). Että valtio voi he olivat siellä Kokonaan tekemässä jotain muuta, tai enemmän asioita alltogether. Kirjoittaa tämän artikkelin siitä yhtä paljon UFO, ulkomaalainen tai mysteriology Samanlaisia ​​Erikoistunut lehtiä mahdollisimman monet maailmassa olemassa, ja matkustaa kanssa ja minkä tahansa mysteriology Ufologia ja Samanlaisia ​​konferensseissa ympäri koko maailmaa jo vuosia.

 

Vaihe 3 - syntyminen Heikentynyt kasvien Volyymit, nojaten toisiaan.

(Vesi pintajännitys, van der Waalsin voimat)

      Kasvien varret ovat häviämässä (himmenevä) Että lähes periksi oman painonsa. Lean puolelle, enemmän tai vähemmän satunnaisesti, ja jotkut prop toisiaan. Luo satunnainen joukkovelkakirjoja, kymmenistä satoihin varret (useita neliö desimetreinä), mutta tämä ei yksin jo selvitä omalla painollaan, mutta tuella "Toverit pysyvän lähellä" kallistus on keskeytetty. Läheiseen kosketukseen tulevat voimaan van der Waalsin voimien (veden pintajännitystä) ja väliaikaisen tilavuus on jo jonkin aikaa merkittävästi jähmettyi. Olisiko tilanne kutsutaan "myöhässä dominoefekti", "House of cards" tai "kodassa". Toistuvasti kostutus ja kuivaus kasvit voivat hän kosketti osista tulee kiinni, eikä se saa taipua maahan jo jopa sato. Syntyy jotain "liimattu domino" (House of cards liimattu).

 

Vaihe 4 - Butterfly Effect.

       Koska perhonen voi toimia kaste, sade, tuuli, myrsky, salama. Aivan kuten asia kiinnostaa, samoin kuin juuri nimitetty aamukasteen aiheuttaa painon nousua esimerkiksi maanpäällisten osien vehnän ja tuhat tonnia neliökilometriä (10 tonnia hehtaarilta), vastaa 1 mm sajetta. Tämä on todella raskas ja "Butterfly" . Sade voi laittaa yhteensä määrän vehnää varret kosteuden paino pyöreä 5 kertaa suurempi. Hyvin usein majoitus (haitallista, heikkeneminen) (alustava) tapahtuu muutaman tunnin, enimmäkseen märissä olosuhteissa, vaikka on olemassa tiettyjä poikkeuksia. Useimmissa tapauksissa heikentää ja majoitus (vahingollista, heikkeneminen) Jatkuu vähemmän kärsivillä alueilla vähitellen enemmän ja enemmän poispäin kannalta lakko asti sato. Koska ensimmäinen mutka maahan juuri vaanii siitä pahimmin kärsineet alueet - muutama prosentti, ennen sadonkorjuuta on jätetty `on (vahingoittunut, heikentynyt) kymmeniä prosentteja. Joskus jopa 90.

 

Vaihe 5 - dominovaikutuksista ..

      Suhteellisen yksinkertainen ja ymmärrettävä prosessi aikana ovat yhä pystyssä rypäleterttuja varsien vähitellen kumartuminen päällekkäin silmukan yksi muu. Vaikka ei ole vain todennäköistä aikana mitään nippu varret putoaa Knocks Ainakin yksi. Maahan putoavat monta kiloa materiaalia neliömetriä kohti alkaen keskimääräinen korkeus puoli metriä, ja se voi tuottaa huomattavaa ilmavirta voi merkittävästi voimallisesti jotka toimivat seisomaan varret ja niiden nippuja. Todistus samanlainen ilmiö, ehkä yksi fraktaalit at Stonehenge - Todistajien kuvattuna asteittain, mutta nopea taipuminen varret maahan Muutaman minuutin välillä, että kun ei ole tuulta lähellä, muutti jotain pyörremyrsky ja pölyä. Tämä loi vaikutelman, että suoraan sisältä että sato kenttä siirretään suuntautunut pyörremyrsky aiheuttama tuntemattomasta lähteestä ja energia, vähitellen aiheuttanut Että kaikki majoitus (vahingollista, heikentää). Todistajat hämmästynyt siitä Observed tapahtumasta ei ymmärrä, että maahan kaatuvat suhteellisen nopeasti useita tonneja materiaalia, joka itse pystyi luomaan ilmaa ja pölyä rajuilmat ja mitattavia voimia, jotka vaikuttavat merkittävästi saavuttamista käynnisti. kautta ketjureaktio on myös mahdollista selittää että muuten ensinäkemältä hyvin vaikeaa ymmärtää, että joskus (erittäin harvoin) on mahdollista joissakin viljakuvioista löytää rypäleterttuja varsien hyvin säännöllisesti järjestetty yksi yli toisiaan. Sama koskee tietenkin täysin epäsäännöllisiä muotoja jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato, jossa on mahdollista Huomaa jotain paljon useammin. Se on vain surullista vahvistuksen, että suhteellisen osoitettavissa seikka (myös melko surullista), että suurin osa UFOlogists, ulkomaalainen uskovaiset ja mysteeri tutkijat Kuka on koskaan käsitellyt viljapeltokuvioita, ei ole koskaan käynyt eikä havainnut yhteinen, epäsäännöllisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato heidän koko elämänsä. Kuva 5 - tekijä oma kuva.

 

Yhteenveto prosessien kronologia majoitus (vahingollista heikkeneminen) sadon kehitystä.

Vaihe 1 - tapahtumassa.

Vaihe 2 - heikentyminen varret

Vaihe 3 - Van der Waalsin (veden pintajännitystä, adheesio-ja koheesio)

Vaihe 4 - Butterfly Effect

Vaihe 5 - dominovaikutuksista

Ajoitus kronologia prosessit.

Vaihe 1 - sekunnin murto-osassa on useita sekunteja.

Vaihe 2 - useita päiviä, viikkoja, mahdollisesti enemmän kuin kaksi kuukautta.

Vaihe 3 - useita tunteja päivässä.

Vaihe 4 - useita sekunteja minuuttia (jopa pidempään).

Vaihe 5 - useita minuutteja tuntia (jopa pidempään).

 

Vaiheen 2 ja 3 voidaan lähes erottamattomia, ilman teräviä rajoja. Vaihe 4 ja 5 voivat olla tietysti joskus paljon kauemmin, ja olisi joitakin konkreettisia esimerkkejä, jopa yksi hyvin tyypillinen vuodelta 2011 voidaan mainita se, että hyvin dokumentoitu. Näkyy joitakin ensi jatkumisen.

 

Fysikaaliset ja kemialliset (biologisten) prosessien eri vaiheissa kehitystä majoitus (vahingollista heikkeneminen) kasveja.

1 - sähkötekniikka (induktio, virralle, resonanssi ja häiriöiden sähkömagneettisia aaltoja), mekaniikka (paine ja paineaalto, maanpinnan tärinää, resonanssia ja häiriöitä sekä mekaanisia värähtelyjä maanpinnasta, ilmassa ja viljelykasvien pinta - aallokosta ja ympyröitä) , sähkökemia (seuraukset sähkövirta kulkee maaperän ratkaisuja ja kasvien kudoksissa, kemia, termokemian, pyrolyysi, hapetus-pelkistysreaktioissa poistaminen lyhyen aikavälin väliaikaisen radikaalit ja jätteet sähkökemiallisten reaktioiden, joilla on korkea hapetus-numero, joka on muodostettu kasvien ja maaperän

2 - kemia, biokemia, biologinen ja elintoimintoja laitoksen käyttäytymistä kasvien olosuhteissa hyvin samankaltaisia ​​vaikutuksia elinsiirtojen sokki, poistaa haitallisen Chemicalsin Phase 1, Phytopathology (seuraukset haitallisia kemikaaleja = vähemmän vastus heikkeni kasveja vastaan ​​kaikki kasvi myös eläintuholaisia)

3 - mekaniikka, Phytopathology (jatkuu) stokastiset prosessit, fysikaaliset ilmiöt (VDW voimat, veden pintajännitystä, adheesio ja koheesio)

4 - mekaniikka (alustusprosessia vaiheen 5), fysikaalisia ilmiöitä, pääasiassa prosessi voittaminen van der Waalsin voimien adheesio-ja koheesio

5 - mekaniikka, muutosprosessi väliaikaisten Mahdollinen energian kineettisen energian, aerodynamiikka (väliaikainen ilmavirtauksen kaatumisesta aiheutuneita rypäleterttuja varret ja väliaikaiset toimet voimassa muihin vielä pystyssä rypäleterttuja varret)

 

Lopullinen huomautus: dominovaikutuksista voi aiheuttaa huomattavaa hiomiseen tasaisesti Alunperin ei liian "Exposed" reuna ympyrän. Marginaalissa jo seistä paljon vastustuskykyisiä rypäleterttuja huomattavasti vähemmän vaurioitunut ja Heikentynyt varret kuin keskellä. Heidän kaltevuus maahan voi jo aiheuttaa vain painon monien muiden varret, taipuvainen takia ketjureaktio. Muutoin he luultavasti kestävät pystyssä kunnes sato. Päinvastoin, muut, heikompi, saavuttaa vieläkin enemmän poispäin keskustasta lämpötilaa kuin muut, jää seisomaan Koska ryhmät kuuluvat varsi Volumes jo kaipaan heitä, tai eivät saavuta niitä. Kuva 6 - Oheisasiakirja Kaaviossa punainen alue hypoteettinen malli vaikuttaa voimakkaasti, vihreä ennallaan. Kierre havainnollistaa dominovaikutuksen käynnissä keskustasta reunaan asti pisteeseen, jossa se ​​pysähtyy.

 

Se olisi monothematic nykypäivän artikkeli Kronologia kaiken toistaiseksi. Mitä seuraavaksi? Ehkä jotkut yllätys, ehkä ei ...

 

Jan Ledecky

 

 

 

 

 

 

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

     Go Back on luettelo julkaistuista  

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

z