Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-anomalioita . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Viljaympyrä Poikkeamat
Kaikenlainen "epäkohta" lähellä viljapeltokuvioita helposti selitettävissä viime salama vastuuvapauden
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljaympyrä

 - Site kone-käännetty

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Onko kaikki vain sattumaa?
Teoria kehittämisen ja tutkimuksen edistymistä alkoi ennen maaliskuu 2008

Viljaympyrä Poikkeavuudet ymmärrettäviä nyt.

PagPh
Viljapeltokuvioita luoma luonnonvoimat ovat erottamattomasti mukana monia "selittämätöntä" poikkeamia

jos kiinnostaa yhteystiedot cropcirclesonline@gmail.com

 

Poikkeavuudet, esiintyvät ja lähellä Viljaympyrä (lyhyt)

Tässä vain lyhyt esittely ja muutamia käytännön esimerkkejä, lisätietoja täältä

Salama purkaus on hyvin yksinkertainen, luonnossa esiintyviä, ja järkyttävää LogicAll selitetään syy sarjan sähköstaattisten, sähkömagneettisten ja muita poikkeavuuksia, jotka ovat usuall läsnä sisällä ja lähellä mitään todellista, luonnolliset voimat luonut viljaympyrästä.

 

 

Huom:

Tämä sivu toimii ainoastaan ​​lyhyt katsaus selittää joitakin merkittäviä poikkeamia lähellä kohdetta viljapeltokuvioita. Koko asia on paljon yksityiskohtaisempi toisella sivulla, anomalioita , osa päävalikon, ja pop-up alivalikko näy siellä, missä on problematiikkaa käsitellään yksityiskohtaisemmin. Yksityiskohtaisempi luettelo tärkeimmistä poikkeamia, joista joitakin käsitellään yksityiskohtaisemmin siellä, vaikka lopussa tämän sivun täällä . Se on silti vain pre-release, luultavasti joskus tulevaisuudessa sivuille kootaan.

 

Kuvattu Ehdottomasti kaikki, niin vaikea ymmärtää, vaikka lähes kokonaan "selittämättömiä" ilmiöitä Mahdolliset helposti selittää ja ymmärtää pelkkinä kaikuja mitä hän Tätä aikaa sitten tapahtui - valtava, jättimäinen sähkömagneettinen-sähköstaattinen - sähkömekaaniset pulssin (ns. LEMP - Lightning Electro Magnetic Pulse), että pidempään aiheutti erilaisia ​​materiaaleja pinnalla ja maan alla eri "Selittämätön" ominaisuudet - lämpötilaerot (ja tuloksena suuria paine-eroja - eri äänet) staattinen sähkö, magnetismi. Kiitos Se voi olla maanalainen varastoidaan väliaikaisesti useita kymmeniä kiloja erittäin myrkyllisiä kemikaaleja. Safety First, Lucy. On erittäin suositeltavaa olla ottamatta paikkaan kuiva marsut, varsinkin kun monet heistä sivustolla kokee melko tyypillisiä oireita, huumeiden käyttöä. Jo yli 20 vuotta. Posible, jotkut niistä, jotka toistuvasti yrittävät löytää kuivia paikkoja olla onnellinen jälleen. Viljaympyrä väärinkäyttöä, Viljaympyrä vieroitusoireita.

 

 

 

Toimintahäiriö elektronisten laitteiden ja MICROELECTRONIC

 

tai jotain, hyvin samankaltaisia. Tämä siirto tai nauhoittaa tietoja käytetään poikkeuksetta - sähkövaraus , joskus samanaikaisesti myös Sähkömagnetismi. Sama koskee jopa paljon enemmän valitun ominaisuuksia irrotettava muisti (SD, xD, SDHC, SDXC, salama ja muut) kaikissa opinnäytetyöt laitteista, jotka kaikki eivät vain täysin tuhoutunut tai vahingoittunut vakavasti Staattinen sähkö (oma havainto) myös "vain" Erased (jälleen, henkilökohtainen havainto) tai onneksi, sillä aikaa työkyvytön (toinen henkilökohtainen havainto).

Suuria määriä staattisen sähkön myös mitattiin by Viljaympyrä tutkijoita.

 

Siellä ehkä läsnä ja jäänteitä sähköstaattisen varauksen, joka oli juuri ennen salaman vastuuvapauden tapahtui ja kuivina sen määriä, että se on kuin mikä tahansa tavallinen ihmisen mielikuvitus edes pieni osa siitä on yhä suuri ja määrä energiaa, josta mitattavia jäämiä on piilossa maan alla LOWL todennäköisesti jatkuisi pidempään.

 

Muuten, yksi, alle keskimääräinen kuiva salama on suuri osa energiaa, joka olisi joka hävitti koko ihmiskuntaa olisi kytketty sarjaan-rinnan käsi kädessä. Mutta jotka haluavat kokeilla ja tehdä typeriä kuivaa työtä (koko ihmiskunta kätellä toisiaan) ...

 

Lightning Hunter
Oma huomio: käytyäni ja ammunta kahdessa paikassa on jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato (ensimmäinen päivä kun majoitus (haitallista, heikentää) ilmestyi, 10 päivän kuluttua myrskyn ja salama päästöjen aiheuttaneen majoitus (vahingollista heikkeneminen)) 90 lisää % ja 16GB SDHC poistetaan ja tuhotaan - sitä ei voi formatoida takaisin täyteen, jopa alle 1 Gt. Camera "selvinnyt". Kuvia on kysymysmerkkejä -? - Kuvat, jotka poistettiin, eikä sitä voi palauttaa, sijaitsee vaurioitunut osa kortin. Volgende päivä vika Kuvaamisen aikana (Sama vierailevat sivustoissa, uusi muistikortti), ja viesti "tyhjä kortti". Uudelleenkäynnistyksen jälkeen tehtävät palautettu, kuvia ei ole vaurioitunut. Sammuta ja pois! Sittemmin kamerat siirtynyt johtavaan säiliöihin sekä kuvaustietoja.

 

 

 

Geomagneettinen poikkeavuuksia, epätavallinen kompassi behavioring:

- Esimerkiksi vaikutusta Called LIRM , ks wiki . Myös magnetointi putken putkien (rauta) maanalainen, siellä pysymiseen jälkeen suurjännite pulsseja. Se olisi valtava vaikutus aiheuttama sähkömagneettinen kenttä Tyhjennyksen aikana (noin 30 000 ampeeria, joskus ehkä enemmän 500 000) - L ightning I nduced R emanent M agnetism, mahdollista löytää täältä . Ilmiön aiheuttaa valtavan sähkömagneettisen kentän, joka syntyy aikana virtaamat sen välittömässä läheisyydessä. Vuoden päästöjä tapahtuu keskimäärin virtaukset 30000 ampeeria, mutta saatavilla 500 000A. Saatavilla hyvin merkittävästi magnetoimiseksi aineita pystyy Magnetointi läsnä sivuston pitkään - Varsinkin jos kentän jokapaikan Fe, Fe2O3 . FeO, ja hyvin usein läsnä siellä vesiputkien maanalainen. Jyrkkyyden etureuna virtapulssi on 5000 30000 ampeeria per mikrosekunnin, myöhemmät pulssit Yli 200 000A/μs! Varmasti olisi mahdollista saavuttaa mielenkiintoisia päätelmiä vertaamalla suunnitelmia vesihuollon, sähköistys-, kaasu-ja signaalijohdot ja verkostojen muotoon ja kurssin malleja löytyy päälle (esim. keskukset piireissä). Ei vain tänään, myös suunnitelmat vuosilta kaukana takanapäin, ja nyt täysin hylätty. Huomattavan muodosta joidenkin kuvioita ja viivoja voi myös osallistua arkeologisiin rakenteisiin - katso Archaeology.

 

 

 

valokuvat täällä - luultavasti olemassa maanalaisia ​​putkia,

saattaa olla jo pitkään käyttämättä.

 

Ukkosenjohdinten pidempään jälkeen salama kestomagnetoidun. On mahdollista löytää kirjallisuuden yksityiskohtaiset informations Magnetointi langan kulku salamavirran, joka aiheuttaa sen Magnetointi maanalaisten metallista (rauta) putket. Esimerkiksi mittaukset ukkosenjohdattimet määritettiin Magnetointi virtojen läpi niitä aikana salama iskee. Kirjassa Lightning Discharge (M. Uman) - on mainittava, että olisi 1900 tutkijat havaitsivat Käytetty magnetoinnin basaltti (sisältää mikroskooppisen hajallaan puhdasta metallista rautaa) arvioida virtoja, jotka olivat käynnissä aikana lähellä salama päästöjä. No, lisää 100 vuotta sitten tutkijat olivat kävely läpi ja lähellä joitakin sato kentät kompassia, ei yllättynyt lainkaan mitattuna poikkeamat lähellä paikkaa äskettäin iski salama. Monet asiat ovat kadonneet jos hänellä kysyä ...

 

 

 

Kuolleet kärpäset, eläimet

 © Dr. Uwe Engelmann, © Janet Ossebaard, © lightningsymbols.com

 

Kuolleet eläimet, hyönteiset pitäytyi on varret ja piikkarit - salama nykyinen osuma. Tapauksessa hyönteisten ehkä vain indusoi jännitteitä (monia tuhansia volttia / m) - sähköstaattiset tai sähkömagneettiseen induktioon. Kukaan Pystyy ihme, että hän ja paikka, jossa salama iski, on kuolleita eläimiä - alkaen alle milligrammaa useaan tonniin (yksiosainen). Arvioiden mukaan jää jälkeen salama iski jokaisen konstrukti kenttään yllä ja maanalainen, muutamasta kymmenestä satoja kiloja kuolleita eläimiä - pääasiassa hyönteisiä ja pieniä eläimiä. Heti tuli osa ravintoketjua, ja muut eläimet huolehtia heistä.

 

Mahdollista, että jotkut pikku eläimiä, loukkaantui Suoraan kokonaisuudessaan Return Strokekanava, saattaa räjähtää. ByReturn Stroke Siirrettiin on joskus kuivia ja suurvalta energiaa, kiitos, että se olisi helposti räjähtää jopa lehmä ...

 

(Jokainen lehmä pötsissä on noin. 200 kg kosteaa käymisen kasviaineiston ja jos se voisi imeä jopa murto energiaa läpi kulkevan Return Stroke, Tore lehmä se säpäleiksi useita satoja kiloa TNT)

 

Muuten, ei vain lehmä. Kiitos vain likimääräinenReturn Stroke Olisiko hän räjähtää tahansa kentän nykyinen Tuo ympyrä-maker ...

 

Vaikka useimmat ympyrä päättäjien ja on paljon smaller.These on määrä käymisen kasviaineisto Heidän pötsissä. Mutta paljon suurempi ja nestemäärän valmistettu käymisteitse kasviainesta.

 

Tapaukset, joissa joku selviää samanlainen kokous, kirjataan luultavasti juuri siksi, että hän osui vain muutamia "dýchavičným ruohoa", adjutantti sekä pääulostuloaukko (Return Stroke), Parallel oksa Stepped Leader (lähettää paljon alhaisemmat virtaukset ja maksu kuin RS) tai jopa indusoi virtoja tai merkittävä osa energiasta toi puu tai muu, hyvin maadoitettua esinettä. Ehkä vain kuva voidaan todeta, että yhden, hieman keskimääräistä salama säteilee matkan aikana maan ja taivaan välillä, joka kulkee vain muutaman kilometrin päässä, alle tuhannesosa toinen niin paljon energiaa, että se sähköveturi kiersi useita ympäri maailmaa. Tällaisia ​​yliluonnollisia ukkosmyrskyjen tapahtua normaalin kymmeniä (keskiarvo myrsky: useista tuhansista kymmeniin tuhansiin päästöjen jonka aikana loukkaa pilvisyys useista kymmenistä useisiin satoihin, mutta yli tuhat kilometriä). Kun kyseessä on todellinen "Mack", joka tuottaa muutaman kaudessa, sitten käyttäen niiden teho saman matkan koko paljon kuormitettuna tavarajuna. On kuvattu yhdellä, vaikka paljon suurempi kuin keskimääräinen flash.

 

 

Mikroskooppiset hiukkaset Fe tai Fe2O3 (FeO)

Maaperän; myös noudatettaisiin varret, lehdet ja piikkarit.

Mikroskooppiset hiukkaset Fe tai Fe2O3 näkyminen siellä

- Pakko magnetismi viljelykasvien varret ja lehdet vuoksi sähkövirta

aiheuttama salama siihen. (Classic sähkömagneettinen induktio)

Rajaa varret ovat myös sähköjohtimet, vaikka hyvin huono. Johtuen siitä, että on olemassa aikana purkautumisjännite aiheutti tuhansia volttia per metri niistä, jotkut nykyiset täytyy kulkea niiden läpi.

Suuri määrä (havaittavia vahingollisia) sähköenergian voidaan tarkastaa ottamalla se johtuu sähköstaattinen induktio. Koko tehdas runko käyttäytyy aikana purkausvirta kuin klassinen kapellimestari Siksi Toimii sähkömagneetti ympäristöönsä (magneettikenttä ympärillä johdot), rakeina tahansa magnetoituvien aineiden kuuluvat Sähkömagneettinen - Sähköstaattinen - Sähkömekaaniset Explosion salaman aiheuttaman päästöjen , esiintyy voimakkaasti ionisoituneen kaasun ja pölyn pallo Se paikka suuria määriä. Pienen osan sisältämä rauta maaperään (siellä se on 3%) voi olla läsnä muodossa, liukoiset yhdisteet (sulfaatti, bikarbonaatti, divetyfosfaatti) aikana salama päästöt ja ansiosta elektrolyysin (alennus katodi) voi olla muunnetaan puhdasta Fe. Lisäksi, että paikassa hän voi olla läsnä vety tuotetaan elektrolyysillä ja lämpöhajoamista, pelkistimenä voi aiheuttaa useita aineita esiintyy maaperässä, korkean lämpötilan hajoaminen ja dissosiaatio saattaa esiintyä.

 

Magneettiset partikkelit maaperässä: salama päästöt tällä hetkellä Luo valtava magneettikenttä magnetoitu Tämä pitkäksi aikaa kaikkien ferromagneettisten materiaalien etäisyydelle asti useita kymmeniä metrejä, maanalainen metalliputkien paljon kauemmas. Pitoisuus Fe maaperässä on noin 30 g / kg muodossa hydratoituneet oksidit, fosfaatit, karbonaatit ja niiden osittain liukoisia muotoja. Mahdollisuus niiden muuntamista puhdasta rautaa Purkauksen aikana oli Explained edellisessä kohdassa, ja se on aivan luonnollista, että kaikki rauta näin muodostunut tulee ilmetä mitattavissa magnetismia. On BLT sivulla Able löytää käytetty tässä kuiva kuva. Näennäinen meteoritic - ne tarkoittavat kuvitteellinen, virtuaalinen, tietenkin. Yhteensä määrä rautaa on läsnä viljeltyjen maaseutualueilla johtuu ainoastaan ​​sen luonnollinen pitoisuus maaperän (kierrosta 3%), noin 100 tonnia hehtaaria kohti. Katsomme vain kerros maaperän syvyys 10 cm! Onko todella niin, ja on aivan turha etsiä joitakin meteoriitit. Täsmälleen samalla tavalla kuin raudan aiheuttaman vähentäminen voidaan magnetoimiseksi kaikki sen oksideja ja muita yhdisteitä esittää magnetisoituville Tämä sijainti.

 

 

 

Graafinen esitys

Yksinkertaistettu malli on mahdollista harkita Erityistä jokainen silmukka, yksi viljelijä ympyrä "visualisointi magneettisen induktion kenttäviivat johtimen ympärille" .

Se oli kapellimestari tässä tapauksessa ilma-, meri Erityisesti plasma, luodaan sen purkamisen aikana, oli noin 5 mm leveä, ei enempää 10mm, ja nykyinen läpi se tehtiin useita satoja tuhansia ampeeria. Magneettikenttä ympäröivä lanka kuivuus on tietenkin "jotain enemmän korkea" kuin kentän luoma opettajan aikana fyysinen kokeilu koulussa laboratoriossa. Mielenkiintoista Mahdolliset beed Se on määrä nykyisen nousun kuivuutta ja kapellimestari (di / dt) joskus ylittää yli kaksisataatuhatta ampeerin aikana yhden mikrosekunnin. Yhteisissä konepajakäytäntö (alkaen moottorit, generaattorit, transientit) ei näytä arvoja järjestyksen monta miljoonaa kertaa pienempi. Määrä nykyinen nousu on ratkaiseva tekijä joka vaikuttaa induktion ympäröivän johdot (kaikki kasvit on myös lanka, vaikka erittäin huono), Higher Korkeampi aiheuttama jännite.

 

 

 

Infrapunasäteitä

Infrapuna poikkeamia - Määrät huomattavan korkea (satoja megajoulea; 1 kWh = 3600 000J, 100MJ = 27,78 kWh) sähköenergiaa muutettiin lämpöä maanalaiseen, remmants kertynyt siellä, ja infrapuna poikkeavuuksia saattaa aiheuttaa monen päivän kuluttua Lightning osuma - paikallinen underground lämpötila voi Useat astetta korkeampi.

 

Samasta syystä paikkakunnalla kuvio tai sen läheisyydessä ja jossa Muualla jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) Näkyy sato, osoittavat selvästi alhaisempi maaperän kosteutta kuin Kestää paikka. Mutta tämä on luultavasti vain ajan kysymys myöhemmän tutkinnan. Jossain Internetissä on todellakin mahdollista löytää muutamia kuvia viljakuvioista, Takeno "kuulemma" in infrapuna, mutta kuvat ovat täysin vakuuttavia, ilman dokumentointi anturin tai filmin herkkyys IR-spektri sekä mainintaa siitä instrumental käytettävien laitteiden, samoin kuin kaikki tulkinta tuloksena kolorimetristen kirjo. Näyttämään vain tavallinen värivalokuvia vaihtanut väriä asteikolla. Paljon suurempi määrä kuvia Vastaavia kuvamateriaalia oli luultavasti enemmän tai vähemmän vahingossa Hankitut digitaalikameroiden ja videoita. Heidän CCD-anturit eivät ole niin perusteellisesti suodatetaan infrapuna, mutta se ei vaikuta valtaosa valokuvia. Kun kyseessä on huomattavasti lämpöä noin esineiden valokuvattu vastaan ​​ympäristön (maaperä, ilma) ja kuivaa ilmiö saattaa näyttää arvonnoususta punaisen komponentin ennätys. Seurauksena on joitakin valokuvia voi näkyä "jotain" Seems mikä ei kuvassa näy kuvauksen aikana. Olisiko silta arvonnoususta punaisen komponentin kuvan, kuin jos siinä vaiheessa oli paljon punaista arvo on suurempi kuin se todellisuudessa on. Voi aiheuttaa ylivalotuksen ja kaksi muuta komponenttia - G, B, (ansiosta rakenne CCD-kenno) ja aiheuttaa Erityistä haamuja tai varjoja kuvan. Tämä kysymys tulee olemaan paljon yksityiskohtaisemmin kuvattu muualla ( Infrapunasäteily tai CCD-anturit )

 

 

 

 

Ei jätetty `on Yksilöt ulkomaisten lajien monokulttuuriin

Seuraava anomalia (myös kuvattu asiakirjoihin viljapeltokuvioita) ovat paikkoja, joissa jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato (esim. ohra), joka on osa kuivuutta ja pieniä sekä määrän vehnää, mutta jätti `on (vahingoittunut, heikennetty) on vain ohraa. Tämä voidaan helposti selittää, vehnää, joka olisi voinut aikana salama vastuuvapauden, joka pidettiin kentällä, eli muutama viikko sitten, paljon korkeampi kosteus, vähemmän vastustusta saanut siis paljon pienempi annos energiaa Lähes että se ei vahingoita ja ohran siellä. Lisäksi kaikki erot mainita, esimerkiksi, vain vehnän ohra ovat parantaneet huomattavasti ruumiinrakenne ja mekaaninen lujuus - Explained muualla. Jos ei sovelleta käytössä erillinen tutkinto dominoefekti , ohran korsi jonka varsi kaatuu, ei (villi) nippuina, ja vehnä pysyy rauhassa. Mahdolliset myöhemmin. Lisäksi joskus voidaan nähdä, että läheisiltä aloilta, joilla on ohra havaittavissa vaiheessa "kuivaa olkea" naapurina vehnäpellolla ei edes käynnisty kellastuneet, ja silti sisältää erittäin suuren määrän kosteutta. Kaikki riippuu olennaisesti ehdoista kylvö, tietenkin.

 

2010 - näkyy monissa paikoissa, vehnää vastaa vastuuvapauden Same Time lentää hitaammin ohraa. Milovice - East, Lightning aikana yhden ukonilma tunnistettu myös vuonna ohra ja vehnä, Useita minuutteja Peräkkäiset: ohra vastaa (jättää) Noin kahden viikon kuluttua. Vehnän läheiselle pellolle, 2 kuukautta vastuuvapauden, ei osoita majoitus (vahingollista, heikkeneminen) (Nämä vain siilit ...)

 

ohran päivänä kun salama Todennäköiset jälkeen koko otsikon, kasvuvaihe 71-75, vehnä kauan ennen täysi otsikko (seuraa 2-3 viikon kuluttua), paljon vihreämpi, korkeampi kosteuspitoisuus, kasvuvaihe 37-39. Ohra on jo kuivaa, varret melkein muistuttaa kuivaa olkea.

 

Mutta myös Havaittu jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) ohran pienellä on määrä vehnän seka lukuisat, paljon vihreämpi ja käytännössä ilman minkäänlaista heikkoutta, jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) ohralla täydellisesti yhteen, poikkeuksetta Todennäköisesti kiitos ketjureaktio .

näyttää vihreä vehnä, ohra keltainen - kaikki muut

 

Yleisesti kaikissa alkaen agronomiset näkökulmasta, ohran on vehnän ja rukiin itse asiassa paljon vähemmän kestäviä, ja ei kestä niin paljon haitallisia vaikutuksia, kaikki vasteen huomattavasti herkempiä. Siksi olut on enemmän ja kalliimpaa.

 

 

vaikutukset "Hedgehogs spree" on vehnä (samaan paikkaan, diat erotettiin 60 päivää

 

 

Toinen poikkeamia, mutta aiemmin kuvaamaton

Ensimmäinen itämisen siemenet eivät itäneet vielä

Pieni osa kylvetty viljakasvien siemeniä saa idä (noin 1% Useita kpl/m2). Heti iskun jälkeen salamaniskun, kiitos valtava lämpö, ​​kemialliset muutokset maaperässä voidaan provosoi Opinnäytetyön siemenet itävyys, kuten "on Colonels väijytyksessä," Itävyys pakko takia valtava askel muutokseen maaperän ominaisuuksien (kemiallinen koostumus, pH, lämpösokki, ionisaatio, terminen hajoaminen)

 

Selitys: kasveja antiikin ajoista todennäköisesti säilyttää joitakin varauksia tapauksessa eri Katastrofit. On tunnettu tosiasia, että siemenet joidenkin kasvien Australian Bush itävät vasta tulipalon, koska jos he eivät ennen, se voisi johtaa sukupuuttoon koko väestöstä (olisivat tienneet jotain että Mike Dundee ja hänen ystävänsä Aborigines) .

 

Aloilla jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) Mahdolliset sato on sitten löytää paljon nuorempi kasveja, joka tyhjentää tietä litistynyt (vaurioitunut, heikennetty) kasvillisuus. Heidän Itävyys vastaa suunnilleen aikaa kun myrsky puhaltaa yli kentän ja iski muutamia salamoita.

 

 

 

Toinen Patterns, joka huipentui pitkiä ketjuja.

Niiden muodostuminen on mahdollista selittää kuivuuden ja siten että loksahtivat paikalleen ns helmi Lightning, joka koostuu monta peräkkäistä räjähdysmäisesti palloa tai ilmapalloja, putoaa maahan, ennen Näyttää johto roikkuu taivaalla. Ehkä on olemassa kaasuja (H 2 , O 2 ) aiheuttaman termisen hajoamisen tai veden elektrolyysi, ehkä ionisoidaan yhdisteitä. Se on paljon harvinaisempi ilmiö kuin tavallista keskeytyksettä salama, yksi Arvioitu Tuhannet päästöjä. Kun kyseessä on kuvion muodostumisen se oli luultavasti yksi peräkkäisten päästöjen viimeistely muodostumista.

 

Esimerkiksi kaksi kuvaa, varmasti olisi mahdollista löytää enemmän  

Lucy Pringle arkisto

Vasen: Välillä A361 Beckhampton ja Devizes, Wiltshire 21 heinäkuu 1998 ,

Oikea: West Woods - nr Lockeridge, Wiltshire 10 heinäkuu 1998 .

 

Oikealla kuva - taas monet "klassinen, täysin epäsäännöllinen," majoitus (haitallista, heikkeneminen) luonut salama. Vasemmalla alakulmassa lähellä ajourien aivan keskustasta kuvion välillä ajourien ja kauas sivuun seuraavaan kenttään takana Balk, miniatyyri hahmo, hyvin epäsäännöllinen arvioitu keskimäärin 3-4 metriä. Explorers of hyvässä kunnossa, että varmasti oli esillä ne tuumaa Hämmästystä ja kunnioitusta ( WOW! ) myös olisivat löytäneet täsmälleen sama majoitus (haitallista heikentäen) oireita siellä, kuten kuvio analyysi. Bent ja laajennettu solmuja, kasvit jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) rikkomatta varret. Varmasti pitäisi olla samat poikkeavuuksia esiintyy kaikissa epäsäännöllisiä muotoja ja samanlainen valittu ominaisuudet kuin kuvissa. Täydentää vasemmalla yksi kuva Kaliforniasta, County of Solano. 29 heinäkuu 2004. Mahdolliset löytää täältä

 

 

 

 

Broken kivet

Ilmiö on dokumentoitu, vapautuu ajan myötä, koska pieni yllätys (täytetään täällä, tässä vaiheessa).

 

 

 

Fulgurites

On sijainnit löytymättömistä viljapeltokuvioita koskaan. Niitä voi esiintyä syvällä maan alla. Jotain vastaavaa, mutta silti voisi sivuilla BLT Ehkä tutkimus ja muualla. Etsikää, niin te löydätte. Se on siellä syvällä jossain.

Siellä annetaan koko sivun Fulgurites .

 

 

 

Lisääntynyt esiintyminen rikkakasveja jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sato

Ilmiö ei ole koskaan otettu Mezi poikkeavuuksia, löytyy sijainnista säännöllisen muotoisia, se on melko liitännäistoimenpiteitä vaikutus erottamattomasti ilmiö jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) sadon. Se on "automaattisesti" lukuisia dokumentoitu Viljaympyrä valokuvia, varsinkin sadonkorjuun jälkeen. Kuivalla korjattu sivustot selkeästi rajoittuvat viheralueet - paikkoja esiintyvyyden lisääntyneen rikkaruohoja. Yleisesti viljellään sato monokulttuuri ja Käsitelty näkyminen alalla, ei ole paikka rikkaruohot Koska kasvit ovat kasvaneet, jonka tiheys Se hyödyntää lähes 100% ravinteita esiintyy maaperässä. Kun salama vastuuvapauden Useat kasvit (muutamasta prosentista 10-20%) kuolee, vastaavat heti, että on osa opinnäytetöitä ravinteet toivottuja kasveja. Kasvit, jotka selvisivät, useita päiviä lähes pysäyttää kasvun ja ne Kypsytys selvästi havaittavissa ja hitaammin niin, että hitaampi uuton ravinteita maaperästä, myös huomattava ovat heikkoja, kaikki, joka toistaa osaksi kasvavaa kasvien toivotusti. Ilmiö ei ole koskaan tutkittu järjestelmällisesti viljaympyrästä alueet, mutta tietenkin on mahdollista seurata ja arvioida sitä milloin tahansa tulevaisuudessa. Voidaan todeta useilla viljakuvioista valokuvat lisävaikutusta, hän myös joitakin valokuvia lentotukikohdan kartan Google Maps ( Google Earth ) tai Bing karttoja tai muista lähteistä airshot kuva.

 

 

 

Keskus reiät aiheuttamat "kännissä pin"

Kautta salama päästöt alalla sadon edes mahdollista selittää "epäkohta" että viljapeltokuvioita ilmiö Explorers itse ampunut pitävät poikkeavuus: reikä keskellä joidenkin piireissä (kuten kädenvääntöä johtuen pin, tai jotain ). Päinvastoin se on aina pidetty selvää näyttöä lukujen falsificated ihmisiä.

 

Todella mahdollista, että hyvin helposti kuvitella jotain salaman purkautuminen voi luoda jotain maahan. Sen halkaisija (salama-kanava) on täsmälleen sillä hetkellä, kun suurin energian siirto etenee paljon ole suurempi kuin 5 mm, mutta se on "kiinni" maahan voimalla sähköveturi. Jotta asiat pahempaa, se suorittaa nopeus välillä 1/3 - 2/3 valon nopeudesta. Todellakin,Return Stroke, Pääosa vastuuvapauden, joka kuljettaa suurimman tyhjentyä, on todella liikkuu tällä nopeudella, toinen osa prosessia ovat paljon hitaammin liikkuva, esimerkiksi lyhyen katsauksen tähän . Taulukko osoittaa, että salama vastuuvapaus on melko monimutkainen prosessi, joka koostuu monista peräkkäiset vaiheet. Koska se on mahdollista määrittää valokuvaus esimerkkejä tästä , salama vastuuvapaus on tarpeeksi virtaa todella tehdä "tappi juuttunut maahan."

 

Jotkut lisätietoja prosesseja oli käynnissä siellä, täällä .

 

 

 

Muut Aiemmin huomaamatta poikkeamia - polkuja.

Ympäristössä suuria ovat Viljaympyrä polut - näennäisestä suunnattu muotoon tai pois siitä. Koska suuri määrä tarkkailijoita, jotka ovat käyneet paikan, se ei näytä olevan epätavallinen. Mutta Ole varovainen , ei niitä kaikkia on pitänyt luonut ihmistä. On hyvin todennäköistä, että jotkut heistä syntyivät yli sähkövaraus. Osa vastuuvapauden Tämä kulunut pois valtavaa maksu, mihin tahansa, missä on hetkellinen puute mukaisesti sääntöjen electrodynamics.

 

Vastaan ​​jossa salama vastuuvapauden laskeutui puute sähkövarauksen lähes kaikkialla, ja vastuuvapauden suoritetaan usuall ulos siellä helpoin tie pois, ei vain olisi myös että. Joskus (ei aina) ja kuiva tie voidaan suoraan suoraan alas maahan, muina aikoina ennen kuin se lopulta johtavat maanalaiset voi olla ja merkittävä osa energian matkustaa Suhteellisen pitkä ja mielenkiintoinen kappaletta kentällä ja juuri sen alapuolella. Joissakin tapauksissa ensisijaisesti seuraa traktorin jälkiä toiset voivat kulkea ulkona läpi ja niitä, myös voi seurata eri varusteet ja metrolinjat apuohjelmia, myös arkeologisia esineitä, tai se voidaan yhdistää useampia opinnäytetöitä vaihtoehtoja.

 

Vuonna kasvillisuus joskus syntyy niin käsittämätön polveileva polkuja, joskus näyttäen johda mihinkään, luonut hanhi maaliskuun "Drunken merimiehet." Usein saada tiukka, ja voi esiintyä pidemmän ajan kuluttua Viljaympyrä löytö. Valtaosassa tapauksista (100000%), ne olisi maksettu mitään huomiota, mikä tahansa tarkkailija yksinkertaisesti huomauttaa, ettei "joku marssi sinne." Joissakin tapauksissa, koska muoto Niiden perustamista todellakaan voi epäillä ketään muuta kuin kierros juoppoja - siksak on joskus hämmentävää.

 

Aika ajoin saada tiukka mitään mukaisesti behavioring että sähkövirta. Täällä sijoitetaan objekti joitakin kuvia Vastaavia tapauksia. Viljaympyrä valokuvia, joissa jotkut, eivät kaikki, polkuja ympäristöön ei saa luoneet ihmiset, mutta pinnalla indeksoinnin mutkitteleva "käärme salama vastuuvapauden", tai pikemminkin sen häipyminen jäänne.

 

Vain, jos ne todella maksanut huomiota, että jos he eivät olleet suoria polkuja, mutta säteittäinen laajennukset Keski ympyrän (Tšekki), ja myöhemmin ilmestyi todella, ehkä seuraavana päivänä.

 

 

 

Epätavallinen tunteet

Myös monet ( turvallisuus ensin , Lucy !) terveydellisiä haittoja, ilmoitti monet tutkijat. Jokainen niistä voi johtua siitä, että: valtava määrä sähköenergian voivat tuottaa suuria määriä vaarallisia kemikaaleja, myrkkyjä kuumuuden ja elektrolyysi epäorgaanisten ja orgaanisten materiaalien siellä (maanalainen). Monet heistä voivat todella olla hyvin vaarallista ja voi aiheuttaa joitakin vaikutuksia, kuten huumeita. (Läsnäolon tunteeseen, pahoinvointi, metallin maku, hallusinaatiot, jano, sekavuus, muistinmenetys, paniikkia, kauhua, paha, rauha, rakkaus ja valo tai mitään sellaista, kysy toksikologien).

Lue varoitus .

 

 

 

Luettelo Poikkeamat:

Solmut

 

Magneettikenttä muuntoerot

 

Hiukkasia Fe, Fe2O3 . FeO maaperässä ja kasveissa

Häiriö laitteiden (elektroniikka, autot myös, Yhdistää, staattisen sähkön aiheuttama)

Infrapuna vaikutuksia (lämpö, ​​kuivatut maaperää ja kasveja)

Palanut ja hiiltynyt kasvit (suihkumoottorit in suspection ...)

Kuolleet kärpäset

Kuolleet tai Rikkinäiset eläimiä (calf. ..)

Kypsytys viat (grainless piikkejä, epämuodostuneet siemeniä, itävyys muutokset)

Kasvien vikoja

Ääniä

Valotehosteita

Selittämätön esineitä in Viljaympyrä kuvia

Dowsing   (varmasti toimi, jos sokkona, dowsers ovat yleensä hyvin järkeviä Yksilöt, mutta vain harvoin tai ei koskaan todellisuudessa edes tiedä, mitä vastaamisen järkiinsä, on melko todistettavissa esiintyvä myrkkyjä kemiallisesti havaittavasti)

Epätavallista käyttäytymistä ihmisten ja eläinten (huumeiden vaikutukset); Samanlainen hieman Dowsing

Ghosts - "ribbon kopio" Varsinkin lumen malleja volgende Talvella, mutta myös kasvu ensi vuonna, hyvin poikkeuksellisesti myös myöhemmin

Sulanut jyvät SiO 2 - sulamislämpötila noin 1600 ° C. Yksi ehdokas nimetään, siellä ilmaantuu Lämpötilat sen kanavan kierroksella 30 000 ° C

 

erikseen:

Valkoista jauhetta

Tuskin tunnistettavasti massa, ilmeisesti orgaanista alkuperää

Siksi erillään, että niiden tapauksessa, toisin kuin kaikki aiemmat mahdollista, että joku on tuotu paikka lisätä arviota. Se olisi mahdollista tuoda myös SiO 2 rakeet jonnekin, mutta piidioksidi, joka oli lyhyen aikaa alle todistettavasti Lämpötilan vaikutus korkeampi kuin 4000-5000 ° C, on todella vaikeaa saada missä apteekki. Muut mainitut aineet, ei väliä kuinka puhdas tai jopa salaperäinen, on varmasti mahdollista Hanki jonnekin.

 

Silti Heidän läsnäolonsa voidaan selittää ainakin joissain tapauksissa: Ne voivat olla "vulkaaninen" - Heti vastuuvapaus voidaan sijoittaa maan alle pieniä talletukset vettä useita satoja celsiusastetta ja vastaava paine, joka voi nousta nopeasti pinnan, jos mahdollista, ja myös siellä kaiken sijaitsevat sen läheisyydessä. Jos se on tavannut valkoista jauhetta, vie se ylös, ja jos on jotain orgaanista tai muovijätettä, se voi sulaa ja toteuttaa niitä myös. Jäte voi päästä maanalaiseen joko virallinen tapa (kaatopaikkana) tai epävirallinen tavalla (laittoman kaatopaikan, satunnainen sironta).

 

Huom:

Tällaiset poikkeamat ja itämistä. Explorers joskus löytää, että siemenet sisältä malleja paremmin paikoissa Itävyys, lämpötilan ulkopuolella. Tämä johtuu siitä, että tutkijat viljakuvioista ovat lähes poikkeuksetta koko viljelypinta lukutaidottomat, joka ei ollut koskaan kuullut, että on olemassa ilmiöitä, kuten Microsoft lepotilamuotoja (esto itävyyden) ja sadonkorjuun kypsymisestä, ja suorittivat kokeita oversoon. Lepotilamuotoja on normaali luonnollinen ilmiö, suojella siemenet (paitsi viljaa) alusta Itävyys, joten niiden siemeniä usuall vain sadonkorjuun jälkeen osoitettava olevan merkittävästi pienemmät Itävyys ja hyvin epäsäännöllinen, ja se kestää useita viikkoja tai kuukausia, ennen korkeimmat arvot. Se on loogista, koska jälkeläisiä huolto ovat suurimmat importan siemeniä, itävät ensi vuonna. Siksi on aivan normaalia, että jotkut otetuissa luvut voivat olla jonkin aikaa paremmin Itävyys lämpötilan otetuissa sivustoja intacted kasveja. Itävyys alempi kuin paikkoja on kunnossa, koska ne ovat säilynyt esto itävyyden, ja korkea itävyys siemeniä malli vain löysällä, että ne ovat vahingoittuneet, jolloin epäonnistuminen lepokauden. Jos viljaympyrät tutkijat pyysivät jopa paljon tyhmä panimo panimossa, hän varmasti antaa aivan yksityiskohtainen kuvaus ilmiöstä nimeltään lepokauden myös sadonkorjuun kypsymisestä, koska jos hän ei ole ottanut sitä huomioon, oluensa Would Be täysin väärässä. Jos viitaten: löytyi panimo, joka ei tiedä mitään horroksesta sekä kuivuutta saattaa esiintyä (joissakin Breweries Älä tekevät omat laastit), varmasti voisi selittää heille, että problematiikan yksityiskohtaisesti kaikista Malthouse työntekijöiden tai opiskelijoiden tahansa keski (korkea Amerikassa) maatalouden koulussa. Yksi syy epäonnistumiseen lepokauden, itävyys on saavuttaa suurempi sopimattomana ajankohtana, voidaan joskus kuivumisen maaperään ohjeeseen toiminta salamaniskun tyhjentyä, joka on varmasti mahdollista olla objektiivisesti dokumentoitava. Siemenet voivat kuivua Ryhdy hieman nopeammin kunnon Vastaavia, joskaan ei täysin, ja tavallinen (ja on siten osittain vaurioituneet kudokset, jotka voivat olla syynä kuvatut muutokset). Rajaa siemenet ovat jo yli kuukausi ennen sadonkorjuuta kuivuus ja kehitysvaiheessa, että senkin jälkeen poimitaan ole täysin kypsyneitä korvaan vain kuivuvat, ei oikeastaan ​​kypsä, kaikki niiden sukupuolielimet ovat jo kuivuudesta ja kehitysvaiheessa, että ne voi suorittaa lisääntymis prosessin itävyyden maturiteetti myöhempien jälkeläisten, vaikka ei niin kehittynyt, täysin kypsä siemeniä. Heidän täytyy olla täysin kehittynyt 100% varannot tärkkelystä, mutta silti ne ovat riittävän kehittyneet. Myös Ne voivat olla eri tavoin kierretty ja kuihtui. Twisted ja kuihtunut siemenet, Se olisi voinut olla jotain niiden kuvia meidän suosikki Viljaympyrä tutkijoille?

 

Jyvät kunkin rakenteen piikki täysin kypsiä ehjä vilja, kuivia kuten vehnä, niiden määrä ja paino suvaitsevaisuuden toisistaan ​​on hieman erilainen, ja erityisesti ylimmässä kaksi huomattavasti alle keskiarvon, mutta itävät normaalisti. (photo)

 

Kaikki nämä poikkeamat ovat tulevaisuudessa ennakoitavissa, yksityiskohtaisesti sivulla Poikkeavuudet (luokitus ja selitys), osa päävalikkoon, ja sen alasivuja.

 

(Jotain "ei ole selitys Mahdollista tieteen menetelmin";

  - Laskee jostain sivulta ...)

 

jos kiinnostaa yhteystiedot cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

z