Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-Lajittelemattomat-tekstejä-5 . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Kone-käännetyn tekstin

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Osa 1        Osa 2        Osa 3        Osa 4        Osa 5

 

jos kiinnostaa yhteystiedot cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Osa 5

 

(Exterminator, deufoizer, desaucerizer,

ensimmäinen lovi tynnyri, silti on kaksi)

 

Mitä todennäköisimmin löytyy sivustosta aitojen Viljaympyrä luoma altistuminen salama (salamoita) ja sato kenttään, kun taas resonanssi ja häiriöiden vaikutukset läpi (valtava) virtoja (tietysti Niitä löytyy alue litteä (vaurioitunut, heikennetty) crop tahansa):

 

  Ensimmäinen Geomagneettinen poikkeamia - LIRM - epätavallinen käyttäytyminen kompassin

 

  Toinen Jäänteitä staattisen sähkön - RSE - mitattavissa

 

  Kolmas Jäänteitä lämmön kertynyt underground - IR valokuvat (Mutta ole varovainen, mitä jotkut viljapeltokuvioita Explorers Tarjotaan jonnekin Heidän sivustoilla "IR" valokuvat eivät edes vihjata julkaista täällä, se on täysin tyhjä piirustuksia tai valokuvia, täysin vailla Totesi resursseja vastaan, mitä hänen pitäisi myös täydellinen tieteellinen harrastelija vain sylkeä. Mitään mainintaa mittaukseen käytetty tekniikka, herkkyys mittauslaitteiden ja anturit, spektrin ominaisuudet käytettävät anturit. Usein se on hyvin yleinen piirre Vastaavia tutkimuksia, yrittää teeskennellä että erittäin He käyttävät vain ammattilainen, Specialized tieteellisiä menetelmiä ja menettelyjä, mutta toimii viime harrastelija, joten niiden lämpökuva näyttää enemmän klassinen discolorated värikuvia, joka tuottaa kaksitoistavuotias lapsi tahansa kuvankäsittelyohjelmaan kymmeniä tunnissa. Well Ainoa oikea vaihtoehto silloin valtio, että jopa aivan tavallinen infracamera menee kaapata infrapuna maaperässä (niin se on ennuste) milloin tahansa kentällä salamannopeasti päästöjä. Remains ihme kuin että alueilla, joilla viljaympyrät löytyi on ei jo ole tehty vastaavia mittauksia. S 2012, on edelleen yksi satokausi ennen, maya Threat täyttyvät ja kivet konkurssiin, miten muinaiset Mayat ennustivat.

 

  Neljäs Hiukkaset FeO.Fe ja Fe2O3 (magneettinen? - Joka tapauksessa herkkiä magneettikentille. Nouse Ne voivat olla katodisen ja pyrolyyttisen vähentäminen) sijaitsevat maaperän - ehkä jopa kiinni sato korvat, varret ja lehdet Influence tilapäinen magnetointi varret (kapellimestari jopa erittäin suuri vastus) aiheuttama läpi kulkeva virta

 

Viides Kuolleet kärpäset, usein tiiviisti poltettu, kiinnittynyt sadon, (lentää pyyhkäisi aurinkoa) löytyy suhteellisen suuren etäisyyden päässä malli, ei kaikissa tapauksissa - luultavasti ennen sateen ja hyönteisten eivät olleet riittävän nopeuden hide-pultti sinisestä

vasen kuva © Uwe Engelmann, oikealla © Janet Ossebaard     

 

Monet viljapeltokuvioita (mutta myös monissa tapauksissa litteä (vaurioitunut, heikennetty) crop) todennäköisesti luonut Double Exposure - ensimmäinen vastuuvapauden kasvit vain "valmistelee" Luo "herkkä kerros" Heikentyneen kasveja, jotka ovat paljon herkempiä mekaanisille ja fyysisiä ärsykkeitä, ja se tallentaa seuraavan Them purkaa vielä, joka tapahtuu sen jälkeen muutaman viikon tai kuukauden.

 

Kenttä ohran, jossa vuonna 2010 ei edes yksittäinen salama vastuuvapauden tapahtunut ( Benátecká Vrutice ) kuormittaa ihana fyysinen kunto sadonkorjuuseen, mutta sen yli Kasvukauden pyyhkäisi paljon vakavia tuulet ja sade.
Koska pitkään teksti on vain hyvin vakava, sillä hetkellä, ja se taas keventää kääntämällä sitä ja hyppää yhden hullu. Useita symmetria, usein erittäin tarkka, Mukaan useita akseleita (3-8 ja enemmän), hämmästyttävän samankaltaisia ​​kaleidoskooppi syntyy kuvia. Sen alkuperä ei ole vielä riittävän selkeitä ja selitettävissä Fyysisesti. Ehkä kiitos valtavan sähkövarauksen, virran ja jännitteen, jossa tämä tapahtuu paikan päällä.

 

  Celtic Cross 2002           p x + p y + p ja silmäkuopan
Tilapäisesti luoda jotain, joka voitaisiin selittää "analogeja atomien ja molekyylien rakenteet ja kidehilat" kuitenkin jättimäinen mitat. Projektio kolmesta p orbitaalit tasossa kohtisuoraan toisen niistä syntyy tunnettu Celtic Cross, jne., tapauksessa d-ja f-orbitaalien olisi luotu paljon monimutkaisempia rakenteita. Oli meille kelttien kokeillut sitä beed mihin suuntaan se myös jatkaa kvanttimekaniikka, Schrödingerin kauan ennen?

 

Jos joku haluaa kuulla kypsymisen viljan, joskus vain mennä peltoviljelmien Lähes raja kypsytettyä vehnää, ruista tai ohraa, mahdollista rekisteröidä selvästi hiljainen ja halkeilua. Kesäkuun lopussa heinäkuussa ja jatkuu. Hyvin mielenkiintoinen ilmiö.

 

Yksi hullu: Crop Circles - Quest For Truth [UFO]. avi 19:50 / 01:54:23

Valtaosa viljakuvioista Explorers ja dokumentti sanovat, ne ovat ilmiö nykyaikana, mutta myöntää, että voisi sitä esiintyy myös antiikin aikoina. Kyllä, oli olemassa, ja jotkut ilmiöt sekä kuvia antiikin sivilisaatioiden niiden ennusteet voivat olla (Stonehenge, Celtic Cross ja muut). Edes se ei ole mahdotonta, että Ancient Civilizations (Heidän maanviljelijöitä) tiesi, että he tulevat salama, mutta unohti kertoa meille, että, tai tämä kokemus suusanallisesti sukupolvelta toiselle ei säilötyt katosi I alias. Ehkä jotkut Arkhimedes veti sen hiekkaan ennen joku jabbed häntä. Ehkä se on jossain kirjoitettu kiilamainen komentosarjan tai Illustrations Näkyy, mutta ei ole käännetty tai selitetty. Viljapeltokuvioita ja salama, sekä muut luonnonvoimat (ja hävittäminen) Pidetään Jumalan työtä, ja ehkä jopa potkut tarpeelliseksi korostaa liikaa jotenkin, että yksi on syy toisen, ja jos syy Sekä yksi ja sama, kun kaikki tämä heidän näkökulmasta kaikkien täytyy ymmärtää, vai ei?

 

(Toinen hullu) Ehkä olisi mahdollista katsoa, ​​että luvut viime vuosina Ulkoasu hieman. Luultavasti yksi syy on mahdollista - etsivä löytää, ja päiviä, jolloin ympyrät eivät etsitään aloilla, eli ennen vuotta 1970, ei edes löydy ollenkaan. Ajatus Englanti, koska se näytti sadon kentät 70. vuotta, kuten ennenkin, ja miltä he näyttävät tänään. Visuaalisesti luultavasti ole liian erittelemättä, paitsi yksi pikku juttu. Nimittäin erosivat huomattavasti Käytetään menetelmin. Vuonna 70. vuotta ja edelleen tarjolla Aiemmin viljelijät siellä sodanjälkeisen boneshakers painaa vain hieman yli 2 tonnia ja leveys takarenkaiden noin 30 cm, vaikka hevonen kyntää tarjoillaan joskus. Nykyään on olemassa noin käynnissä kentät John Deeres painaa yli 5 tonnia, kahdesti renkaan ja sama pätee painon ja renkaan koneita niihin liitetyt (kylvö, lannoitteiden jakelu). Ne luovat paljon laajemmalla alalla ajourien, että toimii niin paljon voimakkaasti ja Ukkosenjohdattimet. Parempi ukkosenjohdinten - enemmän salamoita. Lisää salamoita - lisää piireissä. Älä tuhoa minun piireissä. Mutta ei edes kerro sitä Farmers toistaiseksi.

 

Toinen tärkeä ero edellisiin vuosiin on teollistumisen maaseudun jatkuu - underground nykypäivän maisemia teollisuusmaiden suoraan lomitettu metrolinjaa - apuohjelmia, monet purot ovat usein ei virtaa ojia pitkin kenttiä, mutta putken Drains alla. Kaikki apuohjelmat voivat osallistua epätavallisen voimakasta viettelys nykyisen maanalaisen, saada aikaan Mahdolliset haittavaikutukset (resonanssi ja häiriöitä poikkeuksellisen voimakkaita virtauksia).

 

Havaittu määrä muotojen maailma vähitellen 80, 90 vuotta ja sitä ei voi olla liian Tilastollisesti todistettavissa Fact, mutta ei mahdotonta täysin, että tämä on todellakin. Vasta viime vuosina voidaan pitää vakiona Havainnointitiheyden, ergot suhteellisen korkea. Viljelijät itse koskaan raportoi säännöllisiä kuvioita viljaa, mutta sensaatiomainen julkisesti. Koska sensaatiomainen yleisö aina suuremmat hillitty osa väestöstä, tarjonta havaintoja ei vähene. Mutta se ei ole poissuljettu volgende että joinakin vuosina on täysin tavoitteen vähentää säännöllisen Havaitut kuvioita. Niiden esiintyminen saattaa joidenkin valittujen ominaisuuksien lisäksi lukemattomia muita seikkoja, olla yhteydessä Auringon aktiivisuuden ja sen jaksotus. Että viime vuosina on tehty joitakin huippuja ja esiintymistiheyden lukuja ei tarvitse suoraan kopioida. Ei lisäystä arvoa ei voida loputtomiin, eikä keskimääräinen lämpötila of the Earth, eikä määrä malleja löytyy aloilla. Jos keskimääräinen säännöllisen muotoisia, että vuosi jokainen rakentaa löytyvät aloilla, joskus todella alkaa kaatua, ei puuttuvia kenellekään, ja tulevaisuudessa Lopulta me mielellämme lämmittää hieman. Kun fake jääkiekkomailan kuvaajan romahtaa kuin korttitalo, tai kiertämällä kuten malli koostuu domino (Domino Effect). Ainoat poikkeukset ovat raportoineet maaseutuyrittäjiksi Puhtaasti ammatillisissa tai tieteellisissä julkaisuissa. Nämä ovat kiinnittäneet huomiota toisaalla tällä sivustolla. Kuten edellä on korostettu siellä Viljelijöiden on kysymys luoda kuvioita (ympyrät) kasvituotannon suhteellisen laajasti kartoitettu, tietää sen syyn, ymmärtää asian ja pidä tarpeellisena antaa se tarpeetonta julkisuutta.

 

Nancy Talbot (BLT; viljapeltokuvioita - Quest For Truth [UFO]. avi 19:32 puhuu " suuri sähkövaraus "hieman virheellisesti pitävät sitä mikä jännite, joka muodostuu liitu sisusta ja sumu, lopussa Kesällä (tai ehkä keväällä) liikkuvan ympäri Englanti rinteillä.

 

Nancy Talbot (BLT joukkue, Crop Circles - Quest For Truth [UFO]. avi 01:03:00 ) - mikroaaltouuni pulssi, kosteus muuttuu höyryksi paeta kudoksista - laajentaa ja mutkia solmuja. Jotain tämä ei koskaan voida simuloida laboratoriossa. Laajennus ja taivutus solmut aiheuttavat koskaan, koskaan ja koskaan enää oikeastaan ​​mitään muuta kuin geotropism (negatiivinen), jos Heti majoitus (vahingollista heikkeneminen) solmut kasveja pidentää tai taivuttaa ole oikeasti olemassa, se on vain hyvin yleinen virhe Monien viljakuvioista Explorers, joka valitettavasti monesti paikatut toistuvasti tunnetaan tyypillinen maatalouden puoli-tutkija. Tietenkin voi olla Löytäjä kuvioita, joiden Heti paikallistamiseen Heidän taipunut ja laajennettu solmut, mutta se ei ole mitään johtuneet muista, kuin sato makasi useita päiviä, malli löytyi Muutama päivä sen perustamisen jälkeen ( majoitus (haitallinen , heikkeneminen)). Explorers viljapeltokuvioita ei ole aavistustakaan siitä on paljon energiaa, joka tarvitaan kokoonpanon varmista Prosessit, että ne kuvaavat (haihtuminen), ja millä voimalla Nämä määrät olisi seurauksia kasveista elinvoimaa.

 

Edellä lausunto viljakuvioista Explorers vain vahvistaa surullinen tosiasia, että he ovat koskaan käynyt alueella, varsin yleisesti, epäsäännöllisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikentynyt) sadon, Se ei vierailla heidän kannaltaan mitään "tuntematon energiaa". Olisi löytänyt yhden juuri samassa oireet ja poikkeamia, ja ennen kaikkea solmut, kuten mitä he kuvattu "räjähti solmuja" tai "expulsed aukkoja", mikä olisi heille todella vaikea selittää. Kuten edellä toisella sivulla, Nämä ilmiöt eivät ole mitenkään aiheuttamat kaasun paine solmuja, mikä Näennäisesti Them "expulsed" kaikki tällaiset ilmiöt ovat täysin kasvun aiheuttama muutokset vähitellen ja hitaasti kasvava, hieman joissakin kohdissa epäsäännöllisesti kuivaus ja kuolevat soluja ja kudoksia. Mutta nämä symbolit, vaikka lähes täydellisen kuivauksen ja kuolemaa ei pysähdy onnistuneesti Toteuta funktio verisuonikudoksen - joka voidaan helposti todentaa jokin osa kasvin - solmu solmuväli, lehtiä ( osoitettava, aseta valokuva kokeilun + timelapse )

 

On myös mahdollista, mikä olisi ollut paljon pahempi, Se viljapeltokuvioita Explorers on koskaan tehnyt ja Samansuuntainen havainto, mutta ennen yleisölle yksinkertaisesti salanneet. Jotain tuollaista olisi luultavasti parempi edes epäillä Them. Vaikka maatalouden lowbrows, jotka säännöllisesti varsin laaja niiden huomautuksista vain valita mitä sopii heille, joiden mahdollinen epäilty mistään. Ehkä juuri tästä mitään vastaavia löydöksiä Pidetään jatkuvasti toistuvat poikkeuksia, että vain toistuvasti ja jatkuvasti vahvistivat sääntöjä.

 

Perustavanlaatuisen virheen Kaikkien ns hoaxers - jalka circlers - circle-päättäjiä tai ympyrän päättäjille, ns Siksi, että he eivät ole koskaan edes olleet alalla, saati yöllä siellä oli luoda malli (lukuun ottamatta muutamia hankala - maksettu mielenosoituksia edessä tv-kameroiden, mutta päivällä), jossa se, että ne jopa Ainakin puhumattakaan yksi tärkeimmistä seikoista, ehdottomasti liikkua kentällä, on se, että se on hyvin tarpeellista, että Kenttä oli edes häivähdys märkä, saati sateen jälkeen tai jopa sateella. Jokainen, jälleen kerran, kaikki, ja viimeisen kerran, joka on ehdottomasti kenenkään kanssa kävely läpi kentän vähintään se kokemus, tietää, että kävely märkä kenttä, myös kumisaappaat ja vedenpitävä asianmukaisesti puettuna, vaikka traktori raidat ( märissä olosuhteissa pahin walkable osat kenttä), päälle, että yöllä alle välkkyvä valo käsi soihtuja tai kuutamo, ja kaikille, jotka (!) vielä kantaa mitään käsissään, jotta tuloksena Tästä hyvin vähän valmiuksia riittävän nopeasti kompensoimaan tasapainon Kun liukastumisen, hoitaisi (saati maksuton), vain täydellinen idiootti. Tai tekijän opinnäytetyön kohdat. Aikana havainnointia ja valokuvausta aloilla päätökseen Varsinkin ajourat satoja kilometrejä, mutta ei yöllä (ja oikeastaan ​​vain työtä Blockheads ja tyhmät). Mutta tutkimus on päätynyt, ja koskaan saada hänet sinne uudelleen jopa parin härkiä Hankitut valokuvat ollut tarpeeksi, vain kolmen ensimmäisen vuoden tutkimus hieman yli 18000, vuonna 2011 ei ole vielä täysin arvioitu. Jokainen joka osallistui kentät tahansa järjestyksessä ainakin satunnaisesti, joka olisi FAKTA Remembered hyvin, ja varmasti ei ole jättänyt mainitsematta siitä. Toinen kysymys, joka olisi mahdollista hoaxers kysyä - Miten he liikkuvat alalla rapsi kasvanut, Useita viikkoja ennen sadonkorjuuta (tässäkin keskipitkällä kuviot näkyvät).

 

Liikkuu ja kuiva-ainetta, millään tavalla, jopa metri metriltä, ​​on täysin mahdotonta. Luo ja rypsiöljy kasvanut täydellisesti osaksi käsittämätön Thicket mikä on mahdollista tulla vain leikkuupuimuri. 

Kuka on nähnyt kuvion tätä materiaalia oli täysin LogicAll päätellä, että ihmisen pyrkimys luoda Väistämätön Olisiko epäonnistunut täydellisesti (hän ​​on oikeassa, puheenjohtaja!), Kasvit näyttävät ikään kuin hän työsti ne ja valtava voima (useita tonneja per m2 muutama) monta päivää. Itse asiassa juuri työskennellyt heidän omaa vain painon ja vahingoittaa soluja ja kudoksia. Nuorilla vehnä, kaura, ohra, maissi, rapsi myös, vuonna nuoren metsän kaikki sato on mahdollista helposti liikkua ilman mitään vaikeuksia, meri kasvillisuus kypsynyt hieman vaikeampaa, vaikka maissin, vaikka täysin aikuinen, kanssa yhtä poikkeusta lukuun ottamatta: Kaikki liikkeen öljykasvien kasvanut on täysin täysin ja täysin mahdotonta.

 

Vaikka sato on litistynyt (vaurioitunut, heikennetty) joskus hyvin kauan kun salama päästöjä, juuri ennen sadonkorjuuta, luultavasti yli 90% kaikista tapauksista Kun salama iski kenttään. Tietysti se riippuu siitä, miten kentällä että sen suuret Ukkosenjohdattimet esiinny vastuuvapauden leviämistä, kuinka monta sivusuunnassa ja myöhemmät päästöt ilmestyi sinne ja missä ne puretaan kaikkialla. Alle Objektiivisuus, viitaten: Tuo valtion Tarvittaessa ne havaittiin Myös tapauksissa, kun kirjataan silloin, kun salama vastuuvapaus pilvi - maahan pellolle ei tapahdu mitään madaltuminen (vahingollisia, heikkeneminen) (Stratov 2009, 2010, Koillis Milovice 2010). Mutta tämä on huomattavasti alle 10% kaikista tapauksista Havaittu.

 

Yksi raportoiduista tapauksista saakka sato ei litteä (vaurioitunut, heikennetty) yhtään mitään (Milovice koilliseen,photo). Tämä voi johtua siitä, että salama iski oikeastaan ​​vain suuri uima-allas, joka sijaitsee kentän aikaan vastuuvapauden, eikä missään muualla, tai epätarkkuuksia mittauksen asennossa, joka voisi todella päätyvät läheiseen puuhun tai pensas (huomaamatta ). Joten se voi olla ilmiö tieteellinen tutkimus ei ole ainutlaatuinen, niin sanottuja negatiivisia havaintoja, joka ei tuo odotettuja tuloksia. Lightning vastuuvapauden addition jo päättyi sato kuivataan merkittävästi Kypsytys Processes. Kudokset olisi jo kuivana, joka ei salli muuta olennaisesti Niiden muoto, jotta olisiko ilmaisseet merkittävä heikentyminen, lisäksi voi jo vahvistaa huomattavasti osittainen kuivaus. (foto, datum) Tietysti todellisuus on hyvin helppo kokeellisesti todennettavissa milloin tahansa tulevaisuudessa.

 

Crop Circles - Quest For Truth [UFO]. avi 53:00 Bert Jannsenin ilmaisee erittäin mielenkiintoinen ajatus, ja voisi sanoa, että melkein osui naulan kantaan suoraan Äännettyinä Vaikka ei ole määritelty. Ensimmäinen mainitsee, että monet luvut sijaitsee suuntaan raitiovaunulinjat - hyvin, kuvaa vain väylänä. Huomautus JL - Se auttaa usein erilaisia ​​ideoita Skeptikot, että ne menee pitkin ympyrän päättäjille, jotta vältetään havaittavissa tiet, jotka auttaisivat niiden paljastaminen. Itse asiassa samaan suuntaan on mennyt vain yksi "hyvä luoja" - throuhg Them Johtuvat eikä kaukana niistä aiheuttaman sähkövirran.

 

(Citated alkaen viljapeltokuvioita - Quest For Truthh )

" Kaikki viljapeltokuvioita ovat yksi iso vale, iso huijaus . " Vaikka tämä on objektiivisesti olemassa ilmiö, mutta ihmiset silti pysty määrittää, mikä sen aiheuttaa. Suhteellisen Ihmiset ovat hyvin rajalliset ajattelun prosesseja (ajattelu), vasta tutkimuksen, onko kuvioita luotu muukalaisia, tai ihmisiä. Hänen mielestään on jotain siltä väliltä, ​​se on oikeastaan ​​(yksinkertaistettu käännös) luonut ihmiset itse, mutta he eivät vieläkään tajua kuinka. Hän on oikeassa, puheenjohtaja! Patterns alalla todella auttaa ihmisiä luomaan sitä itse, mutta täysin tietämättömiä miten. Jo vain ainoastaan ​​ansiosta se, että ne kasvavat mitään aloilla, lähinnä sadon. Jos ei olisi alojen sadon, ei olisi viljapeltokuvioita, se on yksinkertainen ja ymmärrettävä tosiasia. (Mutta on ruohoa, mikä tahansa muu kasvillisuus ja epäorgaanisia aineita)

 

Toinen tekijä on, että tärkeät viljelyn aikana kehitetään ajourien, joka toimii sekä Suhteellisen hyvä ukkosenjohdatin, molemmat suorittavat suoraan perus "jakelussa sähköenergian." Kun ensimmäinen vastuuvapautta ovat lähellä ajourat voimakkaasti luotu kerroksia ionisoituneen ilman, vesihöyryn ja pölyn, jotka houkuttelevat toissijainen päästöt sama haju kuin olutta kuin alkoholisti.

 

On satoja kuvia missä kaapattu salamaniskun seurauksilta päästöjen alalla, usein sijaitsee sato ajourat, volgende Them, niiden välillä, ja usein yhtä paljon tai jopa useammin keskustassa neljänneksen kierrosta. Täysin sama tilanne voidaan havaita hyvin suuri määrä viljapeltokuvioita kuvia niiden läheisyydessä, myös kaukaisiin paikkoihin ja ympäröiville pelloille. Lisäksi BJ toteaa asianmukaisesti, että ensimmäiset kasvit on jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty), ja sitten alkaa seisomaan takaisin ylös, toisin kuin esimerkiksi BLT. Huom JL: he ovat ensin jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty), koska heikentää alemman suurin osa liikkuu myrkkyjä kohti kasvin juuria.

 

Se, että muodostumista kuviot näyttää hyvin samanlainen muodostumista latentin kuvan herkkä kerros klassisen musta ja valkoinen hopeahalidi materiaali näkyy monissa paikoissa tällä sivustolla tämän ongelman, se on yksi johtavista ajatuksia koko tutkimus.

 

Kaksi ja puoli vuotta ja yksi-kaksipäivää alusta tutkimuksen 14. elokuuta 2010 on mainittu toinen analogit kanssa klassisen kuva: latenttikuva on osaksi "herkkä kerros" alalla viljely Tallennettujen salama salama valaistuksen ... (Käyttö salamalla vain energian määrä lähettämän "luonnollinen salamalamppu" on 10 9 - 10 18 Higher, kuin mitä käytetään aikana kuvaaminen)

 

UFO klubi nimeltään "salama" ( flash Tšekin, linkki ) on erittäin kiinnostunut liittyviä ilmiöitä ulkonäkö viljapeltokuvioita. Totesi täällä vain hyvin utelias tosiasia. Esimerkiksi se on tullut, että melkein perinne joitakin asiakirjoja ja elokuvat käsittelevät kysymystä viljakuvioista on joskus tausta symboli mysteriosity seulotaan ja ampui salama silmiinpistävää aikana ukkonen. (photo - Liitännäistoimenpiteet kuva elokuva näyttää salama ukkonen)

 

Vertailun, tavallinen salama, mikä on joku kameran Tyhjennyksen aikana säteilee energiaa jopa 5 Joule, vaan paljon smaller.These (kymmenystä Joule). Se mitä kutsutaan "Flash", kun ammunta matkapuhelimeen (kirkkaita LED) säteilee energiaa smaller.These 1000-10000 kertaa, mutta koska laatua Hankitut forografie runsaasti riittävä. Suuri studio salamalaitteiden kanssa energia Operate 500 - 2500J. Keskimääräinen yksittäinen salama ukonilmalla säteilee energiaa jotta 10 9 J, myrskyn aikana siellä syntyy useita tuhansia. Ainutlaatuinen keskimääräistä salama säteilee jopa 100 10000 kertaa enemmän energiaa. (Huom: herkkä kerros kalvon tai kameratunnistin usuall napata enintään 1/100, 000 valon salamalaite, aikaa "herkkä kerros sadon kenttä" kuuluu lähes Useita kymmeniä prosenttia salama valoa ja lähes kaikki muut sen energia ...)

 

Alueet litteä (vaurioitunut, heikennetty) ja samalla vaurioitunut viljojen ja muiden viljelykasvien takia vaikutuksesta ukonilma salamat päästöjä koko maailma olisi Arviolta 0,5-1500000 km2 ja yhteensä vaurioitunut ja jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) alueet

 

Fe2O3 - totesi jossain muualla

 

Huomattavissa määrin hän voi johtaa muodon muutamia lukuja mukaan tärinälle ja resonanssin maanalaisten onteloita, joko tyhjä (Caverns), tai täytetty vedellä (luonnon vesivarannot), tai täytetään substraatti, joka on täytetty vedellä (akviferi). Vuonna elokuva, joka kuvaa kysymys viljakuvioista on esimerkki Katsottu kuiva - viljapeltokuvioita ilmestyi yläpuolella keinotekoinen säiliö, Ehkä vesi.d

 

Mukaan jotkut teoreetikot - skeptikot, jotka yrittävät kumota muunlaisen viljakuvioista kuin ihmisten tai eläinten luo viljaympyrät Siilit parittelua. Milovice (itä, ensimmäinen kenttä etelään kohti Zbožíčko). Toukokuussa Yksilöity salama alalla vihreä vehnä, parhaassa kunnossa (vehnä), ettei edes jälkeen merkkejä litteä (vaurioitunut, heikennetty) alueilla. Samalla Storm levyttänyt kaksi ylimääräistä päästöjen lähistöllä ohraa kentän (noin 0,5 km). Se alkoi "asettaa kuuliaisesti nukkumaan" muutaman päivän kuluttua, täsmälleen pisteen intervention ajan enemmän ja enemmän. Vehnä Pysyy edelleen kuin intacted. Toinen viikko - ei mitään. Kolmas viikko - ei mitään. Että vehnä ei litteä (vaurioitunut, heikennetty) ollenkaan ... Vastuuvapauden yli vehnä ei ollut kuin rikkaruoho tai hengityksen Hampaaton ukko, se oli reilusti yli 30000 ampeeria. Vehnä aikaan salaman ennen täysi otsikko, täysin vihreä, ohra täysi-headed jo aloitettu kellastumista.

Vain noin kuukausi sen jälkeen alkoi vehnä "jotain" ilmestyy (kaksi kuvaa yllä) viitaten: näytti hyvin erilaisia ​​Vastaavia tapauksia havaitaan, kun alku varret taivuttaa maahan ensin hitaasti huomattavasti. On olemassa useita havaittavia paikkoja, varsin epäsäännöllistä, jossa epäilyttävästi pienellä alueella (2-3 neliötä), mutta silti huolellisesti litistynyt (vaurioitunut, heikennetty), enimmäkseen vain taivuttaa, mutta ei rikki. Lisäksi, kuten vaikka jotkut johtanut niiden välillä polkuja liittämistä ...

 

Siilit? Hetken kuluttua kaikki on selvää. Katso!

kuva: 27 Kuudes 2010 (myös molemmat edellä) kuva päivämäärä: 23 seitsemäs 2010, muutaman metrin päässä 

 

Niin, että loppujen lopuksi vain todella parittelee siilit ... Kenttä lopulta todella jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) yli kahden kuukauden kuluttua purkauksen useilla paikkakunnilla (satoja neliötä), paljon lähempänä mitattuna salama kohtaan, kunnes juuri ennen sadonkorjuuta, vaan täsmälleen mukaan sääntöjen majoitus (haitallista, heikkeneminen) salaman aiheuttaman purkaukset, joissa jotkut tuhoalueilla ei koskaan täysin jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) Muualla jätetty `on (vahingoittunut, heikentynyt) täysin, hyvin nopeasti mutta vähitellen alkaa päästä takaisin ylös (kautta solmut). Alueet jätetty `on (vahingoittunut heikkeni), koska "Siilit parittelua" ei koskaan nouse edes vihjeen , ne ovat todella "overbended" ei näytä Merkittävä osa rikki varret. Oliko siellä jotkut pelaa D & D on yksi muiden? He eivät tee mitään muuta siellä joka tapauksessa (jos koskaan käynyt pariton kenttä). Että heidän tyhmä, sanovat, hirviömäisen typerä creephole olevan valmistus piireissä sato voisi uskoa Ehkä rouva Bower ...

 

Todella pitkä ajanjakso salama vastuuvapauden ja majoitus (vahingollista, heikkeneminen) tänä vuonna (2010) havaittiin vain Ostra (vehnä - pohjoiseen Railyard), lähes 4 kuukautta. Ohra (etelään Railyard) on jätetty `on (vahingoittunut heikkeni) 1-2 viikon kuluttua osuma, mutta hitaasti Heti. Aluksi vain kymmeniä neliömetriä, selvästi alle 1%. Lopuksi, arviolta noin 20% koko peltoalasta. Valokuvat sivulla kronologia .

 

Yrittäneet ruohosipuli miten kulkevan virran voivat houkutella hiukkasia Fe2O3 tai Fe.

tulokset here

 

Usein on malleja viljan jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) erittäin merkitsevästi (erittäin terävä, kontrastin ja ero normaalien ja kasveja niiden läheisyydessä), ja myös että usein vaikutukset ilmenevät samassa paikassa volgende vuodessa. Toisin luomiseen epäsäännöllisiä muotoja on mahdollista, että joissakin tapauksissa luoda viljakuvioista oli siellä joskus käynnissä luultavasti todella poikkeuksellisen voimakkaan salamoinnin. Ehkä olisi mielenkiintoista nähdä, jos läheisyydessä joitakin malleja ei johda maanalaisten vesijohtojen. Pohjaveden Varmasti melko usein - erinomainen kapellimestari. Annos sähköenergiaksi, joka kiinteästi toimii yksi tehdas olisi päättänyt Tämä osa saa maanpäällisten kasvien osat, juuret ja miten paljon on kiinni maaperään muodostaen aineita haitallisia kasvien kasvun (keskimäärin annos per kasvi ). Kun kyseessä ovat kasvien alemman kylvö tiheys on todennäköisesti olennainen annos kuivuvat paljon useammin melko luotettava tappaa, kuten esimerkiksi Opposit viljasta, jossa energia voidaan jakaa hyvin epätasaisesti. Tällaiset tapaukset käsitellään melko laajasti tieteelliseen kirjallisuuteen, maatalous, esimerkiksi monografioiden Omistettu erilaisten viljelykasvien. Sivustolla on useita esimerkkejä pääasiassa sivulla maatalouden kohdassa 1.2 ja todennäköisesti jotkut sivut käsittelevät sähkö-Phytopathology

 

Mahdollisia syitä Arvioitu saavuttaa erittäin korkea kontrasti kuvantaminen kerroksen sato mahdollisesti annetaan erityinen, mutta olemattoman sivun Korkea kontrasti

 

Crop Circles - Quest For Truth [UFO]. avi 1:42:55 - " täysin tyhmä . " M. Glickman haluaa kuvata meille, että prosessi ulkomaalaisten Civilizations (ulkomaalaisten), jotka todennäköisesti yrittävät beed meille jotakin, mutta kaikki edetä Tämä hyvin varovainen, vaan he laskeutui heidän UFO ja meni ylös ja sanoi heistä " joten tässä me olemme, "on todella hieman tyhmä. Hän ei tiedä, että ei käytä mitään ulkomaisia ​​ulkomaalainen sivilisaatio ja että se on vain seurausta ihmiskunnan aloitteet (maatalous) ja kokonaan maanpäälliset voimat - sähkö ja magnetismi.

 

1:43:40 He tutkivat meitä (melko yleinen ja laajalle levinnyt mielipide, Tšekissä hallussaan ja yleisesti edistää esimerkiksi rouva Pliskova). Jos tämä olisi totta, väistämätön Olisiko ulkomaalaisten on päästä siihen tulokseen, että kaikki ihmiset ovat todella tyhmiä ... Älä välitä, Same Thing About Them (ulkomaalaisten) voi ajatella ja varmasti myös todella koko ihmiskunnan, sillä ainoa ja todellinen idiootti voisi laskeutua suoraan voimalinjat ... (Katso Zuidland , useita kohtia alaspäin)

 

Mukaan hyvin samankaltainen mieltä se on kokeilu, että he yrittävät provosoida reaktio ihmiskunnalle, ja tutkia sen lähestymistavan ongelmaan, sillä se yrittää ratkaista se: hallitus ja joskus luokat poliitikkojen selittää jotain tähän suuntaan, mahdollisesti Heidän ajo kahvat - asevoimat - luultavasti tuloksia joka kerta sama - nolla - nolla - nolla ...

 

http://zajfyz.physics.muni.cz/index.php?web=dopad_kapky2009ky2009

http://zajfyz.physics.muni.cz/en/index.php?web=kapky

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/ (1994)

Tältä sivustolta mahdollista löytää, että Lucy tekee tutkimusta kyselylomake terveysongelmia, erityisiä tunteita ja mielenterveysongelmien sisällä viljaympyrät vuodesta 1994, ja myös yhteistyössä paikallisten kirurgi ei ole saavuttanut sitä ja tyydyttävän selityksen, mikä olisi tärkein syy että. Tästä syystä se on parasta ilmoittaa heidät sisään ja ystävällinen tapa, että he kaikki olivat kohtalaisen myrkytetty kemikaalit, jotkut heistä olisi todella erittäin vaarallinen Poissons, (erittäin myrkyllinen T +, äärimmäisen vaaralliset aineet, ETY), selittää heille, mitä subletal annos, ja tulevaisuudessa muistamaan, että äskettäin löydetty mallia nopeasti kutsua joitakin toksikologian asiantuntijoita.

 

" Tarvitsen pätevän lääkärin apua. Toivottavasti työskennellä paikallisen lääkärin, joka on ystävällisesti suostunut yrittää analysoida tutkielma raportoi , että "paikallinen kirurgi ei saavutettu 16 vuotta (1994-2010), mihinkään tulokseen, se ei ole vain optimaalinen ...

 

Esimerkiksi usein kutsutaan tunne metallin maku suussa on melko tyypillistä syanidimyrkytyksen. Syaanivetyä (HCN), purkaus voi luoda maanalainen, koska materiaalit nyt ja siellä kulkee virrat jopa kilon määriä. Kaikki on siellä, H + K + N = HCN. Yhtälö ei ole luotu sääntöjen mukaan perustettu kemian, ja paljon enemmän muistuttaa matemaattinen yhtälö. Se on ilmeisesti aiheutti suurta vastaan ​​kemiallisia sääntöjä, ja riippumatta koostumuksen lähtöaineiden ja mukana Reaktiot ja välituotteita. Koska lämpötilat, energiat, paine, sähkövirta, jännite, ionisaatio, ja kaikki muut, jotka voivat tapahtua siellä, oikeasti Olisiko jotain tuollaista olisi menossa sinne. Vaikka kuiva kaava ja lähes kaikki olisivat hieman Ilmoittakaa kemisti vieläkin enemmän kutsutaan "kemiallinen hullu." Jotkut muut kemisti, vain hieman enemmän tietoa, mieluummin Ehkä jopa samalla tavalla Suoraan koota yhtälöt ilmaistaan ​​kemiallisen roskat. Valitettavasti se on todella melko vakava asia. Pieni maanalainen keittimen haluaisin todella kokata mitään tuollaista, ja lähes yli yhtälö ...

 

Sivumennen sanoen Samanlaisia ​​tutkimuksia suoritettiin, kaasupurkauslaitteisto suljetussa tilassa, ja hyvin yksinkertainen kemikaaleja, hetkellä (H 2 , CH 4 , NH 3 , vesi), joka muodostuu monimutkaisempi kemikaaleja, kuten Microsoft aminohappoja. Kokeita Stanley Miller 1953rd

 

Selvitä tunteet ihminen myrkytetty ioni CN (-) , olipa syanidin tai syaanivetyä, on todellakin erittäin harvinainen sattuma tai pikemminkin uteliaisuutta. Jotta jakaa jonkun kanssa heidän tunteistaan, vain harvoin on enemmän aikaa kuin vaihtoehto kaksi minuuttia. Vain marsuja, jotka olivat luultavasti koskaan Pystyy jakamaan tunteitaan syanidimyrkytyksen jälkeen luultavasti ikuisesti edelleen samat Ketä Lucy vetää alalle kuin pennut ja Let Them täyttää kyselylomakkeen tästä kaikesta. Onneksi ne ovat saaneet subletal annosta, koska useimmat niistä todistuksen mukaan jättää kentän omilla jaloilla.

 

" On mielenkiintoista huomata, että vaikka fyysinen Reaktiot ovat pitkälti epämiellyttävä, emotionaalisia vaikutuksia ovat vallitsevasti hyödyllisiä. " - Saamiset Jotain että lähes jokainen huumeiden käyttäjä.

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/

tietoisuus `Presence` käydessään ja muodostumista, sekä erikoinen tavallaan `` metallin maku, paniikkikohtauksia, näön hämärtyminen.

luminositeetit

Hallusinaatiot fyysinen tai näköhavaintoja

"Ei voinut tulla, ja estäminen fyysinen este oli minulle ja tunsin pahoinvointia"

"Tavoittaminen ulkokehä Eye muodostumisen jossa osuin näkymätön muuri, joka pakotti minut kaksinkertaistuvan. Heti Tätä seurasi huimaus ja huimaus."

"Vaikka mittaus ja valokuvaus tämä muodostelma, aloin tuntea pahoinvointia ja huimausta, erityisesti ylemmän alueen, joka näyttää` labyrintti `. Poistumisen jälkeen, tunne meni pois."

"Aloin tuntea melko levoton ja lopulta oli lähdettävä. Vaikutus oli voimakkain korkeimmassa. Jätimme muodostuminen noin 5 tai 6 pm tuntui hyvin kunnes myöhemmin illalla kun heräsin tunne pahoinvointia. Seuraavana päivänä ja tuntui heikkoja ja poissa tolaltaan "

Se tuntui todella klaustrofobinen ja oli varsin pelottava

Mennessä pääsin auton tunsin hienoa Vaikka minulla oli vielä hieman `perhosia vatsassa tunne`.

Tämä paniikki tunne oli myös raportoi John Sayer käydessään Spider Web itään Avebury kompleksi: "Uneasy paheni, muuttamalla aavistus kautta paniikki että lähes kauhua. Kuten olen vetäytyivät muodostumista, olen lähes murtautuivat juosta. Yritin taistella sitä vastaan, mutta tunne oli ylivoimainen. myönnän vähätellään tilaan paranoia mennessä sain ulos kentän. " - Kuvaa mies lyhyellä aikavälillä, mutta oikeastaan ​​suoraan oppikirjasta aberraatio vaikutuksen alaisena huumeita

 

" metallin maku suussa "- Esimerkiksi tyypillinen akuutti lyijymyrkytyksen, mutta monet muut myös, orgaanista ja epäorgaanista Myrkyt, mukaan lukien syanidit (!).

 

" Näön hämärtyminen "- Kun lager kukaan voi nähdä epäselvä, ja jos ei, silti voi tyrmätä kanssa rommia pullo. Entäpä kuluttaja yksi yhteinen?

 

Toinen mielenkiintoinen piirre, joka Lucy kuvattu tällä sivulla on, että Tuo Kollegan peliä yhdessä muodostumista ei toimi salaman ... Luultavasti tajusi, että samassa paikassa juuri raivasi vaikkapa 10 12 - 10 18 kertaa tehokkaampi kollegalta, ja jos se olisi Hänen kyvyt olisivat juoksi sieltä niin nopeasti kuin olisi mahdollista. Mutta kuten tiedetään, valokuvaus-flash-yksiköitä ei ole jalkoja, jotka pystyvät liikkumaan ...

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/passage/les/passage/ (2004)

TERVEYS LUOKAT. SUULLINEN (metallinen maku, hammas kipu, epätavallinen jano)

Kallon (päänsärky) daches)

SILMÄVAURIOIDEN (näköhäiriöt, hallusinaatiot)

TILINTARKASTAJAT (Acoustic) kuulla ääniä, musiikkia jne.

GUT (pahoinvointi, ripuli, äkillinen nälän jne.).

Systeeminen (huimaus, heikko polvissa, jalkakipu jne.).

Psyykkisiä (ajatteluaan vaikuttaa lyhyen aikavälin muistin menetys, paniikkia, kauhua, paha, rauha, rakkaus ja valo, sekavuus ja tunne Presence)

 

Rakas Lucy! Kaikki on kuvattu tunteita marsuja liittyvät nauttimisesta huumausaineiden ja myrkyt, mahdollisesti subletaaleille myrkytys annokset tappavan myrkylliset aineet (CO, HCN), että he olivat hengitys aikana vierailun kuvio. Paljon toisella sivuilla. Että ripuli alias s.it kukaan todella haluaa niitä. Johtuen siitä, että ilman varoitusta ja ehkäisyyn osallistuvien kollektiivisesti paikkoja hyvin todennäköisesti olla myös erittäin vaarallista Poissons, johdettavissa tuhansia todistajia kirjallisia todisteita, he luultavasti todella ansaitsevat sen ...

 

Paljon sivulla Terveysongelmat

 

Zuidland, Zuid-Holland, NL. 2002nd Täällä oikealla on kaikki hienosti yhdessä ukkosenjohdatin. Mahdollista myös löytää muita kuvia jopa esimerkiksi. Google Earth on mahdollista vakuuttaa melko luotettavia, tämä vain jos niitä typeriä ulkomaalaisten laskeutui oikeutetusti siitä suurjännite johdot. Parempi potkia ne tuumaa niiden aasit? Esimerkiksi havainnollistavia kuva pystyssä tällä sivulla, pää, on mahdollista nähdä, että johdot - Sama kuvio.  

 

HV linjat on lähellä monia malleja viljapeltokuvioita, ja yhtä usein jopa lähelle melko epäsäännöllisesti litistynyt (vaurioitunut, heikentynyt) sato, siellä on rakennettu erityinen sivu. Jokainen HV line houkuttelee salaman parempi kuin vain yhteinen Lightning Rod - siellä on cerated ääretön määrä ionisoitujen hiukkasia lähelle sitä. Ukkosenjohdattimet in Crop Fields (johdanto kuva - Thaimaa 2011)

 

Varmasti Olisiko mielenkiintoista selvittää tietoja yritykset harjoittavat sähkön jakelua (ei Englanti), ovatko ne rekisteröidään salama iskee voimalinjat, jotka kulkevat lähellä lukuja, jonkin aikaa ennen ilmestymistään.

 

CEZ (Tšekki valta toimii - Tsekin Power Plants) - emme käsitellä tätä asiaa. Yhteiskunnassamme ei ole yksikkö, muistiin, että salama iskee tai ilmiöitä liittyy tähän. (2008, ilman syytä olettaa, että tähän suuntaan ajan jotain on muuttunut). Olisiko kiinnostavaa edes kysyä ja miten ne on suojattu salaman vahingoista Temelinin voimalaitoksia, Dukovany, myös muut ... Saattaa olla joitakin häiriö varastointi salama tukirakenteita? He käyttävät niitä koskaan? Miksi ne täysin ole kiinnostuneita, miten sähkön avulla kilpailijoita ...

 

Valtaosa maailman sähköstä jättiläiset omistaa ja hallinnoi tai ainakin tukee voimakkaasti, laaja perus tutkimuslaboratorioiden todella closelyly toisiinsa tiedeyhteisön kanssa omistettu tutkimukseen myrskyjä, salamoita, fyysinen periaatteet ja niiden seurauksia. Ei niin pieni, pieni, mitättömän Tšekin CEZ ..

 

viljapeltokuvioita - CBC News (28 tammikuu 1989 Ann MacMillan) 10:17 / 14:23

"Meidän todistaja, Ray Burns, yksi harvoista ihmisistä maailmassa, jotka väittävät nähneensä miten ne on muodostettu ympyrä sadon. Se tapahtui eräänä iltana, kun myrsky Kun hän oli kävelemässä koirien kanssa."

Huomioithan JL: Mitä haluat lisää? Myrskyn aikana ollut ympyrä Exposed, kasvit vaurioitunut ympyrän muotoinen takia Lightning vastuuvapauden ja he seurasivat vain sen tuloksia. Myöskään sulkea pois, että altistuneille kuviot olivat kauan sitten - jopa useita viikkoja, ja ainoa havaittu myrsky Contributed kirjautunut kosteutta kasveille - jopa useita satoja tonnia hehtaarilta, joten se ei voi syntyä Domino Effect mahdollisesti Contributed toisen salaman vastuuvapauden energia, kuten on kuvattu muualla. tässä. teoria dual výbojevýboje

"Ensin hän näki linja 50-75 m pitkä, ei liian leveä, ja kun katsoin sitä muutaman sekunnin kuluttua, alkoi muodostua ympyrän ympärille."

(Huom JL: Hän näki useita satoja miljoonia kasveja Exposed - vahingoittuneet salama vain sattumalta tällä hetkellä, kun omasta voimastaan ​​(jatkuvasti heikentyvä) oli Overpowered niiden paino, lisääntyneen kosteuden Välittäjä ukkonen, koska niiden heikkenemisestä. Rekisteröityneet juuri hetkellä, kun siellä alkoi tapahtua dominovaikutuksista . Luultavasti vain sattumalta silloin kun siellä lensi noin joitakin Butterfly ...)

 

Esitetään esimerkki yrtti ruohosipuli. Mahdollista nähdä, että kun yksi tai useita päästöjä (noin energia 0,03 J) läheisyyteen kasvi. Suurin osa nykyisistä ei läpäise laitoksen vain sen välittömässä läheisyydessä, on olemassa toimivat pääasiallisesti infrapunasäteilyn ja indusoituvasta sähkövirrasta. Vain yksi vastuuvapauden riittää kaikille-out tappaa kasvin osa juuri sen alapuolella. Mutta havaittavissa seuraukset voivat olla vain muutaman päivän. Mikä voimaan välittömästi, muutaman sekunnin korkeintaan minuutin, joiden heikkeneminen varren. Näytetään tällä sivulla kokeissa ruohosipuli pettynyt, ensimmäinen yritys - hän Näytteet yhden kasvin monta kertaa toistettavia, muut yksilöt eivät Toista sama vaikuttavia tuloksia. Se ei ole mahdotonta, että tämä vielä onnistuu joskus. Vain koiranputkea ruohosipuli korvataan täysin. Pitemmällä aikavälillä (minuutteja, tunteja, päiviä) käyttäytyy hyvin samalla monia muita kasveja, esimerkiksi pyörii maitoa ohdake (Sonchus asper). Eläköön piharatamo! Kuka ylittää ohraa ja piharatamo, ikuisesti tulee hallitsija olutta maailmassa ... (Myös viskiä tai muita malt-pohjainen juoma)

 

Piikkinen maito-ohdake (myös muut emakko-ohdake lajit) vuonna addition, osoittaa jotain, mitä ei ole tähän mennessä onnistunut saavuttamaan muista kasvi. Tulee kuva täällä.

 

Loppu osa 5

 

 

          Osa 1        Osa 2        Osa 3        Osa 4        Osa 5

 

jos kiinnostaa yhteystiedot cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

z