Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-Lajittelemattomat-4-tekstejä . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Kone-käännetyn tekstin

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Osa 1        Osa 2        Osa 3        Osa 4         Osa 5

 

jos kiinnostaa yhteystiedot cropcirclesonline@gmail.com

 

Osa 4

 

Monissa asiakirjoissa käsitellään kysymystä viljakuvioista esiintyy maininta ei vaikuta lainkaan kasveja, "ulkomaiset" sekoitettu, viljellään monokulttuuri (ulkomaalaisten jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) ainoastaan ​​ohra, ei toiminut vehnän myös hetkellä) - FF tietenkin eri kosteuspitoisuus, eri vastus, indusoi eri energia, eri (alempi) vahinkojen taso, vihreämmän kasveja voi tuntua täysin ennallaan. Tuolloin (2010 havainnot,foto foto) Kun ohra on joillakin aloilla jo kuivuudesta ja kypsyyden vaiheessa, että huomattava osa sen varsi on kuiva olki, vehnän muilla aloilla on edelleen hyvin vihreä korkea vesipitoisuus ja sähkövastus Varmasti monta tuhatta kertaa pienempi, mikä siten Edustaa lähes oikosulkua varten aiheuttama jännitteitä. Tietenkään ole poissuljettua, että muutaman viikon kuluttua tulee jättää `on (vahingoittunut, heikennetty) myös että eri yksilöiden sekoitetaan osaksi monokulttuuri ja joka on saatu paljon pienempi määrä sähköenergiaa, mutta se on meidän rakas Explorers viljapeltokuvioita ehkä koskaan huomaa ollenkaan.

 

Indusoitunut jännite on suoraan lanka (kun etäisyys) voidaan pitää hyvin pehmeä energian lähde, jonka jännite (The Same suhteessa nykyisen ja näin ollen myös toinen tehon murto-energia) aikana yhteenliittäminen on alhainen resistanssi johtimen koskaan nouse kuivua ja korkeat arvot kuin jännite johtimen vastus paljon suurempi. Sama pätee energiaa, syntyy muilla tavoin - suoraan johtuminen ja sähköstaattinen induktio. Toinen mahdollinen tapa sähkövirran varret viljan on ns jännitteen ja tehostamalla syntyy esimerkiksi aikana putoamisen HV kaapeli maahan - johtuen maaperän vastus voi olla jännite Välillä paikoista pinnalla ihmisten askelväli monia tuhansia voltteja, ja salamoinnin tietenkin paljon korkeampi. Lisäksi, merkittävästi vahinkoja kasvien lisää läpi kulkevaa virtaa Niiden juuret aikana hajonta salamavirran maanalainen, eli Klassisesti johtama nykyinen kapellimestari - haluaisi lanka, ei indusoi.

 

Toinen mielenkiintoinen ilmiö on se, että joissakin paikoissa, joissa tapahtui salama päästö kenttään Muutaman viikon kuluttua kasvattaa taimia saman lajin, joiden periodit itävyyden Voisiko arvioidaan noin kun oli vastuuvapautta. Tämä saattaa olla jäänne muinoin, joka alun perin toimi säilyttää laji, joka nyt kasvanut ja viljeltyjen lajien viljaa, tietenkään, ei tarvitse, mutta varmasti niistä olisivat olleet hyödyllisiä, jos maapallolla on tapahtunut ja Suur katastrofi . Esimerkiksi yksi antiikin Mayat ennustivat vuonna 2012 (että kivet menevät konkurssiin). Tyypillisiä ovat tässä suhteessa siemeniä joidenkin kasvien Ehkä Australian bush, myös Ehkä jotkut muut, että vain itävät palon jälkeen. Itää ennen Olisiko johtuu säännönmukaisuuden paikallisen tulipalojen oli lähes hyödytön, koska sitten olisi koko väestön kuolivat sukupuuttoon.

 

Explorers viljapeltokuvioita tietysti voisi löytää jotain sivustoissa Similary tai jopa jo jotain, että niiden valokuvia vangiksi, mutta sitä ei käytetä.

 

Objektiivisesti On tarpeen myöntää, että jotkut viljapeltokuvioita ilmiö Explorers ole pitkään ennen huomannut, että läheisyydessä luvut voidaan rekisteröidä olemassaoloa (tai edellisen olemassaolo) "jotain käsittämätöntä sähkömagneettinen". Olisi lisäksi huomattava, viitaten: Että figments, joista ne ovat peräisin tästä, voi olla lähes kaikissa tapauksissa pidettävä täydellisenä Trumper. Saatamme kiistelevät siitä, saatamme jopa eri mieltä, mutta se on kaikki, mitä voidaan tehdä sitä vastaan.

 

Bent ja laajennettu solmut:

He esiintyä ikisen jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato maailmassa. Enintään vaihtoehto aikana tunnin Välittömästi sen jälkeen Majoitusluokka (vahingollista heikkeneminen) Mahdollinen rekisteri kasvaa solmut muutoksia, jotka laitoksen läpi yrittää korjata pysyvä poikkeama pystysuorassa suunnassa. Se, että viljaympyrät tutkijat eivät huomaa sitä vielä (taivuteltua solmut kasvuston jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) missä tahansa), voidaan todennäköisesti anteeksi heidän Hämmästystä, hämmästys, innostus tutkimukseen jotain fantastinen ja täysin käsittämätön, ja se on Näennäisesti niin helposti saatavilla käyttöä ajatus maapallon ulkopuolista älyä tai eteeristä, valitettavasti, että he eivät usko, että se koskaan käsitellä jotain niin tavallista ja maanpäällisten, kuten "yleisesti" täysin epäsäännöllisesti litistynyt (vaurioitunut, heikentynyt) crop, ilman kuvioita. katsoo joitakin kuvio sato muodostumat Heidän Discoverer todennäköisesti voi tehdä mitään muuta kuin vaihtoehto:

Ensimmäinen on täysin järkyttynyt

Toinen HUOM: On täysin mahdotonta olla ihmisen (hän ​​on oikeassa, puheenjohtaja!)

Kolmas Huomautus: Tämä oli luoda jonkinlaista älyllistä elämää tai olento tai on (Tässä se on totuuden kanssa hieman huonompi, puheenjohtaja)

huomautus 3: vastustuksesta viljakuvioista Explorers luontaista, ilman että he toimivat tiedustelu muodostetaan kuvioita johtaa siihen, että luonnossa ei voi tehdä vain säännöllisiä kuvioita itse vai vain (satunnainen) luonnonvoimat

 

Voi ei, he voivat vain muistaa:

kidehilat, kiderakenteet, kristallografia

rakenne atomi, elektroni kuori, molekyylirakenne materiaalien, atomien ja molekyylien orbitaalien ja niiden hybridisaatio, rakentaminen atomiytimien

fractal rakenne ylimääräinen sähkövarauksen purkaus (Lichtenberg mallit), fraktaalit elävien organismien (verisuonten ja hermoston, juuriston, muodot lehti-ja havupuita ... fraktaalit eloton rakenteet - muotoja galaksien, lumihiutaleet, ja lopuksi , uudelleen ja uudelleen: resonanssi ja häiriöitä - fysiikka, mekaniikka, elektroniikka, optiikka.

(pictures, images, photos, images, photos, images)

 

Ei ole muuta mahdollisuutta kuin valittaa Explorers ilmiötä viljakuvioista tehdä jotain, että he ovat luultavasti koskaan tehneet aikana yli kolmekymmentä vuotta maanmittauksen viljapeltokuvioita.

Käy kenttä, jossa sato on jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) täydellinen epäsäännöllisesti, ilman merkkejä säännöllisen kuvion. Myös siellä he löytävät paljon (helppo Identtiset) poikkeava effetcs, taivuteltua ja pitkäaikainen solmuja. Vertaamalla määrittelevät, että ehdottomasti solmut ovat erittelemättä kuin että he löysivät sisältä viljapeltokuvioita. He huomaavat, että kärpäset ovat grillatut täsmälleen samat kuin sisällä viljapeltokuvioita. Infra, staattinen sähkö (toimintahäiriö), magneetti-ja muita. vzorek.jpg, moucha.jpgKaikki tulee olemaan siellä, kuten expulsed kolot ja explosed solmuja, magneettisia poikkeamia löytää ja matkapuhelimet lakkaavat toimimasta. Täsmälleen samat muutokset solmujen näkyvät myös, vaikka kokeet tehdään muuttamalla suuntaan kasvien kasvua laboratoriossa, vasta pakotetulta asentoa muuttamalla varsien. Jälleen myös expulsed kolot tulee. (Korjaus nolla, tyhjä, jo mainittu)

 

Samalla se oli välttämätöntä tehdä se heille joku muu. Vieraili satoja paikkoja, joissa oli kasvuston jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) melko yleisesti, sekasotkuinen. Suurimmassa osassa tapauksista ne olivat ja paikoissa, joissa kenttä iski salama ennen, Useita tunteja, päiviä tai viikkoja ennen. Internetissä on sivustoja, joissa se ​​on (oli) mahdollista saada jonkin verran tietoa sijainnista Lightning päästöt (Ote ulkoisista lähteistä) suhteellisen korkea tarkkuus - kymmenistä satoihin metrejä. Virhe oli melko aiheuttamista että GPS-sijainti, jossa vastuuvapauden alkaa ja missä se iskee, joissakin tapauksissa voi vaihdella huomattavasti, tai jopa että olisi yksi vastuuvapauden itsessään voi olla samanaikaisesti useita rinnakkaisia ​​kädet ja hartiat voivat olla sen restrikes, joka voivat osoittautua eri paikoissa alueita, ja yleensä huomattavasti suurempi kuin yksi neliökilometri. (Viittaukset kirjallisuuteen, Useita kuvia -kouty.jpg)

 

Hyvin paljon epäsäännöllisesti, sekasotkuinen täysin litteä (vaurioitunut, heikennetty) ja peltoja osien hän uskomattoman suuri määrä valokuvia julkaistu kirjoja ja verkkosivuilla viljakuvioista Explorers, jokainen voi taivutella itse, ja silti vain muutama tyypillisiä esimerkkejä tästä.

Wylatowo.jpg

 

Valtaosa muodostetut salama muistuttaa modernin taiteen (sanoi vain, kuten Daub - epäsäännöllinen), vain pieni osa on klassinen, antiikki, barokki, jugend - säännöllisen muotoisia, voisi myös Vaikka jotkut kuuluvat modernin taiteen.

 

Muun muassa keväällä 2008, mutta jo lähivuosina usein lähes vahingossa, mutta myös tarkoituksella Takeno ja kenttien määrä laukauksia jopa "ennen toimintaa" (salama), ilman osui salama, tai kenttiä, vaikka vaikuttaa salama, mutta silti ilman merkkejä madaltuminen (vahingollista, heikentää).foto vzorky ze stožáru

 

Kokeet ovat virtaamat yli kokonaan nemag. matto - muovia, samoin kuin Cu, Al, lopulta magneettista metallia (laatikko kalvo - muutaman ensimmäisen päästöjä ilman Fe2O3 fe tai sahanpurua, niin s päästöt Al (kontti) veden päällä, ja ei-magneettinen joustavan kalvon. Yritetään jauhettua alumiinia.

 

jotain vaeltava myrkyllinen kasvi - pohja periaatteessa uhraa

"supernatural"

 

Ajatus siitä, että kuviot esiintyy lähinnä öisin. Ainakin se on yksi elokuva, Nancy Talbot toteaa, mutta ilman mitään lähteitä (suuri virhe!) Usein kuvioita esiintyy siltana 4-5 am. Varmasti ei kaikkia, mutta joskus voi olla syynä "dominovaikutuksen" kasveja lokiin varhain aamulla kasteen yhä pimeydessä ja niiden myöhempi pinoaminen päällä. Se ei ole mahdotonta, mutta että ne luovat usein aikana päivänvalossa, mutta ne huomataan vasta useita vuorokausia. Tämä voitaisiin psyykkisesti melko selitys - luultavasti koskaan tule olemaan viljapeltokuvioita havaittu yö (jotta voidaan päätellä, että kyse Arosa Päivisin). On aivan luonnollista aiheuttaman seikka, että yöllä Nimittäin ihmiset tekevät kaikkensa, tarkkailu kenttien ei todellakaan ole Mezi opinnäytetyön toiminta. Lähes mahdotonta vahingossa havainnosta alkaen ylikulkusilta korkeus kulkuneuvoihin lähinnä yksinkertainen tosiasia, että on yön pimeydessä. Siksi Tarkkailijat jotka eivät voi muuten havaita kuvion kuin päivällä, ei edes ajattele muuta vastausta kuin "joku oli tehdä se yöllä". Pattern voisi helposti syntyä päivän, ehkä 5 päivää sitten.

 

Paljon olisi auttanut asentaa time-lapse kamerat lähellä paikkoja, joissa kuviot silta esiintyvät usein, jotka voisivat teknologian nykytilanteessa täytyi olla mitään erityistä ongelmaa. NÄIN Olisiko pitää vain "tavallinen" majoitus (haitallista, heikkeneminen) viljelykasvien ja määrittää kulunut aika ukkonen, mutta Time-lapse Canon voidaan ohjelmoida, jotka myös talteenotto salamoita tulevan heidän katselukulma. Tärkeä piirre (joidenkin) Canon laitteissa on se, että ne voidaan ohjelmoida erittäin hyvä aikaintervallitallennuksessa ja nopea tallennus prosessit (salama vastuuvapaus)

 

Varret taivutettu, ole rikki. Broken varret ovat varmasti myös esiintyvä viljelykasvien piireissä, varsinkin reuna kuvion pääasiassa kyseessä Domino Effect. Explorers viljakuvioista Esitetty vaikutuksen todellisuutta hieman "modifioitu" muodossa tai ns joustavampi formaatti ( Yes, Minister ), ja pieni osa rikki varret, ei vain vääntynyt yksinkertaisesti ampua tai sisällyttää raportteja etsintä Joko vain "vahingossa" jättää, tai pitävät niitä poikkeuksena säännöstä, jonka löysä.

 

Xtreme Mysteries - 062 - viljapeltokuvioita, 2002 , 1:47 / 24:34

(xtremem.jpg) Yläosassa rungon (vaaka-raitiovaunuyhteydellä) voidaan nähdä ilmiöitä tyypillisiä tavanomaisia ​​salama päästöjen aloilla. Lisäksi sisä-muoto on esitetty edelleen, toissijainen muoto. Samanlaisia ​​ilmiöitä esiintyy monissa klassisia viljapeltokuvioita. Ilmiö viljakuvioista tutkimusmatkailijat on täysin laiminlyöty - kirkas linjat poikkeavat keskeltä reunoja, jotka todennäköisesti seuraavat suuntaviivat, joiden kautta kesti maanalainen sähkön päästöjä. Huomautus - jotain vastaavaa on havaittavissa monissa muissa valokuvia viljakuvioista, tämä on sama kuin kaksinkertainen altistus niin monia vertailuja klassikko kuvia.

 

08:55 alapuolella suurjännite-johdot ... On aivan sopusoinnussa kaiken ehdotetaan kaikkialla päällä - HV linjat ovat erittäin hyviä johtimia.

 

Valot, valoilmiöitä siirtymässä alan edustavat usein kuvia elokuvia viljapeltokuvioita. Työssä elokuvien myös osoituksena, että joissakin tapauksissa se ​​voi olla ja väärennöksiä, tai (melko LogicAll) epätarkka lentäviä esineitä (paperi pussi, siemeniä tai kasvinosia). Lisäksi se voi olla tapaus, että jos yhtäkkiä vapautettiin maanalainen ja erittäin kupla ionisoituneen kaasun ja pölyn, joka on hiljattain altistunut potentiaaliero jäljellä staattisen sähkön useita tuhansia volttia tai enemmän. Lisäksi saattaa olla helposti syttyviä ionisoituja kaasuja (CO, H 2 ), jotka kaikki voivat olla läsnä maanalaiseen monta päivää sen jälkeen vastuuvapauden. Se voi lentää noin kymmenen sekunnin ilmassa myötätuuleen. Samalla myös voi phosphoresce, mutta edes olla eri ympäröivästä ilmasta, taitekerroin, spektrinen heijastus, läpäisy-tai väri, ainakin ehkä jotain alle edellä mainittujen ehtojen noudattamisen. Voisiko jopa olla vain savupilven tai pölyä, joka pitää yhdessä jonkin aikaa staattista sähköä tai vain ilmaa pyörteitä. Lisäksi, CCD tietyin edellytyksin jopa tallentaa vain lämpö eroja. (Mainitaan muualla)

 

Vielä yksi Oletus: Se, että joissakin paikoissa hyviä vanhoja Englannissa tuottaa malleja paljon enemmän verrattuna muuhun maailmaan, voisi johtua myös Se, jos näissä paikoissa ei ollut läsnä niin usein ja myrskytuulet ja muualla maailmassa. Tätä oletusta ei tue mitään todisteita, fyysisestä tai Meteorologisen Todennäköisesti toimeen ei löydä kaikkia tosiasioita, jotka olisivat tukeneet tätä oletusta. Pikemminkin johonkin laaksoon, hieman suojassa tuulilta, mikä on ristiriidassa enemmän kuin tasainen Englannissa. Siellä luultavasti melko jotkut vielä aiemmin kuvaamaton paikallisia geologiset poikkeamat. Jotain ilmeni, liitu maapohjan osoittaa merkittävästi useammin malleja, maanalaisia ​​vesi voi myös OSALLISTU (sekä mekaaninen resonanssi), arkeologia. Salama kirkkaalta taivaalta?

 

Kuolleet eläimet, hyönteiset - Esimerkiksi kuollut mato vastuuvapauden paikalla, kun muutaman päivän katosi I (photo), Joka voidaan katsoa johtuvan normaaleja prosesseja, jotka tapahtuvat luonnossa. Skeletons selkärankaisten - lintujen, kuten Microsoft - kuten se on kirjoitettu muualla, eläimet elävät luonnossa eikä tehdä hautoja. Jopa sääliksi pikku lintu laulaja, mutta jos se todella kuollut tällä hetkellä Kun kuvio oli "Exposed", luultavasti se oli vain iskuilta ja suoraan Varmasti ei osunut oikeaanReturn Strokekanava, sillä jos tämä oli tehty, todennäköisesti räjähtää. Olisiko löydämme hänet melkein tyhjästä, tai paljon todennäköisemmin mitään.

 

Hyönteiset - (photo) Ja grillattua poltetun kärpäsiä voidaan pitää suhteellisen yksiselitteisiä todisteita salama hän tutki sijainnin. No tuntematon energia, sotilaallinen kokeissa extaraterrestrial tai ulkomaalainen voimia ja niin edelleen.

 

CCD

 

Yksi "anomalia", joka on kuvattu viljapeltokuvioita Explorers. Jotkut Mahdolliset maininta " Ovni Crop Circles - Flea CercleS dans les jälkiä d'ovnis - Planete TV 02.11.2006 "- No, se oli Toisaalla muuta. Todennäköisesti se myös jäljitettävissä joissakin viljapeltokuvioita joitakin sivustoja ja julkaisuja. Kuvia malleja, joissa näkyy "jotain arvoituksellista" (aaveet toisen tyyppinen), mitä hän ei ollut paikka havainnoida paljain silmin, ja saattaa esiintyä osittain (tai edes tarpeeksi) lukuun ottamatta malleja valokuvataan. Todennäköisesti he ovat enimmäkseen otettuja kuvia digitaalikameroiden ja videokamerat, eikä klassista materiaalia halogeeni hopeaa. Että mahdollinen selitys on kuvan Exposed myös ja osa infrapuna, että ihmissilmä ei näe. Maanalainen voi olla Tietyt määrät Tallennettujen edelleen erittäin suuri ja lämpöenergian määrä (jälleen, keskimääräinen lähetysteho on salama Pakastin useita satoja kilowattituntia jopa useita megawattituntia), ja Vaikka alle maanpinnan jää alle yhden prosentin, aiheuttaa yhä kuivuus ja muutos (lämpö), joka voi olla infrapuna hyvin havaittavissa. Vaikka klassinen hopea materiaalit ovat halogeeni infrapunaspektri lähes täysin tunteeton, niiden spektrinen herkkyys jopa väri ja b & w Panchromatic materiaaleja ei ylitä jonnekin noin 690n, raja spektriherkkyyden ihmisen silmä on jossain välillä 700-720nm, herkkyys perinteisten värien CCD-kennot suuresti ylittää kynnysarvon 780 nm (1050-1100nm). Tästä syystä se on niiden edessä Sijoitus IR-suodatin, joka usein osa IR-kaistanleveys julkaisut, Että valtaosa tavanomaisen kuvaa ei ole väliä. On mahdollista, että joissakin viljapeltokuvioita altistui joitakin kuva Seuraukset kuivuuden ja samanaikaisesti tai myöhemmin vastuuvapauden, joka ei luo mitään mallia, vain läheiseen maanalaiseen Tallennetut joitakin "lämpöä". Jopa päästöt Se todella luoda malleja voidaan havainnollistaa siten niiden "poistumistiet" on maanalainen. (" mysteeri (!) ja viljakuvioista, Bongiovani, Caria "cd1). 11:15 (ap1, ap2) Alton Priors, Wiltshire 11 heinäkuu 1997 (Lucy s.) ap1.jpg ap2.jpg 18_51.jpg 18_59.jpg IR ilmiöitä viljapeltokuvioita paikoissa Explorers tutkia, joka on nimetty toinen anomalia, mutta ne maksaa ne harrastelija ja erittäin huono huomiota, joten tässä ei viittauksia tai valokuvia, vaikka jotkut sivuillaan. (Linkki fototo alkaen BLT Research). CCDresponse.jpgTyypillisiä spektrivaste CCD kuvakenno. Mukautettu http://www.customs.gov.au/site/page5973.asp )

 

Epäpätevään saannissa joitakin ilmiöitä sijaitsevat pisteen viljakuvioista on yksi tärkeimmistä syistä FACT, miksi yksikään nykyisistä viljakuvioista Explorers jättänyt osui naulan kantaan, ja käyttää melko hyvin pinnallinen selitys, parempi kokonaan todistaa niiden paikkansa pitävyyttä. Vain käyttämällä melko primitiivinen thermocamera olla täysin Tavoite Se havaita huomattava lämmön määrään kilowattituntia tallennettujen maanalaisissa ja että Olisiko liian pitkä ulkomaalaisten voitu kiusaa.

 

Ghosts. Joissakin paikoissa Näkyy ensi vuonna, havaittavissa raita muistuttaa alkuperäistä muotoa, jossa maissi ei ollut lainkaan litteä (vaurioitunut, heikentynyt) (mutta se on myös mahdollista, joskin huomattavasti vähemmän kuin viime vuonna).

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_48-46_08.jpg

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_52-46_08.jpg

ghosts1.jpg © Peter Sorensen

ghosts2.jpg Kuvia: Peter Sorensen

boh1.jpgEi kuva. 1 (c) Miroslav Zuzánek. Syntyminen kuviot luultavasti Mezi 2-4.7.1999 Valokuvia neljännestä Seitsemäs 1999, jolloin kuvio löysi Purjelentokoneita Mr. Miroslav Zuzánek. Tutkimus kuvioita: 07.07.1999  

boh2.jpgEi kuva. 2 (c) Miroslav Zuzánek

boh3.jpgEi kuva. 5 (c) Miroslav Zuzánek Kuvia 20 toukokuu 2000 samassa paikassa muutamaa kuukautta myöhemmin. Selvästi malli on jo näkyvissä. Sijasta sen ulkonäön kasvoi vain rajoitetusti kasvillisuutta.

Kuvia Ote sivulta http://www.ufo.cz/obili/1212c.htm , jossa on mahdollista lukea lisätietoja

 

Kuvat (boh2 ja boh3) Myös painettu julkaisu " Piktogrammit Tšekissä ja energiajärjestelmän Maan - Beauty of agrosymbols Määrin 2000-2006 ", kirjoittajat Mgr. Tiffany Plíšková et ai. , Kommentaatorina: Se on todennäköisesti luotu välillä 2.7-4.7.1999. Discovered 04.7.1999 ja 07.7.1999 tehtiin etsintä. Alalla, jälleen lähellä rautatietä, sijaitsi 5 ympyröitä, joiden halkaisija lähes identtinen, jotka olivat alueella noin 17,5 m Mukaan tila, jossa malli löytyi, se oli selvää, että ne olivat ensimmäiset tutkijat Streaker, joka tuli muotoon. Rakentaminen jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) oli erittäin tarkka alueilla, kuivuuden ja laatu, johon tämä aika on kohdannut yhtäkään tutki viljapeltokuvioita. Viitaten: läsnäolo kuvion Bohuslavice ei ole päättynyt sen jälkeen, kun vehnä sadonkorjuuta. Loppujen agrotechnical vakiotoimenpiteen, jotka koostuvat pääasiassa kynnetty maa, kylvö uusia kasveja, jne ...., volgende kevät todettiin sama kuvio uudelleen. Tällä kertaa, viitaten: ei näy kasvillisuuden ja jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato, mutta sen hidastuminen. Kasvillisuus oli paikalla kaikki viisi piireissä Koko kääpiöityjä kasvukauden. (radan voi myös Näkyvät ukkosenjohdatin, huomautus JL)

 

On tärkeää ymmärtää, että sivuilla käytiin valtava sähkövirtoja, joiden joukossa oli useita häiriöitä, jotka Havaittu eivät vain kasveja vaan myös maaperässä johtuu välittömästi sen alapuolella ja sähkökemialliset prosessit termochemical Se tapahtui siellä. Lisäksi menettäneiden kasvien kautta juuristo joidenkin kasvien myrkyt olivat kerääntynyt Se Them, ja ne voivat silti sijaita siellä maaperässä. Tämä mahdollistaa huomioitava volgende vuosi - paikoissa, joissa Johtuvat Suuremmat virrat, syntyisi suuri määrä kasveja ei varsinaisesti haitallista, mutta myös ei todella kannattava yhdisteitä. Jopa todelliset paikalliset olosuhteet paikoissa, joissa ei vastuuvapaus on tapahtunut, voi aiheuttaa erilaisia ​​sävyjä Kypsytys tai kypsän viljan suuriin, ei kokonaan jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) ja terveiden viljelykasvien aloilla. Se on tietynlainen analogeja tunnettujen cropmarks peräisin Arkeologia .

 

Toinen epäkohta, viljelykasvien piireissä Explorers sivua ei löydy vielä. cfad22_07.jpg cfad22_29.jpg Crop Circles - Crossover toisesta ulottuvuudesta (2006) , 22:07-22:29 mahdollisimman nähdä valokuvat Kestää viljaa osoittaa selvästi ja korkea kypsyysasteesta (kääntämällä korvat, mutta vaikuttaa tähkäpäitä ovat edelleen täysin suora - vähemmän kypsyneitä). Crop osuu sähkövirran ja elektrolyysituotteet maaperän kypsyy selvästi hitaammin. Havaittu, valokuvannut, monta kertaa, useita kertoja. Joskus Havaittu voi olla selvä väriero - kyseinen maissi on vielä vihreä ja koskematon jo turvallisesti oljenkeltainen. Tässä todiste Suoraan Explorers viljapeltokuvioita,+ several own. Valokuvia 6.8.2010, Kounice - hyvin samanlainen tapaus, myös vehnä, korvat maissi varret makaa kypsyyden ja kooltaan muutaman viikon todella jäljessä. Tutkittava, sadon noin 20 paikkaa ja 20 paikkaa vaikutti sadon ennallaan. Objektiivisesti ottaen Kestää korvat kasvillisuuden verrattuna, jossa litistetty (vaurioitunut, heikennetty) ovat todella Suur kasvillisuus (arvioitu 20-30% tilavuudesta). Kaikki on punnittava, lasketaan rakeiden lukumäärä kohti korvan, keskimääräinen pituus ja paino korvat, keskimääräinen paino viljaa. Myöhemmin seurasi itävyyden testi (siirtää eriarvoisuuteen ja haluttomuus Itävyys aiheuttaman sadonkorjuun kypsymisestä, aikaisintaan kahden kuukauden kuluttua). Yksityiskohtaiset tulokset ja jatkuva mittaus www.cropcirclesonline.com / kounice . Mahdollista joissakin muissa paikoissa. Vehnän, että todella vie paljon aikaa, puheenjohtaja! (VarsinkinOstrá tänä vuonna - noin 4 kuukautta ...)

 

Statement tai Havainnot, joka ulottuu aivan kaikkia ohjelmia viljapeltokuvioita:

Se on liian riskialtista elektroniikkalaitteiden osaksi sadon muodostumista . Sillä laitteella on hyvin selkeästi kirjoitettu paksuja kirjeitä, tai ainakin käyttöohje, " Voi aiheuttaa toimintahäiriöitä Staattinen sähkö ! " Täällä missä ne yhä säilytetään maanalaisissa megajoulea jäljellä staattista sähköä (jos erittäin vahva päästöjen Olisiko aikaa ennen tätä Overground gigajouleina tai jopa terajoulea sähkö ja monia muita energiaa ...)

 

Kuvaavana esimerkkinä voidaan kuvata myrkytyksessä hiilidioksidia (toxikologie..., str. LucyP.) Crop Circles - Crossover toisesta ulottuvuudesta (2006) Kuvaa metallinen maku ja kaikki muut myrkytysoireita Noin 49 minuuttia ennen loppua asiakirjan

 

Glickmann: Monet ihmiset nukkuu paremmin, poistuttuaan viljaympyrät muodostumista. Ei ole yllättävää, he ovat samankaltaisessa tilanteessa, kuin jos he joivat puoli litraa rommia, 5 oluita, ja se jopa söi pari taikasieniä ...

 

Salaperäinen maailma-Crop circles.avi 17:12 Geologia ja yhteys pohjaveteen. (Paitsi, että JL kommentti, mutta maanalaisia ​​kanavia ja putkia, ehkä hyvin pitkä käyttämätön, katso kuva) 18:25 - erittäin vaikuttava aaltojen tuulessa viljaa -

 

1686 Robert Plot tutkija Oxfordin lopuksi, että jotkut viljapeltokuvioita Staffordshire ( Natural History of Staffordshire ) oli salaman aiheuttama. Melko hyvä arvio, monta vuotta ennen Franklin (HIS tutkimusta hän suorittaa ympäri vuoden 1750), se ei ole yllättävää lainkaan, että hän pysyi väärin. Ihmiskunta ei halua ymmärtää edes iässä modernin teknologian. Mutta kun he näkevät nämä kuvat ...

 

zskvo20_06.jpg zskvo20_13.jpg

Syvällisten on varsin tavallista monien dokumenttielokuvien käsitellään viljapeltokuvioita, Tuo Mystery alkuperästä havainnollistaa kuva tapahtumasta Lightning ...

20:33 Wild tuulet ...

zskvo25_39.jpgPoikkeamia - sähkömagneettiset, Elst, huumeet -: Ylivoimainen hyvinvointi, euforia, helppous (jotain myös ilmoittama addiktit annostuksen jälkeen), päänsärky, sekavuus ja muut ongelmat ohra seison tässä, juuri ennen madaltuminen (vahingollista heikkeneminen), joka näkyy afterseveral päivää

 

35:30 expulsed ontelot

 

38:10 Olipa thesis piireissä tuottaa mitään tai ketään, ne on ammattitaitoista ja matemaatikko. Vertaa kuvia Kaleidoscope. Oletetaan neljän vuoden lapsen vahva maalauksellinen lahjakkuus ei ollut koskaan kuullut, että siellä on jotain matematiikkaa, kädessä ja kaleidoskooppi värikynät. Maalit kuivuus ja kuvia kun tuo selviää jälkeen 5000 vuotta, tutkijat kirjoittavat niistä ja matemaattiset lait että ne kaikki löytyy sisältä, pinoja paksuja kirjoja ...

 

41:08 edes tiedemies ei uskalla kirjoittaa sen

 

43:10 mittaaminen sähkömagnetiikan, voimakas luonnollinen voima . Nykyäänkin jotkut tarkkailijat väittävät, että syntyminen viljakuvioista jälkeen havaittiin ukonilma. Katso blogi Tiffany Pliskova, iDnes: (viljapeltokuvioita Jitrava 2010) Pattern on perustettu vuonna 2010 ja vihreällä sadon jälkeen suuri ukkosta viime päivinä, lähellä kuviot veistetty koloja vedestä virtaa alas rinnettä (Ukkosenjohdattimet, huomautus JL), löytö ja malleja vehnä korvat painetaan tiukasti maahan, maissi varret peitetty mutaa, muoto kuvio oli täydellinen ...

 

2008 jitrava2008.jpg ensivaikutelman valokuvien antoi vaikutelman melko fake, mutta kuka tahansa voi olla väärässä ... jitrava2010.jpg 2010

Tiffany Pliskova idnes.cz blogi: Peltokuviot maalla kaupungin Slapanice on pitkät perinteet. Jopa suosittu näyttelijä Lucy Safrankova muistuttaa kirjassaan, koska He leikkivät lapsina ja piireissä maissi ...

 

Tippa vettä kuuluvan veden pinnalla (photo) Onko myös ripustus hyvin symmetrisesti useita sivuja, kun ei koskaan etukäteen tiedossa, miten hän manaa. Se on myös yhden, lyhyt, hyppää pulssi tapaus ylhäältä.

 

Kutsut vierailla agrosymbols vahvasti olla hyväksymättä

www.kpufo.cz / alue / AGR / cc / ccweb / index.htm

linkki on jo rikki (syksy 2011) Alunperin tämän sivuston löytyi lauseen, joka on mainittu kohdassa jäljempänä. Sivuilla Opinnäytetyö on jo mahdollista löytää vain asiakirjan http://www.kpufo.cz/dokument/ccpost.pdf (englanti). Tämä on katkelma Suurenna tekstiä "hypoteeseja teknologian luomisen agrosymbols"

1.1.1. jätetty `on sato

Erityinen tapa jätetty `on (litistetty) sato yritti ensin se selittää ajatuksia, että se on täysin luonnollinen seuraus, että vain vahingossa Luo pyöreä muoto. Tämä näkemys, hyvin pian luovuttiin sen mielettömyyden, mutta löytyi vielä kaksikymmentä vuotta sen kannattajia Czech tasavallassa.

Virke on alleviivattu Mahdolliset jälkeen pieniä hoidon milloin sert. Juuri ennen sanaa "vahingossa" voidaan lisätä passage - "joissain tapauksissa ei"

Koko PDF-dokumentin liittyviä sivuston työskentelee parhaillaan tarkoitettu "Työnkulun kartoitukseen Viljaympyrä". Ei ole muuta vaihtoehtoa, mutta vahvasti varoittaa kaikki halukkaat mitään ilmaiseksi työtä ja tutkimusta Samanlaisia ​​sciolist kuten marsuja ja maksutonta tietoa tarjoajia, ja kaikki Viljaympyrä koskaan tullut.

On paikka joskus löytyy niin monta haitallisia kemikaaleja, jotka olisivat tarpeen tyydyttämiseksi on huumeriippuvaisia ​​vuosikymmeniä. Jokainen kutsun vierailla paikka kuivan Näin muistelee rikos "levitä huumeriippuvuuden", joka voi todennäköisesti soveltaa myös Tämä asiakirja.

§ 287 leviämistä huumeriippuvuuden (Tšekin lainsäädäntö))

(1) Kuka muu tuo väärinkäyttö muiden riippuvuutta aiheuttavien aineiden Than tai alkoholin häntä joka tukee Kuka tai väärinkäytön kuivuuden ja aineen Muuten kannustaa tai leviäminen, on tuomittava vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi tai kieltäminen liiketoimiaan.

 

End of Part 4

 

 

          Osa 1        Osa 2        Osa 3        Osa 4         Osa 5

 

jos kiinnostaa yhteystiedot cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

z