Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-Lajittelemattomat-tekstejä-2 . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Kone-käännetyn tekstin

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

   

         Osa 1        Osa 2         Osa 3        Osa 4        Osa 5  

 

jos kiinnostaa yhteystiedot cropcirclesonline@gmail.com 

 

Osa 2

 

 Tunnuslause: Hyvin paljon viljapeltokuvioita muistuttavat PC simulointi  sähkömagneettisia kenttiä. Jopa yksittäisen, erillisen ympyrä. Siksi, koska ne  ovat todella luotu sähkömagneettisen kentän voimaviivat salaman päästöistä.

 

 

Itse Lucy Pringle, yksi tunnetuin dokumentaristi ilmiö, muun muassa, käsitellään salaperäinen sähkömagneettisen ja sähköstaattista tapahtumia toteamaisillaan viljaympyrät ilmiö (http://www.spiritofmaat.com/archive/dec2/pringle.htm)! haastattelu jossain on päivätty 2001, mainitaan monissa ohjelmissa noin viljapeltokuvioita ja haastatteluja LP 

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/  

Tämä sivu oli hyvin havaittavissa muistuttaa psykologi muistiinpanot haastatteluista Yksilöt Under Influence of Drugs 

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/brains/  

Täysin samat ilmiöt ja vaikutukset 

 

osa tekstiä http://www.spiritofmaat.com/archive/dec2/pringle.htm  

(Yksilöitiin erilaisia ​​epätavallinen tunteita ihmisten läsnä sijainti viljapeltokuvioita)  

 

Luettelo luokista ja niiden terveysvaikutuksia: 

 * Suullinen - maku (metallinen), hampaiden kipu, epätavallinen jano 

 * Kallon - päänsärkyä 

 * Ocular - näköhäiriöt, hallusinaatiot 

 * Auditiivinen 

 * Suoliston - pahoinvointi, ripuli, äkillinen nälkä, jne.. 

 * Systeeminen - huimaus, heikko polvissa, jalkakipu, jne.. 

 * Mental - ajatteluaan vaikuttaa lyhyen aikavälin muistin menetys, paniikkia, kauhua, paha, rauha, rakkaus ja valo, sekavuus, ja läsnäolon tunteeseen  

(End of lainaus) 

 

ehdottomasti kaikki poikkeuksetta ovat klassisia, lähes oppikirja tapauksia oireyhtymä huumeiden tai myrkytys erilaisia ​​kemikaaleja. On huomattava, että koska mitä hän oli vastikään tullut, että paikka hieman maanpinnan yläpuolella ja matala maanalainen tapahtuu, todella ei ole yllättävää. Siellä oli työskennellyt alueella kymmeniä neliön useita millimetrejä (tai tilavuus muutama kuutiometri) useita miljoonia tai jopa miljardeja tai useamman Temelinin voimalaitoksen kerrallaan, vaikka vain muutaman miljoonasosan toisen ( keskimäärin 100) 

 

Hyvin usein, että todistajat tarkistuslaskenta erilaisia ​​sairauden oireita lähtee, kipu ja vähentää ne yleensä tuntevat terveempiä. Ei ole ihme, koska niiden elinten Nuo hetket ovat todennäköisesti tekemisissä joitakin aivan erilaisia ​​ongelmia. Jos joku putoaa veteen, Varmasti aikana sekunnin murto on täysin unohtanut, että hän oli nälkäinen, että hän tunsi kipua kyljessä tai hänellä oli tic hänen silmiinsä. 

 

"Monet naiset väittävät kärsineensä epänormaali kuukautiskierron syklit ja postmenopausaalisilla ongelmat kuluttua menossa todellinen Viljaympyrä"  

Täsmälleen sama oireita nauttimisen jälkeen huumeiden tai kemiallista myrkytys ...  

 

Lucy: Mielestäni on seurausta sähkömagneettisten kenttien sisäpuolella viljaympyrästä. tietää, että Lucy sisällä viljaympyrät on (oli) sähkömagneettinen kenttä, mutta ei etsimässä, miten se voisi syntyä. Kyllä, Lucy, siellä oli valtava sähkömagneettinen tiedostoa ... salamasta. Ja vielä ehkä satoja kiloja erittäin vaarallisia kemikaaleja, kuten huumeita tai Similary, jopa paljon pahempi. Kaasuja, ioneja, molekyylejä vaarallisia, ja megajoulea jäljellä staattisen sähkön maan alla. Kutsutaan myös vaikutus LIRM - Lightning aiheuttama magnetismi jäljellä - ei niin vaarallinen.  

 

Mukaan kuvauksen Ne ovat aivan klassisia myrkytysoireita tai Myrkyt hallusinogeenien. On syytä huomata, että sivusto oli sisällä murto millisekunnin säteili maanpäällisissä ja maanalaisissa kuiva ammount vallan, johon tavarajuna auton ja ajoi kymmeniä mitoiltaan suurempi (täysi kuorma, pyöreä 40 tonnia) satoja tai tuhansia kilometrejä. Ei voi olla kovin syvällä maan alla ja luonut valtava ja määrästä päästöjen. Joukossa voi olla läsnä, mutta muutama kuiva kuin häkä, mutta lisäksi sitä vielä ....... ioneja, mitä oikeastaan ​​vain löytää vain "paatunut". Luettuna erittäin vaaralliset ja Myrkyt hallusinogeenien, kymmeniä kiloa tai enemmän, josta kukin henkilö selkeä tila, joka oli juossut pois niin pitkälle kuin mahdollista. Lisäksi voidaan edelleen säilyttää ja merkittävin määrä jäljellä staattista sähköä (mitattavissa - photo) Mikä herättää edelleen pahaa - "Kuulo" (eri ääni Sensations, halkeilua) ja voi aiheuttaa erilaisia ​​luminenssi. Jäljelle staattinen energia voi jatkossakin luoda vaarallisia kemikaaleja. Vuonna maanalainen voi kyteä Jatkuvasti Muutama päivä siellä esittää puuta, humus, turve sammalta tai vastaavia kysymyksiä, ja näin jatkuvasti Varsinkin lisätä CO2 ja CO 

 

Huomaa, että "tilintarkastajat". Kertynyt maanalainen sähköenergian (kymmeniä kilowatthours tai enemmän), muutti välittömästi lämmön, voi aiheuttaa suuri paine-ero, joka pystyy luomaan paljon havaittavissa merkittäviä ja ääniä. Maanalaiset kaasuja tai nesteitä voi virrata monta päivää paikkoja Korkeampi lämpötila ja paine muille, myös luoda ääniä. Underground ilmestyvät kiintoaineita (kiviä, kivet, lohkareet) voi olla vähentämisessä ja lisääminen lämpötilan muutos äänenvoimakkuutta ja kitka siellä tapahtuu niiden välillä, joka aiheuttaa kuulostaa jälleen. Globe salama päästöjä jälkeen vain siellä täällä vähän "jyrinä vatsassa" (underground). Prosessi on itse asiassa erittäin samanlainen kuin mitä tapahtuu mahassa, esimerkiksi sen jälkeen, kun ylensyöntiä tai ilmavaivoja. On myös käynnissä materiaalin siirrot paikasta toiseen, eri paineet, nestemäisessä tai kaasumaisessa tilassa. 

 

Ilmoitus kirjaa todennäköisesti yllyttää keskuudessa viljapeltokuvioita Explorers monet sekaannukset, mutta ensimmäinen ja ainoa, kuka tulisi aina käydä jokin äskettäin löydetty Viljaympyrä, pitäisi olla säännöllinen henkilöstön akkreditoitujen toksikologian laboratorio (varustettu sopivaa suojavaatetusta, naamarit ja mittalaitteet ), ja vasta monen päivän jälkeen löydettiin kuvioita ne sallitaan vain asiaa ja päätös - se päästetään tähän paikkaan, keskittyminen myrkyllisiä ja vaarallisia kaasuja ei ylitä vaarallinen raja. Tutkimus viljakuvioista Ehkä ansiosta olisi, että on paljon kalliimpaa, mutta mikä on halpaa nykyään. Varmasti parempi kuin jos monet satunnaisesti theirselves Yksilöt valmistettu täysin tahtomattaan ja tiedostamattaan marsuja ja testattu ja "metallin maku suussa" kohdassa, jossa viljaympyrät havaitaan, kun metallinen maku on vain tyypillistä muutamia erittäin vaarallisia poissons mm Myös monet muut ........).  

 

Lähes kaikki ihmiset, jotka ovat myrkytetty kemiallisia, jopa tappava annos, ja onnistuneesti cured kyseisen valtion, jotkut kuvailevat tunteita silmiinpistävän samanlainen kuin mitä Sama kuin edellä.  

 

Valtaosa tappavan myrkyllisiä aineita sovellettu annokset alittavat päihtymyksen (subletaaleja) aiheuttaa oireet muistuttavat lääkeainealtistukseen, kun taas huumeiden yliannostus aiheuttaa kuoleman. Kun käytät mitään lääkettä on kuin asiassa ja Sublimity annoksesta tappavan myrkyllisiä aineita. Laita yhdessä vaikutusta mysteriosity, monimutkaisuus, käsittämätön, ja pelottavia kuvio juuri löytänyt mielet ilmiö viljakuvioista Explorers Heikentynyt hetkellä ja jopa erilaisia ​​terveyden haitallisten aineiden, ja vieläpä yhdessä toisen lääkkeen, melko adrenaliini (myös lääke), eräänlainen huume mahdollisuus ottaa yhteyttä jotain ulkomaalainen, eteeristä, selittämätön, ei tuotettavissa ihmiset (totta), extra-ulotteinen, paranormaaleja, ei ihme, että hetki, että ne eivät pysty ajattelemaan järkevästi ja realistisesti . Jätetään ne tuumaa heidän valtakuntansa, osittain itse luonut ne, anna siellä mietiskellä ja luoda omia illuusion siitä ulkomaalaisten ja mysteriosity. Vaan itseämme mieluummin jättää ikuisesti tämän imperiumin yliluonnollista, ja jatkaa keskitytään pääasiassa todellinen heijastus.  

 

Vain altistuminen kuivuuden Huumeet Epäillään paranormaaleja ja mysteriosity on mahdollista selittää, että kuiva narcosed Explorers pystyvät selittämään vaikutusta pitkittyneen ja taivutettu solmut toimilla "voima", kiitos että ne ovat muuttuneet tällä tavalla. viljapeltokuvioita Explorers pitäisi olla hyvin varovasti ilmoittaa että ei ollut muita voimia lämpötilan vetovoima maan ja ilmiö, joka taipuu ja venyy solmuja kutsutaan negatiiviseksi geotropism ja läpi solmujen (Niiden taivutus) yrittää korjata madaltuminen (vahingollista, heikentää ) kasvien - yrittää suoristaa kasvi, joka makaa maassa ja se näkyy vain, ja vasta sen taivutus maahan, tai sinä. Prosessi voi kestää vain muutaman minuutin tai tunnin, mutta useita päiviä tai jopa viikkoja. No, he ajattelevat viljapeltokuvioita ilmiö Explorers joka tapahtuu ansiosta toimia tuntemattomien voimien tai energiamuotoja, solmut ovat taipuneet tai pidentynyt Muutaman sekunnin kymmeniä sekunteja Siksi Syyt ja majoitus (vahingollista, heikkeneminen) kasveja. Joissakin paikoissa on jopa kertaa nanosekuntia, kuten "Havaittu". Sen täytyi olla todella mielenkiintoinen "havainto".  

 

BLT Research: ( http://www.bltresearch.com/plantab.php ) "solmu venymä (venyttely) Se on pysyvä aiheuttamaa muodostumista energiat" "Joissakin crop muodostumat energiajärjestelmä mukaan on voimakasta, että se aiheuttaa taivutus tämän apikaalisella (top) solmu " , eli voimat voimaan kasveja, jotkut solmut tulipalo, ja siten pidentää muita kasveja jätetty `on (varret taipuneet maahan). Ei, ei, ei, ei koskaan, ei koskaan, ei koskaan, väärin, väärin, väärin. 

 

Tarkoitus ja toimintaperiaate solmujen (varsi solmut) on kasvin sato Luotettava selittää kenellekään ensimmäisen vuoden opiskelijat tahansa keskellä (Amerikassa korkea) maatalouden koulussa. Yksi kasvi solmujen toiminto (Poaceae, mutta lähes kaikki muut kasvit) sekä tasoitus poikkeamat pystysuunnassa kasvun, tämä tapahtuu niiden laajentumisen siinä kohdassa, joka on vastapäätä poikkeama pystysuoraan (drawing) Ja muutos on peruuttamatonta (tämä tehdään lisääminen solujen määrä, ei niiden koko ja muoto). Jos kasvi onnistuu täysin suoristaa, ensinnäkin suoristaa taipuneita solmut on edelleen kertomalla solujen vastakkaisella puolella, ja siten edelleen havaittavissa Pitkänomaiset (drawing), Jos kasvi on niin heikentynyt, siinä ei voi nostaa enää, kukaan kertoa muutenkaan solmut, ja ne ovat vain Pysyvästi extendig (yrittää nostaa tehtaan, joka ei). Usein esiintyy ja yhdistelmä ilmiöitä, kun kasvi on niin heikentynyt, etenkin alaosassa sanoa, että kaksi ensimmäistä pohjan solmuja syystä enää ole tarpeeksi virtaa nostaa tehtaan, vain pidentäen, mutta toiset pystyvät Ainakin se nostaa jäljelle jäävä osa tehtaan pystysuunnassa (photo) Eli huomattavasti apua, kun korjattu, drawing principle. Hyvin samanlainen solmut käyttäen periaate ja Samanlaisia ​​saavuttaa sama toiminto voi käyttäytyä myös lähes kaikki solmut ilman varret, korret tai jälkeen muiden heimojen kasvien ja tietenkin kaikista Poaceae kasveja jo ennen esiintyy niissä ja eriyttää kudosten . Joten varret joidenkin kasvien internodes, ilman vain solmut tätä ominaisuutta. Yksi esimerkki on unikko. Niiden internodes edelleen containng merkittävä määrä kudoksia, jotta meristenatic, joka voi suorittaa haluttu toiminto, rajoittumatta internodes. 

 

Sen lisäksi, että laitoksen sisällä, joka esiintyy monenlaisia ​​myrkyllinen Aineet se Välittömästi sen jälkeen, kun sähkövirran vaikutuksia, todennäköisesti siellä tapahtuu volgende päivää ja "siirtymävaihe", aikana teesi myrkyllisiä aineita siirtynyt enemmän osaksi alaosiin kasvi, tehokkaasti näin ollen, että uhrauksia onnistunut "nostamista jälkeläisten" Tällöin jalostettujen vilja ja paras säilyttämisen geneettisen koodin. Päinvastoin vastakkaiseen suuntaan, ylöspäin, matkatoimistot hyödyllisiä loppuun onnistuneen viljan kypsymistä. Vaikka se ei näytä sitä ja näyttää siltä, ​​että kasvi on lähes kuiva ja sopivassa korjuuseen käynnissä on vain valvotaan kuivumassa, prosessit kypsymisen ja nesteiden kuljetus on käynnissä viime hetkeen. Maanviljelijöitä tietävät hyvin, esimerkiksi ohran Se, jos korjattu liian aikaisin, ei vielä täysin kypsyneitä, kestää useita kuukausia saavuttaa optimaalinen ja tasapainoinen itämisen viljaa.  

"Tällainen ohra on pitkään sadonkorjuun Ripening"  

Tuotantotekniikka maltaan ja oluen , Kosar, Walk , RIBM 2000  

ISBN 80-902658-6-3, sivu 34).  

 

Laajan joukon prosesseja esiintyy kasveja epäsuotuisissa olosuhteissa myös joita kuvataan tapauksissa majoitus (vahingollista heikkeneminen) heikkeni kasveja, on mahdollista lukea: 

Handbook of Plant Crop Stressi edellä , Mohammad Pesarakli , Dekker, 1999,  

ISBN 9.780.824.719.487 th  

Otteita kirjasta annetaan useita muistiinpanoja muiden sivustojen  

 

Perus että se on välttämätöntä ymmärtää, että mikä tahansa jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato on ensinnäkin heikentynyt ja se on välttämätöntä löytää syyn tämän heikkeneminen, eikä ole mitään tarvetta huolehtia ulkomaalaisten (ET). Voit viljaympyrät ilmiö on tietenkin Explorers välttämätöntä, mutta erittäin hienosti kiitos, että kuiva, mutta niille edelleenkin vaikeaa ymmärrettävää ja selitettävissä ilmiöitä, kaatoi itsensä kasaan enemmän kuin tarpeeksi. Kukaan jotka koskaan halua yrittää selittää periaatetta viljakuvioista syntyvät, tietenkin kiitokset Heidän suuri luotto Joskus tuntuu lumikko kanalassa tai porsaan kaistaleelta ruista. Vain tarvitsee vain napata fiksu kirjoja, ja yrittää aloittaa selittää.  

 

Siellä oli todella toimisi kasveja "hyvin paljon energiaa virtaa", mutta todella usein monta viikkoa ennen majoitus (vahingollista, heikentää). Se oli (hyvin todennäköisesti) pääasiassa sähköenergian, jonka aikana oli "sähkömagneettinen räjähdys" sisällä aiheuttama kasveja, niiden kudoksissa. Toinen osa energiasta voidaan toimittaa sähköstaattinen induktio, ja muut suorittamisesta suoran sähkövirran läpi erittäin ionisoituneen kaasun välittömään läheisyyteen korkean jännitteen purkaus - photo, drawing - Täällä kymmenesosakierrosta mm, salamointia metrien tai jopa useita kymmeniä metrejä (sekä koronapurkaus drawing). Toinen osa energia voidaan siirtää johtaminen tasavirtaa alle maan pinnalle (Pääasiassa juuret), ja se voi Lopulta heikkeneminen merkittävästi sähkökemiallinen muutoksiin maaperässä. Intensiteetti kaikki nimetty ilmiöt Entirely pysähtyä toimia tietyllä etäisyydellä, Vähentää etäisyyden päässä iskupisteen, kunnes jonkin matkan pysähtyy täysin. , Joilla ei ole tuuli - harvinainen ilmiö ukkosmyrskyä - ja tasaisesti jakautunut sähköinen vastus maaperän Tuloksena voi olla suhteellisen tarkka ympyrä. Vaikka kaikki mahdolliset epätarkkuudet On kuitenkin mahdollista, että lopulta olennainen vaikutus Useat ole kovin tarkka piireissä taittuu yhdessä yksi hieman tarkempi, koska se on parannettu ketjureaktio. 

 

Karkotus onteloita, a picture from BLT(Mielenkiintoinen nimi matching - karkottamista kuilu). Ne ei sisällytetä tavoite näyttöä mistään energiaa tai voimaa vaikutuksia lainkaan. Täysin mahdotonta käyttää sitä että. On, ja selitetään paljon yksityiskohtia monia muita kohdat ja sivut. Muodonmuutokset kasvien Tämä näkyy kuvia, myös tahansa Similary, ei tarvitse johtua toimia minkään voiman tai vallan lainkaan, ainoana poikkeuksena voimien ja kasvavista paineista ja kuivaus ja kiitos, että muuttuu muotoja kudoksia ja kasvinosat . Vaikka vahinkoa kasveille todella voisi osallistua myös kulkua sähkövirta, sähkömagneettisen ja sähköstaattinen induktio, mekaanisia voimia. Sähkön johtuminen kautta erittäin intensiivisesti ionisoitua ilmaa välittömässä läheisyydessä päästöjä. Hyvin samanlainen johtuminen sähkövirran avulla eri kaasuja millään vastuuvapauden tai loisteputki. Koronapurkaus - ulottuu etäisyyden useita metrejä kymmeniin metreihin, joilla ei ole tuuli on hyvin tarkka pyöreä, ja sen halkaisija riippuu lähes ainoastaan ​​intensiteetti läpi kulkevan virran (drawing). Vaihe jännite (drawing). Keskiarvo maaperän ominaisvastuksen, mukaan CSN 332000-5-54 noin 100 ohmia per metri. Maaperän ominaisvastuksen on määritelty aktiivinen vastus maaperän kuution reunan 1 m mitattuna vastakkaisiin seinämiin.  

 

Muuten, hyvin Variantit vaurio solmut voidaan löytää paikkoja, joissa varret taivutettu puhtaasti mekaaninen (varovasti, särkymättä) lähes 90 ° niistä, jotka solmut aluksi yhtä piikki takaisin pystyasentoon (1. ja 2. ylhäältä , photo). Siellä näkyvät Samanlaisia ​​ja jopa mekaanisia vaurioita, mekaanisten voimien joka johtuu paineen soluproliferaation solmujen itsensä vahingoittamisen ja vähän ilman merkittäviä vaikutuksia elinvoiman kasveja. Luultavasti tämä johtuu, että on kyse äärimmäisiä muutoksia kasvun suunta, lähes 90 astetta, useimmissa tapauksissa ratkaisee solmut kulmapoikkeaman Useita astetta. (photo) 

 

Jotta kokeilla jotain tällaista viljaympyrät ilmiön olemassa Explorers usko, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin yrittää löytää se theirselves, jopa paikoissa, että ne eivät olla heidän kannaltaan lainkaan. Voit tehdä tämän on tarpeen kutsua kaikki raittiina Explorers viljakuvioista ilmiö joskus itse tehdä kokeen tunnetaan Sokeakoe tai sokea koe (myös "nolla korjaus"). Yksi perusperiaatteista, laajalti käytetään erityisesti tavoite ja tieteelliseen tutkimukseen. Päästä joitakin sato kasvaa laboratoriossa ilman altistumista yhtään energiaa. Jossain vaiheessa muuttaa Niiden kasvu suuntaan, vain kääntämällä astia, jossa ne kasvavat. Jotkut heistä ovat mahdollisia tietyn ajan kuluttua Heidän paluunsa takaisin alkuperäiseen asentoon. Myös toisenlainen Nollaliuoksen on mahdollista kokeilla - käydä paikoissa hyvin epäsäännöllisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) crop, jossa, kuten on heidän näkökulmastaan, eivät toimineet yhtään "ulkomaalaisten energiat", eikä mitään muutakaan, kuten esimerkiksi ja mikroaaltouuni.  

 

Lisäksi ei vain huumeiden transsendentaalisen, yliluonnollinen, paranormaaleja tai vastaavia ilmiöitä voi vaikuttaa Explorers viljakuvioista ilmiö paikassa, voi esiintyä todella "outo", utelias, poikkeava ja epätavallinen yhdisteitä, vapaat radikaalit, ionisoitunut atomien, molekyylien ja muut ilkivalta, jotka voivat vaikuttaa ihmisen aivot Samoin kuin taika sieniä spray 

 

Meidän rakas Olisiko ihmiskunta ennemmin tai myöhemmin se tutkia itse. Asiassa, että ympyrät, ja lähes kaikki muut säännöllinen tai epäsäännöllinen muotoja täysin sato, varmasti paljon enemmän kuin 99.9999999% syntyvät ansiosta salama päästöistä, eikä läpi itsensä julistaminen Misguided Yksilöt, se on yksinkertaisesti objektiivinen seikka , ja ihmiskunta pystyy havaitsemaan Objektiivinen todellisuus jälkeen kaikki (joskus), se todella osaa. (Vaikka tämä ratkaisee jo reilusti yli 30 vuotta ja tulokset missään ...)  

Viitaten: sillä ei ole väliä, kun kaikki, joskus se oli vielä paljon pahempi ... 

 

Korjaus (motto):

Vaikka jollekin lausuntoja tämän sivuston näytti muotoiltava ehdottomalla varmuudella, se tulisi esittää eteensä jotkut näistä selvennetään selitys:

On mahdollista, että ...

On todennäköistä, että ...

Se voi olla mahdollista todistaa, että ...

Joidenkin (monista) havainnot vaikuttaa siltä (tulokset) että ...

Ehdottoman varma olla oikeassa ehkä vain hölmö, tyhmä, ääliö, avuton, aasi tai idioottimainen.

Niin, kumpi heistä, pahus?

 

Natural matkiminen (nro 1)

Yksi tärkeimmistä ja Sametime Aiheuttaa mielenkiintoisimmat, miksi tämä tapahtuu kuten että - luonnonvoimat Käytetään yksi upeimmista luonnon tapa naamiointi, mitä ikinä he onnistuivat rakentamaan. Nämä ovat erittäin mielenkiintoisia ja jäljittelemätön luonnon matkiminen. Mutta se on hyvin melko yksinkertainen tosiasia: Peltokuviot ovat oikeastaan ​​vain harvoin esiintyviin Samanaikaisesti kun he syntyivät, eli välittömästi "tapahtuman jälkeen" Vaikka se voi joskus tapahtua, mutta luultavasti oikeastaan ​​vain hyvin poikkeuksellisesti. Juuri päinvastoin, useimmat kuviot Näkyy valtaosa jopa useita viikkoja tai jopa kuukausia sen jälkeen, kun aika, kun ne luotiin itse asiassa "Exposed" rakenteeseen kasvi-alalla, jonka energia salama vastuuvapauden. Käyttö sanan "Exposed" on tässä tapauksessa todellakin oikea, samankaltaisuus klassinen valokuvaus prosessi, tai joidenkin sen edeltäjät, esimerkiksi - Daguerreotype, on varsin käyttökelpoinen ja merkittävä. Sekä valokuvaus, on siellä "herkkä kerros" kasvien alalla ja luonut täysin näkymätön latenttikuva. Toinen syy, miksi sana "Exposed" on todella käyttökelpoinen, vaikka se, että malli on luotu - Exposed - alle salama-salama shinigami Kuten monta kuvaa. Välittömästi sen jälkeen vastuuvapaus päällä löydettävissä vain hyvin harvoissa ilmiöitä - kuolleita hyönteisiä, hiiltynyt kasveja tai kasveja takkuinen johdot tulee hyvin intensiivistä pyörivän poreallas, joskus joka tapahtuu sen jälkeen, kun salama vastuuvapauden ja kestää enintään toinen. Myös muutokset magneettikenttiä, lämpö muutokset maanalainen, ylimääräinen staattinen sähkö olisi havaittu välittömästi. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, (luultavasti, ei vielä testattu, se on silti vain arvio) organismien määrä haitallisia kemikaaleja. litistynyt (vaurioitunut, heikennetty) crop esiintyy useissa enimmäkseen jälkeen viikkoja tai jopa kuukausia kauemmin kuin vaihtoehto kaksi. Valtaosa kasveista Nimittäin Heti iskun erittelemättä palaa alkuperäiseen asentoon, ja kaikki on vain alkua. Ne alkavat haalistua, enimmäkseen ansiosta sähköä, jonka läpi Them. Lisäksi voitaisiin todennäköisesti vaurioitunut joitakin valikoituja piirteisiin terävä liike, ja niiden häipyminen kestää viikkoja. Että usein kasveja seistä pitkään pystyasennossa, luultavasti paljon kauemmin, kuin se olisi sallittua perustuslaissa jatkuvasti häipyminen yksinäinen kasvi, ja suurelta osin todennäköisesti osaltaan veden pintajännitystä . Heidän majoitus (vahingollista heikkeneminen) Se todella tapahtuu jopa useita viikkoja sen jälkeen, päinvastoin, saattaa joissakin tapauksissa tulla jopa uskomattoman nopeasti verrattuna, kuinka kauan se kesti Heidän heikkenemistä. Vaikka heikkeneminen kasvien kesti viikon, niiden taivutus maahan voi tulla jopa tapauksessa melko suuria kuvioita suhteellisen nopeasti, muutaman minuutin kuluessa. Kuten hyvin tuntuvalla tavalla, että se voi joskus luultavasti voimaan Domino Effect . Hyvin usein myös johtuu siitä, että jotkut perhonen lensi ympäri.  

 

Ennen kaikkea on korostettava, että palvellaan selitystä tai sivulle tällä sivustolla, missään tapauksessa ei käsitellä käsitteitä tai inhimillisen toiminnan kuten Esoteerisuus, Parapsykologia, Psychotronics, Paranormaali ilmiöitä , Ufologia, Spiritismi, Astrologia, Okkultismi.

Usko ulkomaalaisten, Kuvitteelliset avaruusolennot, mukaan lukien Extraterrestrials in fiction, Astrobiologia, E.T., UFO, Military disc-shaped aircraft, Flying saucer, kävijöitä eri Ulkoavaruus, Maailmankaikkeus, Galaksi, Linnunrata.

Taikuus, Musta magia, Noituus, Witchcraft, Yliluonnollinen ilmiöitä, Ihme. 2012-ilmiö, Poltergeist, Salaliittoteoria, Psykokinesia, Šamanismi, Mystiikka, tai mikä tahansa muu alalla Näennäistiede tai Roskatiede alkaen Luokka:Näennäistiede.

 

Hyvä Mankind!

Ensi kerralla parempi olla hyväksymättä mitään neuvoja seniili dementia.

Jos se ei ole seniili dementoitunut Nämä kaksi tyhmät, D & D, joka jo kauan sitten jossain tavernassa teki "tunnustus" voisi moni tutkimukseen Vuosikymmeniä täysin eri suuntaan kuin muut klassiset ja täysin vakavasti tiedettä. Anyway, myöhemmin ihmiskunta ehdottomasti ratkaista koko jutun itse, esimerkiksi hän on mahdolliset YouTube ja löytää videon (ehkä Wylatovo?, Ei näyttää, että joku löytää), jossa ihmisiä koolle varten Viljaympyrä juuri löytäneet, ja etäisyydellä on vieläkin mahdollista nähdä vetäytyvät ukonilma ...  

 

Lisäksi tekstissä mainitaan myös, että joissakin dokumenttielokuva on päättelyä ilmaistu, että he voisivat olla sininen suihkukoneita ja punainen sprite, jotka ovat ilmakehän päästöjä, mutta korkealla ilmakehässä, löysi melko äskettäin. Se on varmaan aika väärinkäsitys. Niiden etäisyys on liian suuri jotta aiheuttaa maan pinnassa jotain niin voimakkaasti rajoitettu. Vaikka heille on mahdollista lukea Lightning: Fysiikan ja tehosteet , Rakov, Uman , p.  

 

Toinen syy, miksi ihmiskunta olisi varmasti ratkaise itse ongelmaa on maailman Tästä tulee yhä asennettu eri paikoissa ns live-kameroita (tai ainakin time-lapse kamerat), ja jopa kaukana paikoissa, ja Ajanjaksona Voisiko joku tehdä tulokseen, että viljaympyrät ovat todella riippuvaisia ​​sää edellisen ilmiöitä, vaikka viljapeltokuvioita ilmestyi Useita kuukausia myöhemmin. 

 

Viimeinen syy on se, että on olemassa yrityksiä, kuten Microsoft Vaisala - Siemens (2011 - irti Siemens, vain Vaisala yksin), jotka käsittelevät vaikutuksia mittaavien sijainnista, tyypistä, napaisuus ja voimakkuus salama, myös omat laajat tietokannat menneiden vuosien , ja varmasti ole ongelma niille (jos kiinnostaa) vaaditaan seurantadataa. Muuten, niiden tiedot ovat hyvin tarkkoja Usein, vaikka ne ilmoittivat ja mittausvirhe kuin pyöreä ympyrä halkaisijaltaan 180 m, usein ovat paljon tarkempia, jopa alle 10m. Tästä syystä teoria "CC-Lightning" on mahdollista harkita kuin "todennettavissa täysin taaksepäin" ja Fidli. Kerätä tietoja Lightning päästöistä (aika vastuuvapauden, GPS tiedot iskukohdan, napaisuus, teho, tyyppi - viljapeltokuvioita tai CG). Esimerkiksi Keski-Euroopassa käsittelee T Tämä CELDN - Keski-Euroopan salamapaikannusverkkoa Kaikkialla Euroopassa, niin monet muut. Kaikki käyttävät verkkoa ilmaisimia Vaisala-Siemens, tai vastaavia. Varmasti se on erittäin mielenkiintoista nähdä, mitä malleja Lopulta vastoin kaikkia odotuksia, tulee esiintymään "ei ihmisen" tai aito?  

 

Lisäksi edellä on olemassa vaihtoehtoja http://www.blitzortung.org   - sivu toisen verkon järjestelmän Explorers salamaniskun iskukohdissa, jotka käyttävät omaa verkostoa ilmaisimet. Vaikka tämä luultavasti ei ole kuiva tarkkaa tietoa asennossa, mutta ne saattavat lisätä koko kysymystä mielenkiintoisia tietoja.  

 

Toinen asia on, (ja mittaustarkkuus), että usein ainoastaan ​​yksi moninkertaistaa haarautunut Lightning (plus sen mahdollisen myöhemmän päästöt) pystyy "sprinkleri" alueella useita hehtaareja photo ( kun kyseessä on erittäin vahva päästöt voivat sisältää myös varmasti paljon Suuremmat alueet). Tietojen mukaan kirjallisuudessa (esim. nimeltään Salama: Fysiikka ja tehosteet , Uman, Rakov ) ei ole epätavallinen ilmiö, kun haarautunut varret yhden salaman osuma pistettä jopa useiden kilometrien päässä toisistaan. Tässäkin - ei ole muuta mahdollisuutta korostaa tärkeimpiä Fakta: salama päästämästä kenttään, jossa regullar malli löytyi, esiintyy joskus jopa muutaman päivän, mutta paljon todennäköisemmin jopa viikkoja tai kuukausia ennen kuin varret ovat todella kumartui .  

 

Viljelijät ja niiden työntekijöitä, vaikka he olivat läsnä syntymistä säännöllisiä kuvioita ja katsoa sitä omin silmin, ei koskaan anna se mitään julkisuutta kuiva havaintoja, sekä kaikki asiasta jo valmiiksi säännöllisiä kuvioita oman alansa ja tietävät hyvin miksi. Heidän näkökulmasta se on vain jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sadon ja mitään muuta, ja kuivaa asenne on ainoa oikea. Heidän työnsä on aina ollut ja tulee lähinnä huolta viljelykasvien (sato), eikä siitä paskaa. Kuvio kenttä ei ole satoa. He ovat kiinnostuneita kaikista litistynyt (vaurioitunut, heikennetty) CTOP pelkästään siitä, onko se mahdollista korjata enää. Yhdistä kuljettaja, joka löytäisi malli kentällä, ja siellä kutsutaan toimittaja välittömästi menettää työnsä, eikä koskaan voi löytää samasta työstä jälleen. Ensimmäisen säännöllisen muotoisia aloilla koskaan tulevat Viljelijät itse, aina joku "ulkopuolinen" (tai "ylhäältä"), pääasiassa sensaatiohakuista antaa yleisölle.  

 

Kuin edellä kuvattiin, joten senkin jälkeen melko pitkän ajan kuluttua Lightning vastuuvapauden tuona heikkeneminen varret kestää viikkoja, todellinen ajoitus on todennäköistä majoitus (vahingollista heikkeneminen) joskus oikeastaan ​​vain kestää muutaman minuutin (Domino Effect), ja joskus jopa suoraan eteen kauhistuneena random Tarkkailijoiden (Stonehenge Fractal). Tietenkin voi ilmetä ainakin kuivuus ja tapauksissa, kun sato on jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) melkein heti Lightning vastuuvapauden, aikana sekunteja, minuutteja, tunteja enintään vaihtoehtoa, vaan se on erittäin poikkeuksellinen tapaus. Ilmeisesti se riippuu nykytilasta, kunto ja kypsyys viljan, johon ohjataan vastuuvapautta, ja myös voimakkuudesta tietyn tapahtuman salama, luultavasti myös Että hän, kuinka monta oksat ovat siellä, ja kuinka moni myöhemmin päästöjä osumia ainoa paikka. Saattaa myös Vaikuttavat intensiteetti vaaratilanteen sateiden ja tuloksena kosteuden ja johtavuus kasvien ja maaperän pinnalle. Hyvin usein se tapahtuu (lähinnä jos sato on vielä vihreä tarpeeksi, on korkea vesipitoisuus soluissa), että senkin jälkeen erittäin voimakas salama vastuuvapaus on alalla havaittavissa täysin mitään, eikä vasta Heti ukkonen, mutta senkin jälkeen monet päivinä ja viikkoina.  

 

yksi luonnon Monstrous vitsi , että todennäköisesti Luontoäiti on laatinut ihmiskunnan ikuisesti yhdessä muodostavat matkiminen numero 1 ja numero 2

 

Mimiikka Numero 2

Dancing Air Vortex

Sen lisäksi, mitä on jo kuvattu kaiken ennen, on mahdollista kiinnittää huomiota yhteen muiden erittäin mielenkiintoinen seikka, joka tapahtuu paikassa, jossa sato tulee litteä (vaurioitunut Heikentynyt). Kuitenkin erilaisia ​​luonnon prosesseissa tapahtuneet siellä kauan ennen varret olivat taivutus maahan, kesti satoja tunteja, voi vain katsella satunnaisia ​​tarkkailijat kun varret ovat taivutus maahan, mikä ei ole mahdollista havaita osoitteessa muuta aikaa, ja mitä voi kestää vain muutaman minuutin: Mahdollista nimetä sen matkiminen Numero 2 - Itse Dancing Air Vortex.  

 

Juuri ennen tulee Dancing Air Vortex kuvattu tarkemmin tässä on listattu useita ilmiöitä tai vaikutuksia, jotka usuall sen eteen. Ei kaikki lueteltu vain muutamia yleisimpiä. Paljon tarkemmin on kysymys osallistuvien prosessien kehitetty muilla sivuilla, kuten Microsoftin Kronologia ja alasivut, tai osassa liitännäistoimenpiteet Effects

 

Nämä ovat esimerkkejä ilmiöistä, joista osa on hyvin kauan sitten, jotkut hyvin tarkkaan ennen varsinaisen ilmiön majoitus (vahingollista heikkeneminen) sato Määräajoin kuvioita. Ei vain säännöllisiä kuvioita, mutta todellisuudessa kaikki jätetty `on (vahingoittunut, heikentynyt) crop, jotka tapahtuvat missä ja milloin tahansa. Yksi erittäin merkittäviä eroja, lisäksi säännöllisyyttä ja epäsäännöllisyyden tuloksena muoto on se, että säännöllisiä kuvioita on paljon Suur todennäköinen määrä soveltaa Domino Effect kuin epäsäännöllinen niistä. Selitys Mahdollisia syitä tulee sijaitsemaan Tulevat sivulla Korkea kontrasti , ei olemassa vielä. 

 

Jotkut vaikutuksia mukana edellisessä luominen alueet jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato alalla noin aikajärjestyksessä: Exposition Effect , häiriön vaikutuksen , heikkeneminen Varsi , veden pintajännitystä , Butterfly Effect , Domino Effect  

 

Välittömästi sen jälkeen alkamisen dominovaikutuksen kuin seuraava vaikutus Aris - vaikutus Dancing Vortex (ilma). Ei ole erityistä sivu sidoksissa siihen, on ketjureaktio sidotut sen osana, koska se on melko kuuluu erottamattomasti ja ilman sitä ei olisi koskaan tapahtunut. Vaikka mitä tahansa edellisen lueteltujen vaikutuksia ja saattaa osallistua aktiivisesti luomaan malleja, ja ne voivat olla yksi monista liittyvistä syistä erottamattomasti siihen, liikkuvan ilman pyörre on täysin passiivinen Seuraus, samoin kuin esimerkissä volgende esine heitettiin veteen näkyvät aina pyöreä pinta-aallot. Jopa ilman pyörre, liikkuvat lähes synkronisesti yli viljaa niput, jotka ovat tällä hetkellä putosivat maahan, on ensisijaisesti pikemminkin seuraus lämpötilan syy Näennäisesti käsittämätön ilmiö, vaikka kuiva vaateita voi aluksi tuntua jotain täysin uskomatonta. 

 

Siksi Dancing Air Vortex nimettiin numero 2 matkiminen - kiitos siitä, että hyvin tärkeä funktio naamiointi ja tietämättömiä tarkkailijan täytyy tuntea lähes väistämätöntä, Se on täysin erottamaton Mukana luomisessa ja kuvioita. Kuten tuntematon, mutta hyvin vaikeasti havaittavissa vielä sen jälkeen, kun kaikki, vaikka vaikeuksia havaittavissa valtaa. Siksi Näennäisesti voi näyttää yksi todennäköiset syyt prosessin, kuten "alenevassa ylhäältä", tai päinvastoin johtuvat maahan. Edistäminen ilma pyörre hyvin volgende tarkasti asemaa varret niput, vähitellen putoaa maahan kuin domino. Että rypäleterttuja varsien voidaan viime kädessä Jalkauttaminen Siksi yksi toinen yli kuin kudottu kuvio, joten koko prosessi näyttää vielä paljon enemmän salaperäinen. Mutta koko ilmiö Dancing Air Vortex ei mitään muuta, kuin ainakin aluksi vain ja ainoastaan ​​täysin passiivinen ilmavirran aiheuttama kuuluvat varret nippuina - vain vain alussa Domino Effect. Siellä on putoaa maahan useita satoja kiloja sulatemateriaalia, vaikka ei ole kovin suuri lukuja voi olla jopa useita tonneja, mistä keskimääräinen korkeus on hieman alle puoli metriä. Tällainen suuri materiaalin liikettä ja todella jo aiheuttaa merkittävää ja havaittavissa ilmaa virtaa. Jopa kuivua vahva, että se voi todellakin myöhemmin myös osittain Osallistu putoamisen joidenkin muiden ei kovin kaukana varsi Volumes, ja että jotkin valituista ominaisuuksista kurssille Domino Effect, mikä tietysti vain tukea kokonaisvaikutelmaa mysteeri ja inconceivability sekä Havaittu ilmiö. Mutta tietenkin, erityisen ilmeistä ilma pyörre liikkuu lähes täsmälleen, joka osoittaa, missä varret ovat vain putoaa, vaikka sen ei tarvitse olla syy ollenkaan. Ketjureaktio voi edetä melko itsenäisesti ilman murtuu, ja työ yhden ison virheen helposti. Varmasti ei ole tarpeen korostaa, että suurin illuusion mystiikkaa ja mysteriousness ilmiö on saavutettu edelleen ilmaa, jonka aikana Mezi edellä ja jotka sato klustereiden on täysin yksin ja riippumaton virtaava Dancing Air Vortex. Lisäksi vain tarkalleen missä on sato klustereita putoaa maahan. Kiitos, että näennäisesti paitsi voima, Että arised sijainnista aivan yksin, ilman syytä, vieläkin kaikille että näennäisesti kuin valta, että kaikki liikkeen, joka esiintyy sivustolla aiheuttamat itsestään. 

 

Muun tämä yhtiö omistaa databasse sijainnit Lightning päästöjen luultavasti oma asia, mitä heillä ole aavistustakaan siitä, nimittäin hyvin yksityiskohtainen tietokanta terveydentilan ja elinvoimaisuuden viljelykasvien vuosittain laajoilla alueilla.  

 

End of Part 2 

 

Saat perustiedot historiallisia näkökulmia kysymys Viljaympyrä on mahdollista vierailla sivustolla Wikipediaan - Viljaympyrä. Useimmat selityksiä, vaikka jätetty tai kuuluu lähes kokonaan Näennäistiede (Roskatiede), kuuluvat Luokka: Näennäistiede, mutta ainakin toimii perustiedot nykyiseen näkymään koko kysymystä.

   

         Osa 1        Osa 2         Osa 3        Osa 4        Osa 5  

 

jos kiinnostaa yhteystiedot cropcirclesonline@gmail.com 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

z