Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-Lajittelemattomat-tekstejä-3 . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Kone-käännetyn tekstin

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

         Osa 1        Osa 2        Osa 3         Osa 4        Osa 5  

 

jos kiinnostaa yhteystiedot cropcirclesonline@gmail.com 

 

Osa 3

 

 

Tietenkään se ei ole mahdollista sanoa, että salamanisku on ainoa yksinäinen Syitä heikkenemistä peltokasvien, pitkäaikainen kosteus tai kuivuus voi heikentää merkittävästi myös kasvillisuutta. On mahdollista, perustuu jo tilastollisesti merkittävä havaintojen määrä (2008-2010 - 100 + +, 2011-muu), ja alustava Äännä hypoteesi, että nykyinen tila Käytetyt maatalous teknologioiden ja taso jalostukseen lajikkeet ja hybridit, maissi tai monia muita kasveja, lähes koskaan jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) kaikkialla, mutta siellä, missä kohta osui salama, ja joskus ei edes ole, kuten ilmenee joitakin kielteisiä havainto, esimerkiksi Stratov 2009th 

 

Itse silta Yleisesti jälkeen päivien sekä viikon kuluttua salama iski osaksi viljelykasveja alkaa mutka maahan, voivat osallistua muita, toissijaisia ​​selvää, seuraukset vahinkoa sähkö - hyökkäys kasvien ja eläinten tuholaisia, eri kasvitautiopillisista muutoksia. Ensinnäkin on litistynyt (vaurioitunut, heikennetty) Lähin sato Puuttumisajankohdan, sitten muut, vähemmän tuhoalueilla, välinen aika majoitus (haitallista heikentäen) ensimmäisen, pahimmin kärsineet alueet ja viimeinen, vaikuttaa vähiten myös saattaa vaihdella jopa useita viikkoja. Toisessa paikassa on harkinnut mahdollisuutta Kaksi Lightning päästöjä suunnilleen samaan paikkaan, kun toinen vastuuvapauden putoaa täysin eri sato erittäin merkittävästi heikentynyt kunnossa.  

 

On myös otettava huomioon salama, joka voi vain pudota kenttään, se voi laajentua ja osuma erilaisia ​​esineitä läheisyydessä, el. siimat, vavat, kiskot, puut, rakennukset, voimajohdot ja yläpuolella, niin voi joskus päätyä kenttään vain pieni osa energiaa, mutta joissakin tapauksissa voidaan vaikuttaa melkein koko kenttä yhdellä pystysuorat salama vastuuvapauden että kaikki energia on keskittynyt, mukaan lukien kaikki sen Mahdollisista päästöjä. 

 

Totesi ja aikaa, kun jälkeen "keskimäärin" salama vastuuvapauden (6 kA) - erittäin raskas sade aikana noin 30 minuuttia laskivat useita kymmeniä mm sademäärä oli jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) koko kentän likimääräinen ala 6 ha, hyvin epäsäännöllinen muoto kentän (foto, 2 tuntia "jälkeen toimia" jälkeen vastuuvapauden). Lähes kokonaan jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty), 80-90%, kärjet eivät jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) jakaantuvat hyvin satunnaisesti. Kuuleminen paikallisen maanviljelijän havaitsivat, että ennen myrskyä ei makaa maassa ja jopa varsi Että hän kenttään. Ympäröivät pellot koskemattomana, Heidän tilansa muuttumattomina Heidän verrata edelliseen tilaan, joka tunnetaan ja tarkastetaan säännöllisesti ennen. (Sisältää Lähin, kaukainen vain noin leveys kentän polun), rakeita ei voisi osua niin selektiivisesti yhden kentän, mutta niin epäsäännöllinen. Salama ja ukkonen volgende kirjattiin visuaalisesti ja akustisesti, tietokone josta ne reititetään maailmassa tämä informations sijaitsee 1700 metriä linnuntietä "rikospaikalta". Rakeita ei rekisteröidä. 

 

Joskus tilanne voi syntyä, kun on olemassa täydellistä tyhjentämistä Johtuvat maahan noin Tämä sijainti tällä hetkellä keinotekoista tai luonnollista ukkosenjohdin (puu, HV kenttä ), Mutta silti esiintyy maanalainen sähkökemiallinen ja lämpö (fyysinen ja lämpökemialliset) muutokset maaperän ja virtaa läpi kasvin juuret, jotka ajan mittaan saattavat näyttää muutokset niiden kasvua. Olevaan maanalaiseen, siellä oli säteilyteho korkeintaan vain 1 prosenttia koko tyhjentyä, valtaosa se säteilee Kun liikutaan läpi ilma - lämpöä, valoa, suurin osa sähkömagneettisen säteilyn, mekaanisen energian ja ääntä. Koska Tuo energia lähetetään keskimäärin salama saattaa silti maanalainen ja vaikuttavat suhteellisen suuri ja määrä energiaa, ja paljon enemmän kyse keskimääräistä vastuuvapauden.  

 

Esimerkiksi elokuva asiakirjassa nimeltään " Mitä ihmettä, Inside Crop Circle Mystery ", Suzanne Taylor , 2009, ( ei koskaan, ei koskaan, ei koskaan Huomioi tämä asiakirja , se voi jättää erittäin vakavia kielteisiä mielenterveyden seuraukset ja syvä lasku Psykologiset hyvin hyvinvointi), on dowsers kävelevän aloilla kuten Furious ja Dowsing tangot käsissä pyörivät pyörien mukana sosialismin. Samanlaisia ​​kuvia voidaan seurata lähes kaikista aiheista asiakirjan viljapeltokuvioita. Valitettavaa dowsers ymmärtää ollenkaan, että ne vain tunnistaa jousia tai geologiset vikoja, jotka olivat olemassa kauan sitten ennen tärkein syy luoda malleja sato - salama vastuuvapauden, mutta mutta voisi toimia ukkosenjohdattimet ja luotettava.  

 

Aivan toinen syy Lisääntynyt herkkyys monien dowsers ja muut myös Yksilöt voivat olla läsnä monien erittäin myrkyllistä kaasua myrkyllisiä kemikaaleja. Heidän läsnäolonsa päällä ei ole koskaan todistettu, että on tarpeen odottaa jonkin aikaa. Mutta silti, tai pikemminkin ennen kaikkea juuri siksi tämä kaikki dowsers kuuluu suuri kiitos! Paljon kiitoksia, rakas dowsers! National Geographic - Is It Real - viljapeltokuvioita - 02:33 (foto). Hyvin, hyvin, hyvin usein tehdään ylivoimaisesti suurin osa työstä tahansa ihmisen toiminnassa juuri niitä, jotka tutkijat ovat myös koko maailmalle samana aikana selvästi hyvin ilmoitti "Älä käytä tätä tapaa, ystäviä"

 

Arthur C. Clarken Mysterious Universe - Crop piireissä ,  

aika noin 9:09 Nainen kuvataan joitakin pelin kokemus vuodesta 1930, havaittiin, kun jotain viljapeltokuvioita ennen tätä "Myrsky on tulossa" myös puhuu että vieläkään ei tiedetä, onko syy on merkittävämpi sähkövirran tai sääolosuhteet 

- Hyvä rouva, ne on molemmat, käsi kädessä, ei toista ilman toista ...  

 

Toistaiseksi kaikki elokuvat lueteltu tässä vielä, mutta varmasti 99% toisten tietenkin on viittauksia olemassaolon ja näytteet Toiminta kutsutaan niin hoaxers tai ympyrän päättäjille. He yrittävät matkia jotain omasta, mitä itse asiassa paljon parempi muoto tuottaa joku täysin erilainen - Äiti Luonto yhdessä sähkömagneettisen pulssin oman sukupolvensa pelejä, joten se on tai tulee olemaan sivulla Yhteenveto Esitetty ja laskeminen "Vertailun tulos "on hoaxers ja todellinen kirjailija. On hoaxers maksanut useita kymmeniä euroa tunnissa. Tapahtumia on keksitty, suunniteltu muotoja, rakentaa apuohjelmia, kuljetus sivustolla, ja niitä, joita he juovat olutta samalla ... Vaikka Samanlaisia ​​tapahtumia lähes koostuvat pääasiassa TV-elokuvan tai dokumentin? Mutta tämä kysymys voidaan jättää kokonaan sivuun. Sanotaan 30 euroa tunnissa, vaikka aivot joskus käytetty, niin että vaikkapa viiden tunnin työ viisijäseninen tiimi (suunnittelu muoto, sijainti valinta, valmistelu apuvälineet, kuljetus työpaikalle, dokumentointia kaiken, poistot keinoista, ja palata illalla olut) noin € 750 *) . Lightning vastuuvapauden luotava paljon monimutkaisempi, enemmän ja parempaa työtä Tarkka aika enintään 150 miljoonasosan toinen, mutta arvioi samalla määrällä. Kuvaa keskimääräisen käyrän Kuluvan vastuuvapauden viiden peräkkäisenReturn StrokesMahdollista nähdä verkko, joka "työaika", jonka aikana nykyinen virtaa (99% energiasta), sekä kestää noin 150 mikrosekuntia. Aika, jossa virta ei tapahdu, kymmenistä satoihin millisekuntia myöhemmin päästöjä, joiden viive työn ja levon, kun vastuuvapaus todella lakkasi toimimasta, palkinto ei ole pohjimmiltaan Mahdollinen, nämä ovat seisokkeja ja salamoita on ole vielä antanut ammattiliitot. Yksinkertainen laskelma paljastaa salama, joka ansaitsee 750 euroa 150/1000000 toisen, noin 5 miljoonaa sekunnissa, mikä on 18 miljardia euroa tunnissa.  

 

*) Arvio on hyvin vaatimaton, jos se olisi tarpeen tehdä kuivana malli kuin tarpeisiin elokuvan, hinta olisi kiivennyt kyse kertaa, kuuli todellinen elokuva laboratorioiden henkilöstöä esimerkiksi oltava vuokrahinnasta ja peltokasveille 

 

Täällä nimetään ja useita enemmän tai vähemmän kokonaan syrjäytyneitä tai laiminlyöty "astui johtaja mielipidevaikuttajia", eli missä olosuhteissa voi auttaa sen muodostumista. Astui johtaja - Alkuvaiheessa laitoksen salama vastuuvapauden ennen purkautuu itsestään (Return Stroke, Vahvin ja tehokkain osa vastuuvapauden). Vuoden Stepped johtaja vähitellen toisiinsa ennalta ionisoitua polkuja välillä pilvien ja maan, ja sen jälkeen edelleen positiivinen streamer. Tämä edustaa jotain niin vahvistus linkin, joka näyttää "ajaa ylös" ja astui johtaja perustamisesta kontakti pieni korkeus maanpinnasta (kymmeniä metrejä). Vasta sitten tapahtuu Return Stroke- Suuri ja näkyvä vastuuvapauden tuona vastuuvapauden Mezi pilven ja maanpinnan virrat kymmenistä satoihin tuhansiin ampeeria. Kahden edellisen ovat lähes näkymättömiä, ja "toimivat vain" virtaukset kymmenistä satoihin ampeeria.  

 

Koska ukkosenjohdinten työskennellä monissa tapauksissa paaluilla lannan , myös raitiovaunulinjoja . Raitiovaunu linjat heijastuvat hyvin voimakkaasti, ja suunnittelee usein kopioida niiden muotoja. Siellä esiintyy niiden takia (ajourien) joitakin mielenkiintoisia ominaisuuksia, joita kuvataan alla tai erityistä sivuilla. Kysymys muodostumisen salama vastuuvapaus käsitellään paljon sivulla Yksityiskohtainen Physics . Olosuhteet ennen sitä Portaat Leader itsensä kuvataan Alustava jakautuminen ( Lightning Discharge , M.A. Uman , Dover Publications 2001, s. 71 ). Vuoden Alustava jakautuminen johtavat tiet muodostuu ilmassa, joille on ominaista johtavuuden ja Higher aikana matka pilvestä maahan saa olla askelma Leader toteutettiin Them. Esimerkiksi peräpukamista Lannan jatkuvasti haihduttamalla eri Höyryt voimakkaasti dissosioituneet lisääminen johtavuus ilman edellä Useat teema suuruusluokkaa sen korkeuksiin kymmeniä ja jopa satoja metrejä ei tuule. 

 

Toinen epäkohta: läsnäollessa mikroskooppiset hiukkaset Fe.FeO.Fe2O3 maaperään. Vaikka hiukkaset myös olisi muodostettu hankausta tekniikoita, joita käytetään maataloudessa antiikin ajoista lähtien (ja hajoavat ja ruostuu). Mekaanisessa - sähkömagneettiset räjähdys, joka tapahtuu salaman päästöt (vastuuvapaus säteilee kuivuuskausien määrä energiaa olisi joka olisi sähköveturi laahata matkan tuhansia kilometrejä) sekä lietsoa pölyä, hiukkasia sisällä että tutkielma, molemmat läpi kasvit joille aiheuttama (sähkömagneettisesti myös sähköstaattisesti) sähkövirta, ja ne tulevat hetkeksi sähkömagneetteja Tämä opinnäytetyö hiukkasia HOUKUTTELEMINEN  

Läpi kaikki tämä on vain pieni ja määrä verrattuna siihen, mitä on viljelysmaata ja luonnollinen rautapitoisuus ionien (3% paino.) 

 

Jos salama kykenee muodostamaan tällä alalla Miksi säännöllisesti kuvioitu pitäisi tehdä jotain muuta? (Corners) 

Tässä tulokset kokeesta, jonka vaikutus shokki ja paineaallot sähkön purkaus kondensaattorista (2500 V, 10000pF, eli noin 0,03 joulea, pituus vastuuvapauden noin 1 mm), joka granulaatti materiaali (jauhot).  

Luo erittäin säännöllisen ympyrän (halkaisija noin 11-18 mm), sitä enemmän säännöllisesti, sitä enemmän toistuvia päästöjä tapahtuu. Paineaalto ja että heti sen jälkeen volgende paineaalto (Tuo shokki - Supersonic Wave heikentää) sähkö vastuuvapauden monen miljardin joulea energiaa (keskiarvo salama), on noin sata miljardia kertaa (10 11 ) vahvempi, kuin testissä käytettyä . Koska mekaaniset vaikutukset vastuuvapauden (suhteesta on kohtisuorassa poistolinjan johtuen pintaan) Noin pienenee kuution etäisyys (tarkemmin, jonnekin välillä toisen ja kolmannen, eli lähempänä kolmatta), jos kentässä sijasta vehnäjauhoja makasi (hiekka, viljaa, suolaa, mikä tahansa jauhemateriaalin) ei olisi sade-ja ei tuulta Olisiko luoda ympyrän, jonka läpimitta on noin 15-20 m sama etäisyys saavuttaa mekaanisen Sama vaikutus sokki ja paineaalto. Niitä ei taivu maahan, kestää vain sekunnin murto, mutta huomattavasti varret voi mekaanisesti vaurioitunut, ja yhdessä aiheuttama virtojen ja kulkee suoraan vaikuttaa merkittävästi elinvoiman kasvien ja aiheuttaa majoitus (vahingollista heikkeneminen) kasvien jopa kaukaisessa tulevaisuudessa.- Vastaavia kokeiluja jauhettua Fe2O3 ja Kr 2 O 3 , jotka simuloivat magneettisia ominaisuuksia tilapäisen olki Tyhjennyksen aikana - ei fake tai huijaus, helposti Yritykset ovat käytännössä ja toistettavissa milloin tahansa. Induktanssin näyttelyitä, näyttelyitä sen resistanssi linjan, siksi ne voivat yhdessä luoda RC elementti, joka osoittaa resonanssitaajuus, ja tämä on kaikkein hullu. 

 

Toinen hyvin tärkeä tekijä, joka vaikuttaa haitallisesti kasvien terveyteen, jossa hajonta energia ja maanalainen käytävä nykyisen läpi juuriston kasvien sekä sähkökemiallinen ja lämpökemialliset prosessit maanalainen, edistää reaktiivisten radikaalien ja erittäin heille on aiheutunut siitä ( enemmän liukeneva) yhdisteet myös joka voi vaikuttaa haitallisesti kasveihin. Se, että joissakin piireissä valehtelevat myötäpäivään ja vastapäivään muut, ei tarvitse johtua suuntaan kulkeva sähkövirta altistuksen aikana, mutta vain pelkkä vahingossa mekaaninen impulssi hetkellä majoitus (haitallista heikentäen) - Esimerkiksi hallitseva tuulen suunnan hetkellä majoitus (vahingollista, heikkeneminen), ja paikka, jossa Domino Effect alkaa. Käyttämällä Domino Effect voidaan selittää myös Usein keskuksissa klustereita kuvioita seisoo varret - ryhmät kuuluvat varret varret ovat kuin kiertänyt Them. 

 

Näyte "tiede" aloilla, joita käytetään pääasiassa kunnes nyt olisi viljapeltokuvioita Explorers: esoteriikan, psychics, Dowsing, (MO) henkinen energia, ulkomaalaisten, UFO, yliluonnollinen, ja Intergalactic, tähtienvälinen viestintä, ET, ajatteli energia ja voima, energian siirto kokeet , sotilas-kokeissa, vakoilusta, ja erilaisia ​​muita salaliittoteorioita (murto-prosenttia, monet muut nimeämätön) 

 

Näyte täysin luonnollista ja tieteen aloilta, kaikki ne tuumaa vastoin kaikkia nimeltä pseudosciences ja sciolisms voi olla vakavasti, pragmaattisesti, autenttisesti, luotettava ja toistettavissa pääasiassa varsin Käytetään viljapeltokuvioita Alkuperätuotteet selitys tässä (40 +) 

 

Monet viljapeltokuvioita sisältyy jotakin, joka olisi nimeltään "digitaalisen allekirjoituksen". Useita pieniä ympyröitä, joiden halkaisija on 0,5 m tai vähemmän, joskus makaa hyvin kaukana kuvioita ja ovat täysin huomiotta ilmiö Explorers. Ne ovat paikkoja, joissa laskivat heikko syliin vastuuvapauden. Varmasti joskus löytyy myös Great kentät "malleja" täysin epäsäännöllisesti litteä (vaurioitunut, heikentynyt) crop, ilman ylimääräisiä Suurempi säännöllistä kaavaa, ja ne tulee viljaympyrät ilmiö Explorers huomiotta vieläkin. Mutta tämä on lähinnä vahvistaa aitouden luonnon, ei ihmisen alkuperästä kuivuuden kuvioita, koska aivot D & D ovat liian yksinkertaisia ​​ja tyhjät tehdä mitään sellaista.  

((foto

 

Erikoisuus verkkosivuilla cropcircles.cz kanssa tosiasia, että lähes poikkeuksetta Varmasti paljon enemmän kuin 90% agrosymbols Löydettiin Tšekki osoittaa kuin "luultavasti huijaus" , jotka tarkoittavat ihmisen kuvioita. Siellä on mahdollista voimakkaasti opposte, reilusti yli 99% on vain ja ainoastaan ​​aitoja, syntyy puhtaasti luonnonvoimat. Paljon tarkemmin, 99.9999999%. Niin paljon idiootteja, lisäksi kuivuuden ja suuri, luultavasti eivät Tšekissä, ja luultavasti koko maailmassa. Toisaalta, jos kaikki idiootit maailman tehnyt mitään muuta kuin luoda viljapeltokuvioita, mutta muut ongelmat olisivat vähentyneet merkittävästi, mutta ei olisi mitä korjata. Vaikka aka yhdistyvät harvesterit on nostolaitteiden.  

 

Tässä vaiheessa se ​​on tarpeen jälleen voimakkaasti varoittaa mahdollisista Crop Circle Makers, Nevermore yrittää tekemiseen kuvioita, tai tulee kun todella tavata heitä ainoa todellinen luoja alalla. Jälkeen, tulee olemaan kentän valmis satoa itselleen, heidän kehonsa paikallaan jäähdytys. Mutta sen jälkeen on sitten sato Men in Black (autossa).  

 

Siellä tapahtui jotain kentän yläpuolella, mikä on mahdollista (voima vaikutukset) verrata räjähdys satoja, ääritapauksissa jopa tuhansia kiloja TNT pienessä korkeudelle. Muuten, räjähdyksen jälkeen räjähteiden kaikkialla maailmassa, aivan maanpinnan yläpuolella lähellä tai alla on aina ja ainoastaan ​​luonut pyöreä kraatteri ... (Samoin kuin sen jälkeen, kun mahdolliset vaikutukset vedessä oleva esine on perustettu ainoastaan ​​ja vain pyöreä aallot pinnalla). 

 

Lähin analogeja salama vastuuvapauden kentän mekaaninen näkökulmasta olisi räjähdyksen sytytyslangat, paino vähintään useita satoja grammoja räjähtäviä per metri, ripustamalla ja räjähtänyt kentän lähellä pintaa korkeus useista sadoista Se metriä jopa useiden kilometrien päässä taivaalta (suurin mekaaninen ja sähköinen purkaus vaikutus varret voitaisiin odottaa sijaitseviin jopa useita kymmeniä metrejä kentän yläpuolella).  

 

Lightning Vastuuvapaus on varsin monimutkainen asia, joka on mahdollista lukea useita erikoistuneita julkaisuja, joka erottuu joukosta Pääasiassa Salama: Fysiikka ja vaikutukset , V.A. Rakov, M.A. Uman , Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0 - 521-58327-6. Molemmat kirjoittajat on pitää luotettavana ja kaksi maailmaa "guru" alalla salama päästöjen fysiikan Investigation. Täällä mainitaan vain yksinkertaistettu muutamia perustietoja negatiivinen pilvi maahan salama (yleisin tapaus, 4 luku kirjan sivut 108-191 ). Tärkeimmät komponentit muodostettaessa vastuuvapauden ovat Portaat Leader tai Dart Leader ( SL , DL , esimerkiksi. s. 109 ), jotka liikkuvat pilvestä kohti maata, ja kun se lähestymistavat Muutaman metrin lähtee 's Theme From mitään merkittävää, usein hyvin perusteltuja esine maanpinnalle (kapellimestari, lanta kasa), vastakkaiseen suuntaan Ylöspäin liittäminen Leader ( Positive Streamer ), sekä yhteyshenkilöiden Kaikkiaan metrien kymmeniä metrejä maanpinnan yläpuolella ja liite-prosessi tapahtuu se, mikä lopulta yhdistää kaksi paikkaa - maa ja lähde maksun pilven sisällä - alkujaan valtava potentiaali ero (jopa useita volttia Miljardeja) johtavan kanavan, sano "by wire", ja vain muutaman miljoonasosan toisen jälkeen yhteys seuraa tärkein "show" tai "ilotulitus" -Return Stroke, Pääkaupunki ja suurin vastuuvapauden, mutta kestää vain muutamia kymmeniä tai jopa satoja miljoonasosan sekunnissa, huippuvirta jopa useita satoja tuhansia ampeeria. VainReturn StrokeOn todella mahdollista havaita, ennen kaksi ilmiötä ovat lähes huomaamattomia, ja voidaan rekisteröidä ja rekisteröinti ja tarkka mittaus tekniikka (Heidän virtaukset ovat 100-1000 kertaa heikompi). Paljon lisätietoja Lightning päästöistä, niiden fysiikka ja energia, joka on saatu useista mainituista ja muista julkaisuista on tai on mahdollista lukea sivuja ja alisivuja valikon Lightning

 

Tärkein osa koko vastuuvapausmenettelyn prosessi on Return Stroketai sen jälkeen vedoista, myös nimeltään peräkkäiset aivohalvauksia tai uudelleen lakkoja. Niiden aikaväli jälkeen, kun ensimmäinen tai RS keskenään useita kymmeniä tai jopa satoja millisekunteja. Heidän tapauksessaan on täysin yhteinen fyysinen ilmiö - virran kulun läpi johtimen, jotka virtaavat läpi ylhäältä kymmeniä satoja tuhansia ampeeria, ja tuottaa niiden läheisyydessä sähkömagneettiset kentät, uskomattoman vahva. Tällainen vahva kenttä voidaan tuottaa laboratoriossa (kymmenesosan osuuksien Tesla), mutta ei kuivuutta ja suuri pinta-ala ja ei koskaan kuivuuden ja jyrkkyys etureunan. Nykyinen Vaihtelee vauhtia monia kymmeniä tuhansia ampeerin yhdessä mikrosekunnin (miljoonasosan toinen), jotkut myöhemmät RS jopa 200 Tuhannet / mikrosekunnin . Tämä on hyvin erilainen NÄIN verrattuna sytytyslankaa räjähdys, joka kykenee valmistelemaan yleisölle ainoa näkyvä ja kuuluva suorituskykyä. Toisin on valmistella salama vastuuvapaus toinen suorituskyky - täysin näkymätön, sisältävä (emitting) sama tai jopa korkeampi energian - valtava sähkömagneettinen räjähdys (jotain hieman samankaltaisuutta sähkömagneettisen pulssin volgende atomi tai lämpöydinfuusio pommi räjähdys). Jyrkkyyden etureunan tämän pulssin on itsessään jotain, joka voisi koskaan olla (alkaen sähkömagneettisesta näkökulmasta) pystyttävä laatimaan laboratoriossa. Määrä nykyisestä nousun vuoksi on tarpeen mainita, koska se on tärkeä rooli prosessin aikana induktion jännitteitä ja virtoja ympäröivän esineitä, kuten kasveja, mutta myös kasvien juuria ja maaperä.  

 

Ei ole tarvetta ollenkaan Erityisen rehevää mielikuvitusta Johda tulokseen, että nykyinen vauhtia saavuttaen huippunsa arvot, eli 800000 ampeeria, joka kulkee pitkin polkua tilaa, sano, nopeus 8 km 200000 km tunnissa, huippuyritysten kanssa terävyys 200000 ampeeria per mikrosekunnissa (miljoonasosa sekuntia) klo iskukohdan aiheuttaa häiriöitä ja resonanssi luonnetta hieman suurempi kuin pelkkä "isku veteen." Nykyinen impulssi itse Varsinkin sen tehokkain osa, koskaan kestää pidempään kuin muutaman kymmenen miljoonasosan toinen. Kantaa valtava sähkömagneettinen energia, voivat luoda uskomattoman suuri ja käsittämätön säännöllistä resonanssi ja sähkömagneettisia häiriöitä malli. Jotkut se voi olla rakenne kasvien alalla Talletettuja, katso tapahtumassa. Toiminta Useat kuivaa peräkkäisiä pulsseja eri aikavälein, ja ne voivat Etäisyydet Arise hyvin monimutkainen häiriöiden vaikutuksia, vaikka hyvin lyhyt. 

 

Toisin kuin sähkömagneettisen säteilyn, mekaaninen seuraukset nopeaa ja voimakasta, kuivuuden, erittäin energinen impulssi on vaikutus voi kestää jopa useita sekunteja. Plasma sarake alkaa laajentua hyvin nopeasti sivuun, aluksi ääntä nopeammilla nopeuksilla, joka ajan mittaan hidastuu äänen nopeudella, ja jopa myöhemmin Subsonic. Kunnes sen nopeus laskee alle, vaikkapa 300 km / h (kolmasosa äänen nopeudella, vielä paljon suurempi tahansa ympäröivän tuuli), on sen muoto ja levittää ensisijaisesti hallinnoi omaa, lakeja ja sääntöjä. Aluksi se leviää erittäin tasaisesti joka puolelta, sillä hyvin tarkka ympyrä. Se on hyvin myös Likely, mutta edelleen erittäin vaikeaa todentaa, että ainakin joissakin tapauksissa, onko tehokkain tai vain keskimäärin salama paikalla Luo Vortex rengas. Että aikana korkean energian paikallisia muutoksia kaasuympäristössä syntyy hyvin usein.  

 

Riippumatta suorittaa maanpinnan yläpuolella ydin lämpöydinfuusio räjähdys Luo kuuluisa sieni. On mahdollista nähdä, että samanaikaisesti jokaisen kuiva sieni yhdistettynä nopeammin sivuttain leviäminen vortex ring (yliääninopeuteen), vaikkakin vähemmän havaittavissa ja havaittavissa. Katso myös Mahdollinen vain nopeasti levittää räjähtävä aalto, paljon nopeammin kuin vaihtoehto sieni, muodoltaan ympyrä täsmälleen tarkasti. Olemassaolo pyörre renkaat paikalla jälkeen vastuuvapauden salama on erittäin vaikea suorittaa, lähinnä siitä syystä, että jokainen mahdollinen todistaja, jossa samankaltaisia ​​tapahtui paikassa, valokuvattu Varmasti ei, eikä se varmasti yrittää Huomioi mitä fyysisiä ilmiöitä käytät Tämä paikka paikan päällä. Hänen ainoa huoli oli nimittäin tuolloin yrittää pelastaa oman elämänsä, ja siinä ajassa, lähinnä havainto todella saati valokuvaamalla tai jopa kokeiden, paljon aikaa ei jää. Ei muuta kuin vielä integroida mielikuvitus tutkimukseen, ja yrittää matkia tapahtuu tietokoneen välityksellä malleja ja mahdollisesti paljon vähemmän energinen fyysisiä kokeita. 

 

On mahdollista, esimerkiksi huomata, että verrattuna joihinkin salama päästöjen esiintyvät harvoin rakennetaan parhaillaan, mutta useimmat energinen laser maailman Brezany mitä generoida ja lähettää valtaa, ja pelkkä "flivver". 

 

Osallistuminen mielikuvituksen tieteelliseen tutkimukseen ei ole mitään haitallista, vain muistaa, mitä mainittu noin sen käyttökelpoisuus Erityisesti minkäänlaista tieteellistä tutkimusta varten noin sata vuotta sitten, jotkut Mr. Einstein.  

 

Vaikka induktio on mahdollista vain tuottaa vaihtovirtaa, mutta edes yhden salama purkaus on mahdollista harkita yksi puoli-sykli vaihtojännitteen, joka on yhtä yhteistä prosessia indusoituu tahansa johtavien esineiden läheisyydessä. Paljon tarkemmin määritelty, että ympäröivien esineiden indusoidaan kunkin silmukan nousevien ja laskevien reunojen aaltomuodon sähkövirta. 

 

Nämä ilmiöt ovat erittäin tiiviisti mukana sähköisen liittyvät standardit ukkossuojaus, katso (EN 62305). Sähkömagneettiset vaikutukset voidaan moninkertaistaa myös samanaikaisesti, vinossa, yhdensuuntaista vartta saman tai myöhemmän päästöt (re-lakkoihin) ja niiden yhdensuuntaista vartta, jotka kaikki yhdessä sähkömagneettisesti Mahdollisesti sähköstaattinen ja mekaanisen (ääniaaltoja ja pientaajuiset Maanjäristykset - lissajouss luvut) resonoivat ja häiriöitä.  

"> ->  

Heti aikana Return Stroke, Tai jonkun myöhemmän vastuuvapauden olisi mahdollista heti mitata salaman poistokanavan jännite "vain" pyöreä 100-300 Tuhannet V / m Tämä arvo on huomattavasti vastoin jännite kipinöitä hypätä läpi ilman, joka on 0-90% kosteutta noin 3.000.000 volttia per metri. 100% tai korkeampi kosteus (kylläinen höyry), esimerkiksi juuri vedenpinnan yläpuolella, mutta tämä arvo laskee alas vain 100-300000 volttia per metri. 

 

(Voimakkaasti ei suositella testattavaksi ja hän vain mitattu, että kohta - kuiva Explorers siis jatkuvasti laskisivat määrä, ja siten ne olisivat tarpeen täydennetään lyhyin väliajoin liikaa). Juuri ennen tätä purkaus tapahtuu, ja välillä pilven ja maanpinnan paikoissa Tietyt jännitteet jopa satoja tuhansia, sekä yli miljoona V / m (samaan aikaan, ei mitata mitään siellä henkilö).  

 

HUOMAUTUS: Kun kaikki edellä mainitut hypoteesit ja teoriat on tarkoitettu toimimaan täysin vakavasti, nyt lisätään yksi on vähän "hullu": Raitiovaunulinjat aloilla, jotka ovat huomattavasti johtavia ympäristö naapurimaissa syvennyksiin on kertynyt paljon kosteutta myös seisovaa vettä (foto). Kosteus pitää pisin siellä (todennettavissa ja varmistettu), perustettiin luontainen luotettavaa toimintaa ukkosenjohdattimet moniin salamoita että osuma ja joita pitkin kulkevat niin kuin kuin vuoristorata.  

(Verified valokuvataan, muut viitteet alla, tämä ei silti ole, että hullu) 

Lähes poikkeuksetta kaikkiin sijainti ajourien opinnäytetyön lomakekentissä suhteellisen tarkka taulu-kela havaittavissa samanlainen kuin mitä tuotetaan piirilevyt - PCB (ja että tämä on hullua), tunnetaan sähkötekniikka ja usein syntyy PCB, Ehkä vain satunnaisesti hieman vääristynyt matkustat kauko voimajohto tornit, muuten erinomainen ukkosenjohdattimet puut ja pensaat, myös erittäin hyvä ukkosenjohdatin, tai muu luonnon muodostumia, ja noudattaen erityistä muotoa kentän? (obrázky)  

 

Useiden havaintojen tuntui ( Google Earth ), että Englanti kentät kelat ovat hyvin usein oikosulussa läpi vuorotellen, toisin kuin mistä esim. Englanti, mutta se oli pelkkä olettamus perustuu kovin tilastollisesti luotettavia otoksen. Myöhemmin, myös Havaittu Tšekin oikosulkuun kelat ja tilastollisesti merkittävä tutkimus ilmakuvien (satoja) löytyy, että vastakkainen on enemmän poikkeus, joten ensivaikutelma oli luultavasti vahingossa. Yhdessä raitiovaunulinjat vaurioitunut sato ( jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty)) salaman aiheuttamat päästöt hyvin usein, usein ja hyvin lähellä keskustaa neljänneksen kierrosta (kuvia), tai jopa satunnainen paikallinen "enemmän kuin vain neljäsosa muuttuu"photo, photo (Yksi tänä vuonna - 2010 - kiinni, mitään LP).  

 

Tässä vaiheessa näkyy useita kuvia, jotka enemmän tai vähemmän (mutta hyvin, hyvin enemmän kuin vähemmän, se on melkein todiste) tukevat teoriaa luomisen viljakuvioista jonka Lightning päästöjen Toteuttama olemassa Explorers viljapeltokuvioita ilmiö, + jotain Google Earth , jotkut niistä ovat myös erittäin merelle. (Tuki vaikutelman, että majoitus (vahingollista heikkeneminen) viljelykasvien tapahtuu sen jälkeen järkytys, parempi conducted jonka ajourien) 

Sillä brittityttö Boys luonut käsitteen "Lightning Forming Crop Circle Theory"  

 

Joskus viljapeltokuvioita oikeasti näyttää valokuvaa positiivinen tai negatiivinen kipinäpurkaus (Lichtenberg figures, Kirlian kuva) - Crop circles ja päästöjä.  

 

Vuonna Joidenkin viljakuvioista ovat toinen Heidän Explorers yllättynyt heidän fraktaalirakenne. Fractals löydettiin matematiikan suhteellisen äskettäin (1905, graafinen esitys tietokoneavusteisen 1975). Mutta on tärkeää ymmärtää, että luonto oli aina tiennyt fraktaalit - atomic rakenteet yhdisteitä, galakseja, erilaiset rakenteet kasvien ja eläinten organismeja, havu-ja lehtipuut, niiden juuriston ja muita kasveja, verisuonten ja hermoston eläinten, jokia, vuoria, pilvet, lumi hiutaleet ... Jopa hyvin usein Mahdollisuus jätevedet ylimääräinen maksu suoritetaan fraktaali rakenteita. Lähes jokainen salama Edustaa fraktaali itsestään, jossain muodossa jopa äärimmäisissä tapauksissa fraktaalit. Paljon enemmän tyypillinen esimerkki fraktaali lämpötila sekä varsinainen Lightning Stepped Leader, mutta se on lähes näkymätön. Mutta on myös elokuva kirjaa, jossa visualisoidaan, se on vain mahdollista nähdä siellä. 

 

Miksi, kun se on mahdollista selittää kaiken niin hienosti, viljapeltokuvioita ei nouse missään vaiheessa kentällä, jossa salamat osui? Tämä seikka voi osallistua useita syitä. Se voi olla:  

- Täysin epämääräisiä sattumaa  

- Geologiset olosuhteet paikassa syntyvät: johtavia reittejä muodostunut maanalainen vaikuttamalla maaperän ja salama päästöjä läheisiin paikkoihin miljoonia vuosia, luonnollisia ja keinotekoisia pohjaveteen purojen, kanavien, jouset, vesisäiliöt, kondensaattorit, (vesi ja sähköinen), resonanssi ja häiriölle (mekaaninen + sähköstaattinen ja sähkömagneettiset), geologisia ja pohjamaan luetellut yksiköt (sähköstaattisia ja sähkömagneettiset kentät ovat valtavat, ja jopa niiden välillä voi johtaa resonanssia ja häiriöitä)  

- Olosuhteet, vaikea täyttää (ja myrsky) - puuttuminen sade ja tuuli 

- Arvioitu lisä ja mahdollisuus Explorerista on ainakin, että joitakin säännöllisiä kuvioita ilmenee niin, että samassa paikassa kahdesti osui salama, jossa pitkä väli (päivien tai viikkojen). Ensimmäinen näistä symboleista, ainoastaan ​​"pohjaa" (tuottavat jopa useita miljardeja "pre-Exposed" Heikentynyt varret viitaten: että huolimatta mitä heille tapahtui, ei jätetty `on (vahingoittunut, heikentynyt) vielä Tuo seuraavan vastuuvapausmenettelyn Säädökset volgende viikkojen paljon helpommin. Jälleen yksi samankaltaisuus klassinen kuvia, kun se on mahdollista joidenkin kerrosten kovahitsaukseen erittäin herkkiä pieniä määriä valoa, eräänlainen pre-näyttely, herkistää kerros vieläkin suurempi sensitivity.The ero mekaaninen lujuus ja voima, joka tarvitaan taipua tai katketa ​​varret Kestää ja vaikuttaa virta on valtava, ja se on Mezi kymmeniä satoja grammaa (taivutus) ja monta kiloa (break). Erittäin riippuu kulunut aika intervention sähköä, heikentää kasvisolukoista kun se on hyvin hidasta. Kasvillisuus Kestää salama eikä vahingoitu sähköä ei taivu maahan jopa voimakkain myrsky myös vuorovaikutuksessa sateen, kun sato on vaikutuksen alaisena tuulen reilusti yli 100 km / h ja voimakas veden virtaus, mutta edes varsi ei jätetty `on (vahingoittunut heikkeni). Ne vaikuttavat välittömästi eikä litteä (vaurioitunut, heikennetty), tulee litteä (vaurioitunut, heikennetty) Enintään muutaman viikon yksin, tai sen jälkeen Vaisto, tai kun ne ovat kiitos raskaan aamukaste tai poutaa. 

 

- Poikkeuksellisen korkea intensiteetti salama päästöjen tai kaikki tai lähes kaikki energia keskitetään yhden tai vain muutaman (välillä 5-8) Perpendicular pilvi-maa päästöt (CG);    foto foto,   

- Tai jotain täysin erilaista.  

 

Tilanne, että kun voimakas tuuli ja sade eivät näy makaa maassa ja jopa varsi, mahdollisesti helposti seuraamaan esimerkiksi aikana helikopteri ohilento minkä tahansa kentän sadon, varret puhaltaa tuuli liput kommunismin, joskus taipua reilusti yli 45 astetta, mutta sen jälkeen häipyminen, että voimakas ilmavirtaus välittömästi ja turvallisesti laittaa takaisin pystyasentoon. Discovery Science, Crop Circles: Mysteries in Fields , ohj. John Tindall , 2002 - 39:08  

 

Rajaa ympyrä snamely jälkeen salama päästöjä ei synny joka alalla (ja arvioitu miljoonasosa tai vähemmän tapauksista), vaan jotakin, vain melko tavallinen jotain tapahtuu lähes aina (ja viestin numero kaksi).  

 

Viesti numero kaksi: Lähes kaikki litteä (vaurioitunut, heikennetty) crop (95% enemmän, eli noin miljoona neliökilometriä vuodessa maailmanlaajuisesti) on salaman aiheuttama päästöt pelloilla tai niiden yläpuolella. Mainitse oli Aiemmin tekstin ja kuvan - koko jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) kenttä Benátecká Vrutice.  

 

Selvennys: ei ollut aina sama. Yksi päätepisteet Erityisesti viljan (yksinkertaisuuden rajoittaa mahdollista, että vain vehnä, ruis, ohra, kaura, maissi), on niin sanottu "resistenssi Majoitusluokka (haitallista, heikentää) ", tai tarkemmin spontaania resistenssin Majoitusluokka ( vahingoittaminen, heikentää) aikaisemmin ehkä ole joidenkin viljojen ole korkea, kun tietyt lajikkeet ohraa, ruista tai vehnää melkein saavutettu korkeus aikuinen mies. Mutta kiitos keskittynyt kasvinjalostuksen viljeltyjen lajikkeiden olivat paljon pienemmät, ja tänään ei ole poikkeus, että jotkut lajikeluettelo ohraa on NIT yli 0,5 metriä. Tänään lajikkeet rukiin, vehnän tai ohran verranneet vaikkapa sen fifties 20. vuosisadan taipumus spontaaniin majoitus (vahingollista heikkeneminen) lähes nolla. Tilannekuvan elokuvan kaikkien maanmiesteni, 1968vdr1-4.jpg)  

 

Kuten viljapeltokuvioita, myös tapauksessa epäsäännöllisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sadon, ja siellä on melko yleinen sääntö, että sato on litteä (vaurioitunut, heikennetty) joskus jopa useita viikkoja "tapahtuman jälkeen", joten Välittömästi sen jälkeen myrskyn, vaikka viljelijät usein jää hyvin laskeutuu tarkastuksen jälkeen melko tyytyväinen, koska näennäisesti "mitään ei tapahtunut", tiedämme, että monissa paikoissa se ​​on jo "istutettu" tai parempi sanoa "Näkyvä" Se on iso sotku ja tuhoa. Vaikka senkin jälkeen erittäin voimakas myrsky ei makaa koko kentän, ja jopa varsi kentällä Muutaman viikon kuluttua, vuonna kaunis aurinkoinen sää, lomitettu täällä ja siellä olisi vain satunnaista vähäistä sadetta, tuo että paljon tarvitaan kosteutta, onneton kauhistunut Farmers vain katsella, koska siellä oli opinnäytetyön ihanteellisissa olosuhteissa "nukahtaa" (jättää) huomattava osa kentän ja tulee olemaan erittäin vaikea korjata. Viljelijät ovat tottuneet liittämään ja jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sadon jälkeen ukonilma ensisijaisesti neuvosto yhdessä rakeita, joten jos sato ei ole litteä (vaurioitunut, heikennetty) Heti myrskyn, asiat eivät jo aspekteja ne niin paljon. jälkeen maailma kulkee paljon tutkimusmatkailijat ilmiö viljakuvioista, joka jätti lupaavan uran fysiikan tai sähkötekniikan ja se on ollut kerran ilmeisesti paljon tehty.  

 

Lisäksi viljelijöille, jotka ovat niitä monissa heidän asiantuntijaraportteja ja tutkimukset ovat dokumentoineet toistuvasti erittäin tarkasti salamaniskun seurauksilta päästöjä peltokasvien, joista monet ovat tai tullaan jäljentää opinnäytetöiden sivuilla. Juurikkaita, melonit, peruna, tomaatti, puuvilla, soija ... 

 

End of Part 3 

 

   

         Osa 1        Osa 2        Osa 3         Osa 4        Osa 5  

 

jos kiinnostaa yhteystiedot cropcirclesonline@gmail.com 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

z